Tüm Versiyonu Göster : Okan Koç Galatasaray'da
Beşiktaş ile olan sözleşmesini geçtiğimiz günlerde fesheden Okan Koç, Galatasaray ile anlaştı. Beşiktaş'ta bir türlü forma şansı bulamayan sağ kanat oyuncusu Okan, Trabzonspor'un da ilgilendiği futbolcular arasındaydı.
Sarı-kırmızılı kulübün sportif direktörü Bülent Tulun, boşta olan futbolcu ile her konuda anlaştıklarını ifade ederek, yarın sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Okan Koç da Galatasaray ile anlaştıklarını belirterek, hedefinin yeni takımında başarıyı yakalamak olduğunu söyledi.
Kaynak : AA
.--------------------------------------------
hayırlı uğurlu olsun ,yönetim çok doğru bir karar aldı ... umarim okan´da kendine güvenmeyenleri utandirir ve galatasarayimizla büyük basarilara imza atar...
hoş geldin Okan Koç :okey:
Serkan1905
25-12-05, 16:05
kendisine güvenmiyorum, ve her türlü sürprize acigim. yalniz hic de ümidim yok.
galatasaray´dan büyük bir takimi bundan sonra rüyasin da dahi göremiyeceginin farkindadir okan...bu onun son şansı umarim iyi degerlendirir
okan sağ kanatta bizim tam ihtiyaç duyduğumuz adam bence!sabri yle olmaz bu işhasansakatlandığı anda beşiktaş maçında gödük ki sağ kanat felç oluyor!okan koç iyi bi yedek olur bence bizde...
Ray52Lewis
25-12-05, 16:12
Son durumu nasil acaba, umarim biraz da olsa kendine bakmistir, yoksa isi cok zor, ayrica Okan en son hangi takimda kiralikti, bu sene kac mac oynadi fln hic bilgim yok dogrusu, bu bakimdan düsündürücü bir transfer...
Ancak bir yandan da Sabri´den cok daha kötü olamaz diye düsünmüyor degilim, hayirlisi bakalim...
Namelessonegs
25-12-05, 16:12
Valla, forma sansını degerlendirip,adam gibi adam olursa yedek degil,11 bile olur ama kisiligini cok yakından bildigim icin nerdeee diyorum...Umarım takımı karıstırmaz..Ankaragucundeyken antremanlarda neler yaptıgını,arabayla kızlara laf attıgını, arkadasımın arkadasına aglayarak,icerek nasıl yalvardıgını,sapıttıgına bizzat sahidim..hadi hayırlısı..Ha bu arada Kaptan Hakan Kutlu'ya fln ben kimim sen kimsin tarzı konusmaları fln oluyormus uyarılınca antremanlara gitmeyen Okan Koc..Dedigim gibi umarım kafasına dank eder hangi takıma geldigi..Ben dogustan Galatasaraylıyım diyordu ve aileside..İnsallah bunun sevgisiyle oynar en azından
Ankaragucundeyken antremanlarda neler yaptıgını,arabayla kızlara laf attıgını, arkadasımın arkadasına aglayarak,icerek nasıl yalvardıgını,sapıttıgına bizzat sahidim..
ya abicim hangi genç yapmiyor bunu ? futbolcu diye adam rahip hayatimi yasasin,genc adam tabi yapacak böyle seyler :) bizi saha da oynadigi futbol ilgilendirmeli,özel hayatinda kimle yatmis kimle kalkmis önemli degil..
Mert Baydur
25-12-05, 16:19
Kokocu, alkolik bir oyuncu aldik. Neye yarar bilmiyorum.
Mac basi para alacakmis, sanki cok paramiz var ya odeyecek. :D
6 aylik anlasma yapmisiz, sene sonu gider herhalde.
Takimin havasini bozmasin, korkum o.
Valla, forma sansını degerlendirip,adam gibi adam olursa yedek degil,11 bile olur ama kisiligini cok yakından bildigim icin nerdeee diyorum...Umarım takımı karıstırmaz..Ankaragucundeyken antremanlarda neler yaptıgını,arabayla kızlara laf attıgını, arkadasımın arkadasına aglayarak,icerek nasıl yalvardıgını,sapıttıgına bizzat sahidim..hadi hayırlısı..Ha bu arada Kaptan Hakan Kutlu'ya fln ben kimim sen kimsin tarzı konusmaları fln oluyormus uyarılınca antremanlara gitmeyen Okan Koc..Dedigim gibi umarım kafasına dank eder hangi takıma geldigi..Ben dogustan Galatasaraylıyım diyordu ve aileside..İnsallah bunun sevgisiyle oynar en azındanaçıkçası bunları okuyunca baya bi korkmaya başladım!inşallah takımda sorun yaratmaz.zaten yeterince sorun var bide okan koç la uğraşmayalım!
ama futbol yeteneğini göstermek için çalışırsa bence sağ kanatta milli takıma kadar bile yükselebilcek yeteneği var!gençlerbirliğinde hayranlıkla izliyoduk!
ama kendiside biliyo bu artık onun son şansları ya iyi bi topçu olarak anılıcak yada yetenekli ama sorunlu bi futbolcu olarak bilinip her sene bi anadolu takımında oynucak!
Ankaragucundeyken antremanlarda neler yaptıgını,arabayla kızlara laf attıgını, arkadasımın arkadasına aglayarak,icerek nasıl yalvardıgını,sapıttıgına bizzat sahidim..
ya abicim hangi genç yapmiyor bunu ? futbolcu diye adam rahip hayatimi yasasin,genc adam tabi yapacak böyle seyler :) bizi saha da oynadigi futbol ilgilendirmeli,özel hayatinda kimle yatmis kimle kalkmis önemli degil..
Onu yapan gençler profesyonel sporcu değiller Figo..
Fizik performansın son derece önemli olduğu bir spor dalında bu tür yaşamın neye mal olduğu Okan'ın geçmiş yıllarına bakılarak gayet net görülebilir.
Ben Okan'ın karakterinin de bu geri dönüşe uygun olduğunu düşünmüyorum.(Bakınız FB'li Tarık.)
Namelessonegs
25-12-05, 16:30
ya abicim hangi genç yapmiyor bunu ? futbolcu diye adam rahip hayatimi yasasin,genc adam tabi yapacak böyle seyler bizi saha da oynadigi futbol ilgilendirmeli,özel hayatinda kimle yatmis kimle kalkmis önemli degil..
Maelesef mokunu cıkararak yapmıyor disiplinli ve profosyonel genc oyuncular...Bulent Korkmaz,Hakan Sukur, hatta Emre Belozoglu veyahut diger genc oyuncuları aynı kefeye sokabiliyormusun Metin?Onlarda genc oldular...
Yalnız bu cocugun kaderinde de Galatasaray'da oynamak vardı..BJK'ye transferi hepimizin malumu; mafya tehdidi ile gitti oraya..Aglamaklıydı cocuk..Sonra tabii mecburen ben ezelden BJKliyim demecleri vermek zorunda kaldı..
Ben Okan'i Tarık'a benzetiyorum..O da cok yetenekliydi, bize gelmek yerine Fener'e gitti..Aygün denen bir salagı kanka yaptı, hayatını mahvetti..Tarık'a ikinci bir sans verilmedi, Okan'a biz verdik..İnsallah degerlendirir..
Biz hic bir sey kaybetmeyiz, cunku Okan oyle cevresindekileri etkileyip de takımı alemci yapacak zekada ve karizmada bir adam degil..Ne ederse kendine eder..
Namelessonegs
25-12-05, 16:39
Evet Cagdas dogru soyluyosun karizma olayıyla ilgili..''Gol'' filminde ki alemci yıldız topcu statusunden uzak biraz:)
ben önümüzdeki sezondan itibaren oynayabilir diye biliyordum..
bu arada keşke solak olsaydı okan. o zaman daha iyi olurdu işte.
benim zerre kadar umudum yok insallah yanilirim hatta yanilmayi o kadar cok istiyorumki
Sadece Okan Koc degil,
Cagdas
Ahmet Hassan
Ibrahim Akin
Fatih Sonkaya
Tek tek elimizden kacti, o zaman Yildirim Demiroren imzalar atildiginda gevrek gevrek guluyordu.
Hey gidi gunler hey..
Simdi ayni adam 5 bin dolar maas ile bize geliyor..
Kafa ve fizik olarak saglam olursa ikinci devrede Okan'in yararli olacagina inaniyorum.
Parma Maniac
25-12-05, 19:32
aylık 5 bin, maç başına 10 bin.. iyiymiş baya..
Karan'ı yoldan çıkarırsa İstanbul'a gider tararım ama.. adam olsun 2 dk, değerini bilsin geldiği kulübün..
USAtaraftar
25-12-05, 19:38
Hayirlisi olsun. Kotu transfer degil. Gene kumar oynuyoruz.
yaw Karan zaten yoldan çıkacak olsa çıkar kendisinde o potansiyel fazlasıyla var bir başkasının yardımına gerek yok :D
İnşallah büyük bir klüpte oynamak için son şansı oldugunun farkındadır ve elinden gelenin en iyisini yapar.hem kendisine hemde bize faydası olur.kötü oyuncu değil sonuçta.inşallah yararlı olur.
M.Yasin Cakmak
25-12-05, 20:18
Bakalm tutacak mı...nedense severim Okan'ı.
Mert Baydur
25-12-05, 20:47
Lig TV'de canli yayinda Fatih Goksen'e baglandilar, adam Futbol subesi sorumlusu ve Okan Koc'un transferinden haberi yok. "Bu transferi sizden ogrendim, BJK ile aramizi acmamiza deger miydi?" dedi, yonetime bakin tam dingonun ahiri!
rezalat...adam olan derhal istifa eder !
ribery'nin yerini doldurur insallah!..
Aslan Suat
26-12-05, 02:34
Sadece Okan Koc degil,
Cagdas
Ahmet Hassan
Ibrahim Akin
Fatih Sonkaya
Tek tek elimizden kacti, o zaman Yildirim Demiroren imzalar atildiginda gevrek gevrek guluyordu.
Hey gidi gunler hey..
Simdi ayni adam 5 bin dolar maas ile bize geliyor..
Kafa ve fizik olarak saglam olursa ikinci devrede Okan'in yararli olacagina inaniyorum.
su yazdiginiz isimlerden Fatih Sonkayayi isterim acikcasi, Portoda oynuyor adam rahat rahat.
Okani aldigimiz iyi oldu.
Fleurquini,ayhanı,hasanı,perezi,ümit karanı adam eden lucescunun bile katlanamayıp gönderdigi bir oyuncu....
Terim döneminde free alınan abdullah dan hiç bir farkı yok benim gözümde...
Yarım sezon dayanır en fazla.
Okan Koç'un yetenek açısından çok üst düzeyde olduğunu ümit milli maçlarını izlerken görüyordum, fakat özel yaşantısını bir profesyonel futbolcu gibi yaşamadığı için şimdiye kadar hep sorun oldu ve futbol hayatı olmusuz etkilendi. Umarım yaşadıklarından ders almıştır ve bizde kendini yeniden bulur. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok, onun ise çok var buna göre bu şansı iyi kullanmalı Okan Koç.
Aramızda gece gezen arkadaşlar okan la sıks sık karşılaşır artık
http://www.galatasaray.org/images/home/back_464.jpg
Galatasaray Spor Kulübü ara transferde Okan Koç’la anlaştı. Genç futbolcuyla bugün Mecidiyeköy’deki Kulüp binasında düzenlenen imza töreniyle 2,5 yıllık sözleşme imzalandı.
Okan Koç imza töreni sonrası sitemize yaptığı açıklamada, “Galatasaray gibi büyük bir takıma geldiğim için mutluyum. Bu iki sene önce olacaktı ama bazı engeller çıktı ve gelemedim. Galatasaray gerçekten büyük bir camia. Büyük tecrübeler kazanarak geldim. Bundan sonra Galatasaray için elimden gelen herşeyi yapacağım. Çok başarılı olacağıma inanıyorum. Yeteneklerimden hiçbir şey kaybetmiş değilim. Bunu da hırsım ve tecrübemle sahaya sürünce daha güzel olacağına inanıyorum ve olacak” dedi.
Koç, Galatasaray taraftarlarına seslenerek, şampiyonluk yarışındaki Galatasaray’ın taraftarlarının göstereceği destekle, yarışı kazanacağına inandığını da sözlerine ekledi.
Yeni futbolcumuz Okan Koç’a sarı kırmızı formasıyla üstün başarılar diliyoruz.
http://www.galatasaray.org/images/haber5/okankoc_imza_261205_01.jpg
Mert Baydur
26-12-05, 13:17
Sarı kırmızı formayı ve Ali Sami Yen'i Okan Koç'la beraber görmek midemi kaldırdı öğlen yemeği sonrası.
Hayırlı olsun; yalnız su alttaki fotograftan goruldugu gibi bayagı bir kilo fazlası var sanırım..
http://www.galatasaray.org/images/haber5/okankoc_imza_261205_03.jpg
Mert Baydur
26-12-05, 13:48
Hayırlı olsun; yalnız su alttaki fotograftan goruldugu gibi bayagı bir kilo fazlası var sanırım..
Alkoliktir ya kendisi.
İstanbul'a geri dönüyor.
Nupera, Wanna, Okan'ı bekler.
Okan Koç'u yargılamakta bu kadar aceleci olmayın arkadaşlar. Bir şansı daha hakediyor en azından sahip olduğu yeteneği uğruna. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok bonservissiz geldi zaten. İnşallah Gençlerdeki, Ümit Milli takımdaki Okan gibi oynar ve sağ kanata ilaç olur.
Beşiktaş ile olan sözleşmesini geçtiğimiz günlerde fesheden Okan Koç, Galatasaray ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki merkezinde basına kapalı imza töreninden sonra bir açıklama yapan Okan Koç, Türkiye'nin 4 büyük takımından birine geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ''23 yaşımda, 30-35 yaşın tecrübesine sahibim. Avrupa'da birçok başarıya imza atmış bir takıma geldim. Buraya geldiğim için çok mutluyum'' dedi.
Okan, bundan sonra Galatasaray için elinden gelen her şeyi yapacağını vurgulayarak, ''Artık, 'Başarısızlık' diye bir kelime kullanmak istemiyorum. Bir tek antrenman eksiğim var. Onu kapattığımda tecrübem ve hırsım ile çok başarılı olacağıma inanıyorum'' şeklinde konuştu.
Basın mensuplarının ''Eski Okan geri dönecek mi?'' şeklindeki sorusunu genç futbolcu, ''Eski okan geri dönecek, daha da iyi olacak. Sonuçta tecrübe kazandım. Bundan sonra her şey daha iyi olacak. Daha iyi bir Okan izleyeceksiniz'' diye yanıtladı.
Okan Koç, Galatasaray ile ilgili bir anısını da anlattı. Milli takımla yurt dışına bir seyahata gittiklerini ifade eden Okan, ''Orada, üzerimizde Türk bayrağını gören kişiler 'Galatasaray mısınız?' diye sormuşlardı. Ben de bununla gurur duymuştum'' ifadesini kullandı.
içimden bir ses bu adam tutacak diyor.
bilmiyorum belki mevkisinde oynayan 2 adamı da (hasan ve sabri) oraya yakıştıramadığımdan belki de bir şey de doğru gitsin artık dememden. ama çok umutluyum. daha önce de söyledim yeteneklerinden en ufak bir şüphem yok. ama o yetenekleri sahaya yansıtmak için ne kadar fedakarlık yapacağı önemli. 23 yaşında kendini bitirmek istemeyeceğini umut ediyorum.
bu mali durumda bu paraya böyle bir adam için kumar oynanması çok anormal değil bence.
ASLAN 1905
26-12-05, 21:42
Okan'ın tutması zor bence,ama umarım yanılırım..şu şartlar altında alınabilecek en iyi adam..vay halimize...
ayrıca yanarım yanarım da İbrahim Akın'a yanarım....nası kaçırdık yaaa
muratermengu
26-12-05, 21:53
inşallah galatasarayımıza yaralı olur. yazıyo heryerde galatasaraylıdır dıye gorelım bakalım galatasaraylımı degılmı
oynasın canımı yesın ama pek ınanamıyorum ben
27 Haziran 2003 (Geçmiş Zaman olurki,Hayali,Cihan Değer)
Beşiktaş’ın Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Okan Koç,
her zaman Beşiktaşlı olduğunu söyleyerek,
“Ben gerçekten Beşiktaşlıyım. Galatasaray’a zaten
hiçbir zaman gitmek istememiştim” dedi.
Okan, siyah–beyazlı takıma olaylı bir biçimde geçtiğini hatırlatarak,
“İlk başta G.Saray’a söz vermiştim. Profesyoneldim,
ancak hiçbir zaman bu takıma gitmek istememiştim.
Bunun nedeni ise Beşiktaşlı oluşumdu.
Ben gerçek bir Beşiktaşlı’yım.
Ben birara Beşiktaş’ın hiçbir maçını kaçırmaz
ve bu takım için ağlardım.
Beni tanıyanlar bilirler” dedi.
Hedeflerim büyük
Hedeflerinin büyük olduğunu kaydeden Okan,
sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk önce Beşiktaş’ta devamlı forma giymek, goller atmak ve tribünleri ayağa kaldırmak istiyorum.
İlk attığım
golden sonra
Türkiye’nin en büyük
taraftar topluluğu olan
Çarşı Grubu’nun bulunduğu
kapalı tribüne koşacağım
ve onlarla kucaklaşacağım.” :kizlar:
"Gel, gel, ne olursan ol yine gel.
İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel.
Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir.
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel..."....................
...............................
..............................
Her gün bir yerden bir yere göçmek ne iyi.
Her gün bir yere konmak ne güzel.
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş.
Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait.
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım."
:lol: :lol:
M.Yasin Cakmak
27-12-05, 03:04
Adam tehditle gitmişti oraya belli ki ödü kopmuş. Bir gün önce canlı yayında ben Fatih hocama söz verdim de Galatasaraylı'yım da diye ağlıyordu. Arkadaşta kişilik pek gelişmemiş sanırım.
“İlk başta G.Saray’a söz vermiştim. Profesyoneldim,
ancak hiçbir zaman bu takıma gitmek istememiştim.
Bunun nedeni ise Beşiktaşlı oluşumdu.
Ben gerçek bir Beşiktaşlı’yım.
Ben birara Beşiktaş’ın hiçbir maçını kaçırmaz
ve bu takım için ağlardım.
Beni tanıyanlar bilirler” dedi.
Ben işin buralarında degilim açıkçası.. Cahil futbolcu kesiminin büyük bölümü aşagı yukarı böyle.. Yarın öbür günde Fenere gider, fanatik Fenerli olur..
Benim hoşuma gitmeyen yönlerden Fatih Gökşen'de sıkıntı duydugunu açıklamış.. Sahi ne işe yarıyor bizim altyapı.. Boşuna para harcıyoruz oraya.. Dagıtalım gitsin hic olmazsa..
-----------------------------------------
Aslan'da Koç krizi
ERHAN TELLİ
Galatasaray'da Okan Koç'un transferi yönetimde büyük bir krize neden oldu. Başkan Özhan Canaydın tarafından geçen ay futbol şube sorumluluğuna yeniden getirilen Fatih Gökşen'e, Sportif Direktör Bülent Tulun'un bitirdiği bu transferle ilgili hiçbir bilgi verilmemesi sarı - kırmızılı yönetimi karıştırdı.
Okan Koç'un transferini gazetecilerden öğrenen, genç oyuncu Arda'nın Vestel'e kiralık olarak verilmesinden de en son haberi olan Fatih Gökşen'in önceki gün konuk olarak katıldığı bir televizyon programında tüm bunları açıklıkla dile getirmesi yaşanan gerilimi bütün detaylarıyla ortaya çıkardı.
Gökşen, Arda gibi genç bir yeteneğin hiç şans verilmeden gönderilerek, uzun süredir sahalardan uzak olan Okan'ın transfer edilmesine çok sinirlendi. Futbol şube sorumluluğunu bıraktığı öğrenilen Fatih Gökşen'in Başkan Canaydın ile görüşüp, gelişmelerden duyduğu rahatsızlığı dile getireceği de vurgulandı.
http://www.milliyet.com.tr/2005/12/27/spor/axspo03.html
Gönlündeki Aslan
2 yıl rötarla G.Saraylı olan Okan Koç, "Bu zor günlerimde bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Hem kendim kazanacağım, hem G.Saray'a kazandıracağım" dedi....
G.Saray'ın Beşiktaş'tan transfer ettiği Okan Koç, sıcağı sıcağına SABAH'a konuştu. 2 yıl önce Gençlerbirliği'nde parladığı sırada da G.Saray'a gelmek istediğini belirten Okan, "O zaman G.Saray'la anlaşmıştım. Ama kendi tercihimi kullanamadım. Bugünse Trabzon dahil, birçok Anadolu kulübünden teklif almama rağmen gönlümde yatan takımı seçtim" dedi. Geçtiğimiz iki yılı kayıp olarak değerlendiren genç oyuncu, "Konya'da kiralık forma giydiğim dönem 7 maçta 9 asist ve 4 golüm vardı. Sezon başında Beşiktaş'a döndüm. Beni oynatacaklarını söylediler, boş mukaveleye imza attırdılar. Ama takıma almadıkları gibi maaşımı da vermediler. Kandırıldım. Ben de sözleşmememi feshettim ve hukuki hakkımı kullandım" şeklinde konuştu.
'GECELERİN ADAMI DEĞİLİM'
Adının 'gece kuşu'na çıkmasına anlam veremeyen Okan, "Bana alemci diyenler çalıştığım hocalarla konuşsun. Sorsunlar bakalım hiç disiplinsizliğim olmuş mu? Beşiktaş benim kıymetimi bilemedi. Ancak şimdi hem ben kazanacağım, hem de Galatasaray'a kazandıracağım. Beşiktaşlılar, '900 milyar alacağına karşılık serbest bıraktık' diye konuşuyor. Böyle bir şey yok. Sadece 800-900 milyon asgari ücretten maaş vermeleri gerekiyordu. Bunu ödemedikleri için serbest kaldım" ifadelerini kullandı. Galatasaray taraftarının kendisini çok seveceğini de iddia eden Okan, "Kulüp ekonomik olarak zor günler yaşıyor olabilir. Ama ben bunları düşünmeden geldim. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük markası. Dünya üzerinde tanımayan yok.İsmi yeter. Amacım; uzun yıllar burada oyanamak, Milli Takım'a yükselmek, G.Saray'a para kazandırıp Avrupa'ya transfer olmak. Kötü günümde bana sahip çıkan takıma vefasızlık edecek karakterde bir insan değilim" şeklinde konuştu.
'77 NUMARAYLA COŞACAĞIM'
Okan sözlerini şöyle noktaladı: "Bugün (dün) ilk idmanıma çıktım. Her gün çalışacağım. 4-5 aydır oynamıyorum ama en kısa zamanda hazır olmak istiyorum. Sahanın çeşitli yerlerinde forma giyebilirim. Orta dörtlünün sağında da, forvetin arkasında da oynayabilirim. Sabri, Ümit Milli Takım'dan kardeşim. Hasan ağabeyi de zaten dünya tanıyor. Rekabet tabii ki Galatasaray'a yarayacak. 77 numaralı formamla beni bu camiaya kazandıranlara borcumu ödeyeceğim."
Parma Maniac
27-12-05, 13:57
hadi bakalım pek mazlum pek şeker konuşmuş, verelim bi şans :lol:
yalnız Okan Koç harbi harbi Beşiktaşlıdır.. o da bilinsin..
Ara transfer dönemi topicinde karşı çıkmıştım bu transfere ama madem gerçekleşti, bu dakikadan sonra iyi tarafından bakmaya ve elimizden geldiğince destek olmaya çalışmak gerekiyor.. Öyle takımda disiplini bozacağını falan zannetmiyorum ama kendisinde yine yanlış hareketler devam ederse yönetim umarım gerekeni ivedi biçimde yapar ve cezasını verir.. Çok önemli ve onur meselesi haline dönmüş bir mücadele içindeyiz, bu durumda kimsenin cıvıklık yapmaya hakkı olmadığını düşünüyorum..
Oyununa gelirsek bence yetersiz bir oyuncu ama yine de bu konuda kesin konuşmamak gerek, elinden geleni yapsın o da yeter.. Bir de şu canlandı aklımda, sağ kanatta hali hazırda Sabri ve Hasan olduğuna göre ve sol kanattan Altan ve Heinz büyük ihtimal gittiklerine göre, acaba Gerets 2. devre Hasan'ı eskiden olduğu gibi sola çekmeye kalkabilir mi? Böyle bir fikri yoksa, o zaman Okan Koç'u nerede ve ne zaman kullanıcaz merak ediyorum, zira bana göre sağ kanadın ilk yedeği Sabri'dir, Hasan'ın sakatlığında son 3 maçta sonuca etkisi gözle görünür olmamakla birlikte takımın güzel ve kollektif futbolunda bence önemli payı vardı..
Parma Maniac
27-12-05, 16:02
Hasan zaten mecburiyetten sağa geçmişti Ribery'nin gidişinden sonra.. sola da Marek Heinz gelince iyice oranın adamı oldu ama Okan Koç'un gelişinden sonra takıma girerse Hasan'ın sola dönüşü yine kaçınılmaz olacaktır zaten..
Okanin oyun zekasi Sabri'den daha fazla oldugu kesin ancak Sabri daha mucadeleci. Kotu transfer sayilmaz + bedava. Bundan daha iyisini bu paraya bulamazdik.
Yas olmus 24 ve bu sansin icine ederse Okana 2. lig yolu gozukur. Umarim sansini iyi degerlendirir.
Hayirli olsun.. fazla soze de hacet yok diye dusunuyorum.
hah tamam gerets ayhanı keser hasanı sola koyar biz de döneriz en başa. bir tane dişli takım çıkar karşımıza ağzımıza eder akıllanır yine koyarız ayhanı takıma.
ya ne işi var hasanın solda. ayhanın cezasında sakatlığında tamam ama ondan sonra kulübede ısıtmalı koltuk lüksünde maç seyreder hasan şaş.
hah tamam gerets ayhanı keser hasanı sola koyar biz de döneriz en başa. bir tane dişli takım çıkar karşımıza ağzımıza eder akıllanır yine koyarız ayhanı takıma.
ya ne işi var hasanın solda. ayhanın cezasında sakatlığında tamam ama ondan sonra kulübede ısıtmalı koltuk lüksünde maç seyreder hasan şaş.
Ben de tam bu sebepten karşı çıkıyordum Okan Koç transferine.. Çünkü Okan Koç'la birlikte sağda 3 oyuncu olunca ve solda da tam olarak o bölgenin oyuncusu diyebileceğimiz bir oyuncu olmadığı için Gerets'in böyle bir varyasyon yapabilme riski var.. Şahsen asla istemiyorum Hasan'ın sola dönmesini, bence özellikle son zamanlarında çok verimsiz kaldı o mevkide.. Eh o zaman Hasan sağda devam edecek demektir, yedeğinde de son 3 maç takımın güzel oyununda fazla sırıtmayan (tamam ortalar berbat ama) ve Ayhan'ın sol kanatta yaptığı katkıya benzer bir şekilde sağda çalışan, rakibe basan ve bencil oynamadan takım oyununu başarıyla oynayan Sabri'nin olduğu düşünülürse, 3. bir isim olarak Okan'ın turşusunu mu kurucaz merak ediyorum.. Yine de ligin ilk 2 maçında solda Hasan, sağda Sabri ve yedekleri olarak Okan Koç fena olmuyor, tabi Ayhan dönene kadar..
Tamam ben de Hasan'î solda istemiyorum ama Hasan'în hayatının en iyi senesi olan Lucescu ile şampiyon oldugumuz sene solda oynadıgını da hatırlatayım..
Sağda Okan,solda Hasan..
Ortada İliç..
Halimize acırlar inşallah..
Hemen de monte ettiniz 2 senedir doğru düzgün top tepmemiş Okan'ı ilk 11 e :)
Ben mi yanlış adam seyrettim bilmiyorum da BU Okan denen vatandaş en iyi dönemlerinde (Gençlerbirliği) bile 55-60 dk lık maç kondüsyonu olan bir adamdı. 60. dk dan sonra resmen kesiliyordu kenara el kol sallıyordu beni alın diye. Fazlaca defansif özellikleri olmayan İliç-Okan-Hasan gibi bir orta saha kabus olur bizim için. Ben Okn Koç'un maçların anca son 10-15 dk sında yer bulacağını düşünüyorum.
Yavaş yahu ne yaptınız. Çok da inanarak konuşuyorum bu adam en az 8 hafta ligde topa ayak vuramaz. O yüzden bence Okan'a göre plan yapmaktan vazgeçelim, geçen yıl Hakan bile olmadı nerde Okan. Bu adam sanıyorum Gerets'in Hasan sağlam kalabileceğine güveni tam olmadığından en kötüsü olursa( HAsan sakatlanır, saiduya da bişiler olur) diye alındı...
Hemen de monte ettiniz 2 senedir doğru düzgün top tepmemiş Okan'ı ilk 11 e :)
Ben mi yanlış adam seyrettim bilmiyorum da BU Okan denen vatandaş en iyi dönemlerinde (Gençlerbirliği) bile 55-60 dk lık maç kondüsyonu olan bir adamdı. 60. dk dan sonra resmen kesiliyordu kenara el kol sallıyordu beni alın diye. Fazlaca defansif özellikleri olmayan İliç-Okan-Hasan gibi bir orta saha kabus olur bizim için. Ben Okn Koç'un maçların anca son 10-15 dk sında yer bulacağını düşünüyorum.
Yavaş yahu ne yaptınız. Çok da inanarak konuşuyorum bu adam en az 8 hafta ligde topa ayak vuramaz. O yüzden bence Okan'a göre plan yapmaktan vazgeçelim, geçen yıl Hakan bile olmadı nerde Okan. Bu adam sanıyorum Gerets'in Hasan sağlam kalabileceğine güveni tam olmadığından en kötüsü olursa( HAsan sakatlanır, saiduya da bişiler olur) diye alındı...
İyi de kimse söylediklerinizin aksini söylemedi ki :)
JackDaniels
28-12-05, 10:07
Bu transfer bana göre mantıklıdır...
Çok paramız yok, kadromuz yeterli değil.
Müzmin sakat Hasan Şaş'ın yokluğunda Sabri, o bölge için kesinlikle yeterli değil.
Bu durumda yapılmış mantıklı bir transferdir...Okan boş adam değil...Bedavaya alınmasıda iyi oldu...
Şans kapıyı bir kere çalar derler ya..Bu adama 2. defa çalıyor..Okanda bunun bilincinde olup, G.Birliğinde ki performansını yakalarsa, bedavaya büyük bir transfer yapmış oluruz...
Ben bu transferden umutluyum açıkçası.Umarım yanıltmaz Okan beni...
Okan'in bu sene faydalı olabilecegini dusunen yoktur zaten sanırım..
2,5 senelik mukavelesinin bucuguyla degil, diger 2 yılıyla ilgili yorum yapıyoruz zaten..
Federasyondan izin çıkmadı transfer için bakalım şimdi ne olacak?
Namelessonegs
11-11-08, 02:04
Bu arkadas simdi nerelerde bilen var mı acaba? :)
M.Yasin Cakmak
11-11-08, 02:07
Fesuphanallah :)
Piskolojimiz yeterince bozuk degilmis gibi... Zorla getireceksin Engin adami buraya.
(Okan'i degil topigi acani diyorum :) )
Bu arkadas simdi nerelerde bilen var mı acaba?
Manisadaydi gecen sene
Sanirim ordadir halen :)
figo acmis topigi :lol2:
nasilda seviniyordur simdi yenildigimize... seftali :p
Namelessonegs
11-11-08, 12:21
haha..Aklıma geldi şu Okan Koç, yok bizde oynadı oynayacak falan derken,şimdi nerelerde diye gercekten merak etmistim..2.liglere düsmüs..Kızlara laf atamıyodur artık eskisi gibi:)
nerden nereye...
okan koc ha geldi, gelecek..
sonra bjk ye son anda gitmisti..
fatih terime söz vermis fln fln.. :)
baya bir üzülmüstüm.. ama hayirlisi böyleymis..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to