PDA

Tüm Versiyonu Göster : Badem

24-12-05, 13:00
Üniversitede ilk dinlediğimde beni etkileyen bir gruptu Badem. O zamanlar diyordum bunca kalitesiz müzikler iş yaparken bizimkiler neden açılmaz diye. En sonunda albümlerini çıkardılar, kliplerini de çektiler. Hepsinin ellerine sağlık çok güzel bir albüm olmuş.
http://photos1.blogger.com/blogger/6469/1843/320/badem0cn.jpg

Çıkış şarkıları Karacaoğlan'ın bir şiiri olan Kara Değil mi? Klibi yayınlanıyor sürekli görmüşsünüzdür, ayrıca Badem Ağacı adlı bir mükemmel şarkıları daha da var mutlaka dinleyin derim. Nejat okuyorsan sen de bir yorum yap nasıl bizimkiler beğendin mi?

Saunders
24-12-05, 14:26
Daha hiç dinleme fırsatım olmadı ama "badem" ismini nerden bulmuşlar merak ettim doğrusu...

24-12-05, 18:01
Barış Devrim Mustafa

Namelessonegs
30-12-05, 18:09
Süper bir sarkı cidden...Herkese tavsiye ederim..İlginc bir tarzı var

30-12-05, 23:59
Hangisi süper Kara Değil mi şarkısı mı?

Namelessonegs
31-12-05, 00:13
Ewet...Cok guzel bir sarkı..Sanırım bi karacaoglan siirinden alıntı..Onu bu halde dile getirmekte baya basarılı..

31-12-05, 00:40
Alıntı değil birebir aynısı zaten albümdeki çoğu şarkı Karacaoğlan'ın şiirlerinden uyarlama :)
Sen bir de fırsatın olursa Badem Ağacı'nı dinle :D

Saunders
25-10-06, 22:41
Badem-Sen Ağlama

Son yıllarda dinlediğim en güzel slow şarkılardan biri...

Ulan ne şarkılardan biri be...

En baba slow ulan bu... :D Sezen aksu'nun sen aglaması bunun yanında fındık fıstık kalır o kadar diyim...

Ki ben salaklıgıma yanıyorum bu şarkıyı baya geç farkettim...

scapula
25-10-06, 22:55
Badem Ağacı'nı dinlemedim ama yanılmıyorsam Aziz Nesin şiiridir o da, aynı adda bir şiiri var çünkü.

26-10-06, 10:27
Gökhan biraz geç fark etmişsin yaklaşık 1 sene sonra :D
Evet scapula doğrudur Aziz Nesin'in şiiri. Bu arada web sitesinde klipleri izleyebilirsiniz :

www.badem.org

zidane38
07-11-06, 18:04
Badem-Sen Ağlama

En baba slow ulan bu... :D Sezen aksu'nun sen aglaması bunun yanında fındık fıstık kalır o kadar diyim...

Off ya ben yeni dinledim bu şarkıyı. Harika bir şarkı gerçekten, ben de çok beğendim. Saunders'a katılıyorum yani :)

zidane38
07-11-06, 18:04
Badem-Sen Ağlama

Off ya ben yeni dinledim bu şarkıyı. Harika bir şarkı gerçekten, ben de çok beğendim. Saunders'a katılıyorum yani :)

tripotter
07-11-06, 22:26
burada yazılanlar üzerine şimdi 8 parçasını indirdim bu gurubun...ilk dinlemede ben de çok başarılı buldum...ancak böylesine kirli bir piyasada bu tarz gurupların kendini daha çok göstermesi gerekiyor...Bugün Ata buraya yazmasa böyle bir grubun varlığından kimbilir nasıl haberimiz olacak ya da belki de birilerinin buraya yazmadığı daha nice guruplar var ama biz bilmiyoruz...

tripotter
07-11-06, 22:26
burada yazılanlar üzerine şimdi 8 parçasını indirdim bu gurubun...ilk dinlemede ben de çok başarılı buldum...ancak böylesine kirli bir piyasada bu tarz gurupların kendini daha çok göstermesi gerekiyor...Bugün Ata buraya yazmasa böyle bir grubun varlığından kimbilir nasıl haberimiz olacak ya da belki de birilerinin buraya yazmadığı daha nice guruplar var ama biz bilmiyoruz...

07-11-06, 23:25
Tripotter aslına bakarsan bayağı tanınıyor artık Badem ikinci albümlerini de çıkaracaklar yakında. 4-5 klip çektiler ve kliplerin hepsi de tüm müzik kanallarında yayınlandı. Yani o kadar ünsüz değiller ;)

07-11-06, 23:25
Tripotter aslına bakarsan bayağı tanınıyor artık Badem ikinci albümlerini de çıkaracaklar yakında. 4-5 klip çektiler ve kliplerin hepsi de tüm müzik kanallarında yayınlandı. Yani o kadar ünsüz değiller ;)

Giga
07-11-06, 23:38
Sensiz Olmam derim :)

Giga
07-11-06, 23:38
Sensiz Olmam derim :)

zidane38
08-11-06, 21:14
Sensiz Olmam da güzel ama Sen Ağlama bir başka

zidane38
08-11-06, 21:14
Sensiz Olmam da güzel ama Sen Ağlama bir başka

tripotter
09-11-06, 13:38

Yani benim söylemek istediğim ünsüzlükten öte devamlılık olması. Ancak söylediğine göre bu grup 2. albümünü çıkaracağına göre demek ki devamlılık konusunda bi problem olmayacak...Değişik sesler duymak çok keyifli oluyor son zamanlarda...

tripotter
09-11-06, 13:38

Yani benim söylemek istediğim ünsüzlükten öte devamlılık olması. Ancak söylediğine göre bu grup 2. albümünü çıkaracağına göre demek ki devamlılık konusunda bi problem olmayacak...Değişik sesler duymak çok keyifli oluyor son zamanlarda...

QsmaN
30-11-06, 17:23
Badem-Sen Ağlama

Bende çok severim Sen ağlama şarkısını. Çok dinlerim.

Mert Baydur
30-11-06, 22:45
Sen Ağlama bir başka

SINAV'da super olmus Sen Aglama.
Arabamda soundtrack'i var, tek bu sarkiyi dinliyorum filmden. :okey:

Saunders
30-11-06, 23:08
Sen Ağlama bir başka

SINAV'da super olmus Sen Aglama.
Arabamda soundtrack'i var, tek bu sarkiyi dinliyorum filmden. :okey:

Soundtrack da nil de baya iyi...