PDA

Tüm Versiyonu Göster : Oktay Derelioğlu, Azerbaycan'da

gian
27-11-04, 02:17
Oktay Derelioğlu, Azerbaycan’da

Geçtiğimiz sezon Akçaabat Sebatspor forması giyen Oktay Derelioğlu, Azerbaycan’nın Hazar-Lankara kulübüne transfer oldu.

İstanbul
NTV-MSNBC

26 Kasım 2004— Oktay, teknik direktörlüğünü Rasim Kara’nın yaptığı Azerbaycan ekibiyle sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Transfer sezonu boyunca Ankaragücü, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ve Diyarbakırspor gibi kulüplerin teklifine olumsuz yanıt veren Oktay, kulüp başkanının özel uçağı ile gittiği Azerbeycan’da medyanın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Fatih Karagümrük’te futbol hayatına başlayan Oktay Derelioğlu, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Las Palmas (İspanya), Nürnberg (Almanya) formaları giydi.
29 yaşındaki golcü futbolcu, bir milli maşta en çok gol atma rekorunu (4 gol) Hakan Şükür ile paylaşıyor. 18 defa A, 14 defa Ümit, 37 defa A Genç, 13 defa da B Genç milli olan Oktay, A milli takımda 8’i Beşiktaş, 1’i de Trabzonspor formasıyla oynarken toplam 9 gol kaydetti. 30 Nisan 1997 günü altı kişiyi çalımlayarak Belçika’ya attığı gol ise Eurosport’un anketinde 90’ların en güzel gollerinden biri seçilmişti.
Hazar takımında gollerine devam etmek istediğini belirten Oktay, hedefinin yeniden milli formayı giymek olduğunu söyledi.

------

Bu cocuk hayatının en kritik dönemlerinde hep yanlış kararlar aldı..İşte yine yanlış bir karar daha..Gercekten hem şanssız hem de akılsız bir futbolcusun Oktay..Gelecegin yerler cok daha yuksek olabilirdi..

kral1905
27-11-04, 03:01
kadin insani vezir de eder rezil de
derler ya.. ne kadar dogru.. cocuk belini dogrultamadi o uzucu olaydan sonra:(

Aslan Suat
27-11-04, 03:06
futbolcu egoist oldumu hep Oktay gibi olmali derdim.

M.Yasin Cakmak
27-11-04, 04:45
Onu bun u bilmem de ne gol atmıştı ya...

Sheva
27-11-04, 11:37
Ne zaman Oktay'la ilgili bir haber okusam aklima milli takimda attigi goller (tabi ki oncelikle belcika'ya attigi ancak bir de 3 ya da 4 gol attigi bir mac vardi o gollerde mukemmeldi) ve bjk formasiyla CL'de attigi goller gelir.. 'Ne oldum dememeli ne olucam demeli' lafini unuttu ve belki de kendi hatalarinin kurbani oldu.. Heralde en son bir sozlesme yaparak birakmadan biraz daha para kazanmak istedi ama keske 2. lig A kategorisine falan gitseydi..

fred frith
29-11-04, 20:50
kanaraya adalarina futbol oynamaya gidip de "üfff skildim ben cok burda " diyip geri dönen adamda akil mi aranir allaskina

türkiyedeki kadar sorunlu, nevrotik futbolcu baska nerde vardir acaba

USAtaraftar
30-11-04, 15:47
Adam buyukelcilerden cok geziyor.

M.Yasin Cakmak
26-07-11, 14:48
7 senelik başlık hortlatiyorum :), o denli hoşuma gitti Oktay'ın az önce yaptıgı açıklamalar.Kısaca:

"Kim ne yaptıysa kısa sürede cezasını alsın ve önümüze bakalım, kişi/kulüp bakmayalım,yoksa UEFA'dan gelen ceza feci olacak. Ayrıca kimse boşu boşuna kulüp başkanlarını içeri almaz. Ben kimse düşsün istemem, taraftarlar da istemez ama önce herkes aynaya bakıp hatasını kabul edecek, cezaya da razı olacak." dedi.

winner
26-07-11, 16:32
İlk defa doğru konuşmuş onuda dinlemedim. Adam ne zaman yorum yapsa kanal değiştiriyorum.

YODA
26-07-11, 16:34
şarkıcı çelik de gitmişti... yine bir operasyon dalgası önecesinde...