Tüm Versiyonu Göster : Bravo CİHAN!
Sezon basında en temel eksiklerimizden belki de birincisini sağ bek mevkii oluşturuyordu..Cihan belki de son düsünecegimiz isimdi bu pozisyon icin..Ama gelinen noktada, iş disiplini, zaten her zaman var olan fizik gücü, öğrenme azmi ve de bugune dek bizden sakladıgı iyi orta yapabilme gibi özellikleriyle birden bu mevkiinin ideal adamı olup cıktı..
Bugun de mukemmeldi ve takımın en iyisiydi belki de..Takımdan bir dönem gönderilmesini arzu ettigim Cihan'i tebrik ediyor ve Deniz, Ümit Özat'ın sag bek oynadıgı Milli Takımda artık direk oynaması gerektigini düsünüyorum..
evet ... iyi oynadi bugünde
Super oynadi bugun.. Helal olsun :buyuksun: :okey: :alkis:
Bengü Cakmak
27-11-04, 00:10
sizce yenilen golde (sayilmayan golde) pozisyon hatasi yapmadimi cihan?
elbette yanlizdi cok orada ama adam bombosdu...
ama genede iyi oynadi... cok atak yapti neredeyse bütün ortalar ondan geldi...
USAtaraftar
27-11-04, 00:20
Sene basinda en kotu futbolcumuz olarak gordugumuz Cihan, su an takimin en istikrarli, en guven veren oyuncusu. Boyle devam!
UmBeRtO GS
27-11-04, 00:33
Cihan son maçlarda harika oynadı. Aynen devam Cihan. Allah Nazadan saklasın :okey: :alkis:
M.Yasin Cakmak
27-11-04, 04:58
Bir insan kendisini yabanci oldugu bir iste bu kadar gelistiriyorsa 'Helal Olsun' demekten başka birşey kalmıyor. Helal olsun Cihan.
Seni Milli Takıma almayanlarla onlara Milli takım emanet edenler utansın.
O kadar seviniyorum ki Cihan'in sag beke artik iyice alismasina.. Hem genc, hem guclu fizikli bir oyuncu bu mevkide uzun sure gorev yapabilir.. Buyuk ihtimalle, takimlarin gosterdigi basari duzeylerinden olacak, ancak sene basindan beri Umit Ozat'in onda biri kadar ilgi cekmemis olmasi da cok ilginc.. Neyse bu adamin yonettigi milli takim da oynamasin zaten, onlar aralarinda takilsinlar oyle..
Yalniz Bengue'ye de tebrikler, benim de dun gordugum kadariyla Cihan ve Orhan Ak bazi pozisyonlarda epey kademe hatasi yaptilar.. Sayilmayan gol pozisyonunda hatasi var miydi tam olarak hatirlamiyorum ancak birkac pozisyonda arkalarina adam kacirdiklarini hatirliyorum.. Tabi bunda orta sahanin pres gucunun son derece dusuk olmasindan rakibin kolay pozisyon ve bos alan bulmasi da etkili oldu..
sayilmayan golde ofsayt taktigi uyguladik,pozisyon hatasi falan yok
Daha uzun yıllar sağ bek olarak Cihan oynar.Bu sorunumuzu da halletmiş olduk böylelikle.Bravo Cihan Haspolatlı.
Cihan'ın performansı gerçekten şaşırtıcı.Hagi bile bu kadarını beklemiyordu diye düşünüyorum.İnşallah böyle devam eder.Ancak yine de o mevkiye takviye şart.
Sorun sağ bekte değil zaten iki yerde biri orta sahanın göbeği diğeri forvet..
Eger bir oyuncu sadece sahada oynamayi dusunurse her mevkid ebasarili olur. Cihan isini yapiyor iyide yapiyor..Tebrikler.
Hakan Sukur gibi gol sonrasi yedek bir oyuncuya kosup teknik director e laf yollayan takimi surekli karistiran, demecleri ile olgun konusuyormus gibi gozuken ama icten ice cirkeflik yapan adamlar ne yapiyor, sahada oynamayi degil isminin devamini dusunuyorlar.
Cihanla kanatta problemimiz olmaz zaten.>Sorun Hakan la forvette olan problemimiz..
Yetenek olarak fazla ii olmasada tam bi görev adamı.Artı disiplini,tam bi takım oyuncusu olma hüvviyetide cabası.Büyük aşama kaydetti.Yaşı itibarıyla G.Saray ve Türk futbolu adına kazanç.
Serkan1905
05-12-04, 17:15
Yetenek olarak fazla ii olmasada tam bi görev adamı.Artı disiplini,tam bi takım oyuncusu olma hüvviyetide cabası.Büyük aşama kaydetti.Yaşı itibarıyla G.Saray ve Türk futbolu adına kazanç.
bence bi oyuncunun iki ay gibi kisa bir süre icerisinde alisik olmadigi bir mevkiiye alisip nerdeyse hic hata yapmayarak oynamasi icin en fazla olmasi gereken sey yetenektir..
ve bence cihan bunu, yani yetenekli bir oyucu oldugunu, bize ve hagiye ispatladi..
allah cihanimizi nazardan saklasin... :alkis:
Cihan'ı sene başından beri her maçta takdirle izliyorum ve hatta ilk kez dünkü oyunundan memnun kalmadım.. Hücuma hiç destek vermedi, savunmada da ilk defa bu kadar kolay çalımlar yedi ve o kanattan rakip takım bircok kez geldi.. Sonradan spiker söyleyince hatırladım sarı kart sınırında olduğunu, heralde biraz da buna bağlıydı dünkü durgun oyunu.. Sonradan Hagi de cıkararak olası bir kart tehlikesinin önüne geçmiş oldu..
Cihan lig basından beri en önemli sınavını bu hafta Tuncay'a karşı verecek, umarım alnının akıyla kalkar bu işin de altından..
Aslan Suat
05-12-04, 18:38
Cihan lig basından beri en önemli sınavını bu hafta Tuncay'a karşı verecek, umarım alnının akıyla kalkar bu işin de altından..
insallah Tuncay hizini alamayip bizim Cihan sakatlamaz deli gibi kosarken. zaten Tuncaya karsi oynayan herkes sakatlanabilir, cok kontrolsüz oynuyor.
Cihanımsın sen benim..Bugun de mukemmeldin..
Elma Yanak Tuncay'a top gostermedin top..
Aynen devam aslanım benim..
M.Yasin Cakmak
12-12-04, 23:19
Tuncay'dan öle toplar aldı ki adam madara oldu.
İtalya'dan menajerler istemiş umarım tutabiliriz.
Hagi'ye de bize öyle bir sağbek kazandırdığı için teşekkürler.
Serkan1905
12-12-04, 23:21
Cihan GERCEK BIR ASLAN oldugunu bugün bir kez daha kanitladi... ASLANIMSIN CIHAN..
tuncayın moralini de sıfırladı iki pozisyonda ardı ardına..
ataklarada iyi katılıyor çok seviyorum ben bu adamı..
Cihan'ı dün Sampdoria ve Udinese takımlarının yetkilileri izlemiş aldığım habere göre.Lig TV'de söylediler.
cihana ben hep güvenmisimdir,iyi bir sag bek olacagini hep söyledim,asil yeri
orasi,dünyanin sayili bekelrinden biri olabilir ...Yürüyedur Cihan
Tuncayı bitirdin Cihan. Helal olsun sana.
UmBeRtO GS
13-12-04, 23:27
Sezon başında en çok korkulan oyuncu iken, en çok güvenilen oyunculardan biri oldu...
Helal Olsun Cihan Yürüyedur... :alkis:
Acaip seviyorum bu adamı ya, sessiz sakin işini yapıyor, iyi de yapıyor üstelik.. Fizik güç desen var, ortaları heralde en az bir yere göğe sığdıralamayan Ümit Özat'ınkiler kadar iyidir, savunma yönü de çok kuvvetli, daha ne isteyebiliriz ki sene başında göndermeyi düşündüğümüz bir oyuncudan..
Şu an için Orhan Ak'ı o kadar beğenmiyorum ama işallah o da takıma alışıp, sol bek sorunumuzu çözecektir..
Neler değişmiş 2 senede... :)
ben de açmıştım "Cihan haspolatlı" siye bir başlık evvelden.. Şimdi ise bu adam yüzünden kevgire dönmemizden korkuyorum CL'de. Aslında ortasaha kuvvetli olsa bu adam bu kadar sırıtmaz ama kötü sağbek olmasını değiştirmez yinede...
Acaip seviyorum bu adamı ya, sessiz sakin işini yapıyor, iyi de yapıyor üstelik.. Fizik güç desen var, ortaları heralde en az bir yere göğe sığdıralamayan Ümit Özat'ınkiler kadar iyidir, savunma yönü de çok kuvvetli, daha ne isteyebiliriz ki sene başında göndermeyi düşündüğümüz bir oyuncudan..
Şu an için Orhan Ak'ı o kadar beğenmiyorum ama işallah o da takıma alışıp, sol bek sorunumuzu çözecektir..
eheh ne yazmışız yahu :D Şaka bir yana bu metin üzerinden düzeltme yapmak gerekirse, sessiz sakinliği halen geçerli, fizik var ama güç yok, ortalar eh işte ümit özat benzetmesinin arkasındayım, savunma yönündeki o 'çok' neyin nesi anlamadım velakin çok kötü şeklinde kullanılabilir..
Cihan'ı severim, özveriyle oynayan efendi bir futbolcu ama özellikle geçen sene sırf ağırlığından (ve belini döndürememesinden) yediği çalımlar gözümün önünde, o yüzden maalesef takımın eksik mevkilerinden biri olarak yazıyorum sağ beki..
Neler değişmiş 2 senede... :)
Onur1905, harika iş tebrik ederim!!!
Sorunun cevabını da ben vereyim bari
(biliyorum klişe olacak ama cuk oturuyor)
"SİSTEM"
Sinan Kahya
26-08-06, 04:47
dünyanin sayili bekelrinden biri olabilir.
Evet oldu an itibariyle. Ama.. "Sayıyla mı verdiler lan seni bana" cinsinden oldu.. Seçme.. :D
dünyanin sayili bekelrinden biri olabilir.
Evet oldu an itibariyle. Ama.. "Sayıyla mı verdiler lan seni bana" cinsinden oldu.. Seçme.. :D
Figo arkadasimiz forumdan atilali cok oldu ama yorumlari hala quote laniyor
"SİSTEM"
madem sistem değişti (yani cihan aynı cihan) cihan sırıtıyo neden herkes direk cihana çamur atıyo ki o zaman :karisik:
yada ben okudularımı yanlış anlıyom :sasirdim:
muhteşem ya bende bu topiği arıyodum işte :lol:
Ray52Lewis
26-08-06, 17:15
iyi bir sag bek olacagini hep söyledim,asil yeri
orasi,dünyanin sayili bekelrinden biri olabilir
:D :D :D
Hakkaten sayılı beklerden biri oldu süper öngörü arkadası foruma geri alın lütfen :)
"SİSTEM"
madem sistem değişti (yani cihan aynı cihan) cihan sırıtıyo neden herkes direk cihana çamur atıyo ki o zaman :karisik:
BEn atmıyorum hocam. bence günah keçisi oldu cihan.
Cihan için bu topic acıldığı sıralarda defans organizasyonumuz daha farklıydı. ve o organizasyon içinde Thomas da mükemmeldi. şimdi?
Valla bugün Orhan'ı gördükten sonra Cihan'la ilgili endişelerimi geri plana atıyorum, onun dışında da fena oynamadı bugün bence..
Valla bugün Orhan'ı gördükten sonra Cihan'la ilgili endişelerimi geri plana atıyorum, onun dışında da fena oynamadı bugün bence..
son 2 maçtı çok kötü değil cihan.bunu ben bile söylüyosam değildir sanırım :)
orhanın hali içler acısı,al orhanı vur okana,dön vur tolgaya.
uğur ve ferhatı bekliyorum artık ben 11 e.
Namelessonegs
27-08-06, 01:01
son 2 maçtı çok kötü değil cihan.bunu ben bile söylüyosam değildir sanırım :)
orhanın hali içler acısı,al orhanı vur okana,dön vur tolgaya.
uğur ve ferhatı bekliyorum artık ben 11 e.
Ben Ugur'un hala acemice hatalar yaptıgına inanıyorum..Hazır degil bence maalesef..
ya en azından savaşçı. hani ekmeğini taştan çıkaran cinsten. eminim ki cihandan kötü oynamaz.oynayamaz.
en baktığımda D/M R de bir sürü alternatif görüyorum, ama nedense gerets cihan-sabri (o da sabri önde hep) dışında birşey denememekte ısrar ediyor.
aslında sabri-cihan daha iyi olmaz mı, ikisi de çıkar dönüşlerde birinden biri özellikle sabri mutlaka yetişirmesela...
Veya hiç çıkmamacasına uğur önüne cihan veya önüne sabri, ama asla önüne uğur değil mesela....
kendiyle kavga etmeye başladığı zaman verimi minimize olduğundan (bu günlerde örneğin) sağ çizgide çakılı hasan, arkasında cihan, veya arkasında sabri, ama asla hasan arkasında uğur değil mesela...
Başka bir topicte biri yazmıştı. DMC olarak kebap bir maçta songu kullanmak arkasında 3 lü defans olarak orhan/thomas/tolga ile şu sağ konusunu kapatmak mesela....
var ya bayılıyorum bu eski topiclere :)
ulan hepimizin ne faciaları çıkar geçmişten be
M.Yasin Cakmak
01-09-06, 04:36
var ya bayılıyorum bu eski topiclere :)
ulan hepimizin ne faciaları çıkar geçmişten be
Hakikaten süper :)
Ama adam o dönemde iyi oynuyordu yapacak birşey yok . İki senede köprünün altından ne sular akıyor.
Valla Cihan aynı Cihan bence... Ne uzar ne kısalır. O dönem de aynını oynuyordu ama önünde taş gibi orta saha vardı. HAsan Şaş'ı sağa çekince, tek önliberoya dönünce takkke düştü.. Solda da Orhan maymun oluyor bu sistemle...
Türkiye'de Gerets sitemyle oynayabilecek çapta bir sağbek yok. İleri geri gidecek, önüde fazla koşmayan orta sahanın yükünü taşıyacak, boş kalan zamanlarında da ileri çıkıp hücuma destek verecek.. Böyle bir adamı Avrupa'dan bile bulamazsın kolay kolay..
Orta saha azıcık saplam olursa ne Orhan ne de Cihan zorlanır. Kapasiteleri sınırlı olmasına rağmen idare ederler 1.5 sene öncesinde olduğu gibi. 1.5 sene önce bu defans en az gol yiyen defanstı. Bugün gelinen noktayı saece oyuncuların kazmalığına ve formsuzluğuna bağlamak işin kolay yolu bence..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to