Tüm Versiyonu Göster : Devre Arasinda transfer gerekli mi? Gerekliyse nereye?
biraz beyin firtinasi yapalim bakalim
transfer gerekli mi gerekliyse nereye?
benim gorusum acilen bir playmakera ihtiyacimiz oldugu yonunde. saido conse ergun volkan dortlusunden ikisi oynuyor orta ikilide ve henuz hicbiri takim adina liderlig eline alabilmis degil. oyun sIkIstIgi anlarda sorumluluk alabilecek bir oyuncu bir cok zor giden maci cevirmemize yardimci olabilir diye dusunuyorum.
istedigim bu playmakerin fenerdeki alex eskiden bizde oynayan felipeden farkli olmasi gerektigini dusunuyorum.
gerektiginde kosmali ve lider ozellikleri olmali alacagimiz 10 numaranin.
ikinci posiyon ise kosan bir orta saha oyuncusu. batistanin daha teknik bir versiyonu istedigim adam. alacagimiz 10 numarayla yanyana oynayip orta alanda takimi ileriye tasiyabilecek onemli bir faktor olabilir boyle bir oyuncunun varligi.
gerci maddi sIkIntilarimiz var ve transfer zor gozukuyor ama bu senenin onemine binaen yonetim bir supriz yapip kuvvetli takviyeler yapabilir takima
siz neler dusunuyorsunuz?
Bence gereksiz. Suan icin transfer gerekmiyor Galatasaraya bence. Neden diye soracak olursaniz, bu saatten sonra etsek ne olacak etmesek ne olacak. Uyum saglayamiyor dencek gene gelen futbolcu eger kötü oynamaya baslarsa. Hem suan icin her mevkide iyi oyuncularimiz mevcut tek sorun suan icin Haginin taktigi degistirdigi ve TS karsisindaki taktigi uyguladigi an sorun zaten cözülür.
M.Yasin Cakmak
07-11-04, 21:28
Sebat ve Dıyarbakır maçından sonra anladım ki... 10 numarasız olmayacak bu iş..
Oyunu yönlendiricek, skoru değiştirecek haraket yapacak adam şart.
bence -cogu kisiye garip gelse de- Tumer'in bize gelmesi durumunda sansimiz 10% artar.. Adam hem turk,hem de alex felipe gibi "duran" oyuncu degil.. Bize satacaklarini sanmam; ancak madem Hagi guvenmiyor umit'e.. Umit ile takas yapalim.. Umit;in yerine de bursa da rahatsiz olan okan yilmaz isimizi gorur..
su anda river plate-boca macini canli izliyorum. gallardo ilk 11 basladi ve sakatligi tamamen gecmis durumda
cok etkili degil ama en azindan durarak oynamiyor. frikikte topun basina gelirken spiker "ulkenin en iyi frikikcisi su an frikik kullanacak" dedi
duran toplar konusunda ozurlu oldugumuz dusunulurse cok iyi olur gallardo transferi ama bakalim ikna edebilecekmiyiz gallardoyu
abi izlediysen anlatirmisin biraz?
bizim su anki kadromuzda kimi keser gallardo;
bekledigimiz tarzda bir adam mi bu?
kralcim maci izliyordum gec cevap icin ozur
river 90. dakikada 2-0 yapti bu arada. mac ta bitti sayilir
bu mac icin degerlendirmem dogru olmaz gallardoyu. cunku derbi maci oldugu icin ona her top gelisinde 2 kisiyle tuttular. buna ragmen bence verilmeyen bir penalti pozisyonunda cevikligini ve oyun zekasini gosterdi.
belki bu maca ozeldi ama cok hirsli geldi bana. ikili mucadelelere gozunu kirpmadan girdi.felipe veya alex gibi citkirildim degil yani.
takimdan kimi keser sorusu cok genis bir soru kral
bu biraz da nasil oynamak istedigine bagli
klasik 4-4-2 de gallardoya yer acmak zor ama 4-3-1-2 de forvetin arkasindaki pozisyon icin gayet uygun olur
orta uclude de bana gore balic-conse(saido)-hasan(sabri) oynamali
yani eger gallardo gelirse ben bu durumda orta sahadan 3 yildir kayiplari oynayan ergunu keserim.
Bende izledim maci.. 2-0 aldi River..
Gallardo bizim icin cok uygun olur eger o olmazsa bile onun ayarinda bir oyun kurucunun mutlaka alinmasi gerektigine inananlardanim.
Bengü Cakmak
07-11-04, 23:58
Gallardo bize gelmez bence. Bir sürü bahaneler üretti zaten sezon basinda ve nitekim alamadik. Cok yersiz bence bunu tartismak adam zaten memnun takimindan ve taraftari onu cok seviyor.
bana da oyle geliyor bengu
gelecek adam az cok niyetini belli ederdi
Omur The Little Big
08-11-04, 11:11
Arkadaşlar Galatasaray'ın Avrupa'da ve Güney Amerika'daki oyuncularca seçilmesinin en büyük nedeni Galatasaray'ın Avrupa Kupalaında mücadele ediyor olmasıydı bu sene malesef bu hedeften oldukça uzaklaşmış durumdayız.Gelecek sene için en azından Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edersek yıldız tabir edilen Gallardo gibi oyuncular bizi tercih edebilir.
Sezon başında Galatasaray'ın 2 mevkide ciddi eksiklikleri vardı.Sağbek ve playmaker.Hagi zekasını kullanarak elindeki malzemeden Cihan'dan bir sağbek yaratıp sorunu çözdü.Şimdi sıra playmaker'da.Hagi arada Volkan'ı o mevkide deniyor ama olmuyor,olamaz da.Volkan orta sahada daha çok mücadeleci top oynayan bir oyuncu tipine sahip.Sezon ortasında bir transfer yetecek gibi görünüyor.Bunun dışında Conceciao bir anda önce gönderilmeli ve Saidou da ısrar edilmeli.Saidou Conce'den kat kat daha kaliteli bir oyuncu bence.
Bugun Vatan'daki habere gore sezon sonunda serbest kalacak olan Bremen
'li Micoud ile de temasa geciliyormus..
Ben Micoud'yu cok begenirim..Mücadeleci ve teknik bir adamdır..O da olabilse, hoş olurdu..
Omur The Little Big
08-11-04, 16:17
Bugun Vatan'daki habere gore sezon sonunda serbest kalacak olan Bremen
'li Micoud ile de temasa geciliyormus..
Ben Micoud'yu cok begenirim..Mücadeleci ve teknik bir adamdır..O da olabilse, hoş olurdu..
Abi bu haberin sallama olduğu baştan belli.Baksana hangi gazetenin haberi olduğuna.Vatan sene başından beri Galatasaray'la alakalı en çok yalan haber üreten gazete olma rekorunu elinde bulunduruyor.Hatta şöyle diyelim Mali Kongre kitapçığında sene boyunca en çok dava açılan gazete Vatan gazetesi.
Micoud'a gelince.Keşke gelse ama ben ihtimal vermiyorum.
Genel kanının aksine bize lazım olan futbolcu tipinin Gallardo tipi değil Emre modeli bir oyuncu olması gerektiği kanaatindeyim.Hem savunmayı hem de hücumu iyi derecede yapabilecek tarzda bir oyuncu bu takımın ilacı olur.(Pirlo,Xavi,Seedorf vb. gibi)
Omur ve Cihan abi ;
Micoud gelme olasiligi yuzde -1000'dir.100 uzerinden.
Ki siz futbolu bilen adamlarsınız.
Adamlar Şampiyonlar liginde 2. tura çıkacak , geçen sene liglerinde şampiyon , Micoud o takımın 10 numarası.Taraftar aşık adama.
Neden gelsin Turkiye'ye.
Hani bilmeyen anlamayan adam olsa anlicam.
Siz anlarsınız bu işlerden imkan verebiliyormusunuz ?
Bob Marley
11-11-04, 16:23
oyunun kaderini degistirebilecek, top saklayabilecek ve atakları organize edecek bir beyin şart. volkan'dan çok ümitliydim ancak bir türlü o eski formunu bulamıyor. kaldı ki necati ve hasan'dan başka pozisyon yaratacak "tehdit" futbolcumuz yok. ikisinden biri sakatlandığında ya da formsuz olduğunda oyunumuz ciddi anlamda kısırlaşıyor. sonra biz de takımı izlerken kızamık oluyoruz.
Omur ve Cihan abi ;
Micoud gelme olasiligi yuzde -1000'dir.100 uzerinden.
Ki siz futbolu bilen adamlarsınız.
Adamlar Şampiyonlar liginde 2. tura çıkacak , geçen sene liglerinde şampiyon , Micoud o takımın 10 numarası.Taraftar aşık adama.
Neden gelsin Turkiye'ye.
Hani bilmeyen anlamayan adam olsa anlicam.
Siz anlarsınız bu işlerden imkan verebiliyormusunuz ?
Senin dediğin gibi olsa Ailton, Shalke'ye gitmezdi.Önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine katılma şansımız da olduğuna göre böyle bir transfer hayli olası.Ben de yararlı olur düşüncesindeyim.Zaten çoğunlukla sözleşmesi biten oyuncularla ilgileniyoruz.İstediği parayı verirsek gelir.
Yine de bu kadar ismi geçtikten sonra bütün Galatasary'lıların isteği Gallordo olur diye düşünüyorum.Orta sahada da böyle bir futbolcuya ihtiyacımız olduğu açık.
ne zaman transfer konusunda "ihtimallerin" takımı olucaz...
onun gelme ihtimali yok...
bunun gelme ihtimali yok...
sayısal devretsin 3-4 hafta klüp icin 50 - 60 tane oynıyacagım...
yeter be...
Serkan1905
11-11-04, 17:29
Ona bakarsak Yildiray neden Berline gitmistir hala anlamis degilim. Adama Bremenden, Galatasaraydan ve Fenerden ciddi ciddi teklifler geliyor.TR de oynamak istemiyorum diyor, hadi anladik, bari Bremene git be herif en azindan SL oynarsin, yok adam tutuyor Berline gidiyor, simdi isin gücün yoksa her sene düsmemeye oyna.
Micoud gelse hakkaten cok süper olur. ama bende gelecegini hic sanmiyorum.
bu 10 numara konusunda aklimin almadigi bir yön var. simdi 10 numara alinca cift forvetmi oynicaz, yoksa tek mi? cift oynarsak ayni fenerin düstügü duruma düsebiliriz avrupada. savunmamizin gücüsüz duruma düsmesi halinde, allah muhafaza avaraj takimi oluruz.
tek forvet oynadigimiz takdirde hakan necati (su anda ne kadar formsuz olsalarda, bir kac hafta öncesine kadar ne kadar müthis bir ikili olustugunu görmüstük) ikilisi bozulacak. ve büyük bir ihtimalle, necati forvet bölgesinden kesilecek, ya hep son 30 dakika maca alinacak, ya da hagi onu zorla da olsa sol acik oyuncusu yapacak.
bir arkadasinda degindigi gibi, eger bu takima 10 nr. alinacak ise, defansif yönünün de oldugu biri alinmali.
Ben her zaman Galatasaray'ın dunyanın en buyuk kuluplerinden biri oldugunu ve dunyanin tum futbolcularinin gelebilecegini soylerim.
Ancak Micoud neden gelsin bir neden gosterin ?
Adam sampiyon takimda , şampiyonlar liginde oynuyor gelmez bence diyorum.
Onun dışında Ailton Schalke'ye gitmezdi demissin.Ancak Ailton gelmeden once Klose ile anlasilmisti.Klose'nin gelisiyle Ailton yedek kalacakti.O da ayrilmayi ve ilk 11 de oynayabilecegi bir takima gitti.
Yıldıray meselesinde ise Bremen oldukca dusuk Turk takimlarin orta Berlin'in ise inanılmaz bir meblaa verdigini biliyorum.
Ben her zaman Galatasaray'ın dunyanın en buyuk kuluplerinden biri oldugunu ve dunyanin tum futbolcularinin gelebilecegini soylerim.
Ancak Micoud neden gelsin bir neden gosterin ?
Adam sampiyon takimda , şampiyonlar liginde oynuyor gelmez bence diyorum.
Onun dışında Ailton Schalke'ye gitmezdi demissin.Ancak Ailton gelmeden once Klose ile anlasilmisti.Klose'nin gelisiyle Ailton yedek kalacakti.O da ayrilmayi ve ilk 11 de oynayabilecegi bir takima gitti.
Yıldıray meselesinde ise Bremen oldukca dusuk Turk takimlarin orta Berlin'in ise inanılmaz bir meblaa verdigini biliyorum.
Valla o senenin gol kral olan bir oyuncu pek de yedek kalmazdı.Genel olarak da Klose'den daha formda.Daha iyi para vermiştir Schalke-ki zengin bir kulüp-gitmiştir.
Tabii bizim bütçemiz de orta da,o ayrı mesele.
Santos'dan Diego'yu alalim. CM'den buldum iyi oyuncudur kendisi :D Daha 19 yasinda ve Brezilya Milli takimina cagiriliyor..
Saka bir yana, Faruk Suren gibi bir baskan gelmedigi surece ve Canaydin baska oldugu zaman icerisinde transfer hayal olur bu takim icin.
Bengü Cakmak
11-11-04, 23:16
Santos'dan Diego'yu alalim. CM'den buldum iyi oyuncudur kendisi :D Daha 19 yasinda ve Brezilya Milli takimina cagiriliyor..
Saka bir yana, Faruk Suren gibi bir baskan gelmedigi surece ve Canaydin baska oldugu zaman icerisinde transfer hayal olur bu takim icin.
cok katiliyorum (nasil oluyosa cok katilmak) :) Faruk Süreni cok arayacagiz.
ne faruk suren baskan olsun ne de yildiz transfer yapalim
bu klup biraz da surenin ekonomik anlamda klubu kotu yonetmesinin ceremesini cekmiyor mu bunca zamandir. yalmandan bu yana diger baskanlar da sucludur kabul ama suren'in ekonomik olarak bu klube yasattigi sIkIntilari baska bir insan yasatmismidir acaba merak ediyorum.
Diego artık Porto'da oynuyor.Bu sezon başı transfer oldu.Bence Gallardo'nun ciddi sakatlığı yoksa ve iyileştiğse mutlaka alınmalı.10 numara sorunumuz var kesinlikle.
Bir sen eksittin: Elanga...
10 numara polemiği, Conceiçao sıkıntısı derken, şapkadan Elanga çıktı! Kamerunlu, Galatasaray’a gelmek istiyor, yönetim haberimiz yok diyor.
Malmö’yle köprüleri attı
Yaklaşan ara transfer dönemi öncesi trafiğin yoğunlaştığı Galatasaray’da, Joseph Elanga gündeme oturdu. Malmö’de forma giyen Kamerunlu futbolcunun, Galatasaray’la anlaştığını ileri sürerek, Royal Lig karşılaşmalarında forma giymemesi İsveç ekibini sıkıntıya sokarken, Galatasaray cephesinde bu futbolcuyla ilgili herhangi bir girişim olmaması kafaları karıştırdı. Menacer Bayram Tutumlu, “Şu anda Avrupa’nın en iyi sol ayağıö dediği Elanga için şöyle konuştu:
Tutumlu’nun iddiaları
“Hagı kendisini çok iyi tanıyor ve çok beğeniyor. Galatasaray’dan isteyenler var. Saidou ile görüşmüş, Galatasaray’a gelmeye çok sıcak bakıyor. Bir kaç gün içerisinde herşey netlik kazanır.ö Tutumlu’nun iddialarına yanıt veren isim ise Fatih Gökşen oldu. Genç idareci, “Hiçbir alakamız yok. Her gün Hagi’yle görüşüyoruz, bize bu futbolcuyla ilgili bir şey söylemedi. İsterse görüşürüz, ama böyle bir isteği olmadıö diyerek transfer dedikodularına noktayı koydu.
http://www.milliyet.com.tr/2004/11/13/son/resim/sonspo04.jpg
Ona bakarsak Yildiray neden Berline gitmistir hala anlamis degilim. Adama Bremenden, Galatasaraydan ve Fenerden ciddi ciddi teklifler geliyor.TR de oynamak istemiyorum diyor, hadi anladik, bari Bremene git be herif en azindan SL oynarsin, yok adam tutuyor Berline gidiyor, simdi isin gücün yoksa her sene düsmemeye oyna.
Oradaki kulupleri ve Alman ligini bizden farkli dusunmek lazim.. Hertha Berlin bugun dusmemeye oynar, seneye zirveye oynar.. Birkac sene once Sampiyonlar liginde oynamiyorlar miydi? Adam gitmistir Berlin'e, tesisler harika, kulup son derece ciddi ve ileriye donuk hedefleri buyuk, eh iyide para vermislerse nicin gitmesin? Neyse konumuz bu degil zaten..
Bence Galatasaray'in Gallardo tipi bir oyuncuya fazlasiyla ihtiyaci var. Fener'in Alex, Ortega transferleri aylarca surmustu ve sonunda gerceklesmisti.. Bizimde Gallardo ismi aylardir var, artik yonetimimiz bunca zamandan sonra bu transferi gerceklestiremezse biraz ayip olur. Ben ara transferde umutla bekliyorum Gallardo'yu..
Ayrica bundan daha da onemlisi, bizim yavas yavas genc oyunculari takima adapte etmemiz lazim.. Kadronun yas ortalamasi cok yukseldi. Eger gencleri yavas yavas kadroya dahil edemezsek cok degil onumuzdeki yil buyuk sikintilar yasariz, bence.. Bakalim bu aksam gencler AEK onunde deplasman macinda nasil oynayacaklar?
Saygilar,
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to