PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gençlerbirliği 1 Galatasaray 3 (Ozet goruntuler ilk mesajda)

gian
26-11-04, 23:32
Ankara'dan 3 puanla dönüp, Fener macına cıkmamız gerekir..

Edit. Macin uc dakikalik Digiturk ozet goruntulerine

http://members.lycos.nl/kral1904/gs.zip

adresinden ulasabilirsiniz..

(Sorun yasayanlar http://members.lycos.nl/kral1904/ adresine girip, oradan gs.zip dosyasina tiklayabilirler)

ceyKo
26-11-04, 23:35
haydi bunlarida gecelim 3 puanla sonra feneri :D

Bengü Cakmak
27-11-04, 00:43
zor, cok zor mac
bu futbolla bilemiyorum
ama yeneriz gibime geliyor... mecburuz!

UmBeRtO GS
27-11-04, 01:05
Çok zor maç, inşallah kazanıp Fener maçına moralli çıkarız....

gian
27-11-04, 02:07
Mac 4 Aralık saat 19'da..

LuisFigo
27-11-04, 04:44
puanla dönmemiz mucize olur !

Sheva
27-11-04, 11:46
Figocum sen de ne yaptin artik.. Yine kontrollu bir mac cikarip, buldugumuz pozisyonlari biraz daha iyi degerlendirirsek maci alabiliriz.. Hasan'in donecek olmasi ayrica bir kazanc.. Gencler'in bu haftaki kadrosu ve taktigi de onemli, bakalim yine eskisi gibi hucum agirlikli mi oynuyorlar..

Onur1905
27-11-04, 12:15
Bu sene istikrarsız bir görüntü çiziyorlar.Yine de her zaman zordur Gençler deplasmanı.Youla her zaman dikkat edilmesi gerken bir forvet.

Zor olacak.

Sovereign
27-11-04, 12:30
Bence kolay maç olacak(Tabi Hakan ve Necati gol atabilirse)

M.Yasin Cakmak
28-11-04, 01:14
Oğuz Çetin orada hoca olduğu sürece 3 puan almamamız ayıp olur.

gian
28-11-04, 02:16
Abi soylr agır laflar etmeyin..Buyuk konusunca geri teper bu konularda..Aman gozunuzu seveyim :)

gian
28-11-04, 20:24
Gencler deplasmanda Malatya'yı 2-0 yendi bugun..

Serkan1905
29-11-04, 14:46
Galatasaray Kulübü Doktoru Murat Çevik, kasığında ödem bulunan Hasan Şaş'ın bir problemi kalmadığını ve kondisyon koşularına başlattıklarını belirterek, ''Ağrıları geçti. Bundan sonra forma giyip giyemeyeceği kendi kondisyonuna bağlı'' dedi.

Çevik, dizinden sakatlığı bulunan Elvir Baliç'le ilgil olarak da, ''Dizindeki ağrıları azaldı ama sakatlığı ciddi bir bölgede. O yüzden 1 haftaya daha ihtiyacı var. Şimdilik kontrollü olarak hafif koşulara başlattık'' diye konuştu.

bi yandan iyi, bi yandan kötü bir haber.

Hasan kesinlikle tam iyilestiyse oynamali genclere karsi, yoksa fenere karsi sabriyle oynariz :dislek1: ammma olur haaaaaaa.....

Bob Marley
29-11-04, 15:15
"münferit" olarak gidiyoruz ankara'ya...
umarim bilet fiyatlarini uçurmaz cavcav...

JackDaniels
29-11-04, 16:20
Song Youla'ya adım attırmaz...

Necati coşar....Alırız maçı....

duman
29-11-04, 21:35
Bu maçı kazanmak zorunda olduğumuz için kazanacağız. Şaş dönerse işimiz daha kolay olur.

seyko
30-11-04, 00:01
4-1 gibi net bi skorla ezecez, necati sonunda hattrick yapacak kismetse...

Sheva
30-11-04, 00:09
Hay agzina saglik Cyba'cim, hosgelmissin ;)

Bu arada Genclerin son mactaki kadrosuna baktim, baya iyi gozuktu gozume.. Ankaragucu'ne kiyasla bence cok daha iyi bir takim, zor mac olacak.. Vakit olunca bir masaya yatirmak lazim bu adamlarin kadro ve taktigini..

soprano79
30-11-04, 09:49
Oğuz Çetin takımı toparladı.dikkatli olmamız gerekiyor.Zor maç olacak.Girdiğimiz pozisyonları mutlaka gol yapmamız lazım.Yoksa işimiz zor.Necati ve Hakan Şükür'e çok iş düşecek bu maçta.

Serkan1905
30-11-04, 14:41
Hasan'dan müjde

Sakatlığı nedeniyle A.Gücü maçında yer alamayan Hasan düz koşulara başladı. Kulüp Doktoru Murat Çevik, "Hasan'ın problemi kalmadı. Şimdi işimiz kondisyonunu eski duruma getirmek. Ağrıları tamamen geçti. Oynayıp oynayamayacağı kondisyonuna bağlı" diye konuştu.

insaallah tamamen iyilesir ve muhtesem bir come back yapar hasan. tek yari oynasa yine yeter...

USAtaraftar
30-11-04, 15:37
3 farktan asagi olmaz bu mac.

Lehimize tabiki:)

Hani nerede tahminler??

Goller: Necati(2), Balic(1)

seyko
30-11-04, 18:07
Galatasaray 99-0 Genclerbirligi :)

Carmelo
30-11-04, 19:31
Ankara'ya akıyoruz tabii ki.
ÖLÜMÜNE GİDER
YENER
DONER !!

kral1905
30-11-04, 20:44
3 puani alalim gelelim:)
hadi aslanlar:)

sigara69
30-11-04, 21:16
Oguz Cetin'in vizyon maci olcak..Kendince cok onemli bir sinav vericek ama oynattigi futbol tam bizim istedigimiz sekilde..Eger bu sinava bu futbol anlayisini degistirmeden cikarsa isimizin herkesin belirttigi kadar kolay olacagini dusunuyorum..

Oguz Cetin Pareeria doneminde ki futbolu cok begenmis ki kendi takimindada bu futbolu deniyor..4-4-2 sisteminde aran dalartan ve savunmadaki 2 stoperi ileri cikarmayan savunmatif orta saha oyuncularindan kurulu bir orta alanda pres yapmayi dusunen, Youla ve Bolic gibi iki forvetiyle de bir tane sıkıstırım dusuncesiyle sert bir futbol uyguluyor...

Ama bu uygulama Jess Hogh-Uche gibi savunma oyunculari olmadigi icin savunmada uygulanmak istenen alan savunmasinin aksamisina neden oluyor..

Son haftalarda aldiklari puanlarin aldatici oldugunu uzerine giden takimlara karsi cok zorluk cekebilirler..

Eger Ankaragucu macinda ki gibi istekli futbolumuzu bu sefer golle suslersek rahat kazanabilecegimiz bir mac olarak goruyorum..

Son olarak bilet fiyatlari : kale arkası 10, maraton 20, kapalı tribün ise 30 milyon.... Cavcav ucmamis..Nedeni son Ankaragucu macinda ki sadece 3000 kisinin gelmesi mi acaba ???

Genco
30-11-04, 22:22
Hakan hat-trick yapar aliriz maci :dislek:

Mid-life Crisis
01-12-04, 01:26
ne sekilde olursa olsun almamiz lazim bu maci
fb macina moralli ve daha fazla puan kaybi olmadan cikmak lazim

ayrica hakan en son ne zaman hat-trick yapti ? hatirlayan var mi ?

Sheva
01-12-04, 01:26
Malatya'yi 2-0 yendikleri macta Gencler'in kadrosu;

Ömer Çatkıç, Erkan Özbey, Baki Mercimek, Ümit Bozkurt, Abdel Zaher El Saka, Filip Daems, Ali Tandoğan, Mehmet Nas, Josip Skoko, Elvir Boljić, Souleymane Youla

Kadro bence zaten baslibasina iyi ancak merak ettim Oguz Cetin sonrasi Gencler 4'lu savunmaya dondu mu? Eskiden 3-5-2 oynuyorlardi ve yukaridaki kadroya gore de Umit, El Saka, Baki Mercimek gibi uc stoper ilk 11'de oynuyor.. Acaba bunlardan biri sag-sol beke mi kaydirildi 4'lu oynamak icin?

Onun disinda Tandogan, M. Nas, Skoko, Filip Daems gibi hem kosan hem de topu iyi kullanan bir orta sahaya sahip Gencler.. Bizim bu bolgedeki olasi fizik eksikligimizi veya top kayiplarimizi iyi degerlendirebilecek bir orta saha..

Forvette Bolic ve Youla bence birbirlerini tamamlayan oyuncular, Erdogan Arica istifa ederken Bolic'i kotulemisti ancak su ana kadar Bolic benim bekledigimden iyi bir performans gosteriyor.. Youla zaten her zaman tehlikeli bir oyuncu, yedekleri Mustafa Ozkan'in da bu iki oyuncudan eksik kalir yani yok..

Fener maci oncesi iyi bir test olacak bizim icin.. Stoperlerimiz iyi bir forvet ikilisine karsi oynayacak, orta sahada da mucadele gucumuzun ne seviyede oldugunu gorucez gencler'e karsi.. Galibiyet icin takimin genel olarak iyi bir performans gostermesi gerekecek, oyle 1-2 oyuncunun alacagi mac degil..

gian
01-12-04, 13:57
Ben Ali Tandogan'dan cekiniyorum..Bize karsı her zaman iyi oynamıstır..Bu sene uzun sure sakattı, tam da bizim mac oncesi iyileşip form tuttu..

Tequila
02-12-04, 00:44
yine 1-0 olsun bizim olsun
ama geçen haftaki gibi son 20 dkdaki futbol olmasın

ayrica hakan en son ne zaman hat-trick yapti ? hatirlayan var mi ?

Ligin ilk haftasında..

seyko
02-12-04, 13:37
konyaya 3 tane gecirmisti...

JackDaniels
02-12-04, 14:53
Maçı Cem Deda yönetecek...

JORDAN
03-12-04, 02:35
Gencler eskisi gibi korkulacak bir takim degil.Galatasaray buyuk takimsa bu maci rahat alir.Onemli olan takimimizin kendine guvenmesi.
2-0 ALIRIZ.GOLLERI DE Necati atar...

gian
03-12-04, 13:40
Ankara Kafilesi:

Mondragon
Aykut

Cihan
Song
Bülent
Tomas
H. Ünsal
Orhan

Sabri
Volkan
Saidou
Conceicao
Petre
Ayhan

Hasan Şaş
H. Şükür
Necati
Arif

Serkan1905
03-12-04, 15:27
cok sükür hasan kadroda.

ümit sakat mi?? niye o yok da arif var? yine verem mi olmamiz gerekiyor... :kizgin:

gian
03-12-04, 15:50
Basın Toplantısı: Gheorghe Hagi

Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, yarın deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki basın toplantısında Gençlerbirliği takımının zorlu bir rakip olduğunu belirten Gheorghe Hagi, “Rakibimiz geçen sezon kendini ispatladı ve çok değerli bir kadroya sahip. Her zaman bize problem yaratan ve sıkıntı yaşatan bir ekip. Benim açımdan zorlu bir deplasman. Tabii ki puan almak ve iyi futbol sergilemek istiyoruz. Takımımın hafta içinde iyi durumda olduğunu gördüm. Ümit ediyorum ki 3 puanla döneceğiz” diye konuştu.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Galatasaray’ın geçen sezona göre her yönüyle daha iyi durumda olduğunu vurgulayarak, “En az transfer parası harcayan takımız, ama bana göre iyi durumdayız” dedi.

Galatasaray’ın, Diyarbakırspor maçında kötü oynadığını ve bazı karşılaşmalarda da hatalar yaptığını anlatan Gheorghe Hagi, “Bunları normal olarak karşılıyorum. Geçen sezonlara göre daha iyi durumdayız ve yaptığımız iyi şeyler daha fazla. Yine de bunlar beni memnun etmiyor. Ancak sezonu lider olarak bitirirsek memnun olduğumu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Galatasaray’a az transfer yapılmış olmasını bir realite olarak nitelendirirken, bunu söylemekten korkmamaları gerektiğini kaydederek, şöyle devam etti: “Bu açıklamam kimseye karşı bir sitem değil, bilinen gerçek. Çok konuşulacak bir dönemde değiliz, ben sadece teknik açıdan fikirlerimi söylemek zorundayım. İdari konuları ise yöneticilere sorun. Ayrıca ben transfer edilen yabancı oyuncularımdan memnunum. Belki bazıları daha fazla faydalı olabilirdi. İlk yarıyı bitirdiğimizde daha ayrıntılı konuşuruz.”

Ankaragücü karşılaşmasında bir gol atan Hakan Şükür ile ilgili olarak, “Hakan her zaman istekli ve arzulu bir oyuncu. Sahada elinden geleni yapıyor. Geçen hafta Ankaragücü’ne gol attı. Bu hafta da tekrarlayacağını düşünüyorum” diyen Gheorghe Hagi, futbolculara röportaj yasağı koyup koymadığı yönündeki bir soruyu ise “Benim böyle bir yasağım yok. Ama şu durumda pek uygun görmüyorum. Eğer lider olursak bol bol röportaj yaparsınız” yanıtını verdi.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi, önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmanın hatırlatılması üzerine bu karşılaşmayı Gençlerbirliği maçından sonra düşüneceklerini ifade etti. Oyuncular ve teknik heyet olarak hep önlerindeki maça baktıklarını belirten Gheorghe Hagi, “Fenerbahçe maçını önümüzdeki hafta düşüneceğiz. Şimdi, yarın Gençlerbirliği maçı var ve tek düşüncemiz o” dedi.

Hasan Şaş’ın sakatlığının geçtiğini ve bu oyuncuyla ilgili kararı yarın vereceğini vurgulayan Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Gençlerbirliği deplasmanına da geçen hafta olduğu gibi tüm kadroyu değil, sadece 18 oyuncusunu Ankara’ya götüreceğini sözlerine ekledi.

Serkan1905
03-12-04, 15:59
bu ara, cafer can niye alinmiyor bu takima???

sanirsam, hagi hasan sol kanat ve sabri sag kanat cikacak sahaya.

kral1905
03-12-04, 20:25
gencleri yine goturmemisiz.. Anlayamiyorum.. su takimda genclerden daha iyi olan bir kanat oyuncusu yok ki?Hasan veya sabri yerine oynasalar hic siritmazlar.. Hayirlisi insallah vardir bir bildikleri..Umit karan'in da sakat olduguna hic mi hic ihtimal vermiorum..daha dogrusu sakat olmasa da sakat denilecegine eminim..

Onur1905
03-12-04, 21:45
Ümit almış ağzının payını anlaşılan.

Serkan1905
04-12-04, 03:01
demin haberlerde ergünün alinmadigini söylüyordu. derken baktim yukariya, hakikaten ergün alinmamis. niye acaba? yoksam genclestirme operasyonunun ilk adimlarimi bunlar.

gerci hos, ergünün yerine arif alinmis.. yani anlasilan, macin son 20 dakikasina dogru durum 0-0 veya 1-1 gibi berabere bir durum olursa, yine 4 savunmali 6 santrforlu orta sahasiz, cile dolu 20 dakika izleyebiliriz...

Serkan1905
04-12-04, 03:09
bu ara, yarin uzun bir aradan sonra hasani yine sol kanatta görücez. hasanin gecen seneye oranla, cok da olmasa, daha iyi oldugu konusunda sanirsam hemfikiriz. bakarsiniz hasan sol kanatta süper bir performans sergiler.

Sheva
04-12-04, 03:15
demin haberlerde ergünün alinmadigini söylüyordu. derken baktim yukariya, hakikaten ergün alinmamis. niye acaba? yoksam genclestirme operasyonunun ilk adimlarimi bunlar.

gerci hos, ergünün yerine arif alinmis.. yani anlasilan, macin son 20 dakikasina dogru durum 0-0 veya 1-1 gibi berabere bir durum olursa, yine 4 savunmali 6 santrforlu orta sahasiz, cile dolu 20 dakika izleyebiliriz...

Ben de dikkat etmemisim Gian'in postundaki kadroya.. Sebebini merak etmekle beraber, en sonunda Ergun'suz orta sahanin ne yapacagini gorecegimize sevindim.. Bakalim elestirdigimiz kadar var mi, Ergun cikinca ortasahada bir duzelme olacak mi..

Volkan'in fizik gucu tek devreye yettigi icin Conce-Saidou ile baslamak daha isabetli olur diye dusunuyorum.. Gidisata gore Volkan ikinci yarida girebilir..

Arif ise Umit'in kadro disi kalmasi sonucu mecburen alindi kadroya.. Tabi bu demek degil ki son yarim saat Necati'nin yerine girecek, sanmiyorum ki Hagi oyle bir hatayi bir daha yapsin..

JORDAN
04-12-04, 04:32
Gencleri hala takima almamasi inanilir gibi degil ancaak,bence Hagi Fb maci oncesi tecrubeli oyuncularla bir nevi hazirlik yapiyor...Gencleri o macta riske atmak kolay degil.Volkan,Hasan ve Necatiden patlama bekliyorum.Volkan yanlis hatirlamiyorsam bir Fb macinda patlama yapmisti...Karan konusunda ise yanlis hareket ediliyor,kazanmaya calismak yerine kolay olani tercih ediyor Hagi.Oysa cok yararli olabilir Karan...

painy_boy
04-12-04, 07:37
Galatasaray puan farki su an itibariyle 8'e cikmisken Genclerbirligi deplasmaninda birakacagi iki puan haftaya Fenerbahce'yi yense bile ileride cok buyuk sorun olur....

Onun icin kazanmalisiniz,cok onemli mac.

Sheva
04-12-04, 16:06
Ilk 11'imiz aciklandi;

Mondragon

Cihan Song Tomas Orhan

Sabri Volkan Conce Hasan

Hakan Necati

Saunders
04-12-04, 16:52
Şöyle bir düşündümde bu isimlerden hangisi fenerde direk ilk 11 oynar diye tomas ve birazda song dışında adam bulamadım...

Durumumuz ortada sanırım.

Sheva
04-12-04, 18:10
Maca bir saatten az bir sure kaldi, akilli ve mucadeleci bir oyunla alalim bu maci haydi aslanlar :alkis: :alkis: :alkis:

Sheva
04-12-04, 18:59
Yukarida yazdigim 11'den degisiklikler olmus kadronun son halinde;

Mondragon

Cihan Song Tomas Orhan

Sabri Volkan Conce Ayhan

Necati Hakan

En buyuk surpriz Hasan'in yerinde Ayhan'in oynamasi.. Hasan gerekirse ikinci yari girecektir heralde, mac kondusyonu yetersiz diye Ayhan'i tercih etmis olmali..

ÖNDER RB
04-12-04, 19:01
ayhandan sol kanat yaratıyoruz allah sonumuzu hayır etsin

LuisFigo
04-12-04, 19:02
hasan sas´i fenere sakliyoruz ;) sürpriz yapcaz

LuisFigo
04-12-04, 19:02
mac basladi,gencler tüm hatlariyla üstümüze geliyor,kendi yari sahamiza hapsolmus durumdayiz :(

seyko
04-12-04, 19:04
mac basladi,gencler tüm hatlariyla üstümüze geliyor,kendi yari sahamiza hapsolmus durumdayiz :(

ulan daha 1 dakika oldu....

bu arada, volkan, cihan ve conceicao sari kart sinirindaymis, sakata gelmeyiz insallah...

LuisFigo
04-12-04, 19:05

ulan daha 1 dakika oldu....

bu arada, volkan, cihan ve conceicao sari kart sinirindaymis, sakata gelmeyiz insallah...

:) haklisn...

cihan ve conce görmesinde volkan lnemli degil

seyko
04-12-04, 19:05
mondragon mutlak gol kurtardi, song kayip düsünce kaleciyle karsi karsiya kaldi...

edit: mete degistir su avatari gözünü seveyim, uyuz oluyorum o boklu fb logosuna...

LuisFigo
04-12-04, 19:08
mondragon mutlak gol kurtardi, song kayip düsünce kaleciyle karsi karsiya kaldi...

edit: mete degistir su avatari gözünü seveyim, uyuz oluyorum o boklu fb logosuna...

derbi mac haftasi ya onun icin degsitirdim ,neyse seni kriacagima kafami kirarim;) yenisi geliyo

seyko
04-12-04, 19:09
bunlar yine yanlis krampon giymis galiba, kayan kayana....

edit: :lol:

seyko
04-12-04, 19:12
taraftarlarimiz bayagi var, sesimiz gb taraftarindan cok daha cok cikiyo...

seyko
04-12-04, 19:16
YAPMA BE....... volkan nefis ara pasi atti, necati ömeri calimladi ortaya cikardi kimse dokanamadi, arkadan sabri süper orta yapti necati sektirerek kafa sutu atti ve ömerdöner kurtardi.....

bu arada necatide mavi nike kramponlar var, yakismamis formanin altina mavi renk :bagir:

LuisFigo
04-12-04, 19:24
mondragon hezimetten krutariyo bizi,allah yardimcimiz olsun

Parma Maniac
04-12-04, 19:25
Gençler iyi takım, Oğuz'un da gelmesiyle baya toparlandılar çok zor maç olacak sanırım..

seyko
04-12-04, 19:28
GOOOOOOOL ORHAN AK!

sabri mükemmel 1 orta yapti ve orhan temiz gecirdi....

LuisFigo
04-12-04, 19:29
dk 28 gol orhan ak
gs 1 -genclerbirligi 0

kral1905
04-12-04, 19:31
helal olsun be!

aman kapanmayalim :)
yoksa gencler bulur golu..

hadi aslanlar devam

Aslan Suat
04-12-04, 19:35
aferim
maci misafir yüzünden izleyemiyorum, ara sira gelirim buraya okumaya, siz yazin bolbol ;)

seyko
04-12-04, 19:36
serefsiz ligtv dogru düzgün mac göster durmadan tekrarlari verio gol yioduk pozisyonu göremedik...

gb cabuk 1 frikik kullandi, ortada bos kalan skoko mükemmel 1 volley takti, mondi kurtardi, ardindan tomas kurtardi kaleye girebilecek topu...

seyko
04-12-04, 19:37
bu aralar biraz bocaliyoruz.... hakemde zirt pirt her 1 boka faul caliyo uyuz olmaya basladim...

seyko
04-12-04, 19:46
yapma be hakan, el saka büyük hata yapti, hakana geldi top, yürüse kaleciyle karsi karsiya gelecek, volley cekti ve 50 metre kalenin üstünden cikti top...

ayhan sari kart yedi...

seyko
04-12-04, 19:47
ilk yari bitti...

Sheva
04-12-04, 19:55
Cok iyi oynamiyoruz ama maci bu sekilde idare edicez gibi.. Genelde orta saha mucaledesi halinde gectigi icin Hasan ikinci devrede girmeyebilir, onun yerinde Ayhan devam edebilir.. Song-Tomas yine takimin en iyileri canla-basla mucadele ediyorlar, gecen maclarin aksine Conce ve Cihan vasati asamadilar.. Volkan oyun kurucu rolunde pas dagitiminda fena degil ancak fizik olarak pozisyonlara mudahale ve ikili mucadelelerde gucsuz kaliyor..

seyko
04-12-04, 20:06
2. yari basladi....

seyko
04-12-04, 20:07
yapma be... hakan ceza sahasi dibinde faule maruz kaldi, cem deda avantaj verdi, arkadan gelen sabri sert cakti ömerden top sekti sonra pozisyon kacti :(

seyko
04-12-04, 20:09
youla mutlak gol kacirdi artistlik yapacam diye, cihan cok kötü sektirdi topu o pozisyonda...

seyko
04-12-04, 20:12
GOOOOOOOOOOOL HAKAN SÜKÜR!!!!!!!!!!!!!!!!

UmBeRtO GS
GOOOOOOOL KRAL ATTI HAKAN ŞÜKÜR ATTI 2-0

seyko
necati manyak bir pas atti hakana, bombos kaldi kaleciyle karsi karsiya, cok güzel vurdu...

seyko
04-12-04, 20:14
muahah hasanin yeni sac modeli var, baglamis saclari masallah bayagi uzamis, necatiye özentilik kokuyorum :D

seyko
04-12-04, 20:14
GOOOOOOOOOOOOOL NECATI ATES

MANYAK CAKTI DOKSANA 25-28 METREDEN!!!!!!!!!!

kral1905
04-12-04, 20:15
hadi bakalim fark olsun fener maci oncesi moral olur

painy_boy
3 oldu,cok guzel gol...

kral1905
Allah gonlume gore veriyor valla :)
5 olsun bizim olsun hadi aslanlar

UmBeRtO GS
04-12-04, 20:16
ohaaaa
inanılmaz bir gollll

(evet evet forvete ihtiyacımız var :lol: :lol: allah sizi bildiği gibi yapsın)

seyko
04-12-04, 20:16
cihan cikmali, sari kart yerse sag bekimiz yok fener macinda...

Parma Maniac
04-12-04, 20:17
gerçekten iki güzel gol.. Sukur'unki de klas ama Necati'nin gol farklı bi şey.. helal olsun çocuklar..

seyko
04-12-04, 20:20
erkan özbey cikti,
bolic girdi...

bu arada orhan aki bayagi bi hirpaladi herifin teki, allahtan kalkti...

LuisFigo
04-12-04, 20:21
keske güzel oynayip yensek

LuisFigo
penaltiii...cem deda penalti caldi,, genclerbirligi penalti kullanacak ,faulu yapan sabri

seyko
genclere penalti verdi, youla sabrinin icine atladi ve penalti verdi

LuisFigo
04-12-04, 20:22
mondragon kurtardi 2 vurus gol oldu

seyko
04-12-04, 20:22
mondi tuttu, sonradan sut cekti yine mondi ama gol oldu :(

bizim oyuncular masallah uyuyo, onlardan 5 kisi vardi ceza sahasinda genclerin, bizden 1 tek tomas...

cihan cikti, büyük kaptan girdi!

LuisFigo
04-12-04, 20:23
cihan cikti bület korkmaz oyuna girdi

seyko
04-12-04, 20:23
YAPMA BE HAKAN!!! cok güzel vurdu, ömerdöner iyi cikardi....

seyko
04-12-04, 20:25
ah be ah yapma be.... necati nefis götürdü, ortada duran hakana verdi topu, hakan bacak arasindan kacirdi topu....

bu arada penaltida topa daha vurmadan 2 gbli oyuncu ceza sahasina atliyo ve bizimkilerde disarida duruyo... tekrari gerekirdi!!

LuisFigo
04-12-04, 20:27
ah be ah yapma be.... necati nefis götürdü, ortada duran hakana verdi topu, hakan bacak arasindan kacirdi topu....

bu arada penaltida topa daha vurmadan 2 gbli oyuncu ceza sahasina atliyo ve bizimkilerde disarida duruyo... tekrari gerekirdi!!

bizim ligde pek dikkat etmez hakemler bu gibi konulara

seyko
04-12-04, 20:27
necati bombos pozisyonda yüksek topu kontrol etmeye calisirken kaydi mutlak golden olduk yine... ulan saha gibine....

seyko
04-12-04, 20:28
hakan sükür cikiyo, hasan sas giriyo.... dakika 69... hakanin yüzünde 1001 parca, kafasini sallayarak cikiyo...

UmBeRtO GS
04-12-04, 20:30
vaaaaay hakan hagi'ye sarıldı demek küstüler şimdi barıştılar :lol:
ya da hagi hakana saol hakan abi bugün iyi takım kurdun diyip teşekkür için sarıldı :lol:

seyko
04-12-04, 20:32
valla hakan bayagi mutsuz bakiyo :/

hasan kaleye giderken indirildi, hadi bi tane daha gelsin bakalim frikikten :)

kral1905
Umberto, abi 2 post attin su topice ikisi de "taslama".Yahu surda donum macimizi kazaniyoruz,haftaya fener macimiz var.. ne diye gerelim ortami..

seyko
conceicao orhan aka oynadi topu, orhan ak düzgün ama etkisiz sut cekince ömerdönerde kaldi top....

bu arada conceicao cikti, petre girdi :bagir:

UmBeRtO GS
04-12-04, 20:35
Umberto, abi 2 post attin su topice ikisi de "taslama".Yahu surda donum macimizi kazaniyoruz,haftaya fener macimiz var.. ne diye gerelim ortami..

yok abi 3 tane attım, birde Hakan Şükür'ün golünü yazdığım post var :)

Seyirci mükemmel bu arada, stad inliyor...
Maça giden bütün aslanlara teşekkürler :)

seyko
04-12-04, 20:35
spikerde sacmalamaya basladi... demin orhan aka durmadan volkan diyodu, simdide hasani saclari yüzünden necati ile karistirdi...

UmBeRtO GS
04-12-04, 20:38
çok güzel top çeviriyoruz
çok relaxız helal

seyko
04-12-04, 20:39
evet, petrenin girmesini istemiodum ama güzel yanpaslar atti simdiye kadar maci rahatlatti...

taraftarlarda bu arada ümit karana tezahurat yapiolar...

UmBeRtO GS
04-12-04, 20:40
tomas muhteşem oynuyor allah nazardan saklasın

seyko
04-12-04, 20:43
sakata gelebilir, hakem sacma sapan faul verdi...

ali tandogaannn ve disariya, helal hep böyle vur :)

seyko
04-12-04, 20:46
kaptan orta sahada sari kart yedi... dakika 88....

seyko
04-12-04, 20:48
volkan nefis siyrildi ceza sahasi icine, topu biraz yavas gitti ve necatiye gelmedi...

böyle bitsin bea handicap 1-0 oynadim bize :D

seyko
04-12-04, 20:50
ohaaaaa ayhani pis bictiler ali tandogan ve el saka... ersunun oglu sari kart yedi...

91. dakika, 3 dakika uzatma var

seyko
04-12-04, 20:51
Topkaybi:

Genclerbirligi 49
Galatasaray 32

Onur1905
04-12-04, 20:52
Bize karşı çok kapanmayan takımlarla daha iyi oynuyoruz.Bence son 3-4 maçımızdaki kötü tablo dağıldı bu maçta.

Necati'nin glü gerçekten enfesti ancak şut tercihi bence yanlıştı o pozisyonda.Sol çaprazdan, bizden biri (Ayhan'dı galiba) bomboş bir şekilde hareketlenmişti ceza sahasına ama tabii Necat'nin kednine güvenip vurması ve gol şahaneydi.

Üst üste iki deplasman galibiyeti büyük moral olacaktır,inşallah derbiye de yansır.

seyko
04-12-04, 20:53
mac bitti, gecmis olsun :)

UmBeRtO GS
04-12-04, 21:02
Necati : hakan abi gol atsın diye çok dua etmiştim
Hakan : necati adına çok sevindim....

Bu dostluk, bu arkadaşlık, bu seyirci (inanılmazzzzzzz) olduğu sürece BİZİ DURDURABİLECEK HİÇBİRŞEY YOK!!!!

Lütfen arkadaşlar basının dolduruşuna gelmeyelim onların amacı....

Sheva
04-12-04, 21:06
Forvetlerimize iyi moral oldu fener maci oncesi.. Yalniz Necati'nin sut tercihini ben de fazla dogru bulmadim ya da pas atsa oyle de gol olurdu diyeyim..

Conce ve Cihan icin ilk devre etkisiz yazmistim, sari kart limitini unutmusum ozellikle Cihan fazla ikili mucadeleye girmek istemedi.. Conce ikinci yarin 28 dk oyunda kaldi ve ilk devreye gore cok iyi oynadi, Hagi onu da sari kart riskine karsi Petre ile degistirdi..

Mactan benim gozume carpan ilginc bir not, Ayhan-Petre-Volkan-Conce bunlardan her biri Ergun'un simdiye kadar oynadigi toptan daha iyi oynadilar.. Ciddiyim on libero olarak Petre bile gayet iyi gozuktu.. Sabri'yi biraz daha duzelmis gordum, cok calisti cok hizliydi, bir de su ilk kontrollerini duzgun yapmayi ogrense ve basit hatalarini biraksa cok iyi bir sag kanat olacak..

Song-Tomas mukemmele yakindi, ikisini da Allah nazardan saklasin.. Orhan fizik olarak cok kuvvetli ve canli, teknik eksikliklerini fazlasiyla kapiyor bu ozelligiyle..

Genel olarak iyi oynadik, bazi eksiklerimiz var ama fener maci oncesi ben epey umitlendim acikcasi..

Edit. Bu arada seyircinin gozlerinden opuyorum, helal olsun diyorum.. Bu cosku haftaya aynen Sami Yen'de devam etsin, helal olsun size Ankarali aslanlar :alkis:

04-12-04, 21:10
Üstümüzdeki kara bulutları dağıttık diyebirim.. Yalnız bir şeye uyuz oldum o da hakemin saçmasapan düdükleri ve kartlarıydı.. Haksız yere Ayhan'a kart gösterdi, onların kartları es geçti ve hava toplarında inanılmaz saçma düdükler çaldı..
Bunun dışında özellikle Conce'yi bir de Volkan'ı beğendim her maç böyle mücadele ederlerse orta sahada sorun yaşamayız.. Defansı anlatmaya gerek duymuyorum hepsi bildiğiniz gibi..
Forvetler de bugün bulduklarını atınca rahat kazandık, yalnız Hakan'ın çıkarken kafasını sallayıp değişikliği beğenmemesi ve yedek klübesine gittikten sonra sanki 3-1 kazanmıyoruz da 3-1 yeniliyoruz gibi kafası önde olması Hakan'ın olası bir yedeklikte nasıl bir ruh haline gireceği konusunda bize ipucu verdi..
Hasan forvete girdi sonra orta sahaya döndü.. Kaan forvete mi ihtiyacımız var demişsin de bir takım 2 forvetle tüm sezoun götüremez bunun cezası var sakatı var.. Arif'e kaldıysak yanmışız demektir..

UmBeRtO GS
04-12-04, 21:17
Orhan golü atıyor, Hakan Ünsal, Bülent, Arif en önce koşup sarılıyorlar...
Hakan golü atıyor Necati'ye koşup sarılıyor....
Hakan, Necati gol attı çok sevindim diyor
Necati, Hakan abi 6 hafta gol atamayınca gol atmasını çok istedim...
Bülent, Orhan benim odamda kaldı, ona gol atacağını söyledim...
Hakan çıkarken gidip Hagi'ye sarılıyor....

İşte dostluk bu!!!
İşte takım bu!!!
Helal olsun!!!

Sheva
04-12-04, 21:17
Kesinlikle Hakan'i hedef alarak soylemiyorum bunu, hatta biraz daha iyi olurlarsa Hakan-Necati ikilisi sezon sonuna kadar da guzel guzel devam etsin isallah (bu biraz daha iyi olurlarsa lafi Necati icin de fazlasiyla gecerli) Ancak forvet transferine ozellikle de Youla tarzi bir adama bazi anlarda buyuk ihtiyac duyuyoruz, ilk 11 olmasin ama en azindan yedekte boyle bir adamin varligini bilelim..

Transferde dugum fener maci ile cozulecek bence, o maci alirsak yonetim ne yapar eder bir adam alir.. Ergun Gursoy mac oncesi roportajda yine cok umitsiz konustu mali durumlarla ilgili ama fener macin alirsak yonetim de biraz daha sampiyonluk havasina girer..

Parma Maniac
04-12-04, 21:21
evet Sheva haklısın.. öyle bi adam her takıma lazım.. keşke bulabilsek de o kalitede bi adam alabilsek.. ama bu yönetimle, bu parayla.....bilemiyorum..

Sheva
04-12-04, 21:58
Bu Zitouni falan tip itibariyle boyle bir adam izlenimi birakti bende, iyiyse alalim bari.. Aslinda en garantisi; Gencler'in nasil olsa ligde bir isi kalmadi, devre arasinda alsak Youla'yi gayeti iyi olur..

04-12-04, 21:59
Uzun zamandır hep adı geçer ama Cavcav ucuza hayatta vermez Youla'yı.

Saunders
04-12-04, 22:06
Ya youla tamam hızlı bilmemnede eminim bunun gibi bir sürü futbolcu vardır ya gol vuruşları berbat zaten...

Cavcav eminim 3 milyondan açar kapıyı youla içinki değmez böle bir adama...

seyko
04-12-04, 22:11
Ya youla tamam hızlı bilmemnede eminim bunun gibi bir sürü futbolcu vardır ya gol vuruşları berbat zaten...

:okey:

Sheva
04-12-04, 22:12
Allah icin ben de hem fener macinda hem bu macta dikkat ettim, gercekten de bize gelse cok sac bas yolduracak bir adam.. Bugun de mesela mac 1-0'ken ceza sahasi icinde caprazda bulustugu pozisyonda bir vurus yapti ki, Hakan-Necati yapsa topa tutariz valla.. O yuzden Cavcav da tuttursun isin ayarini, 1 milyon dolar odenecek en yuksek ucrettir Youla icin.. 1 kurus fazlasi ziyan olur..

Parma Maniac
04-12-04, 22:25
evet Youla zaten hep zayıftı son vuruşlar konusunda.. geldiğinden beri öyle.. ama bazen öyle bir yarıp geçiyor ki savunmaları pozisyon yokken bakıyorsunuz adam gol atmış.. özelliği o zaten.. bugün yaptırdığı penaltı da öyle.. adam bi anda yardı geçti savunmayı..

Serkan1905
04-12-04, 22:51
Aslanlara helal olsun.

3-0 dan sonra isteselerdi cok rahat farka gidebilirdi mac. ama gerek Hagi olsun, gerek Oyuncularimiz fazla kasmadilar. bence haftayaki fener macina ayhanin yerine hasan oynamali. beklerde orhan ve cihan kesinlikle olmali.

conce volkan fena degildi.

necati tek kelimeyle süper.

hakana tebrikler :alkis: böyle olsun, hic bir zaman daha kelime söylemicem ona karsi. allah nazardan saklasin..

M.Yasin Cakmak
05-12-04, 00:03
Helal olsun...
Tüm maç akıllı oynadık. Özellikle 2. yarının başından Hakan çıkana kadar ki zaman diliminde müthiştik.

Hakan çıktıktan sonra da Fener maçını düşünüp oynadık. Helal olsun aslanlarımıza...

Bu arada hem Hakan hem Necati müthiş goller attılar ama Necati şut çekeceğine pas vermeliydi.

Bu ikili bu sezonu sakatlık olmazsa götürür ama bir yedek lazım. Arif ile olmaz abi bu iş.

Tekrar bravo. Aurelio'nun yokluğu ve bizim bu formumuz beni çok umutlandırdı.

seyko
05-12-04, 00:08
adam tüm sezonun en güzel golünü atar, yinede pas atmaliydi diyenler var... pas atsaydi ne olacakti? sabri sanki gol atacakti o pozisyonda...

ayni golü aptalex atsaydi, vay be ne müthis futbolcu vs vs seslerini kulagimda duyabiliorum bile...

M.Yasin Cakmak
05-12-04, 00:24
Seyhan o şutun gol olma ihtimali çok düşük. Oldu ama 10 tane daha vursa olmaz.

Pas atsa karşı karşıya gol poziyonu ki olabilirliği çok daha yüksek.

Anladın mı?

Sheva
05-12-04, 00:29
Bence de cok uzak mesafeden bir suttu ama sanirim Hagi'nin de talimati var Necati'ye sut cekmesi konusunda.. Biz de sene basindan beri goruyoruz uzak mesafeden gollerini ayrica yedek kalecimiz Aykut da takimda en iyi sut atan oyuncularin Baljic ve Necati oldugunu soylemisti..

Saunders
05-12-04, 00:36
Santrafor bu ya elbette vuracak gol olacağını hissettiği zaman isterse 10 tane adam boş olsun vurur vurmalı..Afferim necatiye...

Bu arada allah aşkına hakan'ın necatinin golünden sonra sevinmesine bir bakın çocuklar gibi harbiden ya...

Valla ümitlendim bu görüntüden sonra....

Serkan1905
05-12-04, 00:40

Anladın mı?

yok hocam, Türkiye bence bu isi en iyi yapanlardan biri necatidir..

hem olayin bir de piskolojik yönünü düsünün. Fenerliler haftaya acayip panik yapacak necatiye sut attirmamak icin...

NECATIDEN KORKUN PIS KANARYALAR :kirbac:

seyko
05-12-04, 01:07

Anladın mı?

o pozisyonda sabriye verecegine sut ceksin daha iyi (kaleciyle karsi karsiya 1 kere sabri vurdu ömerdönerin üstüne)... ha orada hakan veya volkan olsaydi, ozaman pas verseydide olurdu, onlarin düzgün sutu var....

soprano79
05-12-04, 12:27
Ben Sabri'yi çok beğendim gittikçe daha iyi oynuyor.Bu maçta da çok çalıştı güzel bir asist yaptı Orhan Ak'a.Conceicao da 2. yarı fena değildi.Tomas-Song her zamanki gibi hatasızdı.Necati'nin golü ayın golü seçilebilir.Fener maçı öncesi büyük moral oldu bu deplasman galibiyeti.Ben Youla'dan çok İbrahim Yattara'nın bize gelmesini tercih ederim.

KUBILAY
05-12-04, 13:23
Takımın tek eksiğinin moral olduğu ortaya çıktı.
Ben açıkçası ümitlendim Fener maçı için.

Carmelo
05-12-04, 14:02
OLUMUNE Gider KOYAR ve GELİR !!
Mac icin hicbirsey goremedim ama Necati'nin iyi oyununu gordum.
Ha birde belkide sizin gormediginiz birsey gordum ve cok sasirdim.
Necati'nin attigi golde top kaleye girdigi an Hakan'a bakın.

Parma Maniac
05-12-04, 14:25
OLUMUNE Gider KOYAR ve GELİR !!
Mac icin hicbirsey goremedim ama Necati'nin iyi oyununu gordum.
Ha birde belkide sizin gormediginiz birsey gordum ve cok sasirdim.
Necati'nin attigi golde top kaleye girdigi an Hakan'a bakın. Orhun zaten Sukur maç sonrası açıklama yaptı kendi golümden çok sevindim onun golüne diye herkes farkında yani merak etme :) ve evet haklısın bırak başkasının golü olmasını ben Sukur'un kendi attığı birçok golde öyle çocuklar gibi sevindiğini görmemiştim..ki takımın 3. golüydü, öyle maçı aldığımız gol falan da değildi..

seyko
05-12-04, 14:33
bu arda 1sey daha söylemezsem patliyacam... sezon basindan beri kac tane gol kacirdik oyuncularimizin sut yerine pas atmayi tercih etmesinden dolayi, ondan dolayi uzaktan sut cekmeye kalkan oyuncularimizi 1 kere daha kutluyorum....

Serkan1905
05-12-04, 14:39
bu arda 1sey daha söylemezsem patliyacam... sezon basindan beri kac tane gol kacirdik oyuncularimizin sut yerine pas atmayi tercih etmesinden dolayi, ondan dolayi uzaktan sut cekmeye kalkan oyuncularimizi 1 kere daha kutluyorum....

:alkis: bravo

USAtaraftar
05-12-04, 18:34
Eee ne diyorsak o. 3 dedik, dedigimiz de cikti;)

Bu arada her Hakan Sukur'un gol attigi mactan sonra "aha kapak olsun bu size" mantigi gutmeye, laf sokmaya da hiic ama hic gerek yok.

M.Yasin Cakmak
05-12-04, 21:41
Eee ne diyorsak o. 3 dedik, dedigimiz de cikti;)

Bu arada her Hakan Sukur'un gol attigi mactan sonra "aha kapak olsun bu size" mantigi gutmeye, laf sokmaya da hiic ama hic gerek yok.

Her Hakan Şükür'ün gol atamadığı maçtan sonra da 'aha hem kabiliyetsiz hem hizipçi bu herif' demeye de hiç ama hiç gerek olmadığı gibi...

05-12-04, 21:47
Yasin her maçtan sonra yapılmadı bu 7 hafta üst üste kötü oynadıktan sonra yapıldı.. Ayrıca hizipçiliği her zaman tartışılır gol attıktan veya atmadıktan sonra değil.. Tartışılan kabiliyet değil 7 hafta çok kötü oynayan bir oyuncunun hiçbir şekilde oyundan alınmamasıydı, dün gol attıktan sonra oyundan alındı ve kaptanlık pazı bandını yere fırlattı daha sonra hatasını anlayıp tekrar aldı.. Herkesin gözünden kaçtı tabii bu ama tansiyonu yükseltmemek için yazmamışım ama şimdi yazıyorum, bakalım başka bir maçta neler yapacak kenara gelirken..

seyko
05-12-04, 22:08
marartonu seyredin, baskan mükemmel aciklama yapmis birazdan yayinlanacak :dislek:

seyko
05-12-04, 22:14
muahaha

"basketbolda zayif takim asla sürpriz yapamaz, futboldaki gibi pendik olaylari yasanmaz yani"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sheva
05-12-04, 22:16
Sayin baskan heralde bugunku Fener-Efes macini izlemedi..

Yazik, kendini kötü duruma düşürdüğü yetmiyormus gibi bir de derbi mac oncesi ortami geriyor..

Edit. Bugunku galibiyet üzerine, Murat Ozaydınlı veya Mahmut Uslu holiganları bu laf için çıkıp ne deseler yeridir, ağzımı açamam şahsen..

UmBeRtO GS
05-12-04, 22:23
Başkan tam olarak ne dedi biri yazabilir mi acaba?

Sheva
05-12-04, 22:24
Anladığım kadarıyla dün Odtü'de yaptıgı konusmadan kesitler bunlar..

Şu an tam hatırlamıyorum ama birkaç gazete karıştırsan cıkar heralde Umberto..

UmBeRtO GS
05-12-04, 22:28
Amatör branşlar bizim yumuşak karnımız. Basketbolda zayıf takımın sürpriz yapma şansı yoktur. Pendik örneği burada olmaz’

Başkan böyle demiş....
Teşekkürler Sheva :)

Parma Maniac
06-12-04, 00:07
Sheva Fenerbahçe zayıf değil ki.. anormal bi kadroları var.. inşallah da olurlar şampiyon, dandik müessese takımları olacağına kulüp takımları olsun tercih ederim.. basketbol ancak öyle gelişir.. Fenerbahçe de ilerde Efes ya da Ülker'le final oynarsa sonuna kadar tutarım..
o yüzden bence Efes-FB maçını ayrı tutmak gerek bundan.. başkan bence iyi konuşmuş, feer pileyi bıraksın, lafları koymaya baksın derim ben böyle.. destekliyorum :lol:

Sheva
06-12-04, 00:16
Parma baskanin o lafi etmesinin sebebi kulup takimlarinin muessese takimlari ile asla rekabet edemeyecegini anlatmak, ayni ornegi Haberturk'de katildigi canli yayinda da vermisti.. Ama gerek bjk gerek fener olsun sonuclar ortada iste..

Ayrica ne sacma bir laftir.. Pendik feneri yendi surpriz yapti da ne oldu heralde simdi 3. ligdedir.. Veya diyarbakir bizi yendi diye bizden iyi veya daha iddiali bir takim konumuna mi gecti.. Basketbolda surpriz olmazmis, futbolda oluyor diyelim, oluyor da sonuca etkisi nedir?

Serkan1905
06-12-04, 01:12
baskan bu hafta bayaaa döktürmüs:

PasFotomac'tan
2007'ye tüy dikelim

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Ankara'da coştu. Liglerimizin en centilmen başkanı olarak haklı bir ün kazanan Canaydın, ODTÜ'de (Orta Doğu Teknik Üniversitesi) katıldığı panelde iddialı konuştu. Bir öğrencinin, "Başkanım stadımızı 2007'ye yetiştirip, başkalarına tüy dikelim (Fenerbahçe'nin 100. yılını kastediyor)" sözlerine şu cevabı vermesi salondan büyük alkış aldı: "Biz onlara tüy dike dike tüy bırakmadık." Başkan Canaydın panelde stadın modelinin Amsterdam Arena Stadı gibi olacağını da söyledi.

:sasirdim: baskanim senin stad filan yaptiracagin yok, da bu laf ne ööle :lol:

seyko
06-12-04, 01:15
:lol: