Tüm Versiyonu Göster : Bu Zihniyeti (Kimden Gelirse Gelsin) İstemiyorum
M.Yasin Cakmak
26-11-04, 22:31
Selamlar Arkadaşlar,
Ankaragücü maçını izledim ve artık umutlarım iyice tükendi.
Bu takım Ankaragücü'ne (ligin en az gol atan takımı demişti Rıdvan) 6 savunmacıyla oynuyor ve 1-0 a yatmaya kalkıyorsa çok ciddi bir problemimiz var bence.
Hocamız oyundan orta saha ve forver alıp defans sokuyor bir de arada ileri çıkmaya çalışan Sabri'yi de bu nedenle uyarıyor ve geride kalmasını istiyorsa hocamız da da bir problem var demek ki.
Ben şu son 4 haftanın ışığında önümüzdeki Fenerbahçe maçı öncesi çok tedirginim ve lige havlu atabileceğimiz endişesini taşıyorum.
Eğer devre arasına kadar kayıpsız atlatabilirsek de transferin şart olduğunu belirtmek istiyorum.
Hagi bir de elinde malzeme varken ne yapacak görelim...
Sağlıcakla,
Yasin
ps: Hakan Şükür'ün golden sonra özellikle Hakan Ünsal'ın yanına gitmesi umarım takım içinde hocaya karşı alınmış bir tavır değildir ki eğer öyleyse biz baştan unutalım bu işi.
Yasin devre arasinda transfer icin getirdigin kosula sonuna kadar katiliyorum, 5 puandan bir puan fazla geriye dusersek dahi transferi unutalim, hicbir faydasi olmaz.. Hayir sampiyonluk yonunden zaten olmaz da takima uyumdu, takim ici cekismelerdi derken adam yil sonunda yolcu olur zaten..
Maci 60. dakikaya kadar cok iyi goturduk, 11 kisi mudafaa yapmak yerine bir deplasman takimin yapmasi gereken kadar bir savunma yaptik.. Ancak 60. dakikadan itibaren oynadigimiz futbolu tarif edecek kelime yok gercekten de.. Hakan konusuna mac topicinde ben de dikkat cektim, fazla uzatilacak bir yani da yok, sadece sampiyonlugu haketmedigimizin bir gostergesi.. Kesinlikle Hakan icin soylemiyorum, fakat o nesil toptan emekli olmadan veya takim icindeki guclerini kaybetmeden Galatasaray'in basariyi yakalamasi cok zor.. CL'ye katilirsak benim icin bu sene amacimiza ulasmis oluruz, biraz daha birlik beraberlikle de bunu basaracagimiza inaniyorum..
Ne yaptı Hagi ?
Maçın en çok koşan adamlarından biri Hakanı , bütün topları ezen Volkanı oyundan aldı..
DOĞRU
Bu sene hiç oynamayan Petre ve Bülenti aldı.
Bu sene hiç oynamadıkları için YANLIŞ
Ama taktik açıdan kesinlike DOĞRU
Sezonun bence en önemli 3 puanlarından birini aldık..
Ankara bu sene bize uğurlu geldi.
Umarım haftaya da devam eder.
Fenerbahce'ye karsi bu taktik sokmez..
simdi biz futbolcu degiliz sonraki maci dusunelim;
olayin disinda olanlar olarak diyorum ki fenerbahce bizden korkmazsa;
kazanir.. cunku ne bir macta hucum oynayabiliriz ne de bu savunma futboluyla fenerden puan alabiliriz.. ligin ilkyarisinda fenerle aramizda 5 puan fark olsa cok guzel olur;
ancak zor gozukuyor
Problem var bomboş golleri atamayan forvette problem var bu golleri atamazsan takımın stres de yapar defansa da çekilir 6 savunmacıyla da oynar.. Çünkü elinde sürekli pres yapan rakibi sıkıştırabilen ve dikine oynayabilen oyuncu yok.. Eline geçen pozisyonları da atamazsan böyle savunma yapmak zorunda kalırsın işte..
rakibimiz son derece zayıf bir rakipti..
beceriksizce elimize gecen fırsatları harcadık.
dolayısı ile rakibimiz de üzerimize gelip bizi strese soktu.
sonuçta "beleş penaltı ile gola tıp 1-0'a yatan takım" kisvesine büründük.
işte bu noktada teknik adamın devreye girmesi gerekirdi ki malesef bu konudaki yetersizliğimiz bir kere daha ortaya çıktı. hagi hala daha deneme yanılma metoduyla iş götürmeye çalışıyor. hala şablon yok, hala iskelet yok. şahsen ben petre'yi unutmuştum ama adam sahaya girdi.
şu maça necati-ümit karan forveti ile başlasak belki sonuç çok daha farklı olabilirdi.
belki yine 1-0 kazanırdık ama daha moralli olurduk
sonuçta fener maçı öncesi hem kafa hem de fizik olarak sağlam olmamız şart..
Bu takımda taşların yerinden artık oynatılması gerekiyor. Eski tüfekler lafına kıl olsam da bu adamlarla bu iş zor gider.
Ergün, Balic, Ünsal, Şükür bitmişler. Bir tek Büyük Kaptan var. O da defans oturduğu için forma şansı bulamıyor. Devre arasında transfer kesinlikle yapılmalı. Bir orta saha, bir sağ açık lazım bize. Bir de yüreğini sahaya koyacak, koşacak ve doymamış gençler lazım. Gerisi sorun değil.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to