PDA

Tüm Versiyonu Göster : Holiganlarin Savasi

Genco
16-12-05, 00:28
yarildimmm, yarildim... :koptum: :buyuksun: :alkis:

:kilic:

http://video.google.com/videoplay?docid=-461204008842817903&q=hooligans

nefertiti
16-12-05, 00:54
Harika yaaa böyle olmalı işte...Sözleşmeli

seyko
16-12-05, 00:56
Thanks for your interest in Google Video.

Currently, the playback feature of Google Video isn't available in your country.

We hope to make this feature available more widely in the future, and we really appreciate your patience.

proxy arıyamam şimdi :p

ÖNDER RB
16-12-05, 02:47
Harika yaaa böyle olmalı işte...Sözleşmeli

serginin inönünün dili olsa da anlatsa sizlere. her derbyden önce sabaha karşı böyleydi bizde de önceleri sonra işin içine satırlar dönerler girince ufak kapışmalardan sonra bir grup diğerini kovalamaya başladı. şimdi diyorlar ya yok olaylar kötüye gidiyor yok futbol terörü emin olun yalan hem de külliyen yalan. defalarca yazdım basında özel televizyon dönemi başlayınca ufak bir cam kırma olayı bile terör olmaya başladı haber yaratacak ya beyzadeler. bizim zamanımızda sabaha kadar millet birbirini kovalar kulaklar kesilir dönerler kalçalara girip çıkar haber bile yapılmazdı çoğu zaman. şimdi terör varsa o zaman dünya savaşı çıkmıştı demek ki.

bir de videoda çözemediğim bir şey var. tamam kırmızılar sayıca az ancak tam arkadaşları diğer taraftan gelirken kaçmaya başlıyorlar bir daha da toparlanamıyorlar. bir geri dönseler maviler arada kalacaklar.

gerçi bu ortamda psikoloji böyledir iki kişi dönüp kaçmaya başlasın bütün ekip dağılır. onun için bizim zamanımızda en sağlamlardan 2-3 kişi grubun en arkasına geçer ''kaçan olursa biz takarız'' derlerdi. sıkıysa kaç o zaman. kırmızılara da böyle bir organizasyon lazımmış.

Saunders
16-12-05, 09:21
abi bu ne ya

delikanlı taraftar budur abicim iştte:)

Saunders
16-12-05, 09:47
Yalnız bana kırmızılar kaçmış gibi gelmedi iki grupda birden kaçmaya başlıyo polismi geliyo ne oluyo artık

hatta arkada kalan kırmızılılar hala öbür grubu indirme derdinde...

gian
16-12-05, 10:26
Gangs of New York olmus tam bu :lol:

JackDaniels
16-12-05, 13:05
İşte budur yaa...

Futbol budur :D

Carmelo
16-12-05, 14:51
Ceyun ıyıkı verdık lnkı hemen dagıtmıssın :)