PDA

Tüm Versiyonu Göster : OLMADI HAGİ !!!!

ÖNDER RB
26-11-04, 19:20
Maç Sonu: Gheorghe Hagi

.

Takımına güvendiğini ve 11 hafta iyi futbol oynadıklarını hatırlatan Gheorghe Hagi, bu dönemde neler yapabileceklerini gösterdiklerini, kaydederek, ''Bana göre ben de hata yaptım. Kadroda 23 oyuncum var, bunu daha önce görmem gerekiyordu'' dedi.

bunu günü kurtarmak için söylememiştir inşallah.

ilk yarı küçüğü çıkartıp ergunu beke alacağına dökülen ergunu çıkarsan bütün maç ne bir şutu ne de pası olan hakanı çıkarsan bari cesaretli değişiklikler yaptı diyeceğim. ama hep dişinin geçtiği adamları çıkartırsan sana kimsenin güveni kalmaz.

2. haftadan beri aynı şeyi yazıyorum takım karşısında adaletsiz durumuna düşersen o takımdan performans bekleyemezsin. işte çok iyi giden takım 2 cesaretli hareket yapamadığın için buralara geldi. yedekler popomuzu yırtsak takıma giremiyoruz diyor oynayanlar dökülsekte takımdayız diyor kim neden çalışsın ki.

dün baliç yine standart baliçti top ayağındayken takımı ileri taşımaya uğraşıyordu ha iyi mi oynuyordu hayır ama hiç bir şey yapmayan hakan ergun saido sabri gibi adamları oyunda tutup günah keçisi baliçi çıkardın yine.

haftaya göreceğiz bakalım radikal değişiklikleri baliç sabri saido kesilir hakan ergun sahada kalır adı operasyon olursa yaptığının örnek gözünün önünde bodrumda tatilde senin de farkın olmaz.

işte malatya maçından sonraki yorumum.

ankara maçı başlamadı kadroları gördüm. maçın sonucu hiç önemli değil. nerede senin adaletin nasıl bu takıma karşı güven kazanacaksın. neden çalışsın bu takımın gençleri yedekleri. revizyona bak hakan ünsal yok baliç yok saidoo yok vurun abalıya zaten baliç saido kurban hakan ergun sahada.

olmaz hagi olmaz sen bundan sonra külahıma anlat hakkını adaletini.

kral1905
26-11-04, 19:40
Aslanlara yem olarak da Hakan Unsal atilmis..Ki bence son 3 senenin en duzgun oyununu oynamaya baslamisti... Bu arada baggio; bence hagi'yi frenleyen gursoy'dur.
Hagi'nin talihsizligi de burada basliyor iste.. ya benim dedigim olur ya giderim diyemez..

Cekirge romanya'da ve bursa'da ziplamisti. kimse bu defa "hagi hakli" diyemez. Bu nedenledir ki Hagi; rest cekme sansi olmadigi icin ergun gursoy'a amade..

Sheva
26-11-04, 19:54
Gerekli cesareti gosteremeyisi kadar, konu ile ilgili yan cizisi de hic hos degil.. Haber bugunku Sabah gazetesinden;
--------------------------------

Malatyaspor maçı sonrası "Takımda çok şey değişecek" diyen G.Saray'ın hocası U dönüşü yaptı: "O sözler o maçla ilgiliydi."

G.Saray Teknik Direktörü Hagi, Malatya maçında yaptığı çıkışın ardından dün oyuncularına destek veren açıklamalar yaptı. Geçen hafta, "Bazı oyuncular doymuş. İsim vermiyorum ama takımda neler değişeceğini göreceksiniz" diyen Rumen hoca, "Kadro dışı yok. Yönetimle bu konuda görüşme yapmadım. Sadece takımın nasıl daha iyi olacağını konuştuk. Ben o gün sadece kötü geçmiş bir maçla ilgili konuştum. Takım kötüyken, çıkıp 'İyi oynadık' diyemem" ifadesini kullandı.

Parma Maniac
26-11-04, 20:04
yazık, Cafer'i bekliyordum ben de.. umudum vardı ama arkadaşlar söylemişti hiç bekleme Ergün oynar diye.. haklılarmış.. hayalkırıklığına uğradım..

barisnef
26-11-04, 20:55
Ergun un oynaması bende de hayal kırıklıgı yarattı ama değişen bişey yok ...

osvaldo
26-11-04, 20:59
hAgi de ne yapacağını şaşırdı. Genci oynatır "medyanın gazına geliyor" olur yaşlıyı oynatır "gençleri harcıyo" denir.. Ergün ün oynatılması konusuna katılmakla birlikte kısıtlı kadroyu düşündükçe kalan pozisyonlar için Hagi'nin fazlaca alternatifi yok. Saidou kötü, Conce kötü, HAkan Ünsal Kötü BAliç kötü ergün kötü, HAkan, Neco, Volkan kötü e 11 tane 18 likle mi çıkalım maçlara? İçi geçmiş adamlardan takım kurduk fazla mı beklentiye girdik acaba?

LuisFigo
26-11-04, 22:54
uefa kupasini kazanan kadrodan,teknik ekipten,yönetiminden kimse olmamali ancak o zaman basarili olabiliriz ...
0´dan baslamaliyiz herseye

KUBILAY
26-11-04, 23:05
Off
fenerin kemalettinli günlerine benzettim şimdi halimizi :(
hep ağlarlardı onla olmaz bunla olmaz diye
biz yürümüş gitmiştik o zamanlar
allahtan şu aralar yürüyen giden yok
ama bütün Galatasarylılar çok inançsız :(

LuisFigo
26-11-04, 23:26
ama bütün Galatasarylılar çok inançsız :(

neye inanalim ?? görünen köy klavuz istemez ... KÖTÜYÜZ HEMDE COK KÖTÜ ! :(

Bengü Cakmak
26-11-04, 23:41
Bu durumda Teknik direktöre yüklenmek nekadar kolay öyle degilmi? Peki nekadar dogru? Futbolcular (kimi koysa) birsey yapamiyor, oynayamiyor, hagi ne yapsin?

USAtaraftar
27-11-04, 00:23
Biraz iddiali bir cikis olacak ama: Kim kuruyor bu takimi Hagi efendi? Acikcasi ben Hagi'nin kafasindakileri tam olarak gerceklestiremedigini, birilerinin acikca yada gizli bir sekilde Hagi'ye mudahale ettigini dusunuyorum...

kral1905
27-11-04, 01:56
Biraz iddiali bir cikis olacak ama: Kim kuruyor bu takimi Hagi efendi? Acikcasi ben Hagi'nin kafasindakileri tam olarak gerceklestiremedigini, birilerinin acikca yada gizli bir sekilde Hagi'ye mudahale ettigini dusunuyorum...
-----
aynen.

hakan'o oynatmiyorum dese ergun gursoy peki diyebilir mi?
der diyenler "der" yazsin

kimse ergun gursoy karismiyor diyemez

osvaldo
27-11-04, 02:15
Ben HAgi'nin Gürsoy'u fazla taktığını düşünmüyorum. Öyle olsa Gürsoy'un istediği Saidou 18 dışında kalmazdı. HAdi HAkan'ı Gürsoyun zoruyla oynatıyor diyelim Ergün Penbe'yi kimin zoruyla oynatıyor? Hagi karakter olarak işine başkasını karıştıracak adam değil. Sezon başı ergun Gürsoya nasıl rest çektiğini de gördük. O yüzden hatalı kadroların sorumluluğunu başka mercilerde aramak yersiz bence. Bu oyuncular Hagi'nin tercihi.

Bengü Cakmak
27-11-04, 02:18
ya her olayi gürsoya baglamak ne sacmadir ya!

LuisFigo
27-11-04, 02:30
Bu durumda Teknik direktöre yüklenmek nekadar kolay öyle degilmi? Peki nekadar dogru? Futbolcular (kimi koysa) birsey yapamiyor, oynayamiyor, hagi ne yapsin?

asker arkadaslarini kayirmasin .. genclere sans versin...cafercan,mülaykim,zafer vb. neden oynamiyor???
bu kötü gidisin sorumlusu hagi´dir..ya düzeltir yada ülkesinde spor yazari olur... bu 3. ve son sansi..

soprano79
27-11-04, 11:13
Açıkçası ben de solda Cafercan'ı bekliyordum ama olmadı.Hagi eski arkadaşlarına çok fazla güveniyor ve hala umutla birşeyler bekliyor fakat boşuna bir bekleyiş.Geçen hafta Hagi'nin takım içindeki tespitleri ve sözleri doğruydu ama uygulamaya koyamadı neden bilemiyorum orasını.Ama takımı kurarken biraz daha cesaretli olmalı,ona bu yakışır.Sözün özü gençlere şans vermeli.Önünü açmalı onların.

Sheva
27-11-04, 11:28
Ayni konu birkac topicte birden suruyor ancak konunun esasi burada tartisildigindan buraya tasiyorum Sabah gazetesinin bugunku haberini;

---------------------------------------
Hagi, geçen hafta eleştirdiği oyuncularına bu kez övgüler yağdırdı "Karakterli oynadık. Forvetlerimi her zaman böyle görmek isterim.".

G.Saray'ın hocası Hagi, Malatya beraberliğinin ardından yerden yere vurduğu takımını bu kez çok beğendi. Rumen teknik adam, "Zor bir dönemden geçiyorduk. Önce futbolcularım sonra kendim için çok mutluyum. Karakterli bir futbol sergilediler. Forvetlerim verdiğim görevleri eksiksiz yerine getirdiler. Onları hep böyle görmek istiyorum. Tabii diğerleri de çok iyiydi. Zor bir deplasmandan 3 puanla döndük, mutluyum" dedi.
-----------------------------------------

Demek ki Hagi dun gol kacirma rekoruna giden Hakan-Necati forvetini cok begenmis, ayni golleri iki hafta sonra kacirsinlar da ben o zaman gorurum.. Herneyse TD'dir buyukluk yapacak ve oyuncusunu sahiplenecek tabi ancak haberin ne yazik ki internet sitesinde yer almayan ikinci bolumunu gazeteden okudugum sekliyle yaziyorum buraya..

'Hagi bizi cok uzdu' baslikli haberde Hakan Sukur, Hagi'nin gecen hafta yaptigi 'forvetlerimiz etkisiz' aciklamalarina cok uzuldugunu soyluyor.. Yine de aciklamanin son iki hafta icin cok da haksiz olmadigini soyluyor Hakan SUkur (sebat ve diyarbakir maclari)..

Hakan Sukur'un kac haftadir gol atmadigi beni ilgilendirmiyor, zira kendisi 6. haftada bjk macinda kacirdigi penalti ve gollerden itibaren gecen 8 haftada sahada dolasmaktan ote birsey yapmadi.. Ancak gelin gorun ki, dun atilan penalti golu ve kacirilan 3 net gol firsatindan sonra, Hakan bunca zamandir icine neler attiysa cikip yine sikayetlerine basliyor.. Bu kadar haftadir puan kayiplarina milyonlarca taraftar uzulmemis gibi, kendisi ufak bir elestiriye cok uzuldugunu belirterek gerekli mesaji cok guzel veriyor..

Ayrica penalti atmaya Hakan'in gitmesi bence kendi acisindan muthis dogru bir karar.. Penaltiyi atsa, gunu kurtaran kahraman olacak.. Kacirsa, milli takim hocasinin kendisine yaptigi zulumden sonra, bir de kendi oz be oz hocasinin gecen haftaki agir (!) elestirilerinden etkilenmis bir duygusal cocuk olacakti Hakan.. Amerikalilarin dedigi gibi tam bir 'win-win situation'..

27-11-04, 22:11
Hakan'ın golden sonra H. Ünsal'a gidip alnını öpmesi de anlamlı.. Diyor ki biz kankilere böyle sahip çıkarız sen yedek bıraksan da..
Doğanay Hakan zaten her zaman uygular bu win-win olayını.. Önce sözlerine eleştirilere kabul edermiş gibi başlar daha sonra tabii bazıları benim iyi olmamı istemiyor beni kasıtlı eleştirenler var diyip arada laf sokar.. Yani her zaman bir şekilde lafı çevirir haklı çıkar yukarıdaki sözler de bunun göstergesi..

USAtaraftar
29-11-04, 04:54
Bogazici'nin dediklerine ek olarak.. Birde Orhan Ak yerinde oldugunuzu dusunun. Penalti yaptirmissin, 7 haftadir gol atamadigi icin elestirilen adam gitmis kullanmis senin yaptirdigin penaltiyi ve gol olmus. Adam gidiyor ve senin ilk 11den kesip yerine oynadigin adama sariliyor.

Yasin biliyorum gene savunacaksin Hakan'i ama ne olur bir daha dusun bu sene olanlari. Bu takim 4 puan ile sampiyon olamazsa benim gozumde bunun ilk sorumlusu Hakan Sukur olacaktir...

M.Yasin Cakmak
29-11-04, 05:50
Hocam Hakan'ın Kucuk'e gidip kutlaması beni dahi rahatsız etti, bu konuda diyecek birşeyim yok. Yaptığı çok ayıp.

Ama Ankaragücü maçındaki oyunundan memnunum. Bu kadar koşacaksa gol kaçırsın dert değil.

29-11-04, 09:09
Beyimiz gene açıklamalarda bulunmuş demiş ki takımın kötü gidişinden hepimiz sorumluyuz sadece Hakan Ünsal değil.. Yani diyor ki Hagi bir dahaki maç H. Ünsal oynamalı benden söylemesi..

duman
29-11-04, 22:53
Bu hafta sakatlarımız boldu. Herşeyden önce Karan sakattı. Arif mi Şükür mü derseniz. Tabi ki Şükür tercih edilmeliydi. Öyle de yaptı Hagi. Benim beklediğim değişiklik haftaya. Umarım Şükür bir maç penaltı golü buldu, çıktı basına iki laf kelam etti diye ilk 11 çıkmaya devam etmez. Zira iyice sinirimi bozmaya başladı.

Eskiler kendilerinden nefret ettirdiler resmen.