Tüm Versiyonu Göster : Babam ve Oğlum.....
Ulan benim gibi adamda ağladı ya daha dicek bir şe yok....
Yok böle bir film özellikle ikinci yarı ağlamamak için izlemediğim sahneler oldu o derece...
Şu ana kadar çekilmiş en iyi türk filmi ötesi yok...
Çetin tekindor ne buyuk adammışsın sen yahu :(
Katılıyorum.
İzlemeyenler abartı olarak düşünüyor olabilirler ama gerçekten çekilmiş en iyi türk filmlerinden biri.En duygusuzu en ben ağlamam diyenin bile bu filmde gözleri doluyor.filmden çıktıktan sonra yarım saat tek kelime edemedik arkadaşlarla.büyüksün Çağan Irmak ne diyim daha.
ve de oyuncular mükemmel oynamışlar özellikle Çetin Tekindor oyunculuk dersi vermiş.onlarada bravo.İzlemediyseniz gidin izleyin arkadaşlar.Hem siz güzel bir film izlemiş olursunuz hem de filmi yapanlar emeklerinin karşılığını almış olurlar.
korsani ciktiysa indirelim
Serkan1905
14-12-05, 15:09
Figo, Almanyaya gelmiyormu su film??
geldiysede haberim yok,zaten sinema´da sıkılırım ben :)
Super fılm be harbıden.
Eskıden bızım otelde kalan Cetın abımıze de aradık tebrık ettık :)
Bısey dıyecek varsa ıletebılırım.
uçurtmayı vurmasınlarla beraber türk sinema tarihinin en başarılı filmi
Bir ses bu kadar mı etkiler insanı yahuu....Karşınızda Çetin Tekindor...
Ben gidemedim büyük ihtimal de gidemiycem.. Yalnız bugün gazetede biri yazmış merak ettim, filmde bir tek Hıncal Uluç ağlamamış, beyzadenin filmle ilgili eleştirisini okuyan var mı? Adam burada da farklılık olsun diye ben beğenmedim diye çıkmıştır ortaya, ondan korkuyorum..
JackDaniels
15-12-05, 00:18
Ben o yazısını okudum...
Filmi kesinlikle eleştirmiyor, tam aksine muhakkak gidin bu filme diyor...
Ağlamama konusuna gelincede, yakın çevresi devamlı "çok ağladık, herkes ağladı, sende ağlıyacaksın, yanında giderken mendil götür" tarzında söylemlerde çok bulunduğu için ters tepki yapmış o yüzden ağlamamış... :)
izlediğin en güzel türk filimlerinden biriydi diyebilirim.Anlatılanlar abartı gelmişti bir filmde ne kadar ağlanırki diye düşünerek gittim film bittiğinde hala gözyaşlarım akmaya devam ediyodu. cidden güzel bi film ağlarken birden gülebiliyosun ve oyuncuların bu duyguyu bu kadar iyi yansıtabilmeleri takdire değer.
deviLhatunGS
26-12-05, 15:47
Filmin en etkileyici sahneleri bence;
Çetin Tekindor'un kollarını iki yana açıp donduğu sahne,
çocuğun okula gideceği ilk gün çantasını yere atıp babamı özledim diye ağlaması,
baban Superman oldu uçuyor dediklerinde ise, uçmasın vs. dediği sahne,
bir de,
insanlar büyüyünce hayalleri küçülür mü? sorusu
muhteşem bi film... Zaten Çağan Irmak aşmış artık film olayını bence...
Mustafa Hakkında Herşey filminde de çok iyiydi, Çemberimde Gül Oya da da...
Yalnız birşeye dikkat edecektim ama ağlamaktan unuttum...
Ateş böceği kullanmış mıydı filmde??
Allah'ım ne ağlamaktı ya, iykk viykk die hıçkırdık resmen :D birdaha gitmeyi düşünüorum... seyredenler seyretmeyenlere seyrettirsin...
Sırf ucuz reklam sonucu hasılat yapan Vizontele, organize işler, hırsız var, yok bilmemne beşlisi mi neydi filmin adı... gibi filmleri bence artık geçmesi gerekiyor bu filmin...
12 Eylül dönemini işledikleri konu itibariyle, sağ sol çatışmasına girmeden, mesele objektif olarak anlatılmış
Sinema da her yaştan insan vardı ve izleyenlerden ağlamayan kimse yoktu.
Eğer film ile ilgili şüpheleriniz varsa bir gün sinema çıkışına gidip filmden çıkan insanların yüz ifadelerine bakın. Ağlamaktan şişmiş gözleri ve dudaklardaki tebessümü gördüğünüzde bu şüphelerinizde ortadan kalkacaktır. Bu nasıl bir duygu sağanağıdır,ben napıyorum demeye kalmadı ,Göz yaşlarım sel oldu.teşekkürler tüm ekibe
Mert Baydur
30-12-05, 06:28
Filme ancak gittim dun gece Tesvikiye AFM'de. Film vizyona gireli 1 ay olmus olmasina ragmen salon bos denmezdi.
Cok iyi bir film. Gene cok etkileyici bir masal anlatmis Cagan Irmak tipki Mustafa Hakkinda Hersey'de oldugu gibi.
Organize Isler filmine de bu filme de beklentilerim cok yuksek olarak gitmistim ve bundan dolayi Organize Isler'de hayal kirikligi yasamistim ancak bu film bizlere medyatik casting'e para harcamadan, anlatacak cok guzel bir hikayen olursa; para kazanilabilinecegini ogretti.
Her ne kadar begensem de kizi; 10 saniye Berrak Tuzunatac'i gormektense 100 dakika Cetin Tekindor'u gormeye 15 ytl sinema bileti parasi vermeyi fazlasiyla tercih ederim. :okey:
M.Yasin Cakmak
05-02-06, 10:41
Sunu soyliyeyim sadece...ben ole duygusal biri degilimdir. Aglamam, cok nadir gozlerim dolar.
Mesela Braveheart'ın son sahnesinde gözlerim dolmuştu.
Bu filmin son yarın saati durmadan basbaya ağladım. Daha ne diyeyim.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to