Tüm Versiyonu Göster : Kayserispor 1 Galatasaray 3
ilk devre´nin son maçı , rahat alacağız inşallah
M.Yasin Cakmak
10-12-05, 21:10
Olm açma şu maç topiklerini
saçmalamayın arkadaşlar , tüm puan kaybettiğimiz maçlar´da ben topic açtım sanacak bilmeyenler...
neden açmasın ki nasıl olsa yenecez!!!!!
Resmen art niyet bu yahu..
Serkan1905
11-12-05, 00:22
oo Figocum, acmissin hemen topigi.
Kaybederiz artik bu maci, senin serefine.. :kizgin:
Namelessonegs
11-12-05, 03:04
Ya ugur fln batıl isler ama ne biliyim..huzurlu olamıyorum:)..Silsek mi?:)
x forumdada sarı çizmelı mehmet ağa topiçleri açıyor bence uğursuzluk onda hay allahım ya....
son 2 şampıyonluk ve son derbı´nin de sorumlusu benim ,maç topiçlerını açmadım ama yorum yazdım ... ama bugun maç analtırken maçı kazandırdım
:D
ewet haklısın figo şukur kazandık!!!!!
JackDaniels
11-12-05, 12:14
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=2806
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=2746
2 topic açmışın ikisindede takım puan kaybetmiş..
Uğursuz geldiğine inanmışız, rica etmişiz bir daha açma diye...
Güzel bir zaferin ardından yangından mal kaçırır gibi hemen açmışsın topici...
Neden bu inat kardeşim? Maç topici açmayınca bi taraflarına ağrımı giriyor?
Senin maç topici açman yasak açamazsın demiyor kimse ama rica edilmiş sen açma denilmiş inatlaşır gibi açıyorsun...Diyecek laf söz bulamıyorum sana...
Haa sen topic açtın o yüzden puan kaybedeceğiz değil..Sadece her zamanki gibi aksi olan şeyi, uç olan şeyi yapıp, tepki toplamaya, ve bundan keyif almana uyuz oluyorum o kadar...
gian olm bence sen sene sonuna kadar olan bütün maç topiclerini aç bi yerde dursun.sırası geldikçe taşırsın buraya.yoksa olmıcak başka türlü.
Hala neden duruyor sılın Gıan acsın gene bence.
Bu arada ;
KAYSERI'YE GIDIYORUZ.
Yok silmiyorum, cunku herkes acabilir, ben acacagım diye bir kaide yok..
Ama insan ulan 2 topik actım puan kaybettik, herkes de tepki verdi diye dusunur, baskaları acmaya zorlasa bile acmaz diye dusunuyorum..
Neyse, bu isin batıl yönü tabii..
İnsallah kazanırız..
Namelessonegs
11-12-05, 16:49
Bu macı alacaz,baska yolu yok!!
Zor maç almamız gerekiyor.Bu sene son kez Kayseri'ye geliyor Galatasarayım.Tribünde olacam yine.
Mert Baydur
11-12-05, 20:49
Cok zor deplasman ama bugun Kayseri Erciyesspor karsisinda Fenerbahce'nin nasil oynadigini gorunce, insan Kayserispor'u da gozunde buyutmemesi gerektigini dusunuyor. Gerci Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor'un guc dengeleri bambaska ama benim gozumde ikisi de bir ne de olsa isim degistirdiklerinden hangisinin hangisi oldugu net degil. :D
UmBeRtO GS
11-12-05, 21:13
Nedir bu kardeşim allah allah ister açar ister açmaz beğenmezseniz silin...
Yok art niyetmiş, yok senin yüzündenmiş çetere mi tutuyosunuz allah allah...
Maçtan önce kaybediyoruz yazma, maç sırasında gol yeriz gene yazma, maçtan sonra da yazma sakatlık falan olur, ya da maç iptal olur... Figo sen hiçbirşey yazma kardeşim o zaman maç topiclerine uğursuz geliyor töbe töbe..
En iyisi geçen sene en çok kim maç topici açmış onu da sayalım, en çok kim açmışsa açma sen uğursuzsun artniyetliymişsin senin yüzünden şampiyonlukları kaybetmişiz diyelim rahatlayalım...
Maça gelince, zor maç olur ama bu moralle alırız. Iliç'den güzel bir performans bekliyorum :)
Figoya ragmen bu maci kazanacagiz :lol: insallah aliriz devre arasina kafamiz daha rahat bir sekilde gireriz bu yonden cok onemli karsilasma ikinci devre insalla su 4 puan farki kapatir ve bu sene sampiyon oluruz
Kaan,
İlk tecrübeni Figo'nun avukatlıgnı yaparak yasamak istiyorsun sanırım; istersen savcı rolü oynayayım ben de, ne dersin?
Ajitasyon yapma bence;
Topigin silinmeyecegi soylenmesine ragmen gelip, yeniden isterseniz silip diyip cazgırlık yapmanın anlamı yok..
"Maçtan önce kaybediyoruz yazma, maç sırasında gol yeriz gene yazma, maçtan sonra da yazma sakatlık falan olur, ya da maç iptal olur"
bunu da kimsenin demedigi ortada; yine gelip bu sekilde demogojinin manası yok..
İnsanlar sadece e be kardesim madem 2 maç açtın puan kaybedildi, insanlar şakayla karısık da olsa Figo artık acma dedi, ne demeye, maç topigi acmak ne kazandırıyor da, yangından mal kacırırcasına, yine polemik yaratmak icin aksini yapıyorsun diye soruyor o kadar..
Sakinleş biraz, savunmak icin savunma..
JackDaniels
11-12-05, 22:13
Umberto senin okuduğun bölüm hukuktu yanılmıyorsam...
Staj olarakta Figo'nun avukatlığını yapıyorsun heralde...
konuya dönecek olursak...Ulan sen açtın topici o yüzden yenileceğiz demiyoruz...
Tekrar ediyorum...Arkadaş 2 maç topici açmış, o maçlarda puan kaybedilmiş ve forum olarak rica etmişiz bir daha lütfen topic açma diye...Bu söyleme rağmen inatla topic açıp milleti rahatsız etmesini kabullenemiyoruz...
Lütfen ucuz kahramanlıklar yapmayalım.
:)
Yahu kırıldım.... :lol:
Galatasaray'ın Figo'ya rağmen yeneceğine inanıyorum.....
Şampiyon olamazsak Figo kör kuyuya atılsın... :lol:
Serkan1905
11-12-05, 23:19
İnsanlar sadece e be kardesim madem 2 maç açtın puan kaybedildi, insanlar şakayla karısık da olsa Figo artık acma dedi,..
yooo ben gayet ciddi dedim, Figo acma diye..
Ayrica da dünkü mactan sonra Kayseriye cok silik ve igrenc oyniyacagimizi, puan ile kaybedebilecegimizi düsünüyorum.
UmBeRtO GS
11-12-05, 23:34
Tamam arkadaşlar, eğer bu maçı da kaybedersek hepinizden özür dileyeceğim ve hakkaten Figo'nun maç topici açmamasını savunacağım...
Ama kazanırsak Figo'nun sözde uğursuzluğu da ortadan kalkmış olur...
Avukatlık diyorsunuz, yahu ben hukuk okuyorum diye illa avukat mı olmam gerekiyor :)
Bu arada rüyamda gördüm maçı 3-1 kazanıyorduk, golleri atanları göremedim malesef... Hadi hayırlısı diyorum.. :)
allah korusun yenilirsek yada puan kaybedesek Figo işin zor vallahi :) ama bende korkuyorum bu maçtan.inş yenilmeyiz.
Kayseriye kar yagmaz is %51 sansimiz var yoksa isimiz zor. Galibiyetle donersek 2.ligi garantilemis oluruz
H.içi hava güneşli olacakmış yağmur kar beklenmiyormuş fakat h.sonuna kar geliyormuş.Neyseki maç h.içi :)
Gökhan Ünal oynayacak mı,cezalı mı?
ki oynamazsa bu sezon sanıyorum tüm maçlarda oynamış bu futbolcunun eksikliğiyle Kayserispor'un ofansif gücü büyük ölçüde azalacaktır.
Bu arada maç cuma günü oynanacak!
Lehimize hakem hatası ve potansiyel haksız(!) galip geleceğimiz bir maç bekliyorum.Eğer lige ara verilecekse,bu ara süresince Fb'nin rahat etmesi ve hatta yağ gibi üste çıkması açısından lehimize gibi gözükecek hakem hatasının aslında aleyhimize olacağına da inanıyorum!
JackDaniels
12-12-05, 23:09
Bu maç kadar maçın hakemide önemlidir bence...
Bu haftasonu derbi yaygarasından sonra, cellat olarak M.Çulcuyu bizim maça verirler oda görevini eksiksiz yapar diyordum ki, sayın çulcu hakemliği bırakmış :D
Ulan ne üzüldüm ne üzüldüm... :lol:
kuddusi ne zamandır gelmiyordu bizim maçlara.gelir görevini yapar alır 3-4 maç ceza.
"Senin ağzını yırtarım"
Galatasaray, Kayserispor ile cuma günü oynayacağı Turkcell Süper Ligi maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 1.5 saat süren antrenman bir hayli gergin geçti.
Koşu ve top kapma çalışmasının ardından oyuncularını kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere 3 gruba ayıran Gerets, turnuva maçları oynattı.
Fevzi, Orhan, Volkan, Cihan, Heinz, Zafer, antrenör Erdal Keser ve Tomas'dan oluşan kırmızı takım, Aykut, Iliç, Yalçın, Saidou, Uğur, Altan, Hasan Kabze ve Song'dan oluşan beyaz takımı 1-0 (Heinz), Mondragon, Necati, Ümit, Sabri, Ergün, Ayhan, Suat ve Özgürcan'dan oluşan siyah takımı ise 2-1 (Erdal Keser, Heinz, Necati) mağlup ederek şampiyon oldu.
Turnuvanın diğer maçında Iliç'in 3, Song'un da penaltıdan attığı golle, beyaz takım siyah takımı 4-0 yendi.
Turnuva maçı sırasında 4-0'lık mağlubiyetten sonra Gerets, siyah takıma ceza koşusu yaptırdı.
Futbolcular Tartıştı
Bu sırada futbolcular arasında gerginlikler yaşandı.
Galip beyaz takımdaki Saidou, siyah takıma laf atınca, buna Suat Usta karşılık verdi. Ancak, bu sırada Saidou ile aynı takımda bulunan kaleci Aykut da, Kamerunlu oyuncunun yanına kadar gelerek sert bir çıkışta bulundu.
Antrenmanda Erdal Keser ile Mondragon arasında da gerginlik yaşanırken, Suat Usta aynı takımda olduğu Sabri ile de tartıştı. Sabri'nin sözlerine cevap vermesine sinirlenen Suat'ın ''Senin ağzını yırtarım'' dediği duyuldu.
Gergin geçen antrenmanın sonunda antrenör Erdal Keser, futbolcuları, ''Böyle yaparsanız idmanlara çıkmayalım'' diyerek sakin olmaları konusunda uyardı.
Kazanamayan Takım Sevindi
Antrenmanda yaşanan gerginliklerin ardından futbolcular antrenmanı neşeli bitirdi.
Turnuvayı kazanamayan beyaz takım, galipmiş gibi sevinç gösterileri yaparken, Necati'nin de siyah takımda bulunmasına rağmen beyaz yeleği giyip sevince katılması dikkat çekti.
Ancak, beyaz takımda yer alan futbolcular Necati'yi kendilerinden uzaklaştırdı.
Öte yandan, antrenmana ayak başparmağında sakatlığı bulunan Hakan ile sakatlığı süren Hasan Şaş katılmadı.
Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Kaynak : AA
Turkcell Süper Ligi'nde Kayserispor ile Galatasaray arasında 16 Aralık Cuma günü oynanacak maçın bilet fiyatları belirlendi.
Kayserispor Yönetim Kurulu, bilet fiyatlarının kale arkası 5, açık 10 ve kapalı tribün 50 YTL olarak satışa sunulmasını kararlaştırdı.
İlk yarının son maçı olması ve taraftar desteğine ihtiyaç duyulması nedeniyle fiyatları düşük tutan yönetim, Galatasaraylı taraftarlara da 5 bin 700 kapasiteli Erciyes kale arkası tribünü ayırdı.
Çevre illerden gelecek taraftarı dikkate alan yönetim, karaborsa oluşması ihtimaline karşı 1 kişiye en fazla 5 bilet satılması yönünde karar aldı.
Atatürk Stadyumu'nda Cuma günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın biletleri yarın sabahtan itibaren satışa sunulacak
Aferin Kayseri'ye, cok bilet vermis..
Figo ve maç topicleri
komik olmuş valla :lol:
Gökhan Ünal simdi cezalı mı degil mi? Son durum nedir?
Kayseri web sitesine göre Rashad dısında sakat veya cezalı oyuncuları yokmus..
--------------------------------------------------
SARI-KIRMIZILILARDA RASHAD'IN DIŞINDA SAKAT YA DA CEZALI FUTBOLCU BULUNMAMASI YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR...TEKNİK DİREKTÖR SAĞLAM '' BİZİM GALATASARAY'A DEĞİL, ONLARIN BİZE VE SİSTEMİMİZE KARŞI ÖNLEM ALMASI GEREKİYOR..GALATASARAY'I YENİP DEVRE ARASINA MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ''DEDİ
http://www.kayserispor.org/news_details.asp?News=745
Antu yine şerefsiz bir komplo yaptı demek ki, camur at izi kalsın hesap..
Figo ve maç topicleri
komik olmuş valla :lol:
:lol: artist
kuddusi ne zamandır gelmiyordu bizim maçlara.gelir görevini yapar alır 3-4 maç ceza.
Koruyucu melegi yok ki..
Buffy The vampire slayer vs Angel The Ayi Sinan..
Hiç bakmadım valla Gökhan cezalı mı değil mi, çok umrumda değil açıkçası öyle de yenicez böyle de.. Yalnız topluca bu konuda peşisıra mesaj atan insanlardan biri bile bu konuyu tam manasıyla bilmeden tamamen sürü psikolojisiyle yazıyorlarsa hakikaten acıyorum bu insanlara, gerçekten çok zavallılar..
Bizde ise Tomas ve Hasan Şaş'tan sonra Hakan Şükür de eklenmiş eksiklere..
gian olm bence sen sene sonuna kadar olan bütün maç topiclerini aç bi yerde dursun.sırası geldikçe taşırsın buraya.yoksa olmıcak başka türlü.
;)
alıcaz bu maçı ;)
JackDaniels
14-12-05, 23:58
Bugünkü antremanda da Ergün sakatlanmış...Antremanı yarım bırakmış...Haftasonu oynaması çok zormuş...Ayhan'da ceza alırsa sol kanatın vay haline...
Gökhan Ünal cezalı değil,
en azından kart cezalısı değilmiş!
İliç'i oynatır herhalde bide beşiktaş maçındaki performansı olursa:)bu arada Tomas ın cezası iki maç mıydı?
Bu hafta hiç vaktim olmadı o yüzden bakamamıştım Gökhan'ın ceza durumuna, şimdi bir bakıyım dedim bu adamların kadrosu falan nasıl diye, gördüm ki Gökhan kart falan görmemiş tabi.. Hal böyleyken nasıl bir ağır manyaktır bu adamlar gerçekten anlamadım ben, yazık bu kadar mı ezik bünyeler olur (herhalde maçtan 3 gün sonra artık farketmişlerdir ortada kart falan olmadığını ama ortaya atılan saçmasapan bir lafın ardına her zaman olduğu gibi nasıl takıldıklarını görmek adına güzel bir örnekti)
Kayseri'de dikkat edilmesi ve önümüzdeki günlerde izlenmesi gereken genç oyuncular var.. Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz tabi başta gelenleri, Fatih Ceylan ve Ergün Teber de diğer dikkat çeken isimler.. Bir de yabancıları Rodic'e iyi oyuncu deniyor, bilgisi olan var mı?
Kayseriyi en son sivas macının ikinci yarısında izledim. gercekten cok iyi bir takım. o macta bu sene bizim ligde seyrettigim en zevkli mactı heralde. gerci ordada bir hakem faciası vardıya neyse. gokhan cok iyi zaten. ergun de iyi bindirmeler yapıyor. fatih biraz fazla sisirilmis gibiydi o macta. ama cok iyi takım oyunu oynuyorlar ve dan dun vurmadan panik yapmadan baskı kuruyorlar. benim gordugum ligdeki yerlerini hak ediyorlar.
yenicegimizi umuyorum ama zor mac. ayhan oynamazsa cok kotu olur bizim için.
Gökhan Ünal cezalı değil,
en azından kart cezalısı değilmiş!
Gökhan ünalın şahsına ait yonjasını buldum geçen
bir iki msj attım cevap verdi...
ahada linki burda
http://www.yonja.com/profile.jsp?u=660306628
İşin özü Kayseri'de olmama rağmen hiçbir maçlarını gidip izlemedim bu sene.Bende sizler kadar biliyorum.Ama anlamadığm tek bişey var bu Gökhan Ünal'ın iki sene içinde nasıl bu hale geldiğidir.hiç beklemiyordum ondan böyle bir yükseliş.her maç şaç baş yoldururdu bu adam.bir anda A milli seviyesine kadar yükseldi helal olsun valla.Bir de kime sorsam Bülent Bölükbaşından bahsediyor Kayseri'de.çok iyi oynuyormuş bu sene.Zaten kaptan da oldu.
zor maç olacak.İnşallah alırız.Bjk maçı umutlandırıyor sadece.
Biletimi salı gecesinden aldım.çarşamba çıkıyordu biletler ama ben hemen tükenmeden alıyım dedim.Çünkü çok çok ucuz yapmışlar ya.Geçen sene 20 ytl vermiştik Erciyes maçında da 10 ytl vermiştik yine 10 bekliyordum 5 ytl olmuş iyi de olmuş :)full dolar bizim tribün.En son Fener maçında 20ytl imiş biletler.Fenerli arkadaşım sövüyordu bizimkinin 5 oldugunu duyunca :D
Gecen seneki Gencler macının hakemi..
Bu sene yükselişte gibi gozukuyor; ama bakalım bize karsı hortlayacak mı yine..
İnceden çalışır gene bu şimdi.
bülent tulun güvendiğimiz 2 hakemden biri demişti bunun için.diğeri olan fırat şerefsizi görevini yaptı.bu da yapar gerekeni geçen seneki gençler maçındaki gibi.
Şimdi okula gitmek üzere evden çıkıyorum okul sonrasıda maça oleyyyy :D
Hava su an soguk burada bir kaç haftadır iyiydi ama iki gündür sogudu.Dün çok yağmur vardı hiç böyle yağmur yağmazdı.Ama bugün su an için yağmur veya kar yok havada düne göre daha açık.Güneş var ama kendini ısıtıyor.Akşama karda yağarsa şaşırmam yağmurda.Hiç yağış da olmayabiliri tabiki de.İnşallah olmazda.
JackDaniels
16-12-05, 13:11
Hemen hemen bütün gazetelerde, futbolcularımızın paralarını alamadıklarından dolayı, moralsiz olduklarını yazmışlar...Hatta bazı gazaeteler abartmış, İliç bu maçtan sonra Noel nedeniyle ülkesine gidecek bir daha dönmeyecek diye yazmışlar...Ergun Gürsoy'da evet bazı sıkıntılarımıızn olduğu doğrudur, lig tatile girmeden alacaklarını vereceğiz demiş...
Bu tarz haberlerin çıktığı her maçta Aslanlar, aslan gibi oynayıp kazanmışlardır maçlarını...Bugüne kadar böyle oldu umarım bugünde yine aynı olur.
Florya sallandı!
Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dün Kayseri yolculuğu öncesi hareketli saatler yaşandı. Galatasaraylı futbolcular sabah saatlerinde tesislerde toplanarak Kayserispor maçının son çalışmasını yaptılar.
Kafile daha sonra tesislerde uçağın kalkış saatini beklemeye geçerken, yönetimin yabancı oyunculara özel ödeme yaptığı şeklindeki dedikodu yerlilerin büyük tepkisine neden oldu.
Hemen olayı araştırmaya başlayıp, Galatasaraylı yöneticilerle görüşerek konuyla ilgili bilgi isteyen yerli futbolcular, bununla da yetinmeyerek başta Kolombiyalı kaleci Mondragon olmak üzere yabancı oyunculardan Tomas ve Song'a paralarını alıp, almadıklarını sordular.
Lejyonerlerin, "Hayır bize ödeme yapılmadı" yanıtını vermesi üzerine kriz daha fazla büyütülmedi ve Kayseri seferine çıkıldı.
Ancak Florya'da esen bu olumsuz hava, zorlu Kayserispor maçı öncesi takımda moralleri bozdu. Durumdan haberdar edilen yöneticiler de futbolculara yine haber göndererek devre arası tatilinden önce ödeme yapılacağı sözünü verdi.
Bu arada başta Saşa İliç olmak üzere diğer yabancı futbolcuların da en geç devre arasında paralarını tahsil edememeleri halinde ülkelerinden geri dönmemeyi planladıkları vurgulandı.
Öte yandan Ribery'yi Galatasaray'dan kaçıran Fransız Marsilya Kulübü'nün Hırvat savunmacı Tomas'ın peşinde olduğu öğrenildi. Song'un menajeri olan Bruno'nun, Marsilya'nın, Tomas'a gizlice teklif yapmasında yine başrolü oynadığı kaydedildi.
Kaynak: Milliyet
Bugün maça başladıklarında andaki isteklerinden hemen belli olur bu olayın doğru olup olmadığı, göreceğiz.
Ertuğrul hoca büyük maçlarda takmını çok gerieye çekiyor. Gökhan ilerde çok yalnız kalıyor diye düşünüyorum. Lakin orta sahadan hücum dönük iyi çıkışlar yapan oyuncuları da yok değil, bir kere iyi de şut çeken oyuncuları var. Son iki hafta, bir önceki iki haftaya göre yükselen bir form grafiğine sahip gözüken Saidou biraz yorulacak bu maçta.
Herhalde çift önlibero yapıp Kamber-Ragıp ikilisini koyar göbeğe, ikiside iyi adam, Ragıp biraz daha motive çıkacaktır herhalde maça, sık sık kaleyi yoklar diye düşünüyorum. Kamber daha geride kalır. Sağlam adam ben beğeniyorum. Sağa Topuz u sola Bülent i atar. İkiside kanada inmekten çok içeri kat etmeyi seven oyuncular, Bülent in hücum aksiyonları daha iyi iken savunma aksiyonları daha zayıf, maçın sonlarına doğru fizik gücüde düşüyor, ufak bir sakatlığı olduğundan da bahsediyorlardı hafta arası. Topuz ise tam tersi. Önlerine Rodic i koyar diye düşünüyorum, ben olsam Alex i koyarım gerçi. Rodic daha bir takım oyuncusu, daha dsiplinli oynuyor diye onu tercih ediyor herhalde ama Alex kadar yaratıcı bir oyuncu değil tabii doğal olarak. Geçen hafta ise hayli kötüydü, bu hafta da bu form durumunu devam ettirmesini umuyorum :)
Sağ bek Muhammet defansin aksiyonları iyi bir oyuncu, yalnız hiç hücuma çıkmıyor yada ben ne zaman izlesem öyle denk geliyor.Sol bek Fatih ise tam tersi, savunması zayıf ama hücum aksiyonları çok kuvvetli bir oyuncu, lakin onunda kondüsyon prıblemi var. Orta da Rashad sakatlandığından beri Aydın diye bir çocuk oynuyor, geçen hafta Rıdvan öve öve bitiremedi, ben çok beğenmedim. Johnson diğer ismi tandemin.
İvankov ise iyi bir kaleci, geçen hafta uzun bir süre gol yememeye yeminli gibi oynadı, kurtardı kurtardı, son bir yan topta hata yaptı ve gol geldi :) Takım halinde bir yan top problemleri var zaten, değerlendiririz umarım.
Bazen Ragıp ı oynatmayıp, Bülent i ortaya çekip, Ergün ü koyuyor sol beke, üç tane sol ayaklı oyuncu ile oynuyor ama bize karşı en azından risk gerekmediği sürece Kamber-Ragıp ikilisini bozmayacaktır herhalde.
Şahsi kanaatim, bu maçtan bağımsız olarak, Kayseri nin kadrosu Trabzon dan ve geçen hafta bize karşı oynayan Beşiktaş kadrosundan daha iyi. Lakin Kayseri de bir düşüş varmış gibi son haftalarda. Yine de geçen hafta ki performansımızı ortaya koyarsak kazanırız gibime geliyor. Önemli bir galibiyet olacak kazanırsak.
para işine takılmazlar ona eminim de tatil havasına erken girmelerinden endişe ediyorum. bu ilk ve son maçlar benihep korkutmuştur. inşallah endişelerim boşa çıkar.
bu arada tulun efendinin hangi akla hizmet yunus yıldırıma güvendiğini bilmem ama ben hiç mi hiç güvenmiyorum gençler maçını bırakın bugüne kadar yönettiği fener maçları adamın çapını ortaya koydu. bugün yine hakeme karşı oynayacağımıza eminim.
Son maçlardan ben de hep korkmusumdur;
bize de genelde patlar zaten..
Lucescu'nun ilk sene son 2 haftada 5 puan kaybetmistik ilk yarının sonunda; Fenerle eşit puanda bitirmis olmustuk o yuzden..Hala o sene, Trabzondaki beraberlik ve Denizli maglubiyetinin hakem hatalarından daha buyuk olcude sampiyonlugumuzu goturdugunu dusnurum..
İnsallah kazanırız, zor maç..
8 golümüzmü iç edilmşti o sene, sanki 6 tanesinin iç edildiği maçlarda da puan kaybetmiştik. Ah ah, her sene aşıyolar adamlar kendilerini, ne Galatasaray kompleksiymiş, ne neftermiş bitiremediler bir türlü. Aha kadrolar geldi kimler oynuyormuş bakalım.
Lig tv alay ediyor bizle galiba!!!
Saffet Sancaklı Yorumcu!!!
Eşek Saffet ananı da sat diyorum..
Herseyi bırakın menajer bu adam ya..
Serefsizin kendi futbolcusunu ovmeyecegi ne malum?
Nerden baksan elinde kalıyor bu adi herifin yorumcu olması..
Bu arada bizim futbolcularımız sezon başından beri para almıyorlarmış, yani adam söyledi ne Gürsoy ne Tulun yalanladı. Yuh be cidden yuh.
Ödemeleri düzene sokan mali disiplin getiren Canaydın mış, pehhh.
Ribery den de 5 kuruş para gelmeyeceğini farzedebiliriz artık herhalde bu açıklamlardan sonra, adamlar ödemedi tam ödemiyorlar baksanıza temiz 4 ay.
Mondi
Cihan-Song-Yalçın-Orhan
Sabri-Saidou-İliç-Ayhan
Necati-Karan
İvankov
Muhammet-Aydın-Johnson-Fatih
Mehmet-Kamber-Alex-Bülent
Gökhan-Rodic
İmiş kadrolar.
Yorumcu Saffet değil Rıdvan galiba.
gökhan ünal 100 %lük bir golü kacirdi
28 saniyede Gökhan karşı karşıya kaçırdı, ne de güzel kaçırdı, pek de güzel kaçırdı.
5 dakika içindeyiz, ilk şoku atlattık. Fena pas yapmıyoruz, Saidou iyi başladı, topu ileriye iyi aktarıyor. Kayseri önde basmaya çalışıyor. İyi pas yapıp bu kısmı hızlı geçebilirsek iyi pozisyonlar yakalarız. Top kaptırısak haliyel yanarız :)
9. dakika içindeyiz.
Derken İliç top kaptırdı, 18 önünden Topuz güzel vurdu, Mondi çeldi. Topuz da iyi başladı.
Jaba lehine verilen penaltının aynısı şu an Necati ye yapıldı, sonuç hikaye tabii :)
ahahnda çaktık Necatiiiiiiiiiiii.
Almanyadan
16-12-05, 20:15
gooooool
necati 0-1
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllll llllllll necoooooooooooooooo
Almanyadan
16-12-05, 20:16
vallah kalbi olanlar bakmasin.Mücadele nefes kesiyor.
Bu maca bakinca eziklere karsi macimiz sanki huzur evi maci gibi.
Alcaz insallah!
Çok güzel vurmuş topa yahu :) klas adam :)
yalcin elle oynadi gibi...
Yalçın değil de Kayseri li elle oynamış gibi geldi bana.
Bu arada Gökhan ile sağ çaprazdan önemli bir pozisyon harcadılar.
Sersem tavuk gibi oynuyoruz 10 dakikadır. 1-0 olunca maçın bittiğinimi sanmaktayız acaba.
Kısa vadede bir gol atsak çok güzel olacak.
Ne tekim attık.
ahhhahha ne çaktı be Karan ın benim. Harika vurdu.
bu çocuklarmı 8 aydır parasını alamayan....
hepsine helal olsun!
ligin en zorlu deplasmaninda sezonun en güzel ve rahat futbolunu oynyuoruz.. sağolun aslanlar...
İliç i le önemli bir pozisyon kaçırdık. Sağ dan çizgiye inen Cihan yerden ortaladı, İliç in vuruşu az farkla dışarı gitti. Atsak çok iyi olacaktı. İkinci golden sonra pozisyon vermedik, dengeledik oyunu, böyle devam edelim.
Yüzde yüz kaçırdılar. Off off bitsin şu yarı artık.
Off off bu sefer Ayhan kaçırdı. Offf.
İyi oynadığımıza ya da sezonun en iyi futbolunu oynadığımıza katılamıyorum ne yazık ki.İkinci gole kadar pozisyonumuz yok,daha doğrusu 1 pozisyona girip 2 gol attık...
Kalemizde gol görmediysek de Gökhan ve Rodiç'e teşekkür edelim bence...
M.Yasin Cakmak
16-12-05, 20:51
Ya çok güzel maç oluyor. İliç'i dikkatle izliyorum ve hayran kalıyorum. Yerden hakikaten çok çok iyi oynuyoruz.
Necati'nin vuruşu klastı ama Karan öte şut çıkardı. Helal!
Süper, süper.
Arada Kayseri'de de Gükhan çok yetenekli. Son vuruşları da biraz ayarladı mı mükemmel olur.
Rıdvan ne büyük serefsizdir!!
Necati ve İliç'e yapılan 2 net penaltı var..Johnson ayısı kontrolsüz hareketten İliç'i yıkıyor; susuyor adi Rıdvan..
Golde ofsayt var mı yok mu diye ayaklanıyor ama; ve ya bariz bir sekilde rakibin elle oynadıgı topta Yalcın mı oynadı acaba diyor! Kale arkasından gormeliyiz diyor, o pozisyon zaten kale arkası cekim...! Adi herif..
Bu arada goruyorum Figo da gelmis yok Yalcın elle oynadı; Figo harbiden cok can sıkıcı oluyorsun bazen biliyor musun?
Neyse,
3'ü bulmamız lazım; hep ücü bulamayız, bir tane yeriz, sonra da tutusuruz..
Lutfen 3'ü bulalım..
Bu arada İliç ilk 10 dakika hariç yine şiir gibi top oynuyor..
Sabri'nin mücadelesi iyi..
Yalcın cok adam kacırıyor ama ilk maçtaki ürkekligini atmıs..
Necati calısıyor bayagı..
Hadi cocuklar, galip gelelim..
yalcin elle oynadi gibi...
haa elle oynadı hay allahım yaa.hatta tuttu topu.bi yandan da dirsek attı kayseri'li oyuncuya.
ilic'e johnson kasabının yaptığı panaltıyı yine vermedi yunus yıldırım şerefsizi.bi de kırmızı gerekiyordu orda kasaba.
[quote="gian"]..
Bu arada goruyorum Figo da gelmis yok Yalcın elle oynadı; Figo harbiden cok can sıkıcı oluyorsun bazen biliyor musun?
/quote]
o kamera açısından 100 % yalcin yada kayserili elle oynadi diyemezsin,aksam tekrarlari izlememiz lazim ... ikisinede carpti bence ama ilk olarak kimin eline bilemiyorum..
yalcin gecen mactada topu elle kesti carpti gibi gözüktü,dengesiz bir futbolcu, servet 1 yalcin 2...
Namelessonegs
16-12-05, 20:58
İyi oynadığımıza ya da sezonun en iyi futbolunu oynadığımıza katılamıyorum ne yazık ki.İkinci gole kadar pozisyonumuz yok,daha doğrusu 1 pozisyona girip 2 gol attık...
Kalemizde gol görmediysek de Gökhan ve Rodiç'e teşekkür edelim bence...
Hocam naptın yaw? Gayet guzel catır catır top oynuyoruz..Su anda Turkiye'nin en iyi futbolunu oynuyoruz diye gezen eziklerle hele kıyaslarsan harika oynadık!..Rakip Marmarispor da deil ki ya..Heralde gelicekler kalemize..En zor Anadolu deplasmanı!..Neden illa iyi oyunumuzu gormeyip,rakip adamlara tesekkur etmek zorundayız?
yazık allah akıl fikir versin...
[quote=gian]..
/quote]
o kamera açısından 100 % yalcin yada kayserili elle oynadi diyemezsin,aksam tekrarlari izlememiz lazim ... ikisinede carpti bence ama ilk olarak kimin eline bilemiyorum..
yalcin gecen mactada topu elle kesti carpti gibi gözüktü,dengesiz bir futbolcu, servet 1 yalcin 2...
Evet, bence de Figo 1, Figo 2, Figo 3..
Şundan dolayı teşekkür etmeliyiz;bu kadar pozisyona-bizden çok daha fazla-girip de atamadıkları için...
Fenerbahçe veya başkası beni ilgirlndirmiyor açıkçası..
Şu maçta da ikinci golü bulana kadar pozisyonumuz yok yahu.Üstüne birsürü pozisyon vermişsin.Bu nasıl muhteşem futbol?
ya aksam görürüz iste ,neden taktiniz bu kadar bu olaya..allah allah 2-0 öndeyiz iste ..topicim ugurlu geldi daha ne :)
illa beni elestirecek bisey bulacaksiniz :) allah iyiliginizi versin ,galibyietin keyfini cikartalim hobbbaaaaaa :lol:
servet 1 yalcin 2
sende sifir (0) bi adamsin...
servet 1 yalcin 2
noluyoruz ya? uzatmayin
Namelessonegs
16-12-05, 21:03
Yalcın ve herkimse kafa topuna cıkıyorlar ve ezik kayserili AnELka abisinden ogrendikleriyle elle onune alarak avantaj saglamaya calısıyor...Bence daha fazla tartısılıcak birseyi yok bunun..
Ben de pek beyenmedim takımı, zaten maçı anlatırken ki yazılarımdan belli oluyordur. 2-0 dan sonra iyi göründük ama adamlarda oyunu riske etti bunu hesaba katmak lazım.
Şimdi zaman zaman çok iyi top yapıyoruz ama geçen haftaki gibi bir süreklilik yok. Aradı bir parlayıp bitiyor. Bunun en büyük sebebi bence hücum preste geçen haftayla kıyaslanmayacak ölçüde zayıf kalmamız. Tamam, her maç Beşiktaş maçında koyduğumuz presi koyamayız ama bana sanki bugün sezon normlarımızın da altındayız gibime geliyor. İkinci problemde Saidou - İliç kordinasyonu geçen hafta ki ölçüde değil, haliyle biraz basıyorlar İliç in üstüne. Yine de iyi oynadı. İkinci yarı ilk dakikaları atlatabilirsek, iyice riske girecekleri için İliç iyice rahatlayacaktır. Ama hücum pres şart. Sabri ve Ayhan ın da mücadele dışında biraz daha teknik koymaları lazım sahaya. Biraz sayanalım daha sonra adamlar düşecektir oyundun zaten. Haydi bakalım hayırlısı.
Son dakikalara tek farklı girersek işimiz zor, zira Tomas yokken duran toplarda cidden sırıtıyoruz.
Namelessonegs
16-12-05, 21:04
servet 1 yalcin 2
İsi hakaret boyutuna ve asagalıyıcı ifadelere getirmeyelim..Tadı kacmasın tartısmaların..
Evet, beyler artık uzatmayalım Figo'nun yorumuna yorumlarımızı..
Maç başlıyor..
Mutlaka 3'ü bulmamız lazım..
Şu dakikaları bir atlatalım kötü geliyorlar.
Dirakten döndü Allah a emanet gidiyoruz hadi bakalım.
Topuz da bugün sahanın yıldızı.
M.Yasin Cakmak
16-12-05, 21:17
Mehmet hakikaten süper.
Hayatımda gördüğüm en komik hakem kararı. Anlayan varmı ne diye düdük çaldı ??????????
top ilicin omzuna carpti serefsiz hakem kayseri lehine faul verdi !
M.Yasin Cakmak
16-12-05, 21:21
Rıdvan şerefsizsin!
İliç'e çarpan topu neden kesti hakem?
Gol olacak pozisyonu saçma salak kesti.
ridvan iyice cirkeflesiyor ! utanmasa gökhana kendini yere at penalti versin hakem diyecek !
Anlıyorumda yarım metreden vole vuruyor Necati ne yani kaleye giren topu bilerek eliylemi kesiyor???
Yok ben anlamadım vallahi de billahide bi bok anlamadım.
Ümit ile çok önemli bir poziyonu kaçırdık.
M.Yasin Cakmak
16-12-05, 21:24
Ümit kötü vurdu ama ben az önceki pozisyonda kaldım!?!
Yok bu Topuz yakacak canımız Allah tan Gökhan kaçırdıkça moralman çöktü.
ne yapip edip topuzu devre arasi aslan yapmaliyiz
Yahu adam fantastik hareket yapıyor biz kalpten gideceğiz :) Ulan Orhan :)
Aaaaaaaa ya o nebiçim passss offff.
Bu maç bitmez..
Ben bittim..
Nerde orta saha?
Ooohhhhhhhhhhhh
Allahhhhhhhhh ımmmmmm.
Gol be....
M.Yasin Cakmak
16-12-05, 21:33
Karan'a helal olsun baska diyecek bisey yok!
johnson ayisini kafese kapatmak lazim
aslanim karan ,umarim yine burada bir Hakan Sukur -Umit Karan tartismasi baslamaz yine
Digiturk ve Ridvan allah belani versin...
Gole tam sevincem arkadan bi ses faul var galba...
Yeter lan yeter Ridvan kere allah belani versin adam gole sevindirmedi..
Bi daha bu adam olmasin yorumcu biizm maclara gerekli her yere muracaat edelim telefon acalim bu ne lan bole..
Johnsson İlic'in boynunu kirar ses yok; gol olmus bal gibi gol faul var galba diyerek otuyosn allah belani versin..
Ben dedim bu Topuz yakacak canımız diye, Gökhan a da zorla gol attırdık ya bir şey demiyorum.
Hakan takımdan kesildiginden beri bariz şekilde bir yükseliş dönemine girdik...
Bunu bir hakan fanatiği olarak ben görebiliyorum...
En sonunda yedik...
Kaşındık ama...
Kayseri kume dus lutfen delircem mac basndan beri..
Bi daha bu sehirde su takimla oynarken takimimi seyretmek istemiyorum..
Ne pislik bi takimmis be kardesim su Kayseri..
M.Yasin Cakmak
16-12-05, 21:41
Ne mac oldu be!
Almanyadan
16-12-05, 21:42
süper mac bence..
Hakem bence genel olarak iyiydi,istese yalcinin pozisyonunda penalti verirdi ilk yarida.
Mac müthis zevk veriyor.
Ulan Allah'siz yönetim su futbolcular kay aydir para alamiyor ama aslanlar gibi oynuyor, hepsi suratlariniza tükerse..onu bile hak etmiyonuz.
Yok bu maç bitmez, Allah a emanet gidiyoruz gene. Offfffffffffffffffffffff.
Şu maçta 3-1 önde olmamız inanılmaz bir olay gerçekten. Futbol tanrılrı bizden yna olmasa şu an 2-3 farkla yenik olmamız lazımdı. Bu arada Gerets 2. yarı tel tel dökülen orta sahaya müdahale gereği duymaması da enteresan. 82 dakika değişiklik yapmadık 82 de giren adam Heinz oldu. Bu maça bakıp "oh" çekersek ileride başımız çok ağrır. Orta saha ve defans çok kötü.
Necati 6 pastan atamadı benim de kafamın tepesi attı. Hadi be çocuklar sıkın dişinizi.
93 oldu artık vermeyiz herhalde maçı :)
Bir Galatasaray maçına da ömrümüzün bir kaç yılını verdik :)
3-1 aldık dimi :artist: ne uğursuzmuşum ya ,1 gol yedik :lol:
UmBeRtO GS
16-12-05, 21:57
Tamam arkadaşlar, eğer bu maçı da kaybedersek hepinizden özür dileyeceğim ve hakkaten Figo'nun maç topici açmamasını savunacağım...
Ama kazanırsak Figo'nun sözde uğursuzluğu da ortadan kalkmış olur...
Avukatlık diyorsunuz, yahu ben hukuk okuyorum diye illa avukat mı olmam gerekiyor :)
Bu arada rüyamda gördüm maçı 3-1 kazanıyorduk, golleri atanları göremedim malesef... Hadi hayırlısı diyorum.. :)
Evet arkadaşlar lütfen herkes ayağa saygı duruşuna :)
Canla başla mücadele eden bütün aslanlarımıza, "bütün baskılara rağmen bu uğurlu topici açan ve uğur getiren Figo'ya" teşekkürler :)
M.Yasin Cakmak
16-12-05, 21:57
Çok zor maç kazandık. Çok çok çok zor.... Helal olsun
Bu oyunun Hakan ile direkt alakası olmasada dolaylı olarak alakası var. Topu yere indirip, modern top oynamaya başlayınca hücüm hattımız çok değişti.
Yanlız bu defans ile çok çekeriz. Tomas'ın yokluğunun da etkisi var ama çok acaip pozisyon veriyoruz. Mondragon şaşkına döndü bugün. Biraz Gökhan'ın egoistliği biraz da şanssızlığı ile kurtardık.
Son olarak Mehmet Topuz'u ve Gökhan'ı alan yaşadı.
Hayatımda izledigim en şanslı oldugumuz maç..
Başka söze de gerek yok..
süper mac bence..
Hakem bence genel olarak iyiydi,istese yalcinin pozisyonunda penalti verirdi ilk yarida.
Mac müthis zevk veriyor.
Ulan Allah'siz yönetim su futbolcular kay aydir para alamiyor ama aslanlar gibi oynuyor, hepsi suratlariniza tükerse..onu bile hak etmiyonuz.
yahu yalçın'ın eline değmemiş top nasıl penaltı vericek ona.hayret bir şey yeter ama.
kayseri'li arkadaşlardan özür dileyim,ankara şehri ve bütün ankara takımlarına küfretsinler isterlerse.(ankaralıyım da)
bu şehrin de bu şehrin tüm takımlarının da allah belasını versin.tez zamanda küme düşer yok olup giderler inşallah.keşke geçen sene düşseymiş şu allahın belası şerefsiz takım.
hakemin de ayrı allah belasını versin.2 penaltı 1 golümüzü vermedi durduk yerde.
neyse tomas'ın olmadığı 2 maçta 6 puan aldık,geçmiş olsun hepimize.
olcak şey değil ama.hala kayserililer ağlıyor hakem diye.ne şerefsiz ne haysiyetsiz şehirmişsiniz,takımışsınız siz be.2 penaltısı 1 golü verilmeyen biziz hala bıdı bıdı konuşuyorlar.
galatasaray pozisyon bulamadan bizi yendi diyen o yönetici bozuntusunu da eşşekler kovalasın.
kayseri'li arkadaşlardan özür dileyim,ankara şehri ve bütün ankara takımlarına küfretsinler isterlerse.(ankaralıyım da)
bu şehrin de bu şehrin tüm takımlarının da allah belasını versin.tez zamanda küme düşer yok olup giderler inşallah.keşke geçen sene düşseymiş şu allahın belası şerefsiz takım.
hakemin de ayrı allah belasını versin.2 penaltı 1 golümüzü vermedi durduk yerde.
kusura bakmayin maci seyredmedigim icin soruyorum Kayseri neler yapti cok mu hirsli oynadilar yoksa pisliklermi yaptilar
hem pislik yaptılar,hem her pozisyona ağladılar hem de hakem bizi katletmesine rağmen hakemle kazandılar diyorlar.sahtekar adamlar.
Namelessonegs
16-12-05, 22:11
Öncellikle sanslı da olsak,sanssız da olsak bence gittikce guzellesen ve İlicin on plana cıkmasaya goze hos gelen futbolumuzu oynamaya basladık...Yalcın denen halı saha takımına bile cagırırken dusundurucek bir stopere ragmen..Hımm bunun da yanı sıra rakibin 14 kisiyle canla basla mucadele ettigini hatta Yunus Yıldırımın nerdeyse kayserili yedeklerden forma isteyip,mucadele etmedigi kadı..Hayatımda bu kadar serefsiz,igrenc bir pitch hakem gormedim..Neler vardı...İyi hakem diyen arkadaslar da soyle bi dusunurler...
1)macın bası net penaltı..Necati (jaba'nın pozisyonun bi kac katı)
2)İlicin penaltısı ki gordugu cok belli kameradan pozisyonu..3 yasında ki cocuk penatlı diyo!! Allah belası kopek devam diyor
3)Necati net gole giderken,beline sarılaran kafes hayvanı Johnson'a kart cıkmıyor
4)Kayseriler kopek gibi havlarken,bunlara kart kullanmıyor ve mac icersinde ince ince oyuyor Galatasarayı..Cifte standart kopek kararlarıyla..
5)DERIN DARBE..Sacma salak bi yerden golumuz verilmedi..Sırtı donuk adam elle oynamıs..hahaha!
Bir onerim de Kayserispor Sami Yen'e geldigi zamanda Fener muamelesini hak etmistir ve bu onlara gosterilmelidir...Ezik kopekler..Agızlarından salyalar aka aka havladılar...Serefsizler Fener maclarında hakkınız yenerken niye eziktiniz? Topunuzun,hakemin dahil Allah cezanızı versin!
M.Yasin Cakmak
16-12-05, 22:11
Kayseri bi pislik yapmadı 2. takım ile 3. takımın mücadelesi normal. Ama hakem diye aülıyorlar 1. gol auttan geldi diye. Haklılar out ama top döndü geldi gol oldu. Uzadı yani.
3. gol foul diyolar, alakasız.
Ama bizim verilmeyen en az 1 penaltımız var,1 de ne çaldığını halen anlayamadığım tertemiz golümüz var.
Namelessonegs
16-12-05, 22:14
Kayseri bi pislik yapmadı 2. takım ile 3. takımın mücadelesi normal
Yasincim naptın yaw? kudurmus sokak kopekleri gibiydiler...2 kere 11'e 11 kavga cıkıyordu...alttan alttan tekmeler,pislikler..hakemi etkilemeye calısmalar ki zaten otamatik etki altındaydı it herif..
yasin daha napıcaklar gözünü seviyim.her pozisyonda kavga çıkarma peşindeydiler.en az 2-3 kere bilerek sakatlamak için haraket yaptılar.her pozisyona ağladılar.
bu arada song ve saidou ligin ilk 4 haftasinda olmayacakmis ,afrika kupasina gideceklermis...cok kötü oldu bu ya
muratermengu
16-12-05, 22:20
gondermesınler songla saıdouyu
gondermesınler songla saıdouyu
olmaz ,göndermek zorundayiz..zaten song ve saidou´ya gitme dersen alnini karislarlar...milli takim bu boru degill
bizim icin avrupa sampiyonasi neyse onlar icinde afrika kupasi o
muratermengu
16-12-05, 22:25
fıgo bilgilerin ıcın tesekkurler
duygusal takıldım ondandır tabıkı gıderlerde defgansa adam almak lazım ozmanı
Namelessonegs
16-12-05, 22:29
bu arada song ve saidou ligin ilk 4 haftasinda olmayacakmis ,afrika kupasina gideceklermis...cok kötü oldu bu ya
Neeeeeeeeee!!!!!! 4 hafta boyunca Volkan ve Yalcın mıııııııııı????????!!!!!! Olamaz! kabus olur!
Son haftalarda oynanan derbi maçlarında bile göremediğimiz kadar stresle dolu,tam bir 2. ile 3.'nün mücadelesi oldu.
Kayserispor'u açıkçası oynadığı oyun,verdiği mücadele ve kazanma hırsıyla çok beğendim.Bulundukları konumun "tesadüf" olmadığını bir kez daha gösterdiler bu maçta.
İlk yarı sahada gerçekten bir İliç şov vardı.Sanki haftaiçi basında çıkan transfer haberlerini doğrularcasına bir ilk yarı oynadı.Sanki kendisini izleyenler varmışcasına.
Ve yine sanki bu izleyen kişiler ilk yarıdaki muhteşem oyununu yeterli görüp İliç'i transfer etmeye karar vermişcesine ve ikinci yarıyı haklı olarak izleme gereği duymamışlarcasına da bir ikinci yarı oynadı.Yani toptan ve sakatlanmaktan kaçan bir şekilde varlığıyla yokluğu belli olmadı.
İlk yarıda ne kadr muhteşem oynamışsa,ikinci yarı da o kadar yoktu sahada!
Ama maçın genelinde beğendim kendisini.
Ayrıyeten,itiraf da etmek gerekirse,uzun bir aradan sonra,hatta ender rastlanılan bir şekilde Gerets'i de beğendim bu maçta.
Oyuncu değişikliğinde geç kalmış olabileceği düşünülse de,
oyuna girebilecek oyuncuları düşündüğümüzde tam zamanında yaptığını düşünüyorum değişiklikleri.
Bu arada Kayserispor hakkında söylenen olumsuz şeylere de katılmadığımı da belirtmek isterim,ki tam tersine kazanma hırsıyla yapılanları,hatta çirkefce gelebilecek davranışları bile hoş görebilen ben Kayserispor'lu oyuncuların verdikleri mücadeleye de en az GS'lılarınkiler kadar hayran kaldım.
Sonuçta kısa olarak kalitenin galip geldiği ve Alex Yordanov'un yetenekli de olsa GS kadrosunda yer bulamayacağını gördüğümüz bir maç izledik bana göre!
Kismen kotu oynamamiza ragmen galip gelebildik..
Yalniz Gerets ciddi bir bicimde oyunu okumakta zorlaniyor.. Defansimizin hatta takim olarak rakibe karsi ezilmekte oldugumzu dakikalarda gerek taktiksel gerekse oyuncu degisikliklerinde cok cok gec kaliyor.. Bunu Besiktas macinda 75.'den sonra da yapti, allaha sukur, Besiktas forvetleri beceriksizdi, bugun de degisiklik yapmakta gecikti, bu sefer de Kayserispor ve Mondi'ye tesekkur edelim..
JackDaniels
16-12-05, 22:45
İliç-Neco-Karan 3'lüsü süper oturdu.
Gerets, sıkıştığımız anlarda oyuna müdahale etmekte çok gecikiyor maalesef.
Mondragon süperdi ama bir kaç yan topta boşa çıktı büyük tehlikelre yol açtı.
Yalçın'ı beğendim, yerinde müdahaleler yaptı.
Herşeye rağmen İliç'i takıma kazandıran yönetime teşekkürler.
Devre arası Uğurlar(Boral+Yıldırım) alınırsa bu takımı kimse tutamaz.
Namelessonegs
16-12-05, 22:52
Therockula, cok guzel demisin ama su Yalcın olayına katılmak mumkun degil..Adam resmen halı saha'dan cagrılmıs gibi oynuyor..Yedigimiz golde resmen seyretti...Rezaletti bence..2 tane adam gibi top kesti..Yalcının yanında bi Suat Usta oynasaydı da bugun bak ne oluyordu..
Yalcin'in performansi, Besiktas macindan evvel 1. dakika bile oynamayan bir stoper icin, oldukca iyi diye dusunuyorum..
Sezon basindan beri bu forumda bu takimin ideal forveti Necati ve Karan'dir diye yirtiniyoduk.. Iste sonuc ortada..
Ama Gerekts ciddi anlamda, oyuna gerektigi zaman mudahale edemiyor.. 88'de Kabze'yi, 91'de Ugur'u aliyor.. Su son iki macin son 20 dakikalarinda, Allah'a emanet maclari bitirdik..
Dediğim gibi,
oyuncu değişikliğinde geç kalındığı düşünülebilir ama bunu iddia ederken şu dakikada şu kişinin yerine şu kişi girseydi denebilirse daha somut bir eleştiri yapılmış olur bence.
Özellikle Kayserispor baskısının olduğu anlarda,sık sık hata yapan Uğur Uçar'ı veya forvette aşırı top kaybeden Hasan Kabze'yi erkenden almaması mantıklıydı bence.
Bir ara Ergün değişikliği lafı duyar gibi olunca Penbe'den bahsediliyor sandım.
Necati çıkıp yerine girecek diye bekledim ama Ergün Teber'miş meğer :D
Ama kontraataklarda etkili olacak Necati'nin çıkmaması kadar İliç'in değiştirilmesi gereken dakikanın seçimi de teknik direktör tercihidir.
Bu tarz eleştiriler,ne bileyim,basit geliyor bana!
En azından 1-3 kazandığımız bir maçta!
Sahadaki ve klübedeki benzer özellikteki oyuncuların dışında eğer klübede bir Hasan Şaş gibi top tutabilecek bir oyuncu veya en azından rakibin duran topları düşünülerek Hakan Şükür gibi bir oyuncu olsa o zaman katılabilirdim bu eleştirilere ama basit oyunculardan oluşan kulübeyle Gerets'i eleştirmek haksızlık bana göre!
ulan aranızda ööle adamlar var ki iki dakka mantıklı düşünemiyor!!!!!! sanki elinizde bu adamlar olsa oyuncu değiştirmek çok işinize yarardı.. Adam belliki o kadar dakka dayanayım, bu uyduruk adamları da son dakikalarda zaman öldürmek için kullanayım diye bekliyor. Beğenmiyorsunuz adamı ama sorarım hangi ahmak elinde düzgün kadro varsa 70te adam değiştirmeyi düşünemez ki yaa?! Maymun koysan oraya, diğer TDlere bakıp taklit eder 70de adam değiştirir, şu eleştiriyi yapanlara yuh be!!! ikincisi iliçi takıma YÖNETİM kazandırmamıştır millet!!!! BU KADAR KÖR OLMAYIN, BEĞENMEDİĞİNİZ GERETS KAZANDIRMIŞTIR. Medyadan etkilenip "devre arası göndeririz" diyen mal yönetime en ufak teşekkür borçlu değiliz!!!!! Yalçın konusundayda isterse 28945732597285973285728925798472895723895723894571 98563925 dakika şans verin adam HÖDÜKSE HÖDÜK ondan iliçten falan farkı oluyor zaten.. İliç ilk 3-5 maç oynayamadı diye inlettiniz burayı, yalçın için ise ilk maçı BJK di 1 dakka oynamadı böle oynadı diosunuz.. BARİ SEZON BAŞI HAZIRLIK MAÇLARINI İZLESEYDİNİZ!'!! GENE İĞĞĞĞRENÇÇ ÖTESİYDİ!!! bir oyuncu futboldan gerçekten anlıyorsa bunu sahada o maçlık çok iyi oynamasa da hissettirebiliyor, bu adamda en ufak bir ışık bile yok!'!'!! Son olarak sorarım sizlere as takımda SONG TOMAS var bunlar cidden süper, ama yedekleri ise yönetimin aldığı "flash" transfer YALÇIN, onun da yedeği yok zaten, diğer mevkilerin de durumu buna yakın, siz bu takımı ligin kaçıncı sırasında ne halde tutardınız bir düşünün de ööle eleştirin her haltı TDye yönlendirmek marifet değil, bu adam biraz da destek görse şaibelerle önümüzdeki trilyondolarlık ezik bahçeyi yine geride bırakmıştı!!!!! biraz daha ince düşünün beyler!!!
ulan aranızda ööle adamlar var ki iki dakka mantıklı düşünemiyor!!!!!! sanki elinizde bu adamlar olsa oyuncu değiştirmek çok işinize yarardı.. Adam belliki o kadar dakka dayanayım, bu uyduruk adamları da son dakikalarda zaman öldürmek için kullanayım diye bekliyor. Beğenmiyorsunuz adamı ama sorarım hangi ahmak elinde düzgün kadro varsa 70te adam değiştirmeyi düşünemez ki yaa?! Maymun koysan oraya, diğer TDlere bakıp taklit eder 70de adam değiştirir, şu eleştiriyi yapanlara yuh be!!! ikincisi iliçi takıma YÖNETİM kazandırmamıştır millet!!!! BU KADAR KÖR OLMAYIN, BEĞENMEDİĞİNİZ GERETS KAZANDIRMIŞTIR. Medyadan etkilenip "devre arası göndeririz" diyen mal yönetime en ufak teşekkür borçlu değiliz!!!!! Yalçın konusundayda isterse 28945732597285973285728925798472895723895723894571 98563925 dakika şans verin adam HÖDÜKSE HÖDÜK ondan iliçten falan farkı oluyor zaten.. İliç ilk 3-5 maç oynayamadı diye inlettiniz burayı, yalçın için ise ilk maçı BJK di 1 dakka oynamadı böle oynadı diosunuz.. BARİ SEZON BAŞI HAZIRLIK MAÇLARINI İZLESEYDİNİZ!'!! GENE İĞĞĞĞRENÇÇ ÖTESİYDİ!!! bir oyuncu futboldan gerçekten anlıyorsa bunu sahada o maçlık çok iyi oynamasa da hissettirebiliyor, bu adamda en ufak bir ışık bile yok!'!'!! Son olarak sorarım sizlere as takımda SONG TOMAS var bunlar cidden süper, ama yedekleri ise yönetimin aldığı "flash" transfer YALÇIN, onun da yedeği yok zaten, diğer mevkilerin de durumu buna yakın, siz bu takımı ligin kaçıncı sırasında ne halde tutardınız bir düşünün de ööle eleştirin her haltı TDye yönlendirmek marifet değil, bu adam biraz da destek görse şaibelerle önümüzdeki trilyondolarlık ezik bahçeyi yine geride bırakmıştı!!!!! biraz daha ince düşünün beyler!!!
her satırına IMZA...
ayrica tekrar diyorum SERVET 1, YALCIN 2
Saidou ve Song'un ayrılığı bozabilir bizi...
Haydi Saidou'nun yerine Ayhan oynar desek,Song'un-ki bu maçta bence en iyi oynayan adamdı.Müthiş son müdahaleler yaptı-yerine Yalçın oynayacaksa çok kötü.Kötü futbolcu olduğundan değil,yavaş olmasından korkum.Belki Orhan daha yararlı olabilir o mevkiide.Transfer sezonu da açılacak.(Her ne kadar transfer yapma olasılığımız az olsa da.)
Bir de bu Gerets'in elinde oyuncu olmadığına katılmıyorum.Nerden baksanız bu takımın ilk onbirinde sahaya çıkmış Uğur,Hasan Kabze,Heinz vardı yedek klübesinde.Bütün ikinci yarı tabir yerindeyse ezdi bizi Kayseri.En azından oyuna müdahale etmek,yorulan oyuncuları değişitrmek adına çok geç kalındı bence de...
Teknik direktörleri sahaya çıkardıkları kadrolar ya da oyuna aldıkları isimler hakkında eleştirmek asla adetim değildir.Ancak bariz olarak oyuna seyirici kalmak ayrı birşey.En azından Uğur'u oyuna alıp Cihan'ı orta sahaya kaydırarak daha dirençli olmamızı sağlayabiliridik gibime geliyor bu maç için..
Gerets'in oyuncu değişikliklerine değil,
oyuna müdahale edememesine laf ediliyor ki bunda da haksız sayılmaz bu eleştiriyi yapanlar.Dolayısıyla mantıklı düşünememek,vs. gibi laflar ağır ve hatta haddini aşan ifadeler olmuş!
Ayrıyeten İliç'i transfer edenin yönetim değil,Gerets olduğunu belirtmişsiniz ve bu yüzden Gerets'in eleştirilmesinin yanlış olacağını belirtmişsiniz;
ki o zaman Heinz'ı kim aldı merak ediyorum!
Hayır başkalarına mantıklı düşünemiyor dedikten sonra yazılanların hiçbir şekilde geçersiz sayılabilecek tarafının olmaması lazım bana göre.Yoksa yazdıklarınızda haksız mısınız,kısmen değilsiniz bana göre ama üslup önemli tabii ki.
Saygılarımla...
Mert Baydur
17-12-05, 02:14
Gerets'in oyuncu değişikliklerine değil,
oyuna müdahale edememesine laf ediliyor ki bunda da haksız sayılmaz bu eleştiriyi yapanlar.Dolayısıyla mantıklı düşünememek,vs. gibi laflar ağır ve hatta haddini aşan ifadeler olmuş!
Ayrıyeten İliç'i transfer edenin yönetim değil,Gerets olduğunu belirtmişsiniz ve bu yüzden Gerets'in eleştirilmesinin yanlış olacağını belirtmişsiniz;
Hayır başkalarına mantıklı düşünemiyor dedikten sonra yazılanların hiçbir şekilde geçersiz sayılabilecek tarafının olmaması lazım bana göre.Yoksa yazdıklarınızda haksız mısınız,kısmen değilsiniz bana göre ama üslup önemli tabii ki.
Saygılarımla...
Heinz yerine Ribery'i tutsaymisiz???
Namelessonegs
17-12-05, 03:24
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da "Galatasaray'ı ezen bir futbol sergilediklerini" belirterek, "Bir Anadolu takımının rakibini eze eze yenilmesi ancak böyle olur" dedi. Sağlam, futbolseverlere güzel bir maç izlettirdiklerini söyledi.
Ertugrul kardesim soyle neremle gulmemi istersin? guzel oynamanız ve presli oynamanız sonucu 2-0 onde olan takıma pozisyon bulmanız,ezdigini mi gosteriyor? Vay vay vay:)..Biraz daha salla ya sen ben takılıyorum burda :ahci:
valla biz iyi mi oynadık kötü mü diye tartışmadan önce belirteyim kayseri mükemmel oynadı. inanılmaz hırslıydılar 3-0 olduğunda bile maçı bırakmadılar 93. dakikaya kadar beni diken üstünde oturttular. adamların son 10 dakika oynanmadan 26 şutları vardı. bu rakama samiyende biz çoğu anadolu takımına karşı bile ulaşamıyoruz. o yüzden kayserinin oynadığı pozitif futbolu taktir ederken çirkeflik boyutunu aşan tepkileri için hepsini gerektiği gibi anıyorum.
gelelim bize bence iyi değildik. topu yere indirdiğimiz anlarda oldukça etkiliydik ama oyunun genelinde bunu sürekli hale getiremedik. pas yapıp oyunu soğutmamız gereken anlarda rakibin heyecanına kendimizi kaptırıp tempoyu düşüremedik. defansın arkasına atılan her top kalemizde pozisyon oldu.gökhan biraz daha becerikli olsa ya da bencillik sınırlarını zorlamasa işimiz çok ama çok zor olacaktı. bu kadar pozisyon verirken iyi oynadığımızı iddia etmek zor.
bu arada tulun efendinin hangi akla hizmet yunus yıldırıma güvendiğini bilmem ama ben hiç mi hiç güvenmiyorum gençler maçını bırakın bugüne kadar yönettiği fener maçları adamın çapını ortaya koydu. bugün yine hakeme karşı oynayacağımıza eminim.
demiştim maçtan önce maalesef yine beni yanıltmadı yunus yıldırım. jhonsonun ümite yaptığı hareket penaltı değilse penaltı denen bir kavram yoktur herhalde futbolda. hele necatinin şutunda iliçin elle kestiği iddiası komik ötesi oldu. kayserili itlerin her pozisyonda aka boka saldırmalarına bir kez bile sarı kart çıkartmaması da ayrı bir muammaydı.
neyse sezonun en zor maçlarından birini atlattık. ikini yarı başında 5 te 5 le başlarsak bir şeyler olabilir. devre arasında arkadaşların yazdığı gibi uğur boral ve uğur yıldırımı almayı becerebilirsek yabancı hakkını stoperde oynayabilecek bir sağ bekten yana kullanmak mantıklı olabilir.
necati karan iliç üçlüsü oturdu artık gerets bir macera arayıp bu üçlüyü bozmadan değerlendirme yaparsa gol atma konusunda büyük sıkıntılar yaşamayacağız gibi duruyor
JackDaniels
17-12-05, 09:55
Aslan parçası; biraz sakin...
1)Gerets'i benim sevdiğim kadar seven bir adamın olduğunu sanmıyorum.
2)İliç ilk geldiği günden beri onu savunan, İliç'in neco+karanla beraber oynaması gerektiğini her zaman söyelen biri olarak, İliç'i Gerets kendi cebinden mi para verip almıştır acaba? Ufakta olsa yapılmış doğru bir şeyi tebrik etmek yerine gözkü kapalı hada huda adi yönetim mi demek doğru acaba?
3)Yalçın, G.saray'da oynacak kapasitesi olmayan bir adamdır ama dünkü maçta sırıtmamıştır, şu anki yokluk içerisinde takıma faydası olmuştur...
aynı renge olan sevdamızı unutup, uLANLI LANLI, NE mantıksızsınız gibi haddini aşan cümleler yerine, ben sana katılmıyorum bence şöle böle desek, daha hoş olmazmı aslan?
Kayseri çok hırslı oynadı bize karşı merak ediyorum diğer takımlara özellikle Fenere karşı da böyle oynuyorlar mı?
Defansımız çok kötü bir günündeydi, rakibe çok pozisyon verdik, defansımızın arkasına atılan her top tehlikeli oldu bizim için.
Yalçın Beşiktaş maçına göre biraz daha takıma ısınmış gibiydi yine de çok güvenilir değil malesef. Suat Usta niye Yalçın'ın yerine tercih edilmiyor anlamış değilim?
Sabri çok enerjik, çok koşuyor, mücadele ediyor, iyi niyetli biraz da ortalarını geliştirirse daha faydalı olacak.
Son olarak şunu söyleyeyim Ümit Karan-Necati ikilisi ilk 11'de oynamaya mutlaka devam etmeli Hakan Şükür iyileşse de.
[quote=CoLdPlaY]Ayrıyeten İliç'i transfer edenin yönetim değil,Gerets olduğunu belirtmişsiniz ve bu yüzden Gerets'in eleştirilmesinin yanlış olacağını belirtmişsiniz;
Saygılarımla...
Düzeltme yapayım, transfer edeninden kesinlikle bahsetmedim ben... Yönetim Ribery'i kaçırdı elinden, üstünü kapatmak, taraftarı susturabilmek için Heinzi da, iliçi de, ragıpı da, yalçını da kendileri almıştır. Alırken tabiki bir beklentileri yoktu ama varmış gibi göstermeye çalıştılar ki taraftar kombine bilet alsın... GS yönetimindeki zihniyet budur... Hazırlık maçları sırasında da görülmüştür ki Ragıp da Yalçın da inanılmaz kötü transferlerdi.. (Hatta Ragıp bir parça daa bile iyiydi) Gerets geldi, istemedi her ikisini de, ama Yalçın yedek için eldeki verilen tek alternatifti, oysa diğeri için o.sahada bir dolu adam var.(gene kalitesiz çoğu ama var) Eh zaten sevgili yöntemimiz de o kadar yeni başarılı transferler yapmış, hepsini geri gönderir mi?! Heinz da TDye ve taraftara sunulan bir hediye!! Dediğim gibi bunların hiçbirinden transferleri yapan değerli yöneticilerimiz memnun değildi. İliç de buna dahildi sevgili arkadaşım! Bunun takımda ısrarla oynatılıp kazanılmasını sağlayan çok beğendiğiniz yöntemimiz değildi demek istemiştim.. Açıkçası bu kadar uzun bir açıklamayı da gerektireceğini düşünmemiştim ama feda olsun sizlere!!! Yönetimin en ufak güzelliği vs. derken güzel, adam şu iğrenç kadroyla, heinzıyla volkanıyla orhanıyla filan gene birşeyler yaptı bunu göremiyorsunuz.. Hadi onu da geçtim bir kenara ama hala şu yönetimde doğru birşeyler arayabilenler var ya, asıl tepkim ona geçen yazımdaki sinirim de bundan, siz yine kusura bakmayın
[quote=CoLdPlaY]Ayrıyeten İliç'i transfer edenin yönetim değil,Gerets olduğunu belirtmişsiniz ve bu yüzden Gerets'in eleştirilmesinin yanlış olacağını belirtmişsiniz;
Saygılarımla...
Düzeltme yapayım, transfer edeninden kesinlikle bahsetmedim ben... Yönetim Ribery'i kaçırdı elinden, üstünü kapatmak, taraftarı susturabilmek için Heinzi da, iliçi de, ragıpı da, yalçını da kendileri almıştır. Alırken tabiki bir beklentileri yoktu ama varmış gibi göstermeye çalıştılar ki taraftar kombine bilet alsın... GS yönetimindeki zihniyet budur... (1) Hazırlık maçları sırasında da görülmüştür ki Ragıp da Yalçın da inanılmaz kötü transferlerdi.. (Hatta Ragıp bir parça daa bile iyiydi) Gerets geldi, istemedi her ikisini de, ama Yalçın yedek için eldeki verilen tek alternatifti, oysa diğeri için o.sahada bir dolu adam var.(gene kalitesiz çoğu ama var) Eh zaten sevgili yöntemimiz de o kadar yeni başarılı transferler yapmış, hepsini geri gönderir mi?! Heinz da TDye ve taraftara sunulan bir hediye!! Dediğim gibi bunların hiçbirinden transferleri yapan değerli yöneticilerimiz memnun değildi. İliç de buna dahildi sevgili arkadaşım! Bunun takımda ısrarla oynatılıp kazanılmasını sağlayan çok beğendiğiniz yöntemimiz değildi (2) demek istemiştim.. Açıkçası bu kadar uzun bir açıklamayı da gerektireceğini düşünmemiştim ama feda olsun sizlere!!! Yönetimin en ufak güzelliği vs. derken güzel, adam şu iğrenç kadroyla, heinzıyla volkanıyla orhanıyla filan gene birşeyler yaptı bunu göremiyorsunuz.. Hadi onu da geçtim bir kenara ama hala şu yönetimde doğru birşeyler arayabilenler var ya, asıl tepkim ona geçen yazımdaki sinirim de bundan, siz yine kusura bakmayın
[1] Sevgili kardeşim, futbol kluplerinde yönetimin temel 2 görevi vardır: 1) klubu maddi açıdan başarıya götürmek.
2) klubu sportif açıdan başarıya götürmek.
Bu iki temel görevde oyuncu transferi çok önemli bir fonksiyondur ve 1. görevle örtüşerek eldeki parasal imkan ile tribünlere en çok seyirci çekecek (yani kombine satışları vsler) 2. görev açısından da
takıma en çok katkı yapacak oyuncuları almaya gayret ederler.
Yönetimin zihniyeti bu derken, bunda suçlayacak ne var? Zaten bir transferde dikkate alması gereken iki esastan birisi budur.
[2] Ve yine sevgili kardeşim, sportif başarıda bir klup bir bütündür, yönetim doğru oyuncuyu doğru zamanda alır, teknik patron doğru maçta doğru dakikalarda oyuncuya görev verir, oyuncu da kendisine verilen sürede şansını iyi kullanır, ortaya başarı çıkar. Bunu parçalara ayırmaya, burada şu başarılı ama şunun payı yok demek olaya biraz sığ bakmak anlamına gelir.
[1] Sevgili kardeşim, futbol kluplerinde yönetimin temel 2 görevi vardır: 1) klubu maddi açıdan başarıya götürmek.
2) klubu sportif açıdan başarıya götürmek.
Bu iki temel görevde oyuncu transferi çok önemli bir fonksiyondur ve 1. görevle örtüşerek eldeki parasal imkan ile tribünlere en çok seyirci çekecek (yani kombine satışları vsler) 2. görev açısından da
takıma en çok katkı yapacak oyuncuları almaya gayret ederler.
Yönetimin zihniyeti bu derken, bunda suçlayacak ne var? Zaten bir transferde dikkate alması gereken iki esastan birisi budur.
[2] Ve yine sevgili kardeşim, sportif başarıda bir klup bir bütündür, yönetim doğru oyuncuyu doğru zamanda alır, teknik patron doğru maçta doğru dakikalarda oyuncuya görev verir, oyuncu da kendisine verilen sürede şansını iyi kullanır, ortaya başarı çıkar. Bunu parçalara ayırmaya, burada şu başarılı ama şunun payı yok demek olaya biraz sığ bakmak anlamına gelir.
bence tam tersi..olayi parcalara ayirmaktir derinlik katan bakis acisina..sen butun olarak gorursen hicbiyere varamazsin..bole uzaktan bakarsin, "allah allah yahu" "neden bole oldu acaba yahu" die kendi kendine dusunursun gunlerce ancak..
yonetim gorevlerini maddelemissin..tamamen haklisin..yapilmasi gereken bunlar..ama yapilmasi gereken bunlar diye de her kulup bunu yapiyo bunu yapmaya calisiyo demek yanlis olur..
ben sayin! ozhan canaydin in bu maddeleri goz onunde bulundurarak hareket ettigini dusunmuyorum..gunu kurtarmak ve koltukta kalmak amacli yaptigi her hareketi bence..
ayrica bi camida bi olusumda yanlis giden birsey varsa once rutbesi en yuksek olanda hatayi aramalisin...bu da sanirim yonetim oluyor..
bunu bi yazilim gibi dusun..
buyukten kucuge inmek lazim..
yonetim dogru adami dogru zamanda aliosa, teknik adam dogru zamanda dogru sekilde oynatiomu die bakicaksin..oynatiosa o futbolcu verimli mi diye bakicaksin...buyukten kucuge gidiceksin..
ama daha olay en buyuk mevkide hata veriosa..senin hocaya futbolcuya bakmana gerek bile kalmaz..error u kafadan verir zaten o yazilim..
Coldinho
Özhan Canaydın'ın kafasının içindemiyiz de bu kadar emin şekilde adam şu icraati bunun için yapıyor diye kesin konuşabiiyoruz? Yoksa psikologü bir akrabamız falan mıdır?
Parçalara ayırma konusunda ise, hem tespitine katılıyorum hem de katılmıyorum. Bir analiz yaparken parçalara ayırıp incelemek doğrudur dediğin gibi ama, sonuç değerlendirmesinde birbiri ile bağlantılı parçaları yok saymak doğru bir bilimsel metod değildir.
bunu bi yazilim gibi dusun..
buyukten kucuge inmek lazim..
yonetim dogru adami dogru zamanda aliosa, teknik adam dogru zamanda dogru sekilde oynatiomu die bakicaksin..oynatiosa o futbolcu verimli mi diye bakicaksin...buyukten kucuge gidiceksin..
Bende zaten aynen bunun yapılmasını savunuyorum. Ribery kendi isteği ile ülkesine kaçtıktan sonra yabancı transferini İliç'ten yana kullanan yönetim başarısız görülebilir mi?
Bizler milletçe grisi olmayan bir toplumuz. Bizim için ya siyah ya beyaz. (BJK ile alakası yok :) ) Yönetim yönetim diye tutturuyoruz, başarılar da sevdiklerimize mal edip (artık oyuncu hayranlarımız oyunculara, teknik adam sevdalılarımız teknik adama) başarısızlıkta tu-kaka yönetim yüzünden diye haykırmak bir sürü psikolojisinden öteye gitmiyor.
Benim düşünceme göre, doğruları doğru şekilde ortaya koymak gerekir. Özhan Canaydın başkan'ı skorlar istenmedik şekilde geliştiğinde tabelaya bakıp yerin dibine geçirmek iş değil diye düşünüyorum. Yanlışları eleştirelim, doğruları alkışlayalım.
Topiği konudan saptırdıksa da tüm galatasarayi'nin güzel forum kullanıcılarından affola :)
Cogu arkadasın mac yorumlarına ek olarak ben sadece yalcından bahsetsem yeridir. Yani bir insan bu kadar mı etkiler bir takımı. tamam karsı takımın iyi oyununun da etkisi var ama eger tomas oynasaydı en az %50 farkederdi karsı takımın girdiği pozisyon sayısı. deil bizde birinci ligde zor oynıyacagını dusunuyorum yalcının. Bir kere cok agır. kademeyi zaten beceremiyor. boyu uzun ordan tutalım deseniz bu seferde zıplamayı zamanlamayı bilmiyor. en iyi eğilerek vuruyor hava toplarına. gecen hafta ahmet hasan yalcından hava topu alabiliyordu. ustune zaten iyi oynamayan her gelene orta yaptıran cihanında acıklarını kapatıcak hiç bir şey yapmıyor. gelen ataklarda ne basıyor ne baska bişey. bizim gibi seyrediyor pozisyonları. rakip ataklarda izleyin ozellikle yalcını bazı pozisyonlarda gercekten inanılmaz. hele yedigimiz golde tam bir komedi. song 4 mac yoksa ve o maclarda yalcın oynıyacaksa vay halimize bizim. neden o mevkide uguru denemiyoruz hiç onu da anlamıyorum. bu adam stoperdi sora yokluktan bek oldu, oyle kaldı. devre arasında yada kupada denememiz lazım. yada cihancanı deniyelim onun fiziği ugurdan iyi. sonuc olarak bir cozum bulmamız lazım. ve tabi savunmadan bahsederken cihanda neredeyse 2 sene sonra biraz savunma ögrense hiç fena olmıyacak.
hakemden de nasıl sikayet ediyor kayseri anlamıs deilim. resmen sahipsiz takım olduk cıktık. adam gibi konusanımız hakkımızı savunamız yok. ilk yarıdaki johnsonun ilice yaptıgı mudahaleyi penaltı olmadan acıklayabilcek biri varsa helal olsun. acaba hakem ne düsündü orda. johnson ilici ustune atlarken topa mı gittigini sandı. komikti resmen.
son olarak rıdvanın bizim maclarda yorumcu olmaması için yapılabilicek hiç birşey yokmu? bir pozisyonda adam o kadar abarttı ki. kontra ya cıkıyoruz rıdvan tehlike tehlike diye bagırıyor. johnsonun ilicin ustune atlamasına ilginc bir mudahale diyor. gercekten sinir bozucu oluyor mac izlemek. feyyaz ı begenmistim ben bir macta o yorumlasın, fbtv de program yapan adamın ne işi var bizim mac yorumlarımızda?
Coldinho
Özhan Canaydın'ın kafasının içindemiyiz de bu kadar emin şekilde adam şu icraati bunun için yapıyor diye kesin konuşabiiyoruz? Yoksa psikologü bir akrabamız falan mıdır?
Parçalara ayırma konusunda ise, hem tespitine katılıyorum hem de katılmıyorum. Bir analiz yaparken parçalara ayırıp incelemek doğrudur dediğin gibi ama, sonuç değerlendirmesinde birbiri ile bağlantılı parçaları yok saymak doğru bir bilimsel metod değildir.
1-emin ve kesin konusmadim.."bence" dedim "inanmiyorum" dedim..bir suru galatasarayli da bunda hem fikir (bunun arkasina saklanmiorum yanlis anlama)
arti bi insanin icine girmeye gerek yok anlamak icin..hal hareket tavir sekil semal de az cok yeterli olabilir..zaten bu dunya ustunde kimse kimseyi tamamen anlayamaz bence..psikolog bile olsan nafile..hos psikologlar da karsisindaki insanlari dinlemenin yaninda hal hareket tavir vs leriyle degerlendirir..neyse..
2-illaki hersey birbiri ile baglantilidir..benim demek istedigim degerlendirirken etkilesim sirasina gore gidelim..hocanin kadro kurma hatasi mesela..elinde ii bi kadro yoksa taktik hatasi yapmasi normaldir ve yonetimin yapmasi gerekeni yapmamasindan kaynaklanmistir..ha ne zaman yonetim ona her olanagi saglar ve buna ragmen hoca basarisiz olursa senin dedigin yere geliriz..herkesin yetkisi ve gorevleri farklidir ve sınırlıdır..birbiri ile baglantili parcalari yok saymak degil bu yani..
Dusunuyorum da ;
Bu takıma bır Ugur Boral cok sey katar.
Mac hakkında fazla bısey demeyecegım sanslı oldugumuz ve 3 golle 3 puanı rahat alabılecegınız mac sayısı bır elın parmaklarını gecmez.
Ancak hucumları sadece sag taraftan yapıyoruz bu takımda bır sol acık bu Ugur Boral olur gercekten muthıs bır takım oluruz.
Tabıı takıma , takım ıcınden engeller cıkmazsa.
İki perdelik komedinin ilk perdesi indi. Komedi diyorum çünkü böyle bir lig dünyanın hiç bir yerinde görülmemiştir. Lider kapatmayı 1 hafta kala garantileyen takım hakem hataları ile en az 6 puan gaspetmek sureti ile liderliği kazanırken, ligin ikincisi olan takım oynadığı 17 maçın 15'ini harika oynarken, tam da bu gaspçı takımla oynadığı maçta potansielini ortaya koyamayıp gaspçıya haddini bildirmedi.
Ligin bu garip görünüşü içinde son maçına çıkan Galatasaray yeni forvet 3lüsünü bulmuş görünüyor. Hakan Şükür gibi duayen bir oyuncu yedek kulubesinde tam bir Galatasaraylılık olgunluğu içinde oturur ve saha içindeki arkadaşlarını alkışlayarak veya uyarılar göndererek agabeylik yaparken, balkanların en iyi oyuncusu olmaya yavaş yavaş ilerleyen İliç oyun kuruculuktan güzel örnekler sergilemeye devam etti.
Büyük ihtimal ile bir sakatlık veya ani bir form düşüklüğü yaşamazsa, gelecek sezon şampiyonlar liginde Galatasaray vitrininde yer alan son model ürünlerin en gözalıcısı olacak İliç.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/ks-gs4.gif
İliç, Galatasaray'dan bir 'Ferrari' gitti, ama yerine bir 'Rolls Royce' geldi..
Ümit Karan formaya öylesine susuz bir açlıkla yapıştı ki, her attığı gol sonrası yaptığı sevinçlerde bile tatmin olmamış bir insanın şovlarını sergiliyor. Bu derece hırslı bir forvete sahip olmak gerçekten bir şans ekibimiz için.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/ks-gs1.gif
Umit Karan'dan sempatik gol şovları tribünleri mest ediyor..
Necati bu forumunu sürdürürse, Umit Karan ile beraber ligin gol krallığını paylaşabilir. Aslında çokta normal bir durum olur. Ligin 100 yıllık tarihinde gol krallığı konusunda hemen bütün efsane oyuncular sarı kırmızılı formalardan çıkmıştır.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/ks-gs2.gif
Gerets'in Neca'sı, Galatasaray'ın Ateş'i, gollerine devam ediyor...
Mondragon kalesinde her geçen gün daha büyümeye ve bizlere de Allahtan İtalya'ya mitalya'ya gitmemiş dedirtmeye devam ediyor.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/ks-gs5.gif
Mondragon, kalemizde bir Aslan Parçası..
Kayserispor'a gelince, Ertugrul Sağlam'ı tebrik ediyorum. Dün gece ikinci kez 90 dakika izlediğim bu ekip önceki skorlarını tesadüfen almadıklarını kesinlikle ispatladılar. Maç hırsları zaman zaman hoş olmayan görüntülere neden olsa da ben mücadele hırslarını ve Galatasaray gibi bir deve karşı 3-0 yenik durumdayken bile maçı bırakmadan gol kovalamalarına bayıldım. Umarım ki lig yarışındaki tek rakibimiz kalan Fenerbahçe'ye karşı sezonun ikinci yarısında da bu hırs ve inançla mücadele ederler.
Galatasaray sezonu böylece galibiyetle kapattı, geride kalan 17 maçta 15 maçı iyi oynadı yada iyi sonuçlandırmayı başardı. Gerets'in dediği gibi ikinci yarıda da bu kadar puan toplarsa sarı kırmızılı takım şampiyonluk tacını başına takar diye düşünüyorum. İkinci yarıda da herşeye rağmen bu kadar hakem hatası ile ek puan verilmeyeceğine inanıyorum rakibe.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/ks-gs3.gif
Gerets, ilk yarıda takımına iyi işler yaptırdı..
KAYSERI MACININ ONEMLI ANLARINI IZLEMEK ICIN TIKLA: WEB-TV (http://canliyayin.cimbom.gs)
Cihan defansta çok kötü ve düzelmiyor, maalesef devre arası transferde oraya bir alternatif düşünmekte fayda var.. Tomas-Yalçın konusundaki yorumlara katılıyorum, Tomas'ın yokluğunda Fatih Ceylan, Mehmet Topuz, Yordanov, Rodic, Gökhan gibi etkili oyuncuları ve bunun yanında iyi fizik mücadele yapan orta saha oyuncularına sahip bir takıma karşı alınan galibiyet bence altın değerinde.. Ümit Karan-Necati uyumu da takdire şayan, normal şartlarda bu ikilinin buradan direkt olarak milli takıma nakledilmesi lazım ama sanmıyorum..
Takım ilk devreyi büyük başarıyla bitirdi benim görüşüme göre, teknik heyetten oyunculara herkes takdiri hakediyor.. Bir tek Denizli maçı içimde kaldı, gerçekten olmaması gereken çok fuzuli bir puan kaybıydı..
Haklısın Sheva, Umit Karan'ın da maçın oyuncusu olarak seçilmesini önerebiliriz sanıyorum:
Umit Karan'ın Kayserispor kalecisini şaşkına çeviren golü..
http://www.cimbom.gs/macresimleri/karananime1.gif
Umit buna benzer bir golü de Rüştü Reçber'e Ali Sami Yen'de atmıştı..
Aslan Suat
22-12-05, 14:57
süper mac bence..
Mac müthis zevk veriyor.
yahu yalçın'ın eline değmemiş top nasıl penaltı vericek ona.hayret bir şey yeter ama.
hey ya rabbim ya,
bu ne anlayis kardesim, ne istersin Kayseriden? sana ne yapmislar? hadi takimina küfür edersinde sehire ve insanlarina ne bela okursun?
bide yazmissinki ben Ankaraliyim Kayserili arkadaslar isterse Ankaraya küfür etsin, ya ben Ankaraya küfür etsem ne elde edecem?
biraz daha mantik ya, burda türlü türlü insanlar var, takima neysede Kayseriye niye hakaret edersin?
diger beylerde, maci sonradan stadyumda izledim, yani canli yayinda bakamadim, dediginiz gibi Kayseriler itiraz etmis hakeme baski yapmis, olabilir. ama unutmayinki lig 2. ile 3. oynuyor bu maci, üstelik Kayseri süper mac cikariyor, birsey yokmus gibi yapmasinimi istiyordunuz?
macta amansiz bir mücadele sadece var sertlikte yok, keske her rakibimiz böyle oynasa bize karsi diyorum cok samimi.
üstelik bu macta Kayserililer kadar bizimkilerde hakeme itiraz etti baski yapti.
bide hatirlatayim, bu macta Kayseri süper oynadi, lig 3. öyle Ankaragücü gibi birsey oynamadan, ligde hicbir iddiasi yokken havadan sudan itirazlar yapmadi.
yinede sinirlenip Kayserispora laf edilebilinir, ama Kayserililere ve Sehire edildimi terbiyesizligin daniskasidir bence. haddimizi asmayalim lütfen!
hem takım çirkef hem şehir çirkef.madem öyle özürümü de geri alıyorum.aynı zamanda uğursuz bir şehir.geçen seneki aptal olayların çıktığı şehir.sözlerimin arkasındayım,az bile söyledim.
Aslan Suat
22-12-05, 15:24
hem takım çirkef hem şehir çirkef.madem öyle özürümü de geri alıyorum.aynı zamanda uğursuz bir şehir.geçen seneki aptal olayların çıktığı şehir.sözlerimin arkasındayım,az bile söyledim.
özürün kabahatindan beter zaten, özürünün 1 gram degeri yoktu. bende sokaga cikayim ve söyle diyeyim birine "özür dilerim ama bacagini kiracagim simdi" ve pesinden bacagini kirayim adamin, ama nede olsa özür diledim.
cirkeflik konusunda dediklerin senin fikrin, bana göre cirkeflik yoktu (stadyumda gördügüm kadar). ki olanlarda normaldir ve aynisini bizim futbolculardanda gördüm.
ayrica gecen sene olan olaylar sadece seni üzmedi, benide üzdü, ama ugursuzluga baglayamam bu konuyu, o zaman Kocaelide ugursuzdur bizim icin (Petre olayli Bursa kupa maci) ve en ugursuz sehirde Istanbuldur, ne yapcaz simdi?
biraz daha mantiga yakin yazalim.
pek güzel demagoji yapmışın örneğinde istediğinin bacağını kırabilirsin,istanbul da sana göre en uğursuz şehir olabilir zerre kadar umrumda değil.böyle heycanlı yazınca daha etkili mi oluyor sanıyorsun.
Aslan Suat
22-12-05, 15:40
pek güzel demagoji yapmışın örneğinde istediğinin bacağını kırabilirsin,istanbul da sana göre en uğursuz şehir olabilir zerre kadar umrumda değil.böyle heycanlı yazınca daha etkili mi oluyor sanıyorsun.
ben senin mantikla yazdim, senin mantiginla birine önce özür dileyip bacagini kirsam normal karsilanmasini beklerim.
Istanbulda bana göre ugursuz sehir degil, yine senin mantiginla yazdim, en olumsuz seyler Istanbulda oluyorda Galatasaraya ondan yani.
Kayserispora birsey desen birsey demem, ama gelip sehir insanina
laf edersen, sana karsi tepki olmasinida dogal karsilamalisin.
şehir insanı çirkeflik yaparsa galatasaray'a karşı ederim,yine olsa yine ederim.sen tepkini ver takıl kafana göre.
İkili atışmalara son verelim lutfen..
Bulent sen de özür dileyip bir şehri itham etmekten vazgecersen sevinirim abicim..
Yorum yapmıyacaktım ama bir kere yazıyım.
Bundan sonra her mücadele eden maçı kazanmak isteyen her takıma ve şehrine çirkef diyelim o zaman.takımı anladıkda şehirle ne alakası var.Eğer Fener maçında da böyle yapmazlarsa o zaman bende aynısını derim hiç merak etme(takıma ama).bu seneki fener maçında 3-0 yenilmelerine rağmen gayet iyi mücadele edip gollerde 70den sonra geldi izleyen arkadaşlar bilirler.Tek bizim için olan bir mücadele değil.İyi kötü bu sene bir Kayseri takımı var onunda iddası var.ama geçen seneye katılıyorum.uğursuz bir maçtı.bende çok kızdım açıkcası.neyse diyeceğim takımı anladım da şehire yapılan itham ağır olmuş. ;)
İkili atışmalara son verelim lutfen..
kusura bakmayın.ilk kez yazdım.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to