Tüm Versiyonu Göster : Uğur Yıldırım
Daha once de konustugumuz Herenveen'li Ugur Yıldırım bugun de Stuttgart'i 1-0 yendikleri macta takımının golünü attı..Bir de alda at diye bir pası vardı ozetlerde gordugum, ama atamadılar..
Ugur'u da umarım kaptırmayız..Hem de Galatasaraylı oldugunu defalarca acıklamasına ragmen..
Aslan Suat
26-11-04, 01:19
maca ara sira baktim, ve Ugur oyun kuruculuk yapmaya calisiyor, yapabiliyorda bence. ama beni sasirtan o teknige sahip olmasina ragmen esek gibi kosturduda, hemde epey adam kovaladi, ayak bileklerini cok iyi kullaniyor, ilk yari bir serbest vurus cekti, ama epey kalenin üstünden cikti, yinede vurusundan iyi frikikci tipi verdi.
bir kac seyde futbol disi, eleman gercekten cirkin birsey :dislek: yani cirkin derken öcü gibi degil, belkide mac esnasinda öyle. sacinada biraz dandik bir sekil vermis, bide kirmizi boyatmis.
ikinci yarinin son dakikalarinda kösede kendisine faul yapildi, ama hakem vermedi. faul yapan futbolcuya depecek gibi oldu ama geri cekti ayagini.
Parma Maniac
26-11-04, 01:23
söylendiği kadar varsa kaçırırsak yazıklar olsun..
Suat simdi bu adami alsak orta sahanin ortasina koyucaz heralde.. Senin gordugun kadariyla bu mevkide Conce veya tarzinin daha yakin olacagini dusundugum Volkan'dan iyi bir oyuncu mu? Yani cok iyi olsun da diyemiyorum, o zaman da Turkiye'ye gelmeye sicak bakmiyorlar..
Sheva sanırım esas yeri sag acık..Yani aslında tam ihtiyacını duydugumuz mevki..Birincisi inanılmaz orta yapıyor, ikincisi süper duran top kullanıyor..Sırf bunlar icin bile alınr yani..
Aslan Suat
26-11-04, 01:38
gian zaten yazmiz gerekenleri, ek olarak sunlari yazayim, bence Volkandan daha iyi futbolcu görünümü gösterdi, Galatasarayda oynayabilecek bir futbol sergiledi, yani böyle oynarsa cok iyi sag kanata sahip oluruz, bide savunmanin arkasina pas atabilen adama ihtiyacimiz var ve eleman bunlarida yapabiliyor, gerci bir maclik konusuyorum, ama ben gercekten begindim. ve bu istegi ve mücadele gücünü sürdürürse Galatasarayda vazgecilmez ilk 11 oyuncusu olabilir.
tabi bunlar alirsak gecerli, alirsak :buyuksun:
Kendi gibi yurtdısından gelip Galatasaray tarihine gecen Ugur Tütüneker gibi olsa, ne güzel olurdu..Hadi be Yonetim..Bari su adamı alın..
Aslan Suat
26-11-04, 01:42
Ugur Tütüneker dedin nostalji yaptirdin bana gian, o O-bacaklariyla acaip kosardi Ugur. cok severdim kendisini halada seviyorum :)
bir ara kendi sampuanini cikartmisti sonrada Yozgatsporda teknik direktörlük yapiyordu, simdi ne yapiyorsa?
Simdi İstanbul Byüksehir Belediyespor'un hocası..İlk 10dalar sanırım ikinci lig A grubunda..Gecen sene de Erciyesspor'un hocasıydı, takımı kurdu, birinci hafta yonetimle anlasmazlıktan ayrıldı..Sonra o Erciyes 1.lige cıktı :)
Ugur düztabandı sanırım..O yuzden oyle garip yürürdü..Ama cok severim kendisini..İlk Galatasaray formam 7 numaraydı..Sırf Ugur icin..
Belediye liderin 7 puan gerisinde 6.ymıs bu arada..
Parma Maniac
26-11-04, 01:50
Simdi İstanbul Byüksehir Belediyespor'un hocası..İlk 10dalar sanırım ikinci lig A grubunda..Gecen sene de Erciyesspor'un hocasıydı, takımı kurdu, birinci hafta yonetimle anlasmazlıktan ayrıldı..Sonra o Erciyes 1.lige cıktı :)
Ugur düztabandı sanırım..O yuzden oyle garip yürürdü..Ama cok severim kendisini..İlk Galatasaray formam 7 numaraydı..Sırf Ugur icin..Uğur'un bi bacağı kısa derlerdi, o yüzden öyle aksak gibi yürürmüş güya.. Prekazi tahta bacaklıymış gibi bi efsaneydi bu da.. :dislek:
Parma doktor belgeli iki santim kisaydi bir bacagi, pek efsane degil yani :) Yalniz sampuan cikardigini hatirlamiyordum, girisimciligin bu kadari da biraz fazla olmus :lol:
Parma Maniac
26-11-04, 01:58
Parma doktor belgeli iki santim kisaydi bir bacagi, pek efsane degil yani :) Yalniz sampuan cikardigini hatirlamiyordum, girisimciligin bu kadari da biraz fazla olmus :lol:walla inanmıştım o hadiseye ama doğru olduğunu bilmiyordum, pek güzelmiş :)
nostalji iyi oldu be.. :lol:
Tam bir 90 dakikasını seyretmediğim(iz) için yorumda bulunmak kolay değil.Sadece sağ kanat oyuncusu olduğunu biliyoruz.Özetlerden izleyebildiğimiz kadar ayağına çabuk ve süratli.Ancak fizik gücü,savunma anlayışı,takıma katkısı,sakatlık problemleri,karakteri hakkında en ufak fikrim yok.Bu sebeple mutlak alıınması gereken bir oyuncu olarak bakamıyorum olaya.Ama mutlaka daha yakından izlenmesi gereken bir oyuncu...
Bende izleyemedim ama izleyen herkesin ortak fikri, ortalari ve frikiklerinin cok etkili oldugu yonunde.. Sirf bu meziyetleriyle bile bize faydasi dokunur. Cunku bizde ne orta yapmasini bilen ne de frikik atabilen oyuncumuz yok.. Eger bu oyuncu gelirse Arif'in oyunda olmadigi bolumlerde duran toplardan gol firsatlari yakalayabiliriz..
M.Yasin Cakmak
26-11-04, 11:49
Duyduklarım kadar varsa biz o adamı alamayız. Pahalı gelir.
Attığı gol çok güzeldi Uğur'un,böyle istikrarlı oynayan oyuncuyu kaçırmamalıyız.Üstelik duyduğuma göre fanatik Galatasaray taraftarıymış.
Serkan1905
26-11-04, 16:47
Dün maci 75. dakikaya kadar falan izledim..
Heerenveendeki 4-3-3 sisteminin en ileri saginda oynadi. arkadaslarin cogunun da dedigi gibi gercekten etkili ortalari var. ama sankim böyle tam sag acik degilmis gibi geldi bana.. biraz daha ortaya yakindi ve forvetin arkasindaydi. ve her atakta hep geriden gelerek ataga giriyordu.
hakkaten iyi bir teknik ve iyi mücadele. hic durmadi cocuk. frikigi kullandigi pozisyonda zaten yine geriden geldi geldi, üc adam faln indirdi derken savunma mecburen faul yapip durdurdu uguru.
ama ilk yari zaten futbol diye bir sey oynanmamisti, hava cok sisliydi. fazla öyle güzel futbol da oynanamadi. ugur da zaten ilk yarida fazla etkili olmadi. ama söyle 50. dakikadan sonra, sis de yavas yavas dagilmaya basladiktan sonra ugur kendini göstermeye basladi. o dakikalardan sonra ugur daha cok serbest oynamaya basladi cok güzel baski yaptilar savunmaya, derken bir yerde olay bitti, ve golü de ugur atti. hemen bir iki dakika ardindan ugur yine aradan cok güzel bir pas yapti ama forvet arkadasi kaleciyi gecmesine ragmen atamadi. o da gol olsaydi cok güzel olurdu..
bu cocugu gördükten sonra; ayhani, volkani, ergünü, saidooyu, conceyi ve sabriyi söyle bir düsündüm. bunlarin oynadigi takimda bu cocuk aslinda oynamamasi lazim, yazik olur cocuga..
yönetimimiz su ara transferde uguru alsa cok iyi yapar, ilerde bir de yildizi parladi mi, rüyalarimizda görmeye baslariz. Acayip bir firsat, ugur hem türk (yani yabanci kontenjaniymis falan ugrasmicaksin), hem genc (22 yasinda, al 10 sene oynat), fazla riski de yok (al, olmadi mi gönder yine), hem de fanatik galatasarayli.. ama bizim yönetimimiz asla bunu alamaz...
Hollanda'nın Heerenveen takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Uğur Yıldırım, Türkiye ile Hollanda arasında soğuk savaş yarattı. Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Van Basten, bu sezon Heerenveen takımında çok başarılı bir grafik çizen genç golcüyü kendi Milli Takım'na almak için gerek federasyonuna, gerekse kulübüne baskı yapıyor.
Van Basten'in bu çabası üzerine bir açıklama yapan Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, "İlk resmi maçımızda ona da yer vereceğiz" dedi. Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise, Uğur'u A2 Milli Takım'ın Avusturya ile oynadığı son karşılaşmaya çağırdığını hatırlatarak, "Kulübü izin vermediği için o maça gelemedi. Şimdi Hollanda A Milli Takımı'na almak istiyorlar. Kendisi bizden haber bekliyor. Hollanda Ümit Milli Takımı formasını giymiş olsa bile, kendi hür iradesini kullanıp oynamak istediği ülkeyi seçecek. Bizi tercih edecektir" dedi. Uğur Yıldırım da, kendisinin Türk Milli Takımı formasını giymek istediğini açıkladı.
http://www.vi.nl/vi/show/id=40053/employer=1708/season=279/statpageid=14/dbid=33153/typeofpage=40054/sc=458081
;)
Yanlis anlamayin amacim b.k atmak degil ama bu meziyetlerde bir gurbetci oyuncu daha vardi..
İsmide neydi Berkant gibi birseydi galba..Bayern'de 17 yasinda Sampiyonlar ligi macina cikmisti..Ayni laflar ediliyordu..Yanlis hatirlamyrosam..
Simdi nerde bu Berkant?
M.Yasin Cakmak
28-11-04, 01:01
Berkant bu meziyetlerde değildi be hocam, forvetti. İyi orta yapan, iyi frikik atan bi adam sanmıyorum ki körelsin sakatlık haricinde.
yasin ümit millideyken emre ile berkant birlikte bi frikikler atarlardı ki sorma...
ama ben uğurdan çok daha umutluyum bu konuda!
özellikle hollanda milli takımında oynaması için bunca baskı yapıldıktan sonra!
JackDaniels
28-11-04, 15:55
Ugur yine golünü attı..
Güçlü rakip Feyenoorda karşı takımının 2. golünü atarak 1 puan almasını sağladı...
Bu çocuk kesinlikle boş değil...İnşallah yönetim Uğur'u takibe almıştır.
Van Basten ilk macta Hollanda Milli Takımına cagırmayı düsünüyormus..
Kral, Hollanda'da durumlar nedir ? Hollanda'da oynar mi dersin sence Ugur ?
Bu adam hiç ümit takımda falan oynamamış mı?
Hollanda Ümit'te oynamıs sanırım..Ama degisen statüyle artık A takımı secebiliyorsun, daha once nerde oynadıgın onemli degil..
Bizimkiler de mutlaka takip ediyordur bence.Madem statü de değişmiş,ellerini çabuk tutmaları,ikna etmeleri lazım.Görünüşe göre hava gazı bir adam değil.
Uğur bizim milli takımımızda oynamak istiyor benim bildiğim kadarıyla.Ayrıca kendisi Galatasaray taraftarıdır.
O kadar yetenekli futbolcunun arasından Uğur'un Hollanda Milli Takımı'na çağrılacağını düşünmüyorum açıkçası...
Çağrılırsa da yazık olur.Birkaç maç oynar,büyük maç ve turnuvalarda kadroya bile giremez.Kendisine yazık eder...
Uğur ultrAslan çıktı. :)
Hollanda'lılara kaptırmasak bu çocuğu bari.Milli takımda oynamaya çok hevesli gözüküyor.
--------------------------------------------
Hayalim Ay-Yıldız
Uğur, bu sezon transfer olduğu Heerenveen'de ilk 18'e girmeyi hayal ederken, bir anda takımın yıldızı oldu. Yıldırım'ın en büyük isteği Türk Milli Takımı.
Hollanda futbolu bu sezon bir Türk gencini konuşuyor: Uğur Yıldırım. Sezon başında Hollanda 2. ligi takımlarından Go Ahead Eagles'ten Heerenveen'e gelerek birinci lige adımını atan 22 yaşındaki bu oyuncu, takımını taşıyor. İlk geldiği haftalarda ilk 18'de yer almayı bazen de ilk 11'de oynamayı hedeflediğini belirten Uğur 8 asist, 4 golle takımın değişmez yıldızı oldu. Uğur, sadece SABAH'a konuştu:
En büyük H.Şükür
Heerenveen'in en büyük silahı Uğur, hasta Galatasaray taraftarı. Sarı-kırmızılı ekibin hiçbir maçını kaçırmıyor. ultrAslan'ın Hollanda şubesinin değişmez siması. Genç oyuncunun sarı kırmızılı ekipteki en beğendiği isim ise yılların tecrübesi Hakan Şükür, onun için: "Türk futbolunun en büyük isimlerinden biri. Ona hayranım. Bir de Necati Ateş süper bir futbolcu" diyor. Hakan'ın milli takıma çağrılmamasına ise, "Bu hocanın kararı. Ama ben milli takımın başında olsam alırdım" demekle yetiniyor.
Hollanda da istiyor
Uğur Yıldırım, bir kez çağrıldığıTürk Milli Takımı'na izin alamadığı için gelemedi. Şu anda Ayyıldızlı formayı giymek için sabırsızlanıyor. Başarılı futbolcu, "Milli takım benim en büyük hayalim. Türk Milli Takımı benim kalbim. Çağırırlarsa koşa koşa giderim. Ama kimse aramazsa Hollanda Milli Takımı'nın teklifini kabul etmek zorunda kalacağım" ifadesini kullandı. Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Van Basten'in övgü dolu sözler söylediği ve maçlardan sonra yaptığı en iyiler listesinin başında yer alan Uğur, Türkiye'den cazip bir teklif gelmesi durumunda ailesi ve menajeriyle konuştuktan sonra gelebileceğini söylüyor. Uğur, "İyi bir teklif olursa neden olmasın? Türk futbolunu seviyorum" yorumunu yapıyor. Takımı zirveye oynayan ve UEFA Kupası'nda tam gaz giden Uğur, Heerenveen için ise şunları söylüyor: "Şu anda Heerenveen'in başarısı için uğraşıyorum. Şu andaki hedefimiz Avrupa Kupası'na katılmak. Takım çok genç ve ilk 11'in 6'sı yeni, bu yüzden çok puan kaybediyoruz"
SABAH
Serkan1905
01-12-04, 14:25
yahu bosuna konusuyoruz burda. ugurun ergün, arif, hakan s., baljic gibi abileri, daha dogrusu amcalari veya dedeleri (atalari) varken bu takimda, bizim yönetim uguru falan alamaz.
neyine gerek böyle yildizi parlayan genc, senin fosillesmis kutsal ruhlarin var takimda...
Ugur bu aksam UEFA Kupasında bir gol de Dinamo Zagrep'e attı..Hala üfürükten oldugunu dusunen var mı bu cocugun?
tekrar soruyorum , yönetim ugur´u taniyor mu ?
almaya niyetleri var mi ? transfer listemize girdi mi ?
yoksa burda kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz :)
Gian; bu forumda "ugur yildirim" diye topic acildigi an kesin olan tek sey var senin de bildigin gibi.. "gec kalinmasi"..
Burada bizim tek imkanimiz televizyon.. yani bir kanal maci verecek biz de izleyecegiz..
Bizim icimizden birinin bile dikkatini cekmesi demek ; bu adamin coktan "kesfeldilmis" oldugunu gosterir.. Yonetim denen sey; bu olaylar icin vardir.. Daha biz yahu bu adam kim ki derken formayi giydirmis olmaliydi.. Bizim de simdi heerenveen'de attigi golleri degil,ligde bizi tasimaya baslamasindan sonra bu adami sevmeliydik..
Ama iste isiniz gucunuz laf salatasi olursa, isiniz gucunuz "gallardo'yu takip ediyoruz" demek olursa o adamin gelmeyecegini bile bile, boyle rezil olursunuz..
simdi soracaktir bazi arkadaslar "yahu bizim yonetim beceriksiz de herkes mi beceriksiz su futbol dunyasinda neden kimse kesfedemedi"diye..
O soruya da cevabim su;
parasi olan adamin kesfetmeye ihtiyaci yok kardesim.. Bu adam iyi ise fener verir 3-4 milyon dolar iyi bir pazarliktan sonra alir,cok iyi ise bu kez ajax verir 5 milyon dolar 2 sene oynatir 15 milyona satar.. ancak muthisse arsenal verir parayi alir.. Ancak siz "paramiz yok ucuz oyuncu ariyoruz" derken bu adamlari bilmezseniz, forumlarda yazildiktan sonra, gazetelere gectikten sonra , avrupada dikkat cektinten sonra gorurseniz en kibar deyimle "beceriksiz"siniz..
luis gelin guvey olan yok ki..
burda bu adamin iyi bir futbolcu oldugu ve bize geldigi takdirde grupculuk vs den sorun yasamadigi takdirde basarili olacagi iddia ediliyor. ki en basinda ben varim bu iddianin. mehmet yozgatli,sabri gibi adamlarin ligin smapiyonluk adaylari arasinda oynadigi bir ligde,
bu adam kral olur diyorum..
Ha yonetim bilir bilmez.. zaten su saatten sonra onemi de yoktur.. Van basten cikip aciklama yapar "dikkatimi cekti denemek isterim" diye, gazetelerde boy boy haberleri cikar,sonra da tarhihimizin en basarisiz yonetimi bu adami alacak.. hadi canim..
ha fakirin ekmegi umut. cikip veririz parasini aliriz adami, sonucta heerenveen hollanda liginin genclerbirligi'si. adamlar cikarirlar topculari satarlar senelerdir, iyi para verirsek aliriz,
ancak dedigim gibi bizimkiler adami ve futbolu bilmedigi icin ceplerinde 1 milyon dolarla hadi 2 taksitte alalim sunu diyecegiini az cok kestirebiliyorum..
Parma Maniac
03-12-04, 00:56
bu saatten sonra almamız imkansız hiç umutlanmayalım.. 7-8 milyondan ucuza okutmazlar bu çocuğu..
ha iste parma;
bu topici onceki forumda actigimizda bile yani asagi yukari 1,5 ay evel (bir klup icin yine oldukca gec),klup arastirip gecmisini vs almak icin masaya otursa su anki verecegi paranin yarisini verecekti..
Sonra da konusalim su kadar forma satsak ne kadar kazaniriz diye.
gecelim arkadaslar gecelim..
Serkan1905
03-12-04, 01:07
mehmet yozgatli,sabri gibi adamlarin ligin smapiyonluk adaylari arasinda oynadigi bir ligde,
bu adam kral olur diyorum..
hocam bunu cok dogru söyledin..
biz bu sene transfer ücreti ödedik mi?? Benim bildigim kadariyla ödemedik..
ödediysek bile cok cüzi miktarlar ödedik, cünkü genelde sözlesmesi bitmis oyuncularla anlastik..
yazin bizim yönetim, takriben 1,5 milyon Dolar Önder Turaci icin baya baya ödemeyi düsünüyordu. Sonkaya icin ise yine 1,5 milyon sanirsam hazir tutlmustu; etti 3 milyon dolar. yani fener ile bjk bizi bu parayi ödemekten kurtardi.
galatasarayin yönetiminde bi ara toplanti yapilirken (sayet yapiliyorsa böyle luzumlu bir sey), ergün gürsoy amcamiz cikaracak takkeyi abi, aralarinda bi 2 milyon dolar daha toplicaklar. ki bu parayi onlar bize borclular, iki bucuk senedir bizi verem ettiler, normal sartlarda 70 sene yasamasi gerek ben, en fazla 50 sene yasar hale geldim, saclarim agarmaya basladi.
etti abicim 5 milyon dolar. bu parayi nakit, cantaya koycaklar, heerenveene ucacaklar, uguru da ocak ayinda istanbula getirecekler.
ha, heerenveene direk ucak yok, dogru, bu aralar da hamburga veya hannovere ucuza tarifeler var. bana bi alo desinler, onlari havaalanindan alim, bi de yemek yediririm, özel arabamla da heerenveene götürürüm. bu kiyagimi da unutmasinlar ;) .
bak, ne kadar basitmis..
insanin bazi seyleri gördükten, bildikten veya duyduktan sonra, kayisi koparmamasi mümkün degil.
sevgili yönetimimize selamlar...
Olur mu hic serkan?
hemen gidip bir transfer yaparsak,yonetimin 6 ayi nasil kurtulacak?
once medyaya bize denecek "ugur ile ilgileniyoruz", 1 ay boyle gececek,
sonra cikip "ugur ile gorusmelerimiz basladi iyi yonde devam ediyor",
6. ayin sonuna dogru da "maalesef yildiz adaylari ulkemize gelmek istemiyor ancak musterih olsun taraftarimiz, bzi en iyisini butcemize gore bulacagiz!" demezlerse
6 ay nasil uyutulacagiz biz?
gunah abi nerden cikardin akilli yoneticiligi,isbitiriciligi falan.. olur mu hic..
Ya biraz anti-patik gozukucem ama dayanamiyarak bir sey soylemek istiyorum,
www.livescore.com'da maclari kontrol ederken her gol atmis oyuncuya cok iyi dersek isimiz var demektir diyorum...
yok sen antipatik degilsin de konuyu bilmiyorsun tam olarak..
ben sahsen uzun zamandir takip ediyorum bu adami, ve hakkinda yazilanlari uzun uzun da kendi oynadigi ligin dilinde okuyorum .. hakkindaki ovguler ve bilgiler gercekten ic acici..
yani livescore com ile alakasiz:)
yok sen antipatik degilsin de konuyu bilmiyorsun tam olarak..
ben sahsen uzun zamandir takip ediyorum bu adami, ve hakkinda yazilanlari uzun uzun da kendi oynadigi ligin dilinde okuyorum .. hakkindaki ovguler ve bilgiler gercekten ic acici..
yani livescore com ile alakasiz:)
O zaman hadi bakalim diyor koseme cekiliyorum...
Haber bugunku Sabah gazetesinden umit verici.. Ama cikista olan bir oyuncunun bonservisi de en az 1 milyon euro olur ayrica eminim Hollanda icinden basta olmak uzere baska talipleri de vardir..
-----------------------------------------------------
Aslan'ın Uğur'u
SABAH Spor Hollanda'yı futboluyla kasıp kavuran Uğur Yıldırım'ın Galatasaray özlemini günler önce yazdı. Bu özlemin gerçekleşebileceğini Başkan Özhan Canaydın dün yaptığı açıklamayla doğruladı. Canaydın, aylardır peşinde koştukları Arjantinli Gallardo'dan vazgeçtiklerini söyledi ve şöyle ekledi: "Bir 10 numara, sağ ve sol kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Artık Gallardo'yu değil Uğur Yıldırım'ı düşünüyoruz."
Cimbom'u o da istiyor
Uğur Yıldırım 22 yaşında. Hollanda'nın Heerenveen takımında sağ kanatta oynuyor... Genç yaşına rağmen takımının vazgeçilmez oyuncuları arasında. Son dönemde hem hem UEFA'da attığı goller konuşuluyor... Uğur'un başka bir özelliği ise hasta Galatasaraylı olması. Genç oyuncu ultrAslan üyesi. Yıldırım SABAH'a yaptığı açıklamada, "Türkiye'de ilk tercihim her zaman Galatasaray olur" demişti.
Uğur Yıldırım Kimdir
Uğur Yıldırım 8 Mayıs 1982'de doğdu. Hollanda 2. lig takımlarından Go Ahead Eagles'ta profesyonel olduktan sonra geçen sezon sonunda sözleşmesi bitince Heerenveen'e gitti. Uğur'un üç yıllık sözleşmesi bulunuyor.
Serkan1905
04-12-04, 14:18
Aslan'ın Uğur'u
SABAH Spor Hollanda'yı futboluyla kasıp kavuran Uğur Yıldırım'ın Galatasaray özlemini günler önce yazdı. Bu özlemin gerçekleşebileceğini Başkan Özhan Canaydın dün yaptığı açıklamayla doğruladı. Canaydın, aylardır peşinde koştukları Arjantinli Gallardo'dan vazgeçtiklerini söyledi ve şöyle ekledi: "Bir 10 numara, sağ ve sol kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Artık Gallardo'yu değil Uğur Yıldırım'ı düşünüyoruz."
Cimbom'u o da istiyor
Uğur Yıldırım 22 yaşında. Hollanda'nın Heerenveen takımında sağ kanatta oynuyor... Genç yaşına rağmen takımının vazgeçilmez oyuncuları arasında. Son dönemde hem hem UEFA'da attığı goller konuşuluyor... Uğur'un başka bir özelliği ise hasta Galatasaraylı olması. Genç oyuncu ultrAslan üyesi. Yıldırım SABAH'a yaptığı açıklamada, "Türkiye'de ilk tercihim her zaman Galatasaray olur" demişti.
Uğur Yıldırım Kimdir
Uğur Yıldırım 8 Mayıs 1982'de doğdu. Hollanda 2. lig takımlarından Go Ahead Eagles'ta profesyonel olduktan sonra geçen sezon sonunda sözleşmesi bitince Heerenveen'e gitti. Uğur'un üç yıllık sözleşmesi bulunuyor.
bunlari söylerken canaydin kendisi inaniyormuydu acaba bunlara?
ergün gürsoy (baba, efsane!), fatih akyeli alcam diye kiyameti kopariyordu. hadi bu cocugu alsin bakalim. hadi görelim yöneticilik nasil olurmus. :saskin2:
alsak bile (nerdeyse imkansız ya) hakan,şükür,arif v.s abilerinin elini öpüp ok alması lazım...
başka türlü kadroya giremez!
Parma Maniac
04-12-04, 15:43
tabi Hakan Sukur almaz onu kadroya.. arkadaşlarını oynatır Hakan Sukur.. yazık olur çocuğa gelmesin..:lol:
M.Yasin Cakmak
04-12-04, 16:57
Komikleşiyoruz bazen :)
Ayrıca Uğur kendini garantiye aldı, Hakan idolüm demiş :)
Canaydın istiyoruz dediysen en azından almaya çalışır...
Kimbilir...
Parma Maniac
04-12-04, 17:37
olmaz Hakan Sukur Hagi'ye talimat verir, biletini keser.. kabullenemez böyle yetenekli adamları.. bence de gelmesin yazık olur çocuğa.. kariyeri biter.. ben olsam kalırdım Hollanda'da, Avrupa'ya açılırdım..
Uğur gene 2 asist yapmış son maçta.Maçın adamı seçilmiş.Tebrikler Uğur.Başarılarınla gurur duyuyoruz.
Bu 2 asistle toplam 20 asiste ulastıgı soyleniyor..Bu rakam dogru mudur? Dogruysa inanılmaz bir sey..
JackDaniels
06-12-04, 15:18
Asist sayısını bilmiyorum ama bu sene ki gol sayısı şu şekilde
Ligde 15 maç 4 gol...
UEFA' da 4 maçta 3 gol...
Toplamda 19 maçta 7 gol...
Ortasaha oyuncusu için süper gol sayısı bence....
Serkan1905
06-12-04, 15:23
Asist sayısını bilmiyorum ama bu sene ki gol sayısı şu şekilde
Ligde 15 maç 4 gol...
UEFA' da 4 maçta 3 gol...
Toplamda 19 maçta 7 gol...
Ortasaha oyuncusu için süper gol sayısı bence....
Orta saha degil bu adam bence.. sag acik. yani öyle hagi gibi ortalarda gezen bi adam degil yani. :karisik:
JackDaniels
06-12-04, 15:27
OK..Adamın mevkisi Beckham ile aynı...Sağda olsa solda olsa orta saha işte...
Bizim sabrinin yada Şaş'ın 19 maçta 7 gol attığını düşününün...
Mevkisi için gol sayısı mükemmel..
Demekki boş değil adam...
Serkan1905
06-12-04, 15:31
OK..Adamın mevkisi Beckham ile aynı...Sağda olsa solda olsa orta saha işte...
Bizim sabrinin yada Şaş'ın 19 maçta 7 gol attığını düşününün...
Mevkisi için gol sayısı mükemmel..
Demekki boş değil adam...
yok canim ters anlama :)
dedigin gibi, harbiden süper cocuk... :okey: keske getirebilseler :(
heerenveen rahat 5-6 milyon ister bunun bonservisine...
Serkan1905
25-12-04, 03:21
Bizimkiler ciddi ciddi bu cocugu alacak herhalde.
http://img156.exs.cx/img156/1375/apeldoorn23102004809nn.jpg
en sagdaki beyaz formalinin hemen sagindaki, ugur (resmi uA-Avrupa forumundan buldum).
yalniz fenevbahce denen o komik takim da uguru almak istiyormus.
Simdi soruyorum, adam bas bas cimbomluyum diye bagiriyor. eger bizim yönetim ugur yildirimi bu fenere kaptirirsa, sereflerinin ne alemde oldugunu bilmek istiyorum.
Nasrettin hoca misali, testiyi kirmadan cocuk dövüyoruz. ama umarim düsündügüm o pis seyler gerceklesmez.
sagdaki beyazlinin saginda kimse yok ki :) nerde bu Ugur
Serkan1905
25-12-04, 03:28
beyazlinin saginda kaliyor. senin saginda degil :lol:
yani beyazlinin durdugu sekilde sen dur (yani sirtini bilgisayara cevir) sonra sag elini kaldir havaya, sonra da hic oynamadan kafani yavasca ekrana dogru cevir. o anda kendini beyazlinin yerine koy. heh iste o ugur... ;)
yani beyazlinin durdugu sekilde sen dur (yani sirtini bilgisayara cevir) sonra sag elini kaldir havaya, sonra da hic oynamadan kafani yavasca ekrana dogru cevir. o anda kendini beyazlinin yerine koy. heh iste o ugur... ;)
:lol: :lol: :lol:
tamamy a manyakmiyim :dislek: biliyoz herhalde,ben olayi yanlis sey etmisim ondan öyle bi karisiklik oldu :lol:
beyazlinin solunda diyelim biz ;)
Serkan1905
25-12-04, 03:44
tamamy a manyakmiyim :dislek: biliyoz herhalde,ben olayi yanlis sey etmisim ondan öyle bi karisiklik oldu :lol:
basaracagini biliyordum. beni yaniltmadin. :dislek:
dinine imanina dogru söyle. dediklerimi uyguladin mi??? :kiskis:
Dünkü gazetelerde transferi için fener'le çekiştiğimiz yazıyordu.. Çocuk Türkiye'de ismini GS'lılığıyla duyurdu, fenerliler her zamanki gibi sırf fiyat yükseltmek amacıyla bir transferi daha karıştırıyorlar..
basaracagini biliyordum. beni yaniltmadin. :dislek:
dinine imanina dogru söyle. dediklerimi uyguladin mi??? :kiskis:
yok valla uygulamadim :)
Parma Maniac
25-12-04, 05:01
bugün SABAH'ta bu çocuğun son yıllarda neler yaptıklarını bi çizelge halinde vermişler.. bu sene ilk 17 maç itibarıyla 7 gol 19 asist yaptığı yazılmış.. bu doğru mudur? doğruysa oha derim sadece..bi yarıda 20 asist ne demektir yahu..kestiği 3 topun ikisi asist oluyor demektir bu.. inanılmaz bi rakam.. yazanlara göre geçmiş senelerde de 15 asistin altına düşmemiş hiç anormal rakamlar.. izlemeden hayran oldum..
M.Yasin Cakmak
25-12-04, 05:31
Valla Parma eğer doğruysa inanılmaz... Deli deli Hollanda maçları arıyorum etrafta ama daha izleyemedim bende.
Cocuk adeta GS amigosu gibi. Buna ragmen Fener'in ona hangi yuzle talip olabildigini sizlerin takdirine birakiyorum! Yonetimimize de ders olsun bunlar. İşte 1 fair play örnegi daha FB yönetiminden!
Bu çocuğu kaçırırsak gerçekten çok yazık olur bu nasıl fanatikliktir yahu?
Ugur Yıldırım'la ilgili topikleri birlestirdim..
Fenerbahce bu cocugu alır bize de resmine bakıp, iste bu Galatasaraylıydı filan diye ah gecirmek kalır..
Gerci Belcikalı arkadasımız futbol dunyasında topigi acmıs, ama orası İngilizce diye, burda da deginmekte fayda var..
Ugur Yıldırım'ın frikik yarısmasının goruntulerini izledim..Cocuk ciddi anlamda Beckham gibi vuruyor toplara..Yani sırf su frikikleri icin bile alınır..Gel gör ki, her gecen gün söhreti artıyor..Ve biz Onu bundan sonra cok zor alırız..
UmBeRtO GS
01-01-05, 17:14
Bu adamı kaçırmamamız gerek, hem asist yapıyor, hem de Gian'ın dediği gibi frikikleri çok iyi, hem hasta Galatasraaylı, tam aradığımız futbolcu işte!
seneye hiç transfer yapmadan bu elemanı almak farz oldu.
ama hiç ümitli değilim tabii. fener buna talip olur sonra bizim alamayacağımız kesinleşince buna belli aralıklarla ''fenerbahçe de oynamak şereftir'' ''neden olmasın'' ''ben gs'la ilgili öyle açıklamalar yapmadım'' falan dedirtirler
Serkan1905
02-01-05, 05:11
keske birinci olmasaydi o yarismadi, fiyati bi iki kati artmistir simdi...
keske birinci olmasaydi o yarismadi, fiyati bi iki kati artmistir simdi...
Az önce Ntv'de fiyatinin 2 milyon dolardan 4 milyona firladigi ve bu yuzden transferin zora girdigi soylendi.. Bizim yonetim icin iyi bahane oldu bu. Nasilsa almalari imkansizdi en azindan boyle bir bahaneleri var simdi..
Bence bu elemanin yarismayi kazanmasi cok iyi oldu. Cunku bu cocugu BJK yada FB kesin kapardi. Bizim icin zaten imkansizdi, onlar icinde zora girmistir hic degilse..
KanalTurk'e gore; Ugur Yıldırım Daum'la gorustugunu, Fenerbahce'nin kendisini istedigini, öte yandan Galatasaray'in da pesini bırakmadıgını soylemis..Fatih Goksen'le gorustum demis..Ailem fenerbahceli, sadece ben ve dayım Galatasaraylıyız ve bundan gurur duyuyorum demis..Henüz ne olacagını bilmedigini eklemis ve de Milli Takım icin elinizi cabuk tutun, Hollanda milli takımından da cagırıyorlar seklinde konusmus..
Tekno Ersun bu zamana kadar Uğur Yıldırım'ı nasıl farketmedı ki, hayret.. Bu arada bütün ailem fenerli falan diyerek sanki ilk başlarda çizdiği koyu Galatasaraylı imajını biraz yumuşatmaya çalışıyor gibi geldi bana..
Esasına bakılırsa, bu adamın kontratı sürdüğü için ve sadece bonservis ödeyerek alma gibi bir durum sözkonusu olduğuna göre bizim burada adını telaffuz etmemiz bile abesle iştigal, baksanıza 3-4 milyon dolardan bahsediliyor.. Fener ya da bjk'de o kadar parayı vermez bence, hele bir de hollanda milli takımında başlarsa zaten Avrupa liglerinden birine gider.. (Hala nasıl bir futbolcu olduğundan emin olmadığımı eklemem lazım)
öyle bir tanıtıldı ki,
hiç maçını izlememiş ben bile hangi takıma giderse gitsin maçını kaçırmamaya çalışacağım.
Alex ismini 1 sene gündemde tutup para kazanan,
kazandığı parayla Alex'i alan ve şu ara Alex'in de yaptıklarıyla çoktan kara geçmiş olan fb yönetimine bakıyorum;
bir de bizimkilere...
madem para yok diyorlar,
o zman asıl bence para getirecek işler peşinde koşmalılar.
günü kurtarmaya çalışarak bu borcu ödeyemezler,farkında değilller!
Uğur Yıldırım'ı alsak,
ve sonraki birkaç maçımızı Olimpiyat Stadında oynasak,
üstüne üstlük basının abartmasına destek verirsek elde edilecek forma satışıyla birlikte,
alımında oluşacak bonservis ücretinin bir kısmını rahat rahat çıkartırız.
üstüne üstlük çok da genç bir oyuncu.
verilecek herhangi bonservis parasının daha azına satılmayacaği belli ileride.
bence Uğur Yıldırım topiclerini birleştimekle hata etmişsiniz;
keşke 10 tane farklı topic olsa da,
yönetime ancak o şekilde taraftarın kendisini gerçekten istediği bilgisi ulaşırdı!
Uğur Yıldırım'ı alsak,
ve sonraki birkaç maçımızı Olimpiyat Stadında oynasak,
üstüne üstlük basının abartmasına destek verirsek elde edilecek forma satışıyla birlikte,
alımında oluşacak bonservis ücretinin bir kısmını rahat rahat çıkartırız.
üstüne üstlük çok da genç bir oyuncu.
verilecek herhangi bonservis parasının daha azına satılmayacaği belli ileride.
Çok doğru bir mantık, hem forma satışları konusu hem de ileride daha yüksek bir bonservisle satılması..
Bu taraftar şöyle biraz ışık gördüğü bir adam gelse yeri göğü inletecek, forma satışları vs. patlayacak ama senelerdir gelmedi ki öyle bir adam.. Yalnız fiyat 4 milyon dolarlara çıktıysa, getirisi ne olursa olsun hiç bir şekilde alamayız ne yazık ki..
Haklısın, savatage; lakin farklı sayıda topikler Yönetimin herhangi bir seyi yapmasını saglayacak olsaydı, emin ol onlarca Ugur Yıldırım topigi degil, yuzlerce bırakın, gidin artık topigi olurdu sanırım..
Bu arada Sheva; Fener'e sirin gozukmeye calıstıgını sanmıyorum; cunku eger yapıldıysa, acıklama şu: Ailem Fenerbahceli, sadece ben ve dayım Galatasaraylıyız ve ben bundan gurur duyuyorum..Yani şu gurur ifadesi bence ailesinin Fenerli oldugunu soylemeden, Galatasaraylı oldugunu acıklamasından bile daha etkili kanımca..
Mid-life Crisis
03-01-05, 05:20
merhabalar,
bu ugur yildirimin unu taaa uzak doguya kadar geldi,
dun aksam tv kanallarini dolasiyordum, bir baktim bu meshur free-kick yarismasini veriyor tv, gercekten de iyi vuruyor topa, uzak mesafeden kullandigi iki tane free-kick'i de gole cevirdi, spiker de uzun uzun, ozelliklede sonlara dogru surekli ugur'dan soz etti, biraz hizli konustugu icin soylediklerinin %30-40'ini anlayabildim ama sanirim bu programi izleyenler ugur yildirim ismini kolay kolay unutmaz.
shanghai spor kanali genelde maclari, programlari tekrar tekrar yayinladigi icin simdilik sotede bekliyorum, yakalayabilirsem goruntu alip sizlere sunmaya calisacagim, boylece gormeyen arkadaslarda gormus olur.
neticede, insallah aliriz, ama bu son gelismelerden sonra benim pek fazla umidim kalmadi, umarim yanilirim
saygilar
Cocuk Galatasarayliyim diye makatini yirtiyo, bizim yonetimden tik yok..
Gel de Faruk Suren'i arama..
Fenerbahce ve Besiktas camiasi toplanip Galatasaray'a kotuluk yapmak icin plan hazirlasalar Canaydin'in kulube verdigi zarar kadar veremezlerdi..
Hagi'nin listesinde var mıymış adı..
Hayır ileride bunu savunma olarak duyarız, Hagi şunları şunları istedi, uğraştık, şöyle oldu, böyle oldu alamadık, ama UY yoktu o listede.. diye .
Hakikaten UY alınabilir mi dersiniz, bonservisi de epey olur şu sıralar, kulübü de uyanmıştır, bence bu tür bir transfer ÖC'ın tarihinde yok. Olamaz da. Boşuna konuşuyoruz.
Merci!
Heerenveen Fener'le aynı otelde kamp yapacakmıs Antalya'da..O arada bitirirler işini herhalde istiyorlarsa zaten..
Bu akşam Star Spor'da özel röportajı vardı.. Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım, ayrıca hem TR liginde hem de milli takımda oynamak isterim dedi.. Tabi hepsinden önemlisi fenerbahçe gibi bir takımda oynamak istemez miyim, tabi ki isterim ben profesyonelim dedi..
Susamıştım da zaten, gittim buz gibi bir su içtim bende bunun üzerine..
UmBeRtO GS
04-01-05, 03:12
Demekki Uğur Yıldırım'ı da Fenerbahçe'ye kaybettik...
Yazık...
Gerci Fener'in hic de ihtiyacının olmadıgı bir yer sag kanat..Paşa gibi Serhatla Mehmet Yozgatlı var..Onları napacaklar?
UmBeRtO GS
04-01-05, 03:16
Fenerbahçe için önemli olan Galatasaray'a kazık atmak ve genç bir oyuncuyu transfer etmek...
Rica ederim Gian, fenerden Abdullah'i almış, Akyel'i son anda taraftar baskısıyla kaçırmış bir takımız, o saydıkların da ıskartaya çıkarsa elbet değerlendiririz bir şekilde.. Hem Yozgatlı için 'evladımız' demekte mümkün yöneticilerimiz için, öyle de güzel bir yanı var onun transferinin..
Fenerbahce 15 Ocakta sanırım Heerenveen'le oynuyormus; Ugur'u izleme fırsatımız olacak boylece, ozel bir macta da olsa..
Fenerbahce 15 Ocakta sanırım Heerenveen'le oynuyormus; Ugur'u izleme fırsatımız olacak boylece, ozel bir macta da olsa..
fb formasıyla izlemeyelim de...
bu yönetim bunu da başarır!
O maç fener tribünleri Uğur diye inler.. Güzel maç ayarlamış fener yönetimi..
biraz önce tvde fener hereenven macının görüntülerini izledim. öncelikle tribun diye bir şey yokmuş maçta :lol: halı saha gibi bir yerde yapıyorlardı macı..
esas önemli konuysa mactan sonra ugur yıldırımla roportaj yapıyorlardı. ugura turkiyeden teklif alıyormusun ne düşünüyorsun tarzında bir şey sordu net duyamadım. uğurda "iki taraftanda teklif var(ben direk gs-fb yi kastettigini düşündüm büyük ihtimalle de onlardan bahsediyodu çünkü soruyu soran türkiyeyle ilgili birseyler diyodu), 1-1,5 hafta süre istedim ondan sonra kararımı vericem" dedi.
bende merakla bekliyorum kararını.. ama en azından teklif edebilmeyi basarmısız.
esas önemli konuysa mactan sonra ugur yıldırımla roportaj yapıyorlardı. ugura turkiyeden teklif alıyormusun ne düşünüyorsun tarzında bir şey sordu net duyamadım. uğurda "iki taraftanda teklif var(ben direk gs-fb yi kastettigini düşündüm büyük ihtimalle de onlardan bahsediyodu çünkü soruyu soran türkiyeyle ilgili birseyler diyodu), 1-1,5 hafta süre istedim ondan sonra kararımı vericem" dedi.
Ben izlemedim maçı ama bunu milli takımlar için söylemiş olabilir mi? Çünkü GS-fener arasındaki olayın benzeri Hollanda-Türkiye arasında da yaşanıyor..
Bu arada nasıl oynadı Uğur?
show tv sagolsun seyredemedik maci. ozetlerde en cok gorunen adam ugur'du. butun kornerleri ve duran toplari o kullaniyor. ortalari gayet duzgun. onun disinda bir sey soylemek pek mumkun degil.
show tv sagolsun seyredemedik maci. ozetlerde en cok gorunen adam ugur'du. butun kornerleri ve duran toplari o kullaniyor. ortalari gayet duzgun. onun disinda bir sey soylemek pek mumkun degil.
ee mac kackac bitti?!
Sabah'taki habere gore 300 kisilk Fener taraftarı Ugur'u tribüne cagırmıs..Ama Ugur gitmemis..
Aferin Ugur..
evet milli takım olayıda olabilir gerçekten.
uguru bir tek gulun asistinde korneri kullanırken gordum. guzel kullandı baya.
fenerlilerin yanına gitmeyişini de ayrıca alkıslıyorum...
UmBeRtO GS
16-01-05, 15:43
fenerlilerin yanına gitmeyişini de ayrıca alkıslıyorum...
Uğur'un "Ben Fanatik Galatasaraylı değilim o resmi de maç çıkışında arkadaşlar istedi diye çektirdim" sözü gazetede mi yazdı yoksa Uğur Televizyon'da röportajda mı dedi?
Aslan Suat
16-01-05, 15:48
Ugura bunu söyletmislerdir (aile veya menejer) kendi düsüncelerini aktarmadigi kesin.
adam ultaslan üyesi diye haber taaa ne zaman cıkmıstı ama bu dedigin soz eminim kıymete bindikten sonra cıkmıstır sizce hangisi dogru?
arkadaslar bu arada ben dün aksam yanlış anlamışım :) mevzu milli takımlar hakkındaymış.. hiç bir takımdanda teklif almadım demiş. şimdi haberlerde gördümde. şimdide bir takımdan teklif almamasına sinir oldum! yannış anlama için kusura bakmayın...
Vicente ben de zaten teklif yapmamız nerdeyse imkansız olduğu için öyle demiştim bir önceki mesajda.. Baksana yabancı kontenjanını boşaltamadık diye transfer yapamıyoruz, ama niyet (ve daha önemlisi para) olduktan sonra alırsın Uğur'u kaparsın transferi.. Hem Plesan için 40 gün uğraşmamış olursun, hem yabancı kontenjanı sorunu olmaz (zaten yok da bahane işte) ama ilk önce para olacak.. Sene sonu bu sefer de Plesan'ı gönderemiyoruz, kontenjan dolu olduğu için de transfer yapamıyoruz derler..
biz bu gidişle plesan'ıda alamayız gibime geliyor..sanki zidane'yi almaya çalışıyoruz.alt tarafı orta halli bir oyuncu.bunu almak içinde zorlanırsak vay halimize... :agla:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to