Tüm Versiyonu Göster : Ben Bugün Taraftar Gördüm
M.Yasin Cakmak
25-11-04, 23:38
Ne ararsan vardı...
-Takımı delicesine destekleme
-Rakibi ıstlıklama
-Hakem üzerinde baskı
-Haraket, çoşku ve heyecan
Müthiş bir taraftarmış Bükreş taraftarı.
Ard arda kayıplar yüzünden maşlara gitmeyen taraftarımdan utandım açıkçası....
JackDaniels
25-11-04, 23:52
Yasin hay yaşa be...
Misfir vardı bugün bizde...Hep beraber maçı izledik...
Herkes maç hakkında yorum yaparken ben 10 dakkada bi "seyirci süper" "seyirci inanılmaz" "bayıldım seyirciye" yorumları yaptım...Fazlada ipleyen olmamıştı...
Gerçekten inanılmaz bir seyirci vardı...
Pancu'nun mac oncesi tahriklerinin de bir nebze etkisi vardır sanırım :)
JackDaniels
25-11-04, 23:57
Bu arada ben ilk defa türkiye dışında bi yerde şu tezahüratı duydum...
Hani bizim 3 lüden sonra söylediğimiz var ya (lay lay lay lay lay lay lay lay lay oooo Cimbombom)
ilk başta bjk lilert sölüyo sandım ama kulak kabartınca onların söylediğin anladım..
İyi destek verdiler macta.. Ama mac sonu yapılanlar cok cirkin.. Hem macı kazanıp birde mactan sonra BJK yöneticilerini taşıyan minibuse önce sözlü, ardından tekme tokat saldırmaları onların iclerinde de bol miktarda çapulcu oldugunu gösteriyor..
Az önce Reha Muhtar telefonla baglandı Cnn Türk'e ve olayları anlattı. Yaklasık 10-15 dakika mahsur kalmıslar minibüste. Neyse ki şoförün kıvrak bir manevrasıyla saldırıdan zorda olsa kurtulmuslar..
Bukres'in taraftari ne kadar sahane ise, beceke'nin attigi anti-fair play gol o kadar rezildi. Insan biraz utanir be ama nerdeeee.. Ayni tip golu gecen sene Ankara'da attilar ama bugunku rezil bir gol.
Boyle rezil bor golden sonra bir de hakeme maci erken bitirdi diye yuklendi yuzsuzler, bosu bosuna arabaci denmiyo bunlara..
M.Yasin Cakmak
26-11-04, 11:53
THeRoCKuLa hocam ben de farkettim o tezahüratı ve baya helal olsun bejekelilere sesleri çıkıyo dedim :) Sonra düştü jeton.
Can mac o kadar rezil bir maçtı ki maç sonrasını izleyecek istek kalmadı bende. Görmemişim.
Nasıl ilginç geliyor dimi bizim gibi tezuhurat yapan avrupadan başka bir külübün taraftarını görmek...
E zaten romenler ve türkler birbirlerine benzeyen ülkeler....
Ama asıl ben taraftarı beşiktaş-bodo maçında gördüm...
Mükemmeldi o maçta beşiktaş taraftarı zorla maçı aldırdı resmen takıma...Son yıllarda gördüğüm en iyi tribün performansıydı....
Ama asıl ben taraftarı beşiktaş-bodo maçında gördüm...
Mükemmeldi o maçta beşiktaş taraftarı zorla maçı aldırdı resmen takıma...Son yıllarda gördüğüm en iyi tribün performansıydı....
Bodo maci bi baskaydi dedigin gibi.
Pancu'nun mac oncesi tavirlari guzelmis,boyle oyunculari seviyorum.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to