Tüm Versiyonu Göster : Hangi Ünlüye Benziyorsun?
Namelessonegs
02-12-05, 01:53
Herkese selamlar,
Yapmanız gereken sadece yüzünüzün net görülebildiği
bir fotoğraf bulmak. Zaten sayfa açılınca onu upload
ediyorsunuz ve sizin yüz hatlarınıza en benzeyen
ünlüyü buluyor.
Sonunda böyle eşek falan çıkmıyor. Ben kendim yaptım.
Soylemesi ayıp %61 David Beckham, %60 Bruce Wills cıktım :D
Arkadaslar fln su ana kadar ''hep bana suna benziyosun derler,harbi cıktı fln'' moduna girdiler ki bazı benzettigim insanlar hic alakam yok diyolardı ama bilimin elinden kacamadılar:)
Linki tıklayın...
Saygılar,
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=gvbjc02rcb5wff99cj8f0&lang=EN
http://img227.imageshack.us/img227/9444/unbenannt5jt.jpg
bunlar cikti...kimim lan ben :D
jennifer abla´dan gözleri almisim,totti´den de bisiler olabilir..digerlerini cözemedim daha arastiriyorum
kaderim abramovich´e benzer inşallahhhhhhhhhhhhhh :lol:
JackDaniels
02-12-05, 11:19
http://www.geocities.com/mraltintas/mrcbanderas.JPG
Banderas çıktı... :D
Alakamız yok... :lol:
JackDaniels
02-12-05, 11:21
Bu arada şu özdeyişide geçemeyeceğim;
Sonunda böyle eşek falan çıkmıyor.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mert Baydur
02-12-05, 14:12
Ben de Kim Basinger'a benziyormuşum!
Onu bunu bırak da Mert yeni gelecek güzel film yok mu ya ne bu uyduruk fimler böyle bu sezon :(
daha fazla cikiyor,resmin altindaki ileri isaretine tiklayinca 9-10 tane resim var...
Onu bunu bırak da Mert yeni gelecek güzel film yok mu ya ne bu uyduruk fimler böyle bu sezon :(
Mert değilim ama olsun. :)
bir film önerebilirim Türk filmi ama.Çağan Irmak'ın filmi Babam ve Oğlum'u muhakkak izleyin diyorlar.Kayseriye yeni geldi h.içi izleyecem ben.bunu tavsiye edebilirim. ;)
Onu biliyorum canım yer bulunmuyor seanslarda o derece dolu zaten.
Namelessonegs
02-12-05, 17:36
Banderas çıktı...
Alakamız yok...
hehe..Genelde fotograftaki yuz hatlarına gore degerlendiriyor ve alttaki barda da yuzde kac oranında o resimde eslestigini gosteriyor:)..Simdi,Sheva'nın o kısa saclı fotosunu koydum, Sheva'nın uzun saclı hali fln cıktı :D
van nilsteroy ve Jerry Seinfield cikti %61 oraninda hic alakam yoktur
Ben bunu daha once yapmıstım..
Valla ilkinde yuzde 63 Keanu Reeves cıkmıstım, % 53 de John Travolta..
Baska resim yukledim, onda ise %66 John Travolta cıktım..ki hic alakam yok :)
Chrisristina Rİcci,Demi Moore,Hugh Grant ,Kate Wİnslet ve Aaliyah !a benzetti beni de :))))
Alakamız yok gerci sevindirici bir gelisme özellikle Demi Moore'a bir bilgiysar programı da olsa benzetilmek :))
Namelessonegs
03-12-05, 04:47
Chrisristina Rİcci,Demi Moore,Hugh Grant ,Kate Wİnslet ve Aaliyah !a benzetti beni de )))
Alakamız yok gerci sevindirici bir gelisme özellikle Demi Moore'a bir bilgiysar programı da olsa benzetilmek )
Walla bayanlarda surekli Demi Moore'la eslesiorm nedir bu ya..eheuhe :lol: ..En cok erkeklerde D.Beckham,Leonardo di Caprio ve George Clooney,bayanlarda da surekli Demi Moore ve Nicole Kidman !!:)..Genelde %60'ın uzerini kaale alıorm :D
bendede sırf kadın çıktı, gaymiyim nedir :D
Namelessonegs
03-12-05, 05:14
bendede sırf kadın çıktı, gaymiyim nedir
hahahahahah abi bu saatte koptum yaaa hahaha :lol: :lol:
Benim arkadasın saclar uzun, her resimde kadınlar cıkıyor :D
sharon stone?!? ulan?? neyse bana niee bi tane çıktı? ulan bir tane erkek çıksaydı. danny de vito'ya bile razıyım lan
Mert Baydur
03-12-05, 13:44
Haftaya benim firmanin getirdigi filme git, A History of Violence. :)
Eşi benzeri yokmuş suratımın bulamadı bu :dislek2:
russell crowe %63
saygılar myheritage.com
% 59 ile Ayrton Senna
% 50 ile Liam Neeson ( You can recognize him from Schindler's List )
% 39 ile Christian Slater
% 38 ile Tom Cruise
ilginc :)
Biraz once Catherine Zeta Jones ve Angelina Jolie' nin fotograflarını da upload ettim. Kendileri haric herkese benziyorlar maaşallah hehe komik :sasirdim:
Onu biliyorum canım yer bulunmuyor seanslarda o derece dolu zaten.
ne yapın edin yer bulun bugün izledik mükemmel bir film babam ve oğlum. uçurtmayı vurmasınlar dan beri ilk kez bir türk filmi beni bu kadar etkiledi.
ne yapın edin yer bulun bugün izledik mükemmel bir film babam ve oğlum. uçurtmayı vurmasınlar dan beri ilk kez bir türk filmi beni bu kadar etkiledi.
Bende Cuma aksamı izlemiştim.. Son zamanlarda seyrettigim en iyi film diyebilirim.. Mutlaka gidilip görülmeli, ayrıca ne olur ne olmaz yanınızda selpak bulundurulmalı..
Bende Cuma aksamı izlemiştim.. Son zamanlarda seyrettigim en iyi film diyebilirim.. Mutlaka gidilip görülmeli, ayrıca ne olur ne olmaz yanınızda selpak bulundurulmalı..
Off ya cuma günü izleyecektik fırsat bulamadık.Bu h.içi izleyecem inş.bir de hangi yorumu okuduysam bu selpak götürme olayını söylüyor.izlemek için sabırsızlanıyorum.
Yapmayın etmeyin arkadaşlar zorla götüreceksiniz adamı filme :D
Aslan Suat
05-12-05, 18:20
Pavel Nedved 64% :D
Yapmayın etmeyin arkadaşlar zorla götüreceksiniz adamı filme :D
valla zorla da olsa git derim ben.
bugün gittim izledim.cokkk güzel bir film.bu filmde hüzünlenmemek yada aglamamak için duygularını aldırmıs olman gerekiyor.ayrıca gülüp koptuğun yerlerde var.Tam ağlarken birden güldürüyor seni.
ya neyse gidin işte bu filme bir şekilde.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to