Tüm Versiyonu Göster : Yok Daha Neler?
Kulüp basın sözcüsü Ergün Bilen de Galatasaray'ın talip olduğu ümit milli futbolcuları Mehmet Topuz'a karşılık Suat Usta, Ayhan ve Ümit Karan'ı istediklerini, Galatasaray'ın ise Ümit Karan'ın yerine İbrahim Yavuz'u önerdiğini kaydetti.
Bir de klübün anahtarını verelim üstüne tam olsun.
yuh... bütün takimi isteseydi bari... -_-
Zamanın da İsmail Uyanık,Serkan'a karşılık olarak,Hakan Ş. ve Tugay'ı istemişti.
Aklınca dalga geçmiş Ergün Bey.Tabi haber doğruysa
Ayhan'ı belli oldu ki kullanmıycaz, Suat Usta ve Ibrahim Yavuz'u oynatacak hallere de Allah dusurmesin.. Bizim yaptigimiz karsi teklif bence hic fena degil, keske kabul etseler..
Mehmet Topuz'u begeniyor musun ki Sheva?
Gian acikcasi cok dikkatli izlemedim Mehmet'i, birkac macini izledim onlarda da Fatih Akyel'in iyi zamanini dusunun, onun beste biri kadar falan bir oyuncu iste Mehmet Topuz..
Demek istedigim, eger ki gercekten bu oyuncuya talipsek ve daha onemlisi Hagi istiyorsa, bizim transfer icin sundugumuz sartlar cok da agir degil.. Bu kadar oyuncuyu Mehmet Topuz icin ziyan edersek uzulurum ancak biz de durunca da baska birsey olacagi yok..
Abi Baliç dahi dagıttı Mehmet Topuz'u Kayseri macımızda..Ben cok da begenmedim..İnsallah yanılırım..
Karsiliginda Canaydin'i versek olmuyo mu :dislek:
Parma Maniac
25-11-04, 20:14
orda pırlanta gibi Mehmet Şen duruyor düşünen yok.. :bagir:
Konu dışına çıktık ama gerçekten de Mehmet Şen 2.lig için yetenekleri çok fazla olan bir futbolcu. Çok hareketli ve hızlı bir forvet, tekniği de forvet için yeterli. Bu sene 1.Ligden bir takımla anlaşacağını düşünüyorum. Ayrıca Dardanel'de yanında oynayan Hasan Kabze de çok iyi bir forvet. Maçlarını TV verirse kaçırmayın derim...
Mehmet Şen ve İbrahim Akın icin cok uzun zaman oldu topik acalı..İbrahim'i kaptırdık bu süreçte, insallah Şen Mehmet'İ kaptırmayız..Hasan Kabze, Mehmet Çoğum ve kaleci Fevzi Dardanel'in diger gelecegi parlak oyuncuları..
Parma Maniac
26-11-04, 01:45
Hasan Salih Kabze İzmir Atatürk Lisesi'nden sınıf arkadaşımdır.. mükemmel bir oyuncu gerçekten o da.. 45 numara olan leğen gibi ayaklarıyla topa nasıl o kadar hakim olduğuna şaşırırdık okuldayken.. çok geliştirdi o da kendisini.. Dardanel forvet hattı gerçekten çok sağlam..
Abi Baliç dahi dagıttı Mehmet Topuz'u Kayseri macımızda..Ben cok da begenmedim..İnsallah yanılırım..
o maçta baliçin karşısında futbolu bırakacak duruma düştü. başka maçta seyretmedim ama galatasarayın sağ tarafına bu adam ilaç olacaksa bırakalım böyle kalsın cihan çok daha iyi.
ayrıca ayhan bu takımda herhalükarda oynar ergunun oynadığı topla mukayese bile kabul etmem. hagi yazık ediyor bu adama.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to