Tüm Versiyonu Göster : Bende geldim
herkese selam :)
onceden uye olmustum ama baya uzun zmndir girmiodum, eski nikle ultrangel ben :)
Herseyden once, Bengu & Yasin tebrikler ve omur boyu mutluluklar, Bengu prenses gibi bi gelin olmussun
Ceren & Ata size de tebrikler :)
sevgi hanim kulaklarimi cinlatsaydin :lol:
ayrica sayin dirakyula efendi burda sitem iletecegine otur iki mail sen at.atan atti.baglantiyi koparmayan koparmadi.peh.
elinkopardi dimi iki satir yazsan iki kilo mandalin 5 kalip koy sabunu yollasan. hmf.
nihim nerde?
hoş geldin ,yasemin di dimi ?? :)
Mert Baydur
29-11-05, 05:54
hosgeldin
JackDaniels
29-11-05, 10:23
ayrica sayin dirakyula efendi burda sitem iletecegine otur iki mail sen at.atan atti.baglantiyi koparmayan koparmadi.peh.
elinkopardi dimi iki satir yazsan iki kilo mandalin 5 kalip koy sabunu yollasan. hmf.
oooo amanında amanın kim gelmiş?encıl hanfendiler lütfetmiş. :D
herşeyden önce hoşgeldin...;) ama zaten sen buraya geleli 1 sene oldu yanlış hatırlamıyorsam...
forumumuzun hastalığına sende kapıldın herhalde...forumda "heyyo ben geldim" diye bir topic açılır...Sonra o topici açan vatandaş bir anda kaybolur... :topuk:
neyse, sitemlerimin tamamen arkasındayım... :D İnsan gelir ara sıra bişiler yazar...Hala hayatta olduğunun sinyallerini verir...
Çok şiddetli bir şekilde kınıyorum seni minik encıl !
Minik hanım tebrikleriniz için teşekkür ederiz ;) Ama insan İstanbul'a geldiğinde bir arar di mi :D Bekliyoruz efendim bekliyoruz gerçi şu an Ankara'dayız ama olsun :) Bu arada Miraç hocam bir Bahçeli yapalım senle de uyar mı :)
JackDaniels
29-11-05, 14:01
OOO ATA bey;
Bahçeli falan ;) Öğrenmişiz Ankara'yı :D
Valla senin askerlik ankara belli olduğu gün vermiştim sana numarayı elimizden bişi gelirse yardımcı oluruz diye ama hala ses seda çıkmadı senden...
İstanbul kadar fazla seçeneğimiz olmasada kafa dağıtmak, bişiler içmek istersen her daim uyar bana...
Haklısın Miraç ne desen valla ama orduevi biraz uzakta olduğu için(Gazi Orduevi A.O.Ç) pek dışarı çıkmıyorum gerçekten seni buraya davet etmek isterdim ama buraya da alamıyoruz seni :) Ama sana karşı mahçubum o yüzden dedim Bahçeli'ye gidelim diye en kısa zamanda görüşelim hocam bu durumda hafta için bir akşam bu arada özel mesajlarım silindiği için bana bir KM çekersen teli kaydederim tekrardan ;)
Mert Baydur
29-11-05, 15:47
Haklısın Miraç ne desen valla ama orduevi biraz uzakta olduğu için(Gazi Orduevi A.O.Ç) pek dışarı çıkmıyorum gerçekten seni buraya davet etmek isterdim ama buraya da alamıyoruz seni :) Ama sana karşı mahçubum o yüzden dedim Bahçeli'ye gidelim diye en kısa zamanda görüşelim hocam bu durumda hafta için bir akşam bu arada özel mesajlarım silindiği için bana bir KM çekersen teli kaydederim tekrardan ;)
Askeri lojmanda mı kalıyorsun?
Bizim astek'ler genelde Yalova'da eve çıkarlardı. Askeri lojman benzeri bir yerde kaldıklarında 1 odada 2 kişi kalıyorlardı sanırım.
Çavuş Mert Baydur ise 5 kişilik koğuşundaydı. :)
Hayır orduevinde kalıyorum direk 3 kişilik odada çok rahat bir yer ama maalesef merkeze uzak bir de internet sorunu var işte onun dışında iyi sayılır.
deviLhatunGS
26-12-05, 15:07
hoşgeldin yasom :)
Son anda baktım valla kim bu acaba diye. gerçekten iyi bi nick seçimi olmuş :) minik ki ne minik :D
Hoşgeldin dedin de sen nerelerdesin bakim kırk yıldır :D
JackDaniels
28-12-05, 10:40
forumumuzun hastalığına sende kapıldın herhalde...forumda "heyyo ben geldim" diye bir topic açılır...Sonra o topici açan vatandaş bir anda kaybolur... :topuk:
diyorum başkada birşey demiyorum :karisik:
encıl+bürün :kizgin:
Ben o Bürün'ü bulur getiririm merak etmeyin :D
Hosgeldin Yasemin.. Özlettin kendini.. Sık sık katılırsın umarim foruma..
JackDaniels
29-12-05, 16:24
Arkadaşlar bişi soracağım...
Cep telefonuna, memory carda format atılabilirmi?
Atılırsa nasıl atılır?
Atılmazsa azını kırdığımın virüsünü nasıl temizleyeceğim?
Yardım lütfen...
Hangi virüs söyle ben yardımcı olayım Miraç ;)
JackDaniels
29-12-05, 16:39
Ata virüsün adını bilmiyorum...
Videolarım klasöründe bir dosya var ve dosyanın adı anlaşılmıyor değişik simgeler var...üstü noktalı y harfi falan var dosya uzantısıda kutu şeklinde...Tam adi bi virüs yani anlıyacağın...
[]yy[yy][].[][] böyle gözüküyor ismi ve y lerin üzerinde nokta var....parantezlerde kutu şeklinde....
Dosyanın üstüne gelip sil deyince silmiyor...
JackDaniels
05-01-06, 10:54
Ata haber yokmu virüsle ilgili?
Yazdım abicim cevap bekliyorum :)
Bak şöyle bir adres var buradaki yazılımları bir deneyelim istersen :
http://www.forumtr.com/showthread.php?t=279527
JackDaniels
05-01-06, 13:01
ilgi ve alaka için saol badi
:)
Ufalda cebime gir :lol:
Hojgeldin abba...