PDA

Tüm Versiyonu Göster : B.B. Ankaraspor 1 Galatasaray 2

gian
28-11-05, 00:09
Puan kaybedersek kelimenin her anlamıyla koparız..

Kazanmak yine de şart..

Ancak simdi goruyorum da, taraftar Florya'ya gitmis en büyük taraftar futbolcular sahtekar diye bagırıyor..

Yonetime bagırmak tamam da, futbolculara bagırmak da neyin nesi?

O bagırılan futbolcular neler yapacaklar bakalım..

nefertiti
28-11-05, 00:22
Alternatifi yok yeneceğiz değil.Yenmek zorundayız artık kayıp yok

Carmelo
28-11-05, 01:09
Kısmetse ordayız.

Leotheking
28-11-05, 01:14
Puan kaybedersek kelimenin her anlamıyla koparız..

Kazanmak yine de şart..

Ancak simdi goruyorum da, taraftar Florya'ya gitmis en büyük taraftar futbolcular sahtekar diye bagırıyor..

Taraftarın ne kadar büyük olduğu bugün tribunlerde görüldü.... :kizgin:

LuisFigo
28-11-05, 01:31
çok zor bir deplasman ,ankaraspor yavaş yavaş toparlanıyor ..güzel futbol oynuyorlar,dikkatli olmamiz gerek

MarMara
28-11-05, 12:12

ya arkadaşlar şu fener maçında özellikle necatiyi sora hasanı mutlaka cihanı ergünü tekrara seyredin.bakın bana dk 80 de bi silah verip sahaya indirselerdi önce gider necatiyi vururdum o sinirle,gider cihana dalardım hasanı ergünü hiç söylemiyorum zaten.bizim böyle oyniyan futboılculara ihtiyaccımız yok beyler.bakın necatiye adamın bi tarafı kalktı anlamak mümkün diil.1,5 senedir oynadığı iyi maç bir elin parmaklarını geçmez.fener maçında da amanındı yanii.ya bir an önce kendini toplasın ya da güle güle...

bu sene artık bitti zaten boşuna artık bu son yakarışlar.bu sene 3.kez şampiyonluk febenin. 100. yılı 4 ondan soraki sene de yine bişe yapamayız fener 5 sene üst üste rahat rahat şampiyon olur.hiç bişiy de yapamayız....

bu takım 14 senelik şampiyonlukta görmedi ama,bu kadar rezil bi oyun bu kadar rezil bi yönetim ve (bazı oyuncuları ayırabilirsiniz)bu kadar kötü bi futbolcular görmedi....offf sinirliyim zati çok.....ya insanda hiç şevk bırakmıyolar yaa,insan yenilir ama febe ye bu kadar rahat yenilmez be arkadaşım yaa bu kadar rahat yenilinmez.... :bagir:

ankaraspor maçında umarım iyi bir oyun sergiler ve ouanın çok daha fazla açılmasını engelleriz.gerets bi operasyon düşünsün atrık ne diyim.özellikle cihan ve ergünün,heinz,volkan...gönderilmesi konusunda bişiyler yapabilir sanırım.
yine de Galatasarayımızın yanında olalım.yine de yürü be aslanım..

MarMara
30-11-05, 13:03
zaman galatasaray ımıza destek zamanı.olduklara yapacak bişey yok önümüze bakmalıyız...takımımıza destek vermeliyiz.herkes her ne kadar farklı çevreleri suçlasa da ortada bi isim var.GALATASARAY.
hiç değilse sırf bu isim,sırf bu forma için takımımıza kulübümüze destek vermemizin tam zamanı.

Patriot
30-11-05, 13:47
Yaw dilimizde tuy bitti biz soylemekten biktik onlar yapmamaktan bikmadi. Su takima 2-3 tane genc adam yerlestirin dedik. Cafercanin sucu neydi? Gerets baba niye cocugu Rizeye surgune gonderdin? Heinz icinmi? Heinz kimdir, necidir ne ise yarar? Adam olu toplari kullansin diye getirdiler adam sorumluluk almamak icin elinden gelen herseyi yapiyor sahada. FB macinda frikik oluyor, bende 0 (sifir) heyecan nasil olsa hicbisey olmayacak. Zaten Ayhanin o son saniyede kullandigi serbest vurus aklima geldikce fittiryorum insan bu kadarmi beceriksiz olur diye.
Eger Gerets bu takima Zafer ve Cafercani (ki 2side yazin milli takimda cok cok iyi oynadilar) yerlestiseydi yemin ediyorum benim gozumde Kral olurdu be Kralll.

Necati hakkinda fazla bisey soylemek istemiyorum cunku bana oldukca antipatik gelmeye basliyor. Birde bu Necati hic elestirilmez.. yatsin kalksin Hakan a sukretsin cunku millet Hakani elestirecem diye Necatiye firsat gelmiyor... ahhaa iyice sinirlendim yine kapatiyorum konuyu.

Ankaraspor maci zor olacak zaten yakin tarihte kolay bir Ankara maci (GB, A.Gucu dahil) hatirlamiyorum. Havasimi yaramiyor nedir takim oraya gelince buz kesiliyor. Insallah 3 puani aliriz.. baska ne diim.

Saunders
30-11-05, 22:20
Herkesin ağzında bir cafercan varda ben anlamıyorum yahu...Bu çocuğun ilk 11 çıktığı maçalr oldu....

Ben kendisinde bir şey göremedim açıkçası....Tamam belki çok erken ama bir emre nin ilk maçı gözümün önüne geliyor birde cafercan ve diğerlerinin arada dağlar kadar farklar var....

Aynı şekil zafer içinde geçerli....Övgüyle bahsediliyodu ondan da ama 21 yaş altı milli takımda gösterdiği performans bende buyuk hayal kırıklıgı yaratmıştı...

Bence bu genç oyuncuların oynaması konusunda hıncalın çok gazına geliyoruz....Eğer gerçekten iyilerse oynarlar...

zidane38
30-11-05, 23:02
haklısın oynayacak olan oynar da bu Heinzdan suanki Ergünden Volkandan daha mı kötü bu çocuklar?

neyse maç için ise 1-0 olsun bizim olsun.devre arasına kadar puan kaybetmememiz lazım.

vicente
01-12-05, 00:01
Cok kritik bir maç, kader maçlarımıza cok erken basladık.

Ben özellikle bu macta Necati nin yedek olmasını istiyorum. Bu futbola bu kadar hava cok fazla ve herkes Hakan-Umit kavgası yaptıgından Necati otomatikman dokunulmaz oluyor. Birkac mac yedek kalsın bakalım neler olcak. Gecen senenin ikinci yarısından beri futbol oynamıyor bu adam.

Umit - Hakan forveti arkasında Iliç arkasında da 3 tane mücadele adam cok mu fazla istek oluyor acaba.

Neyse kazanıcaz inşallah..

01-12-05, 09:35
Ahmet hoşgeldin nerelerdeydin kaç zamandır :)

vicente
01-12-05, 10:41
Hoşbulduk abi, hep buralardaydım da iyi bir okurdum sadece:)

MarMara
01-12-05, 12:43
Herkesin ağzında bir cafercan varda ben anlamıyorum yahu...Bu çocuğun ilk 11 çıktığı maçalr oldu....

Ben kendisinde bir şey göremedim açıkçası....Tamam belki çok erken ama bir emre nin ilk maçı gözümün önüne geliyor birde cafercan ve diğerlerinin arada dağlar kadar farklar var....

Aynı şekil zafer içinde geçerli....Övgüyle bahsediliyodu ondan da ama 21 yaş altı milli takımda gösterdiği performans bende buyuk hayal kırıklıgı yaratmıştı...

Bence bu genç oyuncuların oynaması konusunda hıncalın çok gazına geliyoruz....Eğer gerçekten iyilerse oynarlar...

kimsenin kimsenin gazına geldiği yok.sadece diyoruz ki bu takımda heinz volkan ergün necati bu oyunlarıyla oynayabiliyorlarsa ve dünyanın parasını kazanıyorlarsa,son model arabaları var çıkıp bu kadar kötü top oynayabiliyorlar,bizi stadda zorla gittiğimiz ordan burdan kesip verdiğimiz biet paramızla fitil,kanser ediyorlarsa ,cafercanıydı zaferiydi onlar çok daha iyi oynarlar.en azından 1996 yılında yaşadığımız o gençlik ateşini belki de takıma yeniden kazandırabilirler.
çünkü artık doymuş olan futbolcularımızdan hiçbir hayır gelmiyor...

MarMara
01-12-05, 12:50
mondi
sabri----tomas---song---uğur
(song)------------(yalçın)
-------ayhan---saidou---------

-----hasan--------iliç-----------
----(sabri)
---ümit-----------kabze-------

böyle oynatsın diyorum.cihanı ergünü volkanı heinz ı kadro dışı bırakmasını teklif ediyorum.sabri bence bu kafa ve bu hızıyla bekte iyi oynayabilir.uğuru dabu maçlık sol beke almalıdır.ergünden daha iyi oynayacağı kesin.hasan sakatsa ileri sabriyi koyup , sağa songu çekip ortaya tomas yalçını da yapabilir.1-2 maç bööle idare edebiliriz.belki yalçından da bi cacık olur...nası olsa alpay ve fatih devre arasında bizde.bi de uğur yıldırım filan olur yanii...(kendim de inanmıyorum ama bu transferlere nese :lol: )

01-12-05, 14:35
Maçın hakemi Fırat Aydınus.

LuisFigo
01-12-05, 19:42
Maçın hakemi Fırat Aydınus.

bu güzel oldu ,adam zaten fb düşmanı ,bizi kayirabilir :)

02-12-05, 10:19
Galatasaray'da Hakan Şükür'e kulübe yolu gözüktü. Sarı - kırmızılı takım, dün sabah yaptığı tek antrenmanla Ankaraspor'la yarın akşam deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Eric Gerets sürpriz bir kararla Hakan'ı yedeklerin arasına yolladı. Gerets'in bu tercihi tecrübeli golcüyü adeta şoke etti. Bir anda neye uğradığını şaşıran deneyimli forvetin büyük moral bozukluğu yaşadığı gözlendi. Hakan'ın bu sürpriz gelişme üzerine antrenör Erdal Keser'le saha ortasında bir süre hararetli bir şekilde konuşması dikkat çekti.

Teknik Direktör Gerets, taktik ağırlıklı çift kale maçta önce haftalardır kulübeden çıkamayan genç golcü Hasan Kabze'yi as takımla birlikte çalıştırdı. Belçikalı hoca daha sonra Ümit Karan'ı, yedeklerin arasından çıkararak Necati Ateş'in yanına gönderdi. Hakan Şükür ise idmanın sonuna kadar yedek takımda kaldı. Gerets; cezalı Orhan Ak'ın yokluğunda genç Ferhat'ı, sakatlığı süren Hasan Şaş'ın yerinde Sabri'yi denedi. Sezon başından beri 11'de forma bulamayan Ayhan'ın da aslarla birlikte çalışması dikkat çekti. Gerets'in, Ümit Karan, Sabri, Ayhan ve Ferhat'ı, Ankaraspor maçında ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Patriot
02-12-05, 13:28

Valla ben mevcut oyunculari/takimi izledigimde hep bir endise var acaba ne zaman oyundan dusecekler ya da ne zaman yorulacaklar diye? En azindan sahaya baktigimizda soyle cabalayan 7-8 oyuncu gorsek icim yanmayacak. Maalesef bazi oyuncularin artik ici bosalmis. Olmuyor iste araba bi yere kadar gidiyor. Iddia ediyorum o genc kadroyu tribunler sahada cabalarken gorsun o tribundeki olu toprakta kalkar. Ya da gokyuzundeki degil gercek anlamda 3-4 tane yildiz oyuncu alman gerek ayni seyi yapman icin.. e bu da mumkun olmadigina gore 1. secenek kaliyor geriye. Ama bunu yapabilecek soyle tas.akli bir antrenorde henuz goremiyorum. Bu komutun yonetimden gelmesi gerek. Yonetim cikip taraftara apacik diyecek biz genclerle ve kemer sikma politikasiyla devam edecez diye.. haa bunu 3 yil once yapmalari gerekirdi ama yinede gec kalinmis degil. Gelen TD'yede diyecekler kardesim eldeki malzeme bu yapabildigin en iyisini yap ama oncelikli gorevin bu oyunculari kaynastirmak ve yetistirmek diye.
Kendi adima soyluyorum boyle bir takimi ben sonuna kadar desteklerim ve basarisizliktada gik sesimi cikarmam.

02-12-05, 14:02
Bu arada Şükür yazıldığı gibi yedek kalırsa olacaklara şimdiden hazır olun derim.

Sheva
02-12-05, 18:44
Şükür yedek kalabilir normali bu ama Ümit ağzını açmadan sessiz sedasız beklerken forma giymeyip disiplin cezası gerektiren hareketinden sonra ilk 11 çıkması neyin nesi oluyor? Bu örneği gören diğer yedek futbolcular da aynı yola mı başvursun yani?

Maç zor geçer, Tita-Jaba'ya dikkat etmek gerek.. Ben özellikle Tita'nın futbolunu beğeniyorum bakalım nasıl oynayacak.. Son bir kaç maçtan haberim yok ama öncesinde Wederson epey formsuzdu, beklediğimiz gibi tehlikeli olmayabilir yani.. Bizim kadroda Ayhan, Sabri ve Ümit Karan değişiklikleri olabilir, Hakan'ı eleştiriyoruz ama bu maç bütün gözler Ümit Karan ve Necati üzerinde olacak, son maçtaki futbollarından sonra silkelenseler iyi olur..

Bir not da Cafercan'la ilgili, ağır bir futbolcu çok kıvrak değil ama gerçekten iyi bir sol ayağı var.. İleride A takım seviyesinde faydalı olur mu bilmiyorum ama PAF düzeyinde bu kadar parlamasına şaşmıyorum o yüzden..

LuisFigo
02-12-05, 18:45
hakan şükür bunu olgunlukla karşılamalı, 35 yaşına geldi artık

LuisFigo
02-12-05, 18:47
Şükür yedek kalabilir normali bu ama Ümit ağzına açmadan sessiz sedasız beklerken forma vermeyip disiplin cezası gerektiren hareketinden sonra ilk 11 çıkması neyin nesi oluyor? Bu örneği gören diğer yedek futbolcular da aynı yola mı başvursun yani?

eski galatasaray olsa ümit karan´a ceza verebilirlerdi ama şimdi böyle bır hakları yok,hele bu aciz yönetimin haddi değil ümit karan gibi bir futbolcuya ceza vermek..istese gider avrupa´nin en iyi takimlarinda top koşturur ..
galatasaray´da kaldığına dua etsinler

Sovereign
02-12-05, 18:48
Hasan Şaş ve Altan yokken Heinz'ın tekrar ilk onbire alınacağını düşünüyorum...

Ergün solbek oynar...

Sabri-İliç-Heinz,

Saidou'nun önünde oynar...

Forveti maç günü görürüz artık...

Sheva
02-12-05, 18:53
Ben de Heinz'a değinecektim unutmuşum, fener maçında herhangi bir sakatlığı yokken kadroya alınmamıştı bu maçta da aynı şey mi olacak görücez.. Tabi o maç itibariyle ilk akla gelen devre arasında gönderileceğiydi ama belki de taktik bir tercihtir ve bu maçın kadrosunda yer alır.. Şahsi fikrim devre arasına kadar gereken maçlarda bu oyuncudan faydalanmamız yönünde, Ankara maçında da eğer solda Ayhan'ı oynatmayacaksa Heinz'ı tercih ederim..

LuisFigo
02-12-05, 18:55
mondi -cihan-song-tomas-ergün
ilic-saidou-ayhan

necati

kabze-karan

böyle basliyalim,heinza gerek yok

gian
02-12-05, 18:58
Sheva,

Heinz Fener macında ilaç kullandıgı icin alınmamıs kadroya..

Sovereign
02-12-05, 19:39
Aklıma gelmişken Wederson uzun süredir sakat sanıyorum...

nefertiti
02-12-05, 22:31
Fener puan kaybetmısken hadi aslanlarım yaa gösterin şunlara bu lıg daha bıtmedı

Apollon
02-12-05, 22:42
Trabzonspor'un haftalar sonra onurlu futbola dönüşü, Fatih Tekke ve Lee Young'ın olağan üstü futbollarının Fenerbahçe'den 2 puanı söküp almaları, gözlerin tam anlamıyla Ankara'daki 'ya kazanacaksın ya kazanacaksın' maçı haline gelen Ankaraspor - Galatasaray maçına çevrilmesine neden oldu.
Galatasaray'lı futbolcular bu maçta bize oyunları ve alacakları skor ile sadece futbolculuk kalitelerini değil, lig mücadelesindeki inançlarını da göstermek zorundalar.
Eğer kazanarak İstanbul'a gelirlerse geçen haftaki derbi mağlubiyeti büyük ölçüde telafi edilmiş ve bir anlamda lig yeniden başlamış olacak.
Ankaraspor geçen sezona göre başarısız bir
görüntü veriyor. Ancak Galatasaray'ın başkentte bir türlü tutturamadığı alışageldiğimiz o temposunun bu maçta dirilip dirilmeyeceği de soru işareti.
Yine de yaralı aslanın bu maçta yine silkinerek kükreyeceğine inanıyorum.
Özellikle şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibi kendi sahasında 2 puanı kaybetmişken, aslan bu maçı boş geçmeyecektir.
MAÇIN ONEMLI ANLARINI IZLEMEK İÇİN: WEB-TV (http://www.cimbom.gs/forumcimbomgs/phpBB2/viewtopic.php?t=6)

Sheva
03-12-05, 00:12
Maçı alırsak devreyi en kötü ihtimal 4 puan farkla bitirsek bile 2. devre herşeye açık olur.. Oldukça iyi bir kadroya sahip takım nasıl her maç bu kadar berbat oynuyor anlamıyorum ama fener'in en kolay maçlarda bile puan kaybetme ihtimali var, özellikle de deplasmanlarda.. Bize çekirge diyorlardı ama bu adamların zıpladığı artık kaç oldu bilmiyorum, bu haftayı da yine en iyi ihtimalle kapadılar normalı trabzon galibiyetiydi.. O yüzden bu haftaki maçı mutlaka kazanmalıyız, en azından moral olarak öne geçeriz..

Sheva
03-12-05, 00:20
Maçın şu açıdan da büyük önemi var.. Bugüne kadar üçlü forvetti, kadro rotasyonuydu, sakatlıktı cezaydı vs derken Hakan Şükür yanılmıyorsam ilk defa bütün koşullar müsaitken yedek başlayacak (sanırım bir kez daha yedekten oyuna girdi ama sakatlık dönüşüydü) ve bunun sebebi de Ümit'in bir nevi tehdidi olduğu kadar, yavaş yavaş herkesten bu yönde sesler çıkması üzerine oldu.. O yüzden Ümit Karan-Necati ikilisi bu maç iyi bir oyun sergiler ve daha önemlisi takım da maçı kazanırsa, bir süreliğine -en azından aksi bir sonuç alınana kadar- bu ikili ilk 11 oynamaya devam eder diye düşünüyorum..

Saunders
03-12-05, 00:27
Ümit karan-necati forvetiyle sahaya çıkarsak...

Sanırım yıllardır süren hakan şükür her türlü oynar tabusu da yıkılcak...

Bir hakan sever olarak bende bir maç hakanın yedek kalması konusunda hem fikirim...Bakalım neler olcak hakan nası bir tepki vericek takım nası oynuyacak vs vs vs....

Bunları bir görmemiz lazım sanırım...

Namelessonegs
03-12-05, 04:52
2 Aralık 2005, 20:10
Galatasaray kafilesini taşıyan uçak, Esenboğa Havalimanı'na inerken, kafileyi 100 kadar sarı-kırmızılı taraftar coşkuyla karşıladı.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin 6 puan gerisine düşen sarı-kırmızılı takımın futbolcularına tezahüratlarla destek veren taraftarlar, yöneticilere ise tepki gösterdi. Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun'un da, taraftarların yöneticilere yönelik tepkisine karşılık vermesi üzerine olaylar büyüdü. Öfkeli taraftarlar, takımı taşıyan otobüse saldırarak, otobüsün sileceklerini koparmaya çalıştı. Tulun aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulunan taraftarları, Teknik Direktör Eric Gerets sakinleştirmeye çalıştı. Gerets, otobüs içinden taraftarlara 'sakin olun' anlamına gelen el hareketleri yaparken, olay, güvenlik güçlerinin devreye girmesiyle büyümeden sona erdi. Daha sonra Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs, takımın kalacağı otele doğru hareket etti. Taraftarlar, Başkan Özhan Canaydın'ı da istifaya davet etti.

Öte yandan taraftarlar, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından 'joker futbolcu' olmak istemediğini açıklayan golcü futbolcu Ümit Karan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

---------------------------------------
Tesekkurler yonetim!! Boyle rezaletleri de bize yasattıgın icin...Sagolun, var olun...Allah hepinizi bildigi gibi yapsın!

tyisik
03-12-05, 06:41
zor bir mac Allah kolay etsin bizim icin ankara deplasmanlarini hic sevmemisimdir genelde

Berk
03-12-05, 08:58
Bu maç 2.likteki yerimizi sağlamlaştırmak açısından da önemli. Bu hafta Kayserispor - Sivasspor maçı var. Bir beraberlik bekliyorum ben o maçtan. Eğer kazanırsak fark 6'ya çıkacak , o bakımdan da rahatlayacağız..

Ben Ankara maçında pek zorlanacağımızı düşünmüyorum. Erken bir gol bulursak , maçı istediğimiz gibi yönetebiliriz .

Carmelo
03-12-05, 13:11
Butun abıler , arkadaslar orda ben evde anasını satıyım.

Sheva
03-12-05, 14:49
Görüntüler hoş değildi gerçekten, tam olarak başını sonunu izleyemedim ama sanıyorum taraftarın o hale gelmesinde insanları sürekli küçümseyen bir ifadesi olan ve bu şekilde hitap eden Bülent Tulun'un büyük payı olmalı.. Kendisi kulüpte profesyonel bir görevde dolayısıyla yönetime direkt olarak bağlı değil ancak dilerim mart'ta görevine son verilir..

Kadroda epey değişiklikler görebiliriz bugünkü maçta, az çok bütün alternatiflere bakınca hepsi de geçen haftaya göre daha iyi isimler o yüzden eksiklik veya değişikliklerden yana fazla bir endişem yok.. Tek endişem sağbek olarak Uğur, önünde de Cihan'ın oynaması böyle olunca hem defansta hızlı Ankaraspor forvetlerine karşı zorlanırız hem de Cihan hücumda çok etkisiz kalıyor, her iki yönden de büyük kayıp oluyor yani.. O yüzden Gerets'in sağbekte yine Cihan'la devam edip önünde Sabri veya Ayhan'la oynaması daha iyi olur diye düşünüyorum..

Sovereign
03-12-05, 15:56
Ankaraspor,Samet Hoca'yla çok gol atan çok da gol yiyen bir takımdı.Ancak Rıza Hoca'nın gelişiyle klasik defansif futbol anlayışıyla oynayacaklar bu maçta da büyük olasılıkla...

Yine zorlanacağımız bir maç olabilir...

caglar_by
03-12-05, 17:44
Çok zorlanacağımız kesin gibi ama fb puan kaybetmişken bu kez kaza olmaz diyorum alırız bu maçı her şekil...

Namelessonegs
03-12-05, 18:09
Kesinlikle zor olacak bir mac ama Jaba'ya mesaj attım gollerini Fenere sakla, delirtme diye:)))...Umarım, yeneriz ve duzluge cıkarız

gian
03-12-05, 18:35
Hakan Şükür yedek başlıyor..

Bu arada Ersen Martin tüm sene durur bzim maclarda coşar; bu maçta da insallah oyle olmaz..

seyko
03-12-05, 19:23
bizimkiler kayıp düşüp duruyor...

seyko
03-12-05, 19:26
penaltıya bak ahaha tabi...

seyko
03-12-05, 19:28
febe dün puan kaybetti ya, normal tabi böyle kararlar....

mondragon tuttu, ardından murat erdoğan kafayla attı... 1-0

Namelessonegs
03-12-05, 19:29
Serefsizin oglu Jabayla,onun bunun evladı Murat Erdogan...sizi gorurum ben Ankarada!!!!!!!!!!!

Almanyadan
03-12-05, 19:30
serefsizlik diz boyu...
Bitmiycek ezikler sampyion olmadikca.
Dün fatih nerdeyse kamyonla carpisiyor bisey yok.Simdi adam dokunmuyor bile penalti.
Yuuuuuuuuuuuuuh baska bisey denmez

Onur1905
03-12-05, 19:32
Biz niy oynuyoruz ki bu ligde?

Şerefsiz herifler.

seyko
03-12-05, 19:32
bu arada, necatinin şimdiye kadar adını 2-3 kere duydum, koy kabzeyi bea...

Almanyadan
03-12-05, 19:34
necatinin siniri pahaliya maal olacak.Kart görecek simdi yada az sonra..Hakli olsada yapmamasi lazim.

seyko
03-12-05, 19:34
GOOOOOOL ÜMİT KARAN!!!!!!!!!

Almanyadan
03-12-05, 19:35
bu mac 1:3 Cimbomun.

tyisik
03-12-05, 19:39
aslanim Karan alacaz insallah hakem denen pisliklere ragmen

gian
03-12-05, 19:39
Golde 186 kez Ankarasporluların yogun itirazları var diyen spikere de girsin bu gol..

Orda Umit'i formasından ceken Ramazan..

Adi herifler..

Gencler macındaki gibi pis bir gol yemezsek alırız bu macı..

gian
03-12-05, 19:40
Sabri'ye korner kullandırmayın!!!!!!!!!!

seyko
03-12-05, 19:41
bizimkiler kart yiyip duruyor

gian
03-12-05, 19:41
Hah bu sefer güzel kullandı, ama olmadı..

Bu arada bir kırmızı gosterir bu hakem bize bu macta daha..

gian
03-12-05, 19:44
Hoca çıkar şu Sabri ile Necati'yi..!

seyko
03-12-05, 19:45
gooooool necatiiiiii

gian
03-12-05, 19:46
Gol be gol!

Simdi hakem düdügü calıp bitirmedi diye konusur serefsizler..

Konusan herkese de girsin bu gol!

Sovereign
03-12-05, 19:47
Ne saçma maç kardeşim...

İğrenç oynayarak 2 gol attık...

:)

tyisik
03-12-05, 19:48
tum ezik camiasina ve fenerasyondaki Galatasarayli oldugunu iddia eden serefsizler ve hatta Galatasarayliyim diye dolasan Ufuk Ozertan dahil kirlenmis futbol camiasina kapak olsun bu gol

Namelessonegs
03-12-05, 19:51
Tüm Fenerlilere,tüm eziklere,tüm saibecilerin daa bi tarafına bu gol...Kimse Murat Erdogan denen onun bunun evladının serefsizliklerine deginmemis!!! Macın basından beri sahtekarlık pesinde serefsiz it!..Jaba denen kopekte duserken hakeme bakarak atlıyor...Allahın belası Fenerasyon!

Sheva
03-12-05, 19:52
Hakikaten ilk 30 dakika felaket bir futbol oynadık, nasıl iş anlamadım.. Sonra Ayhan ve İlic kıpırdanınca biraz düzeldik, goller de güzel zamanda ve şekilde geldi.. Penaltı kararı komik ötesi ama artık 2-1 öne geçtiğimiz maçta puan kaybının hiçbir mazereti olamaz, o yüzden büyük ciddiyetle oynamalı futbolcular.. Özellikle sağ kanat Sabri ve Uğur'la tehlike sinyalleri veriyor, her an birşey olacak diye bekliyorum..

Berk
03-12-05, 19:53
Aydınus kesmedi , Papila göndersinler bi tane.. Tecrübesiz Aydınus canim , cesaret edemiyor bir penaltıdan fazlasına... Onu haftaya fener maçina versinler , onda rahat rahat çalar bu penaltıları ...

tyisik
03-12-05, 20:05
Ayrica Aydinusun nasil bir bjk li oldugunu bilmeyen yok umarim bjk maci icin hazirlik yapmiyordur bu macta sari kartlar kirmiziya donusmez insallah ikinci yari

seyko
03-12-05, 20:09
iliçin şutu doksandan patladı :(

gian
03-12-05, 20:10
İliç'in kaç topu daha direkten dönecek çok merak ediyorum :(

Sovereign
03-12-05, 20:11
Kaç top kaybettik yaw?

Pasların hepsi rakibe...

gian
03-12-05, 20:11
Aha Tita giriyor, şu girmeden 2 farkı yakalasaydık keske..

Sovereign
03-12-05, 20:16
Ankara arkayı boşaltacak gibi...

İyi değerlendirmek lazım...

LuisFigo
03-12-05, 20:21
ugur murat erdogana cok sert bir tekme atti

gian
03-12-05, 20:21
Sahtekar Murat!

Bu arada Ugur hic sırıtmadan güzel oynuyor bugun..

Ah bir de Sabri'nin beyni olsaydı..

seyko
03-12-05, 20:22
ulan ümit.... mete ne sert tekmesi ya, bi bok yoktu #### 2 saat yerde kıvrandı hemen kalktı ardından...

gian
03-12-05, 20:22
Atın şu üçü ya atın, kanser etmeyin adamı!

seyko
03-12-05, 20:23
iliç atsın 3ü...

LuisFigo
03-12-05, 20:23
ulan ümit.... mete ne sert tekmesi ya, bi xxx yoktu * 2 saat yerde kıvrandı hemen kalktı ardından...

zaten adam artistlik yapti diye çok sert yazdim..pozisyonda bisey yoktu

LuisFigo
03-12-05, 20:24
hasan kabze oyuna girse hemen bir gol atar valla...

seyko
03-12-05, 20:25
hasan kabze oyuna girse hemen bir gol atar valla...

bencede, necati veya ümiti çıkarabilir bu aralar aslında...

gian
03-12-05, 20:29
Çok yaslandık geriye, çook..

seyko
03-12-05, 20:32
volkanla yalçın girecek birazdan

LuisFigo
03-12-05, 20:32
ugur cok sacma bir pozisyonda sarki kart gördü...

gian
03-12-05, 20:33
Ön liberosu Saidou olan takım şampiyonluk mücadelesi veriyor..

Peh..

Bu arada Gerets Yalcın malcın koyup bir seyler karıstıracak, yanmayız insallah..

LuisFigo
03-12-05, 20:34
mersin idman yurdu macinda bile oynatmadi yalcini,böyle kritik bir macta neden oynatir

LuisFigo
aha tomasi atti

seyko
tomas direk kırmızı kart yedi AHHAHA aydınus bravo

M.Yasin Cakmak
03-12-05, 20:35
Tomas kırmızı...küfür etti herhalde...

LuisFigo
xxxx firat aydinus !!! bakalim mac bitene kadar şapkasından daha neler çıkartacak

seyko
haftaya bckye yeniliriz büyük ihtimal...

gian
Dedim birini atacak diye..

Haftaya Tomas yok, Yalcın var..

Gerets'in de icine mi dogdu ne?

Yemeyiz insallah..

gian
03-12-05, 20:36
Çok zor bir 15 dakika bekliyor bizi..

İyice geriye çekilecegiz, Karan da çıktı..

LuisFigo
03-12-05, 20:37
kral oyuna girebilir bence

seyko
03-12-05, 20:40
"bu arada tomas beşiktaş derbisinde oynamıyacak tabiiii"

kına yak o.ç

LuisFigo
03-12-05, 20:41
kral giriyor kral

seyko
03-12-05, 20:41
hakan girecek, abart....

seyko
03-12-05, 20:44
ramazan sonunda yedi kırmızıyı

LuisFigo
ramazan´da oyundan atildi

gian
Bravo Hakan, resmen tecrübesiyle attırdı Ramazan'i..

LuisFigo
03-12-05, 20:45
hakan sükür faktörü işte,girer girmez adam eksiltti :)

tyisik
03-12-05, 20:48
hakan sükür faktörü işte,girer girmez adam eksiltti :) :lol: :lol:

seyko
03-12-05, 20:48
uğur koçum benim

seyko
03-12-05, 20:51
o bayrak senin biyerine girsin

LuisFigo
03-12-05, 20:52
mondi 100 % golü cikardi

seyko
mondi 2-2 olmasını engelledi, adamlar korner kullanacak, kalp krizi geçireceğim

seyko
oh be bitti....

tyisik
03-12-05, 20:53
gecmis olsun bitti

Sovereign
Şu maçı da kazandık ya daha ne olsun?

M.Yasin Cakmak
Hayırlı olsun. Volkan topu bombos Hakan'a atacağına ofsayt İliç'e atmayı tercih etti dönen top az kaldı gol oluyordu. Hıyar herif.

althruist
03-12-05, 20:55
geçmiş olsun....

kaldı 4 puan...
bu sene olacak....

Namelessonegs
03-12-05, 20:59
Ayrica Aydinusun nasil bir bjk li oldugunu bilmeyen yok umarim bjk maci icin hazirlik yapmiyordur bu macta sari kartlar kirmiziya donusmez insallah ikinci yari

Walla bana kalırsa o kadar kotu oynamadık...Fırat Aydınus denen onun bunun evladı bjk'nin pitchine bakalım neler yapmıs:

1)Sahtekar kırmızı kart(haftaya mac hesaplandı)
2)Mondinin degmedigi pozisyonda sarı kart+serbest vurus
3)uydurma penaltının babası
4)verilmeyen net 1 penaltı..Karan-Ramazan
5)verilmeyen 2 yuzde yuz korner
6)Gole giden Karana arkadan sarılan Ramazanın pozisyonuna devam

Eeee be daha ne yapıcan serefsiz it!!...BJK macında da nasıl eyyam yaptıgını unutan bazı arkadaslar,fener macını yonetibilir diyolardı bu kopek icin!!!

Helal olsun diorm ben yine de..Ruhlarıyla kazandı aslanlar!!

gian
03-12-05, 21:00
Sovereigncim su macı da aldık ya demissin de, sanki Fener her macını süper top oynayıp mı kazandı?

Onemli olan kazanmak..

Hep aynı sey oluyor, farkı ikiye cıkarıp rahatlamak varken beceremiyoruz pozisyon da yakalamamıza ragmen, sonra da boyle stres cekiyoruz...

Bu arada bence macın adamı UGUR UÇAR..

Hatasız oynadı..

Ve SASHA İLİÇ..

Bayılıyorum bu temiz, tek pas, akıllı oyununa..

Ah bir de direkler yardım etse O'na..

Sovereign
03-12-05, 21:02
gian'ım ben de zaten bu tür koşulları zor bir maçı kazandığımız için sevincimi belirtmiştim...

Sheva
03-12-05, 21:03
Tomas'ın kırmızı kartı çok kötü oldu, sanıyorum hafta içi kupa maçı var Yalçın orda alışsın bari biraz.. Çok kötü oynadık bugün, rakip gol için üstümüze geldikçe boş alan buluruz diye düşündü heralde herkes ama kaleye doğrudüzgün şutumuz bile yok.. Kimi eleştirsek ki, övecek bir isim bile yokken.. Lakin benim en çok gözüme batan Sabri'ydi, bir ara top kaptırmaktan hatalı pastan falan sıkılıp gelip kendi kalesine gol atacak diye korktum, yani haftaya yine Hasan'a dönüş, iyileşsin bari..

tyisik
03-12-05, 21:03
Ilic Ronaldinho nun videosunu fazla izlemis galiba habire direklere carptirip duruyor:)

Genco
03-12-05, 21:12
hakan sükür faktörü işte,girer girmez adam eksiltti :)

Karan ve Necati'nin gollerinde yaptigi capraz kosularla da defansin kurgusunu bozdu, Ankaraspor defansi Sukur'u 4 oyuncu ile marke ettiginden Karan ve Necati defansda buyuk bosluklar buldular.. Her halukarda oynamasi gereken oyuncu, sahada olmasi yeter :D

Sheva
03-12-05, 21:22
Vallahi bu maçtan sonra forvet tartışması yapacak hal bile kalmadı bende, tamam bjk maçında kesinlikle Necati ve Ümit'le başlamamız gerektiğini düşünüyorum ama neye dayanarak bunu söylüyorsun derseniz, olsa olsa Ümit'in bitiriciliği ve Necati'nin golde ve maçın son dakikasında gördüğümüz adam geçerek pozisyon yaratabilme yeteneğini gösterebilirim ama özellikle Necati'nin futbolu kesinlikle tatmin edici değil.. Sol kanat kırık vaziyette, Ayhan ne yazık ki geçen seneki futbolunun yarısını bile oynayamıyor, yukarıda da yazdım Sabri zaten bir felaketti bugün kaç pas hatası yaptı saydılar mı acaba.. İyi birşey düşünüyorum ama yok gelmiyor aklıma, iyi denilenlerden Uğur son yarım saat iyiydi ama ondan önce çok büyük hatalar yaptı şahsen bana hiç güven vermiyor o kanatta, sürekli adam kaçırığ kart görme riski var, İliç'in oyun stili ise kağıt üzerinde doğru ama uygulamada hiçbirşey göremiyoruz, pas hatası üstüne hata, bugün biraz kafamızda yarattığımız İlic gibi olsa çok rahat 2 asist yapardı ama sürekli yanlış paslar verdi..

gian
03-12-05, 21:45
Bu arada yıllar sonra birisi sorsa Umit Karan nasıl bir golcüydü diye; şu golü izletip Ümit bu tarz golleri atan bir golcüydü demek yeterli olur sanırım..

Umit dısında cok az forvet o beklenmedik anda carpıp donen topa oyle kafa dondurup gol yapabilir..

Tam bir karambol golcüsü..

JackDaniels
03-12-05, 22:07
maçın özeti;

necati asist karan gol

karan asist necati gol

Galatasaray'ın ileri uçta oynayacak 2 ismi budur.

Şükür, oyunun sıkıştığı anlarda, doldur boşaltlara başlandığı zamanlarda oyuna girmedlidir...

İliç gibi tek pası harika yapan, daha kendisine top gelmeden topu nereye atacağını bilen ve çok güzel ara paslar atan adam varsa elinde bu adamı önüne Şükür'ü koymak ayıp olur!

Saunders
03-12-05, 22:29
İliç gibi tek pası harika yapan, daha kendisine top gelmeden topu nereye atacağını bilen ve çok güzel ara paslar atan adam varsa elinde bu adamı önüne Şükür'ü koymak ayıp olur!

İliç'in yaptıgının iki misli yapan hagi'nin önünde kim oynuyodu acaba???

hmmm hakan olmasın....

JackDaniels
03-12-05, 22:38
4-5 sene önceki Hakan tamam...

Hakan'dan geçti bazı şeyler...

Kabullenin artık...

Ona kalırsa iliçsiz hagisiz Tanju'da 39 gol atmıştı...

Çağırsakmı acaba Tanjuyu'da?

Apollon
03-12-05, 22:42
Galatasaray başkentten 3 puanla ve zirveye iki adım daha yaklaşıp dönüyor. Ümit Karan ve Necati ikilisi ile maça çıkan Gerets, seçtiği forvetlerinin golleri bulmasından mutlu. Gerets mutlu, bizde mutluyuz.
Ama,.. Ama şampiyonluğa oynayan bu Galatasaray'ın hali nedir? Takımda bir koordinasyonsuzluktur gidiyor. Daha en başta nemden kaygan zeminde yanlış kramponlar seçimlerinden oyuncularımız rakiplerden çok sahadaki çimlerle boğuşmaktan yoruldular.
Sahada ne yaptığını bilen çok az oyuncu vardı. Fenerbahçe mağlubiyetinin moral düşüşünü pek üzerinden atmış havaları yoktu sarı kırmızılıların. Ayrıca yine derbi maçının yorgunluğu her boş alana atılan topa yapılan isteksiz deparlardan - Umit Karan hariç - belli oluyordu.
Maç içinde Mondragon kusursuz oynadı, penaltıyıda (O nasıl penaltı ise Beşiktaş'ın uşağı Aydınus'un çaldığı..) kurtardı ama ikinci vuruşu engelleyemedi.
Tomas'ın komik kırmızı kartında Beşiktaş'ın uşağı Aydınus kadar, Tomas'ın kendisi de suçludur. Bu hakem'in derbiye bizi bir şekilde eksik çıkartmak için yanıp tutuştuğunu bile bile ne diye el kol ve gereksiz jestlerle konuşup itiraz edersin be adam?
Song sözleşme aşkına oynamadığına göre, bu adamın Kamerunlu Galatasaralılar derneği kurucusu falan olması lazım ki böylesine yürekten kesintisiz oynayan bir yabancı oyuncumuz olması mucizesini izleyip duruyoruz. Helal olsun Song sana.
Ergün artık biraz canlansız diye Gerets en sonunda kaptanlık bandını da koluna yerleştirdi ama, bence o bandı Ergün efendi önce koluna değil kalbine takmalı. Yine hareketsiz, yine yürek hoplatan pozisyonlarda topu uzaklara atmayı düşünmeyen ve insana parmaklarını ısırtıp kopartacak kadar delirten oyununu oynadı durdu.
Uğur formayı aldığı çoğu maçta oldugu gibi cansiperane oynadı, özellikle Song ile beraber Ersen Martin'in kendi kanadına yaptığı çarpaz koşularda her zaman iyi kademeye girdi. Jaba'yı da iyi durdurdu. Aferin Uğur'a.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/anks-gs-ugurjaba.jpg
Genç Uğur, Jaba'ya adım attırmadı.
Ayhan, Ayhan'a çok bir söz söylemek mümkün değil. O kadar uzun ve zor bir sakatlıktan çıkıp özveri ile oynayan bir oyuncuyu eleştirmek gaddarlıktan ayrıca futboldan da anlamamak olur. Elinden geleni yaptı, daha da iyi olacak potansieli oldugunu geçen sezondan biliyor bu taraftarlar.
Saidou sezonun başından beri avuç patlatarak alkışladığımız Saiodu herhalde kramponlarının çivilerini kamerun- turkiye uçağında unutmuştu. Saidou'yu ben ligte geride kalan 14 maç içinde bu kadar çok pas hatası yaparken ve yerden çim yolarken hiç görmedim. Yinede defansif işlerini iyi yaptı sayılır.
Sabri için söylenecek çok şey var. Be kardeşim, işte sana fırsat. İşte ağabeyin Hasan Şaş yok, Altan yok, o özlediğin forma sırtında. Biraz top sürerken kafanı kaldırmayı akıl etmek bu kadar zor mu? Allah vergisi bir çeviklik var, pire gibi ordan oraya zıplıyorsun, ama haybeye zıplıyorsun. Bu kafanı kaldırıp görme olayını geliştirmedikçe yedek oyuncu olmaktan öteye gidemeyeceksin Sabri.. Ben maç boyu kaybettiğin topları saymaktan yoruldum. Alternatifsizlikte Gerets'te herhalde ceketini kemirip durmuştur.
Necati bu maçta derbi maçının tam tersine oldukça iyi bir performans sergiledi. Sadece attığı golde değil, maç içinde yaptığı yer değiştirmeler ve hucum katkıları hep iyiydi, hep kaleyi ve golü düşündü. Bence maçın en iyi 3 oyuncusundan biri Necati idi.
İliç ortasahamızın tek ayakta durmayı beceren oyuncusu olmaktan başka, sık sık yerlere düşen Saidou'nun da kademesine girmeyi becerdi. Ortasaha hucum bağlantısında da iyi işler yaptı. Hep böyle devam İliç.
Ümit Karan bana göre maçın adamı idi. Son günlerde bir Tümer-Karan takası lafı dolanıyor. Umarım yönetim böyle bir karga güldürecek cinsten hataya düşmez. Artık yönetimin son savunucularıda sırtlarını dönmesinler kongreye birkaç ay kala. Umit hem attı hem attırdı, başkentten 3 puanla döndü isek bunun iki buçuğu yine Umit Karan'a yazılmalı.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/anks-gs-karan.jpg
Ümit Karan, ligteki gollerini düzineye tamamladı. Ligin en iyi golcüsü kim artık Gerets görmüştür.. (mü acaba?)
Hakan Şükür oyuna geç girse de kral yine kral. Kısa sürelerde Ahmet Yıldırım'a da zor anlar yaşatırken bir de Ramazan'a kırmızı kart göstertti.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/anks-gs-sukurramazan.jpg
Baş pehlivan Ramazan, Hakan Şükür'e bir salto denemesi yapıyor..
Volkan bu maçta ıslıklanmadı. Binbeşyüz kere söylediğim gibi, çocuk ağır. Ama tekniği fena değil. (Sabrinin tam tersi. O çevik ama kafayı kaldırmaktan aciz, Volkan'sa vision dedikleri görme özelliği var ama ağırın ağırı) Bu nedenle Volkan'ın mutlaka 2. yarılarda ve tercihen oyunun son yarım saatinde oyuna alınması gerek. Volkan üstüne çok pres yemediği için derin paslarını iyi attı oyuna girdikten sonra.
MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLA :
WEB-TV (http://canliyayin.cimbom.gs)

gian
03-12-05, 23:18
İliçsiz Hagisiz Tanju demissin de Therockula, Onun da Prekazi'si vardı..

cozker
04-12-05, 00:49
Şu mac göstermiştir ki;

* Forvet hattımız kesinlikle Ü.Karan-Necati olmalı,
* Ayhan mutlaka takıma monte edilmeli,
* Sabri mecbur kalınmadıkca oynatılmamalı,
* Orta sahamız cidden yetersiz,
* G.tümüzüde yırtsak bu hakemlerin/federasyonun bizi şampiyon yapmayacagı.

Bu arada Gerets'in Ayhan'ı çıkartıp yerine Volkan'ı alması bence son derece gereksiz bir hamleydi.. Hakan Sükür yerine de genc Hasan Kabze'yi oyuna alması daha iyi olurdu.. Cocuk çok nadiren şans bulabildigi zamanlarda bile verilen fırsatı iyi degerlendiriyor.. En azından bu şans verilmeli ona, bence..

Saygilar,

pera
04-12-05, 00:59
Bu maç toparlanmamıza vesile olur umarım...Bu arada seyircimiz çok iyiydi, en sıkışık anlarda güzel destek verdiler.

Sovereign
04-12-05, 01:06
Hakan'ın yetersizliği,Necati ve Karan'ın oynaması ayrı konu da...

Net olarak gördük ki bu takımın dikine ve paslı oynaması çok zor...

Şu maçta da sayısız pas hatası yaptık...

Defans yapan ve orta sahası güçlü takımlara karşı çok çok zorlanacağız malesef bu kurguyla...

nefertiti
04-12-05, 01:50
Acayip hırslıydık sahadaki 11imiz hırsı bizede yansıdıki fenerliler arasında maç seyretmek acayip zevkli hala geldi...Eeee ne diyoruzz Cadde kumdan kale:D...Maça gelince de burada Hakan Şukur sevenler gıbı bende kendısını cok sevıyorum...Yıllar oncesıne kadar takımıza verdıgı emeği saymaya gerek yok..Nitekim artık bu takımı hani bırakmak ıstemese bıle aynen bu mactakı gıbı yedekte ızleyıp son 5 dk 10 dk sahaya surulmelı...Uğur; tek kelimeyle yavru aslan acayip parlak bır geleceğı olacagına ve kendısınden cok seyler bekledıgım bırı bugunku mactada kademelere yerınde gırmesı ve yerınde hareketlerıyle bende varım bu forma ıcın der gıbıydı..Kendısının alnından opuyorum...Ayhan;zor tabı uzun suren sakatlıgın ardından bole zor bızım ıcın kader macına cıkmak ve buna adapte olmak....Ama harıkaydı attığı depar verdıgı ara paslarla geri döndüm dedi..Mondi; yaşım gereği Simoviç zamanlarında daha küçüktüm sadece futbola aha gol oldu cınsınden bakıyordum ama onu saymassak Tafferelden sonra en sevdıgım kaleci,adam tek basına bu takım ıcın bana guven verıyor...Ve maçın adamı Umit Karan attığı golemı degınsem yoksa asistemi ahtopot gibi maşallah,sozun kısası o sarı kırmızı,kımseye nasıp olmayan formayı sonuna kadar hakeden bır futbolcu..Tebrikler Karan Tebrikler Aslanlar ve en buyuk tebrıkte Ankaradaki Taraftara.....

Genco
04-12-05, 03:08
Hakan'ın yetersizliği,Necati ve Karan'ın oynaması ayrı konu da...

Net olarak gördük ki bu takımın dikine ve paslı oynaması çok zor...

Şu maçta da sayısız pas hatası yaptık...

Defans yapan ve orta sahası güçlü takımlara karşı çok çok zorlanacağız malesef bu kurguyla...

Ne yapmamiz gerekiyor sence ?..

Bence Hakan Sukur'u ileride birakalim, 90. dakika boyunca rakip defansda Yao Ming veya Shaq'in olmasina aldirmayarak, Sukur'e top sisirelim, hasbelkader belki bir tanesini yere indirir de birisi karabolden vurur..

Ya da Prates'i geri alalim.. Malumunuz Prates toplara iyi vuruyor, Hakan Sukur'de zihinsel olarak golu her zaman dusunebilen ender oyuncularimizdan bir tanesi.. Olimpiyat stadindaki 2-2'lik Galatasaray - Fenerbahce maci da bunun bir gostergesidir, kanitidir, ispatidir.. Dolayisi ile sezon boyunca Hakan'in zihinsel olarak golu dusunmesinin uretecegi ve hazirlayacagi gollerle/pozisyonlarla sampiyonluk iddiamizi sonuna kadar surdurebiliriz diyorum :D

Sovereign
04-12-05, 03:12
Dostum ben Hakan Şükür oynasın,illa ki Hakan sahada olsun,yoksa olmaz demiş miyim?Bu konuda fikir beyan etmiş miyim?

Garip bir Hakan takıntısı oluşmuş malesef sende...

İlginç...

Bazı fikirleri Hakan'dan bağımsız düşünmen dileğiyle...

Namelessonegs
04-12-05, 03:20
Dostum ben Hakan Şükür oynasın,illa ki Hakan sahada olsun,yoksa olmaz demiş miyim?Bu konuda fikir beyan etmiş miyim?

Garip bir Hakan takıntısı olumuş malesef sende...

İlginç...

Gercekten elestirmekten ote,bir takıntı haline gelmis...Adam isterse 2387218 tane gol atsın 45 dakkada, gene de bir kusur bulurlar..

Namelessonegs
04-12-05, 03:28
Bülent Tulun: "İftihar etsinler"

Deplasmanda Ankaraspor'u 2-1 yenen Galatasaray'ın Futbol Şube Sorumlusu Bülent Tulun: "Taraftarlar bu takımla iftihar etsinler, son 24 saatte 2 maç oynandı, bizler herşeyle herkese karşı aslanlar gibi mücadele ediyoruz, 2 maçı herkes düşünsün herkes şapkasını önüne koysun, ama bazılarının sanırım şapkası yok, bu söylediklerimden dolayı ceza alabilirim ama, bu cezayıda şapkasızlar verecektir" dedi.

osvaldo
04-12-05, 11:45
İliçsiz Hagisiz Tanju demissin de Therockula, Onun da Prekazi'si vardı..

Sadece prekazi mi? Göbeğine rağmen tekniği CM değerlendirmesiyle 20 üzeirnden 20 olan Metin vardı şu an bizim kadroda öyle bir adam yok. Büyük Küçük Savaş lar, Rambo Yusuf, Semih, çingen Arif (kocabıyık), Mirsad KOvaçeviç, Cüneyt Tanman, Uğur tütüneker.. var oğlu var. HEpsi de topu bilen adamlardı.

O senelerin kadrosu Türkiyenin Brezilyası gibiydi. Hala o maçları izlerken büyük keyif alırım.

ÖNDER RB
04-12-05, 11:59

İlginç...

egemen genco da bence deyip kendi fikrini belirtmiş zaten değil mi?

yapmayın allahaşkına biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz. burada ne derken ne demek istediğimizi artık az çok anlıyoruz. yerden top oynayamayız dediğinde dolambaçlı yoldan uzun boylu santraforla oynamamız gerek demek istediğini hepimiz anlıyoruz artık.

Sovereign
04-12-05, 13:05
Bravo abi...

Yazdığımız herşeyi Hakan'la ilişiklendirenler sizsiniz malesef.Rüya tabiri gibi sizin yaptığınız.Kablo üstünden düşünce okuma işi.Böyle derken,böyle demişim meğerse.Kendim bile farkında değilmişim...

Benim bu yazdığımdan bu sonucu çıkardıysanız,o da sizin ne gibi bir sağlıksız düşünce içinde olduğunuzu gösterir.Kusura bakmayın...

Hemen hemen aynı şeyleri Sheva da belirtmiş mesajlarında.O da mı iddia ettiğiniz Hakan oynasın derdinde yani.Galatasaray'ın şu güne kadar sahada yansıttığı görüntü açıkça budur.Hakan'la alaksı olmayarak,Hakan'dan bağımsız.Oldu mu?

Bırakın Allahaşkına bu takıntıları...

ÖNDER RB
04-12-05, 13:16
iyi de egemen attığımız ikinci gol araya atılan toptan geldi. ikinci yarı karanın üstten dışarı giden iliçin direkten dönen necatinin auta çıkan pozisyonları yine yerden defansın arasına atılan toplarla oluştu. topu yere indirdiğimizde etkili ataklar yaptğımız ortadayken nasıl şişirerek oynamalıyız diyorsunuz ben anlamıyorum. kötü oynadık evet ama pas yapabildiğimiz sürece etkili olduk.

peki egemen havadan oynamalıysak bu takımın forveti sana göre hakanlı mı hakansız mı olmalı ne dersin?

Sovereign
04-12-05, 13:23
Yahu abi ben havadan oynamalıyız diye birşey de söylemedim ki.Bak hep nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz herşeyi.Bu takım bu orta saha ve kurgu ile hızlı ve paslı oynayamaz diyorum.Özellikle de zorluk derecesi yüksek maçlarda...

O anlattığın şeyler öne geçtiğimiz,bundan önceki maçlarda da vuku buldu zaman zaman.Bu demek değildir ki hızlı ve paslı oynayabiliriz.Dün kaç pas hatası yaptık abi?Goller dışında doğru düzgün pozisyonumuz yok yine...

04-12-05, 13:59
Önder abi bu takım yerden oynayamaz demek havadan oynayamaz demek değilmiş demek ki uzaydan oynamalıyız veya yeni oyun sistemleri üretmeliyiz :) Boşuna zorlama Önder abi neyin ne olduğunu herkes biliyor, görüyor burada :lol:

Sovereign
04-12-05, 14:03
Hah ben de tam seni bekliyordum...

Üçlüyü tamamladık,hayırlı olsun... :lol:

Daha ne yazdığımı bile idrak edemeyerek yorum yapmak da ayrı bir beceridir... :D

Ata için tekrar edelim... :D

Bu takım bu orta saha ve kurgu ile hızlı ve paslı oynayamaz diyorum.Özellikle de zorluk derecesi yüksek maçlarda...

Namelessonegs
04-12-05, 14:20
Bu takım bu orta saha ve kurgu ile hızlı ve paslı oynayamaz diyorum.Özellikle de zorluk derecesi yüksek maçlarda...

Bende katılıyorum..2 tane pası ust uste yapamıyoruz..Sıkısınca arada Umit'te olsa sisirdik..Yani olay Hakanı gorunce sisirelim degil..Sabri,dikine oyun kuracagına Mondragona 60 metre geri paslar atarak ileri dogru sisirmedi mi dun?

04-12-05, 14:27
İdrak edememe gibi bir sıkıntım yok çok şükür ama senin tarzınla ilgili fena halde sorunların var bunu ben değil herkes söylüyor :) Bu ukala tarzını devam ettirirsen korkarım ceza alacaksın.

Sovereign
04-12-05, 14:29
Kusura bakma da senin veya Genco'nun tarzı ile benim tarzım arasında en ufak bir fark göremiyorum...

Cezayı ona göre düşünün-yada doğrusu düşün-bence...

;)

Aslan Suat
04-12-05, 14:29
Şu mac göstermiştir ki;

* Forvet hattımız kesinlikle Ü.Karan-Necati olmalı,

cozker öncelikle sunu belirteyim senden bagimsiz olarak buna yorum getiriyorum. cünkü cogu kisi bunu iddia ettigi icin bunu quote ettim.
su mactaki forvet hattimiz Ümit Karan ve Necati olmasi sizi bu yoruma yiteklemistir eminimki.
su macta forvet hattimiz Hakan ve Necati (veya Ümit) olsaydi eminimki herkes gercekleri görüp forvetlerimiz rezil oynadigini ama 2 gol attigini söylerdi.
nitekim cok rezil bir futbol oynadik.
forvetlerimizde yine Ümit en azindan ortaligi karistirmayi (pozisyon icin ugrasmasi) yeterince iyidi, ama Necati cok rezil oynuyor ezdigi toplarin sayisi o kadar cokki sayamiyorsun bile. attigi golde bile sansliydi, nerdeyse topu kayip ediyordu.

su maci yendiysek tamamen Ankarasporun rezil defansindan dolayi yendik.

gelelim daha kötü olana:

* Orta sahamız cidden yetersiz,

bunu fener macindada gördük, top kayiplarimizi yerden yapmamiza ragmen, israrla havadan top sisirmisizde kayip etmisiz modundaydi millet.
o maci Hakan Sükür yüzündenmi kazanamadik diye sordugumda cevap yoktu.
yani Hakana takacam diye gercekleri görmemezlikten gelmeyelim. bu takim gercekten yerden top yapamiyor. bu oyun stilimizden bagimsiz söyleyebiliriz.
bana göre bu takima, vücüt yapisi mücadeleci olmasina yeterli olan süratli bir adam ve pas yüzdesi yüksek olan bir süratli adam lazim. özelikle fener macinda gördükki bizim futbolcular fenerlilere yetisemiyordu bile.
ve sunuda belirtmek istiyorum bu Saidoo iki üc top caldi diye bu takimda oynayabilir diyen arkadaslar yaniliyor, her macinda dikkat ediyorum pas hatalari cok yüksek.
bu kolay Ankaraspor rakibine karsi bile hatalari cok sayidaydi.

04-12-05, 14:41
Suat takım zaten doğrudürüst top oynamadı hiçbir zaman olay şudur ki bulduğumuz pozisyonlar çok sınırlı ve bu pozisyonları gole çevirecek becerikli forvetlere ihtiyacımız var. Ve bu becerikli forvet kesinlikle Hakan değil. Zaten www.galatasaray.com'da yapılan anket artık taraftarın da sahada kimi görmek istediğini gösteriyor : 40.000 kişi oy kullanmış %64'ü forvetin Necati-Ümit ikilisi olmasını istemiş. Bu maçta da çok iyi oynamadık ama rezil de oynamadık en azından rakibe fazla pozisyon vermedik, gollerin dışında da 3 net pozisyonumuz var buna rağmen. Takımdaki sorun pas yapamamaktan çok kondisyon sorunu olduğunu haftalardır söylüyorum. Oyuncularımı çok çabuk yoruluyor bu pas hatalarının en önemli nedeni budur yoksa düz oyuncular değil orta saha oyuncularımız FB ile aramızdaki en büyük fark fizik kondisyondur.

Bunun yerden veya havadan oynaması ile ilgisi yok bu iki forvet kötü oynasak bile gole yakın oyuncular özellikle Ümit her an gol atabilecek ve defansı zorlayabilecek bir isim, yani pozisyon yokken bile pozisyon yaratabilen bir isim. Şükür ise ancak iyi oynayan sürekli pozisyona giren bir takımda iş yapabilir ama şu takımda sadece 2-3 hava topu alır başka bir şey yapamaz zaten yapacak gücü de yok yaşı da. FB maçında yerden 10 kaybettiysek havadan 40 kaybettik diyebilirim tek yaptığımız Song ve Tomas ile top şişirmekti üstelik uzun FB defansına ve dönen topları kovalayan 3 tane FB'li orta saha olmasına rağmen. Maçı Şükür yüzünden kazanamadık denemez elbet ama Karan olsaydı en başta karambolden bir gol bulurduk diye düşünüyorum.

Saidou'ya gelince evet dün çok top kaybı yaptı zira zemine uygun olmayan bir ayakkabı giymiş ve sahada ayakta kalamadı ama gene de bu takımda oynayabilecek yegane isimlerden biri emin olabilirsin. Esas sen 2 maça bakıp geri kalan 12 maçını görmezsen çok yanılıyorsun bugün Saidou cezalı olsun emin ol ortasahamız tamamen çöker. Dünkü maçta da 4 pasta gol atarken ilk pasın Saidou'dan Ilic'e Ilic'ten Sabri'ye Sabri'den Ümit'e ve sonradan Necati'ye olduğunu dikkatle izlesinler. Biz maçlarda bu şekilde hızlı ve tek top oynayabilirsek çok kolay goller buluruz olay bunu sürekli çalışmakta. Ama her maç dan dun topu şişirerek oynarsak ne kollektif uyumumuz artar ne de doğrudürüst pozisyon buluruz.

Aslan Suat
04-12-05, 15:07
Ata seni biliyorum abicim, ne demek istedigini, lafimda sana degil ;)
bende fener macinda forvet hattimiz Necati Ümit olmalidir dedim (ki mac sonrasi sunu söyleyebilirim öyle olsaydi o macta yine degisen olmazdi).
ama simdi bu Ankaraspor macindan sonra gelipte vay abicim iste gördünüzmü nasil döktürdük gibi yazmanin anlami yok, cünkü bence cok kötü oynayip yinede yendik, nedenide bizden daha kötü olan bir Ankaraspor vardi sahada.

hava topu konusuna gelince:

fener macindada bu Ankaraspor macindada (fener macinin son dakikalarini saymazsak) havadan attigimiz top oranlari aynidir, fener macinda göze batmasi Hakanin topa cikmasi olmasi. o yüzden havadan oynamis gibi gözüküyoruz, ama o macta yerden kayip ettigimiz toplar tehlike olarak bize geri döndü bunu hatirlatmak isterim, kontralarda öyle gerceklesti zaten.
bu mactada cok havadan oynadik topu, yani sisirmeler bu mactada vardi, hata Rize macindada vardi, ama göze batmiyor cünkü Hakan yoktu o mactada bu macta (bunu Hakan kompleksi olarak vurgulamak istemiyorum, (her ne kadar baskalarinda mevcut olsada) daha cok Hakanin yapisindan kaynaklaniyor).

Saidoo konusuna yazamiyacam, isim cikti sonra devam :)

su cümlen cok hosuma gitti ayrica:

Şükür ise ancak iyi oynayan sürekli pozisyona giren bir takımda iş yapabilir ama şu takımda sadece 2-3 hava topu alır başka bir şey yapamaz zaten yapacak gücü de yok yaşı da.

dogru lafa birsey demeye gerek yok ;)

UmBeRtO GS
04-12-05, 15:13
Maçı izleyemedim yorum yapmayacağım ama yazıları okudum ve bazılarında artık her yorumu kasıtlı olarak tek kişiye getirme, ilkokul çocukları gibi durduk yerden birine laf sokup mutlu olma kompleksi başlamış...

Buna biz kısaca Hakan Şükür kompleksi de deriz...

Souvereign'in idrak edememe sıkıntısını herkes söylüyor diyor Boğaziçili bence o sıkıntıyı idrak etme becerisi olmayanlar söylüyor, ya da idrak edip de etmek istemeyenler...

Genco
04-12-05, 20:09

İlginç...

Ben zaten sen oyle dedin demedim ki.. Dediysem nerde demisim?.. (Bkz: Sovereign savunma mekanizmasi) Sanirim kendi problemlerini baskalarinin ustune yikmaya bayiliyorsun ki Ata'ya da, Onder abiye de ve bana da okudugunu anlamaya calisin diye feyz veriyorsun.. Ilk once sen yazilanlari idrak et de sonra baskalarina feyz verecek duruma gelirsin..

Bundan bagimsiz olarak, su mesajindan sana cevap verenlerin anladigi sekilde ben de Hakan Sukur ile oynamaliyiz imasini cikariyorum.. Tabi bunu acik acik soyleyemediginden, yarim agiz ile soyluyorsun ama burada az kisi oldugumuzdan kimin, ne sekilde dusundugunu iyi biliyoruz..

Bunu sana daha evvel soylemistim.. Dikkat ettiysen, bu koskoca forumda bu tur iddialar devamli senin yazdiklarinin akabinde geliyor.. Gene koskoca forumda sadece senin beyan ettigin fikirleri yanlis anliyoruz.. Eger soyleyeceklerini ima etmeden, direk bir sekilde soylersen memnun kaliriz aksi takdirde yazdigin her imali cumleden sonra bizim cevap verme hakkimiz olacaktir ve bu da seninde mutamadiyen kendini savunmaya calistigin cevap hakkini doguracaktir, "Ben nerde oyle demisim?", "Oyle demek istemedim ki", "lutfen okuduklarimizi anlayalim"..

Sovereign
04-12-05, 20:28
Benim fikirlerimi "yanlış" anlayan kimler acaba?Malum 3 kişi mi? :D

Ben diyeceğimi demişim arkadaş.İster öyle anla,ister böyle.Sana-size-dil dökecek değilim...

Çok da umuruda yani...

Bu mesajdan Hakan Şükür oynamalı "iması" çıkıyormuş ha.Ahaha...

Kablo üstünden kahve falı bakmaya devam...

Dediğim gibi takıntı,kompleks kötü şeyler...

Genco
04-12-05, 20:53
eksisozluk tadindaki sitelerden buldugun anlamlara bakarsak durum vahim tabii, ama TDK (Turk Dil Kurumu'dur acilimi.. :D ) oyle demiyor diye de belirtmistim..

Evet, bu 3 kisi nedense Hakan'i savunan Spree olsun, Parma olsun, Kaan olsun, Yasin olsun ve diger kisilerin hic birisini seni anladiklari gibi yanlis anlamiyor, mutlak suretle seni yanlis anliyor.. Bi yerlerde yanlis var ama nerelerde :D

Nedenini yukarida soyledim, gene soyluyorum.. Cunku yazdigin mesajlarin hemen hemen hepsini sinsice ve bir seyleri devamli ima edercesine yaziyorsun.. Diger Hakan'u savunan kisiler gibi dusundugunu direk yazma cesaretini gosteremiyorsun.. Sonra uzerine gelinince de kalip cevabin hazir: "Ben oyle demedim ki", "Nerde oyle demisim, goster?", "Yanlis anlamissin", "Okudugumuzu anlayalim, idrak edelim"..

Universite bitirmis, kazik kadar herifler forumda herkesi anlamasina ragmen malasef seni anlamiyoruz.. Ben hem kendi adima hem de onlar adina senden ozur diliyorum..

Sovereign
04-12-05, 20:57
En sonunda gerçek yüzüm ortaya çıktı...

Evet senden(Genco'dan) çekindiğim için,"gerçek" fikirlerimi açıklayamıyorum.İma diyorum.Sinsice...

Böyle yapınca ne gibi bir kazancım,ya da Hakan'a ne gibi bir katkım olacaksa?

:D

M.Yasin Cakmak
04-12-05, 21:06
Beyler her topicte sidik yarışı yapıyosunuz lütfen yeter artık.

Sovereign
04-12-05, 21:15
Benim sidik yarıştırmak gibi bir sorunum yok Yasin...

Takımın geçmiş performansı,oyunu,sistemi ve kurgusu üzerine yapmış olduğum bir yoruma bile ne gibi anlamlar yüklendiğini anlatmaya çalışıyorum ısrarla.(Ki bu maça özel değildir,çeşitli başlıklar altında geçmişte de aynı görüşlerim mevcuttur.)

Şunu ima ettin,bunu ima ettin gibi aslı astarı olmayan,kablo üstünden secere tespiti yapmaya yönelik mesnetsiz iddialara da bir cevap vereyim dedim gel gör ki anlatabileceğim birşey kalmamış bu arkadaşlara...

Onun için zaten uzatmanın da bir anlamı yok bence de...

Rahatsızlık verdiysem kendi adıma affola...

05-12-05, 13:14
Fırat Aydınus 7.0 almış.

vicente
05-12-05, 21:50
Pek kimse deginmismi bilmiyorum ama Ilici oldukca begeniyorum ben. Akıllı ve tek top oyanıyısıyla cok etkili pozisyonlara neden oluyor. Takımın geri kalanıyla daha iyi anlasmaya baslar ve takım onun oyun stilini kabul ederse verimi daha da artar. Mesela 2. golde o hızlı gelisen atagı baslatan pası Sabriye verisi cok onemliydi bence.

Yannız yanında cok mucadeleci adamlar olup defansif olarak kendini fazla zorlamaması hucumdaki performansını arttırır gibi geliyor bana. Yani bizim köse gonderine kadar da adam kovalaması biraz abartı oluyor.

Umarım devre arasında gitmez.

zidane38
05-12-05, 22:02
Ilıc'i gercekten son 3-4 haftadır iyi bir performans gösteriyor.en azından biri gidecekse bu ben değilim diyor.biraz daha uyum sorununu aşarsa onu anlamaya başlarlarsa cok daha faydalı olacaktır.Ama aradıgımız 10 numara değil maalesef yine de.