PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mutlu Yıllar GalataSarayı, İyi ki Doğdun

M.Yasin Cakmak
07-11-05, 04:43
Hepinize selamlar arkadaşlar.

Bugün forumumuzun 1. doğum günü.Hepimize kutlu olsun.

Forumumuzun temeli bundan yaklaşık bir yıl önce atıldı. Birkaç Galatasaraylı, eski günlerin özlemiyle bir araya geldi ve Galatasaray.to efsanesini tekrar diriltmek için çabalamaya başladı. Beraberce yazı yazdığımız mevcut ortamda bunu başaramayacağımız kanaatine vardık ve kendimize yeni bir yuva kurmak için uğraştık.

İnanın ki bu kararları almak ve bu ortamı kurmak hiç kolay olmadı. Birkaç gün üstüste yaptığımız saatler süren msn tartışmaları, bitmek bilmeyen telefon görüşmeleri, sayısız fikir alışverişleri. Ama şu an görüyorum ki uğraşlarımız boşuna değilmiş.

600 kusur kayıtlı üyesi olan ve ilk senesinde 60,000’den fazla mesaj atılan bir foruma sahibiz. Bunun dışında sürekli güncellenen güzel bir de ana sayfamız var. Kanımca bizim içinde bulunduğumuz şu ortam mevcut olan Galatasaray siteleri içerisinde en kalitelisi. İşte bu başarıda katkısı olan bazı arkadaşlarımın isimlerini burada zikretmek istiyorum.

Öncelikle forumumuza her türlü teknik desteği veren, kurulumunda inanılmaz emek harcayan arkadaşımız Banu (Arwen). Herhalde kendisi en büyük teşekkürü hakediyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki eğer o olmasaydı, böyle kaliteli bir ortama sahip olamazdık. Banu çok teşekkürler.

Banu’nun ardıdan forumun kuruluşunda öncelikli emeği geçen arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Bu arkadaşlar yukarıda bahsettiğim fikir alışverişlerinde bulundular ve çoğunluğu da forumda aktif görev aldı/alıyor.

Öncelikle Ömür’e (Omur the Little Big) bu mükemmel grubu bir araya getirmekte verdiği emekten dolayı teşekkür ediyorum. Eğer Ömür olmasaydı kuruluş aşamasındaki arkadaşlarımızın hepsi bir araya gelemezdi.

Ömür’ün ardından forumda şu an aktif görev almayı sürdüren arkadaşlarım Ata (Bogazicili), Doğanay(Sheva), Çağdaş(Gian) ve Ceyhun’a(Genco) teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlar hem kuruluş aşamasında hem de kuruluş ardından çok emek harcadılar. Ata forumun her türlü teknik detayı ile uğraştı ve uğraşıyor. Çağdaş ve Doğanay’da hem foruma hem de siteye çok emek veriyorlar, ayakta tutuyorlar. Hepinize çok teşekkürler.

Bu arkadaşların haricinde forumda şu an aktif görev almasalar da kuruluşta büyük emek sahibi olan arkadaşlarımız da mevcut. Kamuran abi (Kamtek), Gökhan(Kral 1905), Onur’a (Arat) kuruluştaki bu emeklerinden dolayı çok teşekkürler.

Ayrıca forumda admin olarak görev yapan Emre’ye (Parma Maniac) ve adını unutmuş olabilecegim diğer tüm arladaşlarıma sonsuz teşekkürler. Eğer sizler olmasaydınız bu ortam bugün bulunduğu konumda olamazdı.

Uzun bir doğum günü mesajı oldu, kusura bakmayın. Son olarak şunu eklemek istiyorum. Taraftar forumlarının kalitesinde yöneticilerin payı mutlaka vardır fakat kalite de asıl pay yazarlarındır. Burayı kurup devam ettiren arkadaşlar ne kadar önemli bir iş yapmışlarsa burada yazı yazıp kaliteyi yukarıda tutan yazarlarımız da en az o kadar önemli bir iş yaptılar/yapıyorlar. O nedenle yazar arkadaşlarımın tümüne, ben yönetici arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

GalataSarayı hepimizin....

Doğum günümüz kutlu olsun.

Teşekkürler;

M.Yasin Çakmak

Namelessonegs
07-11-05, 04:53
hayırlı ugurlu olsun herkese :)..Emegi gecen herkesin eline saglık :buyuksun:

Leli
07-11-05, 07:26
forumun dogum günü kutlu olsun diyorum umarim hep bölye eylenceli kalir nice güzel forumlu günlere...

UmBeRtO GS
07-11-05, 14:24
Emeği geçen herkese teşekkürler...

Nice senelereeeeeeeeeee :)

zidane38
07-11-05, 15:05
nice senelere........
emeği geçen herkese cok tşkler.iyi ki üye olmuşum buraya.
forumdan tanısıp konustugum pek bir insan olmasa da cok güzel zamanım geçiyor burada.katkılarından dolayı herkese tşkler.

caglar_by
07-11-05, 16:46
Ben tesadüfen buldum galatasarayı forumunu ama iyiki buldum bende kimseyle birebir tanışmasamda bu forumda kendimi iyi hissediyorum bence burası en kaliteli galatasaray forumu hatta futbol takımlarının forumları arasında en kalitelisi desem abartmış olmam emeği geçen herkezin eline sağlık iyiki böyle bir forum yapmışsınız ve iyiki doğdun galatasarayı nice senelere

Maynard
07-11-05, 17:41
bende aynı çağlar gibi tesadüfen buldum forumu ve tanıdığım kimsede yok ama yinede bu forumda yazmak çok keyifli!!!
emeği geçen herkese teşekkür edip,iyiki doğdun galatasarayi diyorum :D

Onur1905
07-11-05, 20:06
Curcunadan,tanatanadan uzak bir forumumuz var.Kıymetini bilelim.Emek veren herkese teşekkürler.

Nice senelere.

arat44
07-11-05, 21:18
mutluyuz, gururluyuz yasincim... :)

hep daha iyiye insallah...

Crohn
07-11-05, 21:56
Mutlu yıllar :)
Hepinize teşekkürler

Serkan1905
07-11-05, 22:51
Mutlu Yillar.

Emegi gecenlere de Tesekkürler.

08-11-05, 10:01
Hepimize mutlu yıllar, kaliteli forum kaliteli kullanıcılar sayesinde oluşur, herkese teşekkürler ;)

Bengü Cakmak
08-11-05, 10:37
nice senelere...

Ata ve gian a ozellikle tesekkur etmek lazim.

ellerinize sagalik insallah bozulmaz

JackDaniels
08-11-05, 10:54

Vay be zaman su gibi akıp gidiyor...

Daha dün gibi hatırlıyorum...Kıramayacağım bir arkadaşımızın gelip "yeni forum açıyoruz senide bekliyoruz" demesi...

Ve foruma üye olmam, sanki dün gibi...

1 sene geçmiş...pehhh..bu zaman nasıl bir şeydir yaaa...

Neyse;

Nice senelere...Hep beraber...
;)

JeWeL
08-11-05, 14:32
mutlu yıllaaaaaaaaaaar :D :D

nice senelere hep beraber inş. dielim ;) :)

tyisik
10-11-05, 03:46
hani pastamiz nerede vaybe 1 sene gecti demekki yaslaniyoruz dogum gunumuz kutlu olsun

Gladi
10-11-05, 19:30
kurulmasında emeği gecen, kafa yoran herkese çok çok tesekkurler...

nice senelere :)

LuisFigo
11-11-05, 04:15
acilis yildönümünüz kutlu olsun

ÖNDER RB
11-11-05, 19:38
iyi ki kurmuşsunuz (ya da kurmuşuz)

kara01
11-11-05, 23:08
nice yillara aynen boyle devam :okey:

pera
13-11-05, 18:30
Tesadüfen bulduğuma en çok sevindiğim şey; bu değerli forum. Kuran ve emek verenlere çok teşekkürler. Nice senelere... :okey:

Can Baysan
13-11-05, 22:49
Nice yıllara... :okey:

Keşke; internet piyasasında şimdikinden daha çok sayıda kaliteli forumlar oluşturulabilse... Halbuki; mevcut sayı (futbol forumları için konuşuyorum) bir elin parmaklarını geçmez.

hatice
14-11-05, 12:47
her zaman böyle devam etmesi dileğiyle herkese çok teşekkürler en büyük cimbom

cimbomgirl
04-12-05, 20:33
nice senelere