Tüm Versiyonu Göster : Kendimizden Haberler
Yiğit (Galathian) arabasının hurdaya çıktığı bir trafik kazası geçirdi. Evinde yatıyor. Ankara asfaltında yüksek hızla yolun sağ ve solundaki korkuluk ve benzerlerine ikişer kere çarparak ancak durabilen otomobilinden ciddi yaralanmadan çıkmış olması, bir çeşit teselli sayılabilir.
Erol (Kosecki) bel fıtığı olduğu için bir haftadır evinde sırt üstü yatıyor.
Serkan'ın (Lioney) patronu cümle alemi iyice dolandırarak ortadan yok olmuş. Serkan, mafyatik alacaklılarla, işini kaybeden üstelik imzaladıkları senetler yüzünden başları iyice derde giren çalışanlarla, tamamlanamayacak projelerin müşterileriyle uğraşmaktan patronuna kaptırdığı önemli miktardaki kendi parasının derdini henüz düşünemiyor.
Dün Denizli maçı olmasaydı bunlardan nasıl haberdar olabilecektik?
Yiğit'e çok geçmiş olsun , Erol abi de umarım en kısa zamanda iyileşir Serkan'a da hep söyledik ne menem iştir bu diye ona da geçmiş olsun sahiden de bir olumlu haber yok mu Korcan?
Aslan Suat
23-10-05, 15:36
hepsine gecmis olsun.
hepside birbirinden üzücü haberler :(
Abi hakkaten yok mu iyi bir haberi yahu?
Geçmiş olsun herkese...
bende grip olmusum üzerinize afiyet,bi bas agrisi var ki sormayin ..aşı yapmak lazim
Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar umarım en kısa sürede işler yoluna girer ve düzelir.
Yahu bu ne biçim topic (yani öküz gibi herşeyden bihaberiz o açıdan çok faydalı ama hakikaten üzüldüm ya) vallahi bir şekilde hepsinin bir yola şekle girdiğini görmeden bize rahat yok, içim darlandı..
Herkese çok geçmiş olsun; çok üzüldüm..
Her şerde bir hayır vardır, insallah yakın zamanda bu sozu dogrular olaylarla karsılasırsınız..
Ray52Lewis
23-10-05, 18:14
Tüm arkadaslara cok cok gecmis olsun, umarim en kisa zamanda tekrar hersey yoluna girer...
herkese cok gecmis olsun Allah yardimcilari olsun
M.Yasin Cakmak
23-10-05, 21:14
Herkese gecmis olsun
Hepinize teşekkürler beyler.
Epey büyük bir trafik kazasını( sanırım ilk çarpışma anında hızım 120 km civarına düşebilmişti ancak) epey ucuz ve hafif atlattım(birkaç çizik, bolca ağrı-sızı) Koskoca 406'yı dümdüz ve pert ettik. Cana geleceğine mala gelsin derler, bizde de allahtan öyle oldu.
Bu olaydan da kimi dersler çıkardım ve bunların sizler içinde geçerli olabileceğini düşünüyorum.
1) Ne olur emniyet kemerlerinizi takın. Hayatımı o vücut ve can sıkan,rahatsız edici şeride borçluyum.
2) Lastiklerim epeydir kabaktı ve ihmal ediyordum. 500-600 milyonluk bir harcamayı veya 2 saatlik bu tarz ufak işleri asla atlamayın.
3) Arkanızdan 170 km ile gelip boyuna sellektörle yol ver tacizinde bulunan eşşoğlueşşekleri siklemeyin, defolsun sağdan kendi geçsin çok acelesi varsa.(küfürlerimi mazur görün)
4) Yağışlı havalarda normalde ne sürat yapıyorsanız en az yarıya indirin bu hızı.
Bu arada Erol Abiye acil şifalar Serkan'a da kolaylıklar ve sabır diliyorum.
Gecmis olsun, ucuz atlatmissin Yigit..
Çok geçmiş olsun hepinize...
çok çok geçmiş olsun biraz geç oldu ama arkadaşlar...
Leotheking
25-10-05, 12:16
Herkese gecmis olsun....
Herkese çok çok geçmiş olsun..
Biz de bir haftadır sallanıyoruz,bugün eve geldik artık.Babannemde kalıyorduk.Umarım fırtınalar dinmiştir artık..
USAtaraftar
26-10-05, 01:28
Bu Kullanıcı Once Forumdan Uzaklastırılmıs Daha Sonra Kendı ıstegıyle Ayrılmıstır.
M.Yasin Cakmak
26-10-05, 01:33
Allah koruyor vallahi..beyler bende ufak bir akza yaptim ama ciddid egil sizinkiler gibi. Sadece arabada hasar var.
Tekrar tekrar gecmis olsun.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to