PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 4 Mersin İdman Yurdu 0

gian
22-10-05, 22:53
Türkiye Kupası maçı Çarşamba günü..

LuisFigo
22-10-05, 22:54
rahat aliriz herhalde...

Sheva
23-10-05, 04:17
Hasan Kabze, bir devre de olsa Ayhan, sağ bekte Uğur, solda Ergün (haftasonuna alışsın diye), defansta Yalçın bu maçta görmek istediğim futbolcular..

tyisik
23-10-05, 18:19
Mersinliyim ama tabiki gonlum Galatasarayda rahat aliriz bu maci

Berk
23-10-05, 18:53
Yayın hangi kanalda biliyor musunuz ? Ligtv'de mi yoksa Showtv'de mi ?

gian
23-10-05, 18:54
Tum Turkiye Kupası macları LigTv'de bildigim..

Berk
23-10-05, 18:56
Aynı saatte başka maç varsa bir ihtimal olabilir diye düşündüm..

gian
23-10-05, 18:57
Ona gore yaptırırlar ayarlamayı federasyondan, merak etme :)

caglar_by
23-10-05, 21:12
Bizim maç show tv'de bende rahat alır gençler maçı öncesi bol gollü bir galibiyetle moral buluruz düşüncesindeyim.

M.Yasin Cakmak
23-10-05, 21:24
Kabze mutlaka oynamali.

Tequila
23-10-05, 22:44
kaçta olduğu bellimi acaba maçın ?

MarMara
23-10-05, 22:54
yönetim de tam hıyar...
yapsana denizli maçına gelene mersin maçı bedava...
şindi kimse gitmez maça...hiç akılları yok...
mersin maçını rahat alırız.sorun gerets in yedek oyuncuları deniyip denemeyeceği...bence tüm takımı değiştirsin....

------------aykut---------------

suat----yalçın----can----uğur

arda---volkan---ergün----zafer

----kabze-------özgürcan-----

diorum kadro bööle olsun...ayhan iileşirse bi 5-10 dk oynasın...
aklıma gelmeyenleri de denesin...ne biliim ortaya karışık bişeyler atsın...

tripotter
24-10-05, 01:05
bir anda o kadar değişiklik nasıl olur bilemem ama aykut(eğer iyileştiyse)-yalçın ve hasan kabzeyi gerçekten bende çok görmek istiyorum..Bir de Zafer ve Ardayı da birer yarı oynatsa çok iyi olur...

LuisFigo
24-10-05, 02:26
ben suat usta´yi merak ediyorum,unuttuk adami...

LuisFigo
24-10-05, 02:36
ben suat usta´yi merak ediyorum,unuttuk adami...

sigara69
24-10-05, 02:43
Cezalilar Figo,

Cezasi,

Bu topic'e 100 kere ben suat usta'yi merak ediyorum unuttuk adami yazcak..

LuisFigo
24-10-05, 03:39
Cezalilar Figo,

Cezasi,

Bu topic'e 100 kere ben suat usta'yi merak ediyorum unuttuk adami yazcak..

hönk :)

ha simdi gördüm,iki kere cikmis postum...allah allah 8 dk sonra yine aynisini niye yazayim yoksa :)

caglar_by
24-10-05, 16:23
Arkadaşlar maç saat 20:00'da 27 Ekim Perşembe günü show tv'de.

caglar_by
25-10-05, 22:53
Arkadaşlar bir düzeltme yapayım bizim maç show tv'nin sitesinde gözükmüyor. Ama birkaç gün önce reklamları vardı show tv'de. Birde bir kısmı lig tv'de bir kısmı show tv'de olucak türkiye kupası maçları diye duyurmuşlardı özür dilerim.

Sheva
25-10-05, 23:30
Evet maç perşembe akşamı saat 8'de ve show tv'den naklen yayınlanıyor..

Bende kendi kafamdaki kadroyu yazıyım;

Aykut (Fevzi)

Uğur Yalçın Suat Ergün

Arda Ayhan Zafer Altan

Hasan Kabze Necati

Çok fazla yedek ağırlıkli bir kadro olarak gözüküyor ama gayet iyi bir 11 olduğunu düşünüyorum.. Defansta Song ve Tomas bir maç oynamasınlar, 2 senedir maç sektirmediler, fiziksel olmasa da zihinsel yorgunluk olur.. Uğur iyi oynarsa kötü döneminde Cihan'dan formayı kapar, Ergün'ün de haftasonuna alışması lazım..

Sağ kanatta Arda'yı herkes öve öve bitiremiyor, bende birkaç kez izledim çok çok iyi tekniği var ama fizik olarak biraz zayıftı, en çok onu merak ediyorum bu maç (oynamayacağını biliyorum tabi).. Ayhan en az yarım saat oynarsa iyi olur, Zafer de ilk 11 başlamalı diye düşünüyorum.. Altan da bu stressiz maçta oynasın da görelim bu sene kendisinden bişey bekleyelim mi beklemeyelim mi..

Forvette ise son maç oynatılmayan Necati ve uzun zamandır şans bulamayan Hasan Kabze'yi bekliyorum ama bu seçim bana göre bu kadar açık olmasına karşın her nedense bu ikisinin birlikte başlamayacağını düşünüyorum..

M.Yasin Cakmak
26-10-05, 00:04
Madem bu kadar coluk cocuk oynayacak Necati'nin yerine de Ozgurcan, Altan'in yerine de Cafercan oynasin hocam.

caglar_by
26-10-05, 00:10
Sheva eminmisin show da olduğuna bak bende lig tv yok gitmem maçı izlemeye kaçırmayalım sonra ben şimdi bidaha baktım show'un sitesine yazmıyor öyle birşey. Valla iki elim yakanda olur ahirette ;) ;)

Ayrıca bu günkü antremanda hakan ve ümit yedek takımla çalışmış son anda bir aksilik olmazsa hasan kabze oynuyor, antremandaki as takım kadrosunda hasan kabze ve ergün var değişik olarak.

Sheva
26-10-05, 00:27
Evet maç perşembe akşamı saat 8'de ve show tv'den naklen yayınlanıyor..

Bende kendi kafamdaki kadroyu yazıyım;

Aykut (Fevzi)

Uğur Yalçın Suat Ergün

Arda Ayhan Zafer Altan

Hasan Kabze Necati

Çok fazla yedek ağırlıkli bir kadro olarak gözüküyor ama gayet iyi bir 11 olduğunu düşünüyorum.. Defansta Song ve Tomas bir maç oynamasınlar, 2 senedir maç sektirmediler, fiziksel olmasa da zihinsel yorgunluk olur.. Uğur iyi oynarsa kötü döneminde Cihan'dan formayı kapar, Ergün'ün de haftasonuna alışması lazım..

Sağ kanatta Arda'yı herkes öve öve bitiremiyor, bende birkaç kez izledim çok çok iyi tekniği var ama fizik olarak biraz zayıftı, en çok onu merak ediyorum bu maç (oynamayacağını biliyorum tabi).. Ayhan en az yarım saat oynarsa iyi olur, Zafer de ilk 11 başlamalı diye düşünüyorum.. Altan da bu stressiz maçta oynasın da görelim bu sene kendisinden bişey bekleyelim mi beklemeyelim mi..

Forvette ise son maç oynatılmayan Necati ve uzun zamandır şans bulamayan Hasan Kabze'yi bekliyorum ama bu seçim bana göre bu kadar açık olmasına karşın her nedense bu ikisinin birlikte başlamayacağını düşünüyorum..

Ben fazla bir çoluk çocuk göremedim bu takımda, kaleciyi de çıkarsak 10 oyuncunun 6'sı ilk 11 oyuncusu neredeyse.. Özellikle orta saha ve forvet hattı konusunda ısrarcıyım (Altan dışında), bu beş oyuncu için kesinlikle doğru maç olduğunu düşünüyorum.. Cafercan Rize'de kaybolmakla meşgul ama maç içinde forvet oyuncu değişikliği olursa giren kesinlikle Özgürcan olmalı haklısın..

Maçın Show tv'de tanıtımın gördüm emin olabilirsiniz :)

caglar_by
26-10-05, 00:53
Bana kalırsa takımı hiç bozmadan hasan kabze ve ergün hariç yine aynı kadroyla çıkacak muhtemel olumsuz bir sonuç alma riskine girmez zaten trömso ve denizli maçlarıyla kredisinin bir kısmını yok yere harcamışken ve yönetim taraftar gerginliği hat safada iken çok fazla gençlere şans vereceğini sanmyorum.

Sheva
27-10-05, 16:18
Bana kalırsa takımı hiç bozmadan hasan kabze ve ergün hariç yine aynı kadroyla çıkacak muhtemel olumsuz bir sonuç alma riskine girmez zaten trömso ve denizli maçlarıyla kredisinin bir kısmını yok yere harcamışken ve yönetim taraftar gerginliği hat safada iken çok fazla gençlere şans vereceğini sanmyorum.

Evet böyle olacak gibi, şaşırdım bugün gazetelerde kadroları görünce.. İlk 11 ağırlıklı oyuncularla çıkıcaz, Necati ve Hasan Kabze forvette oynayacak.. Şöyle bir detay var ki sonuçları ne olursa olsun haklı buldum, büyük ihtimal İliç'e son bir şans verecekmiş bence doğru karar, herkes kesin kararını versin artık..

Sovereign
27-10-05, 16:24
Çok fazla değişiklik takımın dengesini de bozar bence...

Her ne kadar Mersin zayıf gibi gözükse de hiç belli olmaz maçın nasıl gelişeceği...

Yalçın,Hasan Kabze ve Aykut takıma girebilir kafadan...

Ergün,Uğur,Altan vs. gibi takımda zaman zaman yer bulan adamlar olur gerisi...

Ayhan yine oynamaz,sakatlığından dolayı.Arda da milli takım kampında...

MarMara
27-10-05, 16:42
maçtayız marmara_üni olarak.....yürü be aslanım..

ÖNDER RB
27-10-05, 20:01
ben anlamıyorum aykutlar fevziler zaferler ardalar suatlar bu maçta oynamayacaklarsa ne zaman oynayacaklar

Saunders
27-10-05, 20:40
İlginçtir ergün isabetli orta yapıyor.

caglar_by
27-10-05, 20:54
Beyler ben ilk yarıyı izledim ama bu iliç oynuyormu sahadamı.

Bide bizde en iyi ortaları yapan uğur'muş haberimiz yok sert değil ama penaltıya yakın atıyor en azınadan.

Saunders
27-10-05, 20:57
İliç in son maçı budur...

Bu takıma karşı da oynayamayacaksa hangi maçta oynucak...

ÖNDER RB
27-10-05, 21:00
her ne kadar muhteşem oynayıp 8-2-0 gibi mükemmel bir seri yakalayıp geleceğe çok ümitle bakar durumda olsak da müsadelerinizle ben biraz eleştiri yapacağım.

bu takımın durumu nedir biz nereye gidiyoruz allahaşkına biri çıkıp açıklasın bana. 10 maçın 10 unda tek başına orta saha oynayan saidoo nun bu maçta sahada ne işi vardır lütfen söyleyin. hala bu iliç bu ergun bu heinz ı takıma ısıtmaya mı uğraşıyoruz. 20 yaşına gelen zaferden biz ne zaman faydalanacağız

hadi geçtim bunları herhalde 15 korner attık. ilk 5 tanesinde sağdan sol ayaklı soldan sağ ayaklı futbolcular orta yaptı. bunların hepsinde çıkış hatası yapan kaleci varken biz sanki bütün ortaları kaleci topluyormuş gibi birden sağdan uğurla soldan ergunla korner atmaya başladık. bu kadar basit bir olay bile bizim sahada ne yaptığını bilmeyen futbolumuzun aynası olabilir.

futbolculara tek tek girmiyorum biri dötlerini çok kötü indirecek ama bakalım ne zaman olacak. ama bu geretse ne oldu ne bitti birden bire sihirli değnek mi değdi ben anlayamıyorum yemin ederim.

Saunders
27-10-05, 21:13
saidou butun ligi cıkarabilecekmi bende mrk ediyorum...

seyko
27-10-05, 21:15
neco attı 1-0

M.Yasin Cakmak
27-10-05, 21:20
Hakikaten....Allah nazardan saklasin adam catlayacak birgun.

Selo
27-10-05, 21:25
Takim aynen Denizli macindaki gibi kotu oynuyor.

Ilic yine cok silik ve etkisiz, solda Heinz kagni gibi agir, Cihan ve Kabze'nin ne yaptigi belli degil..

Allahtan Necati gibi ust duzey bir oyuncumuz var, ne olursa Necati'den beklemek lazim.

Hakem ayni Selcuk Dereli gibi, inceci.. Ilk yari Necati'ye yapilan hareket penalti ve Selim;e kirmizi kart cikmasi lazim. Ikinci derecede iki kritik faulu vermedi . Ince ince oyuyor, firsatini bulursa Mersin lehine bir seyler yumurtlayacak, ama Mersin cok zayif kaliyor..

M.Yasin Cakmak
27-10-05, 21:26
Ozgur giriyor.

Iyi olacak.

seyko
27-10-05, 21:26
marek çıktı altan girdi
kabze çıktı özgürcan girdi

Saunders
27-10-05, 21:30
Kabze iyi kullanamadi şansını...

Bu sene oynaması zor gozukuyor.

Selo
27-10-05, 21:30
Ilic yaptigi herseyi eline gozune bulastiriyor.

Cok kotu oynayamaya basladik yine..

seyko
27-10-05, 21:32
2-0 uğur attı iliçin asisti...

seyko
27-10-05, 21:33
UĞR UĞR UĞR UĞR UĞR :D

M.Yasin Cakmak
27-10-05, 21:33
Ikinci yari izlemeye basladim o kadar da kotu degiliz ya.

Ugur atti simdi.

seyko
27-10-05, 21:35
febeye yine küfür etmeye başladık maçı iyiki bi garantiledik :p

seyko
27-10-05, 21:36
ulan neco....

Saunders
27-10-05, 21:37
Ikinci yari izlemeye basladim o kadar da kotu degiliz ya.

Ugur atti simdi.

Kesinlikle çok kötü değiliz ama mersin çok zayıf takım...

Selo
27-10-05, 21:38
Ugur son haftalarda cok iyi idi, gol atmasi daha da iyi oldu.

2'den sonra biraz kipirdadik, takimda anlasilmaz bir tutukluk var, kpouk kopuk oynuyoruz, defansla ofans arasinda 60-70 metre alan kaliyor, guclu ve pres yapan takimlar karsisinda zor durumlar yasariz.

Selo
27-10-05, 21:39
keske bir tanede Ozgurcan atsa.. Hadi oglum Ozgur..

Selo
27-10-05, 21:41
Saidoo cizgiden cikardi..

Saunders
27-10-05, 21:42
Saidou ya dicek hiç bir şey bulamıyorum...Her maç aynı performansı gösteriyor...Gerçekten helal olsun bu adama...

seyko
ayhan giriyor iliç çıkıyor...

Selo
Ilic cikiyor Ayhan giriyor..

Saunders
Ayhan girdiii...

Yürü bakim ayhan be.

M.Yasin Cakmak
27-10-05, 21:43
E uzun zamandir bekliyoruz yani :)

M.Yasin Cakmak
27-10-05, 21:44
23 hafta olmus ya :(!

Selo
27-10-05, 21:45
Cihan macin basindan beri hic bir sey yapmiyor.

Selo
27-10-05, 21:46
Tempo iyice dustu..

seyko
27-10-05, 21:47
penaltı kullanacaz... ilk yarıda 100% daha net pozisyonda vermedi, bundada var ama :)

Selo
Hakem penalti yumurtladi, Necati penati degil diyor hakeme..

LuisFigo
penaltiya benzemiyordu hic..necati atladi sanki

seyko
27-10-05, 21:48
3-0... tribünler mondinin atmasını istedi ama neco attı :/

M.Yasin Cakmak
27-10-05, 21:48
Ya Neco atmisin golunu birak Ozgur atsin ya da Ayhan atsin su penaltiyi.

seyko
27-10-05, 21:49
özgürcanda attı 4-0

Selo
27-10-05, 21:50
4 oldu, aslanim Ozgur atti..

Florya'da iken idmanlarda da ayni tip golleri vardi, uzerine dusulurse iyi bir forvet sahibi oluruz, fizigi cok iyi..

seyko
27-10-05, 21:51
uğurum benim :D

LuisFigo
27-10-05, 21:51
bu mersin´de tam bir köy takimiymis valla, adam gibi iki pozisyonlari yok..mondragon´u cikartip orta saha fln alsak daha iyi olur

Selo
27-10-05, 21:53
Top Ugur'a gelince kapalidan bir UGULTU geliyor, cok guzel ya..

LuisFigo
27-10-05, 21:54
bos kaleye atamiyor bu mersinliler yahu

Selo
27-10-05, 21:58
Bitti.. 4-0

seyko
27-10-05, 22:02
Top Ugur'a gelince kapalidan bir UGULTU geliyor, cok guzel ya..

UĞR UĞR UĞR UĞR UĞR UĞR UĞR :D

Sovereign
27-10-05, 22:09
iliç için yapılan eleştirilere katılmıyorum bu maçta.İki asisti yapmadan önce,ilk yarıda da geçmiş maçlara nazaran çok daha fazla topla buluştu,daha çok koştu,geriye gelip top aldı.

İkinci yarı bence çok iyi oynadı...

İliç'i oynatabilmek için arkasında kuvvetli iki adama ihtiyaç var bence.Forvet oyuncularının da İliç'i çözmeleri gerekiyor.Tek pas ve verkaç yapmak için yaratılmış İliç.Kullanmak lazım bu özelliği...

LuisFigo
27-10-05, 22:11
ilic bileklerine cok hakim gercekten... ucuz bir brezilyali gibi oynuyor,devre arasina kadar sans vermek lazim
k

soprano79
27-10-05, 22:18
Saidou takımın en iyisiydi gene. Ilic iki önemli asist yaptı, sevindim onun adına, ondan daha fazla yararlanmalıyız. Uğur'u özellikle ikinci yarı çok beğendim. Genç Özgürcan'ı da attığı golden dolayı kutluyorum. Heinz da iyiler arasındaydı. Necati her zamanki gibi görevini çok iyi yapıp gollerini attı. Takımın en etkili forveti.

caglar_by
27-10-05, 22:28
İlk yarıdaki oyunumuz genel olarak çok kötüydü, ama ikinci yarıda beklenen oldu, mersin yorgunlukla oyundan düşünce goller geldi, bence iliç bu maçta çok kötüydü, oyundan düşmüş yorulmuş bir mersine ikinci yarıda iki tane asist yapsan ne olur, ha ilk yarı mersin takımı daha diriyken bişeyler yapsa neyse. Ayhan'ın sahalara dönmesi uğur'un ve özgürcan'ın gol atmaları sevindirici. Penaltıda neco'ya bi temas var ama vermesede olurdu daha sonraki pozisyonda altan'a yapılan daha açık bir penaltıydı. Saidou şu ana kadar her maç aynı performansı gösteriyor çok başarılı (bide hakemler hemen daha oyunun başında yada ortasında ilk hareketine sarı kart vermese) ayhan iyice form tutup gelince orta sahamız çok daha güçlenecek düşüncesindeyim. Taraftarımızın tepkisinide ben beğendim açıkçası, bu sefer hem takıma destek verip yönetime değil fenerasyona tepki verdiler bide bunu aynı tezahurat içinde yapmaları hoş ve ilginç oldu. Son birşey altan ne olur artık oyna ve şu orta yapmayı öğren altan'da benim gözünde son kredilerini kullanmaktadır. Herşeye rağmen galibiyet güzel umarım gençler maçı için iyi bir moral olur takıma.

Sheva
27-10-05, 22:30
Moral verici güzel bir maçtı ve bence artık Gerets'in de bazı şeyleri tamamen çözmesini sağlayacak bir maçtı.. Nedir bunlar;

* 3 forvet mi oynarız, 2 forvet mi oynarız, bütün takım savunmaya kapanır tek adam ileride mi oynarız bilmiyorum ama Necati bu takımda her zaman her şartta oynar.. Bugün yine gayrı ciddi ve yanlış hareketleri yok muydu, bence fazla fazla vardı ama kenara alarak, oyundan çıkararak (hiç mi oyundan çıkmayacak tabi ki çıkacak ama son 2 sene çoğu maçta çıktığı gibi dğeil) düzelmeyeceği belli oldu, olan takıma oluyor..

* Heinz Galatasaray'da görmek istediğimiz seviyede bir oyuncu değil ama bana göre yine de sol kanadın şu an için değişmez oyuncusu..

* Cihan sağ kanat oynayamaz, bu bölgeye Gençler maçında birini bulmalı Gerets..

* Ayhan 10 dakika oynadı ama sakatlığı ve sakatlık korkusu geçtiyse ne kadar işe yarayacağını 10 dakikada hissettirdi.. Topu alışı, saklayışı, takımın yayılışına bakıp ona göre topu dağıtması tam da Saidou'nun yanına beklediğimiz oyuncunun sahip olması gereken özellikler, forma girince büyük katkısı olacak..

* Ergün rakibin de zayıflığından yararlanıp bol bol hücuma çıktı ama Gençler maçında sol kanat büyük ihtimal kevgire dönecek, kaçış yok ne yazık ki..

* Ve en önemlisi, Tomas-Song ve genel anlamda defans 4'lüsü alarm sinyalleri veriyor, testi ne zaman kırılacak bakalım..

Serkan1905
27-10-05, 22:55
Mersin Idman Yurdu biraz daha disli bir rakip olsa veya kondisyonu bizimle esit olsa biz bu maci 4-0 ile alabilirmiydik? Hatta 3 paun dahi alabilirmiydik? Oyuncularimiz kalite olarak Türkiye Liginin üst seviyelerinde. Yeteneklerine baktigimiz vakit, rahat sampiyon olmasi gereken takimin oyunculari. Fakat en ufak bir tökezlemede inanilmaz bir moral düsüklügüne giriyoruz Ilk Yaridaki oyunu izledikten sonra, bizim oyuncularin sampiyonluk hedefini kafadan biraktigini düsünüyorum. Ve ürkütücü bir sekilde gol kaciriyoruz. Sirf bu mac degil, hemen her mac aynisi. 100%lük pozisyonlari madara ediyoruz. Eskiden Hakan yapardi, simdi Necati de yapmamaya basladi. Buna Gerets acilen bir care bulmasi lazim. Duran toplari hic bir sekilde kullanamiyoruz, net pozisyonlari rakiplere hediye ediyoruz, topu adeta kalenin icine tasimaya calisiyoruz. Bu sekilde nasil sampiyon olcak bu takim, diye soruyorum kendime. Ciddi bir tehlike olarak görüyorum ben bunu, hatta Galatasarayda hastalik haline geldi bu olay.

Apollon
27-10-05, 23:09
ILK YARI ZORLANDIK İKİNCİ YARI COŞTUK :)

Gerets ligteki skor yükümüzü taşıyan Hakan Şükür'ü ve Umit Karan'ı dinlendirmeye karar vermişti. Ancak bir türlü gelmeyen gol Belçikalı hocayı da rahatsız etmeye başladı. Neyseki 3. golcümüzü de 11in dışında bırakmamıştı. Necati perdeyi açtı ve oyunu rahatlattı.
Maçın kahramanı Uğur oldu. Genç oyuncumuz hem defansif görevini eksiksiz yaptı, hemde super bir çıkışla golünü attı. Tribünleri mest etti.
http://www.cimbom.gs/macresimleri/gs-miy1.jpg
Bir başka güzellik te Özgürcan'ın kupa maçına bir genç aslan olarak girmesi ve de girdiği ilk maçında golünü atması oldu. Ayhan'ın uzun bir sakatlıktan sonra sahalara dönmesi çok güzel. Biraz geç forum tutsa bile iyi bir Ayhan hem ortasahada Saidou'nun yükünü azaltır, hemde gerekli hallerde sol kanada iyi bir alternatif oluşturur.
İliç'e gelince.. Bu adam ilk goldeki asistine kadar sahada İliç değil piliç gibiydi. Fakat bu da Alex'in bir başka cinsi olsa gerek. Durup durup bir ara pas bırakıyor skoru değiştirttiriyor. Bu gün sahada öylesine gezdi, yan paslarla idare etti, bir sürü top kaybetti, bu nasıl adam diye bağırmak üzereyken bir ara top bıraktı ki, Türkiyede bu pası verecek adam bir elini parmaklarını geçmez. Sanırım İliç'e biraz tahammül etmemiz iyi olacak.
Saidou'dan bahsetmek artık bir gelenek oldu. Kamerun'lu bu seferde çizgiden bir top çıkarttı ki, artık bu adamın hakkını bu seyirci ödeyemez. Ergün yine durgun su balığı gibi, tekniği ile idare ediyor. Fiziki mücadelelerde hiç yok, sadece muz ortalarda var. Tomas ilk gole kadar baktı ki Mersin kilidi açılmıyor, kanat forvet oyuncusu gibi neredeyse çizgiye kadar inip iyi işler yaptı.
Hasan Kabze oynamaya oynamaya köreliyor, Gerets'in ona daha çok şans vermesi gerek yoksa bu oyuncu kaybolacak..
Cihan vasat oyunlarından birisini oynadı, bu oyuncumuzun sezon başı performansını özlemeye başladık.
Maç görüntüleri ve özeti için tıklayalım -> WEB-TV (http://cimbom1.netfirms.com/video/nfphpbb/viewtopic.php?t=33)
Kupanın şampiyonu için kupa macerası böylelikle güzel başladı.

MarMara
28-10-05, 01:10
maçtaydım.ve gittiğim en sıkıcı gs maçlarından biriydi.gerçekten hala kötü oynuyoruz.4 gol attık ama kime....
iliç bu maçın son maçı olduğunu tüm türkiyeye gösterdi....
diyecek bişey yok oldukça sıkıcı bir maçta 4-0 galip geldik.alla sonumuzu hayr etsin.
ümidim fener maçına kadar toparlanmamız....

Crohn
28-10-05, 16:40
İLk yarıda bu takıma bizim en az 5 tane atmamız gerekiyordu.Dİkkat ettiyseniz kalecileri nerdeyse hiçbir topu yakalayamadı hep elinden kaçırdı ya da yumurtladı.
Bunun dışında dün sonradan oyuna giren Altan bence maçın en iyi oyuncusuydu,2 golün hazırlayıcısı oldu ve çok güzel paslar çıkardı.Ama kimse ne Altan'ın adını bile anmamış.
Valla karamsar da olmamak lazım ama,ilk yarıdaki futbolumuza göre değerlendirirsek böyle bir takıma gol atmakta zorlanıyorsak vay halimize... :karisik:

JackDaniels
28-10-05, 18:52
Beckham Uğur' (tipini benzetiorum)a nazar değmesin...ilerde çok iyi olacak..

Bu arda "uur uur uuur uur" tezahüartı gerçekten süper oluyor...

Zaten avrupada ismi uğultu şeklinde olan oyuncuların ismini bu şekilde söyleyerek hem futbolcuyu motive ediyorlar hemde inanılmaz bir gürültü çıkarıyorlar bknz manchesterda "ruud"

28-10-05, 19:10
Bence en büyük sorunumuz fiziksel düşüş , ikili mücadelerde zayıf kalıyoruz ve çabuk oynayamıyoruz oysa ilk haftalarda bu işleri çok iyi yapıyorduk.Artık yoğun antrenmandan mı bilmiyorum ama Kabze'nin bile mecali yoktu neredeyse ki bu oyuncu hiç oynamadı gibi bir şey bu sene.