PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sermet Şükür,Yurdaşen Karahasan.Ya yeter be!!

GRINGO
23-11-04, 14:55
Takımdaki kötü futbolun nedeni takım içinde kamplaşmamı?
Buyrun habere bakalım hep beraber.

Kırgınlık karşılıklı
Son dönemlerde futbolunda büyük düşüş gözlenen Hakan Şükür’ün, kaptan Bülent Korkmaz, Hasan Şaş ve Necati ile arasının açık olduğu öğrenildi. Babası Sermet Şükür’ün, “Bülent’i bile milli takıma alıyorlar ama benim oğlumu almıyorlar” sözleri sonrası Kaptan ile Hakan’ın arasına soğukluk girdiği bildirildi. Hakan’ın ayrıca milli takıma seçilmediği dönemde kendisine yeterince destek vermediği için Bülent’e kırgın olduğu ifade edildi.

Açıklamalar tatmin etmedi!
Kendisine yeterince destek vermediği için Bülent’le kırgınlık yaşayan Kral’ın, her zaman yakın ilişkiler içerisinde olduğu Hasan Şaş ve Necati’yle de arasına kara kedi girdiği kaydedildi. Şükür’ün, milli takım forması giyen iki yıldız futbolcunun Ersun Yanal’ın tercihleri sonrası yaptıkları açıklamalarda kendisine destek çıkmadıklarını düşündüğü belirtildi. Yıldızlar arasındaki bu gerginliğin takımın futboluna da yansıdığı iddia ediliyor.
---------------------------------------------------------------------

Ya hakkaten şu takıma yazık.Haberin doğruluğu varmı bilmiyorum ama yazık.Bu sen-ben hesaplaşmalrı içinde Hagi naapsınki?
Adamlar milyon dolarlarla oynuyolar ama hala profesyonellikten nasibini almamışlar.

Bi diğeride G.Saray'la ilgili ne konu varsa hemen maydanoz olan Sermet Şükür ve Karahasan.Ya çekin artık ellerinizi şu takımdan.Televizyonlarda,gazetelerde ne haber varsa hemen atlıyosunuz başlıyosunuz yorum yapmaya,Hakanın menejerliğini yapmaya.Gına geldi artık.
Hakanı bende çok severim ama siz birini koruyalım derken koca takımı dinamitliyosunuz.
Ne Aziz Yıldırım ne Ali Şen.Hepsi birleşse sizin kadar zarar veremez şu takıma!!

M.Yasin Cakmak
23-11-04, 15:39
Saçmalık...
Ama doğruysa Hakan'a babası kadar kimse zarar vermedi.

Genco
23-11-04, 19:00
Bu Hakan'da ne acaip bir adam yahu..

Adam 34 yasina geldi, 15 yasindaki kiz cocugu kadar duygusal.. Neymis efendim Hasan Sas'la Necati Hakan'a destek vericeklermis..Yuhh adam 34 yasinda 34.. :karisik:

Sheva
23-11-04, 19:21
Sermet Sukur'un aciklamalarini canli yayinda dinlemistim, gercekten hic destursuz sallamisti Bulent'e.. Kendi takiminda oynayamayan 37 yasinda adami milli takima alir da benim oglumu nasil olmaz diye canhiras bir sekilde bagrisiyordu.. Daha sonra Hakan katilmis ve babasinin soyledikleri icin ozur dilemisti.. O donemde yazmistim umarim bu konusma yuzunden iki kaptanimizin arasina kara kedi girmez diye, maalesef goruyoruz ki girmis..

Bu arada Hakan'in duygusalligi kesinlikle Turk futbol efsaneleri arasinda yer almalidir.. Neyin duygusalligi bunu simdiye kadar kimse cozemedi ancak her kacan gol, her kotu mac sonrasi ortaya cikar hakan'in duygusal yani.. Halbuki Umit Karan mesela insan degildir, odundur, hakettigi halde forma verilmez ancak duygusuz bir adam oldugundan ne uzulur ne gocunur..

UmBeRtO GS
23-11-04, 19:52
Palavradır inanmayın... :uzgun2:

kral1905
23-11-04, 21:31
ipini babasi cekiyor haberi yok..

Parma Maniac
24-11-04, 01:07
walla Hasan ve Necati olayına inanmıyorum pek.. Necati her yerde en iyi anlaştığı kişinin Sukur olduğunu söylüyor ama kaptanla bir husumet var sanırım aralarında.. bu sadece milli takımla alakalı da değil galiba.. Hıncal da geçen bununla ilgili bi şey söylemiş sanırım izlemedim bilemiyorum.. ama çok eskiden beri açıkmış sanırım araları özel bi nedenden..

GaLaFaN
24-11-04, 01:18
takım kampı değil kadınlar hamamı anasını satim..
dedikodunun bini bi para!

Genco
24-11-04, 01:31
takım kampı değil kadınlar hamamı anasını satim..
dedikodunun bini bi para!

:kiskis:

cy lion
24-11-04, 09:54
kaptan bülent bu gibi laflardan kırgınlık çıkaracak biri değil buna inanmam..
ancak hakan şükür konusunda şüphelerim var.

30 yaşını devirmişsin, avrupada bir çok takım gezmişsin eh biraz profesyonellik kapsan ya hakanım. hala daha milli takım polemiğine sarılıp kalmış nasıl olacak bu iş.
sen ver kendini takımına, bırak bu işleri, at gollerini ersun yalan'a cevabını böyle ver vereceksen. öbür türlüsü bize zarar..

hakan şükür biran önce bu duygusallıktan kurtulmalı..aksi takdirde bir süre dinlendirilmeli..

Carmelo
24-11-04, 16:53
Arkadaslar dogruluk payı var bu olayın.
Hakan Sukur'un Kaptan Bulent Korkmaz ile konusmamasi adim gibi eminim dogrudur.
Trabzon'da Zorlu Otel'in lobisinde otururken de dikkat etmistim cunku.
Kaptan indiginde herkes ayaga kalkmisti hani saygidan olur ya.
Hakan kılını kıpırdatmamisti.
Hasan Sas ile arasinda bir kavga olmustur sonradan barisilip ardindan kirginlik suruyodur ama kavgalı degillerdir bence.
Bunun dışında Necati'yle kavgalı olduguna ihtimal vermiyorum.

Serkan1905
24-11-04, 19:00
bazi seyler anlamak gercekten zor.

100. yilimizdayiz. sampiyon olmak zorundayiz, aksi takdirde kus ordusu üzerimize yikilacaktir. yani bu sene avrupada olmamamiz bile cok gülünc bir sey ama neyse.

ve bu sene sampiyon olmamiz gercekten cok zor. belki bizim icin en zor senelerden birini oynuyoruz. gecen sene bile sampiyonluk ihtimalleri (sene basinda) daha fazlaydi.

ben baskan olsam sampiyonlugun yolunda ki bütün engelleri ortada kaldiririm. Hakan, hem oynamiyor, hem de bazilarinla arasi acik, hem de babasi verdigi demeclerle takima zarar veriyor. hadi iyi oynasa insan hepsini unutup, adamin arkasinda duracak. ama hakanin nesinin arkasinda durulur ki?

baskan 1-2 mac daha sabredip, olmadi mi? ocak ayinda yolla ac takimin önünü...

iyicene sinir oldum su hakana....

UmBeRtO GS
24-11-04, 23:25
Basın palavralar yazıyor. Sizde inanıp Hakan Şükür'den nefret ediyorsunuz. Zaten onların (basının) istediği de bu... Bu kadar çabuk kandırılmayalım, oltaya gelmeyelim....

24-11-04, 23:53
Basın 10 palavra yazarsa 1 tane de doğru yazar.. Bu haber doğrudur Sermet ŞÜkür'Ün yaptıklarını bizzat herkes TV'de izliyor neyin palavrası?
Şükür'ün kaç maçtır döküldüğü halde takımdan kesilmediği de mi palavra? Her sene aynı senaryo takım iyi giderken iyi oynarken bir bakıyoruz bir anda herkesin ayağına pranga bağlanmış sanki.. Bu olay takım ruhudur ve şu an gördüğüm ve maçtan izlediğim kadarıyla takımın ruhu dibe vurmuş durumda...
Nerede sene başındaki istekli, 100. yılımızda şampiyon olmak istiyoruz diyen futbolcular nerede şimdiki vurdumduymaz oyuncular.. Ama tabii alternatifsiz olduğunu bilirsen hatalı hareketlerinde dönüp klübeye bakacak durumun olmazsa yatarsın işte böyle çok normal..

USAtaraftar
25-11-04, 08:36
Saçmalık...
Ama doğruysa Hakan'a babası kadar kimse zarar vermedi.

+1

Yeter ya yeter. Bi takim bu kadar guzel sabote edilirdi 100. yilinda. Sadece alkisliyorum...

cozker
25-11-04, 10:52
Basın palavralar yazıyor. Sizde inanıp Hakan Şükür'den nefret ediyorsunuz. Zaten onların (basının) istediği de bu... Bu kadar çabuk kandırılmayalım, oltaya gelmeyelim....

Kulagimizla dinledik tv'lerden babasinin konusmasini. Kaptan Bulent'e laf edisini. Ne palavrasindan bahsediyorsunuz hala?
Yaziktir, Hakan milli takima alinmiyor diye tum futbolcular isini gucunu birakip bununla mi ugrasmaliydi yani? Milli takima alinmiyorsa daha fazla calisip sahada performansini arttirarak Ersun Yanal'a en guzel cevabi Hakan kendisini vermesi gerekirken hem bunalima girip takimi eksik biraktigi yetmiyormus gibi birde babasi abuk sabuk konusarak takimin icine nifak tohumlari atiyor..

Fenerbahce, taraftarin sevgilisi olan ama sahada 10 kisi oynamalarina sebep olan Van Hooidonk'u oyle veya boyle kadrodan kesmeyi basardi ve takimda gozle gorulur bir yukselis basladi. Biz ise ayni sekilde haftalardir takimi 10 kisi birakan Hakan'i maalesef takimdan kesemedigimiz icin haftalardir sahada eksik gibi oynuyoruz ve Umit Karan gibi bir oyuncuda kenarda ziyan oluyor. Cok yazik oluyor.. [/list]

UmBeRtO GS
25-11-04, 14:10
Hakan ayrı kişiliktir babası ayrı kişiliktir, Hakan'ın babası Bülent'i sevmiyor diye Hakan'da Bülent'i sevmeyecek diye bir şey yok.
Ayrıca ben Hakan'ın babasının sözlerine palavra demiyorum. Palavra dediğim şey Hakan'ın Bülent, Hasan Şaş ve Necati ile küs oluşu. Basın takımı birbirine katmak için hergeçen gün yeni bir palavra haber devreye sokuyor. İşte bu küs olayı da bu palavralardan biri...

26-11-04, 14:51
Dün Kaptan'ın doğumgününde görüldüğü üzere Hakan ve Bülent barıştırılmış.. Herhalde aralarında bir tartışma olmasa bütün yöneticiler tarafından barıştırılmazlardı..

cozker
26-11-04, 15:30
Hakan ayrı kişiliktir babası ayrı kişiliktir, Hakan'ın babası Bülent'i sevmiyor diye Hakan'da Bülent'i sevmeyecek diye bir şey yok.
Ayrıca ben Hakan'ın babasının sözlerine palavra demiyorum. Palavra dediğim şey Hakan'ın Bülent, Hasan Şaş ve Necati ile küs oluşu. Basın takımı birbirine katmak için hergeçen gün yeni bir palavra haber devreye sokuyor. İşte bu küs olayı da bu palavralardan biri...

Ata'nın da dedigi gibi dünkü spor haberlerinde Bülent'le Hakan'ın barısma konusu gündemdeydi. Eger GS'yi karıstırmak icin palavra olsaydı bu haberler cıkar mıydı? Tam tersine "Hakan'ın dogumgününde 2'linin hic konusmaması dikkat cekti" tarzında haberler üretirlerdi muhtemelen.. Zaten oldum olası ortalıgı karıstırmaktan baska bir iş yapmamıstır Sermet Şükür. Bir ara da Fatih Terim hakkında agza alınmayacak laflar ediyordu televizyonlarda..
Neyse sonucta Bülent'in dogum gününde tatlıya baglanmıs hersey. Umarim takima olumlu yönde yansır bu ve Hakan'da sene basındaki formuna bir an evel döner..

duman
30-11-04, 00:43
Sermet Şükür ve Hakan Şükür ayrı kişilik mi?

Ben yıllardır ikisinin farklı konuştuğunu bir tek o bahtsız canlı yayında gördüm. Onda da Hakan özür dilediyse Bülent konusunda taraftarın ne kadar hassas olduğunu biliyor olmasındandır.