PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 85 Mersin BB 77

gian
16-10-05, 16:02
NTV naklen yayınlıyor su an..Saat 16'da baslıyor maç..

Gerets de tribünde..

zidane38
16-10-05, 16:13
hadı hayırlısı.takımımıza basarılar...

gian
16-10-05, 16:23
İlk çeyreği 28-14 önde kapadık..Çok iyi oynuyoruz..

Malik Dixon müthis bir oyuncu..Uzun zamandır boyle playmaker'a hasret kalmıstık..

gian
16-10-05, 16:47
48-37 onde kapadık ilk yarıyı..

Berk
16-10-05, 16:58
İyi oynuyor gibiyiz ama yine de problemler var bence. Özellikle yedek pivot Garnett'i hiç beğenmiyorum ben. Diğer kaliteli yabancıların yanında kalitesiz gibi geldi bana. 4. yabancı olarak randy livingston'u almışız utah jazz'dan. Eğer Garnett'in yerine skor üretebilen bir pivot bulabilirsek iyi bir takım oluruz gibime geliyor..

gian
16-10-05, 17:09
Bu isitme engelli bir arkadas vardı, Ona ne oldu?

Sheva
16-10-05, 17:38
Tüh ya kaçırmışım ama neyse koyuyoruz..

Sheva
16-10-05, 17:43
Yahu maç 8-9 sayı 10 saniye kalmış hala heyecanla anlatıyorlar.. Koyduk bitti işte, bu kadar heyecan yapmaya ne gerek var..

gian
16-10-05, 17:43
85-77 kazandık..

Malik Dixon 31 sayıyla sahanın yıldızıydı..

Spree
16-10-05, 17:45
çok güzel oldu bu galibiyet.mersin çok iyi bir takım çünkü.bazı zamanlarda zorlansak da malik rahatlattı takımı.bu arada fatih insan değişmiş,bildiğin mutombo'ymuş.triple double'ı 3 blokla kaçırdı.

Berk
16-10-05, 17:52
Bu isitme engelli bir arkadas vardı, Ona ne oldu?

Yollandı o. Yerine Chris garnett geldi...

Ray52Lewis
16-10-05, 17:54
Randy Livingston alindiysa kesin olarak gercekten bizim icin müthis bir transfer olur, onu gecen sezon sonu NBA de Utah icin oynarken hatirliyorum, PG pozisyonundaki sorunlardan dolayi transfer edilmisti sanirim ve fena bir performans da sergilememisti...

Hayatinda önemli sorunlar ile karsilasmis, fazlaca sakatlik gecirmis bir oyuncu, fazla mac oynamamis olsada 9 senelik NBA kariyeri var...

http://hoopshype.com/livingston.jpg

Burda da yakin bir zaman önce yapilan bir röportaji var, New Orleans de "Katrina" dan zarar gören insanlar arasinda ailesinin de olmasindan dolayi...
http://hoopshype.com/interviews/livingston_sierra.htm

savatage
16-10-05, 17:56
- Öncelikle Garnet'in sahte Garnett dahi olamadığını,
aradaki farkın tek harften çok öte olduğunu belirteyim.

- Malik Dixon şu anda ligimizdeki en kaliteli playmaker'lardan.

- Hep söylerim,Şemsettin Baş acaip faydalı bir oyuncu.Bana kalırsa her takıma lazım!

- Eric Gerets'in dışında Özhan Canaydın da tribündeydi.Verdikleri psikolojik desteğin yanına taraftar desteği de fazlasıyla katılınca maçı kaybedeceğimizi hiç düşünmedim.

- Halil Üner'in elinde bu kez uzun oyuncu eksiği de olsa iyi bir kadro var diyebilirim.En azından ligde 4-8 arası bir yerde olması gereken bir kadro!

- Fatih Solak da her takıma lazım bir oyuncu.Rakibi korkutuyor valla.Ancak ribaund ve pivot sorunumuz,Fatih çok iyi oynamasına rağmen aşikar!

- Galatasaray Cafe Crown ismine alışmaya ve benimsemeye başladım.

Ancak tüm bunların yanında Halil Üner düşmanlığım dışında Halil'in yetersiz olduğunu halen düşünmekteyim.
Özellikle Malik Dixon'ın kişisel çabalarının yetersiz kalacağı maçlarda özellikle alan savunmasına karşı ve kritik hücumlardaki coach'ın hücum seçimleriyle büyük sorunlar yaşayacağımızı düşünüyorum.

Berk
16-10-05, 18:29
Bence kadro gayet yeterli. Sadece 5 numaraya skor üretebilecek (bizim uzunlarımız gibi 3lük değil , sırtı donuk oyun) ve de dixon ile pick'nroll oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var gibime geliyor. Bu saatten sonra böyle oyuncu nasıl bulunur bilmiyorum ama aklıma gelen bir corsley edwards var gecen sene febede oynayan bu tarz bir oyuncu.. Kadromuz iyi gibi gorunuyor. Livingston beklediğimiz gibi çıkarsa Dixon ile beraber 1-2 oynayabilirler Hadley'i de 3 oynatabiliriz böylece Şemsettin'i biraz daha rahatlatabiliriz. Bunun dışında Halil Üner'in ben 2 senelik dönemine nazaran oyun sistemini geliştirdiğini düşünüyorum. Ama oyuna müdahelelerde falan hatalar yapıyor olabilir.

Sovereign
16-10-05, 18:31
İyi savunma yaptık,sevindirici olan bu...

Ancak hala sıkıntılarımız devam ediyor.Tek adama dayalı hücum anlayışı çok sakat.Bu maçta da Dixon-çok iyi oyuncu olsa da-birebirleri olmasa,hücumda ne yapabileceğimiz meçhul.

Livingston en azından daha kontrol eden ve takımı oynatmayı seven bir PG.Bu açıdan faydalı olabilir oyunun gidişatı içinde.Ama sakat sakat kariyerini sürdürdüğünü de ekleyelim.

gian
16-10-05, 21:09
ABD'Lİ LIVINGSTON VE HIRVAT SCHAMALIC İSTANBUL'DA
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray, ABD'li Randy Livingston ve Hırvat Marco Schamaliç'i İstanbul'a getirdi.
16.10.2005 - 20:18:00

AA'ya düsen bir haber..

Bu Hırvat Türk statüsünde mi oynayacak, yoksa begenilen mi kalacak?

Berk
16-10-05, 22:01
ABD'Lİ LIVINGSTON VE HIRVAT SCHAMALIC İSTANBUL'DA
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray, ABD'li Randy Livingston ve Hırvat Marco Schamaliç'i İstanbul'a getirdi.
16.10.2005 - 20:18:00

AA'ya düsen bir haber..

Bu Hırvat Türk statüsünde mi oynayacak, yoksa begenilen mi kalacak?

Chris Garnett yollanacak büyük ihtimalle. Onun yerine düşünülüyor sanırım bu Hırvat pivot. Bugunku maçta ikisi beraber oturuyorlardı tribunde...

umut_67
17-10-05, 00:31
valla Allah ülkerden razı olsun bizimde adam gibi bir basketbol takımımız oldu sayesinde şamp. çooooooooook uzak olsada en azından küme düşme sıkıntısından uzak olabileceğimiz bir takım....