Tüm Versiyonu Göster : TV Dizileri Tartışma Alanı
Sayfalar :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Muhakkak izlenmesi gereken bir dizi...
izlemeyenler; kesinlikle bir yerden edinin bolumlerini ve baslayin izlemeye...
24'den beri hic bir dizi beni bu kadar suruklememisiti...
aldigi 6 Emmey odulunu sonuna kadar hak etmis acikcasi...
Muhtesem otesi bir dizi..
Maalesef evden tasındıgımdan beri digiturk olmadıgı icin izleyemiyorum; ama süper, süper, süper bir dizi..
Tüm dvdlerini almak isterim acıkcası..
Var mı arat sende?
JackDaniels
07-10-05, 12:15
hangi kanal?
hangi günler?
saat kaçta?
hangi kanal?
hangi günler?
saat kaçta?
Digiturk Dizimax kanalında Salı ve Perşembe.Hafta sonları tekararı var.Salı ve Perşembe günü saat 10,16 ve 22'de.
Şu anda ilk sezonun tekrarı veriliyor.6 bölüm oldu sanırsam.
Aslan Suat
07-10-05, 12:31
evet süper ötesi bir dizi, ilk bölümünü izleyememistim (alman tvsinde), sonradan izledim ilk bölümü.
ama bir bölüm vardiki o bölümde öyle bir sahne izledimki, diyebilirimki dünya tarihinin en iyi sahnesi (bana göre).
simdi bilmiyorum o bölümü izledinizmi?
herhalde 4. Bölümdü (Walkabout), John Locke un gecmisini hatirladigi bölüm, ve ucagin düstükten sonra ne oldugunu hatirlamasi sahne.
orasi acaip etkiliyici, ve dedigim gibi bana göre dünya tarihinin bir filmdeki yada bir dizideki bana göre en iyi sahnesi, en etkiliyici sahnesi.
simdi orda ne oldugunu anlatmiyorum belki o bölüm daha oynamamistir diye.
ama gercekten süper dizi :okey:
Aslan Suat
07-10-05, 12:38
bu arada John Locke a olan hayranligimi gizleyemedigimi belirtmek istiyorum :buyuksun:
Ulan merak ettirdiniz adama nereden bulacağız şimdi taa Ankara'da bunun DVD'lerini falan
Amerikada ikinci sezonun basladıgı gün sokaklar boşalmıs..Tıpkı zamanında Seinfeld icin oldugu gibi..
Gercekten müthis; her bir karakter saglam..
DVDlerini bulan bana da haber versin :)
DVD bilmiyorum da Divx leri satılıyor.Altyazılı,dvd rip,ses ve görüntü sorunu yok.
Ben tersini yaptım,
önce Lost'u izledim yaz döneminin başında.
Tüm bölümleri birden elime geçtiği ve boş vaktim de olduğu için aralıksız kısa sürede bitirdim.
Ancak seyirciyi merakta bırakma adına çok absürd şeylerin yaşandığını gördüm ve açıkçası "madem elimde tüm bölümleri var,izleyeyim bari" düşüncesiyle izledim.Bu kadar tutacağını,ilgi göreceğini beklemiyordum.
Bu arada dizi,bölümleri ilerledikçe daha iyi olmaya başladı.Sezarın hakkı sezara...
Daha sonra yazın sonlarına doğru bu kez 24'ü eş zamanlı olarak 24 saatte ilk sezonu ve birgün aradan sonra bir 24 saatte de 2. sezonu izledim ve hayatımda böyle dizi görmedim.TV standartlarımı inanılmaz yükseltti.Anlatmaya kelimeler yetmez böyle bir diziyi.Şu an 4. sezonun sonundayım(20. bölüm) ve büyük ihtimal bu haftasonu bitirmiş olacağım diziyi.
Aynı zmanda bildiğiniz üzere Lost'un da 2. sezonu başladı.
Bu yükselen standartlarımla artık ilk sezonu pek de güzel gelmiyordu ancak ilk bölümle,gerçekten Lost'un oturmaya başlamış ve iyiye giden senaryosuyla birlikte en iyi bölümlerinden birini izlediğimi söyleyebilirim.
Ancak 2. sezonun 2. bölümünde tekrardan tempo düştü(özellikle flashback'lerde) ve 24 arasında izlediğim için tekrardan sıkıcı gelmeye başladı.
3. bölüm şu an download listemde ancak 24 bitmeden başlamayacağım ona:)
Bu arada bu dizilerin pek çok film gibi arşivimde olduğunu belirtmeme gerek yok heralde.24'ler sezon başına divx olarak 2 DVD olsa da(yaklaşık 42 dakika her bölüm)(4 sezon=8 DVD),
Lost(tv-rip olarak) maalesef 2 DVD'ye sığmıyor.
Ayrıca 24 sonrası yükselen standartlarımda bundan sonra izlemek isteyeceğim,genel olarak tepkilere baktığımda CSI ve Nip/Tuck var.Başkada izleyemem heralde mevcut diziler arasında.
Can nasıl alırım abi senden bu dizileri? :)
düzenli izleyemesem de gerçekten çok çok iyi bir dizi. ilk yayınlanışında kaçırdığım bölümleri şimdi yakalamaya çalışıyorum. benim gibi altyazı düşmanı bir herifi bile oturtup izletiyorsa kaçırmayın derim. dvd leri satan bulursanız mutlaka haber verin arşivde olmalı.
bu arada şu 24 ü bir türlü izlemek kısmet olmadı dvd satışları mevcut mu?
http://img49.imageshack.us/img49/8048/e023wh.jpg
ebay´de satiliyor
Allahtan tivo varda dizileri kacirmadan izleyebiliyorum lost gercekten degisik ve guzel bir dizi amerikada yasayanlara House dizisini kacirmadan izlemelerini tavsiye ederim muthis otesi bir hastane dizisi
Allahtan tivo varda dizileri kacirmadan izleyebiliyorum lost gercekten degisik ve guzel bir dizi amerikada yasayanlara House dizisini kacirmadan izlemelerini tavsiye ederim muthis otesi bir hastane dizisi
Dizimax House2u da yayınlıyor.Ama beni pek sarmadı.
gian evet var bende...
1. sezon tum bolumleri ve altyazilari var... (divx olarak)
anadolu yakasinda oturuyorum ben... (caddebostanda)
haber ver, istedigin zaman cekerim sana...
Bu dizi topiclerini yaklaşık 2-3 sene geriden takip ediyorum gibi bir his var içimde ama Las Vegas ne güzel bir diziymiş söylemeden geçemiycem :D
ebay´de satiliyor
ah be güzel kardeşim bu abinde ebay de satılan dvd yi anlayabilecek ingilizce olsa alim olurdu.
türkçe altyazılı 24 ve lost bulabilirmiyim onu söyleyin
Şimdi biz bu 24'ü divx olarak indirsek Türkçe altyazı ekleyebiliyor muyuz, bilen bir arkadaş onu söylesin akabinde ben sana bir adres vericem Önder abi, oradan lost idi 24 idi ne istiyorsan indirirsin (tabi hızlı bağlantı şart).. Tabi p2p'lerde falan da vardır ama ben sevmediğim ve kullanmadığım için bilmiyorum..
24 komple 4 sezon...
lost komple 1. sezon mevcut bende...
divx olarak...
sheva, evet...
internetten divx olarak indirdigin zaman altyazi ekleyebiliyorsun...
www.divxplanet.com adresinden...
Arat hocam bu cdleri bana kopyalamanın bedeli nedir hemen söyle hocam.
iskendercimim iyi oldugunu kabul etmen yeterli bir bedel olabilir... :)
ne zamana istedigini soylemen yeter...
bu arada lost 2. sezon ilk 3 bolumude izledim...
dahada iyiye gittigini soyleyebilirim...
Hocam ne zaman müsait olursan bayramda geleceğim herhalde İstanbul'a o zamana olabilir mesela 20 gün falan var :)
arat şöyle söyliyeyim eğer bunlar altyazılıysa istediğin iskendercide istediğin zaman istediğin kadar iskenderi ısmarlayayım sana yeter ki şu cd lerden bana da hazırla
alt yazili abi...
hepsi kontrol edildi, sahsim tarafindan izlendi...
bana tam olarak ne istediginizi musahit olunca yazin, seve seve cekerim...
lost, 24?..
veya her ikisi?..
Amerikada ikinci sezonun basladıgı gün sokaklar boşalmıs..Tıpkı zamanında Seinfeld icin oldugu gibi..
cagdas
sokak mokak bosalmadi kardesim burda :) nerden cikartiyorsun. en nihayetinde reytinglerde diger iki dizinin ardindan geliyor
1)CSI
2)Desperate Housewives
3)Lost
Gerci CSI bazen Desperate Housewifes'a geciliyor ama Lost'u hic birinci sirada gormedim. son hafta reytingleri asagida
http://www.usatoday.com/life/television/nielsen.htm
Ha niye yaziyorum bunu, gicik oluyorum bu diziye de ondan.burda da gorunce dayanamadim yazdim.
bizim hanim bu dizi icin carsamba gecesi hicbir spor olayina musade etmiyor. ne nba, ne baseball.mac ne kadar da onemli olsa dizi yuzunden kaciriyorum. diger dizler oyle degil.CSI'yi kesebiliyor onemli bir mac. Veya pazar gecesi amerikan futbolu maci eger onemliyse, desperate housewives kapatilabiliyor bizim evde ama Lost asla. ne var bu dizide anlamis degilim netekim. carsamba geceleri kabus oldu mecburen internetten gazete okuyorum.
alt yazili abi...
hepsi kontrol edildi, sahsim tarafindan izlendi...
bana tam olarak ne istediginizi musahit olunca yazin, seve seve cekerim...
lost, 24?..
veya her ikisi?..
mümkünse her ikisi de olsun.
ama tek şartla teslimatı senin belirlediğin bir iskendercide yapacaksın :)
[
Ha niye yaziyorum bunu, gicik oluyorum bu diziye de ondan.burda da gorunce dayanamadim yazdim.
bizim hanim bu dizi icin carsamba gecesi hicbir spor olayina musade etmiyor. ne nba, ne baseball.mac ne kadar da onemli olsa dizi yuzunden kaciriyorum. diger dizler oyle degil.CSI'yi kesebiliyor onemli bir mac. Veya pazar gecesi amerikan futbolu maci eger onemliyse, desperate housewives kapatilabiliyor bizim evde ama Lost asla. ne var bu dizide anlamis degilim netekim. carsamba geceleri kabus oldu mecburen internetten gazete okuyorum.
en guzeli tivo al hanim diziyi seyrederken sen macini record edebilirsin valla tivo aldiktan sonra bizde sen yatak odasinda ben salonda televizyon seyredecem kavgasi kalmadi
[
en guzeli tivo al hanim diziyi seyrederken sen macini record edebilirsin valla tivo aldiktan sonra bizde sen yatak odasinda ben salonda televizyon seyredecem kavgasi kalmadi
tyisik
dogru diyorsun.alicaz artik baska care yok
cagdas
sokak mokak bosalmadi kardesim burda :) nerden cikartiyorsun. en nihayetinde reytinglerde diger iki dizinin ardindan geliyor
1)CSI
2)Desperate Housewives
3)Lost
Gerci CSI bazen Desperate Housewifes'a geciliyor ama Lost'u hic birinci sirada gormedim. son hafta reytingleri asagida
http://www.usatoday.com/life/television/nielsen.htm
Abi yaktın yıktın karizmayı :) ben oyle okudum, napim.. :)
Hem bak eşinin de bu derece Lost fanatigi olması beni de dogrulamıs oluyor.. :)
Bugun SNL de Lost un 12 milyon izleyici tarafindan izlendigi soylendi
Valla Arat bana sadece Lost yeter
tamam yarin veya sali bos dvd alip cekmeye basliyorum...
arat kardeşim canın iskender mi çekmiyor kayıtta mı sorun var :)
Arat şunları 2 yapsana. Veya teslimatı bana yap, ben Önder Ata neyim ulaştırırım.
kisa zamanda hayirli haberleri alicaksiniz... :)
kisa zamanda hayirli haberleri alicaksiniz... :)
hangi başkanın müşterisi be
arat kardeşim harbi canaydın gibi oldun valla
Valla Arat o kadar gittik geldik tık yok sende :)
arat bitmedi mi sınavlar?
hazir abi...
atayada soledim onunkide hazir...
2 hafta oldu desem kizmassin insallah... :)
yok canım nerden çıkarıyorsun :kizgin: :kizgin: :kizgin:
tamam kardeşim yeri ve zamanı söyle iskenderini ısmarlayayım.
ayip ediyorsun abi...
sen bana haber ver...
uygun bi yerde bulusalim veya ben ikimizede uygun bi yere birakayim...
Ben de talep etmemiş miydim?
ayip ediyorsun abi...
sen bana haber ver...
uygun bi yerde bulusalim veya ben ikimizede uygun bi yere birakayim...
arat benim altımda araba var bütün gün sokaklardayım. bana her yer uyar özellikle avrupa yakası olursa her gün uyar.
sen bir yer söyle ister oraya bırak istersen istediğin saatte gelip alayım
Hop bir dakika :D Arat abicim bu işin sonu ödemeli kargoya varır :) Ben sana adres verecem sen ödemeli olarak yollayacan uygun mudur?
Mert Baydur
09-12-05, 09:41
Season 1 dvd set'i aldım Amazon'dan
7. bölümdeyim daha, yavaş yavaş seyrediyorum ki çabuk bitmesin diye.
Çabuk biterse Season 2 dvd'si çıkana dek kafayı kırarım!
İnatla Digitürk'ten de seyretmiyorum. Ama sağdan soldan Season 2 ile ilgili duyumlar da almadan duramıyorum.
Curb Your Enthusiasm ile beraber tek beğendiğim Amerikan dizisi kesinlikle.
tamamdir ata bekliyorum adresi...
onder abi, sende telefonunu verirsen bana ortak bir nokta buluruz abi...
korcan abi sanada cekerim tabi ki...
unutmusum kusura bakma...
tek cd 5 cift cd 8 bu arada... :)
Arat;
Hocam bana da yapman mumkun mudur? :)
İnatla Digitürk'ten de seyretmiyorum. Ama sağdan soldan Season 2 ile ilgili duyumlar da almadan duramıyorum.
Mert ne kadar zamanda geldi Amazon'dan? Bir de 38 dolar gozukuyor fiyatı, o kadar ucuz mu? ne kadara mal oluyor shippingle filan?
(Amazon'dan bişey almamıs cahil gian :) )
Shipping 15-20 $ arası tutar tahminim bana 2 haftada gelmişti 5 DVD.
Mert Baydur
01-01-06, 20:11
Mert ne kadar zamanda geldi Amazon'dan? Bir de 38 dolar gozukuyor fiyatı, o kadar ucuz mu? ne kadara mal oluyor shippingle filan?
(Amazon'dan bişey almamıs cahil gian :) )
uzerine az biraz shipping de koyuyorlar.
bende o fiyata aldim.
19 bolum seyrettim su ana dek birinci sezondan ama gecen gun dayanamadim digiturk'teki son bolumunu de seyrettim. (ikinci sezonun baslarindalar Turkiye'de)
ve de ben boyle bagimlilik yapan hic birsey seyretmedim su ana dek.
Mert Baydur
01-01-06, 20:13
istedigin pakedin ebadina gore shipping maaliyeti olusuyor sanirim Ata,
ben Amazon'dan genelde bir anda cok dvd istiyorum ve senin odedigin rakamlari oduyor oluyorum ama herhalde daha az dvd soyledikce, pakedin boyu & kilosu azaldigindan daha makul bir paraya gelir.
amazon.co.uk'den daha ucuza geliyor olabilir, benim dvd player region 1 oldugundan ben amazon.com'dan soylemek durumundayim.
istedigin pakedin ebadina gore shipping maaliyeti olusuyor sanirim Ata,
ben Amazon'dan genelde bir anda cok dvd istiyorum ve senin odedigin rakamlari oduyor oluyorum ama herhalde daha az dvd soyledikce, pakedin boyu & kilosu azaldigindan daha makul bir paraya gelir.
amazon.co.uk'den daha ucuza geliyor olabilir, benim dvd player region 1 oldugundan ben amazon.com'dan soylemek durumundayim.
Aynen öyle, atıyorum ilk paket 10 dolarsa sonrası makul ve normal bir fiyata iniyor 3-4 dolar civarı oluyor.. O yüzden aklınızda birşeyler varsa tek seferde hepsini söylemek en iyisi..
Bir de amazon.co.uk'de de oluyor bütün dvd box setler, fiyat karşılaştırması yapmak iyi olur (delivery'de uk daha ucuz olur ama dvd fiyatı olarak us daha ucuzdur sanırım), bir de tabi region meselesi var..
EVet dediğiniz gibi ben 5 DVD için söyledim o fiyatı. Bu arada region meselesi falan yok yahu kim çıkarmış bunları arkadaşlar söyleyin bana markasını modelini ben size region-free yapayım o playeri yemişim Region'ı :lol: Ben 3 dk'da düzelttim benim LG Home Theater'i ;)
Eheh Ata dizüstü için de geçerli mi o region-free meselesi, çünkü amazon uk ve us arasında baya fiyat farkı var bildiğim kadarıyla..
Yahu bu nip tuck'ta ne acaip diziymiş vay anasına.. :cene:
Parma Maniac
02-01-06, 00:08
amazon iyi, güzel sitedir ama sendit.com'a da bakmadan asla bu tip alışverişler yapmayın derim.. müşterilere yaklaşımıyla olsun, özellikle mükemmel fiyatlarıyla olsun gördüğüm en mükemmel sitedir bu konuda.. aklınızda bulunsun.. inanılmaz indirimleri var.. piyasaya yeni çıkan film ve dizilerde bile..
Nip-tuck'i midem kaldırmıyor benim..
Bu arada bu aksam Rome basladı cnbc-e'de..O da guzel duruyor..
Parma Maniac
02-01-06, 00:10
Yahu bu nip tuck'ta ne acaip diziymiş vay anasına.. :cene:ben de onunla ilgili başlık açmayı düşünüyodum Sheva.. yemişim Lost'u, OC'yi, Six Feet Under'ı.. hayata bakışımı değiştirdi böyle psikopat bi şey olamaz..
arat kardeşim haber bekliyorum. illa ki ben iskender yemeyeceğim diyorsan kargo adresi vereyim. :)
Mert Baydur
02-01-06, 09:51
EVet dediğiniz gibi ben 5 DVD için söyledim o fiyatı. Bu arada region meselesi falan yok yahu kim çıkarmış bunları arkadaşlar söyleyin bana markasını modelini ben size region-free yapayım o playeri yemişim Region'ı :lol: Ben 3 dk'da düzelttim benim LG Home Theater'i ;)
Bende nişanlıma LG dvd player aldım Türkiye'de, o da region'ı kırdı ancak benim ABD'den aldığım Sony DVD player'ı nasıl kırarım bilemiyorum. :karisik:
Yeşim yapıyor ben yapamıyorum diyorsun yani :D Sen buraya modelini yaz Mert ben bir araştırayım sana.
Dizüstünde biraz zor maalesef Doğanay ama yazılımla bu işi çözen programlar var crackleyerek kullanabilirsin ;)
Lost, 24, vs vs tarzı dizilerin full sezon setleri Besiktas Sinanpasa Pasajında dvd olarak mevcut arkadaslar.
Ben surekli ordan alıyorum dvd lerimi..Kalitelidir turkce altyazili olanlari da var isteyenlere..
Mert Baydur
02-01-06, 15:47
Lost, 24, vs vs tarzı dizilerin full sezon setleri Besiktas Sinanpasa Pasajında dvd olarak mevcut arkadaslar.
Ben surekli ordan alıyorum dvd lerimi..Kalitelidir turkce altyazili olanlari da var isteyenlere..
Season 2'de ne alemde acaba o korsancı?
Arat;
:karisik:
Hemen hemen tüm dizileri takip etmek durumundayım ancak izleyemeyip de izlemeyi çok istediğim 2 dizi var:
1-Carnivale
2-Nip/tuck
Ayrıyeten Rome'u da izlemek isterdim ancak Carnivale'nin yayından kaldırılmasına yol açtığı için dolaylı da olsa önyargım var!
Arat;
:karisik:
Hemen hemen tüm dizileri takip etmek durumundayım ancak izleyemeyip de izlemeyi çok istediğim 2 dizi var:
1-Carnivale
2-Nip/tuck
Ayrıyeten Rome'u da izlemek isterdim ancak Carnivale'nin yayından kaldırılmasına yol açtığı için dolaylı da olsa önyargım var!
Can sen bana 24'u mu getirecektin Lost'u mu? :) Unuttum vallahi bak :)
Coldinho dükkan adı var mı, orada sürekli gittiğim bir dükkan vardı en son gözümün önünde bir müşteriye tekme tokat saldırdı böyle öküzlük görmedim.. O yüzden nokta atış yapıp direk dediğin dükkana gidersem iyi olur, böyle öküzlere para kazandırmamak lazım..
@Çağdaş,
24 'ü getirecektim,sebep de Lost'un düzenli olmamasıydı.
Ancak 2. sezonunda son bölüm bu çarşamba(veya haftaya çarşamba) yayınlanınca ilk sezon + ikinci sezonun ilk 10 bölümü de düzene girmiş olacak!
Hemen belirteyim,
hemen her türün geniş arşivi var bende!
Ancak satmıyorum! Dolayısıyla parasıyla istememenizi rica ederim,
zaten vereceğim dizileri de çoğaltma şartıyla bedelsiz veriyorum.
Yani eğer Çağdaş'a 24 verirsem, kendisinden gönül rahatlığıyla talep edebilirsiniz ;)
not:Gerçi kendisine bahsetmemiştim bu şartımdan henüz :)
Ooo abi yanlıs adamım ben o konuda :lol:
Sheva, Mavera Bilgisayar.
Mert Baydur Lost un sezon 2 dvd si cikmaz daha bitmeden sanirim.
Ama diger dizilerin butun sezonları var.
Mert Baydur
03-01-06, 09:53
@Çağdaş,
Ancak 2. sezonunda son bölüm bu çarşamba(veya haftaya çarşamba) yayınlanınca ilk sezon + ikinci sezonun ilk 10 bölümü de düzene girmiş olacak!
Lost bu akşam 22:00'de Dizimax'te sanırım
Yok,ben Amerika'daki yayından bahsediyorum.Netten indirip mümkün olduğunca eş zamanlı takip etmeye çalışıyorum da.
2. sezon 9. bölüm sonrası yaklaşık 40 günlük bir aradan sonra 10. bölümü 11 ocak'ta yayınlanacakmış.
Amerika'da abc televizyonu çarşamba akşamları yayınlıyor bu arada.
Ayrıyeten asıl büyük olay 24 fanatikleri için,
(ki 24 izleyenler 2'ye ayrılıyor;
Beğenmeyenler ve fanatiği olanlar diye (ben 2. kısımdayım ;) ))
15 Ocak'ta ve 16 Ocak'ta ikişer bölümle 5. sezon başlıyor!
Hatta counter mevcut:
http://wtl24.atspace.com/s5countdown/
Mert Baydur
04-01-06, 06:23
@Çağdaş,
Dun gece saat 21:00'da 2. sezonun 2. bolumunu verdi Dizimax ve destansi bir bolumdu!
lost 2. sezon 10. bolum haftaya yayinlanacak ABC televizyonunuda...
24, 5. sezon prequel'i de 3 hafta evvel yayinlandi...
ilk bolumun ilk 5 dakikasini barindiriyor icinde...
www.torrentspy.com adresinde mevcut...
allahim 10 gun sonra basliyacak en sonunda...
Arat noldu olm Kargo gönderdin mi :)
Mert Baydur
04-01-06, 11:16
lost 2. sezon 10. bolum haftaya yayinlanacak ABC televizyonunuda...
Biz 3. bölümü seyredeceğiz haftaya, adamlar 10. bölümde.
Aradaki mesafe hiç fena değil.
Kendimi kasıyorum www.lost-forum.com sitesinden ileriki bölümleri okumuyorum, seyrettiğim bölüm bitince hemen forum'a giriyorum orası ayrı. :buyuksun:
24, 5. sezon prequel'i de 3 hafta evvel yayinlandi...
ilk bolumun ilk 5 dakikasini barindiriyor icinde...
www.torrentspy.com adresinde mevcut...
allahim 10 gun sonra basliyacak en sonunda...
Şu ana kadar çıkan teaserlar için www.flashbasement.com/24natic adresine alalım o zaman sizi ;)
5. sezon ilk bölümün ilk 10 dakikasında olacakları öğrendim ben ama buna rağmen televizyonlarda göreceğim en büyük sürprizlerden biri yine 24'te ve bu ilk 20 dakikada,teaserlarda bahsi geçtiği üzere gerçekleşecek.
Hali hazırdaki 24 için düşüncem,
maç,haber veya tartışma programları dışında televizyon izlemeyen ve hatta aptal kutusu olarak nitelendiren benim için televizyon tarihini değiştiren dizi olduğu yönünde.Televizyona bakış açım değişti bu dizi sayesinde.
John Logie Baird'in yaptığı kadar büyük bir adımdır 24,televizyon dünyası için bana göre.
Arkadas bana bir kaç cd verdi.
2. sezon'un bolumler varmis ( daha hiç izlemedigim için hangi bolumler bilemiyorum :) )
http://img230.imageshack.us/img230/6669/15ox.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/8852/26yd.jpg (http://imageshack.us)
+
211 - The 4400 - The Fifth Page(vostfr).avi
212 - The 4400 - (VO-ST-FR).avi
Isteyen varsa yarin annem Istanbul'a geliyor... Ata'ya gonderebilirim ondan sonra Ata ile anlasirsiniz :)
Bu bolumler'le geç kaldiysam ozur dilerm :D ;)
Mert Baydur
06-01-06, 16:05
Arkadas bana bir kaç cd verdi.
2. sezon'un bolumler varmis ( daha hiç izlemedigim için hangi bolumler bilemiyorum :) )
http://img230.imageshack.us/img230/6669/15ox.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/8852/26yd.jpg (http://imageshack.us)
+
211 - The 4400 - The Fifth Page(vostfr).avi
212 - The 4400 - (VO-ST-FR).avi
Isteyen varsa yarin annem Istanbul'a geliyor... Ata'ya gonderebilirim ondan sonra Ata ile anlasirsiniz :)
Bu bolumler'le geç kaldiysam ozur dilerm :D ;)
ooooh sağlam höppürdötüyorsun be kardeş. süper!
Mert Baydur
07-01-06, 21:42
Yeşim yapıyor ben yapamıyorum diyorsun yani :D Sen buraya modelini yaz Mert ben bir araştırayım sana.
DAV c-900
http://hardware.gamespot.com/Sony-DAV-C900-15985-O-10-12
Salı günkü bölümün tekrarı birazdan Dizimax'te başlayacak..Saat 17'de..
Lost'u aldım bugün sinanpaşa'dan hiç izlemedim bakalım nasıl.. 6 dvd biraz pahalıya mal oldu ama orjinal dvd'den çekim ve amazon'la kıyaslayınca kar kardır yine :) Bu arada abartmışlar ne kadar amerikan dizisi varsa hepsi var, güzel olduğu kadar kanunsuzluğun boyutunu göstermesi açısından da ilginç :)
Bütün dvd'lere bakmadım ama ilkinde 4 var, heralde toplamda 24 olsa gerek.. Amazon'dan baktım us versiyonu 7 disc'miş, belki sonuncusu ekstralardır..
Mert Baydur
08-01-06, 19:25
Bütün dvd'lere bakmadım ama ilkinde 4 var, heralde toplamda 24 olsa gerek.. Amazon'dan baktım us versiyonu 7 disc'miş, belki sonuncusu ekstralardır..
Bende Amazon.com'dan alinmis orjinali var.
Her cd'de 4 bolum var, 6 cd.
Toplamda 24 bolum yani, ilk sezonun tamami.
Parma Maniac
08-01-06, 19:39
ingilizce altyazısı var mı?
Turkce alt yazı var mı, yoksa direk orjinal İngilizce mi?
Benim aldıklarım zaten orjinal dvd'den çekim, öyle dandik menülü falan değil büyük ihtimal amerikan versiyonundan çekmişler.. O yüzden türkçe altyazı olduğunu sanmıyorum ama ingilizce var tabi..
Birazdan cnbc-e'de Rome'un ikinci bolumu baslayacak..
Birazdan cnbc-e'de Rome'un ikinci bolumu baslayacak..
Geçen hafta biraz baktımda...
Bana soft porno gibi geldi bu dizi
haksızmıyım :lol:
Bu arada nip tuck izleyen varmı?
O kadar baktım hiç öyle sahne görmedim cidden öyle miymiş Roma :)
Bu arada bırakın Roma'yı falan da canavar maç var Atletico- Valencia.
Bir önceki sayfa hafif değindik nip tuck'a da, hakikaten çok iyi dizi.. Ben son 5-6 bölümünü izledim, hatta dün akşam da son bölümün tekrarının izledim (sonunu), cidden süper bitiyor.. Yalnız yeni sezon baya sonra başlıycakmış, ekim mi kasım mı öyle birşey..
Parma Maniac
08-01-06, 22:41
o The Carver denen şerefsiz evladı var ya.. adamı hasta eder o.. her çıktığında saklancak delik arıyom evde bu kadar rahatsız edici bi piç olamaz..
Roma'nın bu bölüm ilkine göre çok iyiydi; action başlıyor artık :)
4 günde 17 bölüm izledim Lost'ta yakında gerçeğine yetişirim artık :)
Seninki de ingilizce mi yoksa Türkçe alt yazılı mı?
Türkçe altyazılı benimki.
O zaman istiyorum seninkini :)
Arat'tan temin edebilirsin :)
Arat'in bana yapacagı yok abicim :)
Goruntu kalitesi filan nasıl bari?
Parma Maniac
09-01-06, 22:50
oha Türkçe altyazı varmış, arat bizi de görürsün artık.. Şubat başı İstanbul'dayım bak :lol:
onder abiye yapiyorum simdi...
sonra sanada yaparim cagdas...
emrecim subatta beklerim... :)
Eyvallah aratcım; heyecanla beklemekteyim :)
Arat, niye bu yaygaracı-lar benim önüme geçiyor, sıramı kapıyor? Hayır, ben arar tarar üç beş dvd lost bulurum da, sen başka bir ben bulur musun, onu bilemem. Bilmem açık ve seçik anlatabiliyor muyum?
Kıyamam yahu :) yardımcı olsanıza şu yaşını başını almış adama bakim :)
Yok vazgeçtim siz Korcan a Kurtlar Vadisi si DVD leri hazırlayıp verin :)
Bir de Sultan Makamı bulunurmu desem sizlerde :)
Arat, niye bu yaygaracı-lar benim önüme geçiyor, sıramı kapıyor? Hayır, ben arar tarar üç beş dvd lost bulurum da, sen başka bir ben bulur musun, onu bilemem. Bilmem açık ve seçik anlatabiliyor muyum?
Sayın Koray,
Biraz zahmet edip ilk sayfaya bakarsanız arat'in ilk teklifi kime yaptıgını gorebileceksiniz; siz ve sizin gibiler olaya sonradan müdahil olup bir de bağdakini kovanlar sınıfına girmektedirler.. :)
ya evet korcan abi hakli... :)
cagdas, bi basamak daha insen olur mu abi...
malum, saygi gostermek lazim... :)
Ulan ilk ben istedim, 4. sıraya düstük iyi mi :)
Şu kurtlar vadisi-lost düellosuna ithafen ben de uzun süredir aklımda olan birşeyi yazmak istiyorum :) Şimdi kurtlar'ı ayıralım çünkü amerikanvari geniş bir kurgusu vardı en azından, yani çekimler, oyunculuk vs olarak tabi karşılaştırılamaz ama yine de yüzakımız denilebilecek bir proceydi.. Yalnız onun haricinde bakıyorum (daha dorusu artık en iyisine bile bakamıyorum), bizim tv dizilerinin durumu nedir öyle, bir bölüm başladı mı bitmek bilmez, dakikalarca süren diyaloglar, 70-80 dakika sonunda bir gıdım ilerlemeyen senaryo, yaratıcılık zaten çok yabancı bir kelime, e bir de diğer tarafta amerikalıların yaptığı işlere bakıyoruz hakikaten tahayyül edilemeyecek bir fark var arada.. Tamam iki toplum arasında büyük gelişmişlik ve eğitim farkı var ama sonuçta türk edebiyatı şöyledir böyledir deriz, amerikalılara geçmişi olmayan suni bir toplum deriz ama gelin görün ki bizimkiler 40 sene önce çekilen türk filmi kalıpları dışına çıkamazken, adamların hayalgücünün sınırı yok..
Lost'un ikinci sezonuna ait iki bölümü indirdim ama ikisindede senkron sorunu var.Başlarda poblemsiz ancak 10 dakika sonra falan sesler sonra gelmeye başlıyor.Bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır? Bu işlerden anlayan bir arkadaş varsa yardımcı olsun bir zahmet.
ulan sahtekarlık yapmayın ilk gönderme sözünü ben aldım sırayı ataya kaptırmışız ağzımız açmıyoruz. gül gibi 9 günde bitirecektik şimdi.
:lol: Arkadaşlar 21 bölüm bitirdim :lol: Yalnız orijinali 35'te mi neymiş Onur beni de kandırdı anlayacağınız :lol:
Artık salladım ben zaten; arada izlemedigim bölümleri boşverdim direk izliyorum 2.sezonu Dizimax'ten..
Artık bir gün tamamlarız eksigimizi :)
Bu arada bugunku bolumu saat 22'de sanarak kacırdım; meger 21'deymis..Allahtan saat 1'de tekrarı var; onu izleyecegim..
Valla Lost öyle bir dizi ki aradaki bölümleri sallarsa olmaz be Çağdaş KV gibi bir şey yani her bölümde başka birinin geçmişi var ki olayları bağlamakta çok önemli.
Yok yani yarıdan fazlasını izlemişimdir; artık napalım boyle giderse tümden kacırıyorum..
Hem ben Kurtlar Vadisine kaçıncı bolumden baslamısım, Lost'a daha hakimim ona gore :)
Sor istedigin karakterin gecmisini, soyleyeyim sana :)
Sawyer dolandırıcı,
Boone milyarder bir kadının oglu ve uvey kızkardesi Shannon'a aşık
Shannon üvey kardesinin askını hep kullanmıs, sonra zaten sevişiyorlar filan
Iraklı eleman gizli servis icin calısmıs, en yakın arkadaslarından birine karsı kullanmıs gizli servis onu, en yakın arkadası da kendini oldurmus bunu ogrenince..Bir de aşkı var kaybolan bulamadıgı
Locke'un gecmisini bilmiyorum bak; sadece kendi soylemesinden karton kutu bilmemne sirketine sıradan bir müdür oldugunu biliyorum..
Doktorun babası serefsiz bir doktor; onun bir yanlıs ameliyatına karsı sahitlik yapıyor
Kız bir suclu; sevgilisinin ölümüne sebebiyet veriyor kacarken..Banka soyguncusu..
Zenci eleman avukat bir kadınla evli, sonra kadın cocugunu alıp Romaya gidiyor, baska biriyle evleniyor, bu da kaza geciriyor, cocugun sonra da istemeye istemeye velayetini veriyor
Koreli eleman karısının babası icin suc isliyor
Sismanı bilmiyorum
Baska, yani tek kacırdıgım döngü, ki cok onemli tabii, o Iraklı gittiginde Fransız bir kadınla karsılasmıstı; iste o Others dan bahsetmis..Others olayına cok hakim degilim..
Ki bu geceki bolumde sonunda Others gelecek, cunku gecen bolum oyle bitmisti..
Bir de Doktorla-Desmond'ın ilişkisi var ki, onu da acaip merak ediyorum..
Süper dizi süper :alkis:
Gian'ın son mesaj çok uzundu sanki spoiler var gibiydi aman diyorum öyle birşeye tenezzül etmeyin :D Ne manyakmış birşeymiş bu yahu, ilk bölüm dvd set olarak elimde yalnız izleyenler varsa şunu söylesin bir zahmet 2. season'da s.çmıyor di mi, aynı kalite devam ediyor yani?
Aynen ben de spoiler vardır diye direk pas geçtim ziyan Gian (kafiyeli de oldu) öyle spoiler verme bakim :lol:
Şimdiye kadarki bölüm 2'ler (Türkiye'de yayınlananlar) 1'den daha iyi.
Böyle bir yorum okusam, "1'den daha iyi nasıl olur?" diye düşünürdüm. 2'nin ilk bölümlerini izledikten sonra, düşünmüyorum.
Benim kapalı, 12. bölüm bitti birazdan 13-16'yı koyup transa geçiyorum :D Lanet şey ilerlemiyor da, bu bölümde anlaşılacak ne olduğu diyorum yine bin dereden su getirip olduğumuz yerde sayıyoruz, neyse yine de süper :)
İlerler yavaş yavaş merak etme sen :D Ben de 21'i bitirecektim şimdi :D
Beyler bugunku bolumu izledim..
İnanılmaz..
Korcan abi,
Sen de izlemissin ordan sana diyorum; dügme basma olayı bir nevi Tanrı inancına benzemiyor mu?
Sonucunda ne olacak bilmiyorsun, inanmayı ve ya inanmamayı seciyorsun korkarak..
Spoiler yazmamaya özen göstererek dizi hakkında genel görüşlerimi belirteyim:
Valla bu Lost hayranlığını bir türlü çözemedim.
Tüm bölümlerini izledim.Hatta gördüğüm kadarıyla Türkiye'de ilk izleyenlerden de birisiyim.Ancak pek çok yerde anımsanmayacak kadar hayranı olmasına şaşırarak belki de bunun sebebini bulmak için izliyorum ama bir türlü mantıklı sebep bulamadım.
Hatta olayların absürdlüğü ve senaryonun esnekliği bana Yalan Rüzgarı'nı anımsatıyor doğrusu.Uçak kazasından kurtulan onca kişiden sadece belirli başlı birkaçının etrafında dönüyor olaylar.Diğerleri de(others değil) gerektiği zaman ön planda yer alacaktır.
Eğer bu diziyi ben çeksem inanıyorum ki çok daha iyisini yapardım!
Dizileri takım tutar gibi tutmuyorum elbette ki ancak bunun hayranları ilginçtir o şekilde ;)
24 sayesinde standartlarımın yükseldiği doğru ancak mesela bir X-Files'ın ilk sezonları veya Carnivale gibi kaliteli de bulmuyorum Lost'u.
Bu arada dizinin fanlarıyla birlikte katıldığım nokta,
gian'ın şişman olarak bahsettiği Hurley'in hikayesinin iyi(onlara göre en iyisi :)) olduğu.Eğer merak uyandıracaksa onun hikayesi merak uyandırıyor,ki ondan da 3-4 bölümde bahsediliyor sadece.
Haa,bir de biraz dazlak,Locke'nin hikayesi fena değil.
Bir de son olarak bir sonraki bölümde olacakların tahmin edilmesinin çok zor olduğunu belirteyim.Ancak bunu izleyiciyi zekalarıyla şaşırtmak yerine aptal yerine koyarak yaptıklarını düşündüğüm için diziyi beğenmediğimi de belirteyim!
Ancak,vasat Türk dizilerine alışkın televizyon izleyicileri için ortalamanın üstü bir dizi olduğunu da kabul ediyorum ama mesela benim şu anda birebir takip ettiğim Masters Of Horror,Lost ve 24 - 5. sezon(henüz başlamadı gerçi) arasında en zayıf halka olarak uzak ara Lost'u görüyorum! Diğer izlediğim diziler sadece arşivde bulunsun diye,The O.C. falan yani...Sadece devam etmekte olan dizilerden bahsettiğimi de belirteyim!
Hay ya ilk sezon bitti 2. sezonun DivX'lerini bulmam lazım bir an önce :(
İlk sezonu bana versene sen once? :)
Ben İstanbul'da değilim ki :) Bursa'dayım buradan da Ankara'ya gideceğim
:D
Yolla abi, bir sey yap, neyse parası veririz :)
Benim elimde kopyalayacak malzeme yok ki ne DVD writer var ne de boş DVD :)
Yok sen sendekileri yolla diyorum zaten :) Bir daha izlemezsin nasıl olsa.. :)
:D İzleyecek arkadaşlar bekliyor Ankara'da komutanlar var sonra :D
Bunu izlerken arada acaip tırsan oluyor mu :D
Acaip tırsmadım ama zıpladığım oldu tabii :)
http://www.gnomz.com/blogz_images/Evangeline_20Lilly.jpg
Peki peki bu nedir bu :)
cagdas, korcan ve onder abiler...
ücünüzede ayni anda yolluyotum bayramdan sonra haberin olsun...
korcan abi ve cagdas adreslerinizi yazarmisiniz lutfen...
Hocam adres degil, sen ne tarafta oturuyorsun ben senden alırım yahu..
caddebostan sahil yolunda oturuyorum...
Tamamdır; ben de Atasehir'deyim, sen hazırladıgın zaman haberlesiriz bir gün gelir alırım senden..
Ben de gelir alırım Onur. O kadar zahmet ver, bir de üstüne adrese teslim ettir!
Bu arada, eğer istersen, 13 - 14 cd'lik ve % 80'ini bilmediğim, çoğunluğu garip elektronik müzikten oluşan külli miktarda mpg şarkı, türkü kopyalayıp, gelirken getirebilirim. Veya bir iki film... Veya full 2 sezon İngiliz Coupling'i...
Paylaşım için teşekkürler Korcan abi..
:lol:
Bak Korcan size mpg şarkı getiriyor olm daha ne istiyonuz :koptum:
Beyler bugunku bolumu izledim..
İnanılmaz..
Korcan abi,
Sen de izlemissin ordan sana diyorum; dügme basma olayı bir nevi Tanrı inancına benzemiyor mu?
Sonucunda ne olacak bilmiyorsun, inanmayı ve ya inanmamayı seciyorsun korkarak..
Bu inanç meselesini Tanrı'dan ayrı algılıyorum ben nedense. Evet, aşikarane bir inanç muhabbeti var orada (ve önceki bölümlerde) ama söz konusu inanç ya da kökeni Tanrı demek hiç aklıma gelmemişti. Ya, işte İngilizce düşünememekten ya da kafamın öyle çalışmamasından; bu adamların 'kader' dediği şeyin Tanrı'dan veya ilahi başka bir güçten bağımsız mevcut olduğunu, daha doğrusu senaryonun böyle hazırlandığını düşünüyorum. Tersi; ancak sen yazınca aklıma düştü.
OC'yi izliyor musunuz, biraz baydı sanki.. Bu diziye de 9-10 hafta evvel denk gelmiş ve izlemeye başlamıştım, çok iyi bir bölümdü ne güzel dizi falan demiştim ama ondan beri başaşağı gidiyor, bu akşamki bölümde iyice sıktı beni..
Bariz baydı; Seth Cohen'in diyaloglar ve Marissa icin izliyordum hatta sana ilk ben tavsiye etmistim hatırlarsan :) ama ne yapacaklarını sasırdılar, kızcagızı lezzo bile yaptılar bir ara..
Yalnız iyi hatırlattın simdi izlerim tekrarı var herhalde :)
Las Vegas iyi dizi bu arada..
Las Vegas baba gibi tabi :)
10 gündür evi boş bırakmadan kargomu bekliyorum
sezon 2 nin 9 episode unu izledim manyak otesi
suan 10. yu indiriorum
digiturkte ve orjinalinde hangi bolumlerde suan dizi acaba bilen war mı ?
bi de digiturk dergi de dizimax te salı gunleri 9 da yazıyor
burda 1-2 kisi carsamba demis sanırım
hangisi dogrudur?
ben henuz digi de izlemedim cunku.
Ayrıca Pazar günleri 17'de de o bölümün tekrarı oluyor..
:D Gelsin 2. sezon da yetişelim artık :)
2. sezon nerden geliyor lan sana?
Lost'u biraz fazla karıştırdılar diye düşünüyorum.Hikayeyi bağlayalım diye saçmalayabilirler.Yine de heyecan dorukta izliyoruz.
Bir de kendimce bir fikrimi belirteyim.The OC,Dawson's Creek'le birlikte izledğim en kötü dizidir.
Gelir olm bizde kaynak bol :lol:
kardeşim benim be. kargoya veriyorsun değil mi? yoksa salı karşıya geçip alabilirim.
Mert Baydur
17-01-06, 10:30
Bu sabah Dizimax'te Everyone Hates Hurley adlı 2. sezonun 4. bölümünü izledim.
Geçen hafta 2. sezonun 3. bölümü olan Orientation yayınlanmış ve ben kaçırmış oldum bayram tatilindeyken. O bölümdeki Dharma videosunda neler anlatılıyordu birisi beni bilgilendirebilir mi?
Güya Dharma 70lerde Amerikada kurulan bir enstitüymüş..Bu adamlar bir cok konuda calisma yapıyorlarmis..Bu adada elektromagnetizma ile ilgili calismalari varmis, ancak bir gün bir kaza olmus ve o kazadan beri her 108 dakikada bir belli rakamları girerek bir dügmeye basilmasi gerekiyormus. Bu gorevi 2 kisinin yapması gerekiyormus, bir sonraki gorevli gelene dek o sıgınakta olan kisinin bu islemi yapmaya devam etmesi gerekiyormus..
Neden yok, yapılmazsa ne olur yok..Soylenen bundan ibaret..videoda..
Bugünkü bölümün -bence- en dandik lost bölümü olduğunu söyleyeyim.
Dur abi daha izlemedik; kırma hevesimizi..
Hoş senin begenmedigini ben kesin begenirim simdi :)
24 5. sezon basladi amerikada evvelsi gun...
24 5. sezon basladi amerikada evvelsi gun...
Lost'un 2. sezon 10. bölümü bence şu ana kadarki en güzel bölümüydü.
Hatta ilk defa hakkında olumsuz bir laf etmeyeceğim bölümdü diyebilirim.
Ancak aradan 3 gün sonra 24 gene bana dizi standartımı hatırlattı.
24'le diğer dizileri aynı kategoride düşünürsem,
hiç bir diziden zevk alamıyorum çünkü aralarında aşırı büyük fark var.
Pazar akşamı 24'ün ilk 2 bölümü,
dün akşam da 3 ve 4. bölümler yayınlandı.
Bundan sonra normal şekilde haftada 1 yayınlanmaya başlanacak ve hayatında uyuşturucu değil,sigara bile kullanmayan,dolayısıyla bağımlılığı anlamayan ben,bu diziyle ne demek olduğunu öğrendim.
Güya günlere yayarak izleyecektim ama ilk 3 bölümü dayanamadım izledim ve şu anda da 4. bölümü izlemek için sabırsızlanıyorum.
5. sezon gerçekten de söylendiği gibi en iyi şekilde başladı.Diğer dizilerde neyin ne olacağı hakkında muamma uzun sürerken,bu dizide,hatta bu sezonda diziyi tek başına izletebilecek önemde kişiler pat diye ölüyor.
Neyse,spoiler vermeyeyim!
Gerçi olacakları az çok biliyordum ama buna rağmen,bir dizi bu kadar mı mükemmel yapılır be kardeşim!
edit:Hakkında fikir sahibi olmak için iki güzel promo vereyim(her iki dosya da 14mb sanırım):
http://twentyfouronline.com/clips/24S5Promo15Gina.zip
http://twentyfouronline.com/clips/24S5Promo16Gina.zip
Özellikle ikincisini izlerken sesi açın!Dizinin atmosferini güzel yansıtmışlar,Kasabian'ın son dönemde giderek popüler olan şarkısı eşliğinde!
Mert Baydur
17-01-06, 16:22
Güya Dharma 70lerde Amerikada kurulan bir enstitüymüş..Bu adamlar bir cok konuda calisma yapıyorlarmis..Bu adada elektromagnetizma ile ilgili calismalari varmis, ancak bir gün bir kaza olmus ve o kazadan beri her 108 dakikada bir belli rakamları girerek bir dügmeye basilmasi gerekiyormus. Bu gorevi 2 kisinin yapması gerekiyormus, bir sonraki gorevli gelene dek o sıgınakta olan kisinin bu islemi yapmaya devam etmesi gerekiyormus..
Neden yok, yapılmazsa ne olur yok..Soylenen bundan ibaret..videoda..
Çok teşekkürler. Bu sabahki Everybody Hates Hugo süper bir bölümdü. Gene yol alıyor dizi. Ama arada geçen haftaki Orientation'ı da alıcı gözüyle izlemek gerek, sanırım adada 6 tane istasyon var diye bir bilgi de geçiyormuş.
Golden Globe hayırlı olsun ;)
24 5. sezon öyle bir başladı ki aman aman.Berbat bir 4. sezondan sonra ilaç gibi olacağa benziyor 5. sezon
http://abc.go.com/primetime/lost/index.html
Mert Baydur
18-01-06, 15:14
http://abc.go.com/primetime/lost/index.html
Golden Globe ödülü alan Lost ekibi desktop arka planım oldu hemen. :D
Mert Baydur
18-01-06, 15:48
eksisozlukte okudum da mr. eko, black smoke falan derken uçmuş gitmiş dizi ABD'de.
önümüzdeki 2-3 bölümden biri kaçarsa olaydan fena kopulur gibi geliyor bana.
Kaçırma abicim o zaman :) Benim 3 bölüm kaldı yetişmeme kadro değişiyor gibi evet.
Dünkü bölüm harbi kötüydü yalnız...Korcan abiye hak verdim..
Dünkü dediğiniz DiziMax mi? Kaçıncı episode onu da söyleyin de bilelim.
Mert Baydur
18-01-06, 16:49
Dünkü dediğiniz DiziMax mi? Kaçıncı episode onu da söyleyin de bilelim.
Dün yayınlanan Everybody Hates Hugo, 2. sezonun 4. bölümü
Benim kaçırdığım kilit bölümse Orientation, 2. sezonun 3. bölümü
Episode 6'yı bekleyin o zaman arkadaşlar bomba bölüm o. Abandoned adı. Senin kaçırdığın hakikaten en kilit bölüm.
Mert Baydur
18-01-06, 21:49
Episode 6'yı bekleyin o zaman arkadaşlar bomba bölüm o. Abandoned adı. Senin kaçırdığın hakikaten en kilit bölüm.
Ata, adada 6 tane istasyon oldugu ve adada bilim adamlarinin bir altyapi kurdugundan baska bilmemiz gereken ne var o videoda?
Bayramda soktular o bolumu, Antalya'da kaldigim odada cikmiyordu Dizimax, kacirdim! O bolumu atlayip Everybody Hates Hugo'yu seyrettim. Ucagin arkasinda kalanlarla muhabbetleri zaten o bolumde basliyordu. O yonden birsey kacirmamis oldum. Bernard'i bulmamiz vs vs... Ancak yasadiklari kulube de o istasyonlardan birisi sanirim ve her istasyonun ayri bir vasfi var sanirim?
Asil ileriki bolumlerde Black Smoke muhabbeti baslayinca ortalik karisacak sanirim.
2 gundur rahatsizim, bugun kendime geldim biraz...
5. sezona baslicam...
cok heyecanliyim...
evet, 5. sezonun ilk 4 bolumun izledim...
ve savatage'in dedigi gibi;
--------------------------------------------------------------------------------------
24'le diğer dizileri aynı kategoride düşünürsem,
hiç bir diziden zevk alamıyorum çünkü aralarında aşırı büyük fark var.
---------------------------------------------------------------------------------------
mukemmel bir dizi ya...
lost 2. sezon 11. bolum bu sezonun en iyi bolumuydu bence...
ilerleyen haftalarda hiz kesmezler umarim...
Lan ne zaman izledin :) Ya ben 9'da kaldım valla bu arada Arat bu hafta gelemedim abi kar yüzünden ama bir çözüm bulacağım merak etme :)
2. sezon dvdler türkce altyazılı degil ama herhalde dimi arat?
Türkçe Altyazılı millet çeviriyor hemen bir şey yok ki :)
Lost 10. ve 11. bölüm altyazıları elinde olan var mı?
Lost 10. ve 11. bölüm altyazıları elinde olan var mı?
http://www.divxplanet.net/altyazi_.php?id=32168
Ayrıyeten insanlar yoğun ilgiyle Lost ve 24'ü netten indirdikleri üzere tüm bölümleri http olarak kolaylıkla bulunur halde.
Sağlam bir server'dan 350 mb'lık bir bölüm,256k adsl ile yaklaşık 4 saate inmekte.
Ama ben torrent veya emule'den şaşmam yine de!
Dikkat,spoiler içerebilir!
Lost 2x10'un güzel olduğunu söylemiştim ama diziyi eleştirme sebebim olarak o bölümde yaşanmış çok ama çok önemli olay yine 11. bölümde hiç yer almadı.Onbirinci bölümde sonunda merak edilen birileriyle tanışma şansını yakaladık ama bunca merak sonrası bizimkilerin verdiği tepkiler çok yapmacıktı bana göre.
Zaten sinir olduğum da,mantıklı ve normal insanların asla vermeyeceği tepkileri vermeleri adadakilerin.
edit:Spoiler'ı bu şekilde yaptım.İstemeyen okumasın diye!Gerçi spoiler vermemeye de özen gösteririm ve bana göre de vermedim aslında ama uyarıyı da dikkate almak,alınacak zevki mahvetmemek gerek!
Spoiler olduğunu düşünüyorsan de Ata,kusura bakma!
Ya spoiler vermeyin şöyle abicim daha izlemedik.
Mert Baydur
24-01-06, 10:35
2X05: ...And Found
bu sabah DiziMax'ta bunu seyrettim.
Gene yol aldigimiz bir bolum oldu.
Bugunku bölümü izledim; vasat bir bölümdü..Ama Others'in ayaklarını gormus olduk :)
Mert Baydur
24-01-06, 21:41
Bugunku bölümü izledim; vasat bir bölümdü..Ama Others'in ayaklarını gormus olduk :)
Bence de oyle, epey gerideyiz ABD'ye gore ama herhalde Tailend Section ile bizimkiler tanisinca biraz bolum gecer sonra Black Smoke muhabbeti baslar sanirim.
Böyle bir dizide illa ki senaryoda, kurguda tutarsızlıklar veya mantıksızlıklar olur, takılmamak gerekir. Fakat Lost'da öyle bir şey var ki, ilk bölümden bu yana rahatsız oluyorum. Şimdi, insanoğlunun doğası yaşadığı çevrenin sınırlarını araştırmayı, bilinmezi bilinir hale getirmeyi, keşfetmeyi gerektirmiyor mu? 40 Tane adam, uçakları düşeli bir kaç ay oldu; hala tenezzül edip, bu ada neresidir, ne kadar büyüktür, sağında solunda ne vardır saikiyle, oturma yerlerini kaldırıp tek bir keşif gezisi bile yapmadılar. Matrix'in Oracle'ı kılıklı yaşlı siyah hanım, uçaktaki kocasının sağ olduğunu imanla iddia ediyor; hesapta dizi 'inanç' ekseninde yürüyor, hiç kimse 'o kadar mucize yaşadık, belki de yenge haklıdır, başka sağ kalan var mıdır bu uçak kazasında' diye civarına bakınmayı akıl etmiyor. Bölümler ilerledikçe, adanın bir yerleri keşfediliyor, hepsi külliyen tesadüf. İçlerinde Irak ordusunda görev yapmış bir Süper Yüzbaşı da var. O kadar adam, illa ki, ilkel de olsa bir harita yapmayı hem akıl edebilir, hem de becerebilir. 'Biz nereye geldik?', 'burası neresidir?', 'başka ağaçlarda başka meyveler bulunur mu?' diye merak eden yok. Allah bilir, oranın ada olduğu kabulü dahi yanlış olabilir. Üstelik bir de figürasyon takımı var, geride bekleyip hiç bir muhabbete dahil olmayan. Hiç olmazsa o figürasyon, üçer beşer çıksınlar, planlı programlı, işte güneyiydi, batısıydı, kuzeyiydi, etrafı bir kolaçan etsinler.
"Yok be baba; ben düşecektim ki o uçakla, bir gün Koreli ablayı, diğer gün abisini kaybedip şefkate ihtiyaç hisseden asabi hanımı yanıma alıp, adanın derinliklerini ince ince keşfetmez miydim."
Mert Baydur
24-01-06, 22:16
Böyle bir dizide illa ki senaryoda, kurguda tutarsızlıklar veya mantıksızlıklar olur, takılmamak gerekir. Fakat Lost'da öyle bir şey var ki, ilk bölümden bu yana rahatsız oluyorum. Şimdi, insanoğlunun doğası yaşadığı çevrenin sınırlarını araştırmayı, bilinmezi bilinir hale getirmeyi, keşfetmeyi gerektirmiyor mu? 40 Tane adam, uçakları düşeli bir kaç ay oldu; hala tenezzül edip, bu ada neresidir, ne kadar büyüktür, sağında solunda ne vardır saikiyle, oturma yerlerini kaldırıp tek bir keşif gezisi bile yapmadılar. Matrix'in Oracle'ı kılıklı yaşlı siyah hanım, uçaktaki kocasının sağ olduğunu imanla iddia ediyor; hesapta dizi 'inanç' ekseninde yürüyor, hiç kimse 'o kadar mucize yaşadık, belki de yenge haklıdır, başka sağ kalan var mıdır bu uçak kazasında' diye civarına bakınmayı akıl etmiyor. Bölümler ilerledikçe, adanın bir yerleri keşfediliyor, hepsi külliyen tesadüf. İçlerinde Irak ordusunda görev yapmış bir Süper Yüzbaşı da var. O kadar adam, illa ki, ilkel de olsa bir harita yapmayı hem akıl edebilir, hem de becerebilir. 'Biz nereye geldik?', 'burası neresidir?', 'başka ağaçlarda başka meyveler bulunur mu?' diye merak eden yok. Allah bilir, oranın ada olduğu kabulü dahi yanlış olabilir. Üstelik bir de figürasyon takımı var, geride bekleyip hiç bir muhabbete dahil olmayan. Hiç olmazsa o figürasyon, üçer beşer çıksınlar, planlı programlı, işte güneyiydi, batısıydı, kuzeyiydi, etrafı bir kolaçan etsinler.
"Yok be baba; ben düşecektim ki o uçakla, bir gün Koreli ablayı, diğer gün abisini kaybedip şefkate ihtiyaç hisseden asabi hanımı yanıma alıp, adanın derinliklerini ince ince keşfetmez miydim."
diziyi ben dizimax paralelinde takip ediyorum, sen ABD'deki kadar ilerledin mi? :karisik:
Hayır. Ben de dizimax'de izliyorum.
İzmir'den çekiyor muydu Dizimax :lol:
evet bak o figuran kismina hasta oldum ben de
adamlarin hicbi islevi yok ya
cift kale mac yapin bisey yapin yani en azindan :)
spoiler a kacacak die tirsiorum o yuzden yorum da yapamiorum fakat cevap verme geregi duydum; adadaki fransiz hatun zaten haritasini az cok cikarmisti adanin..
sayid de gecen bolumlerde adanin haritasini cikarmak uzere bi gezintiye cikmisti ki basina gelmedik kalmadi :)
ama sunu da soylemeliyim ki insanlarin sanki boyle bi adaya dusup hayatta kalmalari cok normalmis gibi sanki senelerdir orda yasiolarmis gibi davranmalari da rahatsiz etti beni..
ama bunlarin disinda dizi gercekten surukleyici ve bu "others" in az biraz desifre olmasiyla daha da heycanli bi hal aldi..
Olm hani geyiğini yaptık ya orduevinde dizimax yok diye sen de İzmir'de komedymax yok demiştin falan filan hafıza da zayıflamış senin :lol:
bu arada bu Lost un lisanli urunlerini satan bi site bilen var mi ?
sapkaydi t-shirt tu mug di ?
Mert Baydur
25-01-06, 11:38
bu arada bu Lost un lisanli urunlerini satan bi site bilen var mi ?
sapkaydi t-shirt tu mug di ?
Var ama sırf ABD içi satıyorlar.
ABC televizyonunun online mağazasında satılıyor.
kötü olmuş tabi neyse ben bi araştırayım google da falan iyice
saol Mert..
Mert Baydur
25-01-06, 12:36
saol Mert..
bulursan bana da haber ver abi, bende hastasıyım Lost'un.
ABC'nin sitesinde bir sürü şeyi vardı, gözüm döndü ama shipping yeri deyince sırf United States'e izin veriyor çıktı. :dirdir:
"Everything happens for a Reason" yazan aşmış bir tişört vardı hatta yeşil.
ABC den baska bisey bulamadim ben de yazik oldu walla
http://img93.imageshack.us/img93/9625/000021621058279ud.gif (http://imageshack.us)
http://img93.imageshack.us/img93/2109/000030046600528uk.jpg (http://imageshack.us)
http://img93.imageshack.us/img93/108/000043585725181un.jpg (http://imageshack.us)
gaza geldim ben de istiyorum bunlardan ya :agla:
Mert Baydur
25-01-06, 14:11
gaza geldim ben de istiyorum bunlardan ya :agla:
hepsi çok güzel. bir de "everything happens for a reason" tişörtü var ki ben ona hastayım.
12. bölüm torrenti...
http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5300792
Normalde vermem ama madem ki torrent linki verilmiş,
torrent bilmeyenler ve alternatif arayanlar için(varsa tabii) 12. bölümün direkt linkini vereyim:
http://www.sendspace.com/file/hrr6yh
Yaklaşık 350mb'lık dosya 4 saate yakın sürede 256k ile inmekte.
taze izledim episode 12 i
nedense sıkıcı geldi bana..
bencede 12 geyik olmus biraz...
artik bi kac boum ust uste heyecanli gecmesi lazim...
24 u diger dizilerden ayiranda bu zaten...
dizi bittig zaman "1 hafta nasil beklicem" dedirten tek dizi 24...
lost'u da seviyorum ama dedigim gibi biraz ust uste suruklemesi lazim...
Hakikaten kötü bölümmüş.
24 de çok güzel gidiyor...
Mert Baydur
27-01-06, 22:38
bencede 12 geyik olmus biraz...
artik bi kac boum ust uste heyecanli gecmesi lazim...
24 u diger dizilerden ayiranda bu zaten...
dizi bittig zaman "1 hafta nasil beklicem" dedirten tek dizi 24...
lost'u da seviyorum ama dedigim gibi biraz ust uste suruklemesi lazim...
Lost da konu cok cok orjinal. 24 ise her sezonda sifir noktasina gelip ayri bir 24 saat veriyor sanirim sezon boyu ve 5 sezon olmus. Biraz fazla tabi!
1. 2. ve 3. gunler gayet orijinal bence 24'de...
4. sezon da iyiydi...
5'de mukemmel basladi...
Lost'da konu orijinal ama senaryoda bas 1, kaldir 2'ye gidiyor yavas yavas...
ama seviyoruz o ayri...
Lost'u,içindeki tutarsızlıklar sebebiyle çokça eleştiriyorum.Nitekim 2 bölüm önce yaşanmış ve ileriki bölümlerin tamamının konusunu oluşturması gereken olay sanki hiç yaşanmamışcasına dizi devam ediyor.Bir 5 bölüm sonra ise o olaydan ancak bahsedilecek belki de!
Ama bunun dışında değişik bir yapım olması dolayısıyla takip ediyorum yakından.
24'le arasındaki farkı ise bilmem açıklayabilir miyim ama şöyle açıklamayı deneyeyim:
Lost izlerken herhangi bir Oscar'lık filmi izliyormuşcasına izliyorum(abartayım biraz ;) )
Ancak 24 izlerken,
sanki yıllardır beklediğim ve bahiste tüm malvarlığımı üstüne yatırdığım,favorisi(yani beklentisi) olmayan bir 100 metre yarışı izler gibiyim.Yaklaşık 9sn sürecek olan bu yarışın etkisinden nasıl ki saatlerce/günlerce kurtulamıyorsam, 24 izlerken de aynı miktardaki adrenalini yaklaşık 40 dakika boyunca salgılayıp 1 hafta(yani bir sonraki bölüme kadar) etkisinde kalıyorum.
Bunların yanında ikisinin de farklı kulvarlarda diziler olduğunu belirtmeliyim!
Yani eğer Lost'u 24 gibi yapsaydılar,
bir sonraki bölümde adaya düşüşlerinin tesadüf olmadığını,daha sonraki bölümde Others'ın amacının ne olduğunu ve diğer bir bölümde de Locke ile Kate'in öldüklerini(ki gerçekten de ölürlerdi) görürdük ;)
Hatta 24'ün 5. sezonu öyle bir tempoda başladı ki bu 3 bölümlük verdiğim örnekteki gelişmelerden çok daha ötesi yaşandı bile :)
adrenalin...
24'un 3. sezonun son 3 bolumunde kalp krizi geciriyordum...
dayanamadim o heyecana... :)
Lost'la ilgili gerçekten ilginç bir teori :
http://www.4815162342.com/forum/viewtopic.php?t=3377&postdays=0&postorder=asc&start=0
Süper teori..
Bu konuyu arastirmak lazım..
To summarize: our heroes never actually crashed; they are the future of mankind - the survivors of a cataclysmic polar event of which they are unaware; they are on the island to survive, procreate and repopulate the Earth. They are unaware of this plan which is sustained by a sophisticated collective consciousness and a group of scientists using electromagnetic power, and psychological techniques of reward and punishment.
Son paragrafı anlamadım.Ne demek istiyor?
Mert Baydur
29-01-06, 19:47
To summarize: our heroes never actually crashed; they are the future of mankind - the survivors of a cataclysmic polar event of which they are unaware; they are on the island to survive, procreate and repopulate the Earth. They are unaware of this plan which is sustained by a sophisticated collective consciousness and a group of scientists using electromagnetic power, and psychological techniques of reward and punishment.
Son paragrafı anlamadım.Ne demek istiyor?
Hepsi yalan diyor, adaya cakilmadilar. Bilimsel deneyler kurbanlari deniyor. Bu teori cok konusulur cesitli platformlarda ama benim inanasim gelmiyor.
O topici beğendiyseniz bir de buna bakın da kafayı yiyin :)
http://www.4815162342.com/forum/viewtopic.php?t=5619
Yani elemanlar aslında hiç uçak kazası geçirmemişler, insanlıgın gelecegi konumundalar. dünyanın karşılaştığı elektromanyetik felaketten hayatta kalanlar konumundalar.. Ve hayatta kalmak, dünyada yasamı yeniden yaratmak ve cogaltmak icin o adadalar.. Bu kollektif bilinç tarafından sürdürülen ve bir takım elektromanyetik güç, ödül ve ceza konseptinde psikolojik tenknikler kullanan bilimadamları tarafından kurgulanan plandan tamamen habersizler..
gibim bişe..
Özetle;kahramanlarımızın uçağı düşmedi;onlar insanlığın geleceği - farkında olmadıkları kutupsal bir felaket olayından sağ kalanlar; adada bulunma sebepleri hayatta kalmak,doğurmak(!) ve dünya nüfusunu yeniden oluşturmak.
Elektromanyetik güç ile "ödüllendirme/cezalandırma" şeklinde psikolojik teknikleri kullanan bir grup bilimadamı ve komplike bir kollektif bilincin sürdürdüğü bu plandan habersizler.
--------------------------------------------------
Senaristlerin diziyi çekerken bu şekilde plan yapmadıklarından eminim ama ticari olarak,çoğu zaman kendileri tarafından da üretilen teorilerden,mantıklı birşeyler çıkmaya başladı sonunda :)
Ama benim mantığıma uymuyor bu teoriler...
En azından öyleyse bile verilen tepkiler çok aptalca.İnsanlığı geleceği böylesine insanlardan oluşmamalı!
Mert Baydur
29-01-06, 19:57
saol Mert..
http://www.cafepress.com/4815162342com
bir de bunu denemek gerek
Mert Baydur
29-01-06, 20:00
O topici beğendiyseniz bir de buna bakın da kafayı yiyin :)
http://www.4815162342.com/forum/viewtopic.php?t=5619
www.lost-forum.com
bu da super sitedir. ama teorilere kafa yormak cok yorucu cidden. :)
ben genelde bolumlere yonelik yorumlari okuyorum Ata.
ama senin verdigin forumdaki Walt'la ilgili yorumlar ama epey kapi aciyor insanin zihninde.
2 sezon sürmesi planlanırken,kazandığı başarı üzerine 5 sezona uzatmaya karar vermişler.
-----------------------------------------
eksisozluk yazarlarindan biri yazmis...
dogru mu acaba?..
Abi 5 sezon nedir ya ömür törpüsü gibi vadiye döndürmüşler. Gerçi 12 bölümde de bağlamaları çok zor bence 3 sezon idealdi. Arat bu arada hepsini çektim bölümlerin gerek kalmadı senin uploada yani :)
Onur ben senden bu hafta ici alırım sanırım abi; arayacagım seni..
Sende 2. sezon yoktu degil mi?
Ben teorilerle kafayı yemis durumdayım bu arada :)
Orientation video'ya burdan ulasabilirsiniz:
http://thedharmainitiative.org/orientation/orientation.mov
Eheh dedim sana oraya bir girdin mi çıkamıyorsun :)
Onur, tekrar teşekkürler.
5 Sezon hakkında, ben de 'ohaa' diyorum. Digiturk izleyicileri için, işlerin giderek kızışacağı bilgisini(!) vermek istiyorum. Veya arka arkaya 8 bölüm izlendiğinde bu hisse sahip oluyorsun.
Hangi bölümdesin Korcan şu an?
Digitürk izleyicileri için demişsin de o yüzden sordum Digitürk'ten tekrarını izliyorsun o zaman.
Mert Baydur
30-01-06, 16:24
Ben teorilerle kafayı yemis durumdayım bu arada :)
Orientation video'ya burdan ulasabilirsiniz:
http://thedharmainitiative.org/orientation/orientation.mov
aldım o görüntüyü de, neyla açarız .mov bir file'ı?
Quicktime alternative diye arat Mert google'dan.
Mert Baydur
30-01-06, 16:37
saol Mert..
Bu siteden ilk siparişimi gerçekleştirdim. Türkiye'ye de gönderiyorlar. :dirdir:
saol Mert..
Bu siteden ilk siparişimi gerçekleştirdim. Türkiye'ye de gönderiyorlar. :dirdir:
ne kadar shipping alıo ?
ulasım suresi nedir ?
On iki.
Sen 2. sezonu mu izliyorsun anlamadım?
Digitürk izleyicileri için demişsin de o yüzden sordum Digitürk'ten tekrarını izliyorsun o zaman.
İkinci sezon --> on iki.
Mert Baydur
31-01-06, 00:13
İkinci sezon --> on iki.
ben sanirim ikinci sezon 6. bolumu seyredecegim yarin sabah 9'da dizimax'te.
Mert Baydur
31-01-06, 10:58
sabah seyrettim.
sonu olağanüstüydü.
Season 2x06: Abandoned
Mert Baydur
07-02-06, 10:55
2x07: The Other 48 Days
Bugün de bu bölümü izledim. Gene seyircilerin epey yol aldığı bir bölüm oldu diyebilirim.
13. bölüm yayınlandı mı bu arada?
Mert Baydur
07-02-06, 11:28
13. bölüm yayınlandı mı bu arada?
Yok Ata, 7. bölümde Dizimax. Bilhassa DiziMax'in hızıyla gidiyorum hızlanmıyorum çünkü eğer hızlanırsam ve ABD'deki sezonu yakalarsam, ABD sezonu tamamladığında ne yapacağım mesela Mayıs'ta? :(
Arkadan gelince, diziyi her hafta seyredeceğim ay sayısı artacak. :ahci:
yok Dizimax'ı sormuyorum zaten Amerika'yı soruyorum ben.
13. bölüm yayımlanmamış.
Bir hafta ara vermişler.
Mert Baydur
14-02-06, 12:09
2x08: Collision
Gene az da olsa yol aldığımız, Ana Lucia'nın flashback'lerinin bilgilendirici olduğu, romantik bir finalle bağlanan Lost bölümüydü bu sabah DiziMax'teki.
Ancak 9. bölümde ne olacak diye bir panik havası yaşatmıyor. Muhtemelen bir tansiyon yaratırlar 9. bölümde, 8. bölümde "rahatsız edilmediler."
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to