PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yönetici Olmadan Önce İnsan Ol !!!

Deliormanlı
22-11-04, 17:01
Kıvanç Oktay.Bu herifi tanıdığım günden bu yana ona karşı sürekli bir antipatim var.Her hafta çıkıp TV lerde ,o poğaça suratı ile sürekli hakemlere,rakiplere ve Federasyona saldırdı.Neymiş Beşiktaş’ın haklarını korurmuş. BJK lehine olmayan penaltılar verilirken (örn.Sakaryaspor,Rizespor,) beyefendinin sesi hiç çıkmazdı.

Ama akşam olanlar her şeyi geçti.Kıvanç Oktay Star TV de Telegol e katıldı ve Gökmen Özdenak’ın öldürülen çocuk ile ilgili sorusuna bu olay BJK camiasına mal edilmesinmiş,bu onları bağlamazmış.Adeta kan beynime sıçradı.Yahu orada gencecik ,henüz daha 16 yaşında çocuk ölmüş 2 aile perişan olmuş,o kalkmış bu olayı BJK ya mal edemezsiniz filan.Yok ya gidip de Liverpool kulübü camiasına mal edeceğiz.Bu kaçıncı be kardeşim.Daha önceki hafta evindeki maçta (fener ile) tribünde kendi taraftarları arasında kavga çıkmadı mı?polis biber gazı sıkmadımı.Her maç olay,her maç İnönü koridorlarında rakip takım futbolcu ve görevlilerine saldırı.Her hafta neredeyse bir vukuat.
Emre Aşık (kendisini severim,ama bizden gidince ahlakı da bozuldu sanki) rakibe sadece türk toplumun değil,hiçbir toplumun hiç hoş karşılamayacağı hareket yapmış,kalkmış onu savunuyormuş.Yok masummuş,yok her yerde olurmuş.Peki bu hareket Kıvanç Oktay’a yapılsaydı tepkisi ne olurdu.
Velhasıl hep olay,hep olay. Orada gencecik biri ölmüş,bir hayat sönmüş o bunun Bejekeye mal edilmesi edilmemesi peşinde.İnsan çıldıracak yahu!Bu kadar mı insaniyetten uzaklaşmış bunlar!Ve başrolde hep bu herif Kıvanç Oktay.

Böyle yöneticilik olmaz olsun.Birileri buna ne zaman dur diyecek acaba?....... :bagir:

Şimdi yarın öbürgün BJk kulübünden çeşitli taziyet veya olayı kınayan mesajlar yayınlanacak,birçok şey söylenecek,akşam olanları gördükten sonra hele bu Kıvanç Oktay denilen zatın açıklamalarından sonra hepsi benim için değersiz,samimiyetten yoksun şeyler olacak. Amiyane tabirle göz boyama.

Allah bu geç kardeşimize rahmet eylesin. Kederli ailesine de başsalığı ve sabır dilerim.Ateş düştüğü yeri yakar... :agla:

kral1905
22-11-04, 17:22
Abi bu insanlar parasi ile yonetici olmus insanlardir.. Futbolun ruhunu bilmezler..hatta amacim hakaret degil ancak "insanligi"bile bilmeyenleri vardir.Amaclari sadece tv de saatlerce gozukup reklam yapmak oldugu icin bir ozelliklerinin de olmasi beklenemez.
Turkiye'de ne zaman yoneticiler "yoneticilerden" secilirse; para babalari yerine;
o zaman bu tur topicler acmayiz.. o zaman yapilan is "show" degil "is" olur..

Yoksa kizamiyorum bile ben bu adama...Parasi ile yonetici olmus; o kadar bilgili de degil..
koymuslar oraya.. o ne yapsin.

sigara69
22-11-04, 17:28
Diger Besiktas-Rize topigine yazdim yazicagimi ama madem birde ekstra bir Besiktas'a maledilme topigi acilmis burayada yazalim;

1--Olay FUTBOL cinayeti degildir STAD'da olmasi onu TRİBUN cinayeti yapmaz.. O yuzden bunun Besiktas tribunleriyle bir alakasi yoktur..Bu tip bir cinayet Sami Yen veya Saracoglu'nda da ceyran edebilir cunku orda da boyle bicak sokan insanlar mevcut..

2--Her cinayeti her ölümü futbol klupleriyle bagdastirmak cok yanlis..Ornek vermek gerekirse Beyinsiz fenerlilerin ''abdullah ocalan'in surekli gs'li olmasini dile getirmeleri '' veya '' sedat peker'in mafya lideri olmasindan cok fenerbahce'li olmasinin dile getiriilmesi ''alattin cakici'nin besiktas'ligi gibi.....Dunku olayin isminden cisminden cok Besiktas'lilignin tartisilmasi ne kadar cok yanlis..

Dunku cinayeti isleyen adam Galatasaray'li olsa bu cinayeti islemezmiydi?? Galatasaray'lilardan katil olmaz mi?? Tum katiller Besiktas'li mi gibi sorular yoneltsem??

3--Kivanc oktay haklidir bu olay Besiktas klubunu baglamaz...Bu olay Tum Turk halkini baglar..Bunun Besiktas macinda olmasi tesaduftur..Yarin her stadda ceyran verebilirdi...

4--Kivanc Oktay'i hic sevmem ve haz etmem kendisi cok agir Galatasaray dusmanidir..Fb'den ote Galatasaray'i sevmez..Ama kendisine tepki verilekse yanlis yerden vermeyelim..Komik olur...Yanlis'i yanlis'la sivamayalim..

savatage
22-11-04, 17:50
sigara,
kişisel tartışmayı sevmem ve yapmam!bir topic'de cevap verdiğim için(ki olumsuz bir hava senin de üslubundan dolayı olmadı zaten) diğer topic'de insanlara saldırmam!
ama tabii ki forumdayız ve medeni şekilde tartışıyorsak,
fikir ayrılığında(bugün yaşandı,yarın yaşanır mı bilinmez) cevap vermek isterim!
hatta normalde vermem de böyle hassas bir konuda veririm diyeyim.

olayı bjk klübü boyutuna kimse çekemez!
100 yılını aşmış bir camia birkaç kendini bilmez yüzünden karalanmamalı!ama bu birkaç kendini bilmez camiadan daima destek görüyorsa düşünmek gerekir.
ancak bir insan hayatı,bir kurumdan daha değerli olmalıdır!bunu yöneticiler de anlamalı,bu boyutta konuşmalıdırlar!

rüştü dövüldü fb'ye mal edilmedi,
leeds'li öldürüldü gs'ye mal edilmedi ama ne oldu;
bunları gerçekleştirenler hala camia içinden destek alıyorlar.

olay yüzünden sadece bjk klübünü(yöneticilerini+taraftarını) suçlamak dediğin gibi haksızlık olur!
ama düşündüm de,
olayın bjk tribünlerinde olmasında yönetimin çarşıyla ilişkileri ve sürdürülen saldırgan politikanın hiç mi rolü yok!
maalesef her statta olabilecek bu olay,
sezon başından beri geliyorum diye diye beklenildiği gibi inönü'de olmuştur.ve burda da suçluların içinde olan Kıvanç Oktay,bjk maskesinin altında bir nevi kendisini korumaya çalışmaktadır.
dediğim gibi,
BJK klübüne kimse laf edemez!
ama BJK gibi değerli bir ismin arkasına saklanan bu zavallı kişiler de gereken tepkiyi(yaptırımı) almalıdırlar.

saygılar...

Sheva
22-11-04, 19:24
Biliyorsunuz trenden atilan genc vatandasimiz sonrasi halkin, polisin ve devletin kapkaca karsi olan hassasiyeti, tepkisi ve ofkesi olayi care bulunmasi gereken boyuta getirmisti.. Bu zamana kadar pek cok vaka olmustu ancak o olay herkesi tetikledi ve toplumda ortak bir bilinc olusmasina vesile oldu..

Inonu stadinda olen genc arkadasimizi hicbirsey geri getiremeyecek, biz burda ne soylesek nafile.. Ancak diliyorum ki bu vaka da bizlerde ve spor camiasinda bir silkinmeye ve yeniden yapilanmaya acsin.. Burada tribun teroru, bedava biletler vs. edebiyati yapmak istemiyorum cunku yeri geldiginde Kivanc oktay denen basiretsizin dahi bu insanlarin onunu kesebilecegine inaniyorum, ki murat aksu gibi bir adama hic deginmiyorum bile (besiktas'tan ornek versem de, butun kuluplerimiz icin gecerlidir bu soylediklerim).. Koskoca besiktas'in, fenerbahce'nin, galatasaray'in bu insanlarin tribunu yonetmesine, buyuk imtiyazlara sahip olmasina ihtiyaci mi var?

Cikarin kemik carsi grubunu, bir ertesi macta o stad tezahuratlarla inlemezse bir daha Galatasaray adini agzima almam.. O zorlama 'besiktasim benim' tezahurati ile kendini tatmin eden, takima destek verme gorunumunde egolarini oksayan adamlardan topluluk halinde iken besiktasa fayda gelmez.. Ha birey olarak hepsi buyuk besiktaslidir ancak topluluk psikolosi icinde olmamali, oldurulmamalilardir.. Genc arkadasimizi kaybettik, en azindan bu artik bu olaylara karsi gerekli tedbirleri alarak huzur icinde yatmasini saglayalim..

kral1905
22-11-04, 20:34
Cikarin kemik carsi grubunu, bir ertesi macta o stad tezahuratlarla inlemezse bir daha Galatasaray adini agzima almam.. O zorlama 'besiktasim benim' tezahurati ile kendini tatmin eden, takima destek verme gorunumunde egolarini oksayan adamlardan topluluk halinde iken besiktasa fayda gelmez.. Ha birey olarak hepsi buyuk besiktaslidir ancak topluluk psikolosi icinde olmamali, oldurulmamalilardir.. Genc arkadasimizi kaybettik, en azindan bu artik bu olaylara karsi gerekli tedbirleri alarak huzur icinde yatmasini saglayalim..
---
budur .. eline saglik