Tüm Versiyonu Göster : Konya - Fenerbahçe (Küfürlü topik)
Konya:1 Fenerbahçe:0
Gol:ceyhun (atın intikamı)
:lol:
umarim alir ezikler,kombomun icine etmesinler durduk yerde
murat hacioglu 2-0 yapti...
demek adam gibi hucum futbolu oynayan her takim feneri rezil edebilirmis ..
psv izlesin bu maci
Murat hacioğlu
atın intakımı 2 :)
Devre bitti.
Hadi hayirlisi :D
Konya son 10 dk fizikman düstü oyundan ve cok bireysel hata yapmaya basladılar..
İlk 15 dakikada Fener 2-1'e getirirse, macı alabilirler dahi..
Ote yandan, Figo'nun dedigi gibi Fener'in üzerine giden takımların Feneri ne hale getirecegi ortada..
Ama Kadıkoyde, korkudan orta sahayı bile gecmiyor bazıları..
Ah şu çapsız Türk antrenörleri ah..
Ne zamandır şu Ceyhun'a o ahlak yoksunu Ortega yüzünden bela okuyorlar ya, o günden beri bekliyordum Ceyhun'un şunlara sağlam bir geçirmesini.. Bu maç becerecek işallah, yalnız Konya biraz aksamaya başlamadı değil..
Daum'un da büyük hatası var, resmen uğura büyüye göre takım yapıyor, bir 11 maç kazanırsa ne olursa olsun bozmuyor.. Bu maç ilk 11'de Nobre'nin ne işi var, sağ kanat Yozgatlı forvet arkası Alex ile 4-4-1-1 başlaması lazımdı..
ikinci yari 3 tane atar alirlar maci fazla umutlanmiyorum boyle maclarda hep hayal kirikligi yasiyorum sonra
Allahım işallah nobre fenerde oynamaya devam eder...
Semih bile şu adam dan çok daha iyi biliyordur futbolu.
Namelessonegs
01-10-05, 20:59
Öyle deme Cagdas, bu Fener5ce Sampiyonlar liginde 10 kisilik super yetenekler(!!) topluluguna karsı 1-0 sahasında one gecti ve tanrısal futbol oynadı..İsterse uzerine 3 takım gitse, gene bisey yapamaz Fener5ceye..Abi adamlar Turkiye degil, Dunya uzerinde top oynuyolar..Cok abarttınız Konyayı ya!!!
Konya son 10 dk fizikman düstü oyundan ve cok bireysel hata yapmaya basladılar..
İlk 15 dakikada Fener 2-1'e getirirse, macı alabilirler dahi..
Ote yandan, Figo'nun dedigi gibi Fener'in üzerine giden takımların Feneri ne hale getirecegi ortada..
Ama Kadıkoyde, korkudan orta sahayı bile gecmiyor bazıları..
Ah şu çapsız Türk antrenörleri ah..
sanırım bunu psv içinde söyleyebiliriz....
İnşallah Konya çk kapanmaz.Yoksa kepaze olurlar.İlk yar çok güzel oynadılar,umalım diğer takımlar da Konya'nın oyunundan ders alsınlarç.
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 21:06
Ulan ne devre kacirmisim kopek asi olacak diye... Hayvan kuduz olsaydi da ben izleseydim su devreyi :)
Neyse 4-0 olsun temiz olsun :)
PSV'nin ne yaptigini pek anlayamadim ben..
Adamlar 40. dakikaya kadar gayet iyi oynuyordu.. Eger o penalti olmasaydi ve mac 11'e 11 devam etseydi, PSV o maci rahatca alicakti..
O lavuk yuzunden penalti + kirmizi kart gorduler.. Adamlar ne yapsin ki?.. Oyle bir konusuyorsunuz ki, sanki mac 11'e 11 tamamlanmis ve penalti olmamis da, hic sut dahi atamamislar gibisinden..
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 21:09
Obur fenerli atiyodu simdi de Erhan...ama Volkan iyi kaleci.
Oooo Marcio Nobre :)
Çok seviyorum ben şu adamı.. :D
Türk olsaydi edilmedik laf bırakılmazdı ama Brezilyalı oldugu için pek de eleştirilmiyor..
Parma Maniac
01-10-05, 21:23
Nobre'nin geçen seneden beri kötü oyuncu olduğunu söylüyorum ben ama özellikle bu sene Anelka'nın önünü anormal bir şekilde kestiğini söylemiştim.. dışardaydım, şimdi geldim.. izlemedim ama yine benzer şeylerin gerçekleştiğinden eminim.. Tuncay'ın sakatlanması bu açıdan harika oldu.. çünkü Nobre anormal bir şekilde hücum güçlerini düşürüyor bu adamların..
hadi inşallah devam eder..
ulan ilk defa febeye para yatırdım (hayatımda daha hiç yapmamıştım), herifler yeniliyor.... yenilirlerse artık her maç febeye para verecem :D
Parma Maniac
01-10-05, 21:32
el var mı Anelka'da?
hakem allah belanı versin böyle golmü olur?!
Parma Maniac
01-10-05, 21:33
oha yaa ohaaa
resmen avuçla diyor spiker..
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 21:33
Anelka elel atti serefsiz hakem verdi
Namelessonegs
01-10-05, 21:34
İ..ne hakemler gene fener usagi..kacinci elle gol bu be!!!yaziklar olsun!! Allah topunuzun belasın Versin!
#### fenerasyon
o.ç hakemler!!!!
gol 2-2 AHAHAHAHAH KOMEDİ
gol oldu.nobre atti --- 2-2
Parma Maniac
01-10-05, 21:35
2-2 oldu Allah belanızı versin..
Ben bu filmi daha önce görmüştüm. 2 senedir oynaniyor ayni film. Yeter artık. İlk golu verecek hakeme kaç puan layik görülecek merak ediyorum. Rize maçi + bu maç. Toplam net 4 puan federasyondan hediye desek pek de abes kaçmaz...
Allah belasini versin bole ligin..
Tayip Erdogan sende defol git lan..
Parma Maniac
01-10-05, 21:37
satılmış köpekler, Allah hepinizi bildiği gibi yapsın..
böyle şerefsizlik, böyle pezevenklik olur mu yaa..
bekleyin 3 gelecek 5 dkya..
Yemin ediyorum yazmaya zerre kadar niyetim yoktu ama....
Ey Galatasaray lı izle ve gör.
Yazık, bu kadar iğrençlik, bu kadar kepazelik.
Biz neyin yorumların yapıyoruz yahu burda. Hakan mış Hasan mış. Neyin yorumlarını yapıyoruz arkadaşlar.
Yazıklar olsun, yazıklar olsun. Böyle rezil bir lig, böyle rezil karalar.
Yazıklar olsun..........
biz hala fair play dan bahsedelim adamlar fear play oynarken
Birde bu maci 3-2 konya alsa bile dunya uzerinde gorulmeyen satilmislik olmaz..
ayip lan..
Allah belasini versin bole ligin..
Tayip Erdogan sende defol git lan..
tayyipin ilk geldiği sene bu ####### dökülüyordu ve başbakanımız (!) el atmıştı olaya, o zamandan beri ben iyice bu şerefsizlerin kollandığının kanıtlandığını düşünüyorum
Fb'ye hediye ettiler maçı şerefsiz köpekler.
Ulan nasıl görmezsin o pozisyonu adi herif.
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 21:42
Sokacam tayyipinize simdi sacmalamayin!
Ayni tas ayni hamam....serefsiz adi hakemler
Hatlarda karışıklık oldu herhalde. 3 gelmedi henuz.. Ya da heyecan olsun diye 90+23'de mi atacaklar golu.
Hatlarda karışıklık oldu herhalde. 3 gelmedi henuz.. Ya da heyecan olsun diye 90+23'de mi atacaklar golu.
Bariz penaltisi verilmedi fb'nin..
yemedi hakemin vermye..
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 21:45
yemesin bi zahmet bundan sonra
Parma Maniac
01-10-05, 21:45
forumlarında penaltıyı vermedi şerefsiz diyolar
ben böyle haysiyetsiz bi taraftar topluluğu görmedim yaa..
Bariz penaltisi verilmedi fb'nin..
yemedi hakemin vermye..
avantaj verdi galiba alex iyi bi şut çekti çünkü o pozisyonda kaleci zor çıkardı
hakem cok acemi,kötü nyietli oldugunu sanmiyorum...kendini yakti o kadar
yaparlar bir sey son dudugu calmadan
Parma Maniac
01-10-05, 21:46
hah şimdi yenecekler.. elle gol deyince de penaltımızı vermedi ona sayın diyecekler.. her şey hazırlandı, kılıflar hazır..
köpekler..
Parma Maniac
01-10-05, 21:47
Allah belanızı vermesin..
Bırakalim cekilelim su ligten cidden..
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 21:47
Hayirli olsun!
ALLAH BELNIZI VERSIN
gol dakikakalari geliyor eziklerin
Tü Allah cezasını versin senin gibi hakemin be...
###### çocukları.
ceyhun kırmızı yedi, patlat lan yumruğu hakeme
Tüh ne kadar üzüldüm. kafayi yedim. Nasil yendi fener bu maçi. Bu ne azim , bu ne kararlılık. Tebrik etmek lazım 2-0 geriye düşmelerine rağmen oyundan bir an bile kopmadılar..
ilk gol bariz el ama ondan sonrakiler konyanin salakligindan kaynaklaniyor
Nobre,Nobre diye diye coşturdunuz adamı...
oha hakem 5 dakika uzatti
tekmeyi sallasana be el saka
Parma Maniac
01-10-05, 21:50
yine bu şekilde şampiyonluk kaybedeceğiz, yine hoca suçlayacağız..
4 oldu.. buyrun..
alkışlayalım şerefsiz köpekleri..
yildiz faktörü maci kazandirdi
sikmişim yıldız faktörünü, orospuevlatları ilk golü nasıl attı halen yıldız faktörüymüş, analarını eşekler kovalasın
Maçin yildizi hakem. Helal olsun Aziz yildirim'a güzel transfer yapmiş. Prim ister şimdi bi de bu hakem... Hemen bir derbi maça atanir....
Parma Maniac
01-10-05, 21:52
yildiz faktörü maci kazandirdiasap bozma sen de yaa, Allah Allaah.. iki dk insan gibi yaz, yıldız faktörüymüş.. sokarım öyle yıldızına da, Anelka'sına da..
yildiz faktörü maci kazandirdiasap bozma sen de yaa, Allah Allaah.. iki dk insan gibi yaz, yıldız faktörüymüş.. sokarım öyle yıldızına da, Anelka'sına da..
doorudur yıldız faktörü bencede...Amatör bir oyuncu o topu öle elle önüne alamaz.
yanlsi bsiey demyiorumki kardesim,ilk gol haric hepsi temiz ...
ama hakem gazi verdi orasi dogru
yuh artik yuh..
editle su yazdgini..
evet yildizla kazandilar ozguc turkalp..
Ray52Lewis
01-10-05, 21:55
Hadi o kör gözüne caktigim hakem görmedi o eli, yan hakeme ne demeli peki?
Serefsiz evlatlari bunlarin hepsi, Allah hepinizin belasini versin...
Gercekten biz bosuna tartisiyoruz, bosuna oynuyoruz, sampiyon zaten belli...
yanlsi bsiey demyiorumki kardesim,ilk gol haric hepsi temiz ...
ama hakem gazi verdi orasi dogru
İlk gol olmasa nah atardı FB o golleri. Saçma salak konuşup asap bozma. Ezik misin nesin?
Almanyadan
01-10-05, 21:55
iste fenerin gercek yüzü.Topla hic bir alakalari olmadan adamlar bayram hediyesi gibi mac hediye aliyorlar.
Bukadar acik acik serefsizlik olur mu be.Ey federasyon neyse senin federasyon olarak gözünü ..... Neyi gördünki bunu göreceksin.
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 21:57
Allah belanizi versin!
yav el'i bırak, ulan ### evladı kaleciye 6pasta foul yapıyor ya
Parma Maniac
01-10-05, 21:57
yahu radyo spikeri delirdi.. adam yorumcu değil delirdi.. hadi hakem göremedi, yan hakemin %1500 görmesi gerek diyor.. böyle şerefsizlik, böyle köpeklik, böyle hayvanlık olur mu?
Namelessonegs
01-10-05, 21:59
Offf yildizlar skora etki etti...Fener gene Muhtesemdi...harikaydı...böyle hakemlerin, Azizenin,Fenerin nasını navradını...hepsi orspucocugunz
Annnesini,gelmişini,geçmişini,sülalesni,tipini,huy unu,suyunu,boyunu,sopunu.....
İbnenin evlatları.
Böyle maç olur mu yaa...
Figo linç edilmek mi istiyorsun, forumdan defterinin dürülmesini mi?
Git salak sapık cümlelerini evinde kur, yazma buraya insanın su saatte cıldırdıgı anlarda..
O EL TÜM FENERLİLERİN BİR YERİNE GİRSİN..
Ey Mete kardeşim, ey Luis Figo neye neyse diyorsun. Ulan ne diyorsun bee...
Parma Maniac
01-10-05, 22:06
Anelka'ya neyse diyo abisi, yıldız yine maç kazandırdı.. büyük topçu..
JackDaniels
01-10-05, 22:07
anasını siktiğimin hakemi...
gol el hadi eli görmedin bariz faul...
lig tv kamerası iyi çekmiş yan hakem olayı çok net görüyor ama götü yemiyor el vermeye...
riza maçında elle attı nobre puan aldılar
bu maçta atılan elle gol
ben art niyet arıyorum FENERBAHÇE ŞİKE YAPIYOR...
HEPİNİZ O.ÇOCUĞUSUNUZ İŞTE...
Hagi'nin geçen sene birinci sıra meşgul derken ne demek istediği yine anlaşildi. Ama ne hikmetse lider biziz. Bizim puanlarimizi da silerler bu gidişle. Beklerim ben bu yüzsüz insanlardan..
Geçen sene kendi başkanlarının deyimiyle "şaibeli bir lig" de şampimyon olmuşlardı.Bu sene de tezgah devam ediyor.
###### çocukları.
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 22:09
Allah belanizi versin!
Anasını avradını yedi sülalesini colugunu cocugunu siktigimin evladı orospucocugu deniz türker denen feenr mhubairi, 2-0ken ne oldu, konya mı cok kötü oynamaya basladı, fener mi cok iyi oynadı, neydi macı ceviren diye soruyor utanmadan ahcıogluna..
Allah belanı versin senin..senin ananı sikim deniz türker ananı..
Ray52Lewis
01-10-05, 22:10
Tövbe tövbe simdi o el Canaydin´in da bir tarafina diyecegim...
Bütün bunlarin sebebi feerpiley feerpiley diye bagiran sevgili Baskanimizdir, bunu da unutmamak gerekir, sesini cikarmadigi sürece bu filimleri izlemeye devam edecegiz...
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 22:10
Simdi de baskana diyo ne vardi el mi vardi diye???@?!?!?!@?!#
Senind e Allah belani versin!
Özgüç Türkalp ve özellikle yan hakemi mesleğe devam ederlerse yazıklar olsun hepimize (federasyonun bir tepki olmadan birşey yapacağını mı bekliyorsunuz).. Ailesi, çoluğu çocuğu varmış, evine ekmek götüremezmiş duygu sömürülerini de s.kiyim, bu şerefsiz evlatlarına ekmek bile fazla..
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 22:11
Ondan sonra da 3 gol yediniz diyo pushtun oglu ya!!!!!!1
...... delirecem ya gördükçe
umarim alir ezikler,kombomun icine etmesinler durduk yerde
Seninde, kombonunda......
neyse!!!
JackDaniels
01-10-05, 22:13
Hayatımda bu kadar nefret etmemiştim fenerbahçe denen ###### çocuklarının takımından...
GS-FB maçında son dakikada lucianonun bile smaç yaptığı pozisyonda bu kadar dellenmemiştim...
KARDEŞİM BU SENE FENER KOLLANIYOR....
O Pozisyonu görmeyen hakemin anasını sikeyim...
Ayrıcana o gole sevinen ne kadar ###### çocuğu varsa..
hay yarappim delirecem hırsımı alamıyorum yaaa..offf
Su topikte edilen hic bir küfrün editlenmesine izin vermeyecegim..
Bunu soyleyeyim..
Sokarım forumun itibarına da suya da buya da..
O ###### cocukları utanmıyor da biz mi utanacagız?
Bu yedi ceddini siktigimin evlatlarına küfür etmeyecek miyiz?
Bu topik haricinde edilecek her küfür cezalandırılacaktır; ona gore..
Bu topik ise tarihte ###### COCUKLUGUNUN belgesi olarak kalmalıdır..
KARDEŞİM BU SENE FENER KOLLANIYOR....
bu senemi sırf? :bagir:
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 22:14
Katiliyorum Cagdas....
ama boyle adilik olmaz ya!!!ust uste...
JackDaniels
01-10-05, 22:15
Gian'a katılıyorum...
Bu topic lig sonuna kadar aşağıya inmemelidir...
Bari dışarda birlik olamıyoruz bu topici ayakta tutalım, ###### ÇOCUKLARININ GERÇEKTEN ###### ÇOCUĞU OLDUĞUNUN KANITIDIR BU TOPİK...
Parma Maniac
01-10-05, 22:16
Carmelo'nun postu kim sildi o zaman.. gel lan Orhun buraya, saydır saydırabildiğin kadar bu şerefsiz köpeklere..
DENİZ TÜRKER: ÖZDEN FOULMU VE ELMİ DEDİ?
ulan ebeninki bu herif bizimle dalgamı geçiyor, sanki kendisi görmedi pozisyonu
topic adı değiştirilsin, uygun birşey koyun pls
Anelka faul yapmadım demiş.
##### kodumun çocuğu,o el sülalenin ###### girsin.
JackDaniels
01-10-05, 22:17
ÇILDIRACAM YAAA:(
ANELKA : BEN TOPA YÜKSELDİM SADECE...TOP ELİMEDE ÇARPMADI FAULDE YAPMADIM!!!
ANANI AVRADINI SÜLALENİ SOYUNU SOPUNU SİKİM YA İNANAMIYORUM!!!
Almanyadan
01-10-05, 22:17
Bu arada Konyaspor Baskanini gecmis olsun diyorum.Cok güzel konusma yapti.Cokda efendi bi baskanmis Helal olsun.Ama dürüstlük ise yaramiyor iste sayin baskani.
Itoglu it Anelka spiker diyor,birde pozisyonu inkar ediyor
Serefsiz.
Erhan Albayrakda cok güzel konustu.
Yaziklar olsun fener
Bir Allah ın kulu, biriniz, burda yüzlerce dostum,arkadaşım, kardeşim var, biriniz ne olur açıklayın.
Allah ınızı seviyorsanız açıklayın. Şu pozisyonu hakem olduğu iddaa edilen iki tane kişiliksiz, insanlıktan nasibini almamış, ne idüğü belirsiz şahsiyetlerin nasıl olup da göremediğini, yahu lütfen, lütfen açıklayın.
Hakem de insandır hata yapar değilmi. Tabii önce insan olmak lazım. İnsan olmayıp, başka bir mahlukat olursan söylecek söz kalmıyor tabii.
Yemin ediyorum ben utanıyorum bunları yazmaktan. Yemin ediyorum, az çok beni tanıyorsunuz ben utanıyorum bu yazdıklarımdan, ama saha daki -emir almış- şahsiyet yoksunlarının hiç mi onuru hiç mi gururu yok, işte onu bir türlü anlayamıyorum.
Yazıklar olsun.....
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 22:19
E simdi 3 puan aldi di mi bunlar?
Konya da bir suru cezali futbolcuyla 0 puan aldi
e bu da bizim gozumuzun onunde oldu ve tv kayitlarinda mevcut
ve bisi yapilamayacak?
Sikerim ben boyle isi
Bu ibneleri SAMİYENDE SİKMEK FARZ OLDU!
EL Mİ YAMAN BEYMİ YAMAN!
AFERIN MELİH ŞENDİL..
Saglam giydiriyor..
Helal olsun..
JackDaniels
01-10-05, 22:21
maradona: o attığı golden sonra hemde dünya kupasında attığı golden sonra çıkıp evet elle attım o el tanrının eliydi dedi...
###### evladı anelka : "ben topa yükseldim, top elime değmedi, ve faulde yapmadım"
2 futbolcu arasında ki fark işte...
biri eşşekten olma o.çocuğu....
Melih Şendil'e bravo.
Güzel konuştu.
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 22:22
Hakikaten helal olsun!
Basta Alex
Sonra Nobre
ve bugun hepsinin ustune
Anelka..
Tamam ucu de iyi futbolcu olabilir ama ayni zamanda oyun icinde her turlu numaraya basvuran profesyonel hileci bunlar, bir gun birisi cikip bunlarin ayagini eline verecek o zaman gorecegiz hanyayi Konyayi..
JackDaniels
01-10-05, 22:23
Ne dedi?
Almanyadan
01-10-05, 22:23
erhan albayrakda dedi, ilk yari soyunma odasina giderken fenerliler hakemin üstüne gitmis,onun baskisi altinda kalmis dedi erhan albayrak.
Anasını siktigimin Alexi de gollerden sonra Konyalılarla ###### gecip cıldırttı..
Şeref yoksunu, senin ayagını eline vermeyenler utansın..
Lig Tv'deki doktor ibnesi nasil da kiviriyor..
Ağzına, yüreğine sağlık Melih Şendil (büyük ihtimal acısını çekeceksin bunların ama helal olsun sana) eğer ki bir de bunların üstüne tv'deki spiker kaypak kaypak konuşsa, geçiştirmeye çalışsa gerçekten indirecektim tv'yi neyseki hepimizin söylemek istediklerini bir yayında ne kadar söylenebilirse o kadar söyledi.. Bir daha helal olsun Melih Şendil, futbolu sevenler arkanda..
Lig Tv'deki doktor ibnesi nasil da kiviriyor..
O ###### çocuğunun öyle yapacağı Melih'in konuşmasına verdiği tepkilerden belliydi..
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 22:31
Doktorun da Allah belasini versin!!!
Anasını siktigimin Alexi de gollerden sonra Konyalılarla ###### gecip cıldırttı..
Şeref yoksunu, senin ayagını eline vermeyenler utansın..
Gian Alex'in picin Allahi oldugunu gecen sene soylerken herkes bana iyi futbolcu hakkini yemeyin adamin diyordu, tamam iyi futbolcu olabilir ama tam anlami ile pic oglu pic bir adam, isler kotu gidince kazanmak icin her turlu hileyi yapan bir ####.
Yemin ediyorum birisi bu adamin ayagini kirsa zerre kadar uzulmem.
Bu başlık sabitlensin.
Bu rezalet,bu büyük ###### çocukluğu unutulmasın.
JackDaniels
01-10-05, 22:32
Bu maç bir şekilde iyi oldu aslında...
Gerçekler su yüzüne çıktı...
Hak ve adalet dağıtması gereken adamın o pozisyonu görmesine rağmen götü yemediği için golü iptal edemiyor...
Diğer taraftan golü atan o.evladınında götü yemiyor gerçeği söylemiyor ve golde elde yoktu faulde yoktu diyor...
Valla iyi oldu bu maçın böyle kazanılması....
Tüm türkiye gerçekleri gördü...
Görün bakın bu maçtan sonra Türkiye'deki yavaş yavaş dinmeye başlayan fener nefreti yeniden ateşlenecek ve canlanacak...
Parma Maniac
01-10-05, 22:32
Melih Şendil neler söyledi geçebilir misiniz kısaca?
Doktorun da Allah belasini versin!!!
:lol: :lol:
abi valla güldürdün beni ya ne diiyim
muahah
Tamam helal olsun Melih Sendil'e anladıkta. Ne söyledi yahu adam? Herkeste lig tv yok..
Kısaca özetlerseniz sevinirim..
JackDaniels
01-10-05, 22:34
Ağzına, yüreğine sağlık Melih Şendil (büyük ihtimal acısını çekeceksin bunların ama helal olsun sana) eğer ki bir de bunların üstüne tv'deki spiker kaypak kaypak konuşsa, geçiştirmeye çalışsa gerçekten indirecektim tv'yi neyseki hepimizin söylemek istediklerini bir yayında ne kadar söylenebilirse o kadar söyledi.. Bir daha helal olsun Melih Şendil, futbolu sevenler arkanda..
biri buraya özetlermi ne dedi melih dinleyemedim?
Maçı azize idare etse o bile veremezdi o golü. Bu golü veren hakeme yarın eight point five verir #### gözlemciler.
FB mutlu, hakem mutlu, federasyon mutlu, medya mutlu.. Biz figüranlar boş yere çenemizi yorup sinir yapıyoruz.
Yavşak istatistikçi doktora, "Bu maçın sayısını,istatistiğini konuşmak içimden gelmiyor" gibi şeyler söyledi.
Tamamını ben de hatırlamıyorum.
Bu maç bir şekilde iyi oldu aslında...
Gerçekler su yüzüne çıktı...
Hak ve adalet dağıtması gereken adamın o pozisyonu görmesine rağmen götü yemediği için golü iptal edemiyor...
Diğer taraftan golü atan o.evladınında götü yemiyor gerçeği söylemiyor ve golde elde yoktu faulde yoktu diyor...
Valla iyi oldu bu maçın böyle kazanılması....
Tüm türkiye gerçekleri gördü...
Görün bakın bu maçtan sonra Türkiye'deki yavaş yavaş dinmeye başlayan fener nefreti yeniden ateşlenecek ve canlanacak...
Bu gercekler 3 senedir var. Ama hiç kimse bir şey yapamiyor. Yapmaya da niyeti yok gibi. Herkes bu düzenin bir şekilde işlemesini düşlüyor. Buna karşi çikacak otoriter bir başkanın olmasi lazim ama nerdee....
Ey doktor dedi, o kadar istatistik tuttunuz, maç şu kadar kameradan cekildi, maçta su oldu bu oldu, ne konusacagız ki bu golden sonra? Benim futbolsever olarak maçla ilgili konuşmak içimden gelmiyor, arkadaslar su Maradonanın eli pozisyonunu verir misin ekrana dedi..Onu gostertti, sonra en azından Maradona cıkıp elle attım diyebiliyor..bir de bu tarafa bakın..Artık bu sporla, fair playle etikle de alakalı bir sey degil..Baska bir sey dedi..
birebir olmasa da, bu mealde konustu..
Ayrıca Anelka'yla ilgili söyledikleri de çok doğru.. Şerefsiz ne kaleciye dokundum ne elle vurdum demiş, Melih de ben olsam doğruyu söylerdim, yakışmadı Anelka'ya galibiyetten önemli şeyler var dedi..
Seninde ananı sikiyim Daum,.o da faul yok diyor.
Tercüman Murat Kuşbeyinli'nin de anasını avradını sikiyim.
Topunuzun anasını sikiyim.###### çocukları.
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 22:38
SEREFSIZ DAUM GOLUN NIZAMI OLDUGUNU IDDIA EDIYOR SU AN!!!!
GOZLER KANLI VE KAYIK BIR ZEVK KOKOSU CEKMIS SANIRIM IBNETOR
ulan 1 kere hakem hakkında şikayet ettik ve ali gaydın hakemliği bıraktı, KALKINMA ZAMANI sikecem ya sinirden günaha giriyoruz
http://www.konyasporluyuz.biz/
http://www.konyasporluyuz.biz/pic.gif
JackDaniels
01-10-05, 23:00
arkadaşlar bu topic bir simge olsun...
fenerin her kazandığı haksız maçtan sonra burda buluşalım...
ayrıca trabzon maçında kesinlikle bu maçla ilgili dikkat çekici bir şeyler yapmalıyız...
Ben size daha neler göstereceğim durun evet bu Türkiye'nin köklü gazetelerinden Milliyet'in haberi :
71. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sağ çaprazdan ortasında topa yükselen Anelka'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2
Başlık da şu FB ikinci yarıda coştu!
JackDaniels
01-10-05, 23:05
ya valla çıldırmamak elde değil ben gidiyorum asabım bozuldu yarın sakin kafayla değerlendiririm...
hepiniz o.çocuğusunuz pankartı sami yene geri gelmeli....
Daha doğrusu bu Anadolu Ajansı'nın haberiymiş Hürriyet'te de aynı haber var.
FB piçlerinini yalakalarını anasının ammuına koduğumun dalyarrakları kafayı kırdırdılar bana..
Bu orta hakemde yan hakemde 4. hakemde ###### çocuğu ANALka nın piçliğini gördü...Hakem hatası kesinlikle değil hakem ###### çocukluğu..YIllardır futbolda bu kadar net gözüken birşeyin çalınmadığını gördüm.Futbol tarihinde kar abir lekedir.Dahada büyük leke olmaz..
FB yalakası tüm medyanın, Lig TV nin salaklarının, FB tv nin ve Analkanın vede Alexin Ana avrat bacı hepsine deli gibi konya girsin..
Şerefsizlik yeter artık...
Maç sonrası görüntüleri gösterdiler..
Fener soyunma odasının camını kırmıslar..
Konyalı Tayfun Fenerli Volkan'in tam yanında bu Brezilyalıların topunun ##### koyayım diyor..
Delikanlı Volkan hic bir sey diyemiyor, dönüp yürüyor..Delikanlı sahip cıksana takım arkadasına? Maymun herif? Boyle yedirirler sana işte lafı..
M.Yasin Cakmak
01-10-05, 23:08
Yeni topic acip kufur etmeyin lutfen.
http://www.turkspor.net/images/news/olay_foto.jpg
Aslında bu maç bir güç gösterisidir.Gözümüzün içine baka baka maçı istediğimiz şekilde alırız ,hiç bir şeyde yapamazsınız diyorlar.Bu lig 5 yıl için kiralanmış bir ligtir.Süresi dolana kadarda kimseye vermeyeceklerdir.Bizim şansızlığımız aciz , zavallı ötesi bir yönetim ve başkanla bu yarışta olmamızdır.Güçlü bir başkan olsa yarın sabahı beklemeden bu gece merkez hakem kurulunu dağıtır,tahkim kurulunun üyelerini baskı altında tutardı ve 5 yıl boyunca sürecek bu komediye son verirdi.Yarın uyduruk bir kaç laf edeceklerdir ama itibarları olmadığı için kimse kaale almayacaktır.
JackDaniels
01-10-05, 23:15
ya şu resmi görünce yine dayanamadım;
anelka denen o.çocuğunun kafasıyla topun arasında tam okan bayülgenlik bir yer var...
nasıl görmez hakem...
şikenin kralıdır bu!
Abi anasının şeyi Anelkanın o mesefa kadar geniştir..Abi gördü hakem maçı çok dikkatli baştan sona izledim..Hakem fırsat kolladı..HEr zaman hakemler hata yapar, kötü niyetli değillerdir diye düşünürdüm ama bu hakem resmen gördüğünü vermedi..Yan hakemde gördü götü yemedi..4. Hakem İsmet Arzuman dahi gördü oda mudahale etmedi..Türk hakemliği boku yemiş..Tek bir maç alamazlar Avrupada, çünkü şerefsiz lik diz boyu FB yalakalığı diz boyu..Artı bu ülkede neden yardımcı ve 4. hakemler ###### çocuğu orta hakemleri uyarmaz.Adamlar resmen sustu..
Ray52Lewis
01-10-05, 23:30
Ah ah 60 metreden golü iptal ettiren yan hakemleri de gördü bu lig, burnunun ucunda elle atilan gole birsey diyemiyenide...
Kıssadan hisse ;
HEPİNİZ OROSPUÇOCUĞUSUNUZ!!
dayanamadim bende yazacagim
HEPINIZ HALA ###### COCUGUSUNUZ
,,,,,,,
Arkadaşlar ben bir fenerliyim dolayısıyla aynı zamanda bir ###### çocuğuyum.. Bu sebeple haksız kazandığım, emeğimin karşılığı olmayan bir galibiyet sonrası bile burada gelir rahat rahat konuşurum.. Nedeni ise dediğim gibi fenerli olmamdır, onun da neye eşit olduğunu az önce yazmıştım tekrar ettirmeyin lütfen o kadar da yüzüm yok..
2 hafta önce BJK lıların açtığı pankarta tepki göstermiştim. Yukarıdaki angutu görünce BJK lıların haklı olduklrına kanaat getirdim.
dtacconi adlı üye forumdan ihraç edilmiştir..
,,,,,,,
Arkadaşlar ben bir fenerliyim dolayısıyla aynı zamanda bir ###### çocuğuyum.. Bu sebeple haksız kazandığım, emeğimin karşılığı olmayan bir galibiyet sonrası bile burada gelir rahat rahat konuşurum.. Nedeni ise dediğim gibi fenerli olmamdır, onun da neye eşit olduğunu az önce yazmıştım tekrar ettirmeyin lütfen o kadar da yüzüm yok..
dttacconi bu samimi itirafın için teşekkürler ancak maalesef forumda küfür yasak olduğu için devamını getirmen mümkün değil, görüşmek üzere yavrukuş..
Az önce Cnn Türk'te macın özetlerinde Appiah'ın sarı kart gördügü pozisyonu gösterdi.. Savurdugu tekme direk rakibi sakatlamaya yönelik, bence kırmızı kartı gerektiren bir hareketti..
2 yıl önceki BJK'den 5 oyuncunun atıldıgı o meshur Samsun macında yanlıs hatırlamıyorsam Besiktaslı bir oyuncuyada rakibe isabet etmeyen ama rakibe yönelik sakatlayıcı bir tekme savurdugu icin kırmızı kart göstermisti hakem ve tüm yorumcular bunun haklı bir karar oldugunu söylemişti..
Parma Maniac
02-10-05, 01:28
eziği ezmişler :lol:
Buyrun FB'nin resmi sitesinden :
73’Sağ kanattan Mehmet’in ceza sahasına yaptığı ortada topa Anelka ve Özden birlikte yükseldi. Özden’in kontrol etmek istediği topa Anelka elle müdahale etti ve top filelerle buluştu. Pozisyonu iyi süzemeyen hakem golü iyi verdi.
Hakem golü iyi verdi burada ne demek isteniyor acaba?
Namelessonegs
02-10-05, 02:19
Ata kardesim ve diger sevgili arkadaslarım, elimizde su anda Ronaldinho,Beckham ve Rooney olsa da biz sampiyon fln olamayız..Cunku bu Fenerli orospucocuklarının tezgahında ki orospucunun cocugu Fenerasyon gene sampiyon olcaksak da yapmaz..Allah hepinizin bin bir turlu belasını versin..Ve ezik kopekler 1.gol elle de dierleri de mi elle dien butun gerizekalı Fenerlilerin topunun ebesini..!
Serkan1905
02-10-05, 02:29
Maci izledim. Keske izlemeseydim. Mactan sonra epey bi küfür ettim. Etrafimdaki büyüklere saygisizlik yaptim. Ama yine de dayanamayip küfürleri bastim. Aradan baya bir vakit gecti, sinirlerim az da olsa yatismisti. yalniz su topige bastan asagiya komple okuduktan sonra sinirlerim tekrar iyicene kabardi. Topigin haline bir yandan güldüm, bir yandan kizdim. bir ara sinirden aglayasim dahi gildi. Yeterli derece de küfür etmistim. O yüzden daha küfür etmicem. Ama ettiginiz küfürlerin hepsinin altina da imzami atiyorum.
Öncelikle, Fenerlilere gülüyorum. Böyle bir takimla nasil gurur duyarlar, gercekten ilginc. 2. 3. ve 4. golden sonra nasil ayaga kalkip "goool" diye bagirirlar anlamiyorum. Böyle serefsiz bir takimin taraftari nasil olunur anlamiyorum. Ben bir Galatasarayli olarak, bütün oyuncularin deli gibi kosup, deli gibi terlemelerini, rakip takimin pestilini cikarip, maci sonuna kadar hakketmelerini istiyorum. Bir Arsenal macinda, Kaptanin kolunun sarilip, tek kolla kosmasini izleyip, kafamda "canakkale icinde" türküsünün calmasini istiyorum. Penaltidan gol attigimiz vakit ayaga kalkmiyorum. Pozisyona girip gol atmamizi istiyorum her zaman. Gel gör ki, bu adamlar 2-0 kaybediyorlar. Hakem sayesinde 2-1 yapip, Rakibin moralinin filan icine edip mac kazaniyorlar. ardindan da karnaval yapiyorlar.
Derken gelelim bugün kü maca.
1- Konya iki sifir öndeydi. Tebrikler, mükkemmel bir sekilde konsantre olmuslar. Fenerin bütün aciklarini kapatmislar.
2- Anelka elle gol atiyor, ayni anda da Kaleciye Foul yapiyor.
3- Hakemin bu olaya verebilecegi iki karar vardi: biri elle oynama, ikincisi Foul. Yalniz gel gör ki, Hakem Gol diyor, ve gol sayiliyor.
4- Konyasporun moralinin, sinir sisteminin, konsantrasyonunun, Azmin, kisacasi herseyin icini ediliyor.
5- Hakem sayesinde Konyanin belini kiran fener maci alip, evine üc puanla dönüyor.
Denilebilir ki, kardesim hakem hatasi iste. bir cok macta böyle seyler olabiliyor. Yalniz olaya bir de surdan bakmak lazim. Sampiyonlaga oynayan ve yarin cok önemli maci olan Galatasarayli futbolcular, bu maci izlemedi mi? izlediyse bu adamlar ayni bizler gibi küfür manyagi olmadi mi? Ulan ne yaparsak yapalim, eninde sonunda yine de bu adamlar sampiyon olacak diye dedilerse, 1 sene lig oynamanin ne anlami var? 2005-2006 sezonu icin Sampiyon Fener diye ilan edelim, bosu bosuna zahmet cekmeyelim. Ya Konyasporlu Futbolcular? Eminim ki hic birisi rahat rahat uyuyamiyordur. Kimbilir saatlerce oturup küfür etmislerdir.
Kimsenin elinden küfür etmekten baska bir sey gelmiyor ki. Herkesin eli kolu bagli, küfür ediyor. Bir ara burada küfür edenin kültür seviyesi düsüktür diye bir seyler yazilmisti. Ama bence hic de alakasi yok. Insan küfür ediyorsa, caresizliginden ediyordur. Türk futbolu da caresizdir. Her Sey Fenerbahce Icin!! Parola bu. isinize gelirse. Caresiziz. Adamlar SS kuralini uygulayarak sampiyon olacaklar. Inanmayan gecen seneki GS-Gencler, GS-Kayseri, FB-Gencler, FB-GS maclarini tekrar gözden gecirsin.
Ve nihayetinde günlerce Hakani, Terimi, Lucescuyu, Hagiyi tartisan, yönetime sinir olup geceleri uyuyamayan bizler. yani taraftar. ben bu saatten sonra türk futbolu hakkinda kafa yormayi sacma buluyorum. Gereksiz. Bi yanimizi yirtsak dahi, hic bir sey degismiyecek. Sampiyonun adi belli. Biz ise hedefsiz bir sekilde kalan 25-30 macimizi oynayip, ayni hamam ayni tas dicez.
Galatasaray ile Futbolu sevdim, Fenerbahce yüzünden futboldan nefret ediyorum. Bilhassa Türk futbolu benim icin bitmistir. Hic bir anlami yok cünkü. Daha Ligi falan da takip etmicem. Dedigim gibi, hic bir anlami yok. Ta ki, Canaydin gibi, Aziz Yildirim gibi serefsizler türk futboldan temizlenene kadar. Beyler realist olalim. Fener her hangi bir Avrupa kupasi kaldirana kadar araliksiz sampiyon olacaktir. GS'da var bu kupa, ama Fener de yok. Bu acik illa kapatilmalidir. Hersey planlanmis, her sey ayarlanmis. Bicakcidan tutun, Canaydina kadar hepsi de bu oyunun birer figürleri. Mesele FBnin sampiyon olmasi, GSnin olamamasi degil. Elbette Fener de sampiyon olacak. Hatta her zaman istemisimdir ki, Genclerbirligi falan dahi sampiyon olsun. Sonucta ismi Lig, amaci rekabet. Galip gelen sonunda kupayi müzesine kaldiracak. Ama bugünkü mactan sonra bütün pislikler meydana cikmis, temiz futbol taraftarlarinin elini kolunu baglamistir.
Dedigim gibi, Fenerbahce yüzünden daha ligi falan da takip etmicem. Ta ki, Türk Futbolu temizlenip, gercek sekilde Rekabet Arenasi olana kadar.
PS: kopuk kopuk cümleler kurmusum. Bazen de cümlede anlam falan birakmamisim. Inanin 1 saat falan ugrasmisim yaziyi yazana kadar. Bu sinirle anca bu kadarini yazabilirdim. Idare edin artik.
Valla biraz geç katılıyorum ama hepinizin ağzına sağlık arkadaşlar...Dünya üzerinde gelmiş geçmiş en büyük ###### çocuklarının bugünkü yaptıklarını görünce elim ayağım boşaldı...Adamlar resmen voleybola çevirdiler futbolu...Başta azize olmak üzere o formayı sırtına geçiren tüm ###### çocuklarını sülaleleriyle beraber sikiyim...Ayrıca tüm hakem camiyasının allah belasını versin tez zamanda..futbolu bu hale düşüren tüm sikilmişlerin canı cehenneme...
KAHROLSUN SATILMIŞ FEDERASYON..KAHROLSUN HAKEMLER..KAHROLSUN fenerbahçeli tüm ###### çocukları futbolcu ve yöneticiler...
Namelessonegs
02-10-05, 02:37
Dusunun ki boyle mukemmel ve duzeyli bir forumda ki admin arkadaslara tesekkur ediyorum ve diger takımlardan arkadaslarımın bile mukemmel dedigi forumda bile bu kadar insanlar cıgrından cıkmıssa artık olaylar durduralımıycak ve anormal boyuta gelmistir..Bre Ezik yonetim bari suna bi sert darbe vur ve laf sok Fenerasyona ve Ezikbahceye..
Beyler helal olsun.Ne dolmuşuz ama küfürsüz forum olayıyla.Çok baba saydıran arkadaşlar var ki bunca efendi,adamakıllı yazılarından sonra zurnanın zırt dediği yerde hakedenin amındaki örümcek ağlarını kamaşula ile temizlemekten geri kalmadıklarını görmüş oldum.
Yalnız geçen yıl piç edilen önce şampiyonluğumuz ve de hatta sonra ağlak lazoğlanlara sus payı yapılan ikinciliğimiz elden giderken bu deşarj yöntemini uygulamayarak geç kalmadık mı?
Beyler helal olsun.Ne dolmuşuz ama küfürsüz forum olayıyla.Çok baba saydıran arkadaşlar var ki bunca efendi,adamakıllı yazılarından sonra zurnanın zırt dediği yerde hakedenin amındaki örümcek ağlarını kamaşula ile temizlemekten geri kalmadıklarını görmüş oldum.
Yalnız geçen yıl piç edilen önce şampiyonluğumuz ve de hatta sonra ağlak lazoğlanlara sus payı yapılan ikinciliğimiz elden giderken bu deşarj yöntemini uygulamayarak geç kalmadık mı?
:)
Hocam artniyet ve kasıt 'nasıl olsa sesleri çıkmaz, çıksa da s.kine takan olmaz' (forum için değil bütün camia için söylüyorum) diye böyle gözümüze gözümüze sokulunca herkes de belli bir infial oldu tabi.. Yoksa burada kimsenin iki puan gerimizdeki rakibe haksız bir gol verildi veya 3 puan aldı diye umursayacağını sanmıyorum ancak dediğim gibi işin güpegündüz adam soyacak duruma gelmesi bir de üstüne yavuz hırsız ev sahibini bastırır tavırları takınılması derken ipler koptu.. Geçen seneki Gençler maçı da bir diğer güzel örnektir fener'in kayrıldığı değil hakemlerin bilerek ve isteyerek taraflı yönetim gösterdiği maçlara..
Bu sene lig cok seylere gebe..
###### cocuklarinin got lalesi ibnelerin takimi fen-EL-bahce bu sene sampiyon olamayacak, ben onu bilirim onu soylerim.
15 kisilik kadrolari ile bu herifler 3 kulvari birden goturemezler. Sinsiler krali profesyonle hileci Alex ile Nobre'nin gotunde patlayacak yaptigi piclikler, Anelka'nin elini Samiyen'de gotune sokacagiz.
Yeter ki biz birlik olalim, bu noktadan sonra kim takar Ozhan'i da, kongreyi de, liseyi de, bu sene bu takimla kanimizin son damlasina kadar savasacagiz, yetti be, vallahi de billahi de yetti gayri.. HIRS basti icime HIRS..!!!!!!
Çıkıntılık yapmak istemem ama tepkinin sebebi sabrın taşması vs. değil bana göre.
Geçen sezon bana kalırsa tüm sezon boyunca daha fazlası yapılmışken sesimizi çıkartmamamız sonra Trabzonspor'lular 1 maç yüzünden sokaklara döküldüler ve karşılığını 2.lik olarak aldılar.
Buna rağmen,hem şampiyonluğumuz hem de şampiyonlar ligi hakkımız(ki o maçtan sonra TS'a çok maç satıldı) elimizden alınmasına rağmen sesimizi çıkarmadık nedense(hatta tek ben çıkardım:))
Ancak bu sefer isyanın nedeni pozisyonun barizliği vs. değil,bence hafta içindeki Tromso faciasının etkisi büyük!Yoksa hakemlerden bu yana son yıllarda çokça çekiyoruz ve isyan etmemiz gereken zaman rakibimizin hakem sayesinde kazandığı değil de bizim hakem yüzünden kazanamadığımız zaman olmalıydı!
Ayrıca küfürler falan silinmeyecek denmiş de bana kalırsa dediğim gibi,tepkinin zamanlaması açısından yazılanların silinmemesi,
yazılan küfürler kadar yanlış!
Mevcut hakem hataları topiği vardı ve orda objektif bir şekilde sezon başından bu yana gerçekleştirilenler yazılıyordu ve ilk haftadan itibaren bize verilmeyen ve rakibimize verilen penaltılar vs. vardı.O varken küfür içerikli böyle bir topiğin varlığı yanlış bence!
Küfürün varlığı da yanlış ya,neyse...
not:Küfür de yazsak efendiliğimizi de korusak bizlerin,maalesef yöneticilerin onda biri kadar etkisi olamıyor yaşananlara!Başkan Canaydın olduğundan beri de bunları yaşamaya alışmıştık sanmıştım.Daha çok şeyler göreceğiz!
angut.com seninde ananın ##### koyayım, başlığa bak allah aşkına....
http://www.antu.com/images/manset/HAZIRMANSETLER/0506/konya_fbmanset03.jpg
71. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sağ çaprazdan ortasında topa yükselen Anelka'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2
sizebirere gözlük bizdenm hediye, onun bunun evlatları...
JackDaniels
02-10-05, 13:19
Öneridir;
Bir pankart hazırlanmalı...
Luciano(bizim maçta son dakikada topu smaçlaması),Nobre(rize maçında el plase ile topu önüne alması) Ve Anelka'nın resminin olduğu ve üzerinde "FİLENİN SULTANLARI" yazan bir pankart devamlı Ali Samiyen'de olsa gerçekten hoş olurdu...
Ben bugun bır konusayım bu konuda.
Konyaspor tahkim yolunda
Konyaspor, Fenerbahçe maçının yeniden yapılması için tahkime gitmeye hazırlanıyor.
Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, AA muhabirine yaptığı
açıklamada, Konyaspor'un dün Fenerbahçe karşısında çok üstün bir
futbol ortaya koyduğunu, 2-0 önde olmasına rağmen, savunmaya
çekilmeyip yeni goller aradığını belirtti.
Fenerbahçe'ye ilk golü kazandıran Anelka'nın, topu ağlara bariz
bir şekilde eliyle yolladığını belirten Öten, şunları kaydetti:
''Bu karar, sadece Konyasporlu futbolcu, teknik kadro, yönetici ve
taraftarlar üzerinde değil, maçı seyreden herkeste şok etkisi yarattı.
Böyle bariz bir kural hatasının gol olarak değerlendirilmesi
karşısında ne yapılabilir ki? Maçın ardından karara adeta isyan eden
teknik direktörümüz Aykut Kocaman, yönetime, (böyle kararların
alındığı bir ülkede futbol adamı olmanın da futbolla ilgilenmenin de
hiçbir anlamı kalmamıştır. Görevimden istifa edip, futbol hayatımı da
noktalamak istiyorum) dedi.
Maçın ardından hocamızla uzun süren geniş kapsamlı bir
değerlendirme yaptık. Hocamıza, böyle bir karar aldığı takdirde,
benzer durumlarla karşı karşıya kalan Anadolu kulüplerinin büsbütün
ümidinin kırılacağını, görevine devam ederek büyük bir misyon
üstlenmesi gerektiğini söyledik. Böylece teknik direktörümüz Aykut
Kocaman'ı, mesleği bırakma fikrinden güçlükle vazgeçirdik.''
Son derece açık ve net bir elle oynama olayı hakkında Konyasporlu
yöneticiler olarak söyleyecek söz bulamadıklarını vurgulayan Öten,
''Fenerbahçe maçının yeniden oynanması için Tahkim Kurulu başta olmak
üzere gerekli her yere başvuruda bulunacağız. Adaletin yerini bulması
için Konyaspor camiası olarak her türlü mücadeleyi sonuna kadar
vermeye kararlıyız'' diye konuştu.
Pankart fikri mükemmel, değerlendirilmesi çok iyi olur..
Eskiden yapanın yanına gizli saklı kar kalırdı, şimdi hem yapıyorlar bir de biz yaptık alın bakın işte diyorlar.. Orada tartışmalı pozisyon bile yazsan hayatında ilk defa saygınlık kazanırsın angutoğluangut, 70 milyonun gördüğü pozisyona kimi kandırıyosun, hangi pisliğini aklıyorsun.. Ama tekrar ediyim, bizden ses çıkmadığı sürece bu olaylar böyle devam edecek, o bakımdan GS ve bjk maçlarının bugün ve iç sahada olması büyük avantaj, eminim ki bu olaylara zemin hazırlayan federasyonun kulakları epey çınlayacak bu akşam..
Parma Maniac
02-10-05, 14:31
boşuna uğraşmasın Konya sonuç almaları mümkün değil o konuda..
öncelikle herkese selam arkadaşlar...yazılarda da okuduğum üzere bi arkadaşın söylediği olayı çok kısa özetlemiş sanıyorum.BU LİG 5 SENE AYIRTILMIŞ.BİLETİ KESİLMİŞ.böyle sağ duyusuz bir başkanımızla zaten karşı çıkamıyoruz.tek çaremiz futbolcularımızın özverili davranışları olacaktır...
Eski hakem bozmasi Bulent Yavuz dallamasi dun gece bu pozisyonu Ozguc'un "boyunun kisa olmasindan" dolayi gormedigini ve kesinlikle bir art niyeti olmadigini belirtti.. Neremle gulecegimi sasirdim bir anda.. Diger taraftan da kankasi Ismet Arzuman'i koruyor, o da o sirada oyuncu degisikligi yapilacagindan maca konsantre durumda degilmis..
Allah seni bildigi gibi yapsin peruklu dallama, MHK baskani iken yaptiklarin bitmedi simdi de TV'den tetikcilige basladin, son olarak GS, BJK ve TS'nin actiklari pankart yuzunden ceza almasi gerektigini soyledi, bugun basta Dogan Medya olmak uzere diger gazetelerde de bu konu yazildi..
Son olarak bu konuda hic bir FB yoneticisinden ses cikmiyor, dilleri tutuldu herhalde, hic bir gazeteci de Aziz'e, Nihat'a , Mahmut Uslu ve Terorist Ozaydinli'ya bu konuyu sormuyor, soramiyor.. Hepsinin kici 3,5 atiyor..
Ister elle, ister kolla gol atin, isterseniz 11'e 15 kisi oynayin, bu sene size oyle bir gecirecegiz ki feleginiz sasiracak.
JackDaniels
04-10-05, 09:56
Ayrıca bu Volkan denen şeref ve haysiyet yoksunu herife hiç dikkat etmemiştim....Dün trt'de görüntülerde dikkatimi çekti..
Ulan sen haksız bir golle rakibini darmadağan etmişsin, adamlar 3-2 yenik durma geçmiş, 5 sarı 1 kırmızıyla abandone olmuşlar zaten gergin bir ortam var, 4. golde sanki şampiyonlar ligi kupasını almış gibi sevinmeler, orta sahaya koşup sağa sola yumruk sallayıp gereksiz hırs yapmalar...Zaten tipinde meymenet yok muşmula suratlı herifin...
Haa unutmadan bide bizimki hani hep delikanlılık yapar ya, anladımki bu şerefsizde yalandan delikanlı...Tayfun bi güzel giydiriyor fenerli futbolculara, bizim volkan'da yanında, ince bi sesle "yaa küfretme sende " diyor...Tayfun'da " ediyorum işte" diye cevap veriyor...
Ben bu sene Volkan'a taktım Allah belasını versin şerefsiz herifin...
Volkan Rustu'den 3 gomlek daha iyi, fakat kendine asiri guveniyor, hatali gol yerse o zaman hafiften sapitiyor, konsantrasyonu aninda bozuluyor.
Biraz daha pohpohlanirsa ileride bu durum megalomanliga yol acabilir. Bu arada Umit Ozat da cok havalandi, CL'de yenilen aptal bir gol sonrasi Volkan ile arasinda muhtemel bir kapisma yasanabilir.
JackDaniels
05-10-05, 12:12
“Tanrı’nın eliydi...” Daha iyi bir cevap olmadı, olamaz da. 1982 Dünya kupası ve Maradona’nın elle attığı gol için söylediği sözü futbolu seven sevmeyen herkes biliyor.
Tamam şartlar çok farklıydı. Arjantin- İngiltere kıllaşması o yıllarda had safhadaydı ve Falkland savaşı yüzünden haksızlığa uğradığını düşünen Arjantin bu golü çok sevdi.
Maradona’nın cevabını daha da çok sevdi.
O golden önce Maradona’nın orta sahadan alıp bütün İngiliz defansını ipe dizip attığı bir gol var ki onu da çok sevdi.
Maradona elle attığı o golden beraat etmeyi başardı anlayacağınız.
Daha sonraları “Tanrı’nın eliydi” mazlumun vicdansıza nanik yaptığı bir slogan oldu.
Cumartesi gecesi Anelka’nın attığı gol de benzer özellikler taşıyordu.
Bir anda maçın ritmi bozuldu ve Fener kazandı bildiğiniz üzere.
Kendi adıma söylüyorum, bu hiç ama hiç hoşuma gitmedi.
Sonra Anelka’nın maç sonrası ne söyleyeceğini bekledim.
Yapacağı açıklama belki bu haksızlığı biraz olsun sulandırabilirdi diye bekledim ama olmadı.
Anelka pozisyonun temiz olduğunu söyledi...
Daum pozisyonun sorunsuz olduğunu söyledi...
Ertesi gün gazetelerde fikrine güvendiğim yazarları okudum.
“Ya olur böyle şeyler” kıvamında geçiştirme cümleleri kurmuşlardı.
Ve midem bulandı!
Nobre’nin Rize’ye elle attığı golü sporseverler unutmadı daha...
İtibarı otuz senede toplarsınız, otuz saniyede verirsiniz.
Anelka, Fenerbahçe’nin işçisidir. Üç gün sonra gider başka yerde iş bulur. Ama bıraktığı leke Fenerbahçe’nin üzerinde kalır.
Anelka yavaş yavaş Türkiye ayağı itibarını oluşturmaya başlamışken lastiği patlattı.
Yok Türkiye’de onu tutacak savunma oyuncusu yokmuş da, yok dünyanın en iyi forveti oymuş da... Bunlar beni pek ilgilendirmiyor.
Üçkağıt yapacaksan gerçekten ama gerçekten çok geçerli bir nedenin olmalı.
Ya da çok iyi, çok zekice ve kimsenin itirazı olmayacağı bir cevap bulman gerek.
Onu da Maradona verdi. İngilizler cevap bile veremediler.
O yüzden Maradona büyük bir futbolcu olarak tarihe geçer. Anelka ise iyi futbolcu olarak geçer ki futbol tarihinde yüzlercesini sayabilirsiniz.
Büyüklük sadece 50 bin kişilik stat yaparak, maça özel tişört üreterek ve cafcaflı transfer yaparak olmuyor.
Konya’yı elle attığım bir golle geçeceksem aman n’olur ben büyük takım olmayayım.
Hedef Avrupa’da başarılı olmak ama Konya’dan puan dilenciliği yapıyorum. O da üç kağıtla...
Fenerbahçe yönetimi de yalandan bir açıklama yapmış internet adreslerinde; kendileri bile ikna olmamışlar.
Sıkıysa ceza versinler Anelka’ya.
İşte o zaman Fenerbahçe’nin büyüklüğünü görürüm.
Başarılı olmakla büyük olmanın çok ama çok farklı değerler olduğunu Fenerbahçe öğretti bu ülkeye. Yalandan da olsa başarı olsun, benim olsun fikri hoşuma gitmedi hiç.
fenerbahçeli bir yazar.
eğer mümkünse bizim ankaragücü maçında verilmeyen 3 penaltımızın videolarını bulup bir kenarda saklayabilirmiyiz. şimdiden karanın son dakika golünü öne sürmeye başladı şerefsizler elimizin altında dursun o pozisyonlar.
arkadaşlar bu topic bir simge olsun...
fenerin her kazandığı haksız maçtan sonra burda buluşalım...
ayrıca trabzon maçında kesinlikle bu maçla ilgili dikkat çekici bir şeyler yapmalıyız...
her maçtan sonra buluşmak gerekir o zaman
allah belalarını versin
hiç biri evlerine dönemez inşallah
Bu topikte su andan itibaren edilen küfürler cezalandırılacaklardır..
Haberiniz olsun..Ona gore arkadaslarım :)
aldiklari her puan haram olsun !
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to