PDA

Tüm Versiyonu Göster : yine kadro disi olayi mi?

tyisik
22-11-04, 02:55
Bu yaziyi okuyunca sanki dejavu oldu gecen senenin aynisi o zaman fatih hoca niye harcandi dedim kaptan bulent disinda hepsi yollanabilir kanimca

G.Saray'da deprem

Hakan Şükür, Bülent, Arif, Ergün ve Hakan Ünsal yarın gönderiliyor.

İddiaya göre sarı-kırmızılı yönetim dün gizlice toplanıp tarihi bir karar aldı. Hagi'nin de onayı ile Bülent, Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Arif ve Ergün'e kapıyı gösterdi

Biletleri kesildi

G.Saray 'ın Malatyaspor beraberliği sarı-kırmızılı kulübü karıştırdı. İddiaya göre yönetim kurulu dün Başkan Özhan Canaydın başkanlığında gizlice toplandı. Toplantıda takımın son dönemdeki düşüşü tartışıldı. Tartışma sonrasında ise radikal kararlar almak için adımlar atıldı. Hatta alındı bile. Ancak Başkan Özhan Canaydın'ın ısrarı ile bunların yarın açıklanması için karar kılındı. Toplantıda alınan kararlar daha sonra telefon ile teknik direktör Hagi'ye aktarıldı ve onun da okeyi alındıktan sonra toplantı başladığı sakinlikte sona erdi.

YARIN AÇIKLANACAK
Başkan Özhan Canaydın'ın ısrarla basından saklamaya çalıştığı karara göre sarı-kırmızılı yönetim oy birliği ile Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Arif Erdem, Bülent Korkmaz ve Ergün Penbe ile yollarını ayırdı. Yani bu futbolcuların kadro dışı kalması kararlaştırıldı. Bu karar daha sonra teknik direktör Hagi'ye iletildi. Hagi'den de gelen "okey" ile bu yıldızların bileti kesildi. Yönetim yarın yapacağı basın toplantısında bu konuya açıklık getirecek ve futbolculara bonservislerini vererek, "Galatasaray'a hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz" diyecek.

gian
22-11-04, 02:57
Kaynak nedir acaba?

tyisik
22-11-04, 03:08
pasfotomac

kral1905
22-11-04, 03:23
pasfotomac yanlislikla gecen seneki haberi yayinlamis:p
Vallahi oyle bir haldeyim ki; gerceklesmesi halinde uzulurum bile diyemiyorum..

ancak elbette yalan haber oldugu da asikar sazan durumuna dusmeyelim durduk yere:)

22-11-04, 09:33
Yalandır...

sigara69
22-11-04, 11:08
2 cepheden bakalim,

1-Olay yalandir..

Takmaya degmez..

2-Olay dogrudur...

Takmaya degmez...Cunku Ne Ergun ne H.Unsal ve uzulerek soyluyorum ki ne de Buyuk Kaptan Bulent Korkmaz ne de Kral Hakan Sukur bu sene bize suana kadar bir sey vermemislerdir..Hatta gun gectikce goturuyorlar..

Bob Marley
22-11-04, 11:08
Kimsenin buna cesaret edebilecegini zannetmiyorum. En fazla bir iki isim yedek kalir.

cozker
22-11-04, 12:00
Haberin dogu olacagina inanmiyorum, ama belkide yonetimden "ayaginizi denk alin" babinda bir mesaj olabilir bu. Gazetelere bu tur haberler cikartip "100. yilimizda gozunuzun yasina bakmayiz" mesaji vermeye calisiyor olabilir yonetim..
Ama haber dogruysa eger Bulent Korkmaz disindakilere sevinirim..

JackDaniels
22-11-04, 14:46
Elimizde ki kadroda sol defans olarak en iyi alternatif H.Ünsaldır...Bazı maçlar kötü oynadığı doğrudur ama şuan ki kadroda , o bölge için en iyi adam olan Ünsanldan kesinlikle vazgeçilmemelidir...

Ergün konsunda artık benimde sabrım taştı, kesinlikle dinlendirilmeli ama kadro dışı olmamalı!

Arif Erdem'e ise diyecek bir şey bulamıyorum...Şu haliyle G.Saray'da oynaması ve kadroda bulunması sırf eski dost olduğu içindir ve artık kesinlikle gönderilmelidir...

Hakan Şükür'ün de 1-2 maç dinlendirilmesi gerek diye düşünüyorum...

Bekleyelim ve görelim...

cy lion
22-11-04, 16:32
ben de futbolcuları "kadro dışı" bırakmak yerine bazı futbolcuları bir süre dinlendirmenin daha yararlı olacağı fikrindeyim..

hagi artık ümit karan-necati ikilisi ile başlama seçeneğini gündemine almalı..

seyko
22-11-04, 19:52
http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=240547&mans=true
http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=240542

gian
23-11-04, 00:49
Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

22 Kasım 2004 Pazartesi tarihli gazetelerde "futbol takımımızda önümüzdeki günlerde geniş çaplı bir operasyon yapılacağı; bazı futbolcuların kadro dışı kalacağı, yönetim kurulunda çatlaklar oluştuğu" şeklinde birçok değişik haber yer almaktadır.

Söz konusu haberler sadece dedikodulardan ibaret olup, gerçeklikle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Teknik kadromuza, futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur. Yönetim Kurulumuz söylenenlerin aksine her zamanki gibi kulübümüzün projeleri için el birliği ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam etmektedir. Galatasaray camiasına ve spor kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

gian
23-11-04, 00:52
Kamuoyuna Açıklama: Gheorghe Hagi

Pas – Fotomaç gazetesinin bugünkü sayısında yayınlanan “Biletleri kesildi” başlıklı haberde 5 futbolcuya kapıyı gösterdiğim iddiası tamamen gerçek dışıdır.

Futbolcularımla ilgili olarak ne Sayın Başkanımız ile ne de Yönetim Kurulumuz ile bir toplantı yapmış olduğumuz yolundaki haberler de doğru değildir.

Haftada bir kez düzenlediğimiz basın toplantısı dışında hiçbir medya kuruluşu ile görüşmemekteyim.O nedenle bu tür kararlar alındığı ve yarın açıklanacağı yolundaki iddialar da aynı şekilde gerçeğin çok uzağındadır. Adı geçen 5 futbolcumuzla ilgili hiçbir tasarrufumuz olmamıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Gheorghe Hagi
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı
Teknik Direktörü

reallion
24-11-04, 17:30
gerizekalılar akılları sıra karıştıracaklar!
galatasaray tarihinin en başarılı döneminde başrol oynayan bu unutulmaz isimleri, performansları düştü diye sileceğimizi düşünmeleri gerizekalı olmalarının göstergesidir.
Şu an ki durumları ne olursa olsun bu büyük isimler hakkettikleri şekilde Galatasarayda futbolu bırakacaklar.

vefa sadece istanbulda bir semt adı degildir

GaLaFaN
24-11-04, 20:27
artık kimse vefa semtinde oturmuyor."profesyonellik sitesi"ne taşındı herkes!