Tüm Versiyonu Göster : Rampalarin Ustasiyim(!)
Serkan1905
24-09-05, 02:56
Bi arkadas gönderdi. Allah kimseye göstermesin.
http://www.funny-games.biz/videos/169-busaccident.html
bu olay türkiyede olmustu babacan, bi cok yurttasimiz bu feci kazada hakkin rahmetine kavusmustu...
rahmetle aniyoruz hepsini
utanmaz herifler funny accident demis buna !!!!!
Serkan1905
24-09-05, 03:57
bu olay türkiyede olmustu babacan, bi cok yurttasimiz bu feci kazada hakkin rahmetine kavusmustu...
rahmetle aniyoruz hepsini
utanmaz herifler funny accident demis buna !!!!!
allah rahmet eylesin.
Adiler Funny Accident demis, ama O Taxi ve Otobüs söförlerine ne demeli???
Harbiden funny ama..
O gerizekali otobus soforune ehliyet verene bir, otobusu ona teslim edene iki ....
Pardon da otobüs şoförünün bilerek mi o tarafa kırdıgını zannediyorsunuz? Besbelli o serefsiz taksi cıktıgında onune frene koymus, yagıslı havada lastikler kitlenmis, yokus asagi en ufak saga kırısında, taksiye carpmamak icin de, otobus direk saga meyil almıs bir daha da donememis..
Orda gerizekalı, bilmem ne cocugu olan taksi şoförü..
Şerefsiz herif..
bunun neresi komik ya!!!bu olayda ölenlerin yakınlarıda komik olduğunu düşünüyomu acaba :bagir:
Pardon da otobüs şoförünün bilerek mi o tarafa kırdıgını zannediyorsunuz? Besbelli o serefsiz taksi cıktıgında onune frene koymus, yagıslı havada lastikler kitlenmis, yokus asagi en ufak saga kırısında, taksiye carpmamak icin de, otobus direk saga meyil almıs bir daha da donememis..
Şerefsiz herif..
Gian, olum adamin kullandigi otobus, mini cooper degil.. En fazla taksiye arkadan girersin, oyle ani bir sekilde 180 derece direksiyonu kirmazsin. Ha kirarsin, sonuc boyle olur, o ayri.
İyi de abi anlık bir sey, en baba sürücü bile o anda o hamleyi yapabilir..Hatadır, ama ehliyet verilmez bu adama denecek bir hata degildir..
Serkan1905
25-09-05, 05:08
Şerefsiz herif..
taksi söförüne dedigin laflarin altina imza atarim.
yalniz, otobüsün lastikleri sanmiyorum ki kilitlensin, ABS diye bulus var.
Böyle adamlara ehliyet falan vermiceksin. versen bile, adam akilli testlerden vs. gecireceksin.
Ayrica bunun hic bi yeri komik falan degil. Espiri olsun diye acmadim bu topigi.
Ya o kadar yazmissinizda hic biriniz deginmemis,
Asil garip olan ve igrenc olan herseyi gectim Taksi'cinin kazayi gorupde durmamasi..Adam hizini arttirarak kaciyor olay yerinden asil dikkat edilecek nokta o..
Agir yaralilari en yakin hasthaneye goturmek icin bile durmuyor kaciyor yahu..
Allah asil onun belasini versin..Siteye funny diye koyanlarin degil..
arabayi aldigimin 3. haftasinda bir kaza yaptim taksinin onume kirmasi sonucu...
bu tip taksicileri Allah'a havale etmek lazim...
her 10 taksicinin 5-6 sinin serefsiz oldugunu dusunuyorum...
Birincisi bu kaza hiç de komik değil bence de.Bu görüntüyü ilk izlediğimde tüylerim diken diken olmuştu,ve çok kötü hissetmiştim kendimi.İkincisi o kazanın ardından ortadan tüyen taksici ve diğer araçtakiler akşam evlerine gittiklerinde yataklarında nasıl rahat uyudular acaba?
Üçüncüsü de taksiciler ve dolmuş şöförleri birinci dereceden kaza nedeni ve trafik canavarıdır.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to