Tüm Versiyonu Göster : Telegol'de Ersun Yanal tartismasi.. mp3 dosyasi topicte...
Forumda da bahsettgimiz ahmet cakar'in "gaga hikayesi"'nde ki gaga serhat ulueren cikti.. inanilmaz aciklamalar yapti adam..ersun un ne kadar "karakterli" oldugu ortaya cikti..
detaylari az sonra gececegim
1)Hakan Sukur'e "2006'da size ihtiyacim var!"demis..
2)Baskan Canaydin'in ulueren vasitasi ile "beraber canli yayina cikin ,bir sarilin ki bu tartismalar bitsin"istegine "ben hocayim futbolcu ile bir yere cikmam " tarzi cevap vermis
3)sekreteri araciligi ile gizli cekim yapan ulueren'e "o bandi yayinlarsan; sekerek yurursun bundan sonra" dedirtmis
4)Hakan icin "onun karakteri belli; sen daha iyi biliyorsun!" demis bir serhat ulueren'e
dahasi var ancak toparliyorum
abi video degil de ses dosyasini hazirliyorum:)
az sonra ekleyecegim
ata aksu dogruladi "aziz yildirim istemedi gs li bir kaptanin sukru saracoglu stadinda milli takimin basinda cikmasini" lafini
Parma Maniac
22-11-04, 00:38
ata aksu dogruladi "aziz yildirim istemedi gs li bir kaptanin sukru saracoglu stadinda milli takimin basinda cikmasini" lafinigerçekler nihayet çıktı ortaya..
gerçekler ortaya çıktı da bişey mi değişecek?
bkz---> "şampiyonlukta hiç mi payımız yok sinan?"
Buyuk hayalkırıklıgı oldu program..Serhat resmen kayıt cihazını cebine sokup gizlice kaydetmis..O yuzden tabii yayınlayamadı, yemedi yani..E konusulanları yayınlayamayınca bir sey kalmadı..Bu sefer Cafer baglandı, cocuk da haklı olarak konusma cesaretini gosteremedi..
Yalnız Cafer'in tanıtım bantında soyledigi ilginç bir sey vardı..Tesvik primi nedir en iyi Ersun Hoca bilir diyordu..Bir de Serhat'in aktardıgına göre asırı derecede Fenere yaranma isteginin oldugunu aktarmıs Cafer..Acaba diyorum bunları birleştirerek; 5. şampiyonlugumuzun gittigi Ankaragücü macında Ersun ve futbolcular teşvik primi aldılar mı? Cafer de gol atmıs ve köpek gibi oynamıstı o maçta....
Bengü Cakmak
22-11-04, 01:13
evet yayinlayamadi korktu resmen
ersun yanal ile ilgili konusmalari surdan dinleyebilirsiniz;
http://members.lycos.nl/kral1904/telegol%20-%20serhat%20ulueren.mp3
yayinlamasi yasal olmazdi herhalde ondan korktu. ama be adam madem yayinlaman yasal olmayacak,madem ceza almaktan korkuyorsun neden kac gundur o fragmanlari donduruyorsun tv'lerde
allah akil fikir versin
Bengü Cakmak
22-11-04, 01:20
yayinlamasi yasal olmazdi herhalde ondan korktu. ama be adam madem yayinlaman yasal olmayacak,madem ceza almaktan korkuyorsun neden kac gundur o fragmanlari donduruyorsun tv'lerde
allah akil fikir versin
Ersunun sekreteri eger yayinlarsan bacagina kursun yersin demis bunun üzerinde yayinlayamadi.
kral dosya icin cok tesekkurler
bengucum o kurusiki tehditten korktugunu sanmam. bence yasal bir zorluk olacakti.biliyorsun star artik devlet tv'si
Bengü Cakmak
22-11-04, 01:38
kral dosya icin cok tesekkurler
bengucum o kurusiki tehditten korktugunu sanmam. bence yasal bir zorluk olacakti.biliyorsun star artik devlet tv'si
abi haklisinda adam zaten aciklama yapti. Yani neredeyse bütün kasetin icerigini insanlara anlatti. Tespit de belgede var diyor...
ozaman devlet yasakladi diyebilirdi ne varki bunda. Ama o onu demeyip aldigi tehtiti bile söyledi.
Okadar kolay degil ahmet cakar ölüyordu neredeyse hic ugruna... can meslekten önemli bunu anladi.
Omur The Little Big
22-11-04, 02:02
Türk futbolu kimlerin elinde böyle ya?Bu olanlardan sonra Dünya Kupası'na katılsak da bir katılmasak da benim için. :(
Bu arada Ahmet Çakar'ın güzeller güzeli dedigi, Serhat Ulueren'in de beni tehdit etti dedigi sekreteri çok merak ettim..Yakında görürüz gazete sayfalarında :)
3)sekreteri araciligi ile gizli cekim yapan ulueren'e "o bandi yayinlarsan; sekerek yurursun bundan sonra" dedirtmis
E bu adli mercilere sevk olması gereken açık bir tehdit.Programı izlemedim ama Serhat ulueren bunula ilgili bir şey söylemedi mi?
Varsa böyle bir tehdit gitsin şikayet etsin,iyice dökülsün çamaşırları.
Onun dışında,Ersun'un suyu yavaştan ısınıyor.Ersun'un ismi fb ile değil de bizimle anılsaydı ve bu başarısız tablosu ve bu skandallar ortada olsaydı,fb medyası bir gün bile oturtmazdı onu o koltukta.Daha neler olacak merak ediyorum doğrusu.
Onun dışında,Ersun'un suyu yavaştan ısınıyor.Ersun'un ismi fb ile değil de bizimle anılsaydı ve bu başarısız tablosu ve bu skandallar ortada olsaydı,fb medyası bir gün bile oturtmazdı onu o koltukta
Adami severiz sevmeyiz orasi ayri ancak bugune kadar yaptiklari ve gelisen olaylar neticesine muthis dogru bir tesbit bence bu.. Yanal'in bir dayanagi kaldiysa o da fenerliligidir..
Bu arada tam takip edemedim, Serhat Ulueren'in kasedinde Ersun'un sekerek yurursun lafi da mi varmis? Yoksa bu olayin sadece iddia kismi mi?
Eger bu laf kasette varsa bence ne pahasina olursa olsun yayinlardi.. Bizim hocalarimiz buyuk insanlardir, oyle basini falan muhattap almazlar ama Ersun'un cikip bu iddiayi muhakkak yalanlamasi lazim, Turk futbolunun basinda boyle bir lekeyle dolasan adam istemiyorum..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to