PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ata Türk´Ü Kaybettik

LuisFigo
18-09-05, 19:00
'
'Kaynana Semra''nın acı günü

''Gelinim olur musun?'' programı ile ünlenen Ata, Adana'da bir otel odasında ölü bulundu. İlk bilgilere göre alkol komasından öldüğü belirtildi.

allah rahmet eylesin, tüm milletimizin başı sağ olsun

Volkanus
18-09-05, 19:37
Allah rahmet eylesin.Sevenlerinin başı sağolsun ve Allah sabır versin.

tyisik
18-09-05, 19:42
Allah rahmet eylesin cok kisinin belasini aldilar yine de cok uzucu bir olay

M.Yasin Cakmak
18-09-05, 19:46
Yazik ettiler cocuga....gerizekali programlarin sonucu iste.

Yankee_uA
18-09-05, 21:17
allah rahmet eylesin çocuğu o kadar pohpohladılar o kadar kişinin günahını aldılar sonucu bu oldu işte

cozker
19-09-05, 09:17
Türkiye'nin başı sagolsun!

LuisFigo
19-09-05, 14:20
SEMHA HANIM, ATA'YA: O PİSLİĞİ BİR DAHA İÇME OĞLUM...

Show TV'de geçen yayın döneminde izlenme rekorları kıran 'Gelinim Olur Musun?' adlı yarışma programının ünlü 'Kaynana Semra'sı Semra Yücel'in birlikte yarışmaya katıldığı oğlu 24 yaşındaki Ata Türk, dün Adana'da otel odasında ölü bulundu.

http://www.haberturk.com/foto/mansetsemraataalkol.jpg

Adana'daki Adres Bar'ın sahipleri, menajer Hüseyin Karlı ile görüşüp 5 günlük program için Makedonya uyruklu sanatçı Cansever ile anlaşma yapmasını istedi. Karlı, Cansever'i önceki gün Adana'ya getirirken, sanatçının arkadaşı olan ve son dönemde menajer olmak için sanatçılarla dolaşan Ata Türk de "Canım sıkılılıyor" diyerek onlarla birlikte geldi.

Annesi perişan halde
Cansever dün akşam barda program yaparken, Ata da içki içti. Bardaki program bitince Ata ile Cansever, menajer Karlı ile birlikte İnönü Caddesi'ndeki Doruk Otel'e döndü. Ata kısa süre sonra, belediye tarifeli ve orta halli Doruk Otel'de kendisine ayrılan 104 numaralı odaya çekildi. Cansever dün yemeğe gitmek için odasını telefonla aradı, ancak yanıt alamadı. Cansever'in haber vermesi üzerine oda kapısını açan otel görevlileri, Ata Türk'ün cesedi ile karşılaştı. Ağzında kan vardı. Cesedinde yapılan ilk incelemede herhangi bir dayak izi ve morluk saptanmadı. Alkol komasından öldüğü sanılan
Ata'nın kesin ölüm nedininin saptanması için Cumhuriyet Savcısı otopsi yapılmasına karar verdi. Acı haberi İstanbul Bayrampaşa'daki evinde öğrenen Semra Hanım perişan halde. Baba Hamit Türk dün akşam saatlerinde önce Semra Hanım'ın evine uğradı ardından Adana'ya oğlunun cenazesini almaya gitti.

Menajer olabilmek için ünlülerin peşinde dolaşıyordu
'Gelinim Olur Musun?' yarışmasında gelin adayı Sinem ile yaşadığı aşkla adını duyurdu Ata. Annesi Semra Hanım karşı çıkınca ayrıldılar. Ata annesiyle Sinem arasında bocaladı, milyonların önünde annesinden sık sık azar işitti. O günlerde Türkiye Semra Hanım ile Ata'nın atışmalarını heyecan ve şaşkınlıkla takip etti. Ata parçalanmış bir ailenin çocuğuydu. Babası Hamit Türk ile annesi 12 yıl önce boşandı. Yarışmaya katılmadan önce muhasebecilik yapan Ata son zamanlarda menajer olabilmek için ünlülerle arkadaşlık ediyordu.

Şarkıcı Cansever anlatıyor
Semra Hanım 'o pis şeyleri içme oğlum' dedi
Ata'yı Adana'daki ekstrasına giderken yanında götüren Cansever, acı olayın şokunu uzun süre üstünden atamadı. Cansever son iki günde yaşadıklarını şöyle anlatt: "Galiba sorunları vardı. Cuma günü beni aradı. Adana'ya program yapmaya gideceğimi söyledim. 'Abla moralim çok bozuk. Ben de seninle geleyim' diye rica etti. 'Morale ihtiyacım var. Kabus gibi bir gece yaşadım. Bu akşam bize gelin annemden izin alın' dedi. İlk defa o gece Semra Hanım'la tanıştım. Giderken de Semra Hanım 'O pis şeyleri içersen hakkımı helal etmem oğlum' diye uyardı. Sorunları vardı herhalde. Eski bir kız arkadaşı mı ne varmış... İlkay diye. Çok fazla birşey de anlatmadı. Cumartesi Adana'ya geldik. O gece Adres Bar'da benim programım vardı. Program sırasında Ata 2-3 tane bira içti. Gece 01.00 gibi program bitti. 02.00 gibi yemek yemeğe gittik. Orada da birkaç tane viski içti. Daha sonra da 03.00 gibi otele gittik ve yattık. Menajerim Erhan Arı ile Ata aynı odada kalıyordu. Sabah olduğunda Erhan geldi. Ata hala uyuyor dedi. Öğleden sonra 3'te uyandırmaya çalıştık. Otel odasına girdik, baktık ağzından kan geliyordu. Çok üzgünüm."

VATAN

arat44
19-09-05, 18:48
adam olamiyak bizim millet...

hizli sohret oldu, sohretini daha hizli kaybetti...

Allah rahmet eylesin...

cok yazik...

Maynard
19-09-05, 19:15
annesinide onuda sevmezdim ama hakikaten çok üzüldüm öğrenince!
allah rahmet eylesin sevenlerinede sabır versin!!!

pera
19-09-05, 23:36
Gençler ölünce insan daha bir başka üzülüyor, Allah rahmet eylesin.

Lioney
19-09-05, 23:56
Çaycı Ahmet Amca ölmüş. Çay komasına girdiği söyleniyor.

Tüm milletimizin başı sağolsun...

tripotter
20-09-05, 00:24
Çaycı Ahmet Amca ölmüş. Çay komasına girdiği söyleniyor.

:karisik: şaka mı bu? eğer öyleyse peq komik bulmadım nedense...

Lioney
20-09-05, 00:42
Çok üzüldüm komik bulmadığına.

UmBeRtO GS
20-09-05, 12:57
Semra manyağı dün televizyonlarda, ben şehit kızıyım fazla üzülmedim, alışkınım, oğlumu da şehit verdim önemlii değil diyordu!

LuisFigo
20-09-05, 14:16
şehitlik mertebesi", İslamiyette, İslami amaçlar için çalışan ya da ülkesi için
savaşan kişilerin öldüklerinde "ulaştıkları" yerdir..

ata bunlarin hangisini yapmis :karisik:

alkol sehidi mi oluyor kendisi

bruno
20-09-05, 17:54
Cok kotu bir aile yapisinin sonucu. Annesinin saglikli bir psikolojik yapisi oldugunu hic sanmiyorum.

Allah rahmet eylesin

Maynard
20-09-05, 18:46
valla ataya üzüldüm ama böle manyak bi annesi varken belkide kurtuldu çocuk!kadın çıkmış bide fazla üzülmedim falan diyo allah bilir reklam oldu diye düşünmüştür mutlaka!
bu arada canseverinde önceden uyuşturucu dan sabıkası varmış!atada kullanmış olabilir içkiyle karışıncada tabiki sonuç kaçınılmaz yakında açıklarlar!
valla ben atayı potansiyel bi anne katili olarak görüyodum ama erken gitti çocuk...

Leli
20-09-05, 19:09
yazik ya! cok üzüldüm :agla: allah rahmet eylesin günahlarini affetsin :agla: :agla: :agla: :(

Maynard
21-09-05, 19:56
ata nın cenazesinde tabutunun türk bayrağıyla sarılı olmasından dolayı savcılık soruşturma açmış!

doğrusuda bu zaten adam extacsy den öldü şehit ilan ettiler!
ah be semra teyze oğlun öldü hala gündem yaratmaya çalışıyon olcağı buydu :lol:

Leotheking
21-09-05, 21:21
ata nın cenazesinde tabutunun türk bayrağıyla sarılı olmasından dolayı savcılık soruşturma açmış!

doğrusuda bu zaten adam extacsy den öldü şehit ilan ettiler!
ah be semra teyze oğlun öldü hala gündem yaratmaya çalışıyon olcağı buydu :lol:

Ne demek efendim, tabi Türk bayrağına sarılacak tabutu... Kendisi ve valideleri ninniyle uyutulan toplumumuzun beşiğini sallayarak uzunca bir süre ekran karşısında uyutulmasına yardımcı olmuş, görevlerini yerine getirmiş şahsiyetlerdir.... Doğruluğu bile tartışılan ölüm olayıyla ekstra görevlerine devam etmektedirler...
Bence devlet annesine maaş da bağlasın.... :kizgin:

Bu konuya da topic açıldı ve bu kadar da yazılıp çizildi ya ne diyeyim.... :lol: :lol:

cozker
22-09-05, 11:03
Evelsi gün haberlerde mi ne duymustum galiba.. Cenazede Ata taraftarlarıyla Semra hanım taraftarları arasında ufak tefek olaylar cıkmıs.. Evet, aynen bu cümlelerle verilmisti haber..

Ee her 2 ayrı taraftar grubunu hicbir önlem almadan bir araya getirirseniz olacagı bu tabii!! Ata ve Semra hanım taraftarlarını birbirinden ayırmaları gerekirdi emniyetin veya seyircisiz yapılsaydı bu cenaze töreni keske.. Sonucta o cenazeye binlerce fanatik taraftarın gelecegi belliydi ve olayların cıkması kacınılmazdı öyle bir ortamda... Neyse ki ufak tefek olaylar dısında fazla birşey olmamıs cok sükür..

Birde Sinem taraftarları gelmemis galiba cenazeye.. Onlarda gelseydi eger Sinem taraftarlarıyla Semra hanım taraftarları arasında cıkacak olayları düşünmesi bile korkunc.. Facia ucuz atlatıldı denebilir!

Saygilar,

M.Yasin Cakmak
22-09-05, 12:33
Cenaze Ata'nin sahasi Semra hanim taraftarlari gizlice Ata'nin taraftarlarinin formasini mi giymis ki?

Malum yasak var.

Leotheking
23-09-05, 15:36
Lütfen canım, herkes taraftarına sahip çıksın. Nerde kaldı Feyir Piley... :kizgin:

JackDaniels
23-09-05, 15:51
Adana Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanarak Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen kan, idrar ve patalojik toksoloji raporu sonuçlarına göre, TV yarışmacısı Ata’nın cesedinde, uyuşturucu nitelikli ecstacy hapında bulunan anfetamin ile eroin ve esrar bulgusuna yoğun miktarda rastlanıldığı belirtildi. Raporda, kanda etil ve metil alkole rastlanılmadığı kaydedildi.

Maynard
23-09-05, 16:52
Adana Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanarak Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen kan, idrar ve patalojik toksoloji raporu sonuçlarına göre, TV yarışmacısı Ata’nın cesedinde, uyuşturucu nitelikli ecstacy hapında bulunan anfetamin ile eroin ve esrar bulgusuna yoğun miktarda rastlanıldığı belirtildi. Raporda, kanda etil ve metil alkole rastlanılmadığı kaydedildi.belliydi zaten!ah be ata ecstacy ile içki yi karıştırırsan nolcağını bilmiyomuydun!dağ gibi delikanlıydın kıydın kendine valla :lol:

23-09-05, 17:18
Ecstacy ile içki karıştırmamış ki alkol yok diyor okuduysan adam direk çekmiş yani ne var ne yok.

LuisFigo
23-09-05, 21:22
ayni odayi paylastigi kel menajerle cinsel iliskiye girmis olabilir...sonrada gayligi kendine yediremeyip intihar etmistir ata ...

gecen gün haberlerde ben gay degilim diye bagiriyodu keltos..ates olmayan yerden duman cikmaz ...
kambur,unisex cansever ve gay menajerin bu olayda 100 % parmagi var

M.Yasin Cakmak
23-09-05, 22:33
Ya olen insanin arkasindan edilecek laf mi be Figo.

Allah'im yarabbim ya.

gian
24-09-05, 11:39
Hic birimizin sevmedigi bir insan oldugu acık, ama ölen bir insanın ardından bu derece pervasızca konusmak da dogru degil..

Lütfen kötü hislerle doluysak buraya yazmayalım, icimizde biriktirelim..

JackDaniels
24-09-05, 14:47
TV yarışmacısı Ata’nın uyuşturucu ve uyarıcı maddeye bağlı entoksikasyon sonucu öldüğünün belirlendiği ifade edilen raporda ayrıca, anal muayene sonucu tecavüz bulgusu ile başka toksit madde bulunamadığı bildirildi

UmBeRtO GS
24-09-05, 16:53
Tecavüz olayına falan inanmıyorum ama Cansever denilen acayip tipli insanın bu olayda parmağı olduğuna inanıyorum çünkü hiç de tekin biri değil gibi gözüküyor

Maynard
24-09-05, 17:29
tecevüz işine bende inanmıyorum...
yalnız cansever ben yanındayken kullanamazdı esrar falan dedi ama canseverinde uyuşturucudan sabıkası varmış...

Sadist21
01-10-05, 11:32
Tek bir laf söylemeyi gerekli görüyorum; BAYRAK BİR VATANIN ŞEREFİDİR VE BU ŞEKİLDE ÖLEN BİRİNİ ŞEHİT DİYE ANIP ÜZERİNE BAYRAK ASMAK BU KADAR ŞEHİT TE YAPILAN BİR HAKARET VE TERBİYESİZLİKTİR VE BUNU BİR ÇOK İNSANIN KINAMASI GEREKİR EĞER GERÇEKTEN BU ŞEHİTLERE BİRAZ SAYGISI OLAN İNSAN KALDIYSA BU MEMLEKETTE....

15 gün sonra kendi dönmesi gerekirken tabutu dönen asker görmüş mü? veya bu nasıl bir şey yaşadımı acaba semra hanımda kalkmış olum şehit diyor. Ben ikisini de yaşadım Allah kimseye yaşatmasın