Tüm Versiyonu Göster : Taraftar 100. Yilda Sampiyon olmak istemiyor mu?
Bengü Cakmak
21-11-04, 23:19
2500 kisi maca gitmis... bunun nedenleri nelerdir? GS taraftari neden maclara gitmemeye basladi hemde takiminin 100. Yildinda? Yoksa GS taraftari 100. Yilda sampion olmayi istemiyormu?
mac saati onemli bir faktor ama eger takim umut verseydi sanmiyorum ki mac saati bir engel teskil edebilsin.
'Takim umit verseydi' tezine katilmam mumkun degil cunku bizim mactan bir saat sonra iki rakibimizin maci var ve kagit uzerinde trabzon galibiyete yakin taraf oldugu icin liderlik sansimiz dahi var.. Hal boyle iken bile gerekli destek yoksa bizlerin de sapkayi onumuze koyup dusunmemiz gerekir..
Mecidiyekoy gibi istanbulun merkezi bir yerde 18 bin kisilik stadi dolduramiyorsak, ulasimi daha zor bir yerde 50 bin kisilik stad yapma kulfetini kime, neye guvenerek ustlenmek istesin yonetim.. Yanlis anlasilmasin stad dolsa, bir o kadar seyirci de disarida kalsa yonetimin yine birsey yapacagi yok ama taraftarin da birsey vermeden surekli istemesi dogru degil..
shevacim
tamamen haklisin. taraftarin maca gitmeyisinin hic bir mazereti yok.olamaz da.burada suc tamamen taraftarda.sapkayi onumuze alip dusunmemiz sart
lakin benim anlatmak istedigim baska birsey.turkiyede ne yazik ki taraftarlar iyi gun taraftari ve maca gidislerinde onemli faktorlerden birisi de takimin basari durumu. soyledigim bir mazeret degil durum aciklamasiydi.yoksa yazinin altina imzami atiyorum
Bengü Cakmak
22-11-04, 01:42
ya haddime degil belki maclara avurpada yasadigim icin gidemiyorum ama.. birsey söylemek istiyorm
Su 100. Yil sarkisi biktirdi herkesi ya gercekten biktim, fubolcuda bikmisdir, yöneticide!
"saldir saldir Galatasarayim 100. yilin askina yine sampion olalim saldir" - yeter ya, güzel hos ama her mac basinda kesintisiz 10dk ayni sey biktirir insani en önemlisi futbolcuyu da. Ben sahsen cok rahatsiz oldum artik ve belirtme geregi duydum acikca.
Bir macta toplam olarak neredeyse 20-30dk ayni sekilde destek veriliyorsa o takim bundan etkilenir. ben bile maci TV den izlerken sinirleniyorum ... maci takip etmekde bile zorlaniyorum...
lütfen rica ediyorum :(
2500 kisi degil, 2500 biletli kisi, gerisi kombine...
stadda 13bin kisi vardi...
Bob Marley
22-11-04, 14:21
bence normal rakam. günlerdir c.tesi kar yagacak haberleri medyada yer aldi. açik tribün seyircisi de dogal olarak gelmedi maça, fb ve bjk açiklarinin üstü kapali, açik seyircisi islanmadan izleyebiliyor maçi. bizde öyle degil. bunlar bir yere kadar mazeret biliyorum ama önemsiz mazeretler diil...
JackDaniels
22-11-04, 14:39
Bengue;
G.Saray taraftarı yeni beste yapma konusunda biraz tembel bence...
Yeni beste yapma ve statta organize olma konusunda maalesef bjk yi tek geçiyorum....
taraftar eğer gerçekten inanıyorsa "maç saati", "takımın bir önceki hafta aldığı skor" gibi bahaneler önemsiz kalır..
fenerbahçe'nin ali sami yen stadında bizi 4-0 gibi farklı bir skor ile yendiği bir maçın hemen ertesi hafta, gündüz vakti üstelik yağmurlu bir havada sarıyer maçında inönü stadı silme galatasaray taraftarı doluydu..
o dönemle bu dönem arasında sizce ne değişti ??
herşeyden önce yönetimin bu sene şampiyonluğa inanması şart..
"100. yılımızda şampiyon olmak istiyoruz" beyanatı ile " q00. yılımızda şampiyon olacağız" beyanatı arasındaki farklılığı çok iyi etüt etmeleri gerekiyor.
gerisi bana göre hikaye..
USAtaraftar
25-11-04, 08:41
Bengue;
G.Saray taraftarı yeni beste yapma konusunda biraz tembel bence...
Yeni beste yapma ve statta organize olma konusunda maalesef bjk yi tek geçiyorum....
Gorduk onlari da. Bir ilki gerceklestirdiler sonunda...
murat sener
25-11-04, 18:11
Bencede saatin çok büyük etkisi var. Sezon başından beri içeride hiçbir maçı kaçırmayan ben bile gidemedim maça. Soğuk havanın gerçek galatasaraylıyı etkileyeceğine inanmıyorum. Sonuçta alırız atkımızı takarız beremizi gideriz maçımıza.Beste konusunda bengueye katılmamak elde değil 100.yıl marşı gerçekten belli bi süreden sonra bıktırıyor.Nede olsa herşeyin fazlası zarar.Uzun süreli tezahurat yapılacaksa takımı ateşleyen rakibin ayaklarını titreten şiddette bir tezahurat olmalı.Bu konuda oldukça tembal ve organizyonsusuz.
Besiktas taraftarinin bazi tezahuratlari tribune yayilmasa da sozleri itibariyle yaratici veya degisik gozukebilir ancak ben taraftarin iki derbideki performansini da hic begenmedim.. Ozellikle kafayi taktigim birsey var ki, o da yaptiklari 'Besiktasim benim' tezahurati.. Dikkat ediyorum bu tezahurat hangi mac uzun sure ile yapilsa (ki yarim saate yakin surdugu gorulmustur) o mac berbat bir futbol oynaniyor ve bjk genelde puan kaybediyor.. Bizim 100. yil marsi da bir yerden sonra bayiyor ancak en azindan bizim taraftarimiz israr etmiyor, baska birseye geciyor..
Galatasaray seyircisini aklamak icin soylemiyorum bunlari cunku pek savunulacak yonumuz yok.. Takimin grafigine paralel olarak seyirci de dususe gecti, her nedense istenilen etkiyi yakalayamiyor.. 100. yil ve liderlik iddiasi soz konusu iken, neden bu motivasyon eksikligi yasaniyor bunu anlamiyorum..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to