Tüm Versiyonu Göster : Vestel Manisaspor 1 Galatasaray 4
İzmir'de, liderligimizi devam ettirmek dilegiyle..
O maça gelesiye Norveçe gidiyoruz...Benim tek korkum hava değişikliği...Manisa'yı 1-0 gibi skorla geçeriz...
Serkan1905
12-09-05, 14:44
bi terslik cikmaz insaallah.
bu maç bizi çok zorlamazlar heralde ama belli olmaz tabi!vestel bu sene sadece bi malatya ya 5 attı ama o maçtada kalade FEVZİ vardı unutmamak gerekir :lol:
Serkan1905
12-09-05, 17:45
http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=120337
Ilic 4 hafta yok. sakatlanmis.
fazla yararlanamicaz bu adamdan galiba.
Gurbetci Aslan
12-09-05, 17:56
bizim de sansimiz bu galiba kötü oldu iyi haberlere gercekten de hasrett kaldik
JackDaniels
13-09-05, 11:41
----------mondi--------------
cihan---song----tomas----orhan ak
---------saidou--------------
şaş------altan--------heinz
karan--------------necati
ilk 11 bu şekilde olmalı...
rahat kazanırız.
----------mondi--------------
cihan---song----tomas----orhan ak
---------saidou--------------
şaş------altan--------heinz
karan--------------necati
ilk 11 bu şekilde olmalı...
rahat kazanırız.
Heinz-Altan yer değişikliği ile benim kafamdaki kadroda aynen bu.. Manisa'ya baktım (her ne kadar hiç izlememiş olsam da) büyük aksilikler olmadığı sürece rahat kazanacağımız bir maç diye düşünüyorum, seyirci desteği de cabası..
Dünkü maçın yorgunluğu ve olası hastalıklar ideal 11'de bir değişikliğe sebep olmadığı sürece maçı alacağımız iddiasını halen taşıyorum.. Böyle ağır bir mücadeleden sonra fazla zorlu bir rakiple karşılaşmamamız sevindirici..
Bence bizimkiler sıcak havayı ve güzel zemini bulmuşken geçen maç adam gibi futbol oynayamamanın acısını bu maçta çıkarırlar..Özellikle hasan Şaş ve Ümitten patlama bekliyorum..Hasan geçen maç yapamadıklarını bu maç fazlasıyla yapacaktır. Ayrıca bu maç Heinz ile ilgili görüşlerimin netleşmesi için önemli bir maç olacak..Eğer yine tutuk oynarsa ilk eleştirilerimi sunacağım kendisine :)
Macın basında gol bulamazsak bu mac da zor gecer..
Hele de Sheva rahat alırız diyorsa ben simdiden korktum :)
Bu arada maç pazar saat 17:30'da..
Macın hakemi de şerefsiz Bülent Demirlek..Korkmak icin bir sebep daha...
3 ihtimalli bir maç.Hazırlık maçındaki gibi kolay geçeceğini sanmıyorum.Derbinin oynandığı ve trabzonun deplasmana gittiği bu hafta Vesteli yenersek ilk yarının liderliği için avantajı elimize geçirmiş oluruz.Sıcaklık farklılığıda oyuncularımızı etkileyebilecek bir etken.İnşallah kazanırız ve liderliğimizi koruruz.
zor bi mac olacak kazanirsak trabzonun yenildigi bejeke yada febeden birinin daha puan kaybedecegi hatta ikiside olabilr bence buyuk bir avantaj yakalariz ama Galatasarayimiz son 3 sebedir bu avantaj maclarinin hemen hepsinde puan kaybetti insallah bu sefer olmaz
Sukur'un maci olcak insallah 0-3 0-4 tarzi bir skorla kazaniriz..Hepisinide Hakan atar dileklerimi sunar Demirlek tekerlegi olsa bile rahat bir mac olacagini dusundugumu belirtirim..
JackDaniels
17-09-05, 09:37
bu maçtan korkmaya başladım..umarım yanılırım...
Dün yağmur yağdı buraya bayağı bir...
Ama bugün güneşli ve çok scak olmayan bir hava var...
Kazanacağımızı umuyorum...
Gündüz maçı olması ve hakem düşündürücü.. Anadolu takımlarında teknik yönden beceri eksikliği olduğu kesin ancak her hafta bir yeni örneğini görüyoruz ki hepsi terlerinin son damlasına kadar mücadele ediyorlar, bunun son kurbanı da dün akşam Trabzon oldu.. Maç saati yaklaşırken bende de ufak çaplı tereddütler oluşmaya başladı, kazanmamızı sağlayacak bir diğer etken olarak iyi bir seyirci desteğine ihtiyacımız olduğunu da eklemem lazım..
Serkan1905
17-09-05, 16:01
kazanacagiz insaallah. futbolcular baya bi hirsli..
Rakiplerinin birbirleri ile oynadıkları hafta da, sen maçını kazanamayacaksan şampiyonluktan söz etmeyeceksin.
En zorlu hafta arasını biz geçirdik, kabul.
Dış etkeneler ve sorunlardan en muzdarip takım biziz, kabul.
Hasta ve sakat oyuncularımız var, kabul.
Hakem di zart dı zurt du... işte daha ne varsa.
Bir tarafımızı yırtıp bu maçı alalım lütfen.
alcaz maci insallah baska caresimi var:) ama su erken olan maclar bazen biraz tuhaf oluyor sanki :karisik: :karisik: :karisik:
alcaz maci insallah baska caresimi var:) ama su erken olan maclar bazen biraz tuhaf oluyor sanki :karisik: :karisik: :karisik:
bazen mi bence her zaman sacma oluyor.hic sevmiyorum gunduz maclarini.insallah bir sorun cikmaz.ve de bu macta da cikmamsi lazim/
Kadroyu ve oynanacak oyunu cidden merak ediyorum..
Soylenene gore Necati-Hakan-Karan oynayacak..
Heinz ve Hasan Şaş'i da düşünürsek resmen 5 forvet tek orta saha gibi bir durum söz konusu olacak..
Umarım ilk dakikalrda gol bulabiliriz..
Bu arada Hakan sakat diye oynatmadım dedi ama Hakan sakat değildim oynayabilirdim hocamın takdiri diyerek yedek kaldığı anda sorun yaratacağının sinyalini vermiş
Tromsa maçından önce, spikerler ile yaptığı konuşmalar da, Hakan resmen burnundan konuşuyordu. Bence ciddi bir grip geçiriyordu ki bundan iki hafta önce de, aynı şekilde grip idi.
Ben Tromso maçından oynayınca kızdım hatta, adamı zaatüre etmek istiyorlar herhalde diye. Zaten yaşı malum olan, fizik gücü ile mücadele verecek bir adamın, tam olarak iyileşmeden zırt ve pırt şeklinde sahaya çıkarlması, abuk bir harekettir. Öyle olunca iyileşemiyor haliyle. Ha eğer bahsi geçen şey, bu grip dışında başka bir sakatlık ise o ayrı.
Hakan'in o acıklamasını kacırmamıssın Ata, ama mesela Metin Oktay'in mezarında yaptıgı, su anda oynamayı Ümit Karan hakediyor acıklaması nedense gozune ilişmemiş..
Yoo gözüme ilişti ama yazmaya değer bulmadım, zira aynı açıklamayı Necati de yaptı. Ama burada önemli olan Hakan'ın yedek kalacağı zaman vereceği tepki bence. Ki yukarıdaki açıklaması beni hoca yedek bıraktı ben oynamayı hakediyorum demekti. Buradan çıkan sonuç Necati yedek kalmalı olabilir yakın zamanda göreceğiz sonuçlarını
mondi
cihan song tomas orhan
hasan saidou necati heinz
karan şükür
11 i ile sahaya çıkıyoruz
hayırlı olsun
Yoo gözüme ilişti ama yazmaya değer bulmadım, zira aynı açıklamayı Necati de yaptı. Ama burada önemli olan Hakan'ın yedek kalacağı zaman vereceği tepki bence. Ki yukarıdaki açıklaması beni hoca yedek bıraktı ben oynamayı hakediyorum demekti. Buradan çıkan sonuç Necati yedek kalmalı olabilir yakın zamanda göreceğiz sonuçlarını
Aksine Necati, kimin oynayacagına hoca karar verir, şu neden oynamıyor bu neden oynamıyor diye sormaya kimsenin hakkı yok diye Karan'a yonelik bir acıklama yaptı..
Ayrıca Hakan yedek kalmalıysa, ki futbolundan ötürü öyle, Necati de gecen sene 2. devredeki ve bu sene basından süre gelen formuyla yedek kalmayı en cok hakeden isimlerden biridir..Bunu da gözden kaçırmayalım..
E zaten Altan(?), İliç, Ergün sakat haliyle en ideal iki onbirimizden biri oluyor, diğeride, Tromso maçındaki onbirdi. Çakalım gelelim.
Altan sakatmıs Serkan, Sivas macında bir pozisyonda ayagını fazla açmış, ki hatırlıyorum o pozisyonu..O yüzden yok..
Bu arada İzmir'deki saha zemini de çok iyi değil..
Maçı da uğursuz Öztürk Pekin anlatıyor, ugursuz Bülent Demirlek yönetiyor..
Hayırlısı..
Parma Maniac
18-09-05, 16:46
Vestel Manisa'yı canlı izledim bu sene.. ciddi anlamda kötü bir takım.. yani bildiğiniz bir oyun sistemi olmayan, karman çorman bir takım görünümündeydiler ilk yarı itibarıyla.. Seferihisar'da bizim Manisalılar sitesi vardır.. ordakiler fanatik tabii ki.. Malatya deplasmanına gitmişti 1-2 arkadaş.. 5 atıp geldiler, bi bok oynamadık bizden cacık olmaz diyorlardı..
lakin Tromso gibi bi yere gidip zaten oyuncuların metabolizması dağıldı biraz.. şimdi de ordan deniz seviyesine geldiler tekrar.. ve İzmir sıcağına.. ve maç 17.30'da.. bence Vestel'den çok hava şartlarıyla oynayacağız.. benim izlediğim Vestel Manisa hiçbi şekilde bize rakip olamaz ama ilk büyük maçlarının gazı ve İzmir sıcağını arkalarına alırlarsa nolur bilemem..
maçın başında skor avantajını yakalamamız çok çok önemli.. bu açıdan çıkan 11'i doğru buluyorum..
Necati eskiye göre daha kötü oynuyor doğrudur ama Hakan'dan daha faydalı, en azından orta sahaya defalarca gelerek top taşıma görevini yapıyor. Ayrıca ben Hakan 20 hafta gol atmasa bile yedekliğini kabul edeceğini sanmıyorum.
ilk yarı 2 farkı yakaladığımız taktirde tromso yorgunlarından bazıları değiştirilmelidir derim.
kabze,altan,sabri girebilir vesselam
Manisa'da Uğur İnceman nasıl oynayacak merak ediyorum..
Bir de kornerlerde filan Meduna ile Johana'ya dikkat etmek lazım..
Kalecileri Bülent de zaman zaman devleşir, insallah o maclarından biri olmaz..
JackDaniels
18-09-05, 16:51
Maçı da uğursuz Öztürk Pekin anlatıyor, ugursuz Bülent Demirlek yönetiyor..
bu hımbıl daha dün ankaragücü-gençler maçını anlattı..
bugün nasıl oluyorda tekrar maç anlatıyor???
Ercan Taner aksam program sunacak, o yuzden spiker kıtlıgı yasandı herhalde Ligtv'de..Ondandır..
Sinan a da dikkat edelim. Uzun-muzun herif iyi çalım atıyor. Uğur , CM Uğur :) değilmi, lan adam Beşiktaş a gitmedi Manisa ya gitti :) Ona Saidou dikkat etsin :)
Valla O Ugur;
Malatya'yı 5ledikleri macta mükemmel oynamıstı ozetlerden izledigim kadarıyla..
Hah Sinan yokmuş, Murat ın verdiği kadroyu şimdi TV de yazdılar hadi bakalım hayırlısı.
sinan kaloğluna dikkat etmeliyiz bence,adam istanbul takimlarina karsi bir baska oynuyor
Serkan sen Sinan Kaloğlu'na mı dikkat edelim demistin?
Hayır simdi boyle soyleyecegim Allahın yeteneksizi bize gol atar filan ama,
hayatta gordugum en çapsız oyunculardan biri..
Altay'daki Sinan gitti, yerine çapsız, yeteneksiz, sıradan bile olmayan bir oyuncu geldi..
O yuzden Sinan çok dikkat edilmesi gereken bir adam degil..
(Ben boyle büyük konustum mu, genelde cezalandırılırım o ayrı :) )
Valla Altay da iken hayli iyi bir adamdı. Hayır toprağım benim İzmir, bir dolu arkadaş devamlı övgü dolu haberler veriyordu ordan ama Luce nin tek forvetli oyun anlayışında Beşiktaş da yer bulamayınca, haliye düşüş içine girdi. Neyse sana Yasin denen Beşiktaş lı kazma önliberoyu hatırlatırım, hırbo herif kiralık gittiği tüm takımlarda bize gol attı yahu, geçen sene Diyarbakır da, hatta bu sene hazırlık maçında Bursa da. Ben tırsarım abicim :) oynamaması iyi olmuş.
Bugün Necati, Hakan, Saidou gol atsın istiyorum :) Yaw 1-0 olsun bizim olsun vazgeçtim.
40 bini aşkın seyirci var diyorlar. Haydi bakalım.
hakan 2dir önündeki topa hamle yapmıyor, noluo be
Kötü başladık ilk 4 dakika icin..
Durgunluk var, taç atacak adam bile bulunamıyor..
İlk dört dakika, biri Orhan diğer Cihan ile iki uzun top da Hakan ı aradık, sonra da hemen pres yapıyoruz topun olduğu bölgeye, henüz olgun bir atak yok.
Öztürk Pekin mac boyu Marek diyip sinirleri alt üst edecek gibi..
7 dakika Orhan tarafından ikici Necati ye biri Hakan 3 top daha şişirdik. Şimdi bir top daha. Bu sefer de Cihan. Enteresan bir taktik.
Aha penaltımız yedi hakem......
Hem penaltı hem kırmızı bence...
Yüzde bir milyon penaltı..
Allah yedi sülalenin belasını versin Bülent Demirlek..
Bu kacıncı lan kacıncı serefsiz adam?
3 forvetin müthis paslasması ve
GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!
Necati!
Mükemmel bir gol Hakan-Ümit-Necati şahane paslaştı, asist Hakan ve Ümit'e yazılır.
ümit karan nefis topuk pası ile asisti yaptı :)
Muhteşem bir gol attık. Orhan Hakan nefis bir uzun top attı, Hakan Ümit e nefis indirdi. Ümit Necati ye mükemmel bir pas verdi. Necati şık vurdu. Hakem girsin....
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll
Gooooollllllllllllllllll
Ümit pas Necati golhelal bee
gooooooooooooooooool necooo
2-1 oldu hayda golü göremedik...
Aha yedik..
Rahatlamak haram mı bize ya..
Bu sefer Ümit e mükemmel uzun bir top (kim attı bu uzun topu lütfwn bilgilendirin) Ümit nefis pas ve Necati şık plase.
Ulan yedik....
Haydaaaa çok kötü oldu bu gol.
Mondi nefis kurtardı, ikinciyi yiyorduk.
cyba nerden izliosun maçı
Defans gene çok boş maalesef, 3 forvet iyi anlaşıyor da Heinz ve Hasan orta sahaya yardım etmezlerse bu maç 4-3 falan biter.
bu maçta 6-7 gol izleriz gibime geliyor
Ofsayt taktiği yapıyorlar, biraz akıllı oynarsak daha atarız, lakin yeriz de herhal.
5 forvetle oynarsan daha cok pozisyon verirsin boyle..
2 tane daha atmamız lazım biran önce ozaman belki bırakırlar maçı yoksa maçın sonuna kadar terleriz gibime gelio
Bence her an gol yiyebiliriz Serkan'ın dediği gibi 2-0 öndeyiz bu kadar geride boşluk bırakılmaz lütfen biraz alan daraltalım mümkünse ,yoksa bu beklerle daha çok pozisyon veririz.
bu arada orta sahamız yok, belirteyim :)
Orta sahada dönen her top Manisa'da..Boyle orta sahayla Manisa'ya karsı dahi oynanmaz..
Topuda kaptırmamak lazım be Çağdaşım oralarda değilmi. Bir gol daha bulursak ikinci yarı Cihan ortaya Saidou nun yanına geçer tahminen.
çıkar hakanı koy uğuru defansa al cihanı ortaya bea...
Bütün dandik oyuncular coştu Manisa'da karşılarında GS'yi görünce.
necati vurdu kaleci son anda çıkardı zar zor
Tempo çok düştü acil bir gol atıp, Uğur u oyuna alalım Cihan-Saidou yapalım.
Ulan buda penaltıydı bariz çekti herif be yan hakem kör hakem..
Necati bıraksa kendini yere yuzde yüz penaltı..
Ulan faul be .ıldıracam şimdi...
ümit karan direk kullandı frikiği kaleci son anda kornere çeldi
Ahhhhhh. Yazıyordu Ümit frikikten. Korner atacağız.
bu ümit komple oldu mübarek.. frikikte atıyor
vestelde zafer dıye bi çocuk var döktürüyor şerefsiz...
Heinz'ı sahada gören var mı?
İndirsene adamı be Saidou yaw bu adam niye faul yapmaz be kardeşim....
Heinz'ı sahada gören var mı?
demin 1 kere kademeye girdi kornere çeldi topu okadar, pek bi numarası yok daha bugün
ahh Hasan yerden güzel kessen gol be.
zemin çok kötü.topa düzgün vurmak çok zor.
sovereign sen onu bırakta bizim hakan yine çok iyi (!) oynuyor...
Ahh Saidou güzel kaptı Necati ye attı o Ümit gördü ama Ümit zayıf vurdu.
oofffffff.......böyle bir gol yok.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MANYAK GOL ÜMİT KARAN MANYAK VOLLEY ÇAKTI
USAtaraftar
18-09-05, 18:05
Bu ipworld'un anasini... Hala connecting diyor maci izleyemiyorum hala deliricem.
yok yok yok yok
anam anam anam.....
taparım sana be adam.taparım...
AMAN ALLAHIM..
BU GOL DEGIL..BASKA BIRSEY..
ulan yine yiyecektik golü yeter be dayanın biraz...
Hadi değişiklik ne olur değişiklik. Hadi hoca be. Hani al Uğur u çıkar Cihan ı Saidou nun yanına.
sovereign sen onu bırakta bizim hakan yine çok iyi (!) oynuyor...
Sana göre...
Bana göre değil...
(!)
Gooooooooool!
karanîm atti;)
Hakan ve ya Heinz cıksın, Ugur girsin..
Hadi Gerets..
orhan akinda hakkni verelim bugun,her 3 goldede pasi var
orhan bugün iyi ortalar kesti
Bu arada,hani vurduğu gol oluyor derler ya...
Ümit te böyle bir dönem yaşıyor...
Aman sonu gelmesin...
Ya tam bu adam hakkında bişeyler yazarken.. One gol be kardeşim?!! ya inşallah bu güzel oyunu sadece devamlı oynayamadığı için kendini göstermeye çalışmasından kaynaklanmıyordur. İnanılmazsın Ümit be gol atıyosun asist yapıyosun deli mücadele ediyosun hava topuna çıkıp güzel frikik atıyosun!daha ne isteyelim. bize maşallah demek kalıyor. adam resmen şov yapıyor.. profesyonel bir halı saha oyuncusu gibi şov yapıyor adam.
ulan su maci seyredemedim ona yanarim
Dünya güzeli golümüzde uzun topu kim attı. İkinci golde uzun topu kim attı biriniz yazı verin yahu :)
Çıldıracam meraktan.
Sanki biri Cihan veya Song veya Saidou son golde Orhan gibi geldi bana.
çıkar şu hakanı ya ayak altı kalabalıklık yapıyor yabana....
laylaralaylaralaylaralaylara u-ğur u-çar :)
ya bende seyredemiyorum :((((
bu mac 1-4 bitecek.
Dünya güzeli golümüzde uzun topu kim attı. İkinci golde uzun topu kim attı biriniz yazı verin yahu :)
Çıldıracam meraktan.
Sanki biri Cihan veya Song veya Saidou son golde Orhan gibi geldi bana.
ilki ve sonuncusu orhandı, diğerini hatırlamıorum...
ümit bu futbolu onu gecen sene takimdan gönderenlere kapak olsun
M.Yasin Cakmak
18-09-05, 18:11
Usa taraftar bende de acilmiyor nedir bu durum ya
ümitin karısına teşşekür etmek gerek, onun sayesinde adam olacak herhalde :)
vestelde sinan kaloğlu girecek oyuna....
yunus çktı, sinan girdi
Manisa hocası guzel bir degisikik yaptı bir forvet koydu; artık rahatlarız bana gore..
USAtaraftar
18-09-05, 18:14
Yasin arkadasin bilgisayarindayiz. Firewall'u acik unutmus bizim sorun ondanmis. Belki sende de ayni durum vardir bi kontrol et istersen
genc yunus cikti sinan girdi
Ulan Yunus iyiyde be hasta adam ne diye değiştirdi :) Sinan oyunda.
HAKAN ARTIK BE YETER
NASIL KAÇAR OLM BU MANYAKMISIN YA
Ahh Hakan yine karşı karşıya kaçırdı. Ah ah.
Yahu şu belaları falan okumasak, sakin olsak biraz çokmu kötü olur.
M.Yasin Cakmak
18-09-05, 18:15
yok bende o da ise yaramiyo
USAtaraftar
18-09-05, 18:15
Umit'ten muhtesem pas... Hakan icin yorum bile yapmayacagim.
adam zorla bela okutturuyor 1 milli takımda 2 burada yeter be
Bitti ilk yarı, Ümit, Necati, Orhan, Mondi nefis, geri kalanlar iyi mücadele ediyor. İkinci yarı muhtemelen grip olarak oynayan Hakan ın yerine Uğur girer diye düşünüyorum. Hakan gol atsa çok iyi olacaktı, iyi moral olacaktı.
süper score! acaz maci!
hadiyin aslanlarim devam böyle!
hakanin yerine kabze hasan girsin bi kac golde o atsin
Ümit ve Necati biz bu takımda ikili forvet oynarız diye bas bas bağırıyor arkadaş mükemmel anlaştılar gollerde. Hakan ilk golde verdiği pasın dışında gene ortada yok kaçırdığı gole yorum yapmaya gerek duymuyorum arkadan gelip yetişen Manisa'nın en ağır oyuncusu Johana ona göre hesap edin artık.
Ümit'in golü hakikaten psikopattı bu adam neler yapıyor ben de anlamadım asist gol frikik pres resmen Türkiye'nin en formda forveti herhalde Fatih hoca da artık Ümit'i alır.
İkinci yarıda oyuna kesinlikle Uğur girmeli ve Saidou'nun yanına Cihan girmeli.
Serkan ikinci golde ortayı Hasan Şaş yaptı bu arada.
[quote="LuisFigo"]hakanin yerine kabze hasan girsin bi kac golde o atsin[/quotebencede hasan kabze girse hic fena olmaz:) sanki hakan biraz yorulmaya basladi gibi geldi bana :karisik:
Parma Maniac
18-09-05, 18:26
Allah kahretmesin ilk yarıyı izleyemedim.. KAran'ın gol için Van basten'in Rusya'ya attığı gol gibi dedi Spree, kaçırdım anasını satıyım.. hadi ben kaçıyorum ikinci yarıya.. Allah bozmasın, inşallah rahat götürürüz..
JackDaniels
18-09-05, 18:27
2.Yarıya kesinlikle Hakan ile başlamamlıyız...
Hakan-Beckham Uğur değişikliğine gidilmeli bence...
USAtaraftar
18-09-05, 18:29
Ataturk Stadyumu yetkilileri gerizekali sanirim. Adamlar slow caliyor.
Cyba topik boyunca iki mesajını editledim..
Ucuncuyu editlemeyecegim..
Direk ceza..
Haberin olsun..
JackDaniels
18-09-05, 18:30
Bu arada bu Zafer inanılmaz teknik ve hızlı bir adam...
Beşiktaş bu adamı nasıl kullanamadı hayret...
Hah sağol be Atam :) Korcan ı arayacktım şimdi telefonla valla. Bu arada ben nasıl bir tahmin yapmış isem (Cihan veya Song veya Saidou) :)
Aha şimdi gördüm, Hasan ım benim ne klas atmış :)
Başlıyor hadi bakalım hayırlısı.
necati ve karan'ın bu kadar çok pozisyona girmesinde hakan şükür'ün etkisi yadsınamaz.. Hakan yine gol kaçırıyor ve yine son haftalarda olduğu gibi toptan kaçıyor ama savunmanın önünde dolaşması bile 2 forvetten birinin aradan fırlayıp pozisyona girmesine yetiyor.
hakan yine atamadı...
ceza istiom <_<
hadi be hakan! yine kacirdi!!!!
Ah Hakan Ah Hakan yine karşı karşıya kaçırdı.
futbolu birakma zamani gelmis artik hakanim...
USAtaraftar
18-09-05, 18:36
Allahim noldu bu Umit'e???
Orhan Ak uzun bir top yolladi, Umit kafayla topu 2 defans oyuncusu uzerinden asirdi ve top Hakan'in onune dustu. Hakan'in kafa vurusu aut...
Artık ben Hakan'a üzülmeye/acımaya başladım..
tamam morali bozuldu ya bakalım neler kaçıracak şimdi.
Ah Ümit, Saidou güzel bir top kaptı, Ümit e yuvarladı ama ilerde çoğalamadık. Şimdide Saidou kaptırdı :)
ayakkabı değiştirmiş beyefendi hemde...
Orhan bak neler yapıyor :) Nazar değmesin.
Karan şov yapıyor.Bir gol iki asist.İki çok güzel pasını da Hakan değerlendiremedi.Hele az evvel kaçırdığı gol akıl alacak gibi değildi.
bi frikik hasan kullanio..
kaleci yumrukladi...
Bu arada Hakan kaçırdığı goller de Ümit in kafası ile attığı olağanüstü paslar akıllara ziyandı.
Ümit ne kadar gol atarsa hakan da o derece eziliyo bunun altında...
Kırmızımı yok sarı verdi. Hakan ı çektiler.
Bülent Demirlek allah b elanı versin bariz kırmızıyı veremedi sen ne şerefsizmişsin be
Ahh Hasan nasıl orta beee.
biz bela okuyunca niye edit yioruzda ata abimiz bela okuyabilio? :)
Heinz ve Hakan sırıtıyor gel de Altan'ı arama şimdi.
Marekkötü bir top kaptırdı Zafer yine 500 metre top sürdü amaortası kötü.
Cyba ben futbolcumuza bela okumadım ki adi hakeme okudum
Bülent Demirlekle Hakan'i bir tutuyorsan bir sey demiyorum cyba..
Sen de bela oku Bülent Demirlek'e bir sey demem :)
Bu arada,
Heinz inanılmaz kötü, inanılmaz..
USAtaraftar
18-09-05, 18:45
necati ve karan'ın bu kadar çok pozisyona girmesinde hakan şükür'ün etkisi yadsınamaz.. Hakan yine gol kaçırıyor ve yine son haftalarda olduğu gibi toptan kaçıyor ama savunmanın önünde dolaşması bile 2 forvetten birinin aradan fırlayıp pozisyona girmesine yetiyor.
Son 20 dakikadir maci izleyen ve golleri gormus biri olarak dedigini pek goremedim.
Heinz su an takimimizin en teknik futbolcusu diyebilirim. Takima alisinca cok etkili bir sol kanadimiz olacak.
USAtaraftar
18-09-05, 18:46
16 numarayla Hakan Balta oyunda :))
marek´e zama nlazim,göreceksiniz ilk derbide patlama yapacak
Bu arada,
ikisindende aynı derecede nefret ediyorum, nokta
Hakan güzel düşündü ama hızlı bir arapası attı. Top kaleci de kaldı Uğur giriyor bakalım kim çıkacak.
biz bela okuyunca niye edit yioruzda ata abimiz bela okuyabilio? :)
sen bela yaziyorsun Ata b ela yaziyor ondandir, Ata ya laf yok :D
Haydaaaa bu ne saçma değişikliktir ya
cihan çıkıyor uğur giriyor... cihan sakatlanmış :/
Höng Cihan çıktı. Hah saktlanmış o yüzdenmiş.
UmBeRtO GS
18-09-05, 18:49
Bu arada,
Bu laf nası bir Galatasaraylı olduğunu açıkça belli ediyor zaten...
Bu Zafer in önünü acaba Sabri ile kapayamazmıyız diye düşünüyorum. Aha Aslanım Tomas.
Bu arada,
Bu laf nası bir Galatasaraylı olduğunu açıkça belli ediyor zaten...
evet ben aslen zaten febeliyim <_<
UmBeRtO GS
18-09-05, 18:50
PS : Digitürk'e yazıklar olsun ya, güzelim TurkishSoccer'la ilişkini kes IpTurkWorld diye dandik bir kuruluşa ver, yayınları yavaş, bir türlü bağlanmıyor, kredi kartından para çekerken sorun yapıyor. Bu sene işimiz iş...
Noluyo yaa. Song da sakatlandı, inşallah devam eder.
UmBeRtO GS
18-09-05, 18:52
Song'a birşey olursa yanarız allah korusun...
Yalçın'a mı kalıcaz? :sasirdim:
Ulan buda sarı kart oldu.
bakalim frikik oldu gol olucakmi acaba!!
kaleci tuttu...
goooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll lllll
gol ümit karan... hakan örnek al şu çocuğu bu sene....
Ümit olacak gibi değil.
Bu ne ya.
Ulan arkadan değil, ayağına tekme atmıyor bu neyin sarısıdır Necati ye gösterdiği. İt herif. Rahalamıştır artık.
Ohhh gol. Hakem girsin daha çıkmasın. gol gol gol ta bilmemnenin hakem gibi.
UmBeRtO GS
18-09-05, 18:55
Adam yıkılıyooo yaa helal olsun Ümit'e :)
gol ümit karan... hakan örnek al şu çocuğu bu sene....
dogru vallah.. ya dogru düzgün oynasin yada futbolu biraksin...
hakan olmasaydı hayatta atamazdı bu golüde, 213123 kişiyi peşine taktı ondan dolayı bu kadar boş kaldı ümit...
Uğur um benim, genç aslanım. Nefis pas attı. Bu gerzekler hala ofsayt taktiği yapıyor, arkaya sarktığımız her atak pozisyon oluyor haliye :)
hakan çıktı hasan girdi, heleşükür
6 maç 9 gol..
Aslanım benim..
Aha Kabze giriyor..
2 tane de O atar simdi..
Kabzem girdi Hakanım çıktı. Hadi Kabze de atsın bir tane.
iyi oldu be hakan cikti.... simdi kabzede atsin biraz ^^
Hakan bugün kaçırdıklarından sonra kendine gelemez artık.
Ulan şu presi nasıl geçtik be helal olsun, ne top çevirirmişiz :)
nihayet artik Hakaninda alinabilecegini bilen bir teknik adama kavustuk bence onumuzdeki macta kesebili 11 den
Ah Neco Kabze ye pas versen gol be oğlum.
Sahadan çıkarken stad alkıştan yıkıldı...
O bile yeter...
sabri girdi.. marek heinz cikti!
hmm sabri sol kanatta oynuyor :O
Sabri, Zafer in önünü kapar şimdi. Tehlike vermeyelim artık.
Kabze atar bence, bu arada Serkan o presten kolay çıkışımızın nedeni çok iyi top yapabilen bir önliberoya sahip olmamız olabilir mi :)
Ümit'e söyleyecek bir şey bulamıyorum mükemmel oynuyor.
frikik kullanicak vestel manisa spor tehlikeli yer..
Kritik bir yerden frikik atıyorlar tam 18 yayı hadi bakalım Mondi.
Ah şu Orhan'da biraz da futbol zekası olsa..
Heinz bugun iyi top oynamadı işallah ilerleyen haftalarda düzelir...
Bu arada maçla ilgili değil ama;
Şu meşhur kaynana semra hanım ın oğlu Ata alkol komasından ölmüş...
Bunu da yazıyım dedim allah rahmet eylesin.
Oğlum bugün de Orhan a laf ediyorsanız yuh derim :)
Bu arada Bülent Demirlek yatsın kalksın farklı önde olmamıza dua etsin bu kadar mı kötü maç yönetilir bütün fauller aleyhimize komik sarı kartlar verilmeyen kırmızılar.
ciddimi sevmezdim ama yinede uzuldum Allah rahmet eylesin
Ah Hasan çok hızlı bir pas attı, kaçırdık güzelim kontrayı.
bende duydum...
USAtaraftar
18-09-05, 19:06
Sabri'den Orhan'a harika bir pas. Ama solda ne yapabilir merak ettim simdi. Sabri'nin sol ayak 0 diye hatirliyorum.
Bu arada maci sunan kim? Tanidik bir ses sanirim star'da idi daha once. Neyse, yorumlari gercekten cok iyi. Ercan Taner'den sonra ilac gibi geldi
Bu arada maci sunan kim? Tanidik bir ses sanirim star'da idi daha once. Neyse, yorumlari gercekten cok iyi. Ercan Taner'den sonra ilac gibi geldi
yapma abi, öztürk pekini eskide hep dandik maçlara verirlerdi, çok uyuz anlatıyor maçları yav...
Sabri'den Orhan'a harika bir pas. Ama solda ne yapabilir merak ettim simdi. Sabri'nin sol ayak 0 diye hatirliyorum.
nur yüzlü yaşlı bır amca ,öztürk pekin
USAtaraftar
18-09-05, 19:09
bjk-fb maci basladi mi?
Bu arada dün zor bela yendiğimiz Bulgaristan,Litvanya ile oynuyor...
İlk periodun bitmesine 5 dakika var...
Skor 22-2...
:)
Biraz yorulduk, biraz da oyun disiplininden koptuk neyse ki 7 dakika var.
Abicim bu topige de hersey yazılıyor :)
Ata'ya Allah rahmet eylesin..
Sovereign basket topigine yazsana abicim :)
ugur sinani formasindan cekmis,acik bir penalti
Mondragon'u bu yuzden seviyorum iste..
5 dakika var daha bitmedi maç diye bagırıyor..
Aha penaltı..
Serefsiz herif, bize olunca nasıl da tereddütsüz veriyor..
USAtaraftar
18-09-05, 19:13
Hakem guzel yakalamis. Penalti
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to