Tüm Versiyonu Göster : bjk - rize
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
rize 1-0 bck
dakika 7, okan atti
okan nefis yarim rovaseta yapti, az icin 2-0 oluyordu, direkten döndü
su lige bakin yahu..
Galatasaray kotu,Trabzon buyuk mac kazanamiyor,Besiktas hic mac kazanamiyor.
Su ligde fener sampiyon olunca sevinebilecek mi acaba?
son 15 senenin en basit ligi..
ilk yari bitti, 2-0 olabilirdi, son 2 dakika bck üst üste 3-4 pozisyon buldu, baska 1sey yok macta...
demekki havuzdan alınan para eşit dağıtılsa ilk 10a giremeyecek Gs-Bjk ve Ts...
su lige bakin yahu..
Galatasaray kotu,Trabzon buyuk mac kazanamiyor,Besiktas hic mac kazanamiyor.
Su ligde fener sampiyon olunca sevinebilecek mi acaba?
son 15 senenin en basit ligi..
valla kücük takimlarin büyüklere kafa tutmasi cok güzel,ligimize renk gelir
Berbat oynuyoruz.
Berbat.
Diyecek bir sey yok. Resmen rezalet.
Bu arada Rizeli Okan muthis oynuyor. Attigi goller de superdi. Bir topu da direkten dondu.
Ha bu adami buyuklerden biri transfer etse hayatta boyle oynayamaz. Bu adamlar niyeyse boyle.
En iyi ihtimalle beraberlik olur gibi gorunuyor bu mac. Ya da 1-3
ahmed hassan belesten penalti cikarip 1-1 yapmisti, ardindan okan öztürk koydu 2-1 oldu, simdi ibrahim akin atti yine 2-2 :(
bedavadan götürdüler yine puani arabacilar...
bjk kapalısında biri bıçaklanmış yine.
Alır dedim ama alamadılar, Rize hakikaten çok iyi oynadı özellikle Okan Koray ikilisi çok iyiydi.
Kapalı şu an dısarı cıkarılmıyor..Biri bıçaklanmış ve ölmüş galiba..Polis de kameralardan tespit etmis..Simdi almaya calısacaklar..
Bu arada Rize'nin şu maçta en az 4 gol atması gerekirdi..Yazık oldu..
Beşiktaş'in kalecisi Ramazan hayatımda gordugum en kötü buyuk takım kalecisi..Ama buna ragmen Besiktas yoneticileri niye milli takıma alınmıyor diye acıklama yapabiliyorlar..Boyle bir ulkedeyiz iste..Bagıra bagıra belki bunu da aldırırlar milli takıma..
adam ölmüs, tribün kapilarini kapattilar arama yapiyorlar
Çağdaş valla o yediği ilk gol halı sahada yenmez adam o kadar belli etti ki aşırtma yapacağını daha vurmadan ama Ramazan çözemedi.. TR'den hiç kaleci çıkmıyor maalesef..
Bu arada şu ölüm olayı çok ciddi gerçekten polis sözde herkesi arayıp içeri alıyor ama insanı öldürecek bıçak rahatlıkla içeri girebiliyor durun bakalım yaptırımı ne olacak bunun..
M.Yasin Cakmak
21-11-04, 21:29
Kamera falan tesbit etmediyse çok zor bulurlar o adamı hengamede...
Çarşıdan nefret ettiğimi her zaman dile getirmiştim belliydi böyle birşey olacağı.
Rize cok iyi oynadi helal olsun.. Ozellikle Koray ve Okan cok iyiydi.. Bizimkiler gidip Conce'yi Real'de alacaklarina Rize'den Koray'i alsalardi cok daha iyi olurdu ama malasef burnumuzun dibindeki yildizlari goremedigimizden dolayi Avrupa'dan ne idugu belirsiz oyunculari transfer etmekten muthis haz aliyoruz..
Riza'da iyi bir hoca olma yolunda ilerliyor, Denizli'de yaptiklari ortadaydi ve simdi Rize'de de cok iyi isler yapiyor.. Ayrica, Ahmet Hassan'in pozisyonu penalti degildi bence..
Ölen çocuk 16 yaşındaymış..
Emniyet neler yumurtlayacak acaba? Bıçaklı biri içeri girebiliyorsa emniyetin de çok büyük kusuru var bu işte.allah rahmet eylesin,çok üzücü bir olay.
Maç için konuşmak gerekirse,bjk hala moraliz,isteksiz oynuyor.Özellikle Sergen aşırı boşvermiş şekilde gözüküyor.
Ligin durumu içler acısı.Eğer biz bir şeyler yapmazsak,fb çok rahat şampiyon olabilir.
korayi niye almiyoruz diosun, sezon basinda bizimle ismi cok gecmisti ama herkes karsi cikiyordu, biz yildiz istiyoruz elin oyuncusunu ne yapacaz diye.....
bu arada, ahmed hassan adamin bacak arasina sokuyo bacagini, ayagi ile yaptigi hamleden belli... uyuz herif
bu arada²: topigin basligini kim editledi? besiktas cimnastik kulübü, jimnastigin türkcesi cimnastiktir....
korayi niye almiyoruz diosun, sezon basinda bizimle ismi cok gecmisti ama herkes karsi cikiyordu, biz yildiz istiyoruz elin oyuncusunu ne yapacaz diye.....
Peki, hangi yildiz oyuncuyu transfer edebildik ? Saidou mu Song mu yoksa Tomas mi ?
16 yasindaki bir cocuk bicaklanarak oldurulmus tribunde
ne denilebilir ki..
Peki, hangi yildiz oyuncuyu transfer edebildik ? Saidou mu Song mu yoksa Tomas mi ?
korayi istemezuk bagiranlar dusunsun, beni baglamaz....
Hakan Şükür'ü beğenen zihniyet futbol stiliyle ona benzeyen Okan'ı gorun de nasıl futbol oynanır anlayın.
Yarabbim o nasıl 2 goldur.
Biri yarım vole digeri Okan'ın her zaman yaptigi kafayla asirtma.
Muthis be.
Başlıgı ben editledim..Beşiktaş'in kısaltması BJK'dir..Başlıklarınızda kim olursa olsun aşağılayıcı laflardan kaçının..
16 yaşında biri öldürülürken futbolu konuşmak çok anlamsız geliyor!
alkışlayın şimdi tekrardan bjk taraftarını.
neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmeyen insanları aramızdan çıkarmak lazım.
GS'lıların arasında da,bjk'lıların çarşı grubununun büyük çoğunluğunda da,Fb tribünlerinde de böyle çapulcular olduğunu herkes biliyor.
yazıklar olsun bu insanlara destek veren,
tepki göstermeyen herkese!
trenden öğrenci atılıp öldürülürken olayda en çok görüp de tepki vermeyenlere kızmıştık!
bizim bunlardan hiç farkımız yok maalesef!
yazıklar olsun...
Jimnastik yerine türkçesi Cimnastigi yazmak asagilamak ise, dogru bir karar...
16 yaşında birisi öldürüldü!
futbolu,kelimeleri konuşmaya çalışıyorsunuz!
Cyba..Benle ters gitme..BJK yazılacak dedim, bitti..Simdi macla ilgili goruslerini yazmaya, Jimnastik yerine sana gore dogru olan cimnastik demeye devam edebilirsin..Bunda sorun yok..
Ama başlık onemli bir yerdir ve orda standardların olmasını istiyorum..Bu kadar basit..
Olum haberi gercekten cok uzucu.. Bjk bu saatten sonra iflah olmaz, bu sene bitene kadar bu safralari atmak icin ugrasirlar.. Tabi daha neler cikar, carsi cekirdek grubu silmek mumkun olmayacagindan, bu cocukcagizla ilgili binbir iftira ortaya atilacaktir, soyle tahrik etti, boyle haketti diye.. Neyse simdilik kimsenin gunahini almayalim ancak gercekten aci bir olay..
Futbol yonune gelirsek, Del Bosque benim su ana kadar gordugum en basarisiz yabanci teknik direktordur.. Bu kadar iyi bir kadroyu degerlendirmek soyle dursun, henuz daha kimi nerde nasil oynatacagini bile farkedememis durumda.. Oyuncularin kuklasi vaziyetinde, hala Sergen'e tahammul ediyor.. Belli ki gonulsuz yapiyor bu isi, bir firsat ciksa tasi taragi toplayip gidecek..
insallah uefa ligimizi iptal eder... futbol icin insanlar ölüyorsa oynanmasin daha iyi !
JackDaniels
21-11-04, 22:33
Canım çok sıkıldı.....
Yazık bee...16 yaşında daha....
Annesini gösterdi hastanede, kadıncağız kendini yerden yere atıyor...Hani derler ya ağlarsa anam ağlar gersi yalan ağlar...O misal..Allah sabır versin o anaya...
O bıçağı sokan hayvanında Allah belasını versin!
Renk önemli değil..Siyah-beyaz aşkı için hayatını kaybeden bu kardeşime Allahtan rahmet diliyorum....
Bu şartlar altında maç yorumu yapmakta istemiyorum....
Şikenin kol gezdiği,
mafya babalarıyla dolu,böyle çapulculartın tribünleri işgal ettiği ligde şampiyon olsak ne yazar olmasak ne yazar!
maça bıçakla gelen taraftarlarımız,
ve buna göz yuman emniyetimiz olduktan sonra keşke ligler iptal edilse...
hem de bunu GS'ın şampiyonluğuna kimsenin inanmadığı kadar inanmışken can-ı gönülden istiyorum.
böylesine bir lig oynanmasın daha iyi!
Serkan1905
21-11-04, 22:49
yazik, henüz 16 yasinda...
allah rahmet eylesin, ve ailesine sabir versin...
JackDaniels
21-11-04, 22:52
5 kişi gözaltına alınmış...
Azönce maratonda görüntüleri gösterdi...
Gözaltına alınanlardan birini polis stat dışına çıkartıyor...Dışarda yüzlerce bjk seyircisi bekliyor ve polisin gözaltına aldığı bir kişiye tekme tokat giriyorlar...
Dayak yiğen şahısta bağırıyor "Ben yapmadım beeee"
Bu da çok büyük yanlış...Adamın suçlu olduğu ispatlanır o zaman acıma vur...Ama belki de adam suçsuz...
soz bitti
Allah rahmet eylesin olen cocuga. uzuntuden ellerim titriyor. Allah anasina babasina sabir versin
gözaltına alınan kişiler suçsuz dahi olsalar,
o potansiyelde kişiler oldukları için gözaltına alınmışlardır.
ve tribünlere katil olmaya aday çok kişi geliyor maalesef.
bugüne kadar bunları aramızdan ayıklayamadık,
ama bu olayla birlikte inşallah ayıklarız.
inşallah sağduyulu bjk taraftarı çarşı grubundaki çapulculara gereken tepkiyi gösterir.inşallah bizim leeds olayında,fb'nin rüştü olayında yapamadığımızı yaparlar.
bu çapulculara,
bu olayda suçsuz dahi olsalar en sert tepki gösterilmeli,
aramıza sokulmalarına karşın gözdağı olması için gerekirse bu olaya karışmamış olanlarına tekme-tokat girilmelidir!
16 yaşında suçsuz bir çocuk hayatını kaybediyor!
ve emniyetten açıklama gelmiş,ki bıçağı büfeden kapmış.
ben görüntüler yayınlanana kadar(ellerinde varmış nitekim) buna inanmayacağım.ama gerçek olsa dahi tribünlere bıçakla gelebilen çok kişinin olduğu bir gerçek.
gerekli tepki,çok canlar yakacak da olsa verilmeli!
ve bence bu olayların önüne yasalarla geçilene kadar tbmm liglere ara vermeli!
16 yaşında suçsuz bir çocuk hayatını kaybediyor!
abi sucsuz oldugunu nerden biliosun? belki anasina manasina küfür etmistir bicakliyanin, oda mac siniriyle soktu bicagi... mac siniri esnasiyla insanlar neler yapabilir, onu herkes biliyo...
abi sucsuz oldugunu nerden biliosun? belki anasina manasina küfür etmistir bicakliyanin, oda mac siniriyle soktu bicagi... mac siniri esnasiyla insanlar neler yapabilir, onu herkes biliyo...
************************************************** *
bari suçsuz olduğunu nerden biliyorsun derken,
"hırsızlık yapıp karşısındakine bıçak çekmiştir.diğeri de kendini korumak için öldürmüştür" diye yazsaydın.
ama o zman bile suçsuz olduğuna inanırdım.
istediği kadar küfür etsin,istediğini yapsın.
bir insan hayatına değer mi bu!
maç siniriymiş...
takımına sinirlenip adam öldürebilecek(hem de aynı takım taraftarı) kişileri ben tribünde istemiyorum!
http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=2082
3-5 seneye içerden çıkıp tribünde kafa adamlardan biri olmasın da bu adam !..
valla böyle adamlari hapiste 24 saat............... tövbe tövbe ...
yasamaya hakki yok böylelerinin... IDAM CEZASI olsa bu olaylar olmazdi...
Bengü Cakmak
22-11-04, 01:06
cyba sendemi onlardan birisinki onlari anlayabiliyorsun?....?
Bıçaklayan 82 dogumlu Fatih Sözeri mi ne oyle bir kisiymis..İtiraf etmis..Koridorda yururken omuz atma konusundan kavga cıkmıs ve ayakkabısında sakladıgı 7 cmlik bıcakla öldürmüş..
Allah belanı versin diyorum..
bir omuz atma yuzunden insan bicaklaniyor icinde 4 bin polisin oldugu bir statta ha. yazik.
Bengü Cakmak
22-11-04, 01:18
Vali Güler, yaptığı açıklamada, Beşiktaş İnönü
Stadyumu'nda dün oynanan Beşiktaş-Çaykur Rizespor futbol müsabakasının
devre arasında tribün alt koridorunda meydana gelen karşılıklı kavga
olayı sonucunda, 1988 Mardin doğumlu Cihat Aktaş'ın iki ayrı yerinden
bıçakla yaralandığını ve kaldırıldığı Taksim İlkyardım Hastanesi'nde
yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti.
Güler, açıklamasında şunları kaydetti:
''1982 İstanbul Fatih İlçesi doğumlu zanlı Fatih Sözüer, stadyum
çıkışında görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkılarak yapılan
çalışmalarda, stadyumun kontrollü olarak tahliyesi esnasında
yakalanmıştır.
Olayda kullanılan suç aleti bıçak tribünde ele geçirilmiş olup,
Fatih Sözüer ilk ifadesinde, 'Cihat Aktaş adlı şahıs ile Maraton
Tribünü altındaki koridorda birbirlerine omuz atmak suretiyle
çarpıştıklarını ve kavgaya başladıklarını ve bu sırada kendisinin
Cihat Aktaş'ı bıçakladığını' beyan etmiş ve '7 santim uzunluğundaki
bıçağı ayakkabısının içinde saklayarak stadyuma girdiğini' ifade
etmiştir.''
İstanbul Valisi Muammer Güler, olayla ilgili soruşturmanın çok
yönlü biçimde sürdürüldüğünü ve konunun soruşturma sonucunda adli
makamlara intikal ettirileceğini ifade etti.
İnönü Stadı'na giren katilin bıçağı nereden aldığı belirlendi. 16 yaşındaki taraftarı bıçaklayan katil zanlısı genç Beşiktaşlı taraftarların elinden zor kurtuldu.
Polis ekiplerinin görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda gözaltına alındığı taraftarların polis minibüsüne bindirildiği sırada da bir grup taraftar, "Siz nasıl Beşiktaşlısınız? Nasıl bir taraftara zarar verebilirsiniz?" diye bağırarak zanlıları linç etmeye çalıştı. Polis ekipleri, şüphelileri geniş güvenlik önlemleri altında taraftarları minibüse bindirerek olay yerinden uzaklaştırdılar.
(www.haberturk.com)
Omur The Little Big
22-11-04, 01:42
Bu iş omuz atma meselesi değil bence.Ayakkabısının altına emanet saklayarak girmiş çocuk maça.Demek ki öteden gelen bir husumet vardı ikisi arasında ve planlı yaşandı herşey.
Bengü Cakmak
22-11-04, 01:49
Bu iş omuz atma meselesi değil bence.Ayakkabısının altına emanet saklayarak girmiş çocuk maça.Demek ki öteden gelen bir husumet vardı ikisi arasında ve planlı yaşandı herşey.
neden maci bekledi? bunu neden macta yapti? stadiumda kacacak bir yer yok neden kendini riske atti? neden önceden halletmedi?
Bence bu olamaz
cyba sendemi onlardan birisinki onlari anlayabiliyorsun?....?
mac esnasinda deliye dönmenin ne oldugunu cok iyi biliyorum...
Ömür önceden kaynaklanan husumet olamaz..Cocuk Mardin'den gecen hafta gelmiş İstanbul'a..
Önceden kaynaklandığını sanmıyorum araştırsınlar daha bir sürü kişide çıkar bıçak hepsi bir şekilde sokuyor..
Herseyi o kadar cok buyutuyoruz ki veya tam tersi cok buyuk bir olayi hic birsey olmamis gibi 2 gunde unutup gundem degistirp uzerine gitmiyoruz..
Dun yasanan olay tum dunayda olabilecek bir olaydir hatta hergun ulkemizde tinerci,kapkacci cinayetlerinden hic bir farki yoktur...
Tek farki olayin stadda yasanmasidir..Bunun gibi bir olay 2 gun once izmir'de sokagin ortasinda ceyran etmis ve o gencte bir bicak darbesiyle vefat etmistir..
Bugun gazeteleri okuyunca cok guldum..Yok '' ÖLUM STADİYMİS'' yok ''VURULDUK-ÖLDÜK'' ''BAGİRA BAGİRA OLUM GELDİ'' falan gibi komik basliklar..
Olayi bilmeyen birisi okusa haberi der ki; --''Heralde Rizeli taraftarlarla Besiktasli taraftarlar birbirne girdi 1 kiside olduruldu''
Ama olay oyle degil iki Besiktasli taraftar birbiyle dalasiyor, dalasma nedenide FUTBOL degil..Yani bu cinayet bir FUTBOL cinayeti bir TRİBUN cinayeti degildir...
Bu cinayet hergun ulkemizde olan olabilecek; egitim eksiklgi,asosyalsizlik,maddi durumun getirdigi piskolojik nedenlerden olan bir cinayetdir..
Bunu futbola baglamaya bir tribun cinayetine baglamak cok yanlistir..
Zamaninda olan tribun olaylarina tepki koymayan insanlarin bunu ''Bir sehre bir futbol takimina ml etmeye gerek yok diyen'' insanlarin simdi biranda yaygara kopararak bazi seylerin uzerine gitmeside pek dogru bulmuyorum..
Olen kisi icin allah rahmet eylesin...
Ve son olarak her seyi yanlis yasamaya yanlisi yanlisla duzeltmeye devam eden Turk insanina da allah kuvvet ve sabir versin...
Ps : Benim arkadasim Carsi grubunda ve kendisine geceden beri ''KATİLLER'' gibi kucuk dusurucu gereksiz mesajlar geliyor..Bir cinayet olayini yanlis yere cekerek daha buyuk bir sosyal patlama yaratiyoruz haberimiz yok...Kurtler-Arablar-Cerkezler diye yilarca birbirmizi bolduk simdi de bir normal cinayeti futbola bagdastirarak besiktaslilari karsi gereksiz bir cephe almak ne kadar dogru bunuda icimizde tartismak gerek diye dusunuyorum..
[quote="sigara69"]
Ps : Benim arkadasim Carsi grubunda ve kendisine geceden beri ''KATİLLER'' gibi kucuk dusurucu gereksiz mesajlar geliyor..quote]
hem psikopat hem potansiyel katil hepsi...o gruba girenlerin hepsi 99 % hasta ! rakiyda iceriz,esrarida cekeriz diye bagiran bi topluluk stadlara girmemeli !
eğlenmeye gelinen bir spor müsabakasında bıçağı işi nedir?
stadlarda yerler gasp edilip,yönetim tarafından yasa dışı işlerine destek gören çapulcular tribünlerde olmalı mıdır?
bu ölüm olayı ne ilk,ne de bu mantaliteyi değiştirmediğimiz sürece son olacak maalesef!
olay büyütülmeli!
yeterince önemi anlaşılamadı halen!
sedat peker'miş,oymuş,buymuş derken tribünlerde cinayet potansiyeli olduğu biliniyordu ama önlem alınmadı.
ne emniyet önlem aldı,ne de klüp yönetimleri önlem alınmasını istedi.
bu cinayet ne ilk ne de son olacaktır!
ve 16 yaşında birisinin ölümünün büyültülmemesi gibi bir mantık olmamalıdır!
eğitimsizliğe dahi bağlasak olayı,
sokakta birilerini bıçaklayabilecek insanlar mevcutken ben bu insanları statta görmek istemiyorum!
bu insanların kim olduklarına gelince,
yönetim tarafından beslenen,
stat içinde ve dışında her türlü yasadışı olayı serbestçe yapabilen kişilerdir.stada bıçakla gelebilen insanlardır.
cinayeti işleyen kişi bu grubun içinde olmasa bile(ki inanmam),
bu olay büyültülmeli,
bu pislikleri tribünlerden arındırmak için büyültülmelidir!
çoluk çocuğumuzla GS maçlarına gidip keyif almak istiyorsak,
bu olayı büyültmeliyiz,
sonuna kadar gitmeliyiz!
bu çapulcu o... ç..larına da gereken yapılmalıdır!
bu olayla ilgileri olsun ya da olmasın!
sadece bjk tribünlerinde değil,
bizim tribünlerde de!
Savatage,
Olay buyutulmeli ama bu buyutmeyi yaparken sınırlarını iyi cizmek gerekiyor...Buyuturken ve mudahele ederken ise yanlis yerden baslamamak gerekiyor..
Suan benim gordugum ve okudugum gazetelerden aldigim mesaj cok yanlis..
Bu olay TRİBUN olayi degildir..Bu olayi Besiktasa mal etmek cok yanlistir diye dusunuyorum..
Diger yazdiklarina katilmamak elde degil..Onlarda hemfikiriz..
Savatage,
Olay buyutulmeli ama bu buyutmeyi yaparken sınırlarını iyi cizmek gerekiyor...Buyuturken ve mudahele ederken ise yanlis yerden baslamamak gerekiyor..
Suan benim gordugum ve okudugum gazetelerden aldigim mesaj cok yanlis..
Bu olay TRİBUN olayi degildir..Bu olayi Besiktasa mal etmek cok yanlistir diye dusunuyorum..
Diger yazdiklarina katilmamak elde degil..Onlarda hemfikiriz..
ya abicim öyle diyosunda bu olaylarin cogu inönüde kendi kapalilarinda oluyo... cok degil bi kac mac önce polisle catisti o tribün... duman olmayan yerden ates cikmaz... CARSI GRUBU bjk´nin yüz karasidir,bu böyle biline
olayı beşiktaş'a mal etmem;
kimse de edemez!
hem ben sadece bjk değil,
tüm takımlar açısından olaya yaklaştım.bu sorun bjk'ın değil,türk futbolunun sorunu zaten.
yani sınırlar konusunda bu şekilde katılıyorum ben de.
ama sınırları belirlerken bu kez de karşımıza,
"bu olayı yapanlar tüm çarşı grubu değil,
çarşı'nın içndeki bir kaç pislik" gibi bir boyut da çıkacağı için,
olayı,dediğim gibi bjk'ın değil türk futbolunun sorunu olarak ele alarak,
sınırlarını olabildiğince geniş tutarak ve sonuna kadar giderek incelemeliyiz bence!
holiganizm forumlarinda cocugun altinda ifb formasi oldugu yazilip ciziliyo, dogruluk payi varsa kendi kasinmis derim....
Ne demektir Beşiktaş'a mal edilmez.
Sacma konusmayın.
Besiktas'in gruplarının hepsi birbiriyle kavgalı Çarşı haric.
Her macta Kapalı'nın alt kısmında 2 grup arasında paso kavga çıkıyordu.
Eger onlem alınsaydı bu olay olmayacaktı.
Yonetim bırakın yesinler birbirlerini dediler.
Olan biteni goruyoruz.
holiganizm forumlarinda cocugun altinda fb formasi oldugu yazilip ciziliyo, dogruluk payi varsa kendi kasinmis derim....
Hay ben senin insanlığına be... :kizgin:
Hiç bir açıklaması yok bu olayın...
Ya kardeşim bir olayınız varsa gidersen geçirirsin yumruğu kavga edersin erkek erkeğe.
Bunlar bile olmaması gereken şeyler ama o piskolojiyi iyi bildiğim için ve tribünde hiç bir olay konuşarak halledilmeyeceği için en azından böyle olabilirdi...
Ama bu derece kahpelik niye...Sen 24 yaşındasın çocuk daha 16 sında be....
Ulan git çak kafasına ama bıçak niye ya neden ya anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum.
cyba olur mu oyle sey yahu..
kendi kasinmis mis..hayatinda bir bicak yaran varmi
hayatinda hic bir kardes kaybettin mi?
yoksa Allah korusun aynisi senin kardesinin basina gelse yine ayni sekilde "kasinmis" der miydin?
ben admin falan degilim; adminler bu uyarima kizacaksa silsinler bu yaziyi hic gocunmam;
ama benim senden istegim;
bu tur fikirlerini kendine sakla bundan sonra.. su foruma bulastirma insan hayatina onem vermeyen duygularini.. burayi okuyan insanlar senin bu yazindan sonra bizi de "insan hayatini hice sayan fanatikler" olarak gormesinler..
senden istedigim sadece biraz otokontrol.. Biraz "yahu ben bunlari dusunuyorum ama baskalarina asiri kacmaz mi" diye dusun..
Yok yapamam ben fikrim neyse zikrim de odur dersen; samimi soyluyorum bir daha yazma buraya.. burasi kendini kontrol eden insanlarin bulustugu bir yer olarak kalsin..
GalataSarayi Yonetim
22-11-04, 20:30
CybaGs nickli userımız sürekli forumun formatına aykırı haraket ettiği ve defaatle yapılan uyarıları dikkate almadığı için (geçici olarak) no-post cezası almıştır.
Cezanın süresi ya da uygulanıp uygulanmayacağı yöneticilerin tamamı tarafından belirlenecektir.
Saygılar,
GalataSarayı Yönetimi
Tolga'nın/(Sigara) yaptığı tespit çok doğru.Bu stad,tribün terörü falan değildir. Türkiye'de ekonomik çöküşle başlayan sosyal patlamanın ifadesidir. Belki o çocuk için o an Bjk tribününde bulunmak İstanbul'da bir tren vagonunda cep telefonu ile birlikte seyahat etmekten(?!) daha güvenliydi. Ama bu, statlardaki o serseri zihniyetli çapulcuların yaptıklarını da gözardı etmemizi göstermez,sonuçta bunların hepsini Galatasaray-Fenerbahçe veya Beşiktaş'ın herhangi bir maçına gitmiş olan herkes canlı olarak şahit olmuştur.
Ben doğrusu ne ölen çocuğa ne de öldüren çocuğa kızamıyorum.Çünkü esas suçlu onlar değil...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to