PDA

Tüm Versiyonu Göster : GalataSarayi

GSpoison
20-11-04, 21:51
Bu ne anlama geliyor cok merak ettim :) :lol:
Mektebi-sultan-i gibi
Galata-saray-i falanmı denmek isteniyor :)
Kötü bir maksadım yok olayı anlamadım sadece

Omur The Little Big
20-11-04, 21:59
Galatasaray-ı Efendileri Galatasaray daha ilk kurulduğu yıllarda maçlara çıktıklarında halk tarafından konulan isim Salim.

20-11-04, 21:59
Salim öncelikle okumanı tavsiye diyorum bak bannerda ne diyor :
Galata Sarayı.. Galata Sarayı Galatasaray Lisesisin eski adı , GS sahaya ilk çıktığında da Galata Sarayı Efendileri sahada denmiş.. Neyse Salim öğrenmiş oldun böylece..

GSpoison
20-11-04, 22:00
aslanlar.com a ne oldu peki ?

GSpoison
20-11-04, 22:04
Burası neden acıldı o zaman
harbi kafam karıstı

20-11-04, 22:08
Salim okumazsan kafan karışır tabii.. Biraz forumları gez gerekli yerleri oku, sormadan önce biraz araştır açıklama yazıyoruz insanlar okusun diye ama sen topic açmayı tercih ediyorsun hep..

seyko
20-11-04, 22:28
konusma salim konusma, konustukca batiosun :)

Sheva
20-11-04, 23:29
Salim gerekli aciklama forumda sabitlenmisti epey sure, tam senin soracagin gun kaldirildi sansina.. Hala forum duyurularinda duruyordur tabi buyuk ihtimalle..

Galatasarayi ile ilgili Omur'un soyledikleri dogrudur fakat yine de Gian beyi bu topice cagiriyorum, herkesin merakini gidersin ;)

GSpoison
20-11-04, 23:41
Salim gerekli aciklama forumda sabitlenmisti epey sure, tam senin soracagin gun kaldirildi sansina.. Hala forum duyurularinda duruyordur tabi buyuk ihtimalle..

Galatasarayi ile ilgili Omur'un soyledikleri dogrudur fakat yine de Gian beyi bu topice cagiriyorum, herkesin merakini gidersin ;)

teşekkür ederim

gian
21-11-04, 02:04
Forumun adının nasıl doğduğunu gercekten ogrenmek istiyorsan, yazdım Galatasaray sayfasına, okursun..

kral1905
21-11-04, 03:08
insan sevdigi bir seyin tarihini de bilmeli salim:) ogrenedur:)

GSpoison
21-11-04, 12:27
Forumun adının nasıl doğduğunu gercekten ogrenmek istiyorsan, yazdım Galatasaray sayfasına, okursun..

eyvallah

Bengü Cakmak
21-11-04, 16:20
.........................

Sheva
21-11-04, 16:32
Bengue ve Salim ikiniz de bu forumun cikis noktasi olan .to forumunda benden eskisinizdir sanirim.. Dolayisiyla hic olmazsa az cok hukukunuz vardir diye dusunuyorum..

Cok fazla dile getirilmese de, ismin kaynagini pek cok kisi de merak ediyordur eminim.. Sagolsun Gian da, Salim'in nezdinde bu konuyu merak eden herkese guzel ve aciklayici bir cevap yazmis.. Bu konuyu bence daha fazla uzatip, birbirimizi kirmayalim..

kamtek
21-11-04, 16:37
bengucum.sakin ol yahu :)