Tüm Versiyonu Göster : Anasayfa Hakkındaki Düşünceleriniz, Önerileriniz
Arkadaşlar, genelde hepimiz forumda takılıyoruz ama ana sayfaya da bakıyor musunuz? Ve de nedir düşünceleriniz?
Açıkcası bu işleri yapan profesyonel kişiler değiliz, olabildigince güncellemeye çalışıyoruz..Ama sizlerin de önerileri, eleştirileri eminim ışık tutacaktır bizlere..
Görüşlerinizi paylaşabilirseniz seviniriz...
ben anasayfaya hiç bakmıorum, zaten bookmarkımda direkman foruma yönlendiriyor...
Walla anasayfa yerterli düzeyde haberleri içeriyoo. Zaten siteye girenlarde genelde forum kısmında geziyo...
bence iidir.ama serverların farklı olması herkesi foruma yönlendiriyor.
günün güzeli köşesi koy bakayım millet o bookmarkı nereye ayarlıyor
Ben hep ana sayfadan başlıyorum, güncel kısımdan foruma zıplıyorum.
Ama sanırım ortadaki haberlerin olduğu yere bi başlık lazım
Belki de şerit şeklinde bir haber kuşağı geçebilir
Fikir işte...
Ben anasayfadaki çalışmalarınızı çok beyeniyorum, zaten forumunuza kayıt olmadan çok daha önceki zamanlarda anasayfanızı izliyordum. (Kendi admini oldugum sitedeki arkadaşlarıma çalışma disiplini açısından örnek verdiğim bir kaç siteden biri.) Tabii bu değerlendirmem işin iş disiplini kısmı.
Teknik açıdan değerlendirecek olursak, haber yazarları sayısı çok yeterli değil, bence forumda bu işi paylaştırabileceğiniz düzeyli çok arkadaş var. Haber yükünü izlediğim kadarı ile %90 gian ve bogazicili taşıyor. Bence bu oran düşmeli, ikinizin oranı yüzde 40larda gezmeli. Kullanıcıları teşvik etmeniz gerekir.
Anasayfa düzenini grafik ve estetik açıdan değerlendirmem gerekirse, bence yine gayet başarılısınız. Linkler, konu anlatımları pencereleri, bağlantılar, resim/text oranları falan iyi tutturulmuş diye düşünüyorum.
Kısacası çalışmalarınızın başarılarının devamını dilerim sevgili kardeşlerim. Aynen devam.. :)
Anasayfadaki 'dost site' linki için teşekkürler, dostlukların hızlı gelişmesi sevindirici, umarım uzun vadeli bir çok güzel projeye beraber imza atarız.
Hemen peşinden bir öneri : Bu dost siteleri arttırmak iyi olur, hem kullanıcı potansielini arttırır hemde nette genel bir tanınırlık oranı sağlar. ( bende böylece 'ilk' olmanın havasını diğer arkadaşlara atarım artık :) )
:)
gian abicim o tulunun resmi ne ööle yaw nereden buldun onu...
sübyancı gibi çıkmış herif yauw :lol: :lol: :lol:
en üstteki bannera (ya da başka bir yere?) 5 rakamıyla ilgili birşeyler konabilir mesela
Serkan1905
18-07-05, 13:10
en üstteki bannera (ya da başka bir yere?) 5 rakamıyla ilgili birşeyler konabilir mesela
aslinda fazla büyütmemek lazim.
Fenerlilere gicik kapardim zaten. Ben UEFA kupasi derdim, onlar 6 derdi (beyinsizler).
yine de herkesin fikrine saygi duyarim :)
Bu ara, Ana Sayfadaki üst tarafta Buttonlar var (Forum, Dosyalar vs.). O Buttonlari degistirme imkani varmi. Cok böyle sahteci oyuncak gibin gözüküyor.
Değiştirmek ? Ne yapmamızı istersin mesela.
Valla şöyle yanar döner bişiler olabilir :D
Serkan1905
21-07-05, 17:46
aaaa, cevap yazmissin..
caktirma görmemisim :D
zaten yönetim bakacak göz birakmadi ki adamda :kizgin: :lol:
söyle daha gercekci dursa buttonlar.
anlatmasi da kolay degil ki.
veya söyle button yerine ince uzun band olabilir. tek tek bölümleri tiklayabilmek icin.
yani Design acisindan demistim.
örnegin http://www.online.biering.de/ su sayfanin designi güzel.
Neyse, kafaniza göre takilin :D
benim de kafam karisti.
Serkan ben seni anladım ve benzer düsünüyorum..
Ata eski halini demek istiyor Serkan..Biz forum yazısı buyuk olsun diye boyle istedik ama eskisi daha iyi duruyordu sanırım..Boyle sanki yama gibi duruyor..Ust kısmın parcası degilmis gibi..
Serkan1905
21-07-05, 22:30
Serkan ben seni anladım ve benzer düsünüyorum..
Ata eski halini demek istiyor Serkan..Biz forum yazısı buyuk olsun diye boyle istedik ama eskisi daha iyi duruyordu sanırım..Boyle sanki yama gibi duruyor..Ust kısmın parcası degilmis gibi..
:alkis: olay bu.. :)
php nuke olan siteler cok hosuma gitmiyor.
forumlari kurarak zaten hazira konuyoruz,en azindan sitede degisik bir dizayn gerekli bence.
cok profesyonel bisey olmasi da gerek degil bence,herhangi amator bi tasarim bile benim icin php nuke'ten daha cazip.
en azindan monotonlugun disinda.
bunu soylemeye bi Besiktas taraftari olarak hakkim var mi bilmiyorum ama oylesine yazmak istedim konuyu gorunce.
Hic bir Galatasaray sitesinde olabilecek bi dizayn guzel olur bence.
Ayrica haberleri herkes gazetelerde veya netteki spor sitelerinde okuyor. Haberlerin yanina extra biseyler lazim olabilir. Multimedya gibi.
Painy maaelsef öyle bir dizayn yapabilecek ne vaktimiz ne de bilgimiz var. Ha bilgimiz olsa bile o siteyi güncellemek saatlerimizi alırdı kendi tasarımımızla ayrıca multimedya bölümü için ciddi bir para gerekiyor bandwidth olaylarından dolayı.
Painy maaelsef öyle bir dizayn yapabilecek ne vaktimiz ne de bilgimiz var. Ha bilgimiz olsa bile o siteyi güncellemek saatlerimizi alırdı kendi tasarımımızla ayrıca multimedya bölümü için ciddi bir para gerekiyor bandwidth olaylarından dolayı.
Bandwidth konusunda is biraz arastirmaya dusuyor.
50 mb'lik alanimda bile bandwidth sinirsiz su an host sirketim tarafindan. [Ne kadar bazi konularda tavsiye etmesem de kendilerini,artilari da var]
Arastirilirsa bulunabilir demek istiyorum kisacasi... :)
Arkadaşlar,
Ana sayfamızı olabildiğince güncelliyoruz ve Doğanay arkadaşımızın katkısıyla çok da güzel bir istatistiki bilgiler sayfası olusturuyoruz..
Bu noktada sizlere bir kez daha sormak istiyorum..
Ana sayfamıza bakıyor musunuz? Bakıyorsanız, düsünceleriniz, gorusleriniz, eleştirileriniz, nefret ettikleriniz nelerdir?
Tum dusunceleriniz bizim icin cok onemlidir, o yuzden kücük ya da büyük lütfen paylaşınız..
Tesekkurler simdiden,
Bende genellikle direk foruma giriyorum. Gerçekten hiç bakmadım siz yazınca aklıma geldi şimdi gidip bir bakayım :):):):):)
Serkan1905
14-11-05, 18:51
Yeni özelliklerle (oyuncu bilgileri vs.) site cok güzel olmus.
Ellerinize saglik.
Çok yakında yazarlarımızla karşınızdayız ;)
Hadi len :)
Hocam paslaşalım...
Can Baysan
17-11-05, 01:33
Bundan böyle haftalık köşe yazılarımla, ana sayfada sizlerle birlikte olacağım.
"Yüzyüze" adlı köşemde, çok şey tartışılacak; buna emin olabilirsiniz...
İstatistik ve bilgi sayfaları elden geçti, ufak tefek değişiklikler yapıldı, sarı-kırmızı kartlar eklendi :) Faydalı bir kaynak, herkese tavsiye ederim :)
http://www.galatasarayi.com/site/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=2
Mert Baydur
20-11-05, 19:24
ben anasayfaya hiç bakmıorum, zaten bookmarkımda direkman foruma yönlendiriyor...
Benim de aynen.
Ana sayfadaki haberler guncel olsa daha ### bakilir.
Ben GS haberleri dahil tum futbol haberleri icin internetspor'a giriyorum.
Internetspor'u yapanlar profesyonel sevgili Mert..
Hepimizin isi gücü var, hobi olsun diye de bunu yapıyoruz, ayrıca olabildigince güncel tutmaya calısıyoruz ve farklı haber/yorumlar girmeye calısıyoruz..
Spor haberi portalı degiliz ki biz..
Internetspor'un yaptığında birşey yok ki, alın bakın www.buradayiz.com var aynı şeyi yapıyor eminim en fazla yarım saatlerini alıyordur.. Neticede hepsinin yaptığı gazete haberlerini derleyip toplayıp sunmak, bizim yaptığımız daha mı iyi, büyük ihtimal değildir ama amaçlar farklı olduğu için karşılaştırma doğru değil, mismatch yani.. İstatistikler vs zaten fena değil, yazarlık sistemi de tam anlamıyla devreye girince epey doyurucu bir içerik olacak..
evet bütün istatistikler vs bu hafta maçlarına göre güncellendi, bir de çok lazımmış gibi gol krallığı listesi eklendi :)
http://www.galatasarayi.com/site/modules.php?name=Content
Ana sayfa gayet güzel.Tam olarak incelemek için fazla vakit bulamıyoruz ama şu an'a kadar her şey mükemmel.Tebrikler ve elbette çok teşekkürler bu uğraş ve bu birlikteliklere vesile olduğun için...
forask
GS'li olmak çook ayrıcalıklı olmak demektir...
Çok çok güzel köşe yazıları yayınlanıyor gerçekten, herkesin vakit ayırmasını tavsiye ederim.. Yazılara yorum yapılabildiğini de hatırlatıyım..
Çok şükür 1 ay sonunda bilgisayarım tamirden döndü, şu andan itibaren anasayfada sorumluluğumda olan bölümleri güncellemeye devam edebilirim :) Puan durumu, haftanın maçları, istatistikler vs gibi şeyleri kısa zaman sonra tekrar anasayfada bulabilirsiniz, bir de dosyalara kolay erişim gibi yeni bölümler eklenebilir :)
Ben de şimdi yazacaktım anasayfa güncellenmemiş diye :)
konyAslan42
21-03-07, 16:06
BİR KERE BAKTIM ONDAN SONRA UNUTTUM NASIL BİRŞEY OLDUĞUNU
Girin bakın yahu, boşuna mı uğraşıyoruz :) Yalnız o kadar az okunuyor ki, ben de eskisi kadar zaman ayırmıyorum artık açıkçası. Bir süre sabahları sürekli olarak haber girdim, ama baktım en fazla 40-50 hit alıyor, sadece maç haberlerine geçtim tekrardan.
Ben de bayadır uğraşamıyorum.
İyi de nasıl uğraşayım ki? İliğimizi kuruttu bu Canaydın, ben şimdi Ülker maçından sonra gelip nasıl güncelleyim basketbol kısmını :)
Ah ah Canaydın alacağın olsun, Galatasaray forumları bile senin yüzünden çekilmez, karamsar, umutsuz, sıkıntı ile takip edilen yerler oldu. Kuruttun bizi, sana da yazık bize de git lütfen.
P.S Görevini yapmayan kişinin suçu Canaydın'a atma girişimleri :)
Sitede bugüne kadar en çok 119 kişi Cum Tem 06, 2007 8:23 pm tarihinde online oldu.
Dün ne oldu ki rekor kırdık ? :)
arama siteleri botlarıymış, ata öyle diyor.. bu botlar hep gelirdi gerçi şimdi ne olduki böyle..
Forumla ilgili sorunum var.
Dünden beri yazılanlar forumu açtığımda gözükmüyor. Sadece bölümlere tıkladığımda farkettim yeni şeylerin yazıldığını. Ben de diyorum vah vah forum ölmüş, kimse yazmamış dünden beri diye üzülüyordum :)
En son gece girmiştim 5 gibi filan. Kayıtlı Kullanıcılar: Leotheking, zidane38 olarak gözüküyorduk. Hala öyle gözüküyor ben de :)
Kısacası ben de forum donmuş, niye acaba?
Heh tamam düzeldi. Bir log out-log in yaptık kendine geldi.
Ohh be :) Üzülüyordum ben de niye kimse yazmıyor diye...
Edit: Düzelmemiş, hala aynı :(
Az kaldı arkadaslar yeni foruma gecmemize, sabredin :)
arama siteleri botlarıymış, ata öyle diyor.. bu botlar hep gelirdi gerçi şimdi ne olduki böyle..
Toplam 119 kullanıcı online :: 6 Kayıtlı, 0 Gizli ve 113 Misafir
Sitede bugüne kadar en çok 121 kişi Pzr Tem 15, 2007 3:26 pm tarihinde online oldu.
Yine gelmiş bizim botlar :)
duncanferguson
16-07-07, 10:23
futbol takımı oyuncuları için ayrı bir topik olursa,birde eski oyuncular için ayrı bir topik olursa güzel olur bence.
Az kaldı arkadaslar yeni foruma gecmemize, sabredin :)
Resmi maçlar başlamadan,resmen yeni foruma geçiş yaparmıyız :)
İnsallah :D
Ne dersin Ata? :)
site forumuna yenilik bünyesinde alış-satış bölümü eklenebilir örneğin.
herkes arşivi olsun değişik şeyleri paylaşabilir.
Şu anasayfa bi güncellense süper olur. Forum bence oldukça kaliteli ve seviye ziyadesiyle yüksek.
Anasayfa'nın bence tasarımı değiştirilmeli ve tıpkı Webaslan gibi güncellenmeli. 2-3 tane de yazar olursa dadından yinmez yani :)
Tasarım, yahut fikir konusunda yardımcı olabilirim.
Esasında anasayfanın güncellenmemesi benim suçum. Ama o kadar önemsenmiyor herhalde. Bir de sadece şurada yazan sınırlı kişiden oluştuğumuz için pek programlı bir çalışma içine giremiyoruz. Herkes hobi olarak yazıyor, neticesinde zaman ayırmakta problem yaşadığımız zamanlar oluyor. Ben 3 aydır ilgilenecek fırsat bulamadım mesela, döndüğümde bir baktım aynı haberler duruyor. Hoş, buradayken de bayağı bir aksatıyordum, ben dahil kimse gerektiği kadar önemsemiyor. Bunda ziyaretçi sayısının çok düşük olması da büyük bir etken tabii, ama haber güncellemezsek de ziyaretçi az olur tabii.. Karışık işler. =)
Baştan bir iş bölümüne gerek görülürse, yine elimden geleni yaparım ben kendi adıma. Yeni bir rüzgara ihtiyaç var. =)
Namelessonegs
13-02-08, 23:31
Anasayfanın hala bana Gerets'e desteginiz suruyor mu soruları sorması bence forumun guzelligini bozuyor...Ya anasayfayı kaldıralım ya da guncelleyelim..Cunku cok eski ve yeni haberler bir arada,pek guzel gozukmuyor...
Saygılarımla :)
Evet bende katılıyorum.Anasayfayı kaldıralım olmadı güncelleştirelim.İyi bir bakım gerekiyor foruma.Bilgilerinize...
Forumda kullanicilarin kac yasinda olduklarini gosterme imkani olabilir mi acaba?
Olabilir sanıyorum ama ne kadar dogrudur tartısılır. Zira insanların nufus cuzdanına bakacak halimiz yok; kimi 17'yim der 45'ken komikliğine, kimi 35'im der 18'ken kendini muteber kılmak için.. Sanal dünya sonuçta burası..
IP adresinden kişisel bilgilere(doğum tarihi-ikamet edilen yer gibi) ulaşılmıyor mu?
Forumda kullanicilarin kac yasinda olduklarini gosterme imkani olabilir mi acaba?
en üstteki menü'den kullanıcı ayarlarını seç, orada'da detayları düzenleyi seçtinmi doğumgününü girebiliyorsun ve göstersinmi/göstermesinmi diyede seçebiliyorsun...
yaşınıda sonra kullanıcı nickinin üstüne tıkladığında sağ üst tarafta görüyorsun, mini statistics şıkkı altında..
edit: seninki mesela gözüküyor:
Doğum Günü
January 10, 1971 (38)
Forumda fikstür(lig, kupa, avrupa, milli takım) ve puan durumu(en azından futbol ve basketbol) olan bir bölüm olsa güzel olmaz mı? Yorumlarımızı daha sağlıklı yapabiliriz. Bir de maç başlığı açan arkadaşlar, maçın günü ve saatini hangi kanalda yayınlandığını yazsalar bu da çok iş görür bence.
forumun saati düzeltise fena olmaz ? yoksa benden mi kaynaklaniyor
M.Yasin Cakmak
08-04-09, 23:31
Tamamen :).
Marikinas2
09-04-09, 12:27
http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=6381&highlight=forum+saati
;)
siteden nasıl çıkış yapılıyor ya.. ben bulamadım. :D
sadece meraktan soruyorum. 'beni hatırla' seçilince çıkış yok herhalde... tabi ccleanerla falan temizlik yapmazsan...
forum anasayfasının aşağılarına doğru güzel saklanmış bir çıkış linki var :)
Bu forumun portal sayfası yok mu?
Şu bünyamin introsunu artık kaldırsak diyorum, Arda maçtan sıyrılamadı diye çocuğa zart zurt ederken burada hala durması hoş değil mi ne?
forumun girişindeki resim de değişebilir artık. trabzonlular unuttu o rezaleti, hala sitenin girişinde.
lukıs 'ın resmi konsun..lütfen
edit;pardon, konmuş zaten elinize sağlık
Şu sıkıntılı günlerde teknik ekip ve takımın bir resmini koyup sizlere güveniyoruz temalı bişeyler yapsak çok hoş olabilir sanki ....
nondanın resmi sanırım 3.5 haftadır ana resim değiştirsekde ardanın o duruşunun resmini koysak en azından ....
benim önerim ceza veren arkadaşların 1 hafta ceza verip bunu 8 gün 6 saat uygulamamaları. ceza adalet için verilir adeletsizlik yaratmamalı haklar çiğnenmemeli.
inşallah yarın; keita, baros, jo, elano, gio attıkları gollerden sonra şöyle güzel pozlar verir de girişteki o uyuz resimden kurtuluruz.
Bizim bi ansayfa resmimiz vardı di mi? En son dışarıda bir PC den forum girdiğimde anasayfayı görmüştüm, o zaman da nonda'ya veda fotosu vardı, kimbilir arada hatta öncesinde kimler geldi geçti... Aslında bu yönetim forumu altına headline olan fotoların arşivinin tutulduğu bir topic açılsa fena olmaz. Benim (sanırım daha bir sürü kişinin) bookmark'ımda direkt forum sayfası açılıyor, ana sayfayı hiç görmüyorum.
admin girişe her golden bir resim istiyorum :D
cybacım güzel bir 'return of the king' resmi ellerinden öper :)
ASLAN 1905
16-01-11, 16:57
forumdaki meslek gruplarını ve üye sayısını bilmiyorum ama böyle gruplar da oluşturulabilir
sadece maçlara bağımlı bir görüşme imkanı da genişletilmiş olur.
anketle falan net bilgi sağlanabilir...
InSoMNiAsTaN
10-02-11, 13:33
buranın konusu değil aslında ama yazacak yer bulamadım, yeni başlık açmaya da üşendim..Mevcut puan durumunu gösteren bir başlık açılsın, puan durumu her hafta güncellensin, bu müthiş heyecanı, önlenemez yükselişimizi doruklarda yaşayalım :)
cümlenin ilk kısmında ciddiyim..herhangi bir yerden linkli de olabilir puan durumu (excel deyaptıgımız gibi) kendiliğinden güncellenir.(tabi olabiliyor mu böyle birşey bilmiyorum)
Forumda iframe tag'ı olsa neler yapıcam da :) yok sanırım..
teknik olarak şu an için mümkün olduğunu sanmıyorum.
11 bin küsür üyemiz olmus !!
Gecen hafta daha 10 bin degil miydik ?
Bu gidisle Warez ve XXX sitelerini bile gececegiz :)
Hepside tuhaf tuhaf isimler. En son üyüemiz: fuwAcculppaumessxsl
Fake olduklari belli, büyük temizlik gerekiyor. Adminlerin simdiden ellerine saglik......
Edit
Mesaji yazana kadar 9 kayit
#anbiiraxin, fuwAcculppaumessxsl, GilGiuuuae, goaoxlvybopi, jmclmt1956, Uttersine, yfnvhi1989, zeuAcculppaumesshqh,qqilcg1909
sanirim üye sayimiz ü(t)=exp(t/1,905) olarak gelisiyor :)
spammerler recaptcha checkini ocak'ta cracklemişler, bende yeni öğrendim... şimdi özel bi soru koydum üye olma işlemine recaptcha'nın yerine, bakalım bi işe yarıyacakmı..
InSoMNiAsTaN
02-03-11, 22:26
birşeyler kurcaladınız forumda, değişiklikler var..yalnız önceden mouse ile seçtiğimiz yazıyı alıntılıyorduk ama şimdi yapamıyorum..sorun bende mi?sinir oldum elli defa denedim, olmuyor..
benim de dikkatimi çekti bu durum.. bi kurcalamak lazım..
InSoMNiAsTaN
03-03-11, 10:13
sorunla ilgilenen var mı? yemin ederim yazasım gelmiyor..birine cevap vericem, alıntılayamıyorum..içime ata ata şiştim :) eskisi gibi olsun herşey..
üstad farkındayız durumun.. çözmeye çalışacağız..
Bu işte Adnan POLAT ın parmağı olabilir :S
InSoMNiAsTaN
03-03-11, 10:49
Ben, forumdaki karşılıklı yazışmaların önüne geçmek üzere derin .to tarafından uygulanan Büyük ultraDoğu projesinin bir ayağı olduğunu düşünüyorum..
Son karar ve uygulamalarla Florya'dan daha disiplinli bir ortama sahip olduk, ama alttan alttan bir halk uyanışı da her an gerçekleşebilir..
Kıralım zincirlerimizi..Venseremos!!Venseremos!!
:lol:
büyük ultradoğu projesi :lol: bizde işbirlikçi israil mi oluyoruz :)
InSoMNiAsTaN
03-03-11, 11:03
:) haşa karacaf..sizler darbe planlarını yükseltilmiş döşeme altına saklayan astsubaylar kadar masumsunuz, olaylar sizin dışınızda gerçekleşiyor. büyük resmi görmek lazım..nickinde "ultra" ibaresi geçen herkes sorgulanmalı..
saolasın seyhan..eline sağlık..
dün bu gelişmiş editörün sorununu çözmeye çalışırken bazı değişiklikler denedim, olmadı, onu denerken quote olayını bozmuşum.. pekte zamanım yok şu anda, birdahaki sefere bakarım artık editör olayına..
Uzun saçlı tipleri askere aldıklarında traşlarlar ve eleman dışarı çıktığında utanç duyar ya.. Üye sayımız 11 binlerden 845'e düştüğünde ben de öyle hissettim :D
Ama 3 bin küsurduk evvelinde, epey bir normal ama pasif üyenin de kafası kopmuş anlaşılan...
0 postlu herkes gümledi.. aralarında neredeyse 8 bin tane spam bot vardı..
InSoMNiAsTaN
04-03-11, 21:24
fixedtested..
Allah razı olsun seyko hocam..şimdi özgürce atışabiliriz :)
Şöyle bilim, felsefe ve sanat gibisinden bi bölüm açılsa da arada sırada kuantum fiziği hakkında atıp tutsam, ahlaki göreciliğin saçmalığından dem vursam, Turgay Kıran seçim şarkısını estetik açıdan yorumlasam fena mı olur?
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to