PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 1 Malatyaspor 1

gian
07-11-04, 05:20
Zorlu bir mac olacak milli takım arasından sonra..

Simdiden basarılar diliyorum..

seyko
07-11-04, 05:22
samiyende puan kayibina tahammülümüz yok...

100-99 olsun, bizim olsun...

kamtek
07-11-04, 05:25
diyarbakir maglubiyetinden sonraki zorlu bir mac

fenerin trabzon deplasmanindan puansiz donebilme ihtimalinden dolayi puanlari esitlememeiz acisindan epeyce kritik olacak bu mac

takimdaki performans dusuklugu beni korkutsa da taraftar faktoruyle kazanacagimizi dusunuyorum

yarim sifir olsun bizim olsun

yeter ki yenelim

illa da uc puan

Bengü Cakmak
07-11-04, 14:53
Bence Hagi normal taktigine döndügü sürece (ki Malatya karsisinda baska bir taktikle sahaya cikacagini ümit ediyorum) ozaman kolay bir mac olur bizim icin.

Kanimca maci alan taraf biz olacagiz. 3 Puan büyük bir fark degil. Elbette lider olmak güzel ama bence liderin arkasindan gitmek (büyük puan farkli olmadigi sürece), daha mantikli ve daha avantajli.

M.Yasin Cakmak
07-11-04, 15:02
Ya düşüşe devam edicez ya da toparlanıcaz. Gereğinden fazla önemli bir hal aldı bu maç.

seyko
07-11-04, 16:01
trabzon cakti, olduk yine 3. :evil: :evil:

moonlight
07-11-04, 16:03
:cry: :evil:

kral1905
07-11-04, 16:45
Sami Yen'de kaybetmek dusuk ihtimal olsa da Malatya kuvvetli takim;
Olur da yenilirsek bir anda fark 6 olacak liderle.. final maci gibi :/

moonlight
07-11-04, 17:02
umarım kazanırız

BAŞARILAR GALATASARAYIMM :!:

seyko
07-11-04, 23:39

fb trabzonla oynuo, o mac berabere bitecek gibi....

Bengü Cakmak
07-11-04, 23:40

fb trabzonla oynuo, o mac berabere bitecek gibi....

evet TS kaybederse sansi azaliyor. Ben TS'den galibiyet bekliyorum.

Carmelo
07-11-04, 23:53
Kolay'mı Samiyen'de Aslan Cimbom'u yenmek.!

gian
08-11-04, 00:00
Orhuncum hosgeldin..İnsallah tezahürattaki gibi 17'de 17 yaparız bu sene..Cunku anlasılan o ki deplasmanlarda basmız cok agrıyacak..

kamtek
08-11-04, 00:04
orhuncum hosgeldin
son sampiyonlugumuza benzeyecek buyuk ihtimalle bu sezon

icerde alip disarda zorlanicaz

o sene fener de disarda epeyece puan kaybetmisti insallah bu sene de aynisi olur ne diyelim

JackDaniels
08-11-04, 12:49
Uyuyan Aslan bu maçta öyle bir uyanacak ki yer yerinde oynayacak...
Futbolcular da artık olayın bilincinde, kötü oynadıklarının farkında...
Hagi inatçılığı bırakıp Necati'yi forvet haricinde oynatmazsa farklı alacağız.
Bide saidou-conceciao'yu orta alanda beraber görmek istiyorum ben...

Omur The Little Big
08-11-04, 16:14
Hoşgeldin Orhun'um.

Kazanacağız...

Bengü Cakmak
08-11-04, 16:16
Uyuyan Aslan bu maçta öyle bir uyanacak ki yer yerinde oynayacak...
Futbolcular da artık olayın bilincinde, kötü oynadıklarının farkında...
Hagi inatçılığı bırakıp Necati'yi forvet haricinde oynatmazsa farklı alacağız.
Bide saidou-conceciao'yu orta alanda beraber görmek istiyorum ben...

agazindan bal damliyor Mirac'cim ya.. :( insallah öyle olur insallah.

Carmelo
08-11-04, 16:21
Hosbulduk abilerim sizlere de hayırlı olsun.
Valla bence bestedeki gibi zor olmayacak.
Ali Sami Yen'de kolay kolay yenilgiyi bırakın berabere bile kalmayiz kalmamaliyiz.
Bu arada bold seklinde yazamiyorum haberiniz olsun.

gian
09-11-04, 19:31
Mac 20 Kasım Cumartesi saat 16:00'da..

kral1905
09-11-04, 20:02
o saatte olmasinin geregi nedir onu da anlamak guc.bana ne dijiturkten..
adam olsalardi da ekstra kanal ekleselerdi .
gunduz maclarinda her zaman zorlanmisizdir..

gian
09-11-04, 20:04
Tam gündüz olmayacak abi..İstanbul'da hava 5'te tamamen kararıyor artık..
Tıpkı yazın baslayan liglerde 19'da baslayan maclar gibi olacak..İlk yarının ortalarında ısıklar yakılır yani..

victory
10-11-04, 09:35
Bu hafta kazanmasına rağmen fenerin nasıl zorlandığını herkes gördü. 70 dk 10 kişi oynamış rakibine karşı bejeka son sn de bulduğu penaltı ile beraberliği kurtardı ama nedense sadece Galatasaray tüm kanallarda masaya yatırıldı.
Hakan Şükür Hagi yönetim enine boyuna tartışıldı. Tamam kötü hatta çok kötü oynadık ve kaybettik ama basının bu olayları bu kadar kaşımasında büyük bir art niyet var ve maalesef bazı taraftarlarımızda bu oyuna geliyor. Öyle bir ortam yaratıldı ki sanki sadece Galatasaraylı futbolcular müslüman!!
Malatya maçına gelirsek, hatalarından arınmış bir Hagi ve ayakları artık yere basan futbolcularla rahat kazanırız bence.

Onur1905
10-11-04, 19:18
Çok zor maç.Futbolcularımız,bu kadar oruç tantanasının ardından hırslı oynayacaklardır.

Yine de çok iddialı konuşamıyorum.

zeus
10-11-04, 20:20
Bu hafta kazanmasına rağmen fenerin nasıl zorlandığını herkes gördü. 70 dk 10 kişi oynamış rakibine karşı bejeka son sn de bulduğu penaltı ile beraberliği kurtardı ama nedense sadece Galatasaray tüm kanallarda masaya yatırıldı.
Hakan Şükür Hagi yönetim enine boyuna tartışıldı. Tamam kötü hatta çok kötü oynadık ve kaybettik ama basının bu olayları bu kadar kaşımasında büyük bir art niyet var ve maalesef bazı taraftarlarımızda bu oyuna geliyor. Öyle bir ortam yaratıldı ki sanki sadece Galatasaraylı futbolcular müslüman!!
Malatya maçına gelirsek, hatalarından arınmış bir Hagi ve ayakları artık yere basan futbolcularla rahat kazanırız bence.

Medyanın Fenerli olduğunu yeni öğrenmiyorsun herhalde Zafer... Bunlar hep vardı ve hep olmaya devam edecek... Bize düşen bunlara kulak asmayıp işimize bakmak... Bu konuda bana katılmayacaksın muhtemelen ama bence futbolcuların oruç tutması kesinlikle yanlış...

osmanhy
11-11-04, 10:30
zeus, bence elestiri gormek olumlu birsey, yani kim ne derse desin galatasaray son iki haftadir bu sezonun en kotu futbolunu oynadi, hele diyarbakira karsi oynayan galatasaray, seyrettigim en kotu galatasaraydi (bu kadar yilda) Isterlerse ezikleri elestirmesinler ama ben her zaman elestiriyi isterim cunku ben zaaflarimi bilmeyi isterim. Feneri kac yildir hic kimse elestirmio, ve simdi avrupada boylarini goruyoruz. Bosver dstm, ezikler kendilerini kandirsin, biz da ii olalim yeter.

Maca gelince umarim aliriz, sami yende cok buyuk avantajimiz var, ama herseye ragmen cok dikkatli olmaliyiz, Hagi herhalde son iki mactan ii ders cikartti ve takim adam gibi oynar, bide ramazan bitmis olacak. Ben 2-0 aliriz diom, ama kolay olmicak. Goller hasan ve saidoudan gelecek

murat sener
11-11-04, 12:54
maçın saati çok kötü oldu c.tesi çalışan fanlar ne yapacak sezon başından beri ilk defa içerde oynanan bi maçı kaçıracam.Yazık... :cry:

Bengü Cakmak
11-11-04, 12:57
maçın saati çok kötü oldu c.tesi çalışan fanlar ne yapacak sezon başından beri ilk defa içerde oynanan bi maçı kaçıracam.Yazık... :cry:

evet murat o biraz kötü olmus... :(

gian
12-11-04, 02:04
Kocaman: GS maçında ilk amaç iyi oyun

Malatyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray maçında da iyi oynamak için mücadele edeceklerini söyledi.

Malatya
AA

11 Kasım 2004— Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini bildiren Kocaman, çalışmalarda oyuncularının gösterdiği performanstan son derece memunun olduğunu belirtti.

Galatasaray’ın kendi sahasında Akçaabat Sebatspor’u zor yendiğini, Diyarbakırspor maçında ise yenildiğini ifade eden Kocaman, şöyle dedi:
“Ortaya koyduğu performans sıkıntılarının olduğunu gösteriyor. Bizim de giderek düzelen bir konumumuz var. Ancak, gol pozisyonlarını değerlendirememe sıkıntı yaşıyoruz. Bu maçta hedefimiz puan almak. Malatya’daki futbol kamuoyundan destek istiyorum. Kötü oyun, etkisiz oyun ve arkasından gelecek galibiyet tatmin edici olmamalı. Esas olan Malatyaspor’un gücünü sahaya yansıtan bir takım olması. Kazansak da kaybetsek de kendi doğrularını kabul ettiren bir takım olmamız önemli. Bunu şimdiye kadar gösterdik. Galatasaray maçında da iyi oynamak için mücadele edeceğiz.”

Serkan1905
12-11-04, 02:05
bu maci zor da olsa alacagimizi düsünüyorum.

zaten iki yenilgi arka arkaya, düsünmek bile istemiyorum, halimiz harab olur.

zeus
12-11-04, 12:13
Bu sene puan durumundan ziyade oynadığımız futbolla ilgileniyorum... Bence oynadığımız futbol maalesef bulunduğumuz yerin göstergesi değil... Kısaca bakarsak Konya,Sakarya,Sebat gibi ligin kolay takımlarını zar zor geçtik... Kayseri'de zaten hiç birşey yoktu ki ona fark attık... İstanbul aynı şekilde... Nispeten güçlü diyebileceğimiz Samsun ve Rize ile Sami Yen'de karşılaşktık ve zor da olsa kazandık... Deplasmanda kazandığımız dişe dokunur sadece Ankara ve Trabzon maçları var ki Trabzon'u orda her zaman yeniyoruz... En kötü zamanında Beşiktaş'ı yenemedik... Antep ve Diyarbakır'a da ezik bir futbolla yenildik... Üstelik Diyarbakır futbolun f'sini bile oynayamazken... Şimdi kalan maçlarımıza bakıyorum... Ligin en iyi futbolunu oynayan ekiplerden Malatya, deplasmanda A.gücü ve Gençler Birliği ki bu takımlar sıralamada nerede olursa olsun her zaman tehlikelidir... Sonra eziklerle oynuyoruz ve son hafta Denizli'ye gidiyoruz... İyimser bakamıyor ve işimiz çok zor diyorum ben...
Üstelik rakibimiz ezikler Malatya ve Denizli'yi evinde, Gençler Birliği ve Gaziantep'i deplasmanda yendi... Evimizde biz 6 onlar 5 maç yaptı... Umarım kalan haftalarda puan farkı açılmaz...

gian
12-11-04, 13:52
Malatyaspor Biletleri Satışta

Galatasaray’ın Süper Lig’in 13. haftasında 20 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’da Ali Sami Yen Stadı’nda oynayacağı Malatyaspor maçı biletleri, Biletix bayilerinde satışa çıktı.

"Galatasaray - Malatyaspor" Bilet Fiyatları

VIP
108.000.000 TL

Numaralı Tribün
77.000.000 TL
Kapalı Üst Tribün
40.000.000 TL
Kapalı Alt Tribün
32.000.000 TL
Yeni Açık Üst Tribün
17.000.000 TL
Yeni Açık Alt Tribün
15.000.000 TL

Eski Açık (rakip)
15.000.000 TL

Sheva
12-11-04, 14:54
Bu sene puan durumundan ziyade oynadığımız futbolla ilgileniyorum... Bence oynadığımız futbol maalesef bulunduğumuz yerin göstergesi değil... Kısaca bakarsak Konya,Sakarya,Sebat gibi ligin kolay takımlarını zar zor geçtik... Kayseri'de zaten hiç birşey yoktu ki ona fark attık... İstanbul aynı şekilde... Nispeten güçlü diyebileceğimiz Samsun ve Rize ile Sami Yen'de karşılaşktık ve zor da olsa kazandık... Deplasmanda kazandığımız dişe dokunur sadece Ankara ve Trabzon maçları var ki Trabzon'u orda her zaman yeniyoruz... En kötü zamanında Beşiktaş'ı yenemedik... Antep ve Diyarbakır'a da ezik bir futbolla yenildik... Üstelik Diyarbakır futbolun f'sini bile oynayamazken... Şimdi kalan maçlarımıza bakıyorum... Ligin en iyi futbolunu oynayan ekiplerden Malatya, deplasmanda A.gücü ve Gençler Birliği ki bu takımlar sıralamada nerede olursa olsun her zaman tehlikelidir... Sonra eziklerle oynuyoruz ve son hafta Denizli'ye gidiyoruz... İyimser bakamıyor ve işimiz çok zor diyorum ben...
Üstelik rakibimiz ezikler Malatya ve Denizli'yi evinde, Gençler Birliği ve Gaziantep'i deplasmanda yendi... Evimizde biz 6 onlar 5 maç yaptı... Umarım kalan haftalarda puan farkı açılmaz...

Bu kadar olumsuz dusunmuyorum ben acikcasi.. Diyarbakir macini savunani Allah carpar ama Antep macinda iyi oynamamiza ragmen muthis bir talihsizlik yasadik.. Geri kalan maclarda genelde kolay rakiplerle oynadigimiz soylense de bence oyun olarak fener ve besiktas'in asagisinda kesinlikle degildik.. Fener macina kadar olan haftalarda Malatya ve Ankaragucunu yeneriz ama Gencler maci zor gecebilir.. Malatya ile Sami Yen'de oynama avantaji var, Ankara'nin takimi gercekten kotu, ve hatta o zamana kadar ligden iyice kopacagi icin Gencler'i de deplasmanda yenebiliriz.. Fener macina kadar kayipsiz gelmemiz cok onemli.. Bu saydigim maclarin hicbirinde bol gollu cok iyi bir futbol oynayabilecegimizi sanmiyorum, ama ite kaka bir turlu hepsini yenicez diye tahmin ediyorum..

Serkan1905
14-11-04, 03:31
Fatih Gökşen Yanal'a çok fena gürledi

G.Saray yöneticisi, ‘Milli Takım teknik direktörleri, futbolcular ile ilgili haberleri kulüplerinden saklama hakkına sahip değildir. Ersun Yanal bilgisayar uzmanı olduğu için bu işlerden pek anlamıyor. Bu işleri biraz ciddiye alsınlar’ dedi.

HASAN Şaş sakatlandı, ortalık karıştı... Futbolcunun sakatlandığını tesadüfen öğrenen Galatasaray yönetimi, olayı kendilerine bildirmeyen Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal’a öfke saçtı.

AEK maçı için Atina’ya giden sarı kırmızılı takım, dün öğle saatlerinde Akrapolis’i gezdikten sonra bir kafeteryaya oturmuş, yorgunluk gideriyordu. Başlangıçta her şey yolunda gibiydi. Galatasaraylılar neşe içinde sohbet edip, çaylarını, kahvelerini yudumluyordu. Ne var ki, bu ortam fazla uzun sürmedi. İstanbul’dan gelen bir telefon, sarı kırmızılıların moralini alt üst etti.

Milli Takım’daki futbolculardan biri, tesadüfen hal hatır sormak için telefon açtığı Galatasaraylı bir oyuncuya, Hasan Şaş’ın üç gündür sakat olduğunu söyledi. Bu haber, sarı kırmızılı kafilede adeta bomba etkisi yarattı. Futbolcular hemen telefona sarılıp, ‘geçmiş olsun’ demek ve durumunu öğrenmek için Hasan Şaş’ı aradı. Yöneticiler ise tam anlamıyla sinir küpüne dönmüştü. Onları bu denli öfkelendiren olay, Milli Takım yetkililerinin sakatlık haberini kendilerine bildirmemesiydi.

Futbol Şubesi Sorumlusu Fatih Gökşen, olay nedeniyle Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal’a ağır eleştirilerde bulundu. Yanal’ın ciddi davranmadığını öne süren Gökşen, ‘Bir futbolcumuz Milli Takım’da sakatlanıyor, biz tesadüfen başka yerlerden öğreniyoruz. Böyle şey olmaz. Milli Takım teknik direktörleri, futbolcular ile ilgili haberleri takımlarından saklama hakkına sahip değildir. Ama, bunlar Hasan Şaş’ın sakatlandığını bizden gizlediler. Bunu hangi mantıkla yaptıklarını anlamak mümkün değil. Ersun Yanal bilgisayar uzmanı olduğu için bu işlerden pek anlamıyor. Milli takımdakiler bu işleri biraz ciddiye alsınlar’ diye konuştu.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi de, beraberindeki yöneticilere Hasan Şaş’ın kendileri için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu anlattı. Bu sakatlığın tüm planlarını alt üst ettiğini ifade eden Rumen çalıştırıcı, ‘Hasan, bizim oyun sistemimizin kilit isimlerinden biri. Diyarbakırspor maçında yoktu, ne kadar zorlandığımızı herkes gördü. Böylesine önemli bir oyuncunun sakatlığının bize bildirilmemesi çok ayıp’ dedi.

Haber: İlhan Söyler
Kaynak: Hürriyet

:shock:

insaallah fazla önemli bir sey degildir.

Haber eger dogruysa, hic iyi bir haber degil. Hasansiz Diyarbakir macini alamadik (belki hasanla da alamazdik). Ama yinede hasan gibi "creative" bir oyuncuya, hele bu dönemde, ihtiyacimiz var Malatya macinda..

Bir de gündüz maci. umutsuzluga düsmez bizimkiler insaallah :?

gian
14-11-04, 03:36
Kim söyledi simdi unuttum ama bir spor yazarının şu lafına cok katılıyorum..Hasan ne olursa olsun, "isteyen" bir oyuncu..Yani sürekli kazanma yonunde cabası ve Galatasaray takımını da bu yonde itiyor..Hasan olmadıgında Galatasaray duraganlasıyor, adeta ruhsuzlasıyor..

Serkan1905
14-11-04, 03:39
Kim söyledi simdi unuttum ama bir spor yazarının şu lafına cok katılıyorum..Hasan ne olursa olsun, "isteyen" bir oyuncu..Yani sürekli kazanma yonunde cabası ve Galatasaray takımını da bu yonde itiyor..Hasan olmadıgında Galatasaray duraganlasıyor, adeta ruhsuzlasıyor..

Hasani cok güzel anlatan bir söz kanimca...

kamtek
14-11-04, 03:40
hasan oynamayacak mi malatya macinda simdi?

Sheva
15-11-04, 03:50
Kamuran abi Hasan'in ciddi bir sakatligi oldugunu sanmiyorum, gerekirse milli macta bile oynar.. Bu haberler icinde var mi tam gormedim ama Ergun Gursoy bir demecinde 'sadece bu olay degil, gecmisi de var bunlarin' mealinde bir laf etmis.. Yani Hakan olayindan dolayi milli takim yoneticileriyle aramiz hala bozuk gibi, bence yonetim biraz bunun acisini cikarmaya calisiyor Hasan uzerinden..

Serkan1905
17-11-04, 23:52
gazetede (fanatik olsa gerek) hasnin hafta sonunda oynayacagini yaziyordu... ;)

soprano79
18-11-04, 12:00
Zor maç.Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı takımlar bizi zorluyor.Ama kesinlikle kazanmamız gereken maç.Hasan umarım maça yetişir,ne kadar onu zaman zaman eleştirsek de onsuz olmuyor bunu diyarbakır maçında gördük.

Sheva
19-11-04, 06:59
Malatya macina cikacagimiz kadro ile ilgili en son gelismeler su sekilde (fanatik-cuma);

Aslan aslına dönüyor

Sakatlığı nedeniyle oynama ihtimali düşük olan Hasan Şaş'ın alternatifleri belirlendi; Arif ve Sabri.

Diyarbakır’da sağ kanatta kaybolan Necati, eski yerine dönecek, sol kanat Baliç’e teslim edilecek. Orta sahada Ergün’ün yeri garanti. Conceiçao, Saidou, Volkan rekabetinde öne geçen, formayı kapacak.

Herkes görev yerine!
Teknik direktör Gheorghe Hagi, iki hafta önce Diyarbakır’da kumar oynamış, taşları yerinden oynatmıştı. Cezalı olan Hasan Şaş’ın yerine Sabri’yi sahaya süren teknik adam, genç yıldızı sağ kanat yerine göbekte oynatmış, bu sezonun parlayan yıldızı Necati Ateş’i çizgiye çekmişti. Ancak Rumen hocanın bu planı ters tepmiş, Sarı-Kırmızılı ekip sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılarak, zirve yarışında önemli bir yara almıştı. Diyarbakır’daki hatasını anlayan Aslan’ın hocası, Malatyaspor’la oynanacak kritik maçta maceraya atılmamaya kararlı.

Kadro bugün netleşiyor
Cim Bom’un teknik patronu lige verilen arada Malatyaspor maçı için yapacağı tercihleri büyük oranda belirginleştirdi. Sakatlığı nedeniyle oynama ihtimali düşük olan Hasan Şaş’ın yerine Sabri ve Arif ikilisini hazırlayan Hagi’nin, genç yıldıza şans tanıması yüksek olasılık. Necati’yi eski yerine çekecek olan Rumen hocanın, ön liberoda ise Ergün’e formayı teslim edeceği; Volkan, Conceiçao, Saidou arasındaki kararını ise bugünkü taktik idman sonrası vereceği öğrenildi.

Malatya gibi guclu bir rakiple macimiz oncesi endise verici buldum bu haberleri.. Hasan'in hala oynayacagini dusunuyorum ama belli ki epey ciddi durumu, oynamama olasiligi yuksek.. Bu durumda alternatifler Arif ve Sabri olduguna gore her halikarda buyuk kayip..

Bir diger dikkat cekici nokta da ortada Ergun'un yerinin yine garanti oldugu.. Hagi yaptigi bu yanlisi dilerim yanina Volkan'i koyarak katmerlemez ve en azindan Ergun'un yanina Conce veya Saidou'yu koyar..

Gorunen o ki mac cok zorlu gececek.. Bana gore kilit isimler Necati, Baljic ve oynarsa Conce olur..

Sovereign
19-11-04, 20:25
Bence umulandan kolay bir maç olacak.Neye dayanarak söylüyorsun diye sorarsanız geçerli bir nedenim yok.Sadece içime öyle doğuyor... :mrgreen:

Bu arada:

Galatasaray, Malatyaspor ile yapacağı zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı.. Sarı kırmızılı ekipte Conceiçao kadroya alınmazken, genç Cafercan kadroya girdi..

Dünkü antrenmanda sakatlanan Zafer'in yer almadığı antrenmandan sonra belirlenen maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Mondragon, Aykut, Cihan, Song, Tomas, Hakan Ünsal, Bülent, Orhan, Sabri, Volkan, Saidou, Ergün, Baliç, Cafercan, Hakan Şükür, Necati, Ümit, Arif.

Sheva
19-11-04, 20:35
Sovereign yiktin abi beni bu haberle, anlasilan o ki Conceicao-Saiodu ikilisini izleyemeden yollarimiz ayrildi Conce ile.. Izlesek cok mu sey gorecektik, belki hayir ama Ergun'e bu kadar sabretmis bir taraftar kitlesi olarak bu alternatifi de en azindan bir 90 dakika izlemek hakkimizdi diye dusunuyorum, yazik oldu..

LuisFigo
20-11-04, 16:04
Sovereign yiktin abi beni bu haberle, anlasilan o ki Conceicao-Saiodu ikilisini izleyemeden yollarimiz ayrildi Conce ile.. Izlesek cok mu sey gorecektik, belki hayir ama Ergun'e bu kadar sabretmis bir taraftar kitlesi olarak bu alternatifi de en azindan bir 90 dakika izlemek hakkimizdi diye dusunuyorum, yazik oldu..
aek macinda conse-saidou ikilisi oynadi...pek iyi degildiler..

LuisFigo
20-11-04, 16:04
mac baslyio..stadyum neredeyse bos...yazik 100.yilimizda bos tribünlere oynamak cok kötü..

kamtek
20-11-04, 16:05
mondi
cihan
song
tomas
unsal
sabri
ergun
saido
balic
necati
hakan

supriz yok

hadi hayirlisi

kuddusi katletmez maci insallah

LuisFigo
20-11-04, 16:08
[size=15]maca iyi basladik,sami yen´de alisik oldugumuz baskiyi uyguluyoruz...ilk 15 dk´da gol gelebilir... bizim lehimize yani

kamtek
20-11-04, 16:09
fena baslamadik dogru

osterc tehlikeli adam.

kamtek
20-11-04, 16:14
tribunler neden bos onu anlamak zor

iki haftalik aradan sonra hic mi ozlemediniz takimi allahaskina

bir maglubiyet yuzunden insan takimina sirtini doner mi? hava kotuymus falan filan.yuzuncu yilda bombos tribunler insanin cini acitiyor hakikaten

kamtek
20-11-04, 16:20
kotu geldiler ama neyse ki mondi kurtardi

LuisFigo
20-11-04, 16:27
tribunler neden bos onu anlamak zor

iki haftalik aradan sonra hic mi ozlemediniz takimi allahaskina

bir maglubiyet yuzunden insan takimina sirtini doner mi? hava kotuymus falan filan.yuzuncu yilda bombos tribunler insanin cini acitiyor hakikaten

kim ne derse desin, 3 büyükler icinde en az taraftar destegi olan takim biziz... kimse bana hikaye anlatmasin,vefali taraftarimiz flln var diye...ifb ve bjk maclarinida izliyoruz... kaliteleri düsük ama en azindan tribünleri doluyo..90 dakika susmuyorlar

kamtek
20-11-04, 16:28
figocum biraz acimasizlik yapmissin. bizim taraftarin kimseden geri kalir yani yok..ama bu mac icin neden tribunler bos kaldi onu anlamadim.

LuisFigo
20-11-04, 16:31
tribün destegi acisindan söyledim.. tabi eksigimiz yok artimiz var ama maalesef bi kac kötü sonuc alinca tribünler bos kaliyo...bu her sene böyle..uefayi aldigimiz sene bile böyle maclarimiz oldu ..

mac öncesinde fatih göksen "taraftar bizden birsey bekliyorsa,bizimde onalrdan iyi günde,kötü günde,yagmur camur demeden bizleri desteklmelerini beklemeye hakkimiz var " dedi ..adam hakli

not: bu 100.yili marsi´da sıkmaya basladi..25 dakikadir ayni sey ...

LuisFigo
20-11-04, 16:41
dk 35. gol malatya.... yunus altun :(

LuisFigo
20-11-04, 16:44
mondragon olmasa 4-0 olmustu su an ...cok ama cok kötü oynyuoruz..noldu bu takima ???
en kötüsü macin 40.dakikasi oynanyior ve bizim malatya kalesine 1 sutumuz bile yok

seyko
20-11-04, 16:45
bu takim mardinsporu bile yenemez bu futbolla, ey hagi, sendemi fenERSUN gibi köreldin?!?!

mkhalele cikiyo, mbayo giriyo, ayvayi yedik desenize, 1 kontra oyuncusu daha...

seyko
20-11-04, 16:47
2-0 bitecek ilk yari....

kamtek
20-11-04, 16:48
takimin ustunde olu topragi var sanki

bu ne uyusukluk anlamak mumkun degil. bir ramazan ayi mahvetti gul gibi takimi.insallah ikinci yari toparlaniriz

seyko
20-11-04, 16:49
saidoo ve ergün resmen dökülüyo, 1 tek olumlu hareketleri yok, hareketi birak, topa bile gitmiyorlar dogru düzgün....

seyko
20-11-04, 16:52
ilk yari bitti....

takim tam rezalet, neredeyse dyb macindaki gibi kötü.... organize atagimiz yok, orta sahamiz bombos, defans allak bullak oluyor ve malatyanin neredeyse her atagi gol pozisyonu oluyor, nedir bu ya....

LuisFigo
20-11-04, 16:53
takimin ustunde olu topragi var sanki

bu ne uyusukluk anlamak mumkun degil. bir ramazan ayi mahvetti gul gibi takimi.insallah ikinci yari toparlaniriz

bence alakasi yok...baska takimlara ramazan yoktu mu ??? inanilmaz bi isteksizlik ve form düsüklügü var...

bu kadroyla ligi sampiyon bitirmemiz hayal ´den de öte birsey

kamtek
20-11-04, 16:53
bu mac boyle biterse takimda radikal degisiklikler olacak bu kesin.

Saunders
20-11-04, 16:55
Mağlup Olursak lig biter....

Rezil bir futbol oynuyoruz...

LuisFigo
20-11-04, 16:55
bu mac boyle biterse takimda radikal degisiklikler olacak bu kesin.

ne olabilirki ? kadro zaten cok genis degil...hagi´de de paf takimin´dan sahaya oyuncu sürecek yürek olamdigina göre devre aarsini bekliyecez..bi kac iyi transferle belki durum düzelir

Onur1905
20-11-04, 16:57
Düşüş devam ediyor.Malatya çok güzel oynuyor,bize oyanayacak alan yok,çok baskı yapıyorlar.Ergün ve Saidou'nun top kayıpları çok fazla.Sol kanattan çok açık verdik.Hakan, Necati ve Sabir istekli gözüküyorlar ama ayak uyduruna yok maalesef.

Şu Ergün'ün de yedek kalma vakti çoktan geldi hatta geçiyor.Ben maçı çevirebileceğimizi düşünmüyorum.Malatya'ya karşı zor.

kamtek
20-11-04, 16:57
figocum ben de bunu kastediyorum zaten.iki mac ardarda basarisiz olunursa haginin gencleri oynatmamasinin hic bir mantikli aciklamasi olmayacak. yani madem isler kotu gidiyor. parildayan gencleri degerlendir bakalim ne yapacaklar

kamtek
20-11-04, 17:02
bu arada mac hala 0-1 ise bunun icin mondiye tesekkur etmek lazim

bakalim kimler cikacak. ben bir ergun-volkan degisikligi hatta bir de hakan-karan degisikligi olursa iyi olur diyorum

LuisFigo
20-11-04, 17:04
zafer 18 kisilik kadroda mi bilmyiorum ama eger kadroda ise oyuna girmeli...orta sahada bir beyine ihtiyacimiz var..

kamtek
20-11-04, 17:05
zafer antrenmanda volkanla carpisip sakatlandi.3 hafta yok.aslinda onun maci olabilirdi. sans da yok bizde

GaLaFaN
20-11-04, 17:06
zafer sakat 3 hafta oynayamayacak diye biliyorum!

LuisFigo
cafercan ve volkan oyuna dahil oldular...

kamtek
cikan kim figo

LuisFigo
20-11-04, 17:07
balic ve hakan ünsali göremiyorum

kamtek
20-11-04, 17:08
o zaman cafercan orta sola
ergun sol beke
volkanda ortanin gobegine gececek

bakalim neler getirecek bu degisiklikler

GaLaFaN
20-11-04, 17:15
Mondi kale atışını kullandı. Top hakan Şükür'ü geçip direk auta çıktı...

canlı anlatımdan alıntı...
amatör takımlarda olur genelde yukardaki olay.ne kadar bilinçsiz oynadığımızın ispatı sanırım.

Ray52Lewis
20-11-04, 17:18
Bizim gol fln atacagimiz yok...:(
Hakan Sükür´de hayatinin formunda bu arada...

demistim simdi sanstan Volkan uzaktan bir sut ile esitligi sagladi... :)

LuisFigo
20-11-04, 17:19
goooooooooooooollllllllllllllllll
volkan ...
süper bir gol... :okey: cezasahasinin disindan sert bir sutla top kalecinin sagindan filelerle bulusturdu

kamtek
20-11-04, 17:20
hadi bakalim

devami gelir insallah

cafercan nasil bu arada

kamtek
20-11-04, 17:23
Ray52Lewis
abi bir daha de gol atamayiz diye. ugura inanirim ben.
ikinciyi de atarsak sana sonsuz tesekkurlerimi sunarim :)

Ray52Lewis
20-11-04, 17:25
dur biraz bekleyelim simdi gol gelebilir baskiliyiz su an...
ama geride de kontralara acigiz...

simdi necati kacirdi cok önemli bir pozisyonu...

kamtek
20-11-04, 17:27
radyo 2 dakika geriden takip ediyor maci o yuzden sayfayi surekli refresh ediyorum yazacaginiz bir gol yazisini gorebilmek icin.hadi bakalim hayirli haberleriniz bekliyoruz

Ray52Lewis
20-11-04, 17:28
yine Necati .... kaleci cok iyi cikardi...
Hakan Sükür´ü gören var mi bu arada...??

kamtek
20-11-04, 17:30
karan girse guzel olur
hadi be hagi al artik oyuna su cocugu

Ray52Lewis
20-11-04, 17:33
cafercan sol da balic´in yerine oynuyor, gayet de istekli...

mondragon büyük bir hata yapti, neyse ki degerlendiremediler cok sükür...

Ray52Lewis
20-11-04, 17:34
bu arada malatya tekrar tehlikeli ataklar yapiyor, bilemiyeegim ama bizim gol fln atacagimiz yok (kamtek ;) )

saidou cikiyor, ümit karan girdi...

LuisFigo
20-11-04, 17:35
orta sahayi iyice bosaltti hagi yine...insallah bi antep maci gibi olmaz

kamtek
20-11-04, 17:36
3 lu defansa mi donduk.cunku saido cikiyorsa muhtemelen ergun ortaya gecer
defans song-tomas-cihan
orta saha cafercan-ergun-volkan-sabri
forvet te hakan-karan arkalarinda necati

riske girmeye deger. bu maci almamiz lazim.

Ray52Lewis
20-11-04, 17:40
yine necati............ahhhhhhhhh cok önemli bir pozisyon daha kacti...

kamtek
20-11-04, 17:45
sans da yokki bizde
necati su kacirdiklarindan birini atsa ne olurdu sanki

Ray52Lewis
20-11-04, 17:47
bu mac böyle biter...

kral1905
20-11-04, 17:49
fener yenersen fark 5
berabere biterse 3

insallah fener trabzon maci berabere biter ..

bu arada ligin ilk yari sonu gelirken soyle bir not vereyim;
resmi olarak karsilikli oynanan maclara bakiliyor bildiginiz gibi siralama icin;
biz feneri yensek puan esit olacak.ancak siralamada yine fener ustte olacak 2. mac oynanana kadar.2. mac sonu bakilacak karsilikli averajlara.. yani feneri yen lider ol diye bir sey yok su an icin

kamtek
20-11-04, 17:49
yaw mac bitti mi kralim
yapma oyle hesaplar
bitsin sonra yapariz hesap kitapcikmadik candan umut kesilmez

seyko
20-11-04, 17:57
gecmis olsun, sampiyonluk gitti

kamtek
20-11-04, 17:59
giden bisey yok
acaip acaip konusma.

seyko
20-11-04, 18:00
dengesiz konusmaymis.... takimda volkan ve mondragondan baska oynuyan ve hirsli olan adammi vardi?

Onur1905
20-11-04, 18:01
İkinci yarı nispeten iyiydik ama olmadı.Hakan ilk yarı biraz istekli gözükmüştü bana ama ikinci yarı sadece gezindi sahada.Ümit Karan canla başla mücadele etti.Ergün ve Hakan Ş'nin biraz dinlendirilmesi gerekiyor.

Cafer biraz heyecanlıydı doğala olarak ama genel anlamda doğru işler yaptı.Kaçırdığı pozisyonda plase değil de ayağının üstüyle vurmayı tercih etseydi atardı bence.

Çok bir şey kaybetmedik açıkçası.Fb'nin galibiyeti dışındaki sonuçlar işimize gelir.

kamtek
20-11-04, 18:02
cyba fark 2 puan fenerle. bugun yenseler dahi 5 puan
8 puan geriden gelip sampiyon olan kimdi.yine biz. en umutsuz zamanda bile umut vardir.bireylerin basarisizligi yuzunden sezon ortasinda sampiyonluk gitti diyemezsin.

seyko
20-11-04, 18:04
bu dizilis ve takim ile (takviyesiz) sampiyon olursak mucize olur...

bu arada volkana ayri bi alkis gönderiyorum buradan...

kral1905
20-11-04, 18:07
bu ligde trabzon tutunamaz.Sampiyon falan olamaz..
gs-fb ile gider... dolayisiyla bugun ts-fb macindan fb galibiyeti haric her turlu sonuc isimizi gorur.. devreyi liderden 1-2 puan farkla kapatirsak ; ikinci yari cok daha guzel gecer.

osvaldo
20-11-04, 18:07
--------------------------------------------------------------------------------
Bir takımda bu kadar fazla sayıda formsuz oyuncu varsa bi yamuk var demektir.

Hagi'nin kadroda radikal değişiklikler yapması lazım. Baliç bu takımdan kovulmalı. Bu kadar şans verildi adam çok vurdumduymaz oynuyor. Ben de umutluydum sezon başı ama adamın umurunda değil. Defolsun gitsin.

Baliç'in yerine CAfercan'ın oynaması gerektiği bugün belgelendi. Bundan sonraki maçlarda CAfercan kulübede kalırsa Hagi de gitsin.

Forvette Hakan-Necati çok kötüler. Özellikle HAkan berbat durumda. Yedeğe çekilmeli ve KAran oynamalı.

Orta Sahada Ergün-Saidou ya da Ergün-Flavio 2 lisi değil Volkan-Saidou ya da Volkan-Flavio 2 lisi denenmeli.

P.S. devre arası bu takıma en az 3 tane ilk 11 oyuncusu alınmazsa kimse şampiyonluk hayalleri kurmasın derim.. Tabi ilk yarı sonuna kadar yarıştan kopmaz isek..

kamtek
20-11-04, 18:12
cafercan nasil oynadi? onun iyi oynamasi ardindan gelecek gencler acisindan onemliydi. yepyeni bir kusagin ilk kivilcimi cafercan ve arkasindan diger gozagrilarimiz gelecek insallah.

kral1905
20-11-04, 18:12
Hakan Sukur su takima ne verdi bu sezon?Ersun'a kiziyoruz ediyoruz ama ; adamin da allahi var.cikip "O'nun gs ye ne hayri var ki milli takima ne hayri olsun?" dese kalacagiz ortada..
Buyuk futbolcu 7 macta da bir maci cikip kazandirir artik.Ama beyimizin yeri garanti ergun efe ile beraber.. ne ugrassin

Saunders
20-11-04, 18:15
ergün kadar ruhsuz bir futbolcu ben görmedim....

Adam soğukkanlıyım diye geçiniyo ama soğukkanlı falan değil ruhsuz...

Şu anda sakarya değil hiç bir takımda ilk 18'e bile giremez.Ama bizde devamlı 11 de çıkıyor...

Bu adam oynadıkça volkan'a ayhan'a hatta petre ye yazık oluyor...

kamtek
20-11-04, 18:18
kral haklisin
soyleyecek birsey yok hakikaten hakanla ilgili. eger bir oyuncu formsuzsa 7 haftadir kenara cekersin kendine gelmesi toparlanmasi icin. madem hakanin yeri garanti umit neden kendini yirtsin ki takima girmek icin

bir turlu rotasyona giremedik bu sene. ergun-hakan bariz dinlendirilmeli ama her mac onbirdeler ve kaybedilen 5 puan 2 haftada. insanin ici aciyor giden puanlara.

tek suclu onlar degil ama en goze batanlar onlar. bu oyuncular kotuyken onbire girerlerse digerleri neden kendisini zorlayip calissin ki?nasilsa ergun-hakan devamli onbirde ve kesilmeleri mumkun degil

osvaldo
20-11-04, 18:18
Kral sadece HAkan değil, ergün, hasan şaş, baliç gibi adamlar ne verdi? Her maç ilk 11 de oynuyorlar. Bu kadar saçmalık olmaz. Kötü oyna ama forman garanti olsun ne ala memleket. Hagi kendi ipini çekmeye başladı. Önümüzde 2 zorlu ankara deplasmanı var. HAftaya da bu haftaki berbat adamları ilk 11 e koyarsa diyecek bişey yok o zaman Hagi GS a yakışan bir hoca değil demektir.

Hıncala kızıyoruz ama adamın dediklerine geliyoruz sonuçta. MAtmazel dedi kızdık bugün Baliç efendi matmazel sıfatıını sonuna kadar haketti.

Saunders
20-11-04, 18:19
Bu arada saido yuda görmüş olduk...

Bence bu seneki en isabetsiz yabancı transfer...

Bülent akın dan sonra en düz oyuncu galatasaraya gelen....

Dikine hiç oynamıyor nerdeyse hep yan pas bugunde çok top kaybı yaptı gene....

Conce bu saioda ya 10 çeker...Hiç olmazsa adam direk kaleye gidiyo....

seyko
20-11-04, 18:23
Saidooda iki mactir bi ise yaramayacagini gösterdi resmen, ergün kadar beter oynadi....

Volkan - Zafer orta sahasi iyi olur, yada Volkan - Conçeicao....

kral1905
20-11-04, 18:26
Aynen Osvaldo.Ben sadece Hakan'i ve Ergun;u ornek verdim ama dogru;Hasan Sas da yarardan cok zarar veriyor.. hatta yedek de olsa Arif bu takima yakismiyor...

Hakan Sukur kabul duygusal falan ama, yeter artik.25 yasinda olsa da sans veriyoruz desek,adam 33 yasinda bundan sonra ne sansi?oynayacak durumdaysa basimizin ustunde yeri var;kralimiz bizim.Ancak oynayacak hali de yoksa sirf morali bozulmasin diye milyonlarca GS linin moralini bozmayalim.. Ergun'e gelince.. cotchito nun dedigi gibi adam melek sanki.
topu alirlar agzini acmaz.top gelir 80 yasindakilerin "benden gecti" dedikleri gibi ;aman cocuklar siz oynayin diye alakasiz yerlere pas verir..

Hasan Sas ise; bakin burda 12-13 yasindaki cocuklarin antrenmanina giderim arada sirada;
antrenorleri o yastaki cocuklara topa bakarak;basiniz one egik olarak top oynayamazsiniz diye bas bas bagiriyor.o yastaki cocuklar ogrendi topa bakarak basini egip dripling yapilamayacagini;bizim 29 yasindaki hasan ogrenemedi!
Adamin ayagina gelen toplarin 70% top kaybi.yararli kullandigi top sayisi bence 5% den fazla degil.. ve bu adamlar banko..

Dusunme vakti geldi de geciyor hagi'nin hakikaten

Sheva
20-11-04, 18:40
Hagi'nin sirf yazarlari susturmak adina yaptigini dusundugum cafercan degisikligini kesinlikle tasvip etmiyorum, bir antrenor yanlis yapabilir fakat kendi bildigini baskalarinin etkisi altinda kalmadan yapmalidir..

Onun disinda kotu oynadik, boyle oynamaya da devam edicez ne yazik ki.. Ligin ilk haftalarindan farkli olarak Necati de cok kotuydu ve takimi kurtaramadi.. Digerleri bildiginiz gibi, alisicaz artik baska yapicak birsey yok.. Tek tek oyuncu degerlendirmelerimi fener maci sonrasi yazmaya calisicam..

gian
20-11-04, 18:40
Böylesine bir maçtan sonra alınan bir puanın oldukca önemli oldugunu düsünüyorum..Her ne kadar Necati'nin kacırdıgı akıl almaz pozisyon gol olsa kazanabilirdik desek de, Malatya'nın bu olsa su olsa kazanırdık diyebilecegi cok daha fazla pozisyon var..

Takımda Ergün, Sabri denen ne idügü belirsiz adam, Baliç, Hakan Şükür'ün 11'de oynamaması gerekiyor..Ozellikle Sabri denen adam genc yetenekse, ben de bilmem neyim..

CaferCan'in oyle aman aman oynamamasına ragmen, bundan sonra oynadıkca daha kötü degil, daha iyi olacagı acık..Ben Hagi'nin yerinde olsam, tıpkı 10 sene once Alex Ferguson'in bize karsı ilk kez iclerinde Beckham, Scholes gibi genclerin de oldugu 4-5 oyuncuyu bir anda onatması gibi bu genc cocukları paket seklinde bir anda oynatırım..En azından çabalar bu cocuklar..İclerinden 2 tanesini kazansak da kardır..Tabii bu radikal bir çözüm ama bu futbola devam edersek o günler de o kadar uzak degil..

Dua edelim de Fener yenmesin birazdan..

osvaldo
20-11-04, 18:55
Sheva ne yani tel tel dökülen baliçle mi devam etmeliydi hagi? Sırf inat uğruna? Futbolda inat olmaz. Adam kötüyse basın demiş şu demiş farketmez. Basın'ın Baliç konusunda ne kadar haklı olduğunu hepimiz gördük. Sezon başından beri ne yaptı baliç? Trabzonda 1 gol attı hepimiz gaza geldik. Gencecik adamlar kulübede çürüyor ahı gitmiş vahı kalmış adamlar ilk 11 oynuyor. Sen de "Hagi bunda ısrar etmeli sağa sola kulak vermemeli" diyorsun. Ortada bi yanlış varsa yanlıştır. Yanlışta ısrar eden hoca da en kötü hocadır.

20-11-04, 19:00
Çok sinirliyim şimdi geldim maçtan bu soğukta donan tarafta da acıyorum, bir yandan gelmeyen taraftarlara da teesüflerimi bildiriyorum.
İlk 45 dk resmen Malatya oynadı biz seyrettik.. Hiçbir pozisyon bulamadığımız gibi orta sahada Saidou ve Ergün yokları oynadılar Sabri'yi hiç katmıyorum bile. Bununla beraber H. Ünsal'In kanadı da yolgeçen hanına döndü..Baliç'in ayakta duracak bile hali yoktu.

İkinci yarıdaki değişikliklerle biraz kıpırdanır gibi olduk.. Ama sürekli yapılan rotasyonlarla oyuncular da yerini şaşırdı.. Necati ortada solda sağda her yerde oynadı.. Sabri göbekte oynadı.. BU kadar mevkii değişen her oyuncunun kafası karışır..
Ümit Karan girdikten sonra sağa sola hareketlenerek defansın dengesini bozdu.. İLk yarıda defans çok rahattı sabit duran forvetlerimiz karşısında.. Cafercan ümit verdi ama fizik olarak zayıftı biraz daha cesur oynaması gerekiyor..

Şükür'e fazla bir şey söylemeye gerek yok bildiğimiz gibi.. Başı önünde hiçbir hava topu alamadı, hiçbir pozisyona da giremedi.. Gene 90 dk sahada kalarak adeta bu takımın torpillisi olduğunu belgeledi.. Yedekte bekleyen Ümit Karan'a çok yazık gerçekten.. Bu Şükür PAF Takımında bile oynayamaz durumda..

Sheva
20-11-04, 19:04
Osvaldo maclari cok tarafli bir gozle ve etki altinda kalarak seyrettigimizi dusunuyorum.. Bana gore ilk yarida oynanan oyuna gore Baljic sahadaki 11 kisinin en iyisiydi.. Baljic cok mu iyi oynadi, tabi ki hayir ancak oynayanlarin icinde en iyisiydi.. Iki defa kaleye geldik ikisi de Baljic'leydi, olasi duran toplarda cabasi..

Ayrica Baljic'in oyun stili bu, her mac ayni zamanda ayni degisikligi yapacaksan hic onla baslama.. Sabri sahada dururken Baljic'in cikarilmasini ve cikarilmaktan ote kotu oynuyor yaftasi yemesini ben kabul edemiyorum..

cozker
20-11-04, 19:07
Birkac hafta oncede Hakan'in hicbir surette bu takimdan kesilemeyecegini, sahada iskemle koyup otursa bile 90 dakika boyunca oyundan alinmasinin ihtimal dahilinde olmadigini soylemistim. Gorunen koy kilavuz istemez.. Bakin milli takimda 70. dakikada oyundan alindiktan kimbilir neler yapti ki milli takim defteri kapandi. Eger Galatasaray'da da Hagi boyle birsey yaparsa takim icten karman corman olur. O yuzden Hakan Sukur'un ya kuluple iliskisini keseceksin ya da futbolu birakacagi gune kadar mecbursun oynatmaya.. Ortasi yok bunun..
Umit Karan'a cok yazik oluyor. Formda olmasina ragmen bir yanda iyi oynayan bir Necati, diger yanda oynatilmama ihtimali tartisma konusu bile olamayacak bir Hakan Sukur varken Umit Karan ne yaparsa yapsin ilk 11'e girmesi zor gibi..

Macla ilgili olaraksa; ilk yariyi bosu bosuna heba ettik. Takimda hicbir istek, hirs yok gibiydi sanki.. Kimse bosa hareketlenmiyor, tum oyuncular sahada durarak oynuyorlardi. Bu kadar temposuz duragan oynayinca ilk yarida Malatya kalesinde pozisyon dahi bulamadik. 2. yari takim istekli basladi, sagli sollu saldirdi ama bir yanda takimi 10 kisi oynatan Hakan Sukur, diger yanda "bal yapmayan ari" ornegine en uygun isim Sabri.. Ne kadar kosup mucadele ederse etsin futbol zekasi sifir.. Ne bosa kacmayi biliyor, ne duzgun pas atmayi. Kosuyor mucadele ediyor ama onun disinda koca bir hic maalesef. Yine de 2. yari fena oynamadik ama koca bir ilk yariyi harcayinca, birazda sansimiz yaver gitmeyip olmadik gollerde kacinca puan kaybi kacinilmaz oldu.. Diger gencleri bilemem ama şu Zafer'i acil kazanmamiz lazim.. Birde keske formda olan Umit Karan'i oynatabilsek :(.

kral1905
20-11-04, 19:18
Hakan Sukur bu sene de oynayabilseydi keske..
Keske kariyerini muthis bir performansla bitirebilseydi.Ama gorunen koy kilavuz istemez. Hakan bu sene artik 2 den fazla mac kazandiramaz.Buna ragmen de 11'den kesilemez.
Hakan'i milli takimdan kesen ersun o kadar elestiri alirken;
yeni hoca hagi bu kadar elestiriye asla dayanamaz..
Farzedelim Umit cok formda, necati ile oynadilar ve basarili oldular..
Hakan'i cok seviyorum halen ; ancak sunu da soylemeden edeemeyecegim; babasi bir yerden konusur hakan diger yerden.Takimdan kovsan bile o konusmalarla takimin icine eder.

O nedenle Hakan'i bu takimdan 11'den hic kimse kesemez

gian
20-11-04, 21:00
Aslında bizde o pozisyonda Zafer oynar mı diye umutlandıgımız mevkide Fenerbahce'de Alex oynarken şampiyonluk için bu kadar umutlu olmamız fazla mı abartıydı acaba diye de düsünmüyor degilim..

kamtek
20-11-04, 21:33
gian
alex iyi oyuncu olsa da sampiyonluk tek oyuncuyla gelmiyor. takim butunlugu onemli. eger bunu saglayabilseydik onun pozisyonunda zaferin oynamasi cok da muhim olmazdi. ama su durumdayken tek basina zafer bu takimi toparlayamaz

yukarda da degindigin gibi hagi artik paket halinde bu cocuklari sahaya surmeli. ergun ve saido dan ne koy olur ne kasaba.bunu 10 haftada gormus olduk. gidip gidecek puanlar bari genc cocuklar eliyle gitsin

nasilsa oyle de boyle de puan kaybedecegiz ama en azindan bu cocuklardan ikisi ucu tutarsa gelecege daha umutla bakabilecegiz

not: daha kaybedilmis bisey yok. fark 5 puanmis hic onemli degil.yeter ki 5 ten daha fazla olmasin devre sonuna kadar cunku zorlu deplasmanlarin hepsi son 5 haftaya dolusmus durumda.ikinci yari yeter ki takim butunlugunu yakalayalim.biz bu sampiyonlugu aliriz.hem de soke soke.

gian
20-11-04, 21:37
Yok kamtek elbette tek futbolcuyla gelmiyor sampiyonluk..Ben sadece bir anlamda da bu işler imkan meselesi diyorum..Yani 10. hafta sonunda ligde ikincisin diye başkanın umutlanıp, ulan iyi gidiyoruz transfere gerek yok diye elini ovuşturuyor, ote yanda adamlar daha kimi alırız diye düsünüyor..Bizde kornerleri Sabri atıyor, onlarda Alex sonucunda da, imkanın yoksa..

Bilmiyorum, bana göre 5 puan sorun degil..Hatta daha once de ilk yarıyı 5 puan geride bitirirsek sampiyon olabilecegimizi yazmıstım..Ama oylesine düstük ki son 3 haftadır, 5 puandan daha farklı bitecek gibi gorunuyor boyle giderse, beni korkutan da budur..

Carmelo
20-11-04, 22:41
Hakan Sukur , Ergun Penbe ve Sabri Sarioglu
istemiyorum ucunuzu birden.
Fosil adam İSTEMİYORUMMMMM..

tyisik
20-11-04, 22:52
sabriden hicbir sey olmiyacak cafercandan sonra zafer de takima alisitirilmali

vicente
20-11-04, 22:54
bende mactan cıktım geldim cıplak gozle izlediğim bazı seyleri anlatıyım dedim zira yukarıdaki yorumlardan farklı düşündüklerim var..
ama öncelikle şunu söylemek lazım hakan paf takımı gectim antremana bile cıkmasın bir daha otursun birkaç ay eski maçlarını seyretsin hava topuna nasıl cıkılır zamanlama nasıl yapaılır nasıl boşa kaçılır hırs istek oyun oynama istegi.. bunların hiçbiri kalmamış hakan beyde.. sadece birilerine kızmak trip atmak için sahada duruyor sanki bu kadar duragan isteksiz kabiliyetsiz bir adama ömer erdogan bile top göstermez.. hele o hava topları yokmu necati hakandan cok daha fazla hava topu almıştır..
ilk yarı rezaletti herkeste bir durgunluk,heyecan bile yoktu faul bile yappmadık adam gibi.. boyle mucadelesiz maçmı olur adamlar ellerini sallaya sallaya geliyorlardı..
balic te hiç defansif bisey yapmadıgı icin hakan unssalın orayı felc ettiler..gerci baliç ofansif olarak ne işe yarar onuda bilmiyorum ama..hadi hakanı eski yaptıklarından klupte tutuyoruzda balici niye tutuyoruz.. ona verdigimiz yemekler bile bosuna bu takımda parayı gectim..boyle bir sey gormedim hayatımda ben..
saido hep yan top zaten ama herkesin yardımına kosmaya calısıyo gerci buyuk takımda oynıycak kapasite varmı tartısılır..
yannız herkes ergune cok yuklenmis onu anlamadım..ilk yarıda ileriye dogru top atmaya calısan bir o vardı saido ergune veriyodu o da oyun kurmaya calısıyodu..kaç yerde balicin gozunun icine baktı balic bey ya kacmadı ya cok gec kaldı..ikinci yarıdada biraz baskı kurduysak ergunun cok ileri cıkıp ataga yardım etmesinin buyuk payı var..
cafer konusundada cok gaza gelmis herkes tamam ayagına cok yakısıyo top ama ilk 11 kesinlikle cok erken ve hayalci olur..fizik kapasitesi cok düsük ve daha korku var üzerinde ki bu cok normal.. ama yavas yavas alıştırırsak yararlı olucagı kesin..
malatya cok dengeli savunma yapıyo dengesini bozcak pasları atamadık sonra volkan atmaya basladı bastırdık bir 15 dakka sonra aykut hemen bir oyuncu degisikligi yaptı basına bir adam dikti galiba yine tıkandı bizim takım..
ümit karana da çok üzülüyorum naparsa yapsın agzıyla kuş tutsa yine giremiyo takıma adam 20 dakka da hakanın 90 dakkalık kosusunu yaptı ama haftaya nolcagı yine belli..
neyse daha soylencek soz cok ama haginin ve yönetimin napcagı önemli..
bide hepimiz o gitsin bu gitsin diyoruzda (bende) kadromuza baya bi dar aslında hagi bunlarla tum sezonu gecirmek zorunda o yüzden işi zor bakalım nolcak..

gian
21-11-04, 01:03
Maç Sonu: Gheorghe Hagi

Teknik Direktör Gheorghe Hagi 1-1 berabere sonuçlanan Malatyaspor karşılaşması sonrasında düzenlediği basın toplantısında 90 dakikayı değerlendirdi.

''Malatyaspor maça çok konsantre çıktı, disiplinli oynadı ve iyi bir maç çıkardı. Çok üzgünüm, kızgınım, son dönemde ne olduğunu şu anda kendi kendime açıklayamıyorum''

Galatasaray gibi bir takımın ilk yarıda kötü oynamasının mümkün olmadığını belirten Gheorghe Hagi, şöyle devam etti:
''Bazı oyuncular sahada bile yoktular. Soyunma odasında kendilerine de söyledim zaten. Bir şeyler oldu, onu da benim keşfetmem lazım, ondan sonra da bakacağız. Bizde Trabzon maçından sonra acayip bir şeyler oldu, onu da benim keşfetmem gerekiyor. Bu hafta neler olacağına bakacağız.''

"Bazıları doymuş, kendilerinden memnunlar. Kasım ayına geldik, az kaldı tatil geliyor. Ben böyle görüyorum, hata da yapabilirim ama, her gün onları idmanda görüyorum ve bambaşkalar. Bunun bana göre herhangi bir açıklaması mümkün değil, maçın son 20 dakikasında değil, ilk 15 dakikada koşamaz hale geldiler, taktiği uygulamaz hale geldiler, nefes alamayan oyuncuları gördüm; bu olamaz. İlk 15 dakikada koşamaz hale gelmelerini kimse bana açıklayamaz. Sahada adeta yürüyorlardı."

''Kadromuzda 23 oyuncumuz var, neler olacağını göreceğiz. 17 yaşındaki bir genç oyuncu da diğerlerinden daha iyi oynayabiliyor''
Maçta ikinci yarıya iyi başladıklarını gol bulduktan sonra girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Hagi, maçı 3-4 oyuncu eksik oynamaları nedeniyle galibiyete ulaşamadıklarını belirtti.

Gheorghe Hagi, takıma takviye isteyip istemeyeceği konusunda ise ''O konuyu konuşmak için çok erken, önümüzde 4 maçımız daha var. Transfer ancak Ocak ayında gündeme gelebilir'' ifadesini kullandı.

Takımına güvendiğini ve 11 hafta iyi futbol oynadıklarını hatırlatan Gheorghe Hagi, bu dönemde neler yapabileceklerini gösterdiklerini, kaydederek, ''Bana göre ben de hata yaptım. Kadroda 23 oyuncum var, bunu daha önce görmem gerekiyordu'' dedi.

Gheorghe Hagi, Romanya Cumhurbaşkanı Iordenescu'nın milli takımın başına geçmesini istemesi hakkında ise ''Herkes kendi ülkesini sever, Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Böyle bir düşüncede olduğu için, böyle bir şey varsa bir tek şey söyleyebilirim, benim burada çok işim var, sadece burayı düşünüyorum'' diye konuştu.

Son 2 seneki film yeniden cevrilmeye baslandı..Operasyon kapıda bu hafta bu acıklamalara bakılırsa..Umarım bu sefer "operasyonun" sonucu olumlu olur..

21-11-04, 01:29
Aynen dediğin gibi aynı film gene senaryoda.. Ama bu filmin jönleri değişmediği için bunlar oluyor.. Artık Ergün, H. Ünsal, Baliç, H. Şükür gibi oyuncuların hepsine teşekkür edilmeli.. Ama bu yönetim anlayışıyla imkansız maalesef..

Sheva
21-11-04, 02:29
Hagi gecen hafta da forvetlere sitem etmisti (ki dolayli yoldan direkt hakan'aydi bence), yine benzer bir aciklama yapmis..

Hatirlarsaniz gecen sene ayni seyi Fatih Terim yapiyor ve her mac sonrasi belli oyunculara mesajlar yollayarak, revizyona gidiyordu.. Fakat her revizyonun ardindan gelen macta yine ayni aciklamalari yapiyor, demek ki esas hedef belirledigi kisileri 'revizyon'a sokamiyordu.. Simdi de Hagi basladi bu aciklamalara ancak lafla olacak isler degil tabi bunlar, bir derdi varsa bunun uzerinden aldigi kararlar ve icraatlariyla gelmeli, basin aciklamalariyla degil.. Haftaya taraftar ve takim ici destegi olmadigi icin Baljic'i keser, Saiodu yerine gol atti diye Volkan'i koyar ve haliyle mac sonrasi yine ayni aciklamalari yapmak zorunda kalir.. Birileri bu zinciri bir sekilde kirmali ama nasil..

21-11-04, 02:31
Söylüyor diyorsun da daha oyundan bile alamıyor nasıl kesecek?

gian
21-11-04, 02:33
Hagi zeki bir adam..Ve aç bir adam..Gerekeni yapmazsa kendi koltugunun gidecegini farkettigi anda bence gerekeni yapmaya tereddüt etmeyecektir..

kral1905
21-11-04, 02:35
peki siz ciddi ciddi inaniyor musunuz ornegin Hakan'in yedek birakabilecegini?
hagi istese bile ergun gursoy'un izin verecegini?
ben hic sanmiyorum acikcasi

21-11-04, 02:37
Ben de hiç sanmıyorum göndermeyi bırak hatta yedek bırakmayı da geçtim oyundan bile alamadı hala..

sigara69
21-11-04, 02:50
2 puan kaybedilmis, kotu oynanmis, takim ici bazi sıkıntılar ortaya cikmis vs. vs. vs..

Benim en cok kizdigim nokta macin saat 16:00'da oynanmasidir..Saat mi kalmadi kardesim..

12 haftanin 10'unu gunduz oynamiş bir Malatya takimiyla,

12 haftanin 12'sinide gece oynamis bir takimin tabii ki o saate ve o duruma verdigi tepki degisir..

Daha once Ramazan bile degilken Besiktas--B.B.Ankaraspor macini 21.15'e dahi koymaya cesaret eden zihniyet ne olduysa bu hafta bu maci 16:00 gibi komik bir saatte oynatiyolar...

Kimse macin gunduz oynanmasi bahane olamaz demesin..Bu futbolcular kariyerlerinde 300 mac yptilarsa 250'sini gece oynamislardir..

Macin bu saatte oynanmasi seyirciyi bile etkilemistir..Seyrici sayisi azalmis gecmis maclara gore daha az bir seyirci maca gelmistir..

Valla takim kotu oynamis falan bunlara hic deginmeden bu konu beni cok rahatsiz ettiginden buna degindim..

Bence bu macta ki puan kaybi bundan dolayidir..

gian
21-11-04, 02:56
Sigara hosgeldin..

Puan kaybının nedeninin sadece bu olmadıgını düsünmeme ragmen tespitine katılıyorum..Futboldan bihaber insanların yonettigi federasyon sacma sapan, gayri standartlar icinde hareketler yapıyor..Ne yaptıklarını bildiklerini de sanmıyorum acıkcası..Bir mac 18'de bir mac 20'de oynanabilirdi gayet basitce..Ama boyle salak bir saate koymayı tercih ettiler nedense..

kral1905
21-11-04, 02:59
gian hatirinda kaldiysa ta kac hafta once sana demistim gunduz maci kotu olmus diye:)
ne som agizliymisim

gian
21-11-04, 03:00
Demistin abi, haklısın, gerci gündüz oynanmadı tam olarak ama yine de saat acısından alısılmamıs bir saatti..

Genco
21-11-04, 05:47
Saat ile alakasi falan yok bu sonucun..

Eger sampiyon olmak istiyosan Malatya'yi gece 3'de de yeniceksin sabah 8'de de..

Canaydin ile de Hagi ile de bu is olmaz..

soprano79
21-11-04, 08:31
Song-Tomas her zamanki gibi görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştılar.Volkan 2. yarı oyuna girdi çok da etkili oldu.Her zaman diyorum oyunu diklemesine oynuyor,iyi pas dağıtıyor,fiziği güçlü bir oyuncu.İlk 11'de şans verilmeli artık.Çok da güzel bir gol attı.Evet geçmişte bazı sorumsuz hareketleri oldu ama şimdi nişanlandığından beri fazla gece hayatıyla gündeme gelmiyor.Futbol oynamayı özlemiş.Üzerinde ısrar edilmeli.

Sheva
21-11-04, 12:17
Song ve Tomas'i dun onceki maclardaki kadar iyi gormedim, takimin geri kalanina uymus gibiydiler.. Ki dogaldir bence bu, kotu oyun genel olarak konsantrasyon ve motivasyon kaybina yol acabilir..

Volkan'i oynatin diye fatih terim doneminde de hagi doneminde de defalarca yazdim.. Ancak son 1 aydir onunla ilgili dusuncelerim de degismeye basladi.. Hala aklimin bir kosesinde ilk geldigindeki tek basina rakip takimi pesinden surukleyen, pas dagitan ve rakibe basan Volkan duruyor ancak gordugum kadariyla fizik gucunde gercekten buyuk dusus var.. Dun de gol atti ama bence hala eski Volkan'dan cok uzak..

Tabi gonul ister ki, Hagi sadece bir kere de olsa Ergun'suz bir orta saha denesin; Conce-Volkan veya Conce-Saidou.. Ancak heralde firsat kalmadan devre arasi gelecek ve Conce ayrilacak.. Zaten fazla olmayan yedek kalma korkusu da kaybolunca Ergun bey de iyice yayar artik..

vicente
21-11-04, 13:38
gündüz maç tam bir skandal ama üzerine giden yok..
hiç deilse pazar yapında insanlar gelsin maça, futbolcuların adaptasyonuda zaten bambaşka bir etkisi bu saat olayının..
volkana ise benim hiç güvenim yok. bir kere çok ağır acayip bir potansiyel tehlike hele ön liberoda bir top kaybı! üstüne kimse gelmeyince ancak etrafında bir dönüp topu kontrol edip oyun kuruyor..Geçen haftaki diyarbakır maçı hiç gözümün önünden gitmiyor. hiç bir ataga katılmadı boş oyun yapmadı 10 metrede al gülüm ver gülüm oynadı..sonra baktı kenarde saido ısınıyo o sıra ilk defa ataga kalktı rakip ceza alanına yakın bir yerde faul yaptırdı hatta ama iş işten geçmişti.. çok sinirlenmiştim bende.

ÖNDER RB
21-11-04, 14:32
Maç Sonu: Gheorghe Hagi

.

Takımına güvendiğini ve 11 hafta iyi futbol oynadıklarını hatırlatan Gheorghe Hagi, bu dönemde neler yapabileceklerini gösterdiklerini, kaydederek, ''Bana göre ben de hata yaptım. Kadroda 23 oyuncum var, bunu daha önce görmem gerekiyordu'' dedi.

bunu günü kurtarmak için söylememiştir inşallah.

ilk yarı küçüğü çıkartıp ergunu beke alacağına dökülen ergunu çıkarsan bütün maç ne bir şutu ne de pası olan hakanı çıkarsan bari cesaretli değişiklikler yaptı diyeceğim. ama hep dişinin geçtiği adamları çıkartırsan sana kimsenin güveni kalmaz.

2. haftadan beri aynı şeyi yazıyorum takım karşısında adaletsiz durumuna düşersen o takımdan performans bekleyemezsin. işte çok iyi giden takım 2 cesaretli hareket yapamadığın için buralara geldi. yedekler popomuzu yırtsak takıma giremiyoruz diyor oynayanlar dökülsekte takımdayız diyor kim neden çalışsın ki.

dün baliç yine standart baliçti top ayağındayken takımı ileri taşımaya uğraşıyordu ha iyi mi oynuyordu hayır ama hiç bir şey yapmayan hakan ergun saido sabri gibi adamları oyunda tutup günah keçisi baliçi çıkardın yine.

haftaya göreceğiz bakalım radikal değişiklikleri baliç sabri saido kesilir hakan ergun sahada kalır adı operasyon olursa yaptığının örnek gözünün önünde bodrumda tatilde senin de farkın olmaz.

Carmelo
21-11-04, 14:45
Saat ile alakasi falan yok bu sonucun..

Eger sampiyon olmak istiyosan Malatya'yi gece 3'de de yeniceksin sabah 8'de de..

Canaydin ile de Hagi ile de bu is olmaz..

Sovereign
21-11-04, 15:25
Tek tek futbolcuların analizini yapmayacağım.Takım olarak çok kötü oynuyoruz.Bunda sorumlu sadece Hakan değil,tüm takım.Zira bu takımda forvet olarak sadece Hakan oynamıyor.Bakınız Necati'nin de sanırım 6 haftadır golü yok.Bunun sebebi de takım olarak kötü oynamamız.Zira bu adamlar tek başlarına gol atamazlar.

Orta sahamız bence çok yanlış tercihlerle oynatılıyor.Özellikle ortadaki ikililer bariz hatalı tercihler.Kanımca bunların yerine mutlak Flavio veya Ayhan ile Volkan ya da Zafer oynamalı.Sol kanat için yine Ergün tercih edilebilir.Ama ne olursa olsun ben Hasan Şaş'ı aradığımızı düşünüyorum.Her ne kadar topla çok oynasa da takımı hücuma götüren adamdı.

Hagi'nin de artık birşeyler yapıp bu duruma müdahale etmesi gerekiyor.Bir takım bütün olarak iki maçta birden bu kadar kötü oynayamaz.Allah için bir tane iyi oynayan adam yok uzun zamandır.

Birkaç söz de Cafercan için sarfedeyim.Çok iyi oyuncu olacak ama bence çok erken kendisi için.Çok büyük iki eksiği var.Birincisi fizik gücü ve mücadele hevesi çok az.Mutlaka ilerletmesi lazım.İkincisi ve bana göre en önemlisi ise çok ağır,tank gibi.Mutlaka süratlenme ve çabukluk çalışması yapmalı.

Sheva
21-11-04, 16:52
Cafercan'in dun oyuna ozellikle de Baljic'in yerine alinmasinin hata oldugunu dusundugumu bir kez daha belirteyim, bence macin sonucunu etkileyen bir hareketti.. Mucadele gucune tam olarak dikkat edemedim ancak CM uzerinden ornek vermek gerekirse agility, pace ve acceleration'da cafercan'in hicbir notu 10'dan yuksek degildir, ki bunlar bir kanat oyuncusu icin hic de iyi gostergeler degil.. (surat, hizlanma ve atiklik-kivraklik)

Ilk haftalardaki basarilarimizda en buyuk pay sahibi hic kuskusuz Necatiydi ve bu forumda ben dahil bircok kisi oynadigi oyuna ve gosterdigi gelismeye hayran olmustuk.. Ancak ne zaman ki Necati'nin oyununda dusus basladi, gol yollarinda fazlasiyla zorlanmaya basladik.. Dun de Necati biraz daha iyi veya en azindan biraz daha sansli olsaydi maci yine almis olacaktik.. Fakat ne yazik ki butun yuk onun omuzlarina biniyor, devre arasina kadar iddiamizi korursak umarim bir forvet transferi yapariz..

arat44
21-11-04, 16:59
milli takıma oyuncuda vermedik adam akıllı...
bunlar ne yaptı gecen hafta ligler tatilken...
giddikce zora sokuyoruz kendimizi...
son diyecegim, dua edelim de ilk yarı bitene kadar fark dahada acılasın...
zor deplasmanlar var onumuzde...

ultrAselami
21-11-04, 18:36
valla bence hagi 2 haftadır kurduğu takımla olsun ve oyuna müdaheleleriyle olsun yetersizlik göstermektedir
allah sonumuzu hayretsin demekten başka birşey gelmiyor elden
yaaaaaaa sabıııııııııııııır

M.Yasin Cakmak
21-11-04, 21:09
3 haftadır top oyanmıyoruz ki şimdi kızalım.

Şu son üç maçta burdan 10 kişi bir de Mondragon'u alsak, maçtan önce de görev dağılımı yapsak daha çok mücadele ederiz.

Hepsi birbirinden kötü oyuncuların, resmen pilleri bitti.

Malatya'ya dua edelim de çok kaçırdılar ilk yarı yoksa bir bşka Bursa bir başka Rize maçı olurdu.

Hagi hakikaten Terim'in yaptığı bir çok hatadan ders almamış ama elinde böyle ruhsuzlar sürüsü varken o ne yapsın?

Birkaç maça pafla çıksak daha az puan kaybederiz.

Serkan1905
21-11-04, 22:23
bu topigi gördükce moralim bozuluyor. :uzgun2:

bende "Hakan fanatiklerinden" biriyim. ama maalesef hakanin söyle bir iki üc mac dinlendirilip, yedek kulübede oturmasi lazim. gerekirse, "koysa da" son 20-30 dakika da girmesi lazim.

necatinin görev bölgesinde yalniz ve desteksiz kaldigini düsünüyorum, o yüzden de yapmasi gereken seyleri yapamadigini saniyorum.

sabrinin durumu ise vahim. cocuk bitmis yahu. :saskin: bu duruma nasil geldi bu cocuk anlamiyorum.

hagi ise keske balicin yerine sabriyi cikarsaydi :kizgin: . sene basinda ne güzel bagirip cagiriyordu hagi. oyunculari parcaliyordu adeta. gazetelerde haginin o agresif tavrini okurken, ben bile hissediyordum onun bu halini :bagir: . ama sanirsam hagi sezon icerisinde biraz yumusadi.

bir kisi daha var ki, oynamadigi halde bizi mahvetti. o da hasan sas! keske oynayabilseydi :aglamak2: .

sampiyonluk umutlarim henüz sönmüs degil :konusmaci: . üc puanlik sisteme göre, 5 puan ara ve önümüzde daha 21 mac var. yani alinabilecek daha 63 puan var. o puanlarin alinabilmesi icin önce yönetimi, sonra hagiyi ve de hemen sonra takimin takimin tüm oyuncularini sorumlu kiliyorum. ve tabii ki taraftar. istanbul gibi 15 milyonluk bir sehrin göbeginde 18.000 kisilik "mütevazi" bir stadi doldurmak zor olmasa gerek :karisik: .

hagi ne yapip yapip önümüzdeki 4 maci puan kaybina ugramadan alip, yönetime transfer icin gerekli baskiyi uygulamasi lazim :kirbac: .

yönetimimizin "güzide insanlari" ise, durumun ciddi oldugunu ve kötüye dogru yol aldigini görüp, en az iki tane "saglam", biri playmaker öbürü de golcü olmak üzere, oyuncu almasi lazim.

saygilarla...

Not: emoticonlar cok güzel olmus. forum yönetimine tesekkürler..
bana müsaade :topuk: ..