Tüm Versiyonu Göster : Barcelona 3 Real Madrid 0
Yarin Nou Camp'ta,saat 23.00'te.
Barcelona 27,Real Madrid 22 puandalar.
Yarin Nou Camp'ta,saat 23.00'te.
Barcelona 27,Real Madrid 22 puandalar.
hadi real madridim diyeyim o zaman.kalpler mor beyaz atacak yarin gece demeki
yalniz yarin kalbim renk manyagi olacak biraz :)
bizim macta sari kirmizi
trabzon-fener macinda bordo mavi
barca-real macinda mor beyaz
hadi bakalim.yarin ugrulu getirir umarim.3 mactan da gonlume gore skor gelir insallah
not 1: barcali kardeslerime de centilmence gececek guzel bir derbi mucadelesi diliyorum.
not 2: abi nasil real madridi tutarsin real madrid fasist franconun takimi, ustelik ispanyanin feneridir diyecek arkadaslara da cevabim aynen su. kardesim gonul bu. ona da konar buna da :)
Cozker'den sonra bir Real Madrid'li daha cikti demek :)
Ben buyuk olcude tarafsiz kalicam bu macta ama mantigim Real'in yenilmeyecegini soyluyor.. Gerci zaten hassas olan Real defansini Ronaldinho bir veya bircok pozisyonda Milan macinda yaptigi gibi delebilir ancak genel anlamda bakildiginda Real'in daha oturmus bir kadro yapisi var.. Tabi isin icine puan hesabi girdigi icin belki de Barca fazla yuklenmeden oynayacaktir, Real ise 2. devre daha fazla hucuma cikabilir, bu gibi faktorler de oyunun gidisatini etkiler..
Daha fazla yazmak gelmiyor icimden, izleyemiyoruz zaten :evil:
Bizim TV'lerin maçı vermiyor olması çok kötü.Çok zevkli bir maça olacağını e Barca'nın kazanacağını düşünüyorum.
Maç için devlet TV'si yerel TV'ye 8.9 milyon Euro ödemiş.. Paraya bak..
Devlet tv'si kabloludaki tve degil mi, belki oradan izleyebiliriz?
cl maçlarında sat1'i kapadıkları gibi kapamasınlar da :uzgun2:
ikisi birbirinden beter.
En uyuz oldugum takimlar.
Real'in yenmesini istemem , o Raul serefsizi birde yuzugunu opmuyormu deli oluyorum.Karısını kaçırmak var.Ronaldo'nun dislek suratini hicmi hic gormek istemiyorum.
Barca'yı onlara nazaran daha cok seviyorum.
Neyse sozun ozu ;
Nou Camp yıkılsın Ronaldinho ve Zidane dışında tum futbolcular olsun.
Hakkaten yahu TVE kabloluda var. Eger bu dogruysa maci izleyebiliriz ama GalaFan'in da dedigi gibi o zamanda mac saatinde kapatirlar TVE'yi. Prime time'da bir yabanci kanalin one firlamasina izin vermezler..
Su futbol dunyasinda 2 mac benim icin izlemesi ap ayri maclardir.. Real Madrid-Barcelona ve Brezilya-Arjantin maclari.. Bu maclarda futbol, kavga, kart, gol, olaylar, penalti ne ararsaniz bulabileceginiz essiz maclardir. Ve allahin belasi kanallarimizin 1 tanesi bu maci yayinlama zahmetinde bulunmuyor.. Ne edeyim ben sizin vereceginiz Karagumruk Sariyer macini?? Yaziklar olsun...
Macla ilgili olaraksa izleyemeyecegiz belki ama tahminim son haftalarda savunmasini oturtan ve toparlanan Real Madrid deplasmanda da olsa bu maci kaybetmez.. Tabi cocuklugumuzun takimi Real Madrid'den yana gonlumuz:). Fener'le benzestirenler bu 2 kulubun Avrupa kupasi maclarinda da bir benzerlik gostersinler, hangi kuluplerin ulkelerinin lokomotifi oldugunu soylesinlerde gorelim bakalim aradaki benzerlikleri :).
orhuncum bu ne siddet ne celal yahu.allah korusun.stat yikilirsa onlardan evvel binlerce insan olur.
devlet tv'si bu maci satin alip yayinliyorsa ben o devlet tv'sine saygi duyarim acikcasi.bizde trt alsin galatasaray-fener macini da gorelim
cozkercim senin maclarina bir de river-boca'yi eklerim ben o kadar.
Parma Maniac
20-11-04, 23:53
Barca 2-0 önde kapattı ilk yarıyı.. Sheva'cım...... :dislek:
ilk yarı bitti
barca 2-0 önde
Barca 2-0 önde kapattı ilk yarıyı.. Sheva'cım...... :dislek:
Dakika 76 Ronaldinho penalti ile ucledi.. Ben yazdim ama yukarida Ronaldinho defansi dagitabilir, belli olmaz diye :laylaylom:
Yahu o diilde tam Valencia toparlanacakti, Barca puan farkini korumus oldu.. Neyse sevmezdim zaten real'i :dislek:
cotchito
arkadaşlar maçı hangi tv veriyor bilen varmı?
Cmt Ksm 20, 2004 22:31
Bogazicili
Christian Vieri 32
Hiçbiri..
Cmt Ksm 20, 2004 22:51
cotchito
ya o maç kaçarmı be tuh ya bir ara trt veriyodu ispanya ligini ne oldu onlara yahu
Cmt Ksm 20, 2004 22:55
Sheva
Cotchito bu konuda epey bilgi futbol dunyasindaki la liga ve barca-real topiclerinde mevcut.. Bir oraya bak istersen epey tartisildi bu konu, sonuc nafile.. Devlet tv'si almis mac yayin hakkini ama baktim simdi orda da ses yok (tve) kacti yani mac..
Cmt Ksm 20, 2004 23:25
Barcelona 3 - 0 Real Madrid
Samuel Etoo ( 1 - 0 ) 29'
Giovanni Van Bronckhorst ( 2 - 0 ) 44'
Ronaldinho(pen.) ( 3 - 0 ) 76'
Kadro
1 Victor Valdes
5 Carlos Puyol
12 Giovanni Van Bronckhorst
2 Juliano Belletti
23 Oleguer Presas
4 Rafael Marquez
16 Silvio Silvinho
32 Abella Damia
24 Andrés Iniesta
20 Deco
6 Xavi Hernández
7 Henrik Larsson
10 Ronaldinho
9 Samuel Etoo
Kadro
1 Iker Casillas
22 Francisco Pavón
2 Michel Salgado
3 Roberto Carlos
19 Walter Samuel
20 Albert Celades
23 David Beckham
14 Guti
10 Luis Figo
21 Santiago Solari
5 Zinedine Zidane
11 Michael Owen
7 Raúl González
9 Ronaldo
Değişiklikler
Andrés Iniesta Henrik Larsson 71'
Abella Damia Juliano Belletti 72'
Silvio Silvinho Xavi Hernández 86'
Değişiklikler
Michael Owen David Beckham 54'
Albert Celades Zinedine Zidane 78'
Santiago Solari Raúl González 83'
Eto'o Real'den intikamını bir de Barça formasıyla almış oldu :)
Parma Maniac
21-11-04, 01:28
eheh ben de sevmem boşver.. iyi oldu her türlü.. inşallah bahsine büyük darbe vurmamıştır ama :)
bu arada hakikaten ben diyorum ki bu Eto'o incelemeye tabi tutulmalı.. yani bi insan Real'den niye bu kadar nefret eder, niye her maçta takar bi tane anlamadı.. boş maçı var mı Eto'o'nun Real'e? ben hatırlamıyorum :dislek:
Maci seyredemedik ama Real'in 3 yemesi beni sasirtti..
Real'in basinda ki hoca Ramos tam bir ''Catenacchio'' uygaltiyor Madrid'e..
Samuel-Pavon ikilisinin soluna Roberto Carlos'u sagina Salgado'yu yerlestiriyor..Ve 2 bekinide kesinlikle ileri cikarmiyor..Zaten bu sene Roberto Carlos'un ve Salgado'nun da ne golu ne asisti var..( yanlis hatirlamiyorsam )
Orta sahayi Soalri ve Helguera gibi iki kosan oyuncu ile kullanan Ramos Beckham'in sakatligindan dolayi Figo'yu sagda oynatiyor..
Zidane'in bu sene ici cogu macta on libero oynama sacmaligini soylemicem bile..
Bu takiktle Ramos aslinda cok elestiri almasina ragmen son maclarda Owen-Raul-Ronaldo uclusunun forvette ki varligindan diger takimlarin savunmalarini one cikarmamalari nedeniyle basari sagladi..
Yalniz ''Catenachio''nun ne kadar belali bir taktik oldugunu daha ogrenemeis galba Ramos...
Bugun karsiisinda Rijkaard'in savunmayi one kuran taktigi ve izlememe ragmen Xavi'nin orta alanda ki varligiyla maci kazandigini dusunuyorum..
Keske maci izleseydikte guzel bir tartissaydik..
Rangers - Celtic macinin ozet goruntulerini seyrettim..Bir hakem nasil Ali Aydin olur onu gordum..Celtic'i katletmis..Tebrik ediyorum kendisni..
Rangers 2-0 one gectikten sonra gormemis mi kartları Celtic? Bir de ikinci kırmızıyı bilemem de, ilkinde bariz kafa atmıs gibi geldi bana..
Evet 2-0'dan sonra Gian,
Yalniz penaltiyi gordun mu bilmiyorum ama biraz komik..
İkinci kirmiziyi Ali Aydin bile gostermez...
Macin tamaminida katlettigini dunsuyorum sevgili hakemin..
eheh ben de sevmem boşver.. iyi oldu her türlü.. inşallah bahsine büyük darbe vurmamıştır ama :)
bu arada hakikaten ben diyorum ki bu Eto'o incelemeye tabi tutulmalı.. yani bi insan Real'den niye bu kadar nefret eder, niye her maçta takar bi tane anlamadı.. boş maçı var mı Eto'o'nun Real'e? ben hatırlamıyorum :dislek:
Eto'o Avrupa'ya ilk kez Real Madrid'e transfer olarak gelmişti.Fakat Real onu yetersiz bulup Mallorca'ya kiralamıştı.Ondan bir nefreti var Real'e karşı.
eto'o nun reale gicigi yok ama her maca intikam duygulariyla cikiyor. bir aciklamasi vardi.benim rauldan futbol olarak eksigim yok diye.ama ne yazik ki brezilyali degilim demisti
kendisine de bu hususta epeyce de guveni var
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to