PDA

Tüm Versiyonu Göster : Beşiktaş Cola-Turka

gian
16-06-05, 15:37
Kartal'dan tarihi imza

Beşiktaş&Ülker basketbolda güçbirliği yaptı. Yeni sezonda Beşiktaş Cola Turka sahalarda.

Beşiktaş, Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Siyah-beyazlı kulüp, basketbol için Ülker'le sponsorluk anlaşması imzaladı. Kartal, yeni sezondan itibaren "Beşiktaş ColaTurka" adıyla mücadele edecek. Takım ismine sponsor alıp bir ilke imza atan yönetim, böylece şubenin 3 milyon dolarlık yükünden kurtulup nefes alacak. Anlaşma ayrıca, 10 milyon dolarlık kaynak yaratacak. Taraflar arasındaki görüşmeler bir ara ana sponsorluk üzerinde yoğunlaştı. Bu, Beşiktaş için 50 milyon dolara ulaşan bir kaynak ve 'kurtuluş' anlamına geliyordu. Ancak şu anda bu konuda bir anlaşma sağlanamadı. Ama Ülker'in basketbol şubesine sponsorluğu konusunda taraflar el sıkıştı. Ülker ve Beşiktaş arasında daha önce futbol takımının göğüs reklamı için de 5 yıllığına 21 milyon dolara anlaşma sağlanmıştı. Beşiktaş tüzüğüne göre kulübün adının önüne bir sponsor ismi almak mümkün değil. Bu yüzden Cola Turka, Beşiktaş'ın arkasına eklenecek.

-----------

İlk adımı atmıs oldular..

Benim anlamadıgım Ülker de mücadeleye devam edecek mi ligde?

16-06-05, 16:02
Tabii canım bu sponsorluk anlaşması sadece, markanın devri de konuşulmuş sanırım ama o konuda anlaşamamışlar

Serkan1905
16-06-05, 16:52
daha dün mü ne BJK yöneticisinin birinden aciklama duymustum, cok güclü bir sponsorluk anlasmasi yaparak takimimizi güclendircez diye.

aradan bir gün gecti ve denilen yapildi.

Keske bizim de böyle bir yönetimimiz olsa.

gian
16-06-05, 17:16
Galatasaray'ın adına ek gelmesini icinize sindirir misiniz?

Ben sahsen sindiremem..

Galatasaray Efes diye bir takım mesela..

I-ıh..Olmaz..

bruno
16-06-05, 22:55
Galatasaray'ın adına ek gelmesini icinize sindirir misiniz?

Ben sahsen sindiremem..

Galatasaray Efes diye bir takım mesela..

I-ıh..Olmaz..

Gian haklisinda shu halde diger rakiplerin ilk 3 'e oynarken sen kume dusmeme mucadelesi veren bir takimi icine sindirebilirmisin?

Zaten hic merak etme bizim yonetim sponsor falan bulamaz.

Gladi
09-08-05, 15:09
beşiktaşlılarında pek içlerine sindirdiklerini düşünmüyorum ama cola turca'nın verdiği para da baya iii miş! bu aralar fazla çıt yok her ne kadar kendilerine biraz karsı olan yeşil sermaye patronları olsa da. malum para = sessizlik

09-08-05, 16:28
Bu arada BJK Kerem Tunçeri'yi de almış iyice düştü Kerem hiç de sevmem zaten kendisini.

gian
10-08-05, 10:28
Kerem GS altyapısından yetisme, Galatasaraylı bir oyuncu..Ve O'nu bile alamıyoruz :(

Volkanus
12-08-05, 18:13
Ne yazıkki Orhun ene'den sonra Türk basketboluna doğru dürüst bir oyun kurucu gelmedi.Kerem Tunçeri Galatasaray'da oynarken umut veren bir oyuncuydu.Ama ondan sonra gerek oynadığı lig takımlarında gereksede milli takımda bekleneni veremedi.Hiç bir zaman büyük maçların adamı olamadı.Eldeki yokluktan onu oynatıyorlar.Galatasaray'ın onu alamaması kesinlikle bir kayıp değildir.