PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cafer Aydın Galatasaray'da!!!

JackDaniels
15-06-05, 10:14
http://www.ajansspor.com/resim/caferaydin01.jpg

Eski Ankaragüçlü Cafer Galatasaray'da!

Transferde, öncelikle bonservisi elinde olan oyuncularla ilgilenen ve rotayı Türkiye'ye çeviren Galatasaray yönetimi, Vestel Manisaspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve şu anda boşta olan tecrübeli golcü Cafer Aydın ile prensipte anlaştı.

Tecrübeli yıldız oyuncu, bu haberi doğrularken, Galatasaray yönetimi, her konuda anlaşılmaya varılan oyuncu için son kararı Gerets'in vereceğini bildirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bülent Tulun "Cafer Türk Futbolunun oldukça yetenekli ama kendini bir türlü gösteremeyen tecrübeli bir yıldızıdır.Kendisinin tecrübesiyle takımıza çok şey katacağına inandığımız için ve maaliyetinin çok düşük olduğu için anlaşma sağladık" dedi.

Ankaragücün de oynarken 10 bin dolar teşvik primi aldığını söyleyip, Türkiyede'ki teşvik primi tartışmalarına yeni bir boyut kazandıran ve bu yaptığı açıklamalardan dolayı kadro dışı bırakılan oyuncuyla Galatasaray'ın anlaşması, camiada büyük tepkilere neden oldu.

--------------------------

Ben Cafer'i oldum olası beğenirim.Tek zayıf yöne çok agresif olması.İyi bir yedek olur diye düşünüyorum.Her zaman için söylemişimdir, yedek klübesi sağlam olan bir takım başarılı olur...Hem uefa hem lig'de mücade edeceğimiz bu sene yedek klübesinin sağlam olmasında yarar var...
Hayırlı olsun...

15-06-05, 10:19
?? Şaka yapıyorsun abi herhalde, ne Cafer'i :D

Saunders
15-06-05, 10:21
:lol: :lol: :lol:

Yok artık yaaa millet kıçıyla güler bize yahu ne caferi...

gian
15-06-05, 10:26
Kaynak neresi abi?

Ben aglamak istiyorum dogruysa bu haber..

Saunders
15-06-05, 10:26
1 nisan mı acaba...

JackDaniels
15-06-05, 10:45
Transfer doğru arkadaşlar biraz önce yönetime çok yakın olan bir akrabam ile görüştüm çok sinirliydi...Ben neden sinirlenildiğini anlamıyorum...Adam tecrübeli ve son vuruşları iyi bir oyuncu...İyi bir yedek olur bence...Hem bonseviste ödememişiz...

Bu arada haberin gizli kalmasını istiyorlar heralde çünkü tepki almak istemiyormuş yönetim...Haber'de geri çekildi hemen...

Ama en son Gerets verecekmiş kararı...

gian
15-06-05, 10:51
Abi nerdeydi bu haber de geri cekildi? Israrla soylemeyecek misin? :)

JackDaniels
15-06-05, 11:16
iyi tamam ya şaka yaptım alla alla.... :D

sabah sabah o kadar uğraştım, atmasyonu oldukça güzel bir haber haline getirdim hemende taşıdınız saray cafe'ye... :agla:

ne güzel uzun zamandır sazan olmuyordu...bi kaç kişi düştüyse ne mutlu bana :okey:

arada cafer'in futbolculuğunu beğenmeyenlere de teessüflerimide yollamayı ihmal etmiyorum :kiskis:

chivu
15-06-05, 11:27
Ahaha, lan cidden inandılar :lol: :lol: Hakkat yahu, biz bu yıl Kona topiği açmadık :D :D Nı fırtına kopmuştu ama ilks eferinde :D

15-06-05, 11:28
Kona Galatasaray'da bariz ya Cem açmıştı topici hatırlıyorum :lol:

gian
15-06-05, 11:32
O sene sampiyon olmustuk yanlıs hatırlamıyorsam..Lucescu'nun 2. senesi oncesi degil miydi?

İnsallah bu da oyle bir sey olur :)

M.Yasin Cakmak
15-06-05, 13:32
:)

Mert Baydur
15-06-05, 17:21

Gerçek olsaydı insan içine çıkamazdık! :cene:

Bengü Cakmak
15-06-05, 17:26
:lol:

zidane38
15-06-05, 18:44

valla cafer olayını bilmem de millet ribery olayına artık kıçıyla gülecek.

chivu
15-06-05, 18:50
Ribery'nin yerine alınırsa şaşırmayın :agla:

gian
15-06-05, 20:42
Ulan Mirac, harbiden bir saka yaptın günün basında, gün icinde agzımıza edildi vallahi :(

Genco
16-06-05, 03:53
Ribery'nin yerine alınırsa şaşırmayın :agla:

:dislek2:

JackDaniels
16-06-05, 09:25
Gian ister inan ister inanma;

Cafer'den önce Ribery fenerde diye bir şey yapacaktım dün sabah...

Onun kaynağıda vardı...Bir gazetede yazıyordu menejerler Ribery'i fenere önerdi diye...

Ben o haberi çarpıtıp ribery'i fener aldı diye şakalıcaktım...

Sonra Cafer geldi aklıma daha tepki çeker diye Caferi yazdım...

Düşünsede forvet hattında Hakan Şükür'ün yanında Caferin oynadığını :koptum:

Bengü Cakmak
16-06-05, 10:54
Simdiiiii... Anelka ile Riberynin arasindaki farkli bulalim... bulalimmi?