PDA

Tüm Versiyonu Göster : eksisozluk'ten atildim

USAtaraftar
09-06-05, 00:13
Sonunda eksi'den atilanlar arasinda yerimi aldim:))

Genco
09-06-05, 00:26
:lol:

M.Yasin Cakmak
09-06-05, 00:41
Ben 3 gün dayanmıştım. Çaylakken attığım mesajlar yetmişti<<<

Parma Maniac
09-06-05, 01:02
sizi çömezler sizi :D

chivu
09-06-05, 01:11
Hakkat yahu beni de tekmelediler...Anlamadım ne iş :D

Parma Maniac
09-06-05, 01:12
Hakkat yahu beni de tekmelediler...Anlamadım ne iş :Dnick neydi?

USAtaraftar
09-06-05, 01:33
Atilmamda gs-ts macina 4 yorumla katkida bulunmamin etkisi bayagi yuksek diye tahmin ediyorum. Cunku bu olay uzerine caylak mod'a geri dusurmuslerdi. Yani Parma'cim oyle maclar hakkinda cok yazi yazma.

Aslan Suat
09-06-05, 01:35
Atilmamda gs-ts macina 4 yorumla katkida bulunmamin etkisi bayagi yuksek diye tahmin ediyorum. Cunku bu olay uzerine caylak mod'a geri dusurmuslerdi. Yani Parma'cim oyle maclar hakkinda cok yazi yazma.

ne yazmistin merak ettim gercekten :)

UmBeRtO GS
09-06-05, 01:40
Parma sözlüğün ağır toplarından ona bişey olmaz :D

Parma Maniac
09-06-05, 03:30
ben bütün maçlara yazıyorum ama yazarken içerik önemli biraz.. maçla ilgili entry'lerde öyle rakiplere devamlı bok atıcı bir tavır sergilerseniz direk götürürler.. öyle sadece maçla ilgili yazdığınız zaman hiçbir sorun yaşamıyorsunuz..

arat44
09-06-05, 03:32
bende atildim aylar evvel...

6. yil kutlamalariyla aldilar, sonrada sutladilar...

parma ve bir kac kisi beni dikkat et bu aralar diye uyardi...

ama klavyemden "bok" kelimesi bile cikmamisti...

Parma Maniac
09-06-05, 03:54
yok b.k kelimesini ben kullanma anlamında söylemedim.. b.k atmak dedim, yani işte kendi takımınız yerine rakip takımla çok uğraşırsanız mesela şenkardeşler kıraathanesi mi ulan burası deyip (-) puan alıyorsunuz..

09-06-05, 08:17
valla benim entrylerin yarisi mactir, zaten karma da fenerliler saolsun eksiden bir turlu kurtulamadi :D ama digerleri dogruduzgun olunca cok sukur bir sorun yasamadik :) ahanda bunu da sozluk gibi yazdim turkce karaktersiz kucuk harflerle :lol:

Saunders
09-06-05, 09:02
ben 5 saat dayanabilmişdim :)

reallion
09-06-05, 09:38
ben kurtlar vadisine ettiğim okkalı küfürler sonucu atıldım. çok rahatlamıştım ama ne oldu tekmelediler tabi

gian
09-06-05, 10:02
cakmısım eksi sözlüge..hic sevmem zaten..

chivu
09-06-05, 10:08
Hakkat yahu beni de tekmelediler...Anlamadım ne iş :Dnick neydi?

gordionian

Cem Bom
09-06-05, 10:44
Ben de geçen hafta, girilmis bir enty'i tekrar girmisim, caylaga düstüm.

Maç geyiklerinde febelilere ve kargalara yönelik oldukça tacizkar entry'ler giriyorum. Atarlarsa atsınlar.

...Kasimpasa...

gicik oluyorum zaten o ssg .bnesine.

Carmelo
09-06-05, 15:29
cakmısım eksi sözlüge..hic sevmem zaten..

LuisFigo
09-06-05, 15:40
ek$iSözlügün miladı doldu ,yakında tamamen ortadan kalkacak . . .

reallion
09-06-05, 15:49
anasının gözü..
inanmayın şu efsanelere

Parma Maniac
09-06-05, 15:55
ek$iSözlügün miladı doldu ,yakında tamamen ortadan kalkacak . . .sen dedin diye mi? :lol:

LuisFigo
09-06-05, 16:00
ek$iSözlügün miladı doldu ,yakında tamamen ortadan kalkacak . . .sen dedin diye mi? :lol:

yok aga , duydum sadece..ek$i´den uzaklastiranlar yeni bir yerde bulusacakmis,planlar yapiliyomus

privatesözlük degil

chivu
09-06-05, 16:25
15 bin kişi sağlam bir sinerji olur kuvvetli moderasyonla

Parma Maniac
09-06-05, 16:39
abicim mümkün değil o.. hiçbir şekilde şansları yok.. sıradan bir klondan başka bi şey olamaz öyle bi oluşum..

Saunders
09-06-05, 17:05
Taklitler asılları yaşatır arkadaşlar..

Sözlük çok güzel bir düşünce ve çok güzel bir oluşum...Ne ararsam bulabiliyorum....

O yüzden siteden atılanlar yada kabul edilmeyenler hiç boşa bok atmasın bence siteye...

Miladını falanda doldurmaz korkmayın :)

chivu
09-06-05, 17:49
6 nesille beraber ciddi bir kaos yaşanıyor da bunu sebebi 6. nesil değil. Nüfus çok fazla artınca, eleyip alacağımıza, alıp eleriz mantalitesi yerleşti. Sozluk moderasyonu artık işlere " tiz kellesi vurula" zihniyetiyle yaklaşıyor. Ciddi rahatsızlık doğurması muhtemeldir.

O arada Harun tekin muhabbetindeki " bizi kullanarak ünlü olmaya çalışıyor" entryleri kaosun giderek arttığının kanıtıdır bence...

Genco
09-06-05, 19:35
Benim icin ozel mesaj atacak biri lazim.. Ilkokul arkadasimi buldum galiba :D

arat44
09-06-05, 20:02
cotchito dedigi gibi gercektende arayipoda bulamadigim bir sey cikmadi daha...

atildik filan ama cok kiyagini gordum eksisozlugun...

USAtaraftar
10-06-05, 07:34

ne yazmistin merak ettim gercekten :)

Senol otur yerine tarzinda birseyler yazmistim. Hatta delirip 4 entry ardi ardina girdim diye muzeye falan kaldirmislardi o yazilarimi:)

Bide Turkcell hakkinda yazdigim yaziyi da silmislerdi. Neyse saglik olsun. Tek uzuldugum nokta yazdigim entryleri yedeklememem. Bazi yazilarimi ben bile cok begenmistim.

Crohn
10-06-05, 11:46
Beni de atmişlar ,herhalde çok sık yazı yazmadığımdan ötürü..

LuisFigo
10-06-05, 14:13
diktatörler yönetiyor ek$iyi :) islerine gelmeyenlerin kellesini ucuruyorlar

Berk
08-09-05, 22:29
İyice yalan olmuş sözlük be. Herhangi bir maçla ilgili yaptiğim yorum direk zamanin ötesine daliş yapiyor. Anlayamadim bi türlü. Şevkim kirildi :(

Parma Maniac
08-09-05, 23:23
İyice yalan olmuş sözlük be. Herhangi bir maçla ilgili yaptiğim yorum direk zamanin ötesine daliş yapiyor. Anlayamadim bi türlü. Şevkim kirildi :(o maç yorumuna göre değişir.. bakın orasının kozmopolit bir ortam olduğunu unutmayacaksınız.. orası Galatasaray mekanı değil.. fanatikçe yapılan her türlü yorum, bırakın hatta fanatikçeyi rakip takım hakkında yapılan herhangi bir olumsuz yorum o takım taraftarları tarafından kötülenir.. ama usturuplu bir şekilde eleştirirseniz yine kötülenir belki bazıları tarafından ama iyi oy da alır.. kesinlikle objektif olmanız gerek yazmadan önce.. ezikler mesela yenilmiş mi girip dalga geçerseniz kötülerler, bu ezikler de çok kötü takımmış derseniz kötülerler.. ama bunların zaaflarını açık ve uzun bir şekilde çeşitli nedenlerle yazarsanız yine kötülerler ama hak verenler de olur, sorun yaşamazsınız.. ha ben bunları oylamaları kafaya takanlar için yazıyorum.. en güzeli o zamanın ötesini fazla kafaya takmadan yazmaktır orası ayrı..

gian
08-09-05, 23:37
Her söyledigim gibi:
Çakmışım sözlüge :)

Parma Maniac
09-09-05, 00:51
Her söyledigim gibi:
Çakmışım sözlüge :)abicim sen bunu ilk sayfada yazmışsın zaten.. her sayfada bi kere yazacak mısın? hayır anladım sevmezsin, hoşlanmazsın da, her bahsi geçişinde topic içi 2-3 defa yazmak noluyor onu anlamadım..

Berk
09-09-05, 09:20
İyice yalan olmuş sözlük be. Herhangi bir maçla ilgili yaptiğim yorum direk zamanin ötesine daliş yapiyor. Anlayamadim bi türlü. Şevkim kirildi :(o maç yorumuna göre değişir.. bakın orasının kozmopolit bir ortam olduğunu unutmayacaksınız.. orası Galatasaray mekanı değil.. fanatikçe yapılan her türlü yorum, bırakın hatta fanatikçeyi rakip takım hakkında yapılan herhangi bir olumsuz yorum o takım taraftarları tarafından kötülenir.. ama usturuplu bir şekilde eleştirirseniz yine kötülenir belki bazıları tarafından ama iyi oy da alır.. kesinlikle objektif olmanız gerek yazmadan önce.. ezikler mesela yenilmiş mi girip dalga geçerseniz kötülerler, bu ezikler de çok kötü takımmış derseniz kötülerler.. ama bunların zaaflarını açık ve uzun bir şekilde çeşitli nedenlerle yazarsanız yine kötülerler ama hak verenler de olur, sorun yaşamazsınız.. ha ben bunları oylamaları kafaya takanlar için yazıyorum.. en güzeli o zamanın ötesini fazla kafaya takmadan yazmaktır orası ayrı..
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=8154685

giri bu, ben yeterince objektif oldugumu düşünüyorum... ama bu okur meselesinden sonra hepten kötü oldu , abuk subuk entrylerim oylaniyor...

gian
09-09-05, 12:30
Parma,

Eksi sözlüge cakmısım..

Parma Maniac
09-09-05, 12:40
afferim..

gian
09-09-05, 23:37
Eyvallah sagol,

Ucuncu sayfada bir daha çakmayı düsünüyorum bu arada..

Serkan1905
10-09-05, 02:53
Eyvallah sagol,

Ucuncu sayfada bir daha çakmayı düsünüyorum bu arada..

hadi o zaman, ücüncü sayfayi ben acim, sen de cak su sözlüge :D

hop hop hop :ahci:

10-09-05, 09:48
Çak çak çakmayan Fenerli :lol:

gian
10-09-05, 10:41
Çakmışım Ekşisözlüğe..

UmBeRtO GS
10-09-05, 13:45
Ya abi neden çocuk gibi şeyler yapıyorsunuz anlamıyorum...

seyko
10-09-05, 14:13
cocuk olmak kötümü? :p

gian
10-09-05, 14:21
Umberto,

Sana da çakmışım.. :)

Serkan1905
10-09-05, 14:30
Ya abi neden çocuk gibi şeyler yapıyorsunuz anlamıyorum...

ben kendimi hala cocuk gibi hissediyorum :kiskis: :kizlar:

tripotter
14-09-05, 05:34
allem edip kullem edip bikaç defa üye olma fırsatı yakalamıştım ama ordaki diktatörlük havası beni çok soğutuyo..dışardan girmesi ve okuyup çıkması daha zevkli..vakit oldukça dalıcaksın zaman geçireceksin..bide şööle bi gereksiz hava doğdu..resmen toplum içinde ekşisözlük üyeleri kendilerini TBMM üyesi falan gibi görmeye başladı..Buda anlam veremediğim başka bi nokta...

LuisFigo
16-09-05, 14:33
allem edip kullem edip bikaç defa üye olma fırsatı yakalamıştım ama ordaki diktatörlük havası beni çok soğutuyo..dışardan girmesi ve okuyup çıkması daha zevkli..vakit oldukça dalıcaksın zaman geçireceksin..bide şööle bi gereksiz hava doğdu..resmen toplum içinde ekşisözlük üyeleri kendilerini TBMM üyesi falan gibi görmeye başladı..Buda anlam veremediğim başka bi nokta...
o TBMM üyelerinden bizim forumdada var :)