Tüm Versiyonu Göster : Dünya Gençler Şampiyonası
10 Haziran'da Dünya Gençler Şampiyonası başlıyor ve bu organizasyon NTV'den canlı yayınlanacak. Ligin bittiği ve futbolsuz kaldığımız şu zamnlarda NTV yine ilaç gibi yetişti. Bu turnuvada 20 yaş altı oyuncular mücadele edecek. Bizim takımda da benim bildiğim Ali Öztürk(GB), Gürhan(FB) ve Uğur Uçar(GS) gibi oyuncular var. Geçenlerde Avrupa şampiyonu olan 17 yaş altı takımdan da oyuncu alınmadığı için eleştiriler varmış sanırım. Turnuvanın yıldızı olarak da büyük takımların transfer listesinde olan (CM'nin de yıldız adayı olan) Freddy Adu gösteriliyormuş. Bu arada Adu 1989 doğumluymuş, dünkü çocuklar topçu olmuş, yaşlanıyoruz galiba :D Vakti olanlar kaçırmasın, izlesin derim, sonra bu çocuklar ünlü olunca ben demiştim dersiniz...
Dünkü maçlarda Hollanda Japonya'yı 2-1 yendi. Arsenal'de oynayan Abeiye yıldızlaştı.
Türk milli takımında Uğur ve Zafer var bizden. 18.30'da Çin'le oynuyoruz NTV'den naklen.
ilk onbirde Uğur ve Zafer yok.Ali Öztürk cm'nin yıldızı o en önemli silahlarımızdan biri.bu arada sol tarafta Ergün oynuyor.onu alıcı gözle izleyin bir.Kayseri takas istiyormuş bu oyuncu için...
gol goldu,cin halk cumhuriyetinin golü...
tang wang sun atti..dakika 22
cok güzel bi göldü,defansimizi madara ettiler
cinli gencler ceza sahamizda cirit atiyor:)
Bizde bireysel olarak yetenekli oyuncular var, Çin'de ise şu adam da süper diyeceğiniz kimse yok gel gör ki Çin mükemmel oynuyor, savunmaları çok dikkatli bizim oyuncular ise savunmada dökülüyor ne kademe var ne bir şey. Sanıyorum Türk futbolundaki en büyük sorun bu.
Bu arada su yorumcu adam kim? Resmen yanımda olsa dalarım adama..Herkese bok atıyor, cocukları asagılıyor..Kim bu adam yahu?
Bu arada GÜntekin Onay'ın sunduğu maçın yorumcusu da Gündüztekin Onay :D
Sayın Onay diyip duruyor oldukça eğlenceli :lol:
Bir Ersun da burada var herhalde Uğur gibi Galatasaray'ın PAF takımında şampiyon olmuş birçok maçta A takımda forma giymiş oyuncunun yerine GB'de hiç oynamamış Hakan gibi oyuncu oynarsa defans dökülür tabii.
Gündüz Tekin'mis..Benzetmistim sesini de, baba-ogul olmaz herhalde demistim..Direk girerim ben bu herife yahu..
Gole çok yaklaştık ama kaçırdık direkten döndü top.
havalara girmis bizimkiler,cok sisirildiler son zamanlarda...
Taraftar Hakan Şükür diye tezahürat yapıyor sabahtan beri :lol:
Benim anlamadıgım CaferCanlar, Mülayimler neden oynamıyor? Sakatlar mı? Ya da ben mi bilmiyorum kadroda yoklar mı?
Vermisler genc takımı da bir Fenerliye..Kücük Senol..
Doğru tahmin etmişim demek ki, gene bir FBli her yerde FBli var zaten Raşit de istifa etti oraya da gelir bir FBli tamam.
Attık sonunda. Antep'teki Gökhan attı golü.
golll olduuuuuuuuuuuu goll olduuu ..türkiyenin golüüüü--1-1 oldu
genç gokhan atti ,cok güzel atti
Fenerli Kerim'in pası, Burak'ın deparı gercekten süperdi..Gokhan da iyi plase yaptı..
İyi yahu yenilmeyelim su Çin'e..
dakika 85..
Kalecinin hatasından golü bulduk geç de olsa, 1. yarı neredeydi bunlar onu sormak lazım.
Gündüz Tekin Onay rezil bir yorumcu, bir daha maç yorumlamasın bence. Oyuncuları bu kadar aşağılamaya hakkı yok.
Takımdan baya ümidim vardı ama öyle ahım şahım oynayan bir adam göremedim. Yalnız Sezer Öztürk'ün kumaşının çok iyi olduğu belli oluyor.
Zafer'i çok izlemedim ama Uğur'un oynamaması rezalet bence de(sakat değilse). Genç olmasına rağmen bu takımlarda Uğur tecrübesinde adam fazla yoktur heralde. Bir de Uğur normalde stoper değil mi? GS'de de sağ bek oynadı ama ben gerçek yeri stoper olarak biliyordum.
Doğrudur PAF takımında stoper oynuyor ama malum bek kavramı pek olmadığı için bizde o da orada oynamış. Dediğin gibi ben de Sezer'i çok beğendim altyapıyı Almanya'dan alanlar direk belli zaten.
Ergün de fena topçu değilmiş.
Bir tek Sezer fena degil..Cok dikkatli izleyemedigimden kesin yorum yapmıyorum ama bana yansıyan oyle bir gelecek yıllara damgasını vuracak bir oyuncu yok..
gol oldu,cinin golü..mükemmel bir gol...
dakika 94
Ray52Lewis
11-06-05, 20:25
Hey Allahim ya K.Senol kimdir de bu takimin basina getiriliyor, A.Yildirim/D.Disli burda da is basinda, Milli takimin önünde kendi menfaatleri var bu milli duygusu yoksun insanlarda...
Ohh ne güzel oldu, Cinler atti, gercekten sevindim simdi...
Yazık ya 30 kere vursa biri öyle gitmez yani.
cinler takim oyunu nasil oynanir,son saniyeye kadar nasil mücadele edilr dersi verdi ay yildizli genclerimize
Ray52Lewis
11-06-05, 20:27
dakika 94
yahu Figo, Lig TV de izlerken gina geldi zaten, su Ercan Taner taklidini birakir misin lütfen...
O adam da 100 kere vursa öyle gitmez o top. Bir de, milli takımımızın her seviyede takımında rehavet ve laubalilik var.
dakika 94
yahu Figo, Lig TV de izlerken gina geldi zaten, su Ercan Taner taklidini birakir misin lütfen...
:D neden cok güzel anlatiyo
Gunduz Tekin son saniyeyi bekliyorum diye diye gol attırdı :)
Bu sonucla turnuva bitmis olabilir..Son dakikada boyle gol yiyen takımlar genelde dagılırlar sonra cunku..İnsallah oyle olmaz..
Aslan Suat
11-06-05, 22:45
Cuma günü Türkiye Ukrayna macina gitmeyi planladik, belkide gaucholarada bakmaya Almanlara karsi gideriz, 10 km ilerimizde onlar oynuyor.
Benim anlamadıgım CaferCanlar, Mülayimler neden oynamıyor? Sakatlar mı? Ya da ben mi bilmiyorum kadroda yoklar mı?
Vermisler genc takımı da bir Fenerliye..Kücük Senol..
Onlar bir boy ufak takımın oyuncuları Çağdaş.
Bu takım genelde 85 doğumluların takımı.
Beni üzen tek şey Antalya'da forvet oynayan ve gayet başarılı olan Burak'ın ön libero oynatılırken bu yerin adamı Zafer'in yedek olarak bile oyuna alınmaması.
Yorumcu olarak Gündüz Tekin Onay'ın seçilmesi bence doğru karar.Zira bu takımın başında o vardı kısa süre öncesine kadar.hem bizim takımı,hem de bu yaş grubundaki diğer takımları en iyi tanıyabilecek kişi.Yrumculuk kısmını bilemiyorum ama.. :D
Dogrudur abi, de bu takım İspanya'ya finalde kaybeden takım degil mi? O takımda bu isimler oynuyorlardı, simdi geliştiler, neden oynamasınlar?
Bu arada Brezilya-Nijerya macı naklen 1830da bugun NTVde..
O takımda sadece Cafercan vardı,87 doğumlu olarak..
Cafercan,Mülayim,Uğur vs. oynadığı takım U-17 turnuvasında gruptan çıkamamıştı.
Su haberi de gelecek seneki ofsayt tartısmaları icin bir kaynak olmak uzere buraya geceyim:
World debut for new rules
Monday, 13 June 2005
By Mark Chaplin
The FIFA World Youth Championship, which has just started in the Netherlands, will provide the first opportunity to see the practical application of the changes on laws relating to offside, unsporting behaviour and players' equipment. The modifications were made at the most recent meeting of football's lawmakers, the International Football Association Board.
'New interpretations'
"Law 11, which relates to offside, has not changed in essence," Fernando Tresaco Gracia, the tournament referees' coordinator, told the FIFA website. "The competition will see the new interpretations of the law as approved by the IFAB at their meeting in February in Wales."
Three issues
The text approved by the IFAB with regard to deciding whether or not a player is actively involved in play clarifies the three issues of interfering with play, interfering with an opponent or gaining an advantage by being in an offside position.
Clear definitions
According to the text, 'interfering with play' means playing or touching the ball passed or touched by a team-mate. 'Interfering with an opponent' means preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent's line of vision or movements or making a gesture or movement which, in the opinion of the referee, deceives or distracts an opponent. 'Gaining an advantage by being in an offside position' means playing a ball that rebounds to him off a post or crossbar or playing a ball that rebounds to him off an opponent having been in an offside position.
Wait and see
"In essence, what it means is that if an attacking player is in an offside position, but not interfering with an opponent, the referee must wait until he touches the ball before penalising him for being offside," said Tresaco Gracia. "We want the referee's assistant to wait a little longer before deciding if the player in the offside position is actively interfering with play."
Delayed reaction
If the attacking player in an offside position is running towards the ball and touches it, only when contact with the ball has been made should the assistant raise his flag. If contact is not made, then play should continue. "However, if a player's position interferes with an opponent, preventing him from reaching or playing the ball, or results in impaired vision for a goalkeeper or defender, the referee need not wait until said player touches the ball before sanctioning the offence," he added.
Rebound situations
Doubt has also been removed as to whether or not a player is gaining an advantage from an offside position when a team-mate's shot rebounds off an opponent and falls to a player in an offside position. In such instances, play must be stopped.
Referees' approval
"We believe that with these clarifications, there will be much more uniformity in the application of a norm that has caused quite a lot of confusion," Tresaco Gracia said. "Now it's much clearer. We've worked on these points with the referees and they seem very comfortable with them."
Hard line
Another novelty in this tournament will be the use of yellow cards to sanction unsporting conduct deliberately used to waste time. "We'll also be rigorous in enforcing the laws relating to players' equipment in this championship, and would remind players that it is strictly forbidden to enter the field of play wearing potentially dangerous items such as pendants, necklaces or rings," Tresaco Gracia added.
Turnuvadaki tüm oyuncuların detaylı bilgilerine burdan ulasılabilir:
http://www.fifa.com/documents/tournaments/u20/WYC_2005_sl-latest.xls
Excel le ne uğraşacam diyenler için de futbolcu ve takım bilgilerini içeren adres;
http://www.fifa.com/en/comp/WYC/Teams/0,4115,WYC-2005-23,00.html
Excel le ne uğraşacam diyenler için de futbolcu ve takım bilgilerini içeren adres;
http://www.fifa.com/en/comp/WYC/Teams/0,4115,WYC-2005-23,00.html
Abi formül filan girmeyeceksin Excel'de yahu :) Ne ugrasması :)
Olsun olm excel'de kırk yılda açılır şimdi, hem herkeste excell mi var :lol:
Panama macımız bu aksam..Umarım kazanırız..
Bu arada gruptan ilk iki direk, bir de 6 grubun en iyi 4 ücüncüsü cıkıyormus..Cıkamamak esseklik yani :)
Panama maçında Uğur'u beğendim. Zafer de fena oynamadı. Bu iki oyuncumuza bizim kulüpte de daha çok şans verilirse geleceğe yönelik sağlam adım atılmış olunur.
Ben Ugur'u cok begendim..Cok iyi oynadı, hem de sag bek pozisyonu O'nun bu sene oynamaya basladıgı bir mevkii olmasına, kendisinden 2 yas büyükleriyle oynamasına ragmen..
Zafer'de hayal kırıklıgı yasadım..Bu arada sezon boyu, yok işte oynat orta sahanın gobeginde Zaafer'i diye Hagi'ye yüklenenlerin, Zafer'in dünkü mactaki halini gordukten sonra utanıp utanmadıklarını merak ediyorum..
Diger genclerden, dünkü macta süper oynamamasına ragmen, Aytaç'in bu takımda olduguna sasırdım..Sakarya'da stoper oynadıgı maclarda bu cocugu begeniyordum; ozellikle hava toplarında muthisti..24-25 yasındadır diye düsünüyordum..Megerse daha 85liymis..Cok iyi bir stoper olacak..Emre Asık'ı 19 yasında Fener'in kapması gibi O da kapılmalı..
Orta sahada Antalyalı Burak mucadeleci, fena degil; ama oyun zekası, görüsü gelismemis..
Bunun dısında da cok göze batan bir isim yok..
Bugun Ukrayna macı var..
B Grubu’ndaki ikinci maçında Panama’yı yenerek son 16 takım arasına girme iddiasını sürdüren Milliler’e, diğer grup maçlarından gelecek skorlara göre beraberlik de yetecek. TSİ 21.30 Vijverberg Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, NTV’den naklen yayınlanacak.
Ukrayna karşısında 2-1 gerideyiz. Kalecimiz bana göre 2 golde de hatalı. Özellikle 2.gol, oyuncu güzel vurmuş olsa da, 40 metreden geldi ve kurtarılabilirdi. Orta sahanın biraz ilerisinden frikik golü attı eleman. İlk golde frikikten gelmişti, Serkan elinden kaçırdı topu. Kaleci Serkan hiç güven vermiyor. Bu arada turnuvanın en güzel gollerini yiyen takımıyız :) Hakem de rezil bir yönetim gösteriyor ve bizimkilerin her hareketine sarı kart veriyor muhtemelen 11 kişi bitiremeyeceğiz.
livescore'de hala 1-1 yaziyor :karisik:
Sezer Öztürk 2.golünü frikikten attı, yine kaleci hatası var ama çok güzel bir gol. Bravo Sezer. Şu ana kadar turnuvada takımımızın en iyi oyuncusu.
Ray52Lewis
17-06-05, 22:47
Oyuna Yasin Cakmak girdi, bu bizim Yasin olmasin... :lol:
Maç 2-2 gidiyor. Ukrayna 10 kişi. Ukrayna kalecisi 90'dan mükemmel bir top çıkardı. Şu dakikalarda iyi oynuyoruz, 3.golü atarız inşallah.
Maçın son 7-8 dakikası bizim defansta top çevirerek geçiyordu, al gülüm ver gülüm, ben kendi adıma çok kızdım oraya gelen o kadar seyirciye yazık. Hakem de en son dayanamadı kaptanları çağırdı, "adam gibi oynayın" dedi. Ben bu tarz olayları hiç onaylamıyorum, sen skora razıysan defansını sağlam tutarsın, 2 kişiyle de gol ararsın, böyle danışıklı döğüş olmaz.
Gene livescore'a gore Ukranya 39. dakika da 10 kisi kalmis.. 50 dakika 10 kisi oynayan rakibi yenemedik mi?..
M.Yasin Cakmak
17-06-05, 23:33
Aaa ben girdim oyuna :)
ee çıktık mı şimdi gruptan??
UmBeRtO GS
18-06-05, 18:02
ee çıktık mı şimdi gruptan??
Hollanda Benin'i yenerse çıkıyoruz...
Gencler simdiden abilerini gecmisler.. Sahtekarlikta uzerlerine yok.. 88. dakika olmus, rakip 10 kisi, durum berabere ve sen bu rakibe karsi oynadigin 2 maci kaybetmissin.. Dolayisi ile diger takimlarin alacagi sonuclara bakmaksizin kendi isini sahada halledip, kimseye muhtac olmak istemezsin..
Ama bizim genclerimiz napiyor?.. 88. dakikada kendi aralarinda top ceviriyor.. Hakem iki takimin kaptanini cagiriyor ve dogru oynamalarini soyluyor..
Aferin.. Aferin..
15. Dünya (A) Gençler Futbol Şampiyonası finallerinde, (B) Grubu'nda 4 puan ve averajla 3. olarak 2. tura yükselen milli takım, bu turda İspanya ile eşleşti.
Hollanda'nın çeşitli kentlerinde süren şampiyonada bugün, 4 grupta daha maçlar tamamlandı ve 2. tura yükselen takımlar belli oldu. (B) Grubu'nda 4 puan ve averajla 3. sırayı alan Türkiye, 2. turda (C) grubunda 3 maçını da kazanarak 9 puanla grubu zirvede tamamlayan İspanya'nın rakibi oldu.
Milli takım, İspanya ile 2. tur maçını, 22 Haziran Çarşamba günü TSİ 21.30'da Emmen kentinde yapacak.
(aa)
Ray52Lewis
18-06-05, 23:54
Bu sahtekarligin bedelini simdi Ispanya ile oynayip elenerek ödeyecegiz...
Serkan1905
19-06-05, 03:44
uff adamalar ücte üc yapmis :saskin:
ya öyle son 1o dk çevirirmisin top.karşınada İspanya çıkar işte.sen 10 kişi takıma bir gol daha atmaya çalışmazsan.böyle bir kurayı çekersin işte.
inşallah elerler ama.zaten geçerlerse önleri açık..
Zaten haketmemisdik..
Sen daha evvelden 2 kere yenildigin bir takimi neredeyse 60 dakika 10 kisi yakaliyorsun, durumu da 2-2'ye getiriyorsun ama sadece cikmayi hemen hemen garantilediginden dolayi kendi sahanda top cevirip, baskalarina muhtac olmayi yegleyip gruplarin en guclu rakiplerinden biri ile ileride eslesmeyi istiyorsan al sana rakip..
3 - 5 tane yerler insallah..
3 - 5 tane yerler insallah..
bu ne demek yahu ?
sanki takim o topu cevirenlerin takimi
sanki bu takim 70 milyonun takimi degil.
ilginc tepki ve bence mantiksiz ayni zamanda.
8600 kisilik staddaymis mac,6-7 bin Turk olur diyorum.
2.tur iyidir ama devamini isteriz diyorum.
SALDIR TURKIYEM diyorum.
Allah yardimcimiz olsun.
Not : top cevirmeye kizacak en son sizler olmalisiniz bence,ortami germek icin soylemiyorum ama ne zaman top cevirerek mac bitse aklima Sturm Graz maci geliyor :)
Sturm Graz maçında 3 dakika kalmıştı gerçi ama benzer bir durum söz konusu idi evet, bu sadece bizim maçlarda değil birçok maçta olan bir olay. Bunun dışında İspanya oldukça formda ben 3-4 tane yiyeceğimizi düşünüyorum bu kötü savunmayla
Arjantin'in gençlerine bayıldım, gerçekten müthiş bir takım oyunu ve uyum içinde oynuyorlar.
Arjantin'in gençlerine bayıldım, gerçekten müthiş bir takım oyunu ve uyum içinde oynuyorlar.
bende bayıldım valla.Almanya maçının geniş bir özetini izledim.harika oynuyorlar.özellikle hucümda çok organizeler.resmen dalga geçer gibi oynadılar almanlarla.ama bir gol atabildiler.
brezilya'yı bu kadar beğenmedim.arjantin çok daha iyi onlardan.
bu ne demek yahu ?
SALDIR TURKIYEM diyorum.
Allah yardimcimiz olsun.
Sen mi karar vereceksin nasil dusunecegime?.. Sen destekle, ben bu takimi desteklemiyorum ve 5 tane yemelerini istiyorum.. Turkiye donerlerken, "Kendim ettim, kendim buldum" soyleye soyleye gelirler..
Ayrica, Strum Graz macinda yaptigimizi burada tavsip eden birini gormedim, sen gordun mu?..
Yarin Antep'e gelen yabanci bir oyuncu, Besiktas'a golu attiktan sonra ellerini donunun icersine soksa, bu senin yorum yapamayacagin veya oyuncuyu kinamayacagin anlamina mi geliyor?.. Niye?.. Cunku Nouma'da Besiktas'dayken yapmisti..
Allahim yarrabim..
bu ne demek yahu ?
SALDIR TURKIYEM diyorum.
Allah yardimcimiz olsun.
Sen mi karar vereceksin nasil dusunecegime?.. Sen destekle, ben bu takimi desteklemiyorum ve 5 tane yemelerini istiyorum.. Turkiye donerlerken, "Kendim ettim, kendim buldum" soyleye soyleye gelirler..
Ayrica, Strum Graz macinda yaptigimizi burada tavsip eden birini gormedim, sen gordun mu?..
Yarin Antep'e gelen yabanci bir oyuncu, Besiktas'a golu attiktan sonra ellerini donunun icersine soksa, bu senin yorum yapamayacagin veya oyuncuyu kinamayacagin anlamina mi geliyor?.. Niye?.. Cunku Nouma'da Besiktas'dayken yapmisti..
Allahim yarrabim..
Sen kendi takimin topu cevirince de "insallah 2.turda 5 yeriz" mi dedin ?
Kendi takiminin topu cevirmesine laf ettin mi o zamanlar ? veya bu forumdaki gelmis Milli Takimi sucluyorsun.
Senin takimin yaparken iyi milli takim yaparken 5 yesin,oldu !
Ayrica ben sana nasil dusunecegine ben mi karar vericem dedim ?
Lafi baska yerinden anlama.
Dogru durust iki kelam etmeye calisiyoruz,garip ve mantiksiz geldi fikrin yazdim.
Nedir yani bu sinir ?
Kendi takimimda olan biseyi kinamadiysam baska takimdakini de kinama hakkim yoktur,kinamam.
Bu kadar at gozlugu takmadim,sen takmissin belli verdigin cevaplardan.
Senin gibilere inat bende SALDIR TURKIYEM diyorum.
Hadi bakalim...
ABD-İtalya 2. tur macı saat 22'de NTV'de..
Sen kendi takimin topu cevirince de "insallah 2.turda 5 yeriz" mi dedin ?
Kendi takiminin topu cevirmesine laf ettin mi o zamanlar ? veya bu forumdaki gelmis Milli Takimi sucluyorsun.
Senin takimin yaparken iyi milli takim yaparken 5 yesin,oldu !
Ayrica ben sana nasil dusunecegine ben mi karar vericem dedim ?
Lafi baska yerinden anlama.
Dogru durust iki kelam etmeye calisiyoruz,garip ve mantiksiz geldi fikrin yazdim.
Nedir yani bu sinir ?
Kendi takimimda olan biseyi kinamadiysam baska takimdakini de kinama hakkim yoktur,kinamam.
Bu kadar at gozlugu takmadim,sen takmissin belli verdigin cevaplardan.
Senin gibilere inat bende SALDIR TURKIYEM diyorum.
Hadi bakalim...
1) Bilmedigin konular hakkinda yorum yapiyorsun. Fikir sahibi olmadan once bilgi sahibi olmuyorsun.
2) Galatasaray - Strum Graz macinda olanlardan sonra, ayni seyi Galatasaray icin dusunmedigimi nerden biliyorsun? Bilmiyorsan, nerenden uyduruyorsun?
3) Milli takimi desteklemek zorunda degilim. Milli takimin 10 yemesini istiyorum. Var mi bi diyecegin?
Elmayla armudu karıştırmayalım.
GS (gerçi ben de tasvip etmedim ama) beraberliğe razı,oyunu soğuturken,önemli olan gruptan çıkmaktı ve yenilecek bir golde bu gerçekleşmeyecekti.Gruptan çıkarken kaçıncı olarak çıktığımızın ileriki turlara bir etkisi yoktu!
Milli takımda ise,
gruptan kaçıncı olarak çıktığımızın çok önemi var!
Zira Genco'nun dediği gibi,
gruptan 3. olarak çıkmayı,10 kişi kalmış rakibin önünde yeterli görüyorsan,zor rakiplerle karşılaşacağın garanti olduğu açık iken,ileriki turda alınacak kötü sonuçlara da hazırlıklı olmak lazım!
Hem yanlış hatırlamıyorsam,
mağlubiyet halinde bile,diğer gruplardaki sonuçlarla çıkma şansımız vardı! GS'da ise,mağlubiyet halinde kesinlikle çıkamıyorduk!
Ayrıca bilgin olsun diye söylüyorum,
bu şekilde oyunu soğutmak,takıma ve camiaya zarar vermez ancak eleştiriler haklı olarak teknik direktöre yönlendirilir.Tıpkı o davranışı yüzünden Lucescu'nun GS caiması içinde çokça suçlandığı gibi.Hatta gönderilmesinin nedenlerinden birisi oydu!
GS'ın ismini kötülediği için değil,
GS'ın ismine bu kafada birisinin layık olmadığı için.
Genco da,
bu şekilde davranmış birini,tıpkı bir zamanlar eleştirdiğin GS'da olduğu gibi,Türk milli takımına layık görmüyor;
bu şekilde de sportif açıdan başarılı olup görevine devam etmesini istemiyorsa,bunun neresi mantıksız,neresine laf söyleyebiliyorsun anlamıyorum!
Türkiye'nin başarılı olmasını ben de isterim ama sorarım painy sana,
bu davranışı yapmış teknik direktörü BJK'ın başında görmek ister misin?
Son olarak,özellikle GS'la ilgili olarak,o veya bu şekilde olumsuz yazmadan önce iki kez düşünmeni isterim!
Saygılar...
not:bu olayın,özellikle bu yaştaki bir takımda gerçekleşmesi kabul edilemez!
Ispanya sesimi duydu herhalde.. Ilk yarim saatte 2 tane :kodum:
Hadi bakalim bizimkiler Ukranya macinda gibi top cevirsin simdi.. Tam zamani..
Azize'nin yalakalari birer birer dokuluyor. Ersun yedi ilk sutu, shimdi sira senol'a geldi.
Adios!!! :okey:
Bizim gençler kötü, bayagı kötü..
İspanya'da Juanfran Raul'e, Llorente de İsmail Urzaiz'e benziyordu.. :)
Figo'nun R.Madrid'den gönderilmesinin başlıca sebeplerinden biri bu genç sağ kanat oyuncusuna(Juanfran'a) yer açmak içindir.
Holllanda-Nijerya macı uzatmaya gitti, birazdan da penaltılara gidecek..NTVde izleyebilirsiniz.. :)
Nijerya kalecisinin büyüsü işe yaradı :) Hollandanin bir kacırdıgı penaltı oncesi top resmen hareket etti..Cok komik bir görüntüydü..
Bu arada 7. penaltılara kaldı iş..
11. penaltılara gitti..Kaleciler de attı simdi..
İş yeniden baslıyor.
Su an 12. penaltılar atılacak.. :)
12. penaltı sonrasında Nijerya yari finale cıktı..
Boylece bir Hollanda penaltı klasigi daha yasanmıs oldu :lol:
Hayrettin'in rekor kırıldı mı :lol:
Arjantin-İspanya macı su an NTVde..Guzel mac oluyor..Tavsiye ederim..Cok yetenekli cocuklar var..Arjantinde Messi diye bir eleman var, süper..
Ray52Lewis
25-06-05, 22:26
Lionel Messi, daha dün henüz 18 yasina basmis kendisi, Barcelona´da 2012 ye kadar sözlesmesi varmis, gercekten her haliyle futbolcu cocuk, önümüzdeki senelerde bayagi kendinden bahsettirecek...
Bir de Ispanya´da Llorente var, o da boyuna ragmen cok teknik bir oyuncu, o da hosuma gitti...
Abi Llorente zaten bizim macta da cok iyiydi..Direk yeni yıldız forvet olur İspanyada bir kac senede..
Messi bu arada harika bir gol attı..
Arjantin de 3-1 galip gelip yari finale cıktı..
Nijerya-Fas
Brezilya-Arjantin
yarı finaller..
Ray52Lewis
25-06-05, 23:26
Ispanya ile oynadigimiz maca bakmamistim, bugün ilk defa seyrettim Llorente´yi, sanirim Bilbao´da oynuyormus...
Bu arada Arjantin-Brezilya maci da izlenir ama, herhalde Confed Cup finalinde de ertesi gün ayni eslesmeyi izleriz...
Ray52Lewis
25-06-05, 23:31
Ufak bir ayrinti daha, Arjantin´in bu genc milli takimi 10 senedir Avrupa Milli takimlarina yenilmiyormus, bugün de bu seriyi devam ettirdiler...
Dünya Gençler Futbol Şampiyonası’nda yarı finaller 28 Haziran Salı günü Brezilya-Arjantin (18.30) ve Fas-Nijerya (21.30) arasında oynanacak ve NTV’den canlı yayınlanacak.
--------
Ulan insan Brezilya-Arjantin maçını geç saate koyar..
İlk yarıyı kaçıracagım, tüh..
Arjantin ilk yarıyı Messi'nin golüyle 1-0 onde kapadı..
Belli oldu Messi adını cok duyacagız ileriki senelerde..
Arjantin Brezilya'yı son dakika golüyle 2*1 yendi..Messi süper futbolcu oldugunu bir kez daha gösterdi..
Nijerya da Fas'a karsı şov yaptı: 3-0..
Final Nijerya-Arjantin oldu..
Nijerya'da Mikel Obi'yi çok beğeniyorum. Norveç liginde bir takımda oynuyormuş. Chelsea ve Man Utd ciddi şekilde ilgileniyormuş.
Lionel Messi gerçekten müthiş bir yetenek. Gelecek sene Barcelona'da ilk 11'de görmek isterim.
Arjantin Nijerya'yı 2-1 yenerek dünya şampiyonu oldu. Arjantin'in 2 golü de penaltıdan Messi tarafından atıldı. Nijerya'nın golünü Ogbuke attı. Nijerya aslında daha etkili oynadı ama tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Çok ucuz penaltılar yaptılar gereksiz yere.
Mikel Obi bana göre maçın yıldızıydı.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to