PDA

Tüm Versiyonu Göster : 2005-2006 resmi transfer Haberleri topigi

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

tyisik
30-05-05, 02:38
Gazetelere baktikca habir transfer bombalari patliyor topic kirliligi yaratmamak icin bence bir topik altinda toplayalim

1. Altan
2.Figo
3.Altintop kardesler
Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen G.Saray ise Hamit Altıntop'u kardeşi Halil'le birlikte renklerine bağlamak istiyor. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin önceki gün Ali Sami Yen Stadı'na Denizli maçını izlemek için gelen Halil'e teklifte bulunduğu ve, 'Neden olmasın?' yanıtını aldığı kaydedildi. G.Saray, bugün Almanya'dan milli maç için İstanbul'a gelecek olan Hamit'le de görüşeceği öğrenildi. Bu arada Hamit Altıntop, Alman basınına yaptığı açıklamada Schalke 04'te mutsuz olduğunu belirterek, '34 maçın 30'unda oynadım ama oyuna hep sonradan girdim. Bu nedenle İstanbul'dan gelecek tekliflere açığım' dedi.
Aksam dan

Parma Maniac
30-05-05, 02:41
oy oyyy çok zevkli geçecek bu transfer sezonu da, bu isimlerin geçmesini izlemek çok çok eğlenceli.. :lol:

tyisik
30-05-05, 04:35
Temizlik operasyonunun kurbanı olması beklenen bir diğer futbolcu ise Conceiçao. Brezilyalı futbolcu, daha iyi bir yabancı bulunursa gönderilecek. Galatasaray'daki temizlik operasyonu ile eş zamanlı olarak yıldızların transferi de gerçekleştirilecek. Ali Sami Yen tribünlerine yeniden heyecan getirecek dünya çapında şöhretlerin transferi gerçekleştirilecek. Bunun için de Real Madrid'in Portekizli yıldızı Luis Figo ve Fatih Terim'in Milan'a kazandırdığı Rui Costa için görüşmelere başlandı bile. Her iki futbolcunun menajerleri ile temasa geçen Galatasaray yönetimi, pazarlıklarda önemli bir mesafe kat etti.

4. Rui Costa
Gel kizim suyundanda koyayim

LuisFigo
30-05-05, 05:08
5. Juninho Pernambucano ,le guen gelirse yaninda getirecekmis sözde . . .

bruno
30-05-05, 05:54
Figo, Rui Costa gibilerinin Galatasaray'a gelme ihtimali benim Fenerbahceli olma yada Canaydin'in istifa etmesinden bile daha az ihtimaldir.

30-05-05, 08:22
Arkadaşlar numaraları şaşırmayalım geçen sene haber olmuştu dergide bu sene de haber yapacağız inşallah :)

6. Marouane Chamakh
7. Luis Figo

ezeq
30-05-05, 09:25
insuanın peşindelerdi bi ara da. o adam iş yapabilir, hem hırslı hem yetenekli, iyi pas yapıyor falan ispanya'ya gitti diye kalmış aklımda.

Volkanus
30-05-05, 11:55
Bu yönetimin son 3yılda alacağız dediği(daha doğrusu gazetelere sızdırdıkları) oyuncuları alsalardı real madrid yerine bize el galakticos derlerdi.Her sene aynı atmasyonlar.Sen en önemli yılında 100.yılında transfer yapmamışsın,şimdimi yapacaksın.Geçen yıl rivaldoyu 1,5 milyona kaçırdı bu yönetim.Neyse benim merak ettiğim bu yönetimin ne zaman ronaldinho yu alacağız diyeceği.Gelecek senelerde bunuda görürüz.

JackDaniels
30-05-05, 13:34
Formasını giymeyi istediği Galatasaray ile prensipte anlaştıklarını ve son bir görüşme yapacaklarını belirten Altan, ''Galatasaraylı yöneticilerle yapacağımız görüşmede büyük olasılıkla sözleşme imzalarız. 12 yıldır umutla beklediğim transferin
gerçekleşmesini çok istiyorum'' dedi.

Altan, anlaşma sağlanması durumunda sarı-kırmızılı ekiple 1 yılı
opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi

LuisFigo
30-05-05, 15:55
8.Güven Varol

Denizlispor'un başarılı genç oyuncusu Güven Varol, 2 yılda 3.lig'den A Milli Takım'a yükselme başarısını gösterirken, Galatasaray'ın bu futbolcuya transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Sakaryaspor alt yapısından yetişen 24 yaşındaki başarılı futbolcu Güven Varol, önce Pendikspor, daha sonra da Beykozspor'a transfer oldu. Beykozspor'da başarılı bir dönem geçiren Güven, sezon başında Denizlispor'a gelerek 3 yıllık sözleşme imzaladı. Hazırlık kamplarında teknik direktör Giray Bulak'ın gözdesi olan ve forma şansı bulan Güven, Denizlispor'daki ilk sezonunda A2 Milli Takımı'na çağırıldı. Giray Bulak'a çok şeyler borçlu olduğunu belirten Güven, A Milli Takımlar aday kadrosunda ismini gördüğünde çok sevindiğini söyledi. A Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal'a minnettar olduğunu belirten Güven, "Ersun hocamın birkaç kez Denizli'deki maçlarımızı izlediğini biliyordum. Ama Milli Takım'a çağırabileceğimi hiç düşünmemiştim. Çok mutluyum. Her Türk futbolcusunun olduğu gibi benim de en büyük hayalim A Milli Takım formasını giymekti. Şimdi bu fırsatı yakaladım" dedi. Kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirten Güven, "Önümde uzun yıllar var. Çok çalışıp başarı grafiğimi yükseltmek istiyorum" dedi.

Galatasaray'dan resmi teklif aldığını belirten Güven, menejerinin görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi. Galatasaray yönetiminin Denizlispor Futbol Şube Başkanı Turgut Dalaman ile de görüştüğünü açıklayan Güven, "Denizlispor'da daha 2 yıllık sözleşmem var. Galatasaray'da forma giymeyi elbette ki çok isterim ancak bu transfer görüşmeleri benim dışımda. Galatasaray'a transfer olabilmem için iki kulübün anlaşması gerekiyor. Anlaşma sağlandığı taktirde seve seve Galatasaray'a giderim" şeklinde konuştu. Denizlispor'da mutlu olduğunu, takımda birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğu belirten Güven, Denizlispor'da kalması halinde gelecek sezon daha başarılı bir sezon geçireceğini kaydetti.

LuisFigo
30-05-05, 16:33
9. ersen martin
10. sertan (istanbulspor)

11. Fahri

Galatasara'da transfer harekatı başladı. Sarı-Kırmızılı kulübün Yönetim kurulu öncelikle Beşiktaş'ın listesinde yer alan Denizlisporlu Ersen Martin ile bugün masaya oturacak. Yöneticiler, Konyaspor'dan Altan ve İstanbulspor'dan Sertan ile de anlaşmaya vardı.
Bu iki futbolcunun 1 Haziran'da sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Fahri için Çaykur Rizespor'un 2.5 milyon Euro istemesi üzerine geri adım atıldı.

chagdash
30-05-05, 17:09
hehe haberlere bak figo ha ulan bu yalanları duya duya artık işlemiyor ara transferdede riquelme yi alıyorduk ben bu senede bişey beklemiyorum yine günü (yılı) kurtaracak bir kaç adam alınır ve biz gene sürünürüz

30-05-05, 17:32
Abicim İstanbulspor'da Sertan diye biri var mı?

gian
30-05-05, 17:33
Var abi..Saffet Akyüz'ün bir seyi galiba..Sertan Akyüz müydü neydi..Karıstırıyor da olabilirim..

Jay-Jay
30-05-05, 17:39
Serhat Akyüz o dediğiniz.

gian
30-05-05, 17:40
Dogru.

gian
30-05-05, 17:43
TFF'den baktım simdi; Istanbulda Sertan diye bir futbolcu yok Ata'nın dedigi gibi..

Aslan Suat
30-05-05, 22:57
sanki yönetim bu forumu okuyor, daha hicbir yerde ismi gecmezken ben Gerets ismini ortaya attim, adamin ismi basina yansidi, zamaninda Halil Altintop kardesinden daha iyi dedik iki Altintop kardesleri ortaya atildi, bazi arkadaslar Altanin ismini söyledi, yönetim onu aldi.

hadi bakalim biz yazalimda adamlar bizim vizyonumuzla transfer yapsinlar (tabiki ciddi degil bu yorum).

arat44
30-05-05, 23:17
resmi olarak bos kalmaz insallah...
son 30 transferden 3 tanesi iyi cikti...
offf...

ezeq
30-05-05, 23:58
fahri alinabilir, fenerbahçenin topçusuydu 1 sene kiralık verdiler, sonra orda kaldı adam. ümit milli maçlarında izledim, yüksek pas yüzdesiyle oynuyodu, takımı yöneten adam gibiydi, ama ligdeki maçlarda pek öyle ön plana çıkıcak futbol oynamadı. 82 ya da 83 lü, şunu derim ki conceicao kadar oynar. bir de bişey diycem alt yapıda zafer şakar diye bi oyuncumuz var orta sahanın ortasında oynayan ona hagi bir konya maçında şans vermişti sanırım, bu sene o adama da yavaş yavaş şans vermek lazım gerekir kanaatindeyim.

tyisik
31-05-05, 00:05
Ergun Gursoy Zidane ve Figodan birini kesinlikle alacaz demiz klasik taraftari kizgin donemlerinde uyutma calismalari yaasina basina bakmadan utanmadan bizi uyutmaya calisiyorlar yazik valla delikanli gibi cikip biz transfer yapamayiz demiyorlar

LuisFigo
31-05-05, 00:07
Zizou Zidane mi ? yoksa bremende ki Mohammed zidan mi ?

:karisik:

zidane38
31-05-05, 00:14
zinedine zidane tabiki de.
ahh ahh

ÖNDER RB
31-05-05, 00:18
1. Altan
2.Figo
3.Hamit Altintop
4.Halil Altintop
5.Rui Costa
6.Juninho Pernambucano
7.Marouane Chamakh
8. Luis Figo
9.Güven Varol
10. serhat (istanbulspor)
11. Fahri
12.ersen martin
13.ragıp
14.fatih (sakarya)
15.insua

Onur1905
31-05-05, 00:18
Hey maşallah.Zidane,Figo. Vay vay vay.

kara01
31-05-05, 10:51
Baruch Dago diye birs isim dolasmaya basladi hurriyetten alinti:

İSRAİL basını, sürpriz bir iddiada bulunarak, Galatasaray'ın Maccabi Tel Aviv'in orta saha oyuncusu Baruch Dago ile anlaştığını yazdı. Gazetelerde yer alan haberlerde, İsrail Milli Takımı'nın as futbolcuları arasında yer alan Dago'nun önümüzdeki günlerde imza atmak için İstanbul'a geleceği duyuruldu. Orta sahanın sol kanadında görev yapan 24 yaşındaki Dago'nun transferinde, Galatasaray'ın eski futbolcusu Haim Revivo'nun aracılık ettiği belirtildi.

Gazeteler, sarı kırmızılı kulübün Etiyopya doğumlu olan siyahi futbolcuyu 500 bin dolar gibi düşük bir rakama transfer ederek, iyi iş yaptığını da vurguladılar.

uA_10
31-05-05, 11:53
bu haberi daha öncede duymuştum doğru olabilir zaten fiyatıda ucuz... zaten yönetiler nerde görürlerse ucuzluğu gidip hemen alıyorlar yeterki ucuz olsun... :lol: :lol: :lol: :lol:

Volkanus
31-05-05, 12:02
Milleti yaz boyunca zidane larla figolarla uyuturlar.sezonun başlamasına 1,2gün kalada dagoyu alırlar.Lisansınıda ligin 2.haftasına yetiştirirler.

Sovereign
31-05-05, 14:10
Rui Costa demek istemiştir Ergun Gürsoy...

Zidane yanlışlıkla çıkmıştır ağzından...

uA_10
31-05-05, 14:40
bir de bişey diycem alt yapıda zafer şakar diye bi oyuncumuz var;

evet zafer gayet iyi bir futbolcu ordan burdan genç yıldız arayacağımııza bence zafer gibi elimizde ki değerleri değerlendirelim... bu çocuk gerçekten ii :bagir:

Volkanus
31-05-05, 15:02
Arkadaşlar geçen sezonki ara transfer döneminde hep locatelliden bahsediliyordu.Hatta Turgay Kıran anlaştık seneye bizde oynayacak diyordu.Adam en son hatırladığım milan maçında gol attı. Sonrada hiç hakkında haber çıkmadı.Bu konuda bir şey bilen varmı?

Sovereign
31-05-05, 15:06
Yine TD sorulmadan,kafamıza göre transfer yapmaya başladık...

Ondan sonra sezon ortası şu niye oynamadı,bu niye şans bulmadı polemikleri yaşanınca kimse isyan etmesin.

Volkanus
31-05-05, 15:11
beklenen haber, Hakan ünsal ve arif gönderildi.Bülent 'de milli maçtan sonra gönderilecek.

LuisFigo
31-05-05, 15:15
Ragıp Başdağ resmen GALATASARAYLI oldu, şu an lig tv´de açıklıyor...

ScHenKaL
31-05-05, 15:17
Ragıp galatasaray'da
Hayırlı olsun...

uA_10
31-05-05, 15:20
hayırlı olsun....

HOŞ GELGİN RAGIP......

soprano79
31-05-05, 15:49
Ragıp bu sene iyi performans gösterdi takip edebildiğim kadarıyla, iyi bir transfer yaptık, yönetim işi sıkı tutuyor, hemen transferlere başladı demek ki ligin başından beri takip ediyorlarmış, bu da iyi bir gelişme yönetim açısından.

chagdash
31-05-05, 17:16
fahri çok iyi bir transfer gerçekten faydalı olabilecek genç bir futbolcu altanıda ben bildim bileli her sene alıyoruz sonunda aldık galiba :)

ÖNDER RB
31-05-05, 18:54
fahri ve altan tamam sakaryadan fatih de tamam bu adamlar yetenek olarak az adamlar değil ama ragıpın biz de ne iş yapacağını anlamış değilim. dur bakalım inşallah çuvallarım

reallion
31-05-05, 19:06
ulan bu adam bize gol attığında amma geyik yapmıştık.
gol oldu
sakarya attı
1-0 oldu
kim attı?
ragıp attı

ppppfff

ulan ragıp bile gol attı bize be..

Hakan 2 yi atana kadar ragıp ragıp diye sayıklıyorduk..

al sana ragıp!

gian
31-05-05, 19:13
Ragıp oyle genc bir adam degil..

09/06/1978 dogumlu..27 yasında..

Umarım faydalı olur; ben kiraya verilebilecegini düsünüyorum..En fazla yedek olur..

Hayırlı olsun..

soprano79
31-05-05, 20:34
Ragıp iyi oyuncu gian.
Bir de Ersen Martin ile ilgileniyormuşuz diye duydum. Olursa fena olmaz. Altan da iyi transfer bence. Sonuçta anlaştığımız oyuncular ligin en iyi oyuncuları ne yani Ronaldinho veya Robinho ya da Fernando Torresi mi bekliyordunuz bu berbat ekonomik durmumuzda. Lütfen yapılan transferleri küçümsemeyelim. Bana kalırsa herkes yönetimden ve başkandan nefret ediyor diye yapılan transferleri de beğenmiyor amacımız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek oldu aynı fener taraftarına dönmeye başladık nereye gidiyoruz biz anlamıyorum. İlerde daha büyük tirbün bölünmeleri olursa hiç şaşırmam.

Serkan1905
31-05-05, 20:35
Biriniz Ragip diyor, biriniz Fahri diyor. hangisini aldik simdi kesin??

bi de Ersen Martin falan deniliyordu??

Parma Maniac
31-05-05, 20:36
Biriniz Ragip diyor, biriniz Fahri diyor. hangisini aldik simdi kesin??

bi de Ersen Martin falan deniliyordu??ikisi de kesin..

Namelessonegs
31-05-05, 23:29
Eger siz kume dusen Sakaryanın 27'lik ortasahasını aldıgınıza, ya da en iyi doneminde alamadıgınız Altanı 30'unda alındıgına helal yonetime, amma yuklenildi deniyorsa , vah bizim halimize vah vah..Kayseri gecen sene Balili'yi, Johnson'ı fln aldı, simdi onları da takdir edelim hatta bununla kalmayıp Caykur Rize'nin hoca arıyslarında Top Mollerle ilgilenmesini de komik bulalım..Kuculuyoruz arkadaslar kuculuyoruz!!!! Fatih Sonkaya satıs listesindeymis, nerede o super yonetim? ha! Super yetenek Ragıp(!!!!)'i alıcagına, baksalar ya biraz 22'lik Sonkayaya..nerdee...haydi yonetime bir alkıs

JackDaniels
01-06-05, 08:57
Star'a göre Van Hooijdonk'ta Galatasaray'da...

Hatta adama G.S forması bile giydirmişler fotomontajla...

JackDaniels
01-06-05, 09:04
http://www.stargazete.com/resimler/spor/01062005/2.jpg
Pierre Van Hooijdonk Galatasaray’da

Daum ile anlaşamadığı için Fenerbahçe’yi bırakıp NAC Breda ile sözleşme yapan Hollandalı golcüye, Cim-Bom’un yeni hocası Eric Gerets ‘Seni istiyorum’ diye haber gönderdi. Van Hooijdonk da Sarı-Kırmızılı yönetim ile temasa geçip ‘Beni alın’ dedi. İmza yakın

EZELİ RAKİP TUZAĞI

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum’un sezonun ikinci yarısında doğru dürüst şans vermeyerek takımdan ayrılmasına neden olduğu Pierre Van Hooijdonk, misilleme yapmaya hazırlanıyor! Hollandalı, Kanarya’nın takımın ezeli rakibi Galatasaray ile dirsek temasına geçti; seneye sarı-kırmızılı formayı giymek için gün saymaya başladı...

İPLER HOOİJDONK’TA

SEZON ortasında Hollanda’nın NAC Breda takımı ile mukavele yapan golcü oyuncunun sözleşmesine ‘Daha iyi bir teklif gelmesi halinde bu takıma gidebilir’ şeklinde bir madde koydurduğu öğrenildi. Buna göre, Van Hooijdonk istemesi halinde Hollanda kulübü ile yaptığı anlaşmayı tek başına feshetme yetkisine sahip...

GERETS BEKLENİYOR

BREDA ile yıllık 300 bin euro’ya anlaşan Van Hooijdonk’a, Cim-Bom’un yeni hocası Gerets ‘Bize gel’ teklifini yaptı. Hollandalı golcü de menajeri vasıtası ile Galatasaray Yönetimi ile temasa geçip ‘Önümüzdeki sezon sizde oynayabilirim’ diye haber gönderdi. Yarın İstanbul’a gelecek olan Gerets’in, yönetim ile yapacağı toplantının ardından son kararını vereceği öğrenildi. l Aygün ÖZİPEK

Gerets ile 3 yıl

Galatasaray, Belçikalı hocanın avukatıyla sözleşme imzaladı

Eric Gerets, yarın İstanbul’a gelerek çalışmalara başlayacak

OPSİYONLU KONTRAT

CİM-BOM’DA Eric Gerets dönemi resmen başladı... G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun, Belçikalı hocanın avukatı ile dün 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Tulun, Asya’da tatil yapan Eric Gerets’in yarın İstanbul’a gelerek çalışmalara resmen başlayacağını da söyledi.

ANTRENÖR STUMPF

SON olarak Alman ekibi Wolfsburg’u çalıştıran Gerets’in yardımcılıklarını, Sarı-Kırmızılılar’ın eski futbolcularından Reinhard Stumpf ile Bülent Ünder yapacak. Belçikalı hoca, takımdan ayrılacaklar ve yabancı transferi ile ilgili raporunu İstanbul’da yönetime sunacak.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gian
01-06-05, 09:57
Hic gülecegim yoktu :)

Nasıl sallayacakların sasırdılar: Bu da Star'dan..

Pierre Van Hooijdonk Galatasaray’da

Daum ile anlaşamadığı için Fenerbahçe’yi bırakıp NAC Breda ile sözleşme yapan Hollandalı golcüye, Cim-Bom’un yeni hocası Eric Gerets ‘Seni istiyorum’ diye haber gönderdi. Van Hooijdonk da Sarı-Kırmızılı yönetim ile temasa geçip ‘Beni alın’ dedi. İmza yakın

EZELİ RAKİP TUZAĞI

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum’un sezonun ikinci yarısında doğru dürüst şans vermeyerek takımdan ayrılmasına neden olduğu Pierre Van Hooijdonk, misilleme yapmaya hazırlanıyor! Hollandalı, Kanarya’nın takımın ezeli rakibi Galatasaray ile dirsek temasına geçti; seneye sarı-kırmızılı formayı giymek için gün saymaya başladı...

İPLER HOOİJDONK’TA

SEZON ortasında Hollanda’nın NAC Breda takımı ile mukavele yapan golcü oyuncunun sözleşmesine ‘Daha iyi bir teklif gelmesi halinde bu takıma gidebilir’ şeklinde bir madde koydurduğu öğrenildi. Buna göre, Van Hooijdonk istemesi halinde Hollanda kulübü ile yaptığı anlaşmayı tek başına feshetme yetkisine sahip...

GERETS BEKLENİYOR

BREDA ile yıllık 300 bin euro’ya anlaşan Van Hooijdonk’a, Cim-Bom’un yeni hocası Gerets ‘Bize gel’ teklifini yaptı. Hollandalı golcü de menajeri vasıtası ile Galatasaray Yönetimi ile temasa geçip ‘Önümüzdeki sezon sizde oynayabilirim’ diye haber gönderdi. Yarın İstanbul’a gelecek olan Gerets’in, yönetim ile yapacağı toplantının ardından son kararını vereceği öğrenildi. l Aygün ÖZİPEK

reallion
01-06-05, 10:08
karısı istemiyormuş istanbul'dan ayrılmayı.. Beni alın demiş olabilir ama sırf fenere inat olsun diye alacak kadar aptal değillerdir............ değiller değil mi?
ulan tırsmaya başladım!

Parma Maniac
01-06-05, 10:13
bunu da alırsak sağlam bi şey geçerler bizle, söylemeyeyim anlamışsınızdır siz :lol:

gian
01-06-05, 10:27
Halil Altıntop pazarlığı

G.Saray, Alman ekibi Kaiserslautern'de forma giyen yıldızı renklerine katmak için harekete geçti. 1 milyon 750 bin Euro'luk bonserviste indirim sağlanırsa transfer gerçekleşecek

01/06/2005

Çalışmalar hemen başladı
G.Saray yönetimi, yeni teknik direktör Eric Gerets göreve başlamadan önce, kendi belirlediği futbolcularla temasa geçerek, altyapıyı oluşturmak istiyor. Bu nedenle sarı-kırmızılılar harekete geçerek ilk olarak Bundesliga'da Kaiserslautern forması giyen Halil Altıntop için görüşmelere başladı. Ezeli rakipleri F.Bahçe'nin, Schalke 04'te forma giyen Hamit Altıntop'u transfer etmek için uğraşması üzerine, bu oyuncunun kardeşi Halil Altıntop, menajeri ve Alman kulübü Kaiserslautern ile hemen masaya oturdu

'Gelirim' sözü aldılar
Halil Altıntop'la 'prensipte' anlaşmaya varan ve "Eğer kulübün teklifinizi kabul ederse, benim için hiçbir sorun yok. Ben G.Saray'a gelmeye hazırım" sözü alan G.Saray yönetimi, Kaiserslautern'in genç yıldız için 1 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle sıkıntıya düştü. Sarı-kırmızılılar, genç ve gelecek vaadeden oyuncuyu transfer edebilmek için takımının ücretinde indirim yapması için geri adım attı. Eğer bonserviste indirim sağlanırsa, bu oyuncu hemen transfer edilecek.

01-06-05, 10:30
Abi daha ne indirim yapacaklar gayet normal bu bonservis Ersen martin'e bile 2 milyon istiyorlar zaten.

uA_10
01-06-05, 10:37
Abi daha ne indirim yapacaklar gayet normal bu bonservis Ersen martin'e bile 2 milyon istiyorlar zaten.

bencede normal bi bonservis ama illa bizim yönetim üçün beşin hesabını yapar :lol: :lol: :lol:

chivu
01-06-05, 11:13
merak etmeyin, klüp 1.75 ister bizimkiler de "biz 170 e kadar çıktık ama kaiser taviz vermiyor, görüşmeer tıkandı" der

chivu
01-06-05, 11:19
Yahu bi van bişey vardı? Neydi onun adı gfüntekin?

Van BASten

Yok yok bu biraz daha genç bişiydi

Van Nistelrooy

Yok yau Güntekin! Niasteroç'u tanıyorum. Bu daha yaşlı.Zencilere benziyo.

Van Hooijdonk.

Hah! İşte o. Galatasaray bunu alsa ya işte.

Peki.

Deliormanlı
01-06-05, 11:39
Yahu bi van bişey vardı? Neydi onun adı gfüntekin?

Van BASten

Yok yok bu biraz daha genç bişiydi

Van Nistelrooy

Yok yau Güntekin! Niasteroç'u tanıyorum. Bu daha yaşlı.Zencilere benziyo.

Van Hooijdonk.

Hah! İşte o. Galatasaray bunu alsa ya işte.

Peki.

Bunu söyleyen Berlin Panteri Turgay Şeren mi :D

Bengü Cakmak
01-06-05, 11:51
bence cok iyi oyuncu gelirse sevinirim... FB yi az kurtarmadi; karekteri de düzgün

soprano79
01-06-05, 12:11
Fazla bir şey istemiyorlarmış aslında, neden bu transferi bitiremiyorlar anlamadım, bilmediğimiz başka şeyler mi var.

Sovereign
01-06-05, 12:13
Sülü(Rodop) bu sene iyice kendisini aştı... :D

Bu arada şu bonservislerle seçim Halil değil de Ersen olarak yapılırsa hay ben sizin...

kara01
01-06-05, 13:03
adam nerye gelyor nac breda yla kontrat imzaladi bu kadar da atilmaz artik :D

kara01
01-06-05, 13:08
figo gelyor bu gidisle real madrid kiralik falan verir artik (ayakabisini) :D

R.Madrid'den Figo'ya vize
Real Madrid Kulübü, Portekizli yıldızı Luis Figo'ya kulüpten ayrılması için izin verdi. Bir süredir takımda rahatsızlık yaşayan Figo, Marca gazetesine "Yedek kaldıktan sonra bana karşı yapılanlar hiç doğru değildi" dedi.

Marca gazetesinin verdiği habere göre 32 yaşındaki Luis Figo'ya İspanyol kulüpten ayrılması ve diğer takımlarla transfer görüşmesi yapabilmesi için izin verildiği kaydedildi.

Avurupa'da ve dünyada yılın futbolcusu olmayı başarmış Figo, dün Marca gazetesine verdiği demeçte “Yedek kulübesine alındıktan sonra kulüpten bana karşı yapılanlar hiç doğru değildi. Bana oynamayacağımı hiç söylemediler. Bu benim gururumu gerçekten incitti” dedi.

Real Madrid'in başına Brezilyalı teknik direktör Vanderlei Luxemburgo'nun gelmesinin ardından ilk 11'de şans bulamayan Portekizli yıldızın, Real Madrid ile halen 1 yıllık sözleşmesi bulunduğu ifade edildi.

Real Madrid Futbol Direktörü Arrigo Sacchi, ünlü yıldızın takımda kalıp kalmayacağını bilmediğini belirtirken, “Bizimle halen 1 yıllık sözleşmesi var. Umarım takımda kalır, çünkü o hala dünyanın en iyi futbolcularından biri. Ancak, takımda şu an yaşadığı sıkıntılardan dolayı performansının giderek düşmesi hem onun hem de bizim için kötü olur” diye konuştu.

Real Madrid'e 2000 yılında 56 milyon dolarlık rekor bir transfer ücretiyle katılan Figo, takıma katıldığı yıl ve 2003 yılında lig şampiyonluğu ve 2002 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

Marca gazetesi ayrıca, İtalya'nın Inter takımının, Real Madrid'in Arjantinli yıldız oyuncuları Santiago Solari ve Walter Samuel ile birlikte Luis Figo'nun transferiyle de ilgilendiğini yazdı.

hurriyet

LuisFigo
01-06-05, 13:15

bencede normal bi bonservis ama illa bizim yönetim üçün beşin hesabını yapar :lol: :lol: :lol:

fm´de bile 2,5´dan asagi gelmiyor adam..valla bedava..indirim falan beklemesinler

Erdal Koç
01-06-05, 13:30
Haber muhtemelen uydurma. 1,750 milyon euro olsa hemen almak lazım.
Ama basının uydurma haberlerine inanıp, sonra da alamadık diye üzülmek gereksiz.

Aslan Suat
01-06-05, 14:13
insallah Halili aliriz, Halil kardesi Hamitden iki gömlek üstün, ama Hamit Bundesligaya damgasini daha kolay vurdu. Halil ise hak ettigi sansi bu sezonun ikinci yarisinda elde etti ve 6 yada 5 gol sigdirdi, ki Kaiserslautern gibi bir takimda bence iyi bir rakam.

LuisFigo
01-06-05, 14:21
hamit altintop ama hep sacma sapan yerlerde oynatildi son zamanlarda,asil mevkisi olan amc oynamadi hic

Ray52Lewis
01-06-05, 15:43
Haber muhtemelen uydurma. 1,750 milyon euro olsa hemen almak lazım.

Katiliyorum. K´Lautern hayatta o bonservise Halil´i vermez, adam son macta ASY de göründü ya, artik tüm yaz onun transferi yazilir cizilir...

Carmelo
01-06-05, 15:49
Bu aksam en yenı ve gercek transfer haberlerını kımınle ılgılendıgımızı yazarım.

Volkanus
01-06-05, 15:49
Ragıp'ın transferinde sorun çıkmış.Açıkcası gelsede olur gelmesede.Zaten gelirsede yedek oturacak.

LuisFigo
01-06-05, 15:54
Ragıp'ın transferinde sorun çıkmış.Açıkcası gelsede olur gelmesede.Zaten gelirsede yedek oturacak.

ragip su an istanbulda arkadasim,lig tv de gösterdiler imza atacak

Volkanus
01-06-05, 16:03
Demin uçankuşta okudum.sakaryaspor ile olan sözleşmesine bir madde koydurmuş.Bir miktar para verilmesi gerekiyormuş sakaryaya.Gerçi oda sorun yok diyor ama bizim kulüpte küçük şeyler bile sorun olabiliyor,özellikle para konusunda.Neyse hayırlısı olsun.

chagdash
01-06-05, 16:45
valla ya adam kontrat imzalamış habere bak :) ulan amma kolpacı bu star ya adamlar ne sallıyacaklarını şaşırdılar işe bak:)

soprano79
01-06-05, 18:33
Arkadaşlar Ersen Martin'den sanırım vazgeçmişiz 2 milyon euro istiyorlar çok fazla bu. İyi de oldu almadığımız aslında.
Ragıp yarın imzalıyor, kaynak : Lig TV
Ayrıca ciddi bir şekilde Kluivert, İnsua , Ünal Aysalı devreye sokarak interli Emre ile bir de Montpelier'den bir gurbetçi genç ile ilgileniyormuşuz. Kaynak: Lig TV

Volkanus
01-06-05, 18:57
Ersen martinin transferini düşünmek bile hata.Takımda 6 forvet varken (Hakan,necati,ümit,hasan,cafercan, mülayim) onlardan daha üstün niteliklere sahip olmayan birinin gelmesi takımda isyan yaratır.

uA_10
01-06-05, 19:21
Ersen martinin transferini düşünmek bile hata.Takımda 6 forvet varken (Hakan,necati,ümit,hasan,cafercan, mülayim) onlardan daha üstün niteliklere sahip olmayan birinin gelmesi takımda isyan yaratır.

çok doğru :bagir:

Cem Bom
01-06-05, 20:29
Oha... :lol:

Mert Baydur
01-06-05, 20:45
valla ya adam kontrat imzalamış habere bak :) ulan amma kolpacı bu star ya adamlar ne sallıyacaklarını şaşırdılar işe bak:)

tamamen kolpa haber

LuisFigo
01-06-05, 21:04
ersen martin istanbul,istanbul diye yanip tutusan bir kazmadir..derdi sadece gece hayati vs ,öylelerinden bize hayir gelmez... 2 adet var zaten ,ümit karan ve volkan

ÖNDER RB
01-06-05, 21:13
cafercanın özellikle mülayimin forvetle ne alakası var acaba

yanlış anlaşılmasın ersanı istediğim falan yok. forvet olarak süratli ve bitirici vuruşu iyi bir yabancı alınmalı.

M.Yasin Cakmak
01-06-05, 21:18
Hakan varken Ersen lüzümsuz. Önder abinin dediği gibi süratli ve bitirici vuruşu iyi bir forvet alınmalı.

Saviola mesela :)

LuisFigo
01-06-05, 21:19
benim gönlümdeki aslan interli martins ,onu alirsak 10 sene forvet aramayiz

ScHenKaL
01-06-05, 21:25
Ama arkadaşlar şunu da unutmayalım...Pierre ,Nac Breda ile yaptığı sözleşmeye şu maddeyi de eklemiş....

''Sezon başlayana dek daha iyi bir teklif alırsam,sözleşmeyi feshedebilirim.''

UmBeRtO GS
01-06-05, 21:28
Ama arkadaşlar şunu da unutmayalım...Pierre ,Nac Breda ile yaptığı sözleşmeye şu maddeyi de eklemiş....

''Sezon başlayana dek daha iyi bir teklif alırsam,sözleşmeyi feshedebilirim.''

Bunu nereden öğrendin Pierre kendi mi söyledi ya da Nac yetkilileri mi söyledi? Yoksa Star'da mı okudun?

ScHenKaL
01-06-05, 21:29
Kaynak: KanalTurk...

JackDaniels
01-06-05, 21:35
Ersen Martin yerine ben İorfa'yı tercih ederim...

Adam kazmanın en önde gideni....

İnşallah alamayız...

JackDaniels
01-06-05, 21:47
3-4 sene öncesine kadar hep G.Saray'ın kapı önüne koyduğu futbolcularla fenerin adı anılırdı 3-4 senedir tam tersi oldu....

Revivo,Baliç,Abdullah, bunlar geldide ne oldu?

chagdash
01-06-05, 23:29
alalalala arkadaşlar yok böle birşey tamamen kolpa yahu saçma sapan bir star klasiği işte

zidane38
02-06-05, 00:41
bence de ersen martine gerek yok.bir de az bir parayla da alınmaz şimdi o.o paraya daha yetenekli ve genç oyuncular alınabilir.
hem ben forvet alınacaksa yabancı bir forvet alınmasını tercih ederim.son vuruşları iyi olan,süratli,adam geçebilen, yani bizde olmayan cinsde bir adam alınsa iyi olur.

Leotheking
02-06-05, 00:49
Van Nistelroy olabilir mesela.... :lol:

zidane38
02-06-05, 00:55
bence henry olsun yok yok sheva olsun.neyse ikisi bir olsun.almışken ikisini bir alalım. :)

ÖNDER RB
02-06-05, 02:44
vieri ile her konuda anlaşmışız. interle de büyük ihtimal ayrılıyormuş vieri. son dakikada kıllık yapmasa bari inter. site figodan sonra vieri ile de anlaştı yazıyor bizim için.

kaynak italyanın önemli spor sitelerinden goalitaliano

www.goalitaliano.com

tyisik
02-06-05, 02:55
vieri ile her konuda anlaşmışız. interle de büyük ihtimal ayrılıyormuş vieri. son dakikada kıllık yapmasa bari inter. site figodan sonra vieri ile de anlaştı yazıyor bizim için.

www.goalitaliano.com

simdi balonmu ciddimi bu haber site acilmiyor sayfa bulunamiyor ama balonu bile guzel oluyor bu haberlerin

Parma Maniac
02-06-05, 03:36

www.goalitaliano.com

simdi balonmu ciddimi bu haber site acilmiyor sayfa bulunamiyor ama balonu bile guzel oluyor bu haberlerinsazan 1 :D

tyisik
02-06-05, 04:17

www.goalitaliano.com

simdi balonmu ciddimi bu haber site acilmiyor sayfa bulunamiyor ama balonu bile guzel oluyor bu haberlerinsazan 1 :D

hemde en buyugunden aslinda kimse okumadan edit yapmak lazimdi

gian
02-06-05, 10:55
Sakaryaspor’lu Ragıp Florya’da
Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı Sakaryasporlu futbolcu Ragıp Dasdağ, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geldi.

AA
Güncelleme: 14:43 01 Haziran 2005 Çarşambaİstanbul - Tesislere gelişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ragıp, “Hedefleri olan bir camiaya geliyorum, mutluyum. Arkadaşlarla forma yarışına gireceğiz. Kim faydalı olursa formayı giyecek” dedi.

Sportif direktör Bülent Tulun ile görüşeceğini kaydeden Ragıp, “Sözleşmemde bonservisimle ilgili küçük bir madde var. Sakaryaspor’dan ayrılırsam, kulübüme bir miktar para ödeneceği konusunda bir madde bulunuyor. Bunu kulübüme fayda sağlamak için ben koydurtmuştum. Küçük bir rakam ve sorun olacağını sanmıyorum” diye konuştu.

Ragıp, Bülent Tulun ile görüştükten sonra tesislerden ayrıldı. Resmi sözleşmenin ne zaman yapılacağının daha sonra açıklanacağı öğrenildi.

------------

Gecmis olsun Ragıp; bizde nerde kücük de olsa para..Transferin yattı demektir :lol:

gian
02-06-05, 11:05
Kluivert'i alalım

Galatasaray yeni sezonda takımı çalıştıracak hocasını belirledikten sonra, tamamen transfere odaklandı. Sarı-Kırmızılılar'ın son yönetim kurulu toplantısında da ana gündemi bu konu oluşturdu. Başkan Özhan Canaydın, ne düşündüklerini öğrenmek istediği yöneticilere, 'Herkes kafasındaki onbiri karşıdaki tahtaya yazsın' dedi. Bütün yöneticiler birbiri ardına görüşlerini ve düşlerini süsleyen isimleri açıkladılar. Yazıldı, çizildi. Gündeme birçok futbolcu geldi.

Tümer de var

En çok konuşulan isimler ise Kluivert, Figo, Rui Costa, İnsua gibi yıldızlar oldu. Hamit ve Halil Altıntop, Emre Belözoğlu, Kayserisporlu Ergün ile Montepeiller formasını giyen 21 yaşındaki Fatih Atık da gündeme geldi. Sol kanat için Tümer Metin ve Ahmet Yıldırım isimleri geçti. Toplantı sonrasında yöneticilerin büyük bir bölümü Mondragon, Hamit Altıntop, Song, Tomas, Ergün, Ribery, Conceiçao, Figo ya da Emre Belözoğlu, Necati, Halil Altıntop ve Hakan Şükür onbirinde birleşti.

Şükür yedeğe

Bu onbir oluşturulurken, sağ beke genç yıldız Arda'yı koyan, Hakan Şükür'ü ise yedeğe çeken yöneticiler de oldu. Sarı-Kırmızılılar, ancak böyle bir kadro kurulması halinde Galatasaray'ın şampiyonluğa gidebileceği ve Avrupa'da beklenen başarının yakalanabileceği görüşünü benimsediler. 21-22 kişilik bir takım oluşturmayı planlayan yöneticiler, geçmiş dönemlerdeki transfer çalışmalarına da eleştirisel bir şekilde yaklaştılar.

Yıldız şart

Toplantıda, sürekli bonservisi elinde olan ucuz futbolcu arayarak, çok zaman kaybettiklerini dile getiren Galatasaraylı idareciler, 'Bu çok yanlış. Geçmiş dönemlerde bunun cezasını çok çektik. Transfer konusunu kısa bir sürede halletmemiz gerekiyor. Hem şampiyon olabilmek, hem de taraftarımızla barış sağlamak için yıldız isimleri bir an önce kadromuza kazandırmamız şart. Ancak böylece hedefimize ulaşabiliriz' diye konuştular.

Bahri HAVADIR

02-06-05, 11:12
Bu ne biçim haber ya? Kluivert'i alalım diyor başlıkta haberin hiçbir yerinde Kluivert geçmiyor.

gian
02-06-05, 11:21
Geciyor abi; en cok konusulan isimlerin basında Kluivert geliyor demis :lol:

soprano79
02-06-05, 11:28
Kluivert'ın bildiğim kadarıyla bonservisi elinde. Yani talip olmamız doğrudur. İnşallah transfer ederiz benim çok beğendiğim bir forvet.

02-06-05, 11:30
Evet geçiyormuş hakikaten şimdi gördüm ama kimse ilk 11'e yazmamış onu :)

reallion
02-06-05, 11:52
tümer deniyor. alabilirmiyiz bari? ve gelmek ister mi?
ben Tümer'i çok severim.. Türkiye'de en beğendiğim hücuma dönük orta saha oyuncusudur. Keşke olsa.

Sovereign
02-06-05, 12:13
Takımın belki de en son transfer yapılması gereken bölgesi forvet hattı...

Üstelik bir adet olan yabancı hakkının da buraya kullanılması bana göre mantıksızlık.

Parma Maniac
02-06-05, 12:56
offf nasıl yalan haber, nasıl yalana haber.. şu herkesin hemfikir olduğu 11e bak.. 2 Altıntop, Figo ya da Emre, en çok konuşulan Kluivert.. ulan destekli salla biraz yahu.. :lol:

Deliormanlı
02-06-05, 13:00
Birkaç gün önce gazetelerde “P.V.Hooijdonk Galatasaray ile flörtte” türünde haberler çıkınca içimden “daha neler” dedim ve sonra Fesuphanallah” çektim.Haberin saçmalığı ve palavra oluşu daha ilk bakışta belliydi. Ne yazık ki G.Saraylı’lı diye geçinen spor yazarlardan biri de çıkıp “Ne Hooijdonk’u kardeşim” demedi. Daha da kötüsü yönetimden den kimse haberi yalanlamadı ve her zamanki gibi tepki vermediler. Canım her habere yönetimden açıklama mı gelecek diyebilirsiniz.Hayır bu o tür haberlerden biri değil.Olay ibrelik ve medyamızın rezil durumunu gösteren ve kimlerin güdümünde ve nasıl haber yaptığının acı örneği maalesef.

Bildiğiniz gibi geçen sene FB nin şampiyonluğunda PVH nın payı inkar edilemez ve PVH taraftarın sevgilisi oldu.Ama bu sene Daum la araları açıldı ve devre arası NAC Breda ile sözleşme yapması yönetimin canını sıktı.Halbuki PVH doğrusunu yaptı zira biliyordu ki sezon sonu gönderileceğini. Son olarak PVH nın Daum hakkında söyledikleri ve “salak” demesi bardağı taşırdı. Bunun üzerine FB yöneticileri kapalı kapılar ardında karar aldılar PVH nın ipini sonuna kadar çekmeye.Ama bu iş o kadar kolay değil,malüm Aziz Pierre FB taraftarın sevgilisi.Ama bir şeyler yapılmalıydı,öyle Aziz Başkanın olduğu yerde “Aziz Pierre“ olmaaaz! Devreye eski ve denenmiş metot “çamur at izi kalsın” ve böylece PVH nın prestiji yok edilecek. En kolay ve efektif yolu ne?Galatasaray ile adının bir arada anılması. Adam ne kadar sevilirse sevilsin adı Galatasaray ile anıldı mı işi bitmiştir.

Ve burada her zamanki gibi güdümlü medya devreye girdi ve yukarıdaki haberin medyada yer alması sağlandı,yani “PVH GS ile flörtte”. Hooijdonk’un taraftarın gönlünden silinmesi, onu antipatik yapılmasının daha etkili yolu olabilir mi? Tabi ki reaksiyon gecikmedi ve PVH tepkiler başladı.Arkası da gelecek.

Bütün yapılanlar garantiye alınsın diye bugün Akşam gazetesinde Alaettin Metin’in “PVH melek değildir” yazısı çıktı. A.Metin kim? FB yönetimlerin ve özellikle Aziz Yıldırım’ın has adamı ve medyada uzantısı,FB yönetimin medyada sözcüsü.Dikkat edin TV haberlerde bile AY gösterilirken arkasında Alaettin Metin’in yürüdüğünü görürsünüz. Ve bu adam bilmem kaç yıllık gazeteci diye geçer.

Görüyor musunuz gerçeklerden uzak ve daha da vahimi nasıl yanlı ve maksatlı haberler yapılıyor.İşte Türk spor medyasının bugünkü hali,hal-i pür meali.

Esasında bunlar hep bilinen şeyler ve ben bunları gülüp geçerdim ama burada Galatasaray’ın adı kullanılıyor.Ve başta ne yazık ki ne GS spor yazarlarından ne de GS yönetiminden herhangi bir tepki var.

gian
02-06-05, 13:35
Takımın belki de en son transfer yapılması gereken bölgesi forvet hattı...

Üstelik bir adet olan yabancı hakkının da buraya kullanılması bana göre mantıksızlık.

Ben Conceiçao gonderilirse, bir yabancı hakkının forvete kullanılması gerektigini düsünüyorum..

Artık soyle bitirici ozelligi iyi olan kaliteli forvetlere ihtiyacımız var..Pozisyona girip de degerlendirememe yuzdesi en yuksek takımlardan biriyiz..

UmBeRtO GS
02-06-05, 13:57
Mondragon, Hamit Altıntop, Song, Tomas, Ergün, Ribery, Conceiçao, Figo ya da Emre Belözoğlu, Necati, Halil Altıntop ve Hakan Şükür

Ya şu Canaydın iyiki sadece başkanımız, yönetimin bir de teknik direktörün işine karıştığını düşünsenize.
2 defans, 4 ortasaha, 4 forvet... :koptum:

Hala aynı palavraları sıkıyor, her sene üç yıldız alacağım palavralarıyla başta kaldı, 1 tane bile yıldız alamadı. Hala utanmadan herkes istediğini yazsın alacağız diyor. İnsanda biraz utanma olur yahu. Galatasaray taraftarı nasıl hala kanıyor bunlara aklım hayalim almıyor... Demekki bunlar başımızda 20 sene kalsa, her sene yıldız alacağız diyip hiç almasa ve 21. sene de bu sefer kesin yıldız alıyorum dese bizimkiler gene kanacak...

uA_10
02-06-05, 14:09
forvet alınmasını mantıksız buluyorum belki de şuan sıkıntısız olduğumuz tek yer.. tamam gol kaçırma rekoru kırdığımız doğru ama gol pozisyonu bulamamamız daha kötü olur...

ben ii bir orta saha tranferini daha mantıklı buluyorum

Cem Bom
02-06-05, 14:40
Birkaç gün önce gazetelerde ?P.V.Hooijdonk Galatasaray ile flörtte? türünde haberler çıkınca içimden ?daha neler? dedim ve sonra Fesuphanallah? çektim.Haberin saçmalığı ve palavra oluşu daha ilk bakışta belliydi. Ne yazık ki G.Saraylı?lı diye geçinen spor yazarlardan biri de çıkıp ?Ne Hooijdonk?u kardeşim? demedi. Daha da kötüsü yönetimden den kimse haberi yalanlamadı ve her zamanki gibi tepki vermediler. Canım her habere yönetimden açıklama mı gelecek diyebilirsiniz.Hayır bu o tür haberlerden biri değil.Olay ibrelik ve medyamızın rezil durumunu gösteren ve kimlerin güdümünde ve nasıl haber yaptığının acı örneği maalesef.

Bildiğiniz gibi geçen sene FB nin şampiyonluğunda PVH nın payı inkar edilemez ve PVH taraftarın sevgilisi oldu.Ama bu sene Daum la araları açıldı ve devre arası NAC Breda ile sözleşme yapması yönetimin canını sıktı.Halbuki PVH doğrusunu yaptı zira biliyordu ki sezon sonu gönderileceğini. Son olarak PVH nın Daum hakkında söyledikleri ve ?salak? demesi bardağı taşırdı. Bunun üzerine FB yöneticileri kapalı kapılar ardında karar aldılar PVH nın ipini sonuna kadar çekmeye.Ama bu iş o kadar kolay değil,malüm Aziz Pierre FB taraftarın sevgilisi.Ama bir şeyler yapılmalıydı,öyle Aziz Başkanın olduğu yerde ?Aziz Pierre? olmaaaz! Devreye eski ve denenmiş metot ?çamur at izi kalsın? ve böylece PVH nın prestiji yok edilecek. En kolay ve efektif yolu ne?Galatasaray ile adının bir arada anılması. Adam ne kadar sevilirse sevilsin adı Galatasaray ile anıldı mı işi bitmiştir.

Ve burada her zamanki gibi güdümlü medya devreye girdi ve yukarıdaki haberin medyada yer alması sağlandı,yani ?PVH GS ile flörtte?. Hooijdonk?un taraftarın gönlünden silinmesi, onu antipatik yapılmasının daha etkili yolu olabilir mi? Tabi ki reaksiyon gecikmedi ve PVH tepkiler başladı.Arkası da gelecek.

Bütün yapılanlar garantiye alınsın diye bugün Akşam gazetesinde Alaettin Metin?in ?PVH melek değildir? yazısı çıktı. A.Metin kim? FB yönetimlerin ve özellikle Aziz Yıldırım?ın has adamı ve medyada uzantısı,FB yönetimin medyada sözcüsü.Dikkat edin TV haberlerde bile AY gösterilirken arkasında Alaettin Metin?in yürüdüğünü görürsünüz. Ve bu adam bilmem kaç yıllık gazeteci diye geçer.

Görüyor musunuz gerçeklerden uzak ve daha da vahimi nasıl yanlı ve maksatlı haberler yapılıyor.İşte Türk spor medyasının bugünkü hali,hal-i pür meali.

Esasında bunlar hep bilinen şeyler ve ben bunları gülüp geçerdim ama burada Galatasaray?ın adı kullanılıyor.Ve başta ne yazık ki ne GS spor yazarlarından ne de GS yönetiminden herhangi bir tepki var.

Çok yerinde tespitler. Bravo.

02-06-05, 14:55
Gerets Conse kalsın demiş sanırım, yandık bu durumda.

Saunders
02-06-05, 15:21
Gerets Conse kalsın demiş sanırım, yandık bu durumda.

:kiskis:

tripotter
02-06-05, 15:27
GeretS herkes kalsın şimdilik, alayını kampa götürücem orada net kararımı vericem demiş.gençler de dahil

Parma Maniac
02-06-05, 15:38
GeretS herkes kalsın şimdilik, alayını kampa götürücem orada net kararımı vericem demiş.gençler de dahilçok doğru bi düşünce eğer böyle dediyse..

chivu
02-06-05, 18:37
Genç sağbek arda? :lol: :lol:

reallion
02-06-05, 18:38
GeretS herkes kalsın şimdilik, alayını kampa götürücem orada net kararımı vericem demiş.gençler de dahil

demekki iplememişler gerets'i.

tyisik
02-06-05, 19:24
hayret bu sene daha ortaya Hassalbank in ismi atilmadi yakinda oda gelecek olur hani Turk kiz arkadasi vardi ya o yuzden her yaz getirirz onu buraya:)

gian
02-06-05, 19:32
Gerets,

kesin eski hallerinden ötürü Hasan Şaş'a ve Hakan Şükür'e ilk baslarda uzun bir süre sans verecektir..

Gerets PSV'nin basındayken, Hasan ne top oynamıstı ama PSV'ye..Onu goren bir teknik adamın uzun sure Hasana sans vermemesinin imkanı yok..

Bize de yine cileli bekleyisler yani :)

Mert Baydur
02-06-05, 19:44
tümer deniyor. alabilirmiyiz bari? ve gelmek ister mi?
ben Tümer'i çok severim.. Türkiye'de en beğendiğim hücuma dönük orta saha oyuncusudur. Keşke olsa.

keske ama Tumer cok BJK hastasi bir herif

Volkanus
02-06-05, 19:50
Bence gerets önce conse ve hasan şaş'ın üzerine düşecektir.Genelde realden gelen oyuncular gittikleri takımlarda başrol oynarlar ama daha conseden tık yok.Gençlere çok fazla şans verebilirmi göreceğiz ama bence buna cesaret edemiyecek.Bu ligde şampiyonluğun yolu 10 numaradan geçiyor.yönetim artık figoyumu,rui costayımı, gallardoyumu, insuayımı alır bilmem ama alması şart.Almazsa ligde sancılı bir sezon daha bizi bekler.

Serkan1905
02-06-05, 19:54
http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=9644

haber göre Trabzonlu Emrah alinmis.

Serkan1905
02-06-05, 19:56
vay anasini sayin seyirciler, yukaridaki postum benim 1000. ci postum, bu topigin de 100. postu olmus. :)

Serkan1905
02-06-05, 19:59
burda da bir baska kaynak:

http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=112487

arkadas 26 yasinda.

Volkanus
02-06-05, 20:01
vay anasini sayin seyirciler, yukaridaki postum benim 1000. ci postum, bu topigin de 100. postu olmus. :) Emrah haberi doğruysa bu yönetim sonunda azıcıkda olsa iyi bir şey yapmış demektir.senide 1000.postundan dolayı kutluyorum.Bende 100. postu galatamın 100.yılındaki şampiyonluk gününe saklıyordum ama nasip değilmiş.

chagdash
02-06-05, 20:25
3 yıllık anlaşma yapılmış emrah la arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında benim için acayip sürpriz olmuştu ama eski futbolcumuz yuvaya geri döndü

Sovereign
02-06-05, 20:27
Haber kesin,Emrah yarın imza atacak.

Beleşe transfer,baldan tatlıdır...

Sağ kanat için alternatif olur...

Gerçi bize sol bek lazım ama...

LuisFigo
02-06-05, 20:29
yabanci transferi istiyorum ben,transfer yapmak icin sacma sapan adamlari takima doldurmasinlar,gecen sene bjk´nin halini gördük

Sovereign
02-06-05, 20:30
Sevgili dostlarım kocaman "Transfer" topiği ne işe yarıyor?

Orada zaten bu konuşuluyor.

Mert Baydur
02-06-05, 20:32
Imza atmis mi??

Parma Maniac
02-06-05, 20:36
Eric GeretS gelmese öyle umrumda olmazdı çok lakin tip olarak tam onun sistemine uyabilecek bir bek.. hayırlı olsun bence faydalı olur..

chagdash
02-06-05, 20:37
evet imza atmış 2+1 sanırım yarın resmi imzayı atıyormuş

Mert Baydur
02-06-05, 20:38

Sabri'den iyi degil bence

Ray52Lewis
02-06-05, 20:41

Sabri'den iyi degil bence

Cihan´in yerine aliniyor...
Bence de Emrah faydali olacaktir, ileri cikislari, isabetli ortalari ile, ancak defansif yönünü gelistirmesi lazim...

Hayirli olsun.

ÖNDER RB
02-06-05, 20:43
mert sabri bek değil ki

dediğiniz gibi bonservissiz kaçırılmayacak bir adamdı. cihan orta sahaya iyi yedek olur uğurla emrah sağ beki götürürler.

Volkanus
02-06-05, 20:59
Artık cihan asıl mevkisine ön liberoya çekilebilir.Böylelikle consenin yada ergünün yerine geçer.Bu da geçen yıla göre daha hızlı oynamak demek.Bir taşla iki kuş.

chagdash
02-06-05, 21:00
yahu okan yılmaz var arkadaşlar beşiktaş istiyormuş forvette çok oyuncu var ama okanı ben ezelden beri acayip beğenirim hep gs de hayal ettim şimdi bjk alırsa üzülürüm umarım bizimkilerde bişeyler yaparlar pek ümitli değilim ama bence alınmalı belkide yanlış bir tarnsfer olacak ama ben çok istiyorum bu adamı hep istemiştim belki ego tatmini olacak ama ben istiyorum bu adamı bunca forvete rağmen çünkü en z onlar kadar yetenekli ve eğer şans buluırsa çok iş yapabilecek bir forvet

Spree
02-06-05, 21:10
emrah'ın transferi gayet güzel olur.hücuma da destek vermesi açısından gayet olumlu bir tarnsfer.

okan yılmaz gibi gereksiz bir adama hiç gerek yok.dünyanın forveti var.illa forvet alıncaksa yabancı çok sağlam bir adam alınmalı.

02-06-05, 21:35
Emrah çok iyi bir transfer bu sene çok iyi bir çıkış yakalamıştı. Ayrıca Cihan'ın orta sahaya alternatif olması bakımından da önemli, bence Emrah çıkışını devam ettirirse milli takımın da vazgeçilmez sağ beki olur.

seyko
02-06-05, 21:50
http://www.galatasaray.org/images/home/back_414.jpg

:(

02-06-05, 22:20
Seni üzen nedir Cyba? Ragıp bu senenin en başarılı oyuncularından biriydi, Necati geldiğinde yıldız mıydı ne diye her şeye burun büküyorsunuz anlamıyorum.

seyko
02-06-05, 22:25
yaw adam gelmiş 27 yaşına, öyle ahım şahım bi futbol oynamadığını gördük (hele febe maçına o lucianoyu göz göre göre top havalanınca bırakması varya, deli oldum), üstüne para verdiysek yazık olur bence...

ScHenKaL
02-06-05, 23:05
ragıp bedelsiz geldi..

soprano79
02-06-05, 23:09
Emrah iyi bir sağ bek çok sevindim transferine. Bu sene yönetim ki bunda Bülent Tulun'un büyük katkısı var transferde çok hızlı ve iyiler, yerinde transfer yapıyorlar iyi bir gelişme yönetim adına, Aziz de 7 senede öğrendi başkanlığı :)

mte44
02-06-05, 23:29
Emrah bencede cok iii bi transfer bizim için,sağ bekte cok rahat oynar böylece cihan dan orta alanda yararlanırız.

chivu
02-06-05, 23:42
allahım nolur, cihandan forvet, stoper falan olarak faydalanalım da önlibero olarak faydalanmayalım. Yoksa yine çift önlbero oynamak zorunda kalırız. Defans teknikdeğil, bu teknik değil, topu da oyuna ben sokarım artık

bruno
02-06-05, 23:59
Emrah'in bize geldigi ilk donemdeki sansizligi genc ve tecrubesiz olmasinin yaninda Turkiye tarihinde biraraya gelmis en iyi kadronun icinde yeralmasiydi. Dolayisiyla devamli oynayamadi ama o kadroda yeralmasi bile potansiyelini gosterir ki bu sene cok da basariliydi.

Trabzon'un eninde sonunda anlasacagini dusunmustum ama bizimkilerin hizli davaranmasini kutluyorum. Arada bir dogruyu gorebiliyorlar sanirim.

zidane38
03-06-05, 00:36
Bence Emrah transferi çok doğru bir transferdir.en kötü olaya şöyle bakarsanız Cihan'a alternatif bir oyuncu aldık.hemde bedava hemde eski Galatasaray'lı.nerden baksan iyi transfer.
hayırlı olsun.
Ragıp da hayırlı olsun.inşallah faydalı olur.

vicente
03-06-05, 00:40
Cihana alternatif degil Cihandan iyi bir sag bektir bence en azından ortaları daha iyi.

Ragıpta istikrarı ve bunun yanında sakaryanın attıgı 50 golde 6 gol 6 asistle bende umut dogurdu.

İnşallah ikiside faydalı olur. Ama bu bedava oyuncu almanında sınırını iyi bilmek lazım kadroyu copluge cevirmiyelim sonra.

zidane38
03-06-05, 00:49
bence de Cihandan daha iyidir.ona sözüm yok.demek istediğim hiçbir şey olmasa en kötü Cihan'a bir alternatif olur.hem cihan içinde bu iyi olur.rekabet ortamında daha çok çalışır.
ama Emrah ilk on bire daha yakın.benim fikrim bu.

Mert Baydur
03-06-05, 01:06
Bence Emrah transferi çok doğru bir transferdir.en kötü olaya şöyle bakarsanız Cihan'a alternatif bir oyuncu aldık.hemde bedava hemde eski Galatasaray'lı.nerden baksan iyi transfer.

Ugur'a mani olmasin da

Parma Maniac
03-06-05, 01:10
bu arada Ragıp bu senenin en çok top çalan 2. oyuncusuymuş Aurelio'dan sonra..
ve 34 maçın 34ünde 90 dakika oynamış.. güzel şeyler bunlar..

chivu
03-06-05, 01:20
transferler şu bütçeye fena değil, lakin alınan ve adı geçen adamlar hep göbek. Açık ihtiyacı ihmal ediliyor. Israrla!

zidane38
03-06-05, 01:36

Ugur'a mani olmasin da
aklıma geldi bu olay da.ama artık Uğur takımda direk oynayabilecek seviyede.iyi çalışırsa bu abilerinden formayı kapmaması için hiçbir sebep yok.tabi hoca da şans verirse...

Namelessonegs
03-06-05, 03:11
Genclerbirligi macında Ugur'un ust uste kaldıramadagı goruldu 11'de oynamayı..Cok calısması lazım..O macta yaptıgı kritik hatalar cok basımızı agrıttı..Risklere girmenin anlamı yok su sıralar..Emrah transferi kesinlikle cok iyi..TS'yle iceride oynadıgımız her 2 macta da neler yaptıgını gostermisti..O macta ya Ayhana ne oldu diyoduk hepimiz ki Emrah harika marke edip, ve cok etkili ataklara katılarak, guzel ortalar yapmıstı..Ragıp'ın Sakarya'daki hocası cok olumlu sozler soylemis, umarım iyi cıkar her ne kadar 27 fln olsa da yas..

Namelessonegs
03-06-05, 03:23
Bir süredir Galatasaray'ın yakın takibe aldığı Milan'ın Portekizli yıldızı Rui Costa, İtalya'dan ayrılmak istemediğini açıkladı. Sarı - Kırmızılılar'ın bir yıllık kiralık önerisini geri çeviren yıldız futbolcu, gelecek sezon da takımında kalmak istediğini bildirdi. Fatih Terim döneminde Milan'a transfer olan Rui Costa, geçtiğimiz sezon ilk on birde çok az şans bulmuştu.

www.spor3.com

Sanırım Varan 1!!

tripotter
03-06-05, 05:10
Bir süredir Galatasaray'ın yakın takibe aldığı Milan'ın Portekizli yıldızı Rui Costa, İtalya'dan ayrılmak istemediğini açıkladı. Sarı - Kırmızılılar'ın bir yıllık kiralık önerisini geri çeviren yıldız futbolcu, gelecek sezon da takımında kalmak istediğini bildirdi. Fatih Terim döneminde Milan'a transfer olan Rui Costa, geçtiğimiz sezon ilk on birde çok az şans bulmuştu.

www.spor3.com

Sanırım Varan 1!!

balonlar erken patlamaya başladı..yüzde 0.1 lik olma ihtimalini düşünme zevkini bile yaşayamadık :lol: neyse biz haddimizi bilip ragıpla emrahın takıma faydasını-zararını tartışmaya devam edelim :agla:

bruno
03-06-05, 05:56
bu arada Ragıp bu senenin en çok top çalan 2. oyuncusuymuş Aurelio'dan sonra..
ve 34 maçın 34ünde 90 dakika oynamış.. güzel şeyler bunlar..

Ayni zamanda encok to kaybeden 2-3 oyuncudan biri. Futbolda istatiklere cok fazla inanmasamda...

gian
03-06-05, 09:22
Sabah'tan..

G.Saray'ın eski futbolcusu Ahmet Yıldırım ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Beşiktaş'tan ayrılan Ahmet, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Bu transfer gerçekleşirse mutlu olurum" şeklinde konuştu.

03-06-05, 10:01
Off ne Ahmet Yıldırım'ı ya Ergün kalsın daha iyi zaten yaşları da yakın.

Saunders
03-06-05, 10:29
Ahmet yıldırımmı yahu kadroyu şişirmekten başka bir işe yaramaz bu adam...

Sol bek falan olmaz bu adamdan çok ağır,e göbeğe koysan kötü dediğiniz conce bile bundan 2 gomlek ustundur...

Gereksiz olur.

03-06-05, 11:25
Bu futbolcuyla da ilgileniyormuşuz :

Hervé TUM

http://www.lequipe.fr/Football/photos/FootballImage17237.jpg

Metz'in forveti 26 yaşında Kamerunlu.

Parma Maniac
03-06-05, 11:42
geçen sene BJK'nin yaptığı hatayı yapacağız gibi bu ne yaa

chivu
03-06-05, 12:07
Şu takımda işe yaricak adam Fahri idi, Fahri dışında herkesi aldılar. 35 kişilik kadroyu ne yapacaklarsa.

Sovereign
03-06-05, 12:10
Yahu ne istiyorsunuz Cihan'dan?

Adam orta sahada oynadığı futbolla değil,sağ bek olarak gösterdiği performansla Milli Takım'a seçildi.

Ön liberoda oynadığı günlerde ne denli başarısız olduğunu,milleti çileden çıkardığını ne çabuk unuttuk.

Emrah iyi adamdır,hoş adamdır ama bir defans oyuncusunun asli görevi olan defansif özellikleri pek gelişmiş değildir.Bunu da gözden kaçırmayalım.

Saunders
03-06-05, 14:43
Emrah'ın transferiyle cihanı da yeni transfer olarak görebiliriz...

Ön liberoda beğendiğim bir oyuncu cihan...Çok abartılan aurelio dan bir eksiği olduğunu zannetmiyorum...

Fenerbahçe maçında hakan'a yaptığı asisti kolay kolay kimse yapamaz...

Emrah bence sırf bu yüzden bile çok önemli bir transfer....

Namelessonegs
03-06-05, 15:06
Arkadaslar bu haber sizi gulme krizinden öldürebilir, o yuzden uyarıyorum..Galatasarayla alakası yok ama bakın haber ne diyor? :lol:

Önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek isteyen ve bir de yıldız futbolcu arayışı içinde bulunan Trabzonspor’un İtalya’nın İnter takımında forma giyen Şilili ünlü forvet oyuncusu Recoba’nın şartlarını araştırdığı kaydedildi.

Bu futbolcunun durumunun uygun olması ve Trabzonspor’a gelmeyi kabul etmesi halinde transferinin gerçekleştirilebileceği dile getirildi..

www.spor3.com

Allahım oglen oglen deli gibi guldum..Heralde URUGAYLI RECOBA'NIN sahtesi Şili'de varmıs...hahahahaha :lol: :karisik:
Yürü be spor3 kim tutar seni...Bu arada diger bir komedi de BJK'nin Barca'nın ortasahası İniesta'yla anlasmaya yaklasması:D

Namelessonegs
03-06-05, 15:17
Valencia bir yıldız futbolcuyu daha renklerine kattı.. Hollanda'lı yıldız futbolcu Patrick Kluivert, İspanya Ligi takımlarından Valencia'ya transfer oldu

www.ajansspor.com

Gecmis olsun..Varan 2!

Ray52Lewis
03-06-05, 15:57
Emrah belirsizliği !..

Trabzonspor Basın Sözcüsü İbrahim Şahin, Galatasaray ile anlaştığını açıklayan sözleşmesi sona eren futbolcuları Emrah Eren'in takımda kalacağını söyledi..

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Şahin, Emrah Eren ile anlaşacaklarını söyledi. İbrahim Şahin, dün Galatasaray ile prensipte anlaşan Emrah Eren'in sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme yapmadığını belirterek, ''Emrah'ın Trabzonspor'da yapacağı çok şey vardır. Başka biryerle anlaşacağını sanmıyoruz'' dedi. Bordo-mavili takımla sözleşmesi biten Emrah'ın takımda kalmasını istediklerini ifade eden Şahin, ''Trabzonspor onu, o da Trabzonspor'u seviyor. Beğendiğimiz bir futbolcu kardeşimizdir. Emrah ile anlaşacağız'' diye konuştu. Emrah Eren'in transferinin büyük olasılıkla bu akşam sonuçlanacağı, futbolcunun Galatasaray ya da Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bugün imza atacagi söyleniyordu, bu saatden sonra yine elimizden kacirirsak bir Canaydin klasigi daha izlemis oluruz... :karisik:

Carmelo
03-06-05, 16:42
Ulan arkadas anlamadım gıttı be.
Ragıp'ı alıyoruz bu kım dıyosunuz , Emrah'ı alıyoruz bu kım dıyosunuz
Ulan bız aldıgımızda Necatı kımdı , Hasan Sas kımdı kı..

LuisFigo
03-06-05, 16:44
Ulan arkadas anlamadım gıttı be.
Ragıp'ı alıyoruz bu kım dıyosunuz , Emrah'ı alıyoruz bu kım dıyosunuz
Ulan bız aldıgımızda Necatı kımdı , Hasan Sas kımdı kı..

evet ,cok önyargili yaklasan arkadaslar var... barcelona,real madrid gibi bütcemiz var sanki...

Saunders
03-06-05, 16:46
Valencia bir yıldız futbolcuyu daha renklerine kattı.. Hollanda'lı yıldız futbolcu Patrick Kluivert, İspanya Ligi takımlarından Valencia'ya transfer oldu

www.ajansspor.com

Gecmis olsun..Varan 2!

ne varanı ne geçmiş olsunu...

Hala ruya aleminde yaşayan arkadaşlar var aramızda...

LuisFigo
03-06-05, 17:05
yönetimin kluivert gibi, costa,figo gibi futbolcularla temas halinde oldugunu dahi bilmeden o oyuncular baska takimla anlastiginda üzülüyoruz...

hem ilglensek bile tek secenekleri galatasaray degil bu futbolcularin,avrupada cok talipleri var...

LuisFigo
03-06-05, 17:06
bu arada luis figo´nun ya katar yada memleketi portekize gitme ihtimali varmis

Namelessonegs
03-06-05, 19:02
Ragıpın maclarını aramızda kimse seyretmeden yorum yapmamalı ama GS gibi bir klup 27 yasında kume dusen takımlardan adam begeniyosa burda biraz tuhaflık vardır..Gonul ister ki iyi cıksın,guzel oynasın vs..Bunun yanı sıra kluivert tarzi haberleri yonetimde sızdırıyor ama bu VARANların sebebi hem gazetelerin sıktıklarını patlatmaları hem de yonetim eger gercekten bu oyuncularla ilgileniyosa bizde patlaması..Dalmat,Figo,Petrov bi de Belda denen bi adamla ilgilendikleri biliniyomusmus...Bana kalırsa bu isimlerden en yakını ''belda'' olur...Adsız,sansız..benim sikayetim her sene insallah bu adam iyi cıkar diye beklememiz..Elin oglu Alex,Anelka placente hesapları yaparken, BJK'nin Kayseriden oyuncu alma cabaları ve Ragıpla orta sahada ne isler yaparız diye GS'nin dusunmesi, maeleself kuculmeye yol acıyor..Ekonomik durumun kotu olması yonunden hak verebilirim karsıt goruslere ama Ragıp soyle boyle valla bence iyi transfer fln diyen varsa daha performansını gostermeden, ona da bi kocaman ''helal olsun(!)'' derim

Namelessonegs
03-06-05, 19:04
Bu arada hayalleri olmayan insanlar,yok olmaya mahkumdur diye de bir soz var..Ne yapalım super yonetimiz sayesinde her sene hayal kurup,sonra krize giriyoruz.. :karisik: Bunun yanı sıra, Necati, dort buyuklere kok sokturen, Adana'da yıldızı parlayan ve tum takımları pesine takan bir adamdı keza hasan sas'da oyle..Ona gore degerlendirelim

murat1011
03-06-05, 19:28
Arkadaşlar alınan futbolcular iyi adamlar. Ayrıca kulubün hem mail hem de misyon olarak Türk oyuncularla birşeyler yapma isteğini göz önünde bulundurursak bu transferlerin doğru olduğunu görürüz. Evet yıldız trnsfer her zaman ilgi çeker ama sorarım bugün Real Madrid ne kadar başarılı diye. Biz Süper kupayı alırken kaç tane onların çapında yıldızımız vardı? Bence hep destek tam destek vererek bir yere gelebiliriz. Eleştiri yapıcı olmadıkça bir anlam ifade etmiyor. Duran saat bile günde 2 defa doğruyu gösteriyor, öyleyse niye olumsuzuz? Polyanacılık yapmıyorum ama bu takım icabında 14 yıl şampiyon olamadı ama sonrasında Türk'ün adını dünyaya bir kez daha duyurmadı mı? Herkeste bir tedirginlik herkeste bir şüphe...
Ayrıca Ali Sami Yen'i ne kadar dolduruyoruz da başarı bekliyoruz? Yada Trabzonlular sokaklara dökülüyor da biz yenilen hakkımızın üstüne ne yapabiliyoruz arkadaşlar?Gün birlik günü... :okey: Saygılar...

UmBeRtO GS
03-06-05, 19:44
Evet yıldız trnsfer her zaman ilgi çeker ama sorarım bugün Real Madrid ne kadar başarılı diye. Biz Süper kupayı alırken kaç tane onların çapında yıldızımız vardı? ...

Hagi, Emre, Jardel, Taffarel, Popescu
Bunlar da zaten Ragıp, Emrah ayarında futbolculardı değil mi?

Ray52Lewis
03-06-05, 19:55
Emrah belirsizliği !..

Trabzonspor Basın Sözcüsü İbrahim Şahin, Galatasaray ile anlaştığını açıklayan sözleşmesi sona eren futbolcuları Emrah Eren'in takımda kalacağını söyledi..

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Şahin, Emrah Eren ile anlaşacaklarını söyledi. İbrahim Şahin, dün Galatasaray ile prensipte anlaşan Emrah Eren'in sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme yapmadığını belirterek, ''Emrah'ın Trabzonspor'da yapacağı çok şey vardır. Başka biryerle anlaşacağını sanmıyoruz'' dedi. Bordo-mavili takımla sözleşmesi biten Emrah'ın takımda kalmasını istediklerini ifade eden Şahin, ''Trabzonspor onu, o da Trabzonspor'u seviyor. Beğendiğimiz bir futbolcu kardeşimizdir. Emrah ile anlaşacağız'' diye konuştu. Emrah Eren'in transferinin büyük olasılıkla bu akşam sonuçlanacağı, futbolcunun Galatasaray ya da Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bugün imza atacagi söyleniyordu, bu saatden sonra yine elimizden kacirirsak bir Canaydin klasigi daha izlemis oluruz... :karisik:

Demistim, beklenen gelisme oldu.. :kizgin:

Emrah, Trabzonspor'da kaldı..

Galatasaray ile dün prensipte anlaşan ve sözleşme imzalaması beklenen Emrah Eren, Trabzonspor'da kaldı.. Yıldız oyuncu, 3 yıl daha bordo mavili formayı giyecek..

Kulüp yönetim kurulu üyesi Murat Bozoğlu, yaptığı açıklamada, dün futbolcuyla prensipte anlaşan Galatasaray yönetimiyle görüştüklerini ve sarı-kırmızılı kulübün bu konuya iyi niyetli yaklaştığını belirterek, ''Emrah'ı kadromuzda görmek istiyorduk. Emrah da bize iyi niyetli yaklaştı ve 3 yıllığına anlaştık'' dedi. Bozoğlu, Emrah'ın bu gece geç saatlerde Trabzon'a geleceğini ve yarın resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Emrah'ın Trabzonspor'un 800 milyar liralık teklifini kabul ettiği ve bordo-mavili kulübün rakamda bir artış yapmadığı da kaydedildi.

Yok abicim yok, eski tas eski hamam, bunlar akillanmazlar... :kizgin1:

03-06-05, 20:08
Tek kelimeyle rezalet! Yahu adamlarda bir ton sağbek var zaten anlamıyorum bizimkilerin bu saflığını, CL'ye giderken bize para mı verecek sanki Trabzonspor?

LuisFigo
03-06-05, 20:23
hayirlisi olsun,belkide GeretS istemedi...

murat1011
03-06-05, 20:24
Arkadaşlar bence rasyonel düşünmek gerekiyor. Galatasaray yeniden yapılanıyor. Şuan Paf takım şampiyon ve gençlerimiz zehir. Tekrardan Avrupanın başına onamamız bence en az 5 yıl demek. Bu arada ise bize Türkiye şampiyonlukları yetmeli diye düşünüyorum.
Süper kupa konusunda ise söylemek istediklerim hiç yıldızımız yok doğrultusunda değildi. Sonuçta Popescu,Tafo,Hagi Ve Jardel(çok önemli yıldızsa şuan nerede) dünya çapında olduklarına katılsam da geri kalan takımı Galatasaray yaratmıştır. Fikrimce o Türk jenerasyon olduktanm sonra onu yeni yabancılarla takviye etmek kolaydır. Ama dediğim gibi biraz sabır ve beraberlik gerekiyor... :okey: Saygılar..

tyisik
03-06-05, 20:55
almak yada almamak onemli degil Emrahi daha iyisi bulunur herzaman ama son iki yildir anlastigimiz dedigimiz adamlar i ya baska klubun ricasi yada 10 lira icin almamamiz elin adami anelkayi alacam diyor biz balon derken adam maca cikiyor iyi yada kotu bir futbolcu ile anlastim dedinmi alacaksin o adami

soprano79
03-06-05, 21:10
Çok da şart değil Emrah zaten kendisi gelmekten vazgeçmiş yönetim silah zoruyla önüne sözleşme koyup imzalatacak değil arkadaşlar.

Volkanus
03-06-05, 21:53
Yönetim icraatsızlığına gene erken başladı.sen altyapından çıkmış oyuncunu ihtiyacında varken kaptırırsan kimi alacaksınki.Beyler biz bu senede gene havamızı alacağız galiba.Bunlar değil 10 numara, 0 numara bile alamazlar.

Saunders
03-06-05, 22:22
ne bu rica minnet olayı yahu böyle iş olurmu ya.

Ray52Lewis
03-06-05, 22:26
Gerets ne Emrah´in alinmasini istedi, ne de alinmamasini, bunu transferin gerceklesmeme seklini degerlendirince gayet net görebiliyoruz...

Altan transferinde de pürüz varmis, elde kaldi Ragip...

chivu
03-06-05, 23:15
La havle vela

Parma Maniac
03-06-05, 23:22
artık sadece gülüyorum ben..

hayır kardeşim iş bitmeden açıklamayın anlaştık 3 yıllığına diye yaa, bu kaçıncı.. ele rezil kepaze oluyoruz bunların umrunda değil.. imza atılmadan açıklama, sızdırma basına be adam..

Volkanus
04-06-05, 00:12
Demekki ragıbada trabzon ve ya gençlerbirliği talip olsa ( bjk ile feneri saymıyorum bile) onuda alamayacağız.Eskiden sadece fener elimizden oyuncu alırdı. Canaydınla beraber önce beşiktaş ,bu senede trabzon talip olduğumuz oyuncuları elimizden kaçırmaya başladılar.Gerçekten bu kandırılmışlık duygusundan bıktım artık.Açık açık biz transfer yapmayacağız , altyapıdan gelecek oyuncularla yolumuza devam edeceğiz deyin onada razıyım ama kandırılmaya hayır.Sanırım bunlar ethopyalı dagoyu alırsa ona bile şükretmemiz gerekecek.

M.Yasin Cakmak
04-06-05, 00:35
Sportif direktr üstüne basa basa ben anlaştım bitti o iş dedi hem de...

Emrah bizi kullandı ve parayı arttırdı kesin. Saf gene biz olduk. Helal. Azıcık umutlanma imkanı vermiyor bize yönetim.

vicente
04-06-05, 01:15
bence direk emrah'ın oyunu var ortada. şampiyonlar liginde oynıycakken banada garip gelmişti zaten bedava gelmesi. şimdi daha yüksek bir paraya şampiyonlar liginde oynar tabi gecerlerse ön elemeyi.

bizim yönetimin büyük bir takım yönetimine yakısmıycak sekilde kendilerini rezil edişini ise normal karsılıyorum artık.

şu rica lafınaysa ibrahim akını beşiktaşa bırakmamızdan beri acayip sinir oluyorum...

tripotter
04-06-05, 01:39
bence direk emrah'ın oyunu var ortada. şampiyonlar liginde oynıycakken banada garip gelmişti zaten bedava gelmesi. şimdi daha yüksek bir paraya şampiyonlar liginde oynar tabi gecerlerse ön elemeyi.

bizim yönetimin büyük bir takım yönetimine yakısmıycak sekilde kendilerini rezil edişini ise normal karsılıyorum artık.

şu rica lafınaysa ibrahim akını beşiktaşa bırakmamızdan beri acayip sinir oluyorum...

valla bugünkü ümit milli maçını izledikten sonra ibrahim akını beşiktaşa bıraktığımıza şükrettim :lol: şaka bir yana adam sanki ilk maçına çıkar gibi top oynadı..bir maçta bu kadar basit hata yapılırmı be kardeşim.ayrıca bugünkü son vuruşlardaki beceriksizliği ile Tuncayın rekorunu da zorladı baya.

Emrah konusuna gelince, adam takımı daha gelmeden sattı birde gelseydi vay halimize..böylesi daha iyi oldu.sonra çok pişman olur ama iş işten geçer artık. Trabzonu gereğinden fazla şişiriyorlar. Şampiyonlar ligi ön elemesinden bile çıkabileceğini düşünmüyorum ayrıca istemiyorum da.Bizi şampiyonlar liginin dışında bıraktıkları için bir kına yakmadıkları kaldı.

Namelessonegs
04-06-05, 02:48
Sonuçta Popescu,Tafo,Hagi Ve Jardel(çok önemli yıldızsa şuan nerede) dünya çapında olduklarına katılsam da geri kalan takımı Galatasaray yaratmıştır

Evet ama o zaman ki oyuncular en fazla 23 yasındayken transfer edildi ve gelisti.Aynı zamanda cogu Umit Milli oyuncusuydu ve gelecekleri parlaktı..Orn:Umit Davala, H.Unsal,Fakyel..Oyle 27'lik, 30'luk Anadolu takımı yıldızları gelmedi..

tripotter
04-06-05, 04:06
arkadaşlar bu haberi webaslandan aldım kaynak belirtilmemiş

Gerets, Martin Petrov'u istiyor!

Yönetim, Belçika'lı hocanın istediği Martin Petrov'un yanı sıra Figo, Kluivert, Dalmat ve Beliad'den birini transfer edecek. Maç kasetlerini izleyen Gerets, "Conceiçao kalsın, Saidou gitsin" dedi.

G.Saray yönetimi, teknik direktör sorununu Eric Gerets'le anlaşıp çözüme kavuşturduktan sonra transferde de atağa kalkmaya hazırlanıyor. İlk etapta takımın maç ve idmanlarının kayıtlı olduğu 30 kasedi incelemesi için Belçika'lı hocaya gönderen yönetim, listelerinde yer alan yabancı futbolcuların isimlerini de Gerets'e bildirdiler. Listedeki futbolcular Figo, Kluivert, Dalmat ve Belaid.

Petrov'u mutlaka alın

Transfer için 10 milyon dolar bütçe belirleyen Galatasaraylı yöneticiler, Gerets'in "mutlaka alınsın" dediği Wolfsburg'un Bulgar orta saha oyuncusu Martin Petrov'u 10 numara olarak listenin başına yerleştirirken, Belçikalı hocaya 4 futbolcunun ismini verdi. Real Madrid ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Luis Figo, Inter'de oynayan Fransız Dalmat, Hollandalı golcü Kluivert'ın yanı sıra, Fransız Belaid, Gerets'e önerilen isimler.

Conceiçao kalsın

Yöneticiler, Mondragon, Ribery, Song ve Tomas'ın takımda kalmasından yana fikir birliğine vardı. Maç kasetlerini izleyen Gerets'in, "Conceiçao kalsın, Saidou'yu gönderin" dediği öğrenildi. Bunun üzerine yapılan toplantıda yöneticiler, "Takıma yön verecek bir 10 numaraya ihtiyacımız var. G.Saray ismini kullanarak bu eksikliğimizi gidermeliyiz" dedikleri ve orta sahaya süper bir yıldız transfer etmek için çalışmalara başladıkları öğrenildi.

Namelessonegs
04-06-05, 06:06
Bülent Tulun ayrıca, Çaykur Rizespor Kulübü ile futbol şubesi sorumlu yöneticisi Fatih Gökşen'in Fahri'nin transferi için görüştüğünü anlatarak, ''Gökşen, yönetim kuruluna bu futbolcunun bonservis bedelinin 2 milyon dolar olduğunu belirtti. Ancak yönetim bunu çok buldu ve şu anda bu bonservis bedelini ödeyemeyeceğini bildirdi, o yüzden Fahri ile ilgilenmiyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı. :bagir:

www.spor3.com...

Daha neler gorcez nelerrr!!

Volkanus
04-06-05, 11:34
Bu yönetimin veya başkanın büyük futbolcu alacak çapı yok.Biz nekadar petrov,rui costa ,figo dersek diyelim bunların onlarla konuşacak cesareti bile yok.Yapacakları tek şey milleti uyutmak.

Carmelo
04-06-05, 12:51
Ya bır kerede bılmeden konusmayın kardesım ya.
Emrah serefsızlıgın onde gıdenıdır ıspatlamıs da oldu..
Carsamba gunu sıze gelebılırım dıye haber yolladı.
Bızım yonetımde garantı para 600 mılyar + mac basına bır mıktar belırledı.
Emrah'da tekrar Trabzon'a donerek esyalarımı toplayıp geleyım dedı.
######## gıtmıs dunde Trabzon'a ımzalamıs bırde utanmadan bızım yonetıcılere
sızı kandırdım , ben fenerlıyım sıze gelırmıyım lan dıye mesaj yollamıs.
Serefsızın evladı.

Carmelo
04-06-05, 12:54
Fahrı Tatan'a 2 mılyon dolar bonservıs bıctıler.
Gorusmeler durmus durumda su anda.

Onur1905
04-06-05, 12:56
2 milyon dolar!!! Çüşşşş....

Sonra diyorlar ki yabancı hakkı düşürülsün.

04-06-05, 12:57
Bir de şey demiş hatta Emrah nanik :lol:

LuisFigo
04-06-05, 14:35
Bir de şey demiş hatta Emrah nanik :lol:

:lol:

neyse ya bosverelim su salak adamlari,altyapimizdaki gencleri alalim a takimina,2 milyon dolari fahriye verecegimize altyapiya yatirim yapalim

04-06-05, 15:26
Altan ile kesin olarak anlaşılmış sanırım menajeri de kendisi de açıklama yapmış.

kara01
04-06-05, 15:49
ersen martin le ilgilenme yokmus:

G.Saray Sportif Direktörü Tulun, Denizlisporlu futbolcuyla hiçbir şekilde ilgilenmediklerini belirtirken, Ç.Rizesporlu Fahri'den vazgeçtiklerini söyledi.

GALATASARAY Kulübü Sportif Direktörü Bülent Tulun, Denizlisporlu Ersen Martin ile hiçbir şekilde ilgilenmediklerini söyledi. Yeni teknik direktör Eric Gerets'in imza töreninden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tulun, "Ersen, kulübüyle mukavelesi devam eden bir oyuncu. Kendisiyle hiç konuşmadım ve hiçbir şekilde talebimiz de olmadı" dedi. Tulun, Konyasporlu Altan ile anlaştığını, ancak daha sonra ikinci bir menajerin ortaya çıkıp hak iddia ettiğini söyledi. Altan'a ‘İşini hallet öyle gel’ dediklerini belirten Tulun, ‘Birden fazla menajer ile görüşmeyiz’ dedi.

Tulun, Fahri için Ç.Rizespor'un 2 milyon dolar bonservis bedeli istemesi nedeniyle, bu oyuncunun transferinden vazgeçtiklerini belirtti. Yabancı oyuncu transferine de değinen Tulun, "Matematiksel olarak yabancı almaya hakkımız yok. Ancak, elimizdeki yabancılardan giden olursa transfer yaparız" dedi.

vicente
04-06-05, 16:27
Fahri 2 milyon dolar?
Yok artık ....... Ali Sami.

Namelessonegs
04-06-05, 16:31
Ya bır kerede bılmeden konusmayın kardesım ya.
Emrah serefsızlıgın onde gıdenıdır ıspatlamıs da oldu..
Carsamba gunu sıze gelebılırım dıye haber yolladı.
Bızım yonetımde garantı para 600 mılyar + mac basına bır mıktar belırledı.
Emrah'da tekrar Trabzon'a donerek esyalarımı toplayıp geleyım dedı.
* gıtmıs dunde Trabzon'a ımzalamıs bırde utanmadan bızım yonetıcılere
sızı kandırdım , ben fenerlıyım sıze gelırmıyım lan dıye mesaj yollamıs.
Serefsızın evladı.

Peki sen bunu nerden biliyosun?

chivu
04-06-05, 16:35
Fahri 2 milyon dolar?
Yok artık ....... Ali Sami.

:dislek1: :koptum:

Namelessonegs
04-06-05, 16:41
“Figo için paramız yok”
Turgay Kıran, Luis Figo’yu almak için paralarının olmadığını söyledi.

Basın sözcüsü Turgay Kıran, Real Madrid'in serbest bıraktığı Figo için kesenin ağzını açtıklarını ancak bir Arabistan kulübünden 11 milyon euro teklif aldığını belirterek, "Biz 4 milyon euro verebilirdik. Ancak o büyük ihtimalle Manchester United formasını giyecek'' diye konuştu.

www.spor3.com

Yonetimin sovu devam edicek..to be continued:)))))

Sovereign
04-06-05, 16:46
Aynı tas aynı hamam...

Diyelim ki Emrah bu işi fiyat arttırmak için yaptı.Peki be salak mısın kardeşim,iş kesinleşmeden,imza atılmadan "3 senelik anlaşma yaptık" diye açıklama yapıyorsun?Ya da madem anlaştın,attırsana imzayı anında.

Hiç mi ders almadınız Önder,Fatih Sonkaya vs. işlerinden.

Tamamen kepazelik...

ÖNDER RB
04-06-05, 17:12
Biz 4 milyon euro verebilirdik. Ancak o büyük ihtimalle Manchester United formasını giyecek'' diye konuştu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Namelessonegs
04-06-05, 17:19
3 yıllık imza
"Biz geçtiğimiz sezon, İbrahim Yavuz ile anlaştığımızda siz istediniz diye transferden vazgeçtik ve bu oyuncuyu siz aldınız. Anlayış gösterme sırası sizde. Emrah, Şampiyonlar Ligi için bize lazım" diyen Bozoğlu'nun sözleri üzerine Canaydın'ın Trabzonsporlu yöneticiye Emrah'ın transferinden vazgeçtiklerini söylediği kaydedildi. Genç oyuncunun 850 milyar lira alacağı ve her yıl enflasyon oranında artış yapılacağı belirtilirken, Emrah bugün 3 yıllık mukavele imzalayacak

www.webaslan.com

Bakınız super yonetimiz dustugu komik durumu gene FAAAEERRRRRR PLAAAAY felsefesine sıgınarak kapamıs:)))))

ÖNDER RB
04-06-05, 17:22
fahri için 2 milyon euro isteyecek tabi adamlar. anadolu kulüplerinden büyük takıma gelebilecek en vasıflı adam fahri. bu adamı alabilirsek conceicaonun yerini doldurabilir. conceden edilecek tasarrufta fahrinin bonservisini haydi haydi çıkarır.

ragıp konusuna gelince 27 yaşına kadar ismi cismi duyulmayan futbolla en ilgili adamın bile varlığını bilmediği herhangi bir futbol kalitesi olmayan adam 1 senelik performansına bakılarak galatasaray gibi bir takıma alınmamalı. tam bizim yönetimin vizyonuna uygun bir transfer olmuş.

bakın görün altanı da almamız mucize. altan gibi bir adamın bu ligde kesin talibi çıkar talibi olan herhangi bir futbolcuyu bu yönetimin almayı becermesi henüz görülebilmiş bir hareket değil.

atilla birlik boşta talibi de yok gözüküyor büyük bir hamle ile almayı becerebilir ancak bizimkiler.

ScHenKaL
04-06-05, 18:07
Galatasaray Altan'a imza attırdı

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/1479altan.jpgMenajerinin araya girmesiyle sorun yaşayan Konyaspor'lu futbolcu Altan Aksoy, bugün Galatasaray Kulübüne gelerek sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar...

Sarı-kırmızılı kulübün sportif direktörü Bülent Tulun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, prensip anlaşmasına vardıkları Altan'ın iki menajerinin ortaya çıktığını vurgulayarak, ''Biz kendisine 'Bu sorunu aş gel' dedik. Sorun giderilince sözleşme imzaladık'' dedi.

Orta sahada görev yapan Altan, 29 yaşında. Tulun, kendileriyle el sıkışmasına rağmen dün Trabzonspor ile anlaşan bugün de sözleşme imzalayan Emrah'ın durumu için de, ''Hayırlı uğurlu olsun. Bana bende oynayacak oyuncu lazım. Kendisi gönlü nerede oynamak isterse oraya gidebilir'' diye konuştu.

www.internetspor.com

ScHenKaL
04-06-05, 18:09
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/emrah.jpgGalatasaray örnek takım oldu

Trabzonspor ile Galatasaray arasında Emrah Eren'in transferi tam bir centilmenlik örneği oluşturdu. Ve bu durumda Galatasaray ayakta alkışlandı.

Trabzonspor ile Galatasaray arasında Emrah Eren'in transferi konusunda tam bir centilmenlik örnegi sergilendi.

Karadeniz ekibi ile yaptığı görüşmede alacağı parada anlaşamayıp önceki gün menaceri aracılığıyla söz kesen ve dün imza atması beklenen Emrah Eren, Bordo-Mavili yönetici Murat Bozoğlu'nun girişimleri ile yeniden Trabzonspor'a döndü. Emrah'ın Galatasaray ile anlaşmasının ardından Bozoğlu'nun hemen Özhan Canaydın'ı aradığı bildirildi.

"Biz geçtiğimiz sezon, İbrahim Yavuz ile anlaştığımızda siz istediniz diye transferden vazgeçtik ve bu oyuncuyu siz aldınız. Anlayış gösterme sırası sizde. Emrah, Şampiyonlar Ligi için bize lazım" diyen Bozoğlu'nun sözleri üzerine Canaydın'ın Trabzonsporlu yöneticiye Emrah'ın transferinden vazgeçtiklerini söylediği kaydedildi.

Genç oyuncunun 850 milyar lira alacağı ve her yıl enflasyon oranında artış yapılacağı belirtilirken, Emrah bugün 3 yıllık mukavele imzalayacak.

---------------------------------------------------------------------------------------
Yeter be centilmenlik centilmenlik!!! :bagir:

gian
04-06-05, 18:18

Gülsem mi aglasam mı bilmiyorum..

Bulent Tulun ben futbolcuyla anlastım, ama sonra klup baskanları arasında ne konusuldu bilmiyorum demis..

Canaydın :alkis:

Bu arada simdiden Gerets'in agzından zamanımız var, tüm oyuncular kalsın, 31 Agustosa kadar vaktimiz var haberleri yaptırmaya basladılar güdümlü muhabirlerine..

Tebrikler :alkis:

uA_10
04-06-05, 18:18
her sene bu cetilmenliği yapmasak olmaz sanki... bu neya hersene birilerine centilmenlik yapıyoruz ama kimse bize karşı aynı hoşgörüyü göstermiyor...

zaten yakında fair play den sonra centilmenlik ödülü de alacak bu yönetim ;)

ScHenKaL
04-06-05, 18:42
http://www.webaslan.com/images/haber/2003/Dhorasoo001.jpgListede Dhorasoo var!

Galatasaray yönetimi, üst üste yaptığı transfer toplantılarında, yüzlerce oyun kurucunun kasetlerini izlerken, özellikle iki aday ön plana çıktı. Bu futbolcular, Milan'da forma giyen Fransız yıldız Vikash Dhorasoo ve Paris Saint Germain'in Tunuslu orta alan oyuncusu Selim Benachour. İki oyuncunun da peşinde olan sarı-kırmızılı yöneticiler, hazırlayacakları raporu teknik direktör Gerets'e sunarak transfer için harekete geçecekler.

DEPORTIVO DA İSTİYOR
Sarı-kırmızılıların listesinde ilk sırada yer alan Dhorasoo; 1973 doğumlu, 1.68 boyunda ve 63 kilo. Tunuslu Benachour ise 1981 doğumlu, 1.70 boyunda ve 73 kilo. İspanyol ekibi Deportivo La Coruna'nın da Dhorasoo'- ya resmi teklif yapması nedeniyle sarı-kırmızılılar ellerini çabuk tutmak istiyor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Dhorasoo çok yaşlı ama Benachour olabilir...

gian
04-06-05, 18:43
Dhorasso PSG ile anlastı bildigim..

Yoksa ilaçtır kendisi bizim icin..

Namelessonegs
04-06-05, 20:37
Bizi Canaydın oyle bir zehirledi ki hic bir ilac deva olmaz gian..Geciniz..Zaten alamadılar...Faeer play taktiktir..Beceriksizliklerini örtüyorlar!

chagdash
04-06-05, 23:21
yahu dhorasso sol açık değil mi ne gereği var sol açığa bizim bir 10 numara ve sol beke ihtiyacımız var bu yüzden dhorasso ilaç olmaz biz riquelme veya d'alesandro yu alalım (olaya bak ben bunu göremem bunu biliyorum)

Parma Maniac
04-06-05, 23:25
Dhoraso'o mükemmel bir supporterdır ve gördüğüm en underrated adamlardan biridir futbolda.. öyle eli belinde sahada gezen supporter'lardan da değildir savunmada.. keşke onu alabilme gibi bi şansımız olsa..

ÖNDER RB
05-06-05, 00:11
Dhoraso'o mükemmel bir supporterdır ve gördüğüm en underrated adamlardan biridir futbolda.. öyle eli belinde sahada gezen supporter'lardan da değildir savunmada.. keşke onu alabilme gibi bi şansımız olsa..

eh be emre şuna gerçek değerini bulamayan desen de herkes anlasa :)

Parma Maniac
05-06-05, 00:56
nba forumlarından kaldı bu overrated-underrated olayı.. işte gerçek değerini bulamamış oyuncu diyeceğimize underrated deyip atıyoruz orda, yapışıyor sonra ağzımıza.. doğrudur konuşmamak lazım böyle..

vicente
05-06-05, 01:49
Dhoraso harika bir oyuncudur ama nerde? bu oyuncu hakkında haber yapabilen gazeteciyi yaratıcılığı için kutlamak lazım..

kara01
05-06-05, 12:47
bir isim daha hurriyetten :D

http://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,196612,00.jpg

10 numaralı Aslan

Bayram AYDIN

Sarı kırmızılılar, yaklaşık 1 yıldır peşinde oldukları 33 yaşındaki futbolcu için Gerets'in de onayını aldı. Bonservisi elinde olan Sırp futbolcunun, önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Saidou'nun yerine

G.Saray, Hagi'nin futbolu bırakmasından sonra eksikliğini hissettiği 10 numarayı sonunda buldu. Yabancı kontenjanı dolu olduğu için Malatyaspor'a kiralanan Saidou'yu göndermeyi planlayan sarı kırmızılılar yerine orta sahaya kaliteli bir oyuncu ile takviye yapmak istiyor. Listedeki isimlerin başında ise, Yunanistan'ın Olympiakos takımında forma giyen 33 yaşındaki Sırp futbolcu Predrag Djordjevic yer alıyor.

Hagi çok istemişti

Son Denizlispor maçının ardından görevi bırakan Gheorghe Hagi'nin "lider oyuncu" dediği ve sarı kırmızılıların yaklaşık 1 yıldır görüşme halinde olduğu Djordjevic'e yeni teknik direktör Eric Gerets'ten de onay çıktı. Belçikalı hocanın olumlu görüş belirtmesinden sonra Sırp futbolcu ile bir görüşme daha yapan sarı kırmızılılar, prensip anlaşmasına vardılar. Djordjevic'in önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceği belirtildi.

Altan imzayı attı

Olympiakos'ta forma giyen Djordjevic, 2003-04 sezonunda Yunanistan'da en iyi yabancı futbolcu seçilmişti. Ancak, geçtiğimiz sezon ünlü Brezilyalı futbolcu Rivaldo'nun transfer edilmesiyle 2. planda kalan Sırp futbolcu, yalnızca Avrupa kupası maçlarında forma şansı bulabilmişti. Kulübü ile sözleşmesi sona eren Djordjevic'in bonservisinin elinde olduğu ve G.Saray'a imza atmaya hazır olduğu belirtildi. Öte yandan Konyaspor’dan alınan Altan, dün resmi sözleşmeyi imzaladı.

Adı Soyadı : Predrag Djordjevic

Ülkesi : Sırbistan-Karadağ

Doğum Tarihi : 04.08.1972

Boyu : 1.83 m

Kilo : 72 kg

Mevkii : Orta saha

Takımı : Olympiakos

must1
05-06-05, 13:34
adam 33 yasinda... baska diyecek bir sey yok :>

gian
05-06-05, 13:53
Djordjevic su maddi durumda alabilecegimiz en iyi adamlardan biridir..

Gelecege yatırım yapmıyoruz ki, 33 yasında olmasını takalım.. 2 sene gecis döneminde katkı yapsın yeter..

Spree
05-06-05, 14:25
2 sene gecis döneminde katkı yapsın yeter..
bir başka deyişle özhandan kurtulma dönemi :)
allah bize o günleri gösterirse tabi.

gian
05-06-05, 18:28
Bülent Korkmaz’a jubile teklifi
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Geleneksel Pilav Günü’nde yaptığı açıklamada, durumu henüz kesinlik kazanmayan kaptan Bülent Korkmaz’a jübile önerisinde bulunacaklarını söyledi.

AA
Güncelleme: 16:02 TSİ 05 Haziran 2005 PazarİSTANBUL - Canaydın, Bülent’e jübile maçı yapma isteklerini ileteceklerini dile getirerek, “Eğer kabul ederse güzel bir şekilde vedalaşırız” dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yeni sezon için toplam 4 yerli ile 1 veya 2 de yabancı oyuncu almak istediklerini söyledi.

Canaydın, “Şu an 2 yerli oyuncu aldık. Toplam ise 4 yerli ile 1 veya 2 de yabancı oyuncu almayı planlıyoruz. Bildiğiniz gibi şu an yabancı oyuncu kontenjanımız dolu. Kontenjanı açar açmaz çalışmalarımızı artıracağız” dedi.

“HOCAMIZA GÜVENİYORUZ”
Canaydın, 13 Haziran’da görev başı yapacak olan teknik direktör Eric Gerets’in de görüşlerini alacaklarını belirtirken, “Hocamıza güveniyoruz. Yaptıkları ortada. Yapacaklarını da hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

SÜREN, CANSUN VE TERİM’İN YEMEĞİ
Galatasaray’ın eski başkanları Faruk Süren ve Mehmet Cansun ile teknik direktör Fatih Terim’in aralarında bulunduğu bir grubun birlikte yemek yemesi ve bunun muhalif bir hareket olarak değerlendirilmesiyle ilgili ise Canaydın, “Galatasaraylılar’ın her zaman toplanarak fikir alışverişinde bulunmalarını gayet normal karşılıyorum” demekle yetindi.

GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ
Geleneksel Pilav Günü, Galatasaray Lisesi’nde yapıldı.

Oldukça kalalbalık bir topluluğun katıldığı pilav gününde, en yaşlı üye 92 yaşındaki Ali Tanrıyar yaş kütüğüne plaket çakarken, Galatasaray Lisesi’ne emeği geçenler ile 50. yılını dolduran üyelere de hediyeler verildi.

uA_10
05-06-05, 20:22
inşallah büyük kaptanı da küstürmezler

ScHenKaL
05-06-05, 21:54
http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/galatasaray/tum0506.jpgAdres Fransa, hedef Tum

Galatasaray'ın yabancı transferindeki rotası bir kez daha Fransa oldu. Cim Bom, Metz'in 26 yaşındaki Kamerunlu santrfor Tum'un peşinde

İlk görüşme yapıldı
Yeni sezonda kadroya yeni bir yabancı dahil etmeyi planlayan Galatasaray, bir kez daha Metz’in kapısını çaldı. Devre arasında başarılı bir operasyon sonrası Franck Ribery’yi renklerine bağlayan Cim Bom, şimdi de Fransız ekibinin 26 yaşındaki santrforu Herve Tum için girişimlere başladı. Golcü futbolcu için ilk görüşmenin, Ribery’nin transferi esnasında yapıldığı ortaya çıktı.

Son karar Gerets’in
Cim Bom kanadının, Metz Başkanı Carlo Molinari’yi ikna edebilmek için yoğun çaba harcadığı ancak Ribery’yi sattığı için büyük tepki alan Molinari’nin, bu kez tedirgin olduğu kaydedildi. Yönetimin, Tum için son kararı Gerets’e bırakacağı, Belçikalı hocanın onay vermesi halinde transfer için her türlü fedakârlığın yapılacağı kaydedildi. 31 maçta oynayan Tum, 9 gol attı.

Herve Tum kimdir
Adı soyadı: Herve Tum
Doğum tarihi: 15.02.1979
Doğum Yeri: Kamerun
Boyu: 1.83
Kilosu: 80
Mevki: Forvet
Geçen sezon: 31 maç / 9 gol

LuisFigo
05-06-05, 22:03
martin petrov´u getirsinler yeter

chagdash
06-06-05, 00:07
valla Djordjevic yaşlı alınabilir ama 10 numara değil.yahu şu 10 numara kavramını ya ben bilmiyorum ya bu gazeteler sıkarken bile sıkamıyorlar.hürriyete güvenirim onlar sıkmaz ama ne bilim djordjevic te sol açık yani oyun kurucu değil 10 numara demek takımın beyni demek ki bu djordjevic değil.çok iyi futbolcudur bu arada yaşlı olmasına rağmen faydalı olabilir ancak ben daha genç transferlerden yanayım

Namelessonegs
06-06-05, 04:17
Herve Tum kimdir
Adı soyadı: Herve Tum
Doğum tarihi: 15.02.1979
Doğum Yeri: Kamerun
Boyu: 1.83
Kilosu: 80
Mevki: Forvet
Geçen sezon: 31 maç / 9 gol

Offf off!!Gene yonetim ''SUPER YETENEK(!!)'' avında heralde..2813712937 tane forvetin varken, daha 31 macta anca 9 gol atmıs adamın pesinde kos..heralde Song'un akrabası fln, ucuza gelir oyle.. :kizgin:

gian
06-06-05, 15:25
Galatasaray, Saidou’da kararsız
İkinci yarıda Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen futbolcuya önce kulüp bulması söylendi, daha sonra karar yeni teknik adam Gerets’e bırakıldı.

AA
Güncelleme: 10:36 06 Haziran 2005 PazartesiİSTANBUL - Geçtiğimiz sezon İstanbulspor’dan transfer edilen Kamerunlu Alioum Saidou’nun menajeri Abdullah Kılınç, Galatasaraylı yöneticilerin ifadelerinden kulübün Saidou hakkında kararsız kaldığını anladığını ifade ederek, “Öncelikle bana dolaylı olarak bu futbolcuya kulüp bulmamı belirttiler. Daha sonra da teknik direktörlüğe Eric Gerets’in gelmesiyle birlikte kararı Belçikalı hocanın vereceğini bildirdiler” dedi.

Gerets’e izlemesi için 4 adet maç kaseti verildiğini ve 30 tane daha kaset verileceğini öğrendiğini ifade eden Kılınç, Belçikalı hocanın bu kasetleri izledikten sonra Saidou hakkında karar vereceğinin kendilerine söylendiğini anlattı.

Menajer Kılınç, sarı-kırmızılı yöneticilerin, Saidou’nun Malatyaspor’da kiralık olarak oynarken Galatasaray’a karşı forma giymesinden dolayı kendilerine tavır aldığını da öne sürerken, açıkça söylememelerine rağmen yöneticilerin tavırlarından bunu belli ettiklerini ifade etti.

Saidou’nun Dünya Kupası Grup Eleme maçında Kamerun Milli Takımı’nda Benin’e karşı ilk 11’de forma giydiğini de belirten Abdullah Kılınç, Galatasaray’ın bu futbolcu göndermek istemesi halinde, sözleşmede bulunan vecibelerini yerine getirmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

06-06-05, 15:50
Saidou 5. sınıf oyuncu ne işi var Kamerun milli takımında falan.

gian
06-06-05, 15:55
Saidou kalsaydı kesin sampiyonduk (!)

O yuzden Gerets'in ilk sozu Conceiçao kalsın, Saidou gitsin olmus..Bakma sen menajerinin sözlerine; Gerets'in de yapacagı bu..

Deliormanlı
06-06-05, 16:20
Bugünkü haberlere göre Sayın Başkan 4 yerli 1 veya 2 de yabancı transfer yaparız diye buyurmuşlar. 2 Yerli Ragıp ve Altan ,yabancı da Herve TUM olur, iş biter. Ha bunlar G.Saray'ın derdine derman olacak mı, bunlar GS oynayacak mı derseniz,işte orası meçhul. Bu kadar bonservisi elinde olan adamlar varken bunları almaları hayret birşey. Neyse Sayin Başkan sözünde dururyor ya.Bir de 10 yılda 7 şampiyonluk ve CL de final demişti,işte o nasıl olacak orası meçhul.Çünkü Altanı,Tum'u "yıldız" diye yutturursun ama 10 yılda 7 şampiyoınluk nasıl olacak onu pek anlayamadık(!)

Deliormanlı
06-06-05, 16:22
P.S Djordjeviç olayı bir başka sorun olacak gibi. Para yoksa transfer yapmayın kardeşim burası emekliler cenneti veya Rehabilitasyon merkezi mi. İlla da 10 numara diyorsanız gidin Herta Berlin den brezilyalı Marselinho'yu alın millet topçu görsün ya....of of bunlar bizi transfer konusunda hasta edecek ....
Madem mesele bonservisi elinde olan,daha niceleri var "free agent" olarak.Gidin Liverpool'dan Vladimir Smicer ve ön libero olarak da İgor Biscan'ı alın.Zaten bize 10 numara olduğu kadar birde önlibero lazım.İnşallah Gerets şu transfer saçmalaıklarına "dur" der

06-06-05, 16:36
Conse kaldı ya 30 puan farkla şampiyon olduk zaten son FB maçında da Saidou büyü yapmış Conse'ye o yüzden golü yedik..

gian
06-06-05, 16:47
Ben Conceci degilim; bunu sen de biliyorsun..Ama hala Saidou da Saidou diye aglamak cok yanlıs; gorduk nasıl futbolcu oldugunu Malatya'da da..Gerets'in yollayacagı da kesin..Bugun olsa yine ben de Conce'yi secerim, Saidou'dansa..

06-06-05, 16:49
Malatya'nın kaç maçını izledik de gördün? Ben de bugün olsa yine Saidou'yu seçerim boş yere 2 milyon Euro'yu sokağa attık.

Parma Maniac
06-06-05, 16:51
P.S Djordjeviç olayı bir başka sorun olacak gibi. Para yoksa transfer yapmayın kardeşim burası emekliler cenneti veya Rehabilitasyon merkezi mi. İlla da 10 numara diyorsanız gidin Herta Berlin den brezilyalı Marselinho'yu alın millet topçu görsün ya....of of bunlar bizi transfer konusunda hasta edecek ....
Madem mesele bonservisi elinde olan,daha niceleri var "free agent" olarak.Gidin Liverpool'dan Vladimir Smicer ve ön libero olarak da İgor Biscan'ı alın.Zaten bize 10 numara olduğu kadar birde önlibero lazım.İnşallah Gerets şu transfer saçmalaıklarına "dur" derHikmet Ağabeyim iyi almayalım Djordjevic yaşlı diye de o zaman Smicer'i neden alıyoruz.. ikisi de 72li.. ha bence Smicer öyle matah bi adam da değil, elbette CL finalinde göze battı ama çok sıradan, düz bir adam.. Djordjevic ondan hem çok daha teknik, hem de onun kadar savaşabilen bir adam.. Marcelinho falan evet güzel de onun hayal olduğu da ortada değil mi zaten.. Bundesliga'da yılın oyuncusu mu ne seçildi bu sene.. kimler kimler sıraya girer onun için, bizim ekonomik durumumuzla öyle transferler yapma şansımız yok ki, keşke olsa..

Ray52Lewis
06-06-05, 16:54
Eger Gerets simdiden Conce nin kalmasindan yana karar kildiysa, bu sadece "isim" farkindandir, umarim böyle bir hata yapmaz...

Bana kalsa ikiside gönderilmeli, Conce kesinlikle aldigi paranin hakkini vermedigi icin, Saidou ise takimdaki diger alternatiflere bakarak fazla gerekli olmayan bir oyuncu oldugu icin...

gian
06-06-05, 16:56
Ray aynı fikirdeyim; ikisi de gönderilmeli..

Ben sadece biri kalacaksa; hangisinin kalması gerektigi konusunda görüs bildiriyorum.

06-06-05, 16:58
Yanlış anlaşılmasın ben de Saidou kalsın demiyorum bu mevkiiye transfere gerek yok zaten. Ben sadece Conse'ye gereksiz yere tahammül edilmesinden bahsediyorum.

Aslan Suat
06-06-05, 17:00
eh hepiniz aynisini söylüyorsunuz ama baska baska yönlerden bakiyorsunuz :lol:

Ray52Lewis
06-06-05, 17:12
Ben sadece biri kalacaksa; hangisinin kalması gerektigi konusunda görüs bildiriyorum.

Bu konuda görüsler ayriliyor Suat...

Eger ki ikisinden biri mutlaka kalacaksa, Conce´nin aldigi ücretin belki de 1/4 alan, ancak kalite, takima katki olarak bence pek fazla farki olmayan Saidou kalmali bana göre...
Takim oyununda pek fazla birsey degismez, ancak o ücretteki fark alinacak yeni yabanci icin cok güzel degerlendirilebilir...

gian
06-06-05, 17:14
Aksine Saidou kalırsa Galatasaray iyice Anadolu takımı olur..O kücümsediginiz Conceiçao adı bugun UEFA kupasında kimle karsılasırsak karsılasalım, hala bir markadır..

Futbolda bu tür seylerin önemi de cok büyüktür..Bunu da degerlendirmek lazım karar verirken..

ScHenKaL
06-06-05, 17:18
Conceicao'nun ücreti 1.000.000 EURO olsa eminim burda bu tartışma olmazdı...Keşke fiyatını biraz düşürebilsek...

Saunders
06-06-05, 17:24
Türkiyeden alınabilecek en iyi oyuncu şu an itibariyle serhat akın'dır...Kendisini karakter olarak hiç sevmesemde futbolculuğuna diyecek lafım yok...Kupa maçında yeri olmamasına karşın orhanın kanadını nasıl perişan ettiğini gördük...Konsantre olduğu sürece gerçekten çok faydalı bir oyuncu....

Keşke alınabilse ama sanırım anderlecht'le anlaşmış...

ScHenKaL
06-06-05, 17:25
Keşke alınabilse ama sanırım anderlecht'le anlaşmış...

Aynen öyle..

LuisFigo
06-06-05, 17:27
evet serhat akın sag kanadimiza ilaç olur ama maalesef almaya gücümüz yetmez

Saunders
06-06-05, 17:29
evet serhat akın sag kanadimiza ilaç olur ama maalesef almaya gücümüz yetmez

Sağ kanadımızda ribery var unuttun sanırım....

Serhat'ın yeri forvet dir...