Tüm Versiyonu Göster : ANA SAYFA HAKKINDA
Arkadaşlar,forum hayırlı olsun da genel konsept nedir? Bir sitenin forumu mudur?(www.galatasarayi.com) eğer öyleyse bir anasayfa ne zaman ortaya çıkacaktır? Ya da domain sadece forumu taşısın diye mi alınmıştır.Forumda tanıdık yüzler olması rağmen işi götüren arkadaşlar kimdir uzak kaldığım için bu yazıyı yazıyorum,işi bitince siliniz lütfen...
Yardım masasına tasıyorum Chivucum..
hocam yardım masasına taşı tabi de bi zahmet bi de cevap veriver :lol:
M.Yasin Cakmak
18-11-04, 17:41
Şu an aciliyeti nedeniyle sadece forumla uğraşıyoruz hocam.
Gian, Kamtek, Kral, Arwen, Genco, Omur, Arat, Ata, Sheva ve ben (umarım kimseyi unutmadım kafam dağınık biraz) uğraşıyoruz.
Umarız yakında bir anasayfamız da olacak.
Ama önce forum. Daha iş çok.
Chivu tamamen kisisel fikrime gore ilk amac forumu aktif hale getirmek, insanlarin Galatasaray'a ve futbola doydugu bir yer yaratmak.. Bu surec icerisinde en azindan sesini duyurabilecek bir organizasyon olarak, forumun cogunlugunun dusuncelerini yansitacak yazilari ana sayfadan yayina sokarak futbol kamuoyu ile paylasmak..
Sen de takdir edersin ki, bir olusumun bu anlamdaki gucu buyuk oranda barindirdigi insan niteligi ve niceligine bagli dolayisiyla forumu etkin kilmak su an icin birinci planda olmalidir bence..
Eyvallah beyler, ilgilendiğiniz için teşekkürler.Elimizden bişiler gelebiliyorsa yapalım...
Mesela sık yazmak olabilir :D
Hehe :) ataciğim işi chate dökmek istemiyorum da 3 ay aradan sonra ilk defa evden nete girebiliyorum :) yeni adsl taktırdım söylemesi ayıptır :) yazcam bundan sonra...
Bengü Cakmak
20-11-04, 02:47
Hehe :) ataciğim işi chate dökmek istemiyorum da 3 ay aradan sonra ilk defa evden nete girebiliyorum :) yeni adsl taktırdım söylemesi ayıptır :) yazcam bundan sonra...
ne güzel :) adsl bendede var bence cok güzel bir olay :)
Bengü Cakmak
24-11-04, 16:59
Nasil bir anasayfa düsünülüyorki? Türkcemi olacak ingl. de olacakmi? yada ne gibi bilgiler olacak calismalar basladimi bu konuda?
Bengü Cakmak
30-12-04, 23:11
bu ana sayfayi nezaman yapmayi düsünüyorsunuz? Seyran tepe projesine döndü :lol:
UmBeRtO GS
30-12-04, 23:25
100 tane bayrağı diktik, çok yakında anasayfayı da açacağız hiç merak etmeyin :)
Bir şeyler yapılmaya çalışılıyor o kadar diyeyim :)
UmBeRtO GS
31-12-04, 00:07
Size güveniyoruz, kolay gelsin. Siz herşeyin en güzelini yaparsınız :)
sitenin isminde bir değişiklik yapmayı düşünüyormusunuz?
Bilmeyenler için çok garip geliyor...
Gökhan anlamını bilmeyen kişiler için böyle bir sorun veya yabancılık olabileceğine katılıyorum.. Domaini değiştirmek değil de, ikinci bir domain alıp buna yönlendirmek daha iyi bir çözüm olur diye düşünüyorum ama ne yazık ki zamanında alınmış ve boşta duran onlarca GS domain ismi varken bu çok da kolay değil..
Bengü Cakmak
04-01-05, 21:14
bence galatasarayi gercektende cok güzel ve farkli.... buranin nekadar seviyeli oldugunu gösteren bir isim bence... eee bununda anlamini bilmeyen yazmasin buraya okadar gS kültürü yoksa eger.
ama elbette biraz zor bir adres ona katiliyorum gökhan
M.Yasin Cakmak
08-01-05, 08:28
Bu saatten sonra forumun isminin degismesi mumkun degil. Bir mecliste en uygun buydu bu oldu boyle kalir artik. Zaten forumun ismini begenmeyip te yazmayacak bir yazarin foruma katkisi ne olur o da tartisilir.
hhişşştt! ne oldu bakim anasayfa tembeller :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to