Tüm Versiyonu Göster : Lütfen Umit Ozat ın yüz ifadesine bakın...
Leotheking
18-11-04, 14:54
Lütfen Umit Özat ın Ukrayna golunden sonraki yüz ifadesine bakın... :evil:
http://www.ntvmsnbc.com/news/173368.jpg
Parma Maniac
18-11-04, 16:40
o anlık bi olaydır.. Ümit Özat o karakterde bi adam değil..
Bence bu ifade böyle de salak gol yedik ya ifadesi.. Ümit karakterli adamdır..
Serkan1905
18-11-04, 18:24
bence de "Yuh yaaa.. ne hallere düsütük... ulan ersun ben sana az sonra gösteririm" diyor yüzü sanki....
ümit özat demisken..ya bu adamin asıl pozisyonu ön libero degil mi ? iki senedir fb´de de sacma sapan pozisyonalrda oynuyor
ümit özat demisken..ya bu adamin asıl pozisyonu ön libero degil mi ? iki senedir fb´de de sacma sapan pozisyonalrda oynuyor
onun asil pozisyonu bakkalda tezgahin basi....
umit ozat'in esas yeri stoperdi.
sonrasinda zaman zaman on libero, orta saha, sag bek, sol bek, orta sag oynadi.
daum'un sanirim en iyi yaptigi islerden birisi, her oyuncudan farkli mevkiilerde oynayabilecek oyuncular yaratmasi. ha tabii bazilari oluyor bazilari olmuyor orasi ayri.
mesela aurelio, izledigim kadariyla trabzonspor'dakinden cok daha farkli oynuyor fb de. hos tabii amerikadan yeterince iyi takip edememis olabilirim.
ben acikcasi bu durumu takdir ediyorum.
bir yandan da umit ozat'i takdir etmek lazim, cunku her ustlendigi mevkide en azindan vasat bir performans ortaya koydu. hep deriz ya turk futbolcusu yeteneklerinin ustune bir sey koymaz, bunun en buyuk anti-ornegi umit ozat. haa basladigi yetenekler yeterli olmayinca, ortaya boyle azotlu bir sonuc ortaya cikiyor ama kimse adamin ustune bir seyler koymadigini soyleyemez diye dusunuyorum.
resim hakkinda yorumda bulunmayacagim, zaten yeterince cevap gelmis. uzerine bir sey soylemeye gerek yok.
"ulan boyle de gol mi yenir"
der gibi.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to