PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hagi İstifa Etti

gian
28-05-05, 21:08
Allah belanızı versin hırsız Hagi diye bagıranlar..

LuisFigo
28-05-05, 21:08
maratonda az öcne söylediler,futbolcularla vedalasmis

LuisFigo
28-05-05, 21:09
edit

UmBeRtO GS
28-05-05, 21:10
Hagi istifa etti :agla:
Allah belanızı versin Hırsız Hagi diye bağıranlar

gian
28-05-05, 21:10
Necati de dogruladı..

Soyunma odasında söylemis..Herkese veda etmis..

LuisFigo
28-05-05, 21:11
istifa edecegi belliydide,böyle ugurlanmaliydi ... :(

vol 1 Fatih Terim
vol 2 Geroghe Hagi
vol 3 İNŞALLAH YÖNETİM

Namelessonegs
28-05-05, 21:11
Hırsız Hagi diyenler allah topunuzun belasını versin..Vampir serefsiz senin de..Taraftarı satan, polise bırakan, olmaz boyle Baskan, Has OZhan Has OZhan!

chivu
28-05-05, 21:12
Böyle olmamalıydı... :(

gian
28-05-05, 21:13
Utanıyorum,

boyle bir taraftara sahip bir takımın taraftarı olmaktan utanıyorum..

Parma Maniac
28-05-05, 21:13
köpoğlu köpekler..

bu yönetim gidene kadar her gün dua edeceğim, her gün..

Namelessonegs
28-05-05, 21:14
Ya Cagdas ne oluyor bu taraftara?? Eziklerle, jimnastikcilerle dalga gecerken, ne hale dustuk!

Volkanus
28-05-05, 21:15
Her şey bir yana böyle olmamalıydı.Gidecekse bile en güzel biçimde uğurlamalıydık.Bir gün tekrar antrenörümüz olarak geri döneceği zamana kadar.Yolun açık olsun Ciga.

UmBeRtO GS
28-05-05, 21:16
Canaydın ve satılmış köpekleri defolun gidin

chivu
28-05-05, 21:20
Ali Sami Yen'i ters döndürdünüz yattığı yerde. Utanmaz herifler!

Namelessonegs
28-05-05, 21:27
Canaydın: ''hayırlı Olsun'''....pislik bi herifsin sen ya!!

Parma Maniac
28-05-05, 21:31
basın toplantısında hala BİZ diyormuş Hagi..

Namelessonegs
28-05-05, 21:32
Hagi aglamaklı veda ediyor..Gozleri dolmus..Kendi de cok dolmus..Pes etmesi gereken biri vardı, o da ben oldum diyor..Bi kere daha boyun devrilsin vampir!

gian
28-05-05, 21:35
Bu takımda olmak benim icin her zaman şerefti..Söylenecek çok şey var; ama Galatasaray icin bu noktada susmak en iyisi..Başım dik olarak ayrılıyorum..

dedi..

UmBeRtO GS
28-05-05, 21:37
Adnan Öztürk dışındaki bütün şerefsizler tribün köpeklerini alıp gitsinler...

UmBeRtO GS
28-05-05, 21:38
Eric Gerets yeni hocamız galiba...

gian
28-05-05, 21:39
Geretsi dötlerine soksunlar..

ELVIS
28-05-05, 21:40
Gerets zaten bugün Wolfsburgadan ayrildi

Namelessonegs
28-05-05, 21:56
Gerets merets'le mı ugrasıcaz bi de!!!Serefsizlikler pisliklerini anca Hitzfield gbi bi adamı getirirse kapatır..Yoksa bu serefsiz yonetim icin yuruyuse katılmazsam bana da adam demisinler!

gian
28-05-05, 22:00
Gerets şerefsizin tekidir..

Hem zamanında 87deki PSV macından once salak sapık acıklamaları vardır Türklerle ilgili,

hem de Lucescu zamanı oynadıgımız PSV macından sonra Galatasarayı asagılar demecler vermisti..

Buyuk serefsizdir..

Lanet olsun bu adamı getirene..

Parma Maniac
28-05-05, 22:00
Gerets %99 bitmiş gibi görünüyor arkadaşlar..

M.Yasin Cakmak
28-05-05, 22:04
Gerets değil Mourinho'yu getirseler de aşağılıklar.

Alın beslediğiniz itleri beraber gidin!

Ray52Lewis
28-05-05, 22:04
Kim ya o kapalinin tam ortasinda yer alan kisiliksiz, serefsiz "Hirsiz Hagi" diye bagiran zavalli varliklar???
Bu günde bile veda edecegi bilinen Hagi´ye orda küfür edenlerin Allah hepsinin belasini versin!
Eger bunlar GS taraftari ise, ben artik GS li degilim...

Yaziklar olsun...

Suraya da yaziyorum, eger ki yeni TD Gerets ise sezon sonunu göremiyecektir, bunu unutmasin onu getirenler..

seyko
28-05-05, 22:12
Eric Gerets yeni hocamız galiba...

seneye 2. lige düşeriz

cozker
28-05-05, 22:15
2. Sigi Held dönemi mi geliyor yoksa!
Eric Gerets'i getirmeleri olsa olsa 100. yıl şakası olur..

savatage
28-05-05, 22:24
Düzen değişmedikçe yeni teknik direktör,yeni futbolcu hepsi yalan olur!

Bunu ısrarla söylüyorum uzun zamandır!

Yeni transferleri tartışabilmek için önce bu yönetimden kurtulabilmemiz gerekir!

Mourinho da gelse,
Zidane'ı da alsalar başarılı olamayız!

ScHenKaL
28-05-05, 22:25
maç bittikten sonra ,staddan eve gelene kadar neler olmuş neler;

Hagi gitmiş,Mondi gitmiş,orhan ak gidici imiş...

allah allah...

seyko
28-05-05, 22:35
kusacağım geliyor TV'de durmadan şu gerets ismini duyunca... ulan gerets olacağına Suat Kaya olsun bin kat daha iyi be!

gian
28-05-05, 22:37
Eric Gerets kimdir?

18 Mayıs 1954'te doğdu. Belçika'da Club Liege, Lierse ve Club Brugge takımlarını çalıştırdı. 1997'de Lierse'i, 1998'de Club Brugge'ü şampiyon yaptı. 1999-2002 arasında çalıştırdığı PSV Eindhoven'ı 2000 ve 2001'de Hollanda Ligi şampiyonu yaptı. Eylül 2002'de Kaiserslautern'i düşme potasından kurtarıp Alman Kupası'nda finale taşıdı.

Ancak Şubat 2004'te takımın düşme hattına gelmesiyle yardımcısı eski Galatasaraylı Reinhard Stumpf ile birlikte görevine son verildi. Nisan 2004'te Alman 1. Ligi takımlarından Wolfsburg'un başına geçti.

-----------

Gerets gelirse aslında iyi olur; bu Canaydın'ın sonu olur cunku..

Bu herif kendi kendini sokmaz..Geretsi getirmez..

savatage
28-05-05, 22:39
ulan gerets olacağına Suat Kaya olsun bin kat daha iyi be!
Ben de Suat Kaya gibi bir değerimizin Terim veya Hagi gibi harcanmayacağı için seviniyorum!

M.Yasin Cakmak
28-05-05, 22:40
Canaydın'ın tutunabilmesi için gene çok sevilen bir adamı harcaması lazım. Dur bakalım neler olacak önümüzdeki sene...

seyko
28-05-05, 22:42
ulan gerets olacağına Suat Kaya olsun bin kat daha iyi be!
Ben de Suat Kaya gibi bir değerimizin Terim veya Hagi gibi harcanmayacağı için seviniyorum!

buda madalyonun öbür tarafı... ulan canaydın ###### git be yeter artık...

gian
28-05-05, 22:42
Canaydın'ın tutunabilmesi için gene çok sevilen bir adamı harcaması lazım. Dur bakalım neler olacak önümüzdeki sene...

Abicim stumpf niye geliyor sanıyorsun? Tipik taktik..Teknik kadroya bir de sevilen ismi ekleyelim endisesi..

seyko
28-05-05, 22:46
Özhan Canaydın’ın Hagi’nin istifasına ilk yorumu “Hayırlı olsun!” oldu... Yönetimden açıklamalar birazdan!..

bu şeref yoksunların gittiği düğünü basmak var şimdi.............

Saunders
28-05-05, 22:47
Maçtan şimdi döndüm sinirimden ağlamak üzereyim

Haginin gitmesinemi üzüliyim,yoksa 20-30 tane kendiniz bilmez adamım hırsız hagi diye bağırmasınamı???

Bu adam bunları hiç haketmedi...

Bitmiş bir takımı teslim aldı,o takımla 3.oldu türkiye kupasını aldı fenere 5 attı!!!

Hiç bir zaman etmediğim kadar kufuru bugun o 20-30 tane belliki satın alınmış insana ettim...

Allah sizi bildiği gibi yapsın!

tyisik
28-05-05, 22:51
o kopeklere istedigin kadar kufur et birseye yaramaz duygularini para icin satanlar yain analarini bacilarinida satarlar o yuzden kufur onlara pastanin kremasi gibi gelir

tyisik
28-05-05, 22:56

Falco ile Stumpu getirir 1 sene sonra onlara teneke baglar yollar bizim seref yoksunu baskan

Galathian
28-05-05, 23:20
Bence düşünüp düşünüp Souness'ı bulacaklar.Bugünden yazıyorum buraya.Gerçi o gelebilecek durumda mıdır hiç bilgim yok ama eğer müsaitse o gelecek akıllarına.Ulubatlı Souness hesabı.İmparator,I love you Hagi derken Ulubatlı Souness.

Saunders
28-05-05, 23:23
Hagi, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısına takımından çok memnun olduğunu belirterek başlarken, daha sonra ´´Aferin onlara, hepsini tebrik ettim soyunma odasında. Ayrıca onlara acı bir şey de söyledim. Şu andan itibaren onların teknik direktörü değilim. Benim butakımla işbirliğim sona erdi. Kafamda söylenecek çok şey var, ama sadece üzgünüm diyebiliyorum. Bunu Galatasaray´ın menfaati için yapıyorum. Her şeyin açık ve net olması gerekiyor, maalesef´´ diye konuşarak istifa ettiğini söyledi. Bu kulübe oyuncu ve teknik direktör olarak geldiği günden beri, ´´Galatasaray´da bulunmak benim için büyük bir şereftir´´ dediğini vurgulayan Hagi, şöyle devam etti: ´´Her zaman görevimi yüzde 100 yapmaya çalıştım. Herkes hata yapabilir, ben de yaptım. Ama yine de güzel şeyler başardığımı düşünüyorum. Bazı hedeflere ulaştık ve en büyük hedefimiz gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamak. Çünkü Galatasaray Avrupa´ya layık bir takımdır. Bu sezon içinde Galatasaray´ın Avrupa´da olmaması nedeniyle çalışmak kolay değildi.´´

Bazıları böyle istediler
Hagi, kendisine bu kararı, bir sezon boyunca olup bitenlerin aldırttığını söyledi. ´´Birisinin pes etmesi gerekiyor. Hayat devam eder. Çok fazla rahatsız etmek istemiyorum´´ ifadelerini kullanan Rumen çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: ´´Ben bildiğim görevimi yapmaya çalıştım ve bunu başardığıma inanıyorum. Her zaman gelecek önemlidir, hepimiz geçiciyiz. Ben sonuçta tekrar şunu söylüyorum: Görevimi yaparak kafam dik olarak ayrılıyorum. Çünkü bazıları böyle istediler. Gerekli olan insanlar tarafından destek olmayınca, bazı şeyleri yapmak zor. Son dönemde Galatasaray´a yakışan söz, maaleseftir.´´ Galatasaray´a önümüzdeki dönemde başarılar dileyen Hagi, sarı-kırmızılı ekibi çok yakından takip edeceğini kaydetti ve başarılıolmasını temenni etti. Basın toplantısında herhangi bir soruya cevap vermeyeceğini, çünküsöyleyeceklerinin yoruma açık olabileceğini kaydeden Hagi, şöyle devametti: ´´Böyle kalsın. Bir buçuk sene bana yeter. Geldiğim ilk günden son ana kadar hep böyle şeyler oldu. Bunu samimiyetle söylüyorum. Böylesi daha iyi. Her zaman Galatasaray´ın yanında olurum, çünkü ortada bir tek Galatasaray var, onun dışında hepimiz geçiciyiz. Benim övündüğüm tek şey, buradan geçtiğimde güzel bir iz bıraktım diye düşünüyorum. Nekadar? Gözü olan görür. Görmek istemeyen zaten ilk günden itibaren görmedi. Medyaya teşekkür ederim. Ara sıra hata yaptığım için özür diliyorum. Bir buçuk sene de böyle şeyler olabilir.´´

Bazıları korktu
Hagi, daha sonra şunları söyledi: ´´Türkiye Kupası final maçından sonra birçok soru işaretleri oluştu kafamda. Ama bunları konuşmak istemiyorum, zarar getirir. Bundan sonra yarın önemli. Birçok dost bırakıyorum arkamda, onlar içingüzel şeyler yaptım. Bundan başka şeyler düşünenleri değiştirmek istedim, ama olmadıysa yapabileceğim bir şey yok. Bazıları Hagi başarılı olur diye korktular, ama Allah yukarıda ve bana yardımcı oldu.´´ Bir basın mensubunun, ´´Bir daha Galatasaray´da görev alacak mısınız?´´ sorusuna Hagi, ´´Belki´´ yanıtını verdi.

gian
28-05-05, 23:24
İstifa topigine tasıyorum..

cozker
28-05-05, 23:26
Souness'in Galatasaray'a gelecegi haberleri birkac hafta evel İngiliz medyasında yazmıstı.. Newcastle'dan ayrılmak üzere sanırım Souness..
Eger Gerets, Souness gibi hocalar getirilecekse önümüzdeki sezonlar baya sıkıntılar yaşarız gibime geliyor..

Saygilar,

Onur1905
28-05-05, 23:42
O bağranların da,yönetimin Allah bin türlü belasını versin.Bir efsanenin daha başını yediler.

Bir an önce defol git Canaydın.

chagdash
28-05-05, 23:53
Ulan bu adamı bile böyle uğurladık ya helal olsun.bize gs ve gs taraftarlarına uefa super cupa kazandıran td olarakta ne yapabilecekse yapan bir adamı bir efsaneyi böyle uğurladık helal olsun bize ne diyeyim ben daha genç bir taraftarım 18 yaşındayım ve hagi bana öyle şeyler yaşattı ki anlatılamaz ve bir dahada böyle şeyler yaşayacağımı düşünmüyorum bu adam ne yaparsa yapsın böyle uğurlanmamalıydı ki bence çok başarılıydı.Bu takım ancak bunu yapabilirdi ama kendini yönetici zanneden bazı *** ler bu adamı bu halde yolladılar Canaydın bu taraftar bıktı artık ne yapmalı ayaklanıp sokaklara mı dökülmeli hoş bu olsa bile çıkar yüzsüz bir şekilde masallara devam eder bu admdır ki 7 senede 5 şampiyonluk vaat eden ulan *** 4 sene geçti bir şampiyonluk hani vaatler hani yıldızlar bu taraftarı ne hale soktun artık DEFOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
CIGA bu taraftar hiçbir zaman bu ismi unutmayacaktır tabi sadece gerçek taraftarlar ama Canaydın da unutulmayacak biri bizi vezir diğeri rezil etti allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın canaydın acayip sinirlendim delirdim resmen Bu adamı bu şekilde yollamak hırsız demek allahım delircem topunuzn allah belasını versin hırsız diyenler ulan hagi hırsızsa siz hırsızın aga babasısınız

edit: Küfür YOK! MYC

gian
29-05-05, 01:25
Bütün sene boyunca Necati'nin cıkarılmalarında yok Necati'nin moralini bozdu yok soyle boyle yaptı diyenlere;

Necati bugun mactan sonra söyledigi su sözlerle sanırım cevap vermistir:

"Ben cok üzüldüm..Cünkü hocamın hocalıgını, adamlıgını, karakterini çok seviyordum.."

chivu
29-05-05, 01:47
Yalnız ilginç birşey var, ve o yüzden ben bu gerets haberine birtürlü inanamıyorum. Bu yönetimin antrenör lisansı olan birini teknik direktör olarak getirmeyi sadece 1 haftada başarması hiç inandırıcı gelmiyor. Hem de 31 Ağustos'a çok varken?

Serkan1905
29-05-05, 02:40
yazik oldu..

Hagiyi gönderenlerin de Hirsiz diye bagiranlarin da hepsinin Allah BELASINI versin..

Hüngür hüngür aglamak istiyorum, ama sinirden onu bile beceremiyorum.

ALLAH BELANIZI VERSIN..

must1
29-05-05, 04:44
hagiyi gönderenlerin hepsinin allah belasini versin
bak buraya yaziyorum o gerets kazmasi yeni TD olursa
seneye ilk 10a giremicez!!!!

Mert Baydur
29-05-05, 11:36
yazik oldu..

Hagiyi gönderenlerin de Hirsiz diye bagiranlarin da hepsinin Allah BELASINI versin..

Hüngür hüngür aglamak istiyorum, ama sinirden onu bile beceremiyorum.

ALLAH BELANIZI VERSIN..

Maci tv'den seyrederken bir tezahuratta o___ cocugu soylemi duydum da tam anlamadim, kime yonelik soylendi emin olmak istiyorum!?? :karisik:

uA_10
29-05-05, 12:36
http://www.webaslan.com/images/haber/2003/hagi029_2805.jpg

inadına I LOVE YOU HAGİ

bizi affet sana sahip çıkamdık umarım bizi bu takımı bu hale getirenler, seni ve imparaTor fatih terimi harcayanlar birgün kendi belarını kendileri verirler ve kendi pisliklerinde boğulurlar

SENİ SEVİYORUZ...

cimbomparis
29-05-05, 12:38
hagi, seni asla unutmayacagiz. sen bu kadroyla bizi 3üncü yapmaya basardigin ve bize Türkiye kupasina kazandirdigin için çok tesekkür ederiz. Yönetim Imparatoru harcadigi gibi, senide harcadi. Ama her gerçek Galatasarayli bilir ki suç sende degil. Yönetimden seni istifaya çagirmak için para alanlar kina yaksin. Kalbimizin hirsizisin Hagi.

UmBeRtO GS
29-05-05, 14:44
Ben iki yüzlü değilim !”
Galatasaray’da 22 Mart 2004'te başlayan Hagi dönemi dün sona erdi.

"İstifa kararımı 10 gün önce almıştım. Çünkü artık burada kalmamın hiçbir anlamı yoktu." "Mücadeleden yorulmadım. Ama kalsaydım da birşeylerin değişmeyeceğini çok iyi gördüm." "Sami Yen'de maç sonrası beni alkışlayanlara teşekkür ederim. Diğerleri ise komediydi."

G.Saray'da Hagi dönemi bitti. Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından 22 Mart 2004'te teknik direktörlüğe getirilen Hagi, G.Saray-Denizlispor maçından sonra istifa ettiğini açıkladı. Uzun süredir yönetim kaynaklı "Gönderilecek" haberleri medyayı meşgul ederken, Hagi istifa ederek yöneticilerden erken davrandı. 90 dakika sonunda düzenlediği basın toplantısında görevden ayrıldığını söyleyen Hagi, VATAN'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstife etmeyi çok daha önce kafasına koyduğunu söyleyen Hagi şöyle konuştu:

"Ben doğrusunu yaptım. Çünkü ben kimseden korkmuyorum. Gençliğimden beri sürekli tırnaklarımla kazıya kazıya birşeyleri elde ettim. Eğer bir yerden gidilecekse de bunun kararını ben veririm. Ayrılma kararımı 10 gün önce aldım. Çünkü artık burada benim kalmamın bir anlamı yoktu. İki yüzlü değilim. Kimsenin arkasından konuşup onun kuyusunu kazmam. Kimseye oyun oynamam. Ne düşünüyorsam, doğru, dürüst, erkek gibi insanların gözlerinin içine bakarak söylerim. Bugüne kadar böyle yaptım, bundan sonra da böyle yapacağım

'Hiçbir şey değişmedi'

Mücadeleden yorulmadım. Kimse ayrılmamı böyle anlamasın. Ama kalsaydım da birşeylerin değişmeyeceğini gördüm. G.Saray'ın değerini bilmek çok önemli; Türkiye'nin Avrupa'daki en önemli değeri. G.Saray'ın takım olma özelliğini kaybettiğini gördüm. Oyuncularımla biz bu ortamı Florya'da yeniden yarattık. Ama sadece bizdik. Kimse bize destek olmadı. Başarılı olmamızdan korkuldu. Çünkü para olmadan başarılı olabileceğini ispatlamamız çok insanı yüreklendirecekti.

'Yaşananlar komediydi'
,
Artık yokum. G.Saray'ın önünü açmak için bırakmalıydım. Bana yakışan buydu. Kalıp pazarlık yapmak, tazminat almak, G.Saray'ın zamanını çalmak bana yakışmaz. Gidiyorum ki G.Saray yönetimi kimi getirecekse rahat rahat getirsin. Ali Sami Yen'de bu gece yaşananlar ise tam bir komediydi. Beni, 5 yıl forma terleten Hagi'yi, F.Bahçe'ye 5 atan, kupayı alan takımın teknik direktörü Hagi'yi alkışlayanlara teşekkür ederim. Diğerleri ise tam bir komediydi. Bana bu komediyi izlettirenler, bu komediyi hazırlayanlar, kendileriyle ve yarattıkları dünyayla gurur duymalılar. Çünkü çok şeyi yıkıp kırdılar. G.Saray bunları hak etmedi

'Güzel bir iz bıraktım'

Bir buçuk sene bana yeter. Böylesi daha iyi. Her zaman G.Saray'ın yanında olurum, çünkü ortada bir tek G.Saray var, onun dışında hepimiz geçiciyiz. Benim övündüğüm tek şey var; buradan geçtiğimde güzel bir iz bıraktım diye düşünüyorum. Ne kadar? Gözü olan görür. Görmek istemeyen zaten ilk günden itibaren görmedi. Medyaya teşekkür ederim. Ara sıra hata yaptığım için özür diliyorum. Bir buçuk sene de böyle şeyler olabilir. Türkiye Kupası final maçından sonra birçok soru işaretleri oluştu kafamda

'Podyuma koşanlar!'

Futbolculardan önce podyuma koşanlar herşeyi ortaya koymuştu. Bizim burada kalmamızın bir faydası yoktu artık. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü G.Saray zarar görebilir. Kalbim hep G.Saray'ın yanında. Umarım en iyisi hep G.Saray'ın olur."

Vatan

cimbomparis
29-05-05, 16:01
:alkis: :alkis: :alkis:

vicente
29-05-05, 18:43
Artık yokum. G.Saray'ın önünü açmak için bırakmalıydım. Bana yakışan buydu. Kalıp pazarlık yapmak, tazminat almak, G.Saray'ın zamanını çalmak bana yakışmaz. Gidiyorum ki G.Saray yönetimi kimi getirecekse rahat rahat getirsin. Ali Sami Yen'de bu gece yaşananlar ise tam bir komediydi. Beni, 5 yıl forma terleten Hagi'yi, F.Bahçe'ye 5 atan, kupayı alan takımın teknik direktörü Hagi'yi alkışlayanlara teşekkür ederim. Diğerleri ise tam bir komediydi. Bana bu komediyi izlettirenler, bu komediyi hazırlayanlar, kendileriyle ve yarattıkları dünyayla gurur duymalılar. Çünkü çok şeyi yıkıp kırdılar. G.Saray bunları hak etmedi

cep telefonu olaylarından sonra Hagi ye olmadık hakaretlerde bulunup işi çingene romene kadar götüren insanlar bu yazıları okuyunca neler hissediyorlar acaba. yüzlerini kızarıyormudur en azından.

Ayrıca yine soyluyorum Galatasaray'ı haketmediği dünkü haline getiren yönetiminden o taraftar diye gecinenlerine kadar hepsine yazıklar olsun. Aynı Hagi'nin dediği gibi çok şeyi yakıp kırdılar.

LuisFigo
30-05-05, 15:58
"Asla hocanıza teşekkür etmeyin"

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi'nin, Denizli maçı sonrası soyunma odalarında futbolcularla vedalaştığı dakikalarda, duygusal anlar yaşandığı ortaya çıktı.

Rumen hocanın veda konuşması sırasında oyuncuların büyük üzüntü yaşadığı bildirilirken, Song'un da söz alarak düşüncelerini dile getirdiği belirtildi. Kamerunlu futbolcunun, Hagi'ye dönerek, "Buraya ilk geldiğimde çok yabancılık çekeceğimden korktum. Ancak böyle bir ortam ile asla karşılaşmadım. Arkadaşlarım büyük yakınlık gösterdi. Ama, benim üzerimde en çok sizin emeğiniz var. Eğer siz olmasaydınız, uyum sorununu bu kadar kolay atlatamazdım. Bu yüzden size çok teşekkür ediyorum" dediği ifade edildi.

"Sizler gerçeksiniz"

Hagi'nin de, Song'a "Sana çok teşekkür ederim. Ancak futbolda yıllarını geçiren ve büyük tecrübeler yaşayan biri olarak sana ve hepinize bir tavsiyem var. Asla ve asla bundan sonra hocanıza teşekkür etmeyin. Gerçek olan sizlersiniz. Sizler olmadan hocalar hiçbir şey yapamaz. Bizlerin, size teşekkür etmesi gerekir. O yüzden, bana teşekkür etme. Ne yaptıysan sen ve arkadaşların yaptı. Bunu asla unutmayın" ifadesini kullandığı vurgulandı.

Bu sözlerin ardından tüm futbolcuların, yanına gelip tek tek öperek Hagi'ye veda ettikleri öğrenildi. İki haftadır aralarının bozuk olduğu söylenen Hakan Şükür'ün de Hagi'ye uzun süre sarıldığı bildirildi.

Soyunma odalarında yaşanan bu duygusal anlara rağmen Hagi'nin, Kaptan Bülent Korkmaz'ın maça bile gelmemesinden dolayı büyük üzüntü duyduğu da belirtildi. Rumen hocanın yakın çevresine, "Bu son maçtı. Mutlaka gelmeliydi. Hakan geldi, ama o gelmedi. Çok kırıldım" diye dert yandığı ifade edildi.

Ne umdu, ne buldu !

Hagi'nin, yönetimle görüşmeden istifa etmesinin ardında yaşananlar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Rumen hocanın, Fenerbahçe ile oynanan lig maçından bir gün önce yönetimin görevine son vermeyi kararlaştırdığını, hatta Gerets'i gizlice İstanbul'a getirdiğini duyduğu için "Beni kimse gönderemez, kendim giderim" diyerek istifasını açıkladığı öğrenildi. Hagi aslında Türkiye Kupası finalinden sonra takımda kalacağını sanıyordu. Ancak yaşadığı iki olay umutlarını yok etti. Önce, kupa zaferi nedeniyle yönetimden tüm takıma bir yemek daveti bekledi, gelmedi. Bunun üzerine kendisi yemek verdi, yöneticilerin de hazır bulunduğu bu buluşmanın hesabını cebinden ödedi. Son gelişme ise geçtiğimiz günlerde yaşandı. Rumen hocanın yardımcısı Balint, ücretinin ne zaman ödeneceğini öğrenmek için İdari Menajer Bülent Tulun'un yanına gitti. Tulun da, hiç ilgisi yokken, "Yeni hoca için üç aday var. Merak etmeyin Hagi birinci sırada" dedi. Hagi bu sözleri duyunca çok bozuldu, bir de taraftar "Hırsız" diye bağırınca kesin kararını verdi.

400 bin $ alacağı var

Rumen hoca bugün ailesiyle birlikte İspanya'ya tatile gidecek. Yeşilköy'deki eşyalarını toplayan ve komşularıyla vedalaşan Hagi'nin, yönetimden 400 bin dolar alacağı olduğu bildirildi. Genç çalıştırıcının, çevresine en çok, yönetimin lig derbisine 5'er bin dolar prim belirlemesine içerlediğini söylediği öğrenildi.

JackDaniels
31-05-05, 10:36
Yazıma; Hagi'yi Galatasaray'ı Metin Oktay Tesisleri'nde kaderiyle bırakıp, eline valizini almış bir şekilde Rumen uçağıyla kaçmak üzereyken gördüğüm için bu olayla başlıyorum.

Kayseri'ye maça gittik. Uçaktan indik, otobüsler bizi bekliyor. Galatasaraylılar her yeri doldurmuş 'I love you Hagi' çığlıkları ortalığı inim inim inletiyor. Birden bire Galatasaray otobüsünün camı açıldı; Hagi, saçı başı dağılmış, ceketini sırtından atmış, ön kapıdan fırladı... 'Hırsızlar, hırsızlar...' diye bağırmaya başladı. Hepimiz şoke olduk. Sonradan öğrendik ki Hagi'nin cep telefonu çalınmış. Hagi, daha da ileri gidip taraftarların arasına dalacaktı. Ergun Gürsoy olaya müdahale edip, onu sakinleştirdi ama bu kez ortaya daha çirkini çıktı. Hagi, 'Telefonumu buldum' dedi.

Canaydın haberi alınca

Bana göre 'Telefonumu buldum' demekle çok, hem de çok büyük hata yaptı. Futbolculuk ve teknik direktörlük devrinde kazandığı sempatiyi bir anda yok etti. 'I love you Hagi' sesleri bitti 'Yuuh' ve 'Hırsız sensin' sesleri çıkmaya başladı.

Durun, daha bitmedi. Hırsız damgasını yiyen Kayserililer durur mu? Hagi'yi mahkemeye verip, ceza davası açtılar. O agresif gözüken Hagi, korktu ve Galatasaray'ın Fenerbahçe ile çok önemli bir kupa maçı öncesi eşine 'Valizi topla, hemen gidiyoruz' diye mesaj gönderdi. Tabii bu haber, Canaydın'a çok çabuk ulaştı. O an Canaydın bir yemekteydi, yemeği memeği bıraktı, 'Mahkum olacağım' korkusuyla Romanya'ya gitmek isteyen Hagi'nin yanına uçarak gitti. Olay gerçekti. Hagi giyinmiş yola çıkmak üzereydi. Canaydın, 'Bir dakika' dedi: 'Fenerbahçe ile kupa maçımız var, şanslar %50. Türkiye liginde şampiyonluk şansımız hala devam ediyor, sen nereye gidiyorsun?'

5 Milyarı ben vermem

Hagi biraz durakladı. Canaydın telefonu eline aldı ve Kayseri'de Hagi'yi mahkemeye veren adamı buldu. Daha da önemlisi adamın çalıştığı müessesenin genel müdürüne ulaştı. Beyefendi bir adamdı, hem de Fenerbahçeli'ydi. Kısa süre sonra Kayseri'den telefon geldi. Telefondaki genel müdürdü. '...Sayın Canaydın, adam davasından vazgeçmiyor. Ancak ben onu işten kovdum' der demez, Canaydın, 3-5 dostuna tekrar telefon ederek adamı buldurdu. Adam para istiyordu. Al takke ver külah 5 milyar lira davacıya ödendi ve olay kapandı.

Hagi, hemen Başkan'a 'Bu parayı ben ödemem Başkan' demez mi? O anda söyleyecek çok şey vardı ama Başkan, 'Benim sana hediyem olsun' dedi ve kalkıp onu öptü.

FİLMİN KOPTUĞU AN!

Galatasaray kafilesi, 26. haftadaki maç için Kayseri'ye gittiğinde her zamanki gibi taraftarlar takımlarını büyük bir coşkuyla karşıladı. Sarı-Kırmızılılar, 300 kadar taraftarın arasından geçerek havaalanında güçlükle otobüse bindi. Otobüs otele hareket edecekti ki Teknik Direktör Gheorghe Hagi kıyameti kopardı. Yeni aldığı Samsung marka cep telefonunun çalındığını iddia eden Rumen çalıştırıcı önce etrafındakilere bağırıp çağırdı. Hızını alamayan Rumen hoca, daha sonra otobüsün şoförüne yönelerek kapıları açmasını istedi. Şoför kapıyı açmayınca daha da öfkelenen Hagi'yi, yöneticiler Ergun Gürsoy ve Fatih Gökşen yatıştırmaya çalıştı. Ama onlar da engel olamadı. Hagi, ön kapıya kadar gelerek Galatasaraylı taraftarlara, 'Hırsız var, hırsız. Hırsızsınız siz' diye çıkıştı.

YA ŞİMDİ GİT YA DA DUR!

Hagi, Galatasaray yönetiminin kendisine destek olmadığını basın toplantılarında her zaman söylerdi. Hatta bir ara 'Futbolculara trensfer ücretleri ödenmiyor, ben de hiç para almadım. Her başarıda kulüp yöneticileri televizyon ekranında, gazete sütunlarında. Benim ve teknik kadromun her halde Türkiye de işi yok' deyip bir kez daha eşyalarını toplayıp, ülkesine dönmek için hazırlık yapıyordu. Bu haber de Canaydın'a en kısa yoldan iletiliyor. Yine Başkan oflaya poflaya Metin Oktay Tesisleri'nin yolunu tutuyor. Hagi odasında suratı asık otururken; 'Ne oldu Hagi...' diyor.

10 gün bekle

'..Ben şu oynadığımız maçtan sonra ayrılmak istiyorum' diyor.

'..Taraftar beni seviyor ama sizler beni bir türlü sevemediniz. Ülkeme döneceğim' diyor. Canaydın masaya bir yumruk vuruyor. '..Bana bak Hagi; yarını öbür günü yok. Ülkene dönmek mi istiyorsun ya şimdi dönersin ya da kupa maçını oynarız, öyle gidersin. Şampiyonlukta da iddiamız var, bir hafta 10 gün bekleyemez misin arkadaş? Kupa şampiyonu Galatasaray'ın teknik direktörü olarak alkışlanmak istemez misin?'

İtmek için mi?

Hagi, Başkan'ın bu sözlerinden sonra tekrar duruldu ve antrenmanlara devam etti. Ama kafası hep bulanık, karma karışıktı. Zira son basın toplantısında 'Kulüp başkanı benim arkamda duruyor ama beni kucaklamak için mi yoksa itmek için mi duruyor onu bilemiyorum' demişti.

CANAYDIN'A HAGİ'Yİ BIRAKMA DEMİŞTİM!

10 gün önce gazetem Akşam'ın spor sayfasında hem de manşetten 'Canaydın, Hagi'yi bırakma' deyip 'Galatasaray'da bu yıl takımla birlikte o da başarılı oldu' diye yazan bendim. Ama kulübümüzün başkanı Canaydın'la karşı karşıya oturup 'Ne oldu başkan?' diye sorduğumda '..Turgay Ağabey! Hagi eğer bana kalp krizi geçirtmediyse burada benim şansım var demektir. Ribery'i transfer ettik, dudak büktü. Türkiye beğendi, o beğenmedi. Song ve Tomas'ı aldık, o Rumen oyuncular istiyordu. Ancak o günkü maddi durumumuz fazla oyuncu transfer yapmaya izin vermiyordu. Yapacak bir şeyimiz yoktu. Hagi tabi ki bedava görev yapmadı. 300 bin dolar bir alacağı vardı. 10 kere haber gönderdi, 'Çabuk bu parayı hesabıma yatırsınlar' diye. Tabii parasını ödedik...'

Türkiye destekledi

Futbolculuk ve teknik direktörlük devrinde herkes ona omuz verdi, sadece Sarı-Kırmızılılar değil. En büyük parayı G.Saray'dan kazandı. Helal olsun... O da Galatasaray'a büyük maçlar kazandırdı. Sağolsun... Ancaak, teknik direktörlüğü devresinin başlarında Bursa'daki başarısızlığı, Bursaspor'u ikinci lig yokuşunda bırakması, Rumen Milli Takımı'nın Dünya Kupası finallerine iştirak edememesi Hagi'nin teknik direktörlük kariyerini paramparça etti. Buna rağmen Galatasaray, daha doğrusu Başkan Canaydın ve Gürsoy, O'nu Sarı-Kırmızılı takımın başına teknik direktör olarak getirdi. Hagi gelir gelmez 'Geçtiğimiz yıl Avrupa kupalarından hiçbirine iştirak edememiş zayıf, cılız oyunculardan kurulu Galatasaray'a geldim' dedi. O'na 5 yıl babalık etmiş, gece yarısı kasasını açtırıp, 'Bana 40 bin dolarımı vermezseniz gidiyorum' diyen Hagi'ye bu parayı cebinden ödemiş Fatih Terim'e taşları desteksiz attı. Fatih hiç sesini çıkarmadı. Ama Fatih'in müsaadesiyle ben sesimi çıkarıyorum ve Hagi'yi ayıplıyorum...

Hagi, Galatasaray'a çok olaylı geldi, bir kısım istiyor, bir kısım istemiyordu. Teknik direktörlük kariyeri sıfırdı, gelişi gibi gidişi de olaylı oldu. Hagi futbolcu olarak süper ama insan olarak eksiklikleri var. Hele hele Galatasaray gibi bir camiada onun yaptıklarını şöyle bir düşünün; affedilmesi mümkün değil! Yolun açık olsun Hagi...

TURGAY ŞEREN

uA_10
31-05-05, 12:13
eğer bu yazılanlar doğruysa hagiye hak vermek zor....

ama herşeye rağmen yine de:

I LOVE YOU HAGİ..

ve güle güle hagi...

gian
31-05-05, 19:29
Cok guzel dezenformasyon süreci basladı..Cok güzel..

Serefsizler, yonetim güdümlü yazarlarıyla, simdi Hagi hakkında haber yaptırıyorlar boyle ki, iste haklı gozuksunler..Efsanemizi yerle yeksan ediyorlar, sırf koltuklarını koruyabilmek adına..Namussuzlar..

UmBeRtO GS
31-05-05, 20:02
Editledim Kaancım.. (gian)

Aziz Yıldırım gibi yapayım; sahsa direk hakaret yok! :)

Parma Maniac
31-05-05, 20:13
Turgay Şeren moruğunu ne zamandır referans olarak alıyoruz?

chivu
31-05-05, 20:16
Bu çocukta çok force var . Di mi güntekin? NEydi bunun adı :lol: Ne zamandan beri ciddiye alınır oldu beyfendi

pera
31-05-05, 20:25
Hagi ile aslında başarısız olduğu için değil, sezon boyunca "arıza çıkardığı için" yolların ayrıkdığını Pazar akşamı cnnturk'te Mehmet Demirkol da söyledi... Hagi'yi ben de çok seviyorum ve cumartesi günü maçta "I love you Hagi" diye bağıranlardandım. Ama hemen ardımdaki bir beyin söylediği gibi, I love you Hagi demek Hagi'nin TD olarak kalmasını istemek anlamına gelmiyordu, sadece ona yakışan şekilde uğurlamak içindi.. Kapalının ortasındaki terbiyesiz ayrık otlarının hırsız Hagi diye bağırması ise tüm tribünlerce kınandı, "kapalı dışarı" diye tempo tutuldu ve eskiden olduğu gibi "rerererarara" tezahüratı yapıldı, ki birlik-beraberlik ve Galatasaraylılık ruhunun hatırlatılması bakımından çok anlamlıydı..Bence Hagi'ye hakaret etmeye yeltenenlere en güzel cevabı tribünler verdi.

Sonuçta, biten evliliklerde de hiçbir zaman bir taraf tamamen haklı ya da tamamen haksız olmaz, mutlaka ortak hatalar yapılmıştır ama sonuç aynıdır; ayrılık...Yine de I love you Hagi.

Gerets konusunda ise, bekleyip görelim, biraz temkinli olalım derim...

vicente
31-05-05, 21:26
yönetim kendisine çok yakışan karaktersizi uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. butun basını yolla adamın üstüne. bunlarda celişki ararsan var sadece iki kişi arasında gectigi varsayılan haberler var.. var oglu var.. hagi gitti nasılsa basında muhtac yonetime, onlar ne derse yapıyorlar. yeterki insanlar okusun aa yönetim haklıymış desin.

boyle Hagi aleytarı haberleri basına yollıyarak bir daha soyluyorum gercekten kendilerine yakısanı yapıyorlar. sanki haftalar oncesinden teknikdirektor arayan baskalarıymış gibi pişkin pişkin yapıyorlar birde bunları. rezil olsunlar..

gian
01-06-05, 10:24
Bir de serefsizler, Galatasaray'dan tazminat alabilecegi halde, almayıp kac yuz bin dolardan feragat eden adamı sanki 5 milyara tenezzül etmis gibi göstermiyorlar mı ifrit oluyorum..
::
Dısardan bakanlar daha iyi goruyorlar olayı..Reha Muhtar'ın yazısı:

Hagi'yi okudun mu ey Del Bosque

"Artık yokum. Galatasaray'ın önünü açmak için bırakmalıydım. Bana yakışan buydu. Kalıp pazarlık yapmak, tazminat almak, Galatasaray'ın zamanını çalmak bana yakışmaz." Bu sözleri Hagi, Gökmen Özdemir'e söylüyor.
Ne zaman?
Galatasaray'la 1 yıllık sözleşmesi daha olduğu halde ne tazminat ne maaş beş kuruş para istemeden Galatasaray'dan istifa edeceği gün söylüyor.
Ey Madrid'de oturan Kont kılıklı adam!
İsmindeki del'leri dal'ları gören seni mavi kanlı bir asilzade sanır.
Şimdi senden 15 yaş küçük gerçek bir asil adamın şu sözlerini al bir soldan sağa, olmadı sağdan sola, bitmedi yukarıdan aşağı o da olmadı aşağıdan yukarı bir oku.
"Asalet nedir", "Kendine güven nedir", "İnsanlardan Hint fakiri gibi para dilenmemek nedir" o asil adam Gheorghe Hagi, sana anlatıyor. Tüm Türkiye ve dünyaya anlattığı gibi.
Hagi'yi adam olduğu için sonuna kadar savunduğum zaman emaillerim gözyaşları içerisinde bana destek mesajı gönderen G.Saraylılar'ın mektuplarıyla doldu taştı.
Sadece G.Saraylılar değil, Beşiktaşlılar ve F.Bahçeliler de duygu dolu cümlelerle beni desteklediklerini söylediler.
Birkaç zıpır ise Hagi'yi savunduğum için beni işi bilmemekle suçladı.
Şimdi o adamın ayrılırkenki, "G.Saray'ın vaktini çalmam önünü açarım. Ondan tazminat mazminat talep etmem" sözlerini bakalım nasıl değerlendirecekler? Şimdi iyi dinle Madrid'de oturup isminin önüne del ya da dal ekleri alarak kendini asilzade zanneden adam.
Senden çok daha genç bir adam, sana asalet ve teknik direktörlük dersi veriyor.
Hagi'nin senin kadar teknik direktörlük kariyeri yok.
Senin gibi Real Madrid'i çalıştırıp Avrupa şampiyonu da yapmadı ki cebi parayla dolsun.
Hagi dediğin gencecik teknik direktör biraz Rumen Milli Takımı'nı, biraz Bursaspor'u, 15 aydır da Galatasaray'ı çalıştırıyor.
Esas para isteyecekse sözleşmesinin bitimine 1 yıl daha varken o isterdi, "Benim önümüzdeki seneki maşımı da lütfen ödeyin" diye diretirdi.
Hayır öyle yapmadı. Rumen köylüsü diye dalga geçilen adam, "500 milyonluk cep telefonu için ortalığı velveleye veriyor" denilen adam, 100 binlerce doları elinin tersiyle itip, "Galatasaray'a vakit kaybettirmem. Önünü açarım. İstifa eder giderim" dedi.

İnsanlık dersi
Bu insanlık dersini bütün Türkiye'ye verirken Madrid'deki localarında del'li dal'lı isimleriyle kendilerini futbolun kontları olarak gören adama da hayat dersi verdi.
Tabii anlayabilirse. Şimdi merak ediyorum. Onun onda biri kadar para kazanmamış olan Gheorghe Hagi bıraktığı takımdan para almayı zul kabul ederken, kendisine yakıştıramazken o adam hala hiçbir utanma hissi duymadan "Benim paramı verin" diye yalvaracak mı? Biliyorum ki o parayı talep etmeye devam edecek.
Seninle onun için hiçbir doğru düzgün kulüp bir daha çalışmayacak Del Bosque.
Onun için teknik direktörlük kariyeri senin onda birin olmayan ama insan olan ve asil olan Gheorghe Hagi en geç 1 ay içerisinde Avrupa'nın bir takımının başına geçecek, takır takır teknik direktörlük yapacak.
Sen ufak hesaplar yaptığın için büyük hesaplarda kaybedeceksin.
Hagi büyük oynadığı için ve büyük olduğu için alkışlarla kazanacak, sen kaybedeceksin. Ben onun için Hagi gibi, adam gibi bir adamın sonuna kadar arkasında duracağım ve "Galatasaray'a yazık oldu" diyeceğim...
Ve ben bunun için Del Bosque gibi "Para, para, para" diye yalvaran, o parayı almak için yerinden kımıldamayıp istifayı bile düşünmeyen bu adamın Beşiktaş'tan gitmesi için kendi yöneticilik görevimden feragat edeceğim. Ben senin gibi hiç olmadım Del Bosque. Hiçbir zaman da olmayacağım. Ben Hagi gibi efsaneleri yaşamaya devam edeceğim.

Aslan Suat
01-06-05, 14:02
cep telefonu olayini zaten kirk kere söyledik, Hagiyin ordaki itirazi cep telefona degil, telefondaki kendisine özel seylere, ama anlamayan demiyorum anlamak isteyenler coktu ne yazik.

LuisFigo
01-06-05, 14:10
cep telefonu olayini zaten kirk kere söyledik, Hagiyin ordaki itirazi cep telefona degil, telefondaki kendisine özel seylere, ama anlamayan demiyorum anlamak isteyenler coktu ne yazik.

bencede öyle,benimde telim calinsa sim kartini ve kaydettigim resimleri düsünürüm :)

haginin tepkisi normal

gian
01-06-05, 14:11
Ulan Figo, ulan Figo..Unutmadık koydugun cep telefonu resimlerini..

LuisFigo
01-06-05, 14:23
Ulan Figo, ulan Figo..Unutmadık koydugun cep telefonu resimlerini..

ok dogru,hata yaptim orda,düsünmeden saldirdik hagiye ..
simdi düsününce kendisine hak veriyorum

Aslan Suat
01-06-05, 14:27
:lol:

LuisFigo
01-06-05, 14:34
:lol:

tükürdügümü itinayla yaliyorum dimi :)

hatice
01-06-05, 21:16
yaaaaaaaa figo ömürsün valla :kizlar: