PDA

Tüm Versiyonu Göster : İlker Yasin ve Kanal D; Bırakın Bu İşleri

gian
18-11-04, 00:27
Öncelikle İlker Yasin..Yasını basını almıssın, Kanal D spor mudurusun..Agırlıgını bil, herseye atlama, bu isin senden gectigini kabul et ve bir daha spikerlik yapma..Oyuncuların yuzde sekseninin adını yanlıs soyluyorsun..Hayır, bir de spor yazarlıgı yapıyorsun..Oyuncuları yanlıs goruyorsan, kimin guzel kimin kotu oynadıgına nasıl karar veriyorsun? Sacma sapan yorumlar yapıyorsun..Bırak bu isi..

Kanal D..Yayınladıgınız her macta futbol yayını nasıl yapılmaz dersi veriyorsunuz..Kazakistan macında Gökdeniz'in golünü yakalayamadınız..Bir sey demedik..Dün Ümit macta, koydugunuz skorbord 59.59'dan sonra 1.00.00 oldu, amatörlügünüze ses cıkarmadık..Ama bugun korneri diger kalenin arkasındaki kameradan gostermek de neyin nesiydi? Temel bir hata..Ya ikinci yarıya reklam yuzunden 1.5 dakika gec girmek? Bu mu yayıncılık? Birbirinden kötü iki spikerinizle ( Yasin ve Gokhan Telkenar) bırakın bu işleri, bilenler yapsın..

18-11-04, 09:31
Peki ya şimdi birebir yakaladılar derken hakemi göstermek neyin nesi? Böyle amatörlük hayatımda görmedim tam anlamıyla rezalet bence federasyon da maçları verirken bazı şeyleri şart koşmalı..

arat44
18-11-04, 17:19
yayın hataları bile ilker yasin kadar batmıyor bana...

muthis yorumları yoku birde...

hakkaten sunmasın bu adam...

verin show tv ye...

ercan taner varken ilker yasine mi duser mac sunmak...

seyko
19-11-04, 00:43
kanald'de her mac seyrettigimde kanser oluyorum... ne dogru düzgün skorbord, nede dogru düzgün spiker...

luteum
19-11-04, 01:39
ilker yasin bu isi en kotu yapanlardan biri.

yillar once de boyleydi, bir macta Mapeza'ya Hamza dedigini bilirim. Biri zenci biri beyaz be adam!

Genelde agzi beyni ile uyum icinde olmadigi icin, sunuslari da muallaktadir.

Biri golu atar: "bir ayak.. gol" kim o ayak?
"kafa, gol" kafa kim? biz de goruyoruz kafa oldugunu.

cok kotu, cok zavalli. emekli olma yasi gelmis geciyor ama inadim inat modunda.

painy_boy
20-11-04, 02:26
Kanal D'nin ekibi maclari yayinlamak/sunmak icin yetersiz kaliyor,her Uefa macinda buna bizzat sahit oluyoruz biz.

gian
26-11-04, 00:03
Bugun Besiktas'a milli takım dedi İlker Yasin farkettiniz mi?

Bir pozisyon oldu, BJK faul kullanacak Okan'la..Oyunu hemen baslatıyor milli takım dedi..

OHA İLKER YASİN OHA!

Sheva
26-11-04, 00:09
Fahir Sonkaya dedi ayrica :lol:

Dil surcmelerini mazur gorduk desek adamin genel olarak sunumu itici.. Ercan Taner de sevilmez ama Ilker Yasin'e nazaran cok cok daha iyi bence.. Simdi aklima geldi CNN Turk'te Cem Yilmaz var o sunsa bari..

kral1905
26-11-04, 00:15
fahri sonkaya,
yan hakem bardagini kaldiriyor.neler neler

biraksa artik ya. yanindaki genclere yazik.
hos o gencler de pek farkli sayilmazlar ama neyse.

gian
26-11-04, 01:13
CNN Turk'deki Cem Yılmaz bir de Galatasaraylı..Ben begeniyorum o cocugu..