Tüm Versiyonu Göster : Mutlu yıllar Roberto Baggio!
mutlu yıllar önder abi.
Nice mutlu senelere
vayyyy asker:)
nasilsin yahu merhaba:)
Sağol abi nolsun.Sen nasılsın.
Roberto muzzi abinin d.günü kutlanılmamış,unutulmuş haklı olarak sitem ediyor.
Sayesinde kardeşimin d.gününü hatırladım ve ilk ben kutladım.:)
mutlu yıllar önder abi.
Nice mutlu senelere
kardeşim sağol
1 dakikayla kaçırmışsın gerçi ama bu kadar vefasız adam içinde buna da şükür
onder abi yanlis anlama soz konusu;
sanirim burdaki bir cok kisi senin yasin ortaya cikar
kendini uzgun hissedersin diye boyle bir girisimde bulunmadi
:oops:
Valla abi dogum günü topigi acmıslar, ama kutlamamıslar..:) Ayıp ayıp.. :)
Dogum Gunun Kutlu Olsun..Nice senelere, nice Galatasarayın basarılarıyla dolu senelere..
şu durumda bile ihale bize kaldı. :roll:
Baslıga Roberto Baggio da ekledim; kimin dogum gunu oldugu belli olsun diye :)
Bengü Cakmak
18-11-04, 01:05
nice nice senelere buda pastan :) ellerimle yaptim :)
http://www.adventurepostoffice.com/cards/birthday/cake99-2-a.gif
http://www.adventurepostoffice.com/cards/birthday/birthday99-6-a.gif
yaptın da oturup yedin mi sonra ben de sadece x çıkıyor.
teşekkürler hepinize sağolun
Bengü Cakmak
18-11-04, 01:22
:(okadar koydum :( neyse...
Bence pastayı yakmış bizede yanmış pasta kalıntıları düşmüş :shock:
Bengü Cakmak
18-11-04, 01:26
aman size pasta yapanda kabahat :(
Bengü Cakmak
18-11-04, 01:31
http://cscns.csc.gifu.gifu.jp/syozo/center/maruti/11nendo/HP/11-1/cake/cake_f.jpg
ciktimi?
onder abi sampiyonluklarimizla dolu nice senelere
mutlu yillar
hersey gonlunce olsun
Dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce.
handedalay
18-11-04, 04:55
İyi ki doğdun Önder, mutlu yaşlan. :) Nice Galatasaraylı yıllara.
Hasan nasılsın kardeş? Özledim valla.
Önder abi nice mutlu yıllara ilk biran benden maçtan önce sözüm söz ;)
Omur The Little Big
18-11-04, 10:25
Mutlu Yıllar Önder Abi.
M.Yasin Cakmak
18-11-04, 11:37
Mutlu yıllar sevgili abim
Leotheking
18-11-04, 13:34
Mutlu Yıllar Önder..... :)
bengü bu sefer olmuş eline sağlık
ata bir birayla yırtamazsın oğlum o kadar ucuza gitmem
hasan sağol kardeşim bu kadar vefasız adama zorla mesaj attırdın.
hande abla haftaya 3-4 gün izmirdeyim görüşelim mutlaka. başka izmirde kim var kim yoksa yapın bir organizasyon da içelim.
hepinize çok teşekkür ederim. avrupa şampiyonluklarıyla dolu nice mutlu seneleri hep birlikte yaşarız inşallah.
Peki Önder abi yanına da bir patates oldu mu :D
Abi hande teyzeyi rahatsız etme,2 senedir izmir'de ama pek bir hayır görmedik.Askere gittik,cep har.lığı bile koymadı.
Sanal kendisi gerçekte öyle birisi yok.Vardı bir aralar ama sonra yok oldu.
althruist
(erkek adam kadınla içmez)
nice yillara, dogum günün kutlu olsun :)
http://www.altinkalpler.com/onbes.jpg
Bi dakka bi dakka !!! Ne abisi hangi abi???? Adam amca oldu hala abi demek de ne oluyor?Baksanıza bir yaş daha gitmiş oturup ağlayacağı yerde bunu kutluyor bide...
Hem hani bu topiğin doğum günü şarkısı ? :x Eksiği hemen tamamlayalım :mrgreen:
Hadi başla söylemeye Önder amca.
"I know what is this to be young...
Buy you don't know what is this to be old..."
Şaka bir yana Doğum gününüz kutlu olsun.Nice mutlu yıllar :D
http://www.tsc.es/empresa/lince/new7.jpg
Doğum günü hediyeni senin zevkine bıraktım hangisini beğernirsen çam sakızı çoban armağanı hediyem olsun.Ama lütfen bastonu amacına uygun bir şekilde yürümek için kullan bu mesajı gördükten sonra kafamda kırmak için değil Önder amca :mrgreen:
http://www.members.lycos.co.uk/arwenbanu/aaa.gif
doğum günün kutlu olsun önder abi
banucum hatta o kadar yaşlıyım ki vahşi batıda kızılderililerle beraber kafa derisi yüzmüşlüğüm vardır.
yarın maça gelme niyetin varsa bir gözden geçir istersen.
kemerimi süsleyen bir kafaderisi uzun zamandır yoktu iyi olacak :)
Bengü Cakmak
20-11-04, 02:59
yüklenmeyin önder abi ye :( :(
Onder abi 2-3 gundur giremedim foruma, biraz gec oldu ama nice mutlu senelere :)
Biz hayirsiz ciktik, insallah bugun takim en guzelinden bol gollu bir galibiyet hediyesi verir sana..
http://www.camee.ca/images/croquembouche1.jpg
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce :serefe:
Nice sağlıklı mutlu senelere
Onder abi 2-3 gundur giremedim foruma, biraz gec oldu ama nice mutlu senelere :)
Biz hayirsiz ciktik, insallah bugun takim en guzelinden bol gollu bir galibiyet hediyesi verir sana..
takım daha da hayırsız çıktı sheva
bu arada herkese tekrar teşekkürler
handedalay
22-11-04, 02:05
Abi hande teyzeyi rahatsız etme,2 senedir izmir'de ama pek bir hayır görmedik.Askere gittik,cep har.lığı bile koymadı.
Sanal kendisi gerçekte öyle birisi yok.Vardı bir aralar ama sonra yok oldu.
althruist
(erkek adam kadınla içmez)
Tabii tabii herkes bana herşeyi haber verdi de ben gitmedim. Herkes benim kadar gerçek olabilse keşke... Yok olduysam herkes kendisine bir sorsun nedenini der, Önder buyur kardeş gelirsen bir haber ver görüşürüz diye bitiririm...
banucum hatta o kadar yaşlıyım ki vahşi batıda kızılderililerle beraber kafa derisi yüzmüşlüğüm vardır.
yarın maça gelme niyetin varsa bir gözden geçir istersen.
kemerimi süsleyen bir kafaderisi uzun zamandır yoktu iyi olacak
Hahahahahahah :lol:
Önder abi,tamam tommikste kızılderililer bunu söylerdi hatta kitapta bi kızılderilinin çadırında bir koleksiyon da görmüştük.Ama tarihte aslen ilk olarak İspanyollar tarafından uygulanan daha sonra kızılderililere geçen bir uygulamadır bu ve kızılderiliye ateş suyu hediye ederek kurtulmak mümkün olabilmektedir.
Hem napıcan benim kafa derimden.Güzel olmaz ki o.
1755'te Massachusetts'te düzenlenen bir yönetmelikle getirilen her erkek kızılderili kafatasının 40 pound, kadın ya da 12 yaşından küçük erkek kızılderili kafatasınınsa 20 pound ile ödüllendirileceği vaad edilmiştir.Oysaki yılan derisinden yapılan kemer ve çantaların 300 milyarlardan başlayan rakamlarla satışa sunulduğu bir ülkede yaşıyoruz. ;)
Bahsettiğin sadece yaşadıkları yerde bir Derimod, bir Derishow,Ninewest yada Mango mağazası yada yazdıkları forumda,yılan ve timsah derisi sağlayabilecek adminleri (!?!) bulamayan kızılderililerin süslenme ihtiyaçlarını beyazların üzerinden sağlamaya çalıştıkları eski ilkel bi yöntem.Kemerin yılan derisinden olanı makbuldür.Haberin yokmu? Bu forumdan yılan derisi temin edebileceğin bi admin arkadaş tanıyorum.(Bazı adminler ne demek istediğimi anlar :lol: )
PS:Bu topik karakolda biter :dislek:
M.Yasin Cakmak
22-11-04, 12:49
Kan çıkacak kan... :kizgin:
Ordumu hazırlıyorum Banu... sonun kötü olacak ;)
Tamam Yasincim.Bu ordu kaç yılan ve timsahtan oluşuyor ve ortalama büyüklükleri nedir?söylermisin rica etsem. Ortalamalara göre bi kemerin tanesi 300 milyondan başladığına göre ortalama ne kazanabileceğimi hesaplamaya çalışıcam da :dislek:
M.Yasin Cakmak
22-11-04, 13:28
Kazancından çok nasıl canımı kurtarırım onu hesapla sen Banu :)
30 dakikan var malum ilk ısırıktan sonra... Artık o arada çanta fabrikası kurabilirmisin bilmiyorum...
Panzehir denen bir şey var değil mi?IQ su 168 olan biri olarak yılanlardan zeki olduğuma inanıyorum çeşitli koruma önlemleri almadan (panzehir,zırh,panzer,tayzikli su,gaz bombası vs..gibi )önlem almadan onların yanına yaklaşacağımı düşünmüyorsun umarım? :lol: Cesaretle aptallık arasındaki ince çizgiyi iyi bilirim :lol:
Forza çanta fabrikası :lol:
M.Yasin Cakmak
22-11-04, 14:38
Vallahi panzehir denen şey öyle her yerde bulunmuyor Banu ve almak için fabrikayı elden çıkarman gerekebilir :)...
Ayrıca panzehir ile de kurtulman garanti değil ki..gerçek yaşam ile Hollywood arasındaki fark bu...
Al sana bir kaç Kobra ısırığı... gözün gönlün açılsın... Çanta neymiş gör ;)
http://www.kingsnake.com/elapids/warning1.htm
"(panzehir,zırh,panzer,tayzikli su,gaz bombası vs..gibi )"
Buna dikkat etmedin sanırım.Hem olsun pahalıya malolsun ne çıkar?Bende Bu çok özel bi cins yılan derisi der.iyi bir reklamla daha pahalıya satarım.İllada alacak birileri bulunur :lol:
İyi bi köşeye sıkıştırma çalışmasıydı.Denemeye devam et. Ama İstersem fazla kaygan olabileceğimi göreceksin.Köşeye kolay sıkışmam istemediğim takdirde. :dislek:
Forza çanta fabrikası :lol:
M.Yasin Cakmak
22-11-04, 14:41
Resimlere bakmamış garibim :)
Baktım baktım da netice o kadar ölümcül zehirlere rağmen yakalanmış ve o çok değerli zehir keselerinden arındırılmışlar değil mi?Yani o güçlü zehir keseleri onları kurtaramamış :dişlek: Demekki herşeyin bir çaresi var :P Sen onlarla yaşayıp zehirlenmeden durabildiğine göre bende kolayca yakalayabilirim. :lol:
M.Yasin Cakmak
22-11-04, 14:44
Neyse Önder abinin topiğini peach ettik, son postum ... Onların zehri alındığında bebeklerdi :)
Sen yanlarına yaklaştığında 6 Metrelik Kral kobra abiler bekçilik yapacak onlara merak etme :)
Önder abi hazır ol 6 metrelik bi kobradan kemerden fazlasını yaparız sana güzel bir Bond çantaya ne dersin? :dislek:
:( :( :( :( :(
bir topic peach ediliyor ve benim isin icinde degilim :karisik:
agzim acik kaldi :cene:
neyse ben uzayayim var bunda da bir hayir :topuk:
edit:ya arada smilie leri test ederim diye uyaniklik dusunmustum ama benim smilie olayi kapaliydi hehehe neyse 1 post kazandik haybeden o da kar:p
M.Yasin Cakmak
22-11-04, 14:50
Kral Kobra dedik ya Kralım :)
Varsın işte :)
ulan bi izmire geldik guzelim topici pich ettiniz be.
banucum ilkel metotlar kullanacağım tabi ki bizim zamanımızda derimodlar mangolar mı vardı.
ayrıca o kobra senin ondan çıkartmaya niyetlendiğin deriden fazlasını herifin ayağından almış. ben kobra mobra istemiyorum kardeşim uzak kalsın senin kafa derine razıyım.
hande abla izmirdeyim görüşelim mutlaka.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to