Tüm Versiyonu Göster : İşte Cimbom'un 10 numarası!!
Bayern Münih’in 34 yaşındaki yıldızını gündemine alan sarı kırmızılılar, Alman kulübünün gözden çıkardığı Türk asıllı oyuncu ile anlaşmak üzere. Scholl ile ilk etapta 6 aylık sözleşme imzalanacak.
Yeni bir aday
Galatasaray’da ocak ayında yapılacak 10 numara transferi için her geçen gün yeni bir aday gündeme geliyor. Sarı kırmızılı yöneticilerin orta sahadaki oyun kurucu eksikliğini gidermek için masaya yatırdığı yeni isim Bayern Münih’in 34 yaşındaki Türk asıllı yıldızı Mehmet Scholl. Alman kulübü tarafından sözleşme yapılmayacağı açıklanan tecrübeli yıldız Cimbom’un listesinin en üst sırasında yer alıyor.
Şans bulamıyor
Yıllardır Bayern Münih takımında forma giyen ve 96-97 sezonunda da Galatasaray’ın talip olduğu fakat Türkiye’de futbol oynamayı düşünmediği için ilk teklifi reddeden yıldız oyuncu yeniden gündemde. Sakatlığının uzun sürmesi ve kadronun da geniş olması nedeniyle yeterli şansı bulamayan Scholl, Bayern Münih tarafından geçtiğimiz hafta sözleşmesinin yenilenmeyeceği ve satış listesine alındığı belirtildi.
Önce altı aylık
Bayern Münih teknik direktörü Ottmar Hitzfield’in kadronun 26 kişiden 22 kişiye düşürüleceğini açıklamasıyla takımdaki revizyondan nasibini alan Mehmet Scholl’un gelecek yılki kadroda düşünülmeyeceğini geçtiğimiz hafta idari menajer Rummenige açıkladı. Sarı kırmızılılar Scholl ile ilk etapta 6 aylık sözleşme yapacak. Sezon sonuna kadar göstereceği performansa göre Türkiye’deki görev süresi uzatılacak.
HÜRRİYET
USAtaraftar
17-11-04, 07:24
Mehmet Scholl haberleri Turk spor basinin en buyuk balonudur. Scholl'u Turkiye'de transfer etmedikleri takim kalmadi.
Bu da akşam gazetesinden. Gazetelerden biri jübile yapacak diyor biri transfer edilecek diiyor. Güler misin ağlar mısın,
SCHOLL ve ELBER için B.Münih'le oynayacaklar
G.Saray'ın iki yıldızın jübilesinde Alman kulübüyle yapacağı maçı, fan kulüp üyesi 25 bin gurbetçi ücretsiz izleyecek
HAZIRLIKLAR BAŞLADI
GALATASARAY sezon sonunda Mehmet Scholl ve Elber'in jübilesi için Almanya'nın dünyaca ünlü kulübü Bayern Münih'le oynayacak. Geçtiğimiz hafta bu iki futbolcunun jübile yapacağını haberini alan Sarı Kırmızılı yöneticiler hemen harekete geçerek Alman kulübüne teklif götürdüler. Bayern Münih yöneticilerinin jübile maçı teklifine sıcak bakması üzerine Galatasaray'da hazırlıklar başladı. Sarı Kırmızılılar Münih Olimpiyat Stadı'nda yapılacak maç karşılığı 25 bin koltuk için bilet alacak.
JÜBİLE SEZON SONU
100. yıl etkinlikleri kapsamında fan kulüp üyesi olan 25 bin gönüllü gurbetçi bu maçı ücretsiz seyredecek. Galatasaray sezon sonunda bu iki futbolcunun jübilesi için Münih'e gidecek. Bayern Münih'in 35 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Mehmet Scholl bu sezon 7 maçta görev yaparken sadece bir kez ilk on birde görev aldı. Scholl bu sezon bir gol attı. İki sezon önce Lyon formasını giymeye başlayan 33 yaşındaki Elber ise bu sezon sadece üç kez takımın formasını giydi.
Omur The Little Big
17-11-04, 12:08
İki haber arasında bu kadar çelişki olduğuna göre bu da demektir ki ikisi de yalan.
Ray52Lewis
17-11-04, 17:15
Haberleri bir kenara birakip Scholl´un son senelerdeki performansi bakarsak, hala cok yetenekli olmasina ragmen ve bu sezonda Bayern de baska oyuncularin sakatlanmasi sonucu takima girip bayagi iyi performans sergilemesine ragmen ne yazik ki cok cok fazla sakatlanan bir oyuncu, tam bir 2 mac var 5 mac yok örnegi, belinden cok önemli rahatsizliklar gecirmis bir futbolcu...
Ha bu haberlerde dogruluk orani ne kadardir SIFIR, ama orasi ayri bir konu...
Bayern Münih teknik direktörü Ottmar Hitzfield’in kadronun 26 kişiden 22 kişiye düşürüleceğini açıklamasıyla ........
Uydurma haber ancak bu kadar olur. Hitzfeld sezon basindan beri teknik direktör degil ! Yerine sezon basinda Felix Magath getirildi.
Bayern Münih teknik direktörü Ottmar Hitzfield’in kadronun 26 kişiden 22 kişiye düşürüleceğini açıklamasıyla ........
Uydurma haber ancak bu kadar olur. Hitzfeld sezon basindan beri teknik direktör degil ! Yerine sezon basinda Felix Magath getirildi.
dilleri sürcmüstür,bu haberin yalan oldugunu göstermez ...
Haklisin figo, cunku benzer bir haberi bayern'in resmi web sitesinde gordum gecen hafta.. Haberin devamini okumamistim ama Mehmet Scholl'un kesilecek oyuncular arasinda oldugunu farzetmek yanlis olmaz heralde.. Buraya kadari dogru ancak bu haber kitliginda elime boyle bir bilgi gecse, ben de turkiye'den bir takima transferi sipsak bitirirdim, sasirmadim yani.. Neyse almayalim gerekmez.. Mehmet Scholl benim bildigim bugune kadar Turkiye'ye tatile gelmemistir, bu saatten sonra senede 1.5 milyon euro'ya biz tatil yaptiracak degiliz..
Mehmet Scholl’un sakatlığı ciddi
Scholl’un Cumartesi günü hastanede yapılan tedavisi sırasında çenesinin ve elmacık kemiğinin kırıldığının tespit edildiğini, bu nedenle sezonun kalan lig maçlarında oynamayabileceğini söyledi.
Spor Servisi
AA
28 Kasım 2004— Bayern Münih takımının ünlü oyuncusu Mehmet Scholl, Cumartesi günü Mainz 05’e karşı oynadığı karşılaşmada Jürgen Kramny ile çarpışmasından sonra başlangıçta tahmin edilenden daha kötü şekilde sakatlandığı bildirildi.
Bayern Münih’in teknik direktörü Felix Magath, Scholl’un Cumartesi günü hastanede yapılan tedavisi sırasında çenesinin ve elmacık kemiğinin kırıldığının tespit edildiğini, bu nedenle sezonun kalan lig maçlarında oynamayabileceğini söyledi.
Scholl, Kramny ile çarpışmasından sonra maça devam etmiş ve bir gol de atarak takımının maçtan 4-2 galibiyet ile ayrılmasını sağlamıştı. Scholl, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada da Alman Milli Takımı’nda artık yer almayacağını söylemişti.
-----------
Bu haberle, Scholl dedikodusu da sonlanmıs oldu..Bu arada şaka maka son maçlarda bayagı iyi oynuyordu Scholl..Ve ben de gelse acaba yararı olur mu diye dusunuyordum..Yazık olmus..
UmBeRtO GS
02-12-04, 23:50
Basın yazıyorsa doğrudur :lol:
Scholl tam da Frings'in sakatliginda ilk 11 oynamaya baslamisti ki boyle bir olay gelmis basina.. Sene sonuna kadar sakatsa artik emekliligini aciklar heralde, spor basini icin buyuk kayip :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to