PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sabri kotunun iyisi mi?

kral1905
16-11-04, 20:19
Her takimin kotu anlari olur; ve bu kotu anlarda mutlaka bir kisi "basarisi" ile dikkat ceker..soyle bir bakinca bu kotunun "iyileri"
uzun vadede takim duzelince hep geride kalmis..
Son yillardaki orneklerine bakacak olursak; Fenerbahce'li tuncay..
Adam fener ligde dokulurken herkes tarafindan begeniliyordu;
dikkat cekiyordu. Ancak fener ne zaman cikisa gecti; o siradan bir futbolcu oldu cikti..Bizim de gectigimiz senelerde Sabri ornegimiz var..Gecen sene takim kotu giderken ortaya cikti; bu sene nispeten duzeldigimizde adamin kazandirdigi maci bir kenara birakalim oynadigi tek iyi mac yok..
Bu yanilma midir? yani 1,60 lik insanlarin yaninda 1,80 lik boylular dev gibi gelir ya goze. onun gibi bir olaymiydi bizim gecen sene gordugumuz diye dusunmeden edemiyorum..
bu konuda Son ornek ; bu seneki besiktas'ta Ibrahim Akin..

Takim iyi iken ortaya cikanlar ise; halen futbol dunyasinda.
Iste Emre b. ; 17 yasinda biz tarihimizin en basarili donemlerimizin birindeyken cikti. simdi italyada.

Kisaca Sabri acaba iyi degil de kotunun iyisi mi?

gian
16-11-04, 20:31
Sabri konusunda katılıyorum da, Tuncay ve İ.Akın hakkında katılmam imkansız..Tuncay yanlıs yerde oynatılıyor Fener'de, yoksa bence çok müthis bir futbolcu..

İbrahim Akın'i ise Altay'dan beri izliyorum..Ve cok cok ama cok buyuk bir futbolcu olacagına inanıyorum..

arat44
16-11-04, 20:45
sabri belkide eskisi kadar iyi calısmıyordur artık...

16-11-04, 21:13
Tuncay bence kendisini geliştiremedi.. Şutları çok zayıf gücünü yanlış kullanıyor.. Ama İbrahim Akın gerçekten müthiş bir futbolcu kendine iyi bakarsa Emre'den bile daha yetenekli bence..

osvaldo
16-11-04, 21:26
Sabri'de kafa yok. Ne zaman ne yapacağını bilemiyor. Futbol deli gibi koşmaktan ibaret değil. Kafası fazlaca işlemeyen futbolcu da bir yere kadar gelebiliyor. Ben sabrinin bu kafayla 2-3 sene içinde silinip gideceğini düşünüyorum.

Tuncay SAbriye göre daha yetenekli ancak o da 2 senedir cepten yiyor. Genç yaşlarda parlayan türk futbolcusu genelde "olayı bitirdim" havasına girip kendisini geliştirmiyor. Hele bir de sağlam kontrat yaptıysa tamam artık.. YAt yatabildiğin kadar. Tuncay da FB ye ilk geldiği sezon gazla süper performans verdi. Ne zaan yerinin garantileyip yüklüce bir kontrat yaptı adam düşüşe geçti.

İbrahim akın hakkında konuşmak için de erken diyorum. Hele 1-2 sene daha top tepsin bakalım ne kadar gelişecek? Oyununun üzerine bişyeler koyabilecek mi yoksa yerinde mi sayacak?

Carmelo
16-11-04, 21:44
Sabri'de kafa yok.
Arkadas adaminin bir tane duzgun ortasini gormedim ya.
Mesela Balic var elimizde kosmuyor cart curt diyoruz ama adam bir orta kesiyor adrese.
Sabri efendi sag acik oynuyor idmanlardan sonra tek basina calissa ya orta yapmaya.

Tequila
16-11-04, 22:56
Sabri Fatih Terimin 2. senesinin başında çıkışa geçtikten sora
ileriye doğru gitceğine
önce durdu
sora geriledi

ama son zamanlarda toparlanıo bence

Sheva
16-11-04, 23:51
Sabri'den beklentim ileride en azindan iyi bir yedek olarak sag kanata alternatif olmasi.. Tabi kendini biraz daha gelistirip ilk 11 olsa hepimiz seviniriz paf'dan gelen bir oyuncu olarak ancak simdilik o zor gozukuyor..

Stili Nihat'a benzedigi icin o mevkiye dogru kaydirmayi dusunenlerde var ancak bence forvette fizik olarak cok yetersiz kalir..

M.Yasin Cakmak
17-11-04, 01:42
Sabri düz topçu...kimse koşmazken o koştu diye öne çıktı o kadar. İyi yedek olur ama daha öteye gidemez.

Tuncay'da iyiye gideceğine kötüye gidiyor. O da sanki çok özelliği olmayan bir adam gibi gelmeye başladı bana.

İbrahim Akın ise TR'nin geleceği...ah keşke biz alsaydık diyorum her maç. Müthiş bir adam.

USAtaraftar
17-11-04, 07:31
Sabri'nin duz topcu olduguna, kafasinin olmadigina kesinlikle katilmiyorum. Bu sene kendisinde bir guven sorunu var. Bu adam Cafercan'larla falan oynarken aralarinda en parlayaniydi sundan 1 sene once.

soprano79
17-11-04, 10:59
Sabri son derece yetenekli bir oyuncu.Baliç'i kazanacaz diye onu unuttuk bir köşeye attık malesef.Sabri'ye sahip çıkmalıyız,o bizim geleceğimiz.Tecrübe kazandıkça,oynadıkça açılacaktır.

Deliormanlı
17-11-04, 11:24
Sabri'nin duz topcu olduguna, kafasinin olmadigina kesinlikle katilmiyorum. Bu sene kendisinde bir guven sorunu var. Bu adam Cafercan'larla falan oynarken aralarinda en parlayaniydi sundan 1 sene once.

Sabri Cafercanla mı oynadı? Sabri Cafer den 3 yaş büyük ve ikisi hiç bir zaman aynı trakımda (kategoride) olmadı.Cafercan ondan bir alt yaş grubundaydı. Sabri İlker Erbay,Sedat Debreli,Salifu,Rush ve diğerleri ile birlikte oynadı.

Sovereign
17-11-04, 12:53
Sabri düz topçu,katılıyorum.Allah için bir kere adam geçip orta yaptığını gören var mı?Bir kanat oyuncusu için en önmeli araç olan adam eksiltme namına en ufak bir ilerleme kaydedemedi ne yazık ki.Bence farklı yerlerde,farklı amaçlar için kullanılabilir kendisi.Misal çift ön liberodan biri Sabri olabilir.Ne de olsa müthiş koşuyor.

Carmelo
17-11-04, 13:06
Deliormanlı ;
Cafercan 15 yaşında Antalyaspor'dan Galatasaray'a transfer oldu ve direk paf takımında oynadı.
Sabri'de son 2 seneye kadar A takımda.1 sene boyunca birlikte oynadılar.

Sovereign
17-11-04, 14:14
Ben de Sabri ve bu yaş grubu futbolcuların beraber oynadıklarını sanmıyorum.Zira nerden bakarsanız arada 3 yaş fark var.PAF takımda da oynamak için en az bir 16-17 olmak gerekiyor.Bu yaştan ufaklar süper gençler ve yıldızlar liginde oynayabiliyor.

Tabi yetenek yaşla sınırlı değil.Belki de oynamışlardır...

ÖNDER RB
17-02-09, 23:19
ulan bak sabri konusunda bütün forum nasıl başarılı tahmin yapmış

tabi arada ibrahim akın faciasını atlamayın :)

Ibrahim
17-02-09, 23:30
Bu ara cover-topic modası var heralde :)

M.Yasin Cakmak
17-02-09, 23:38
ulan bak sabri konusunda bütün forum nasıl başarılı tahmin yapmış

tabi arada ibrahim akın faciasını atlamayın

Yazik oldu Ibrahim'e abi, Demiroren yedi onu :).

Yeni favorim Batuhan, bakalim ona ne olacak :).

Not: Kral'i ozlemisim...

ÖNDER RB
17-02-09, 23:50
nasıl olsa patlatır biri itiraf edeyim

ibrahim akını ben de çok beğenirdim hatta hala ulan bize gelse iş yapar diye düşündüğüm olur.

M.Yasin Cakmak
17-02-09, 23:51
nasıl olsa patlatır biri itiraf edeyim

ibrahim akını ben de çok beğenirdim hatta hala ulan bize gelse iş yapar diye düşündüğüm olur.

Gelecek abi zaten, sabir. Seneye kesin bizde :).

osvaldo
17-02-09, 23:53
BU arada topic açıldığından bu yana 5 sene geçmiş. 5 sende olduğu yerde kalmış Sabricik.

Patriot
18-02-09, 10:32
Ibraam Akini da istemem bu arada.. iyi topcu olabilir ama karakter olarak nefret ettigim birisi.

osvaldo
18-02-09, 10:53
İbrahim Akın =0 yazıyla sıfır. Adam ne kadar yetenekli olursa olsun fizik, kondüsyonu yerlerde sürünüyor. Güç olarak CArrusca'dan farkı yok. Bizim takıma ancak amele kontejanından alınır. Batuhan da o zeka ve karakterle çakma Hakan olarak kalır 1 gram ileri gidemez. Sonu da en iyimser ihtimalle Saffet Sancaklı gibi olur. TAbi aklını başına devşirip tamamen değişirse bilemem. Batuhan'ın 1-2 sene içinde Fener'e gitmesini bekliyorum. Karakter olarak tam oraya yakışır.

ıloveyou_galatasaray
18-02-09, 15:18
Yaw bu antu.com daki serefsizlerde hiç beyin yok.ADAMLAR arda turan`la kazım kazım ı karşılaştırmışlar arda balonmuş doping , kullanmadığı için performansı düşmüz vay geri antu vay..............

cali
18-02-09, 18:27
galatasaray iyi bir takımdır ön kabulüyle yola çıkarsak, tersi; iyinin kötüsü