PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cafercan:"Çok şanslıyım"

Omur The Little Big
15-11-04, 13:29
Cafercan: "Çok şanslıyım.."

Sarı-kırmızılı ekipte Hagi'nin gözdelerinden biri olan genç Cafercan idolünün Hakan Şükür olduğunu söyledi..Genç yıldız, "Hakan olmak en büyük hayalim ama Hagi ile çalışmanın şansım olduğunu da biliyorum" diyor..

AEK'nın 80'inci yaşı nedeniyle organize edilen iki maçta da forma giyen ve gündeme oturan genç yıldızla Atina Havaalanı'nda konuştuk. Kendisine hedeflerini sorduk, çekinmeden açıkça kendisini anlattı. İşte Cafercan'ın dünyası: "En büyük isteğim Hakan ağabey gibi usta bir golcü olmak ve Avrupa'da top oynamak. Yaşım daha 17, çok çalışıyorum. Hem santrfor meziyetlerim var, hem de sol çizgide iyiyim. Hagi'nin bizimle ilgilenmesi bizleri çok kamçılıyor, motive ediyor.

Ben Hagi ile çalışmayı büyük şans olarak niteliyorum. O idmanlarda en çok bize bağırıyor ama bu bizi rahatsız etmiyor. Fatih hoca zamanında santrfor oynuyordum. Hocamız Hagi ise beni özellikle sol çizgide oynatıyor, ben de burada iyi olduğumu biliyorum. Daha da iyi olacağıma inanıyorum. Forvete dönük oynamayı seviyorum. Hem ayaklarım, hem kafam iyi. Tek eksiğim daha çok oyuna katkıda bulunamamam ve biraz güçsüz olmam. Tabii bunlar Hagi hocamın bende gördükleri eksiklikler. Ben de bu açıklarımı en kısa sürede kapatmayı düşünüyorum. 5 ay sonra G.Saray'la olan kontratım bitiyor. Ancak ben futbolu bırakana kadar bu kulüpte kalmayı, sarı-kırmızılı formayı giymek istiyorum."

(Kaynak:Fotomaç)

kral1905
15-11-04, 13:45
5 ay sonra G.Saray'la olan kontratım bitiyor
-----
cocuk mesajini vermis:)

JORDAN
15-11-04, 14:31
Kralcim Gokhancim,
Hic bilinmez belki de 5 ay sonra baska bir takimda goruruz Onu da sonra hain ilan ederiz.Iste biz boyleyiz;)

seyko
15-11-04, 15:11
....Avrupa'da top oynamak...

.... Ancak ben futbolu bırakana kadar bu kulüpte kalmayı, sarı-kırmızılı formayı giymek istiyorum.....

?!

Ray52Lewis
15-11-04, 15:51
Kralcim Gokhancim,
Hic bilinmez belki de 5 ay sonra baska bir takimda goruruz Onu da sonra hain ilan ederiz.Iste biz boyleyiz;)

+1

Yönetim daha neyi bekliyor Allah askina???
Neden söyle 5 senelik bir kontrat yapilmiyor anlamiyorum, ille de sezon sonu mu beklenecek?

Serkan1905
16-11-04, 00:42
(Keske Zafer ve Cafercan icin acilan topikler bir topik altinda toplansaydi da, tartisma tek bir yerden devam ederdi.)

Gencler hakikaten süper. Diyecek bir laf yok. bu bizim icin bir firsattir. Zaten ekonomik acidan en iyi zamanimizda degiliz. "transfer ücreti ödemeden, fazla da oyuncuya senelik ücret ödemeden, al sana oyuncu!" dedirtiyor bu arkadaslar.

Bir kere su takimdan Ayhanla, Arif gönderilmesi lazim ki Cafercanla Zafere sira gelsin. Ve görünen o ki Arif ve Ayhandan Hagi bir türlü vazgecemiyor. ilk 11 de oynatmiyor ama yedeklerde.
Ayni sekilde Ergün.

Sanirsam Haginin politikasi daha cok tecrübeli oyunculara dayaniyor.

Insaallah bu devamli böyle kalmaz...

kamtek
16-11-04, 02:34
cyba celiskiyi iyi yakalamissin

bakalim cafercan nasil cikacak.emre.okan,f.akyel gibi hain mi yoksa forma askini bilen bir buyuk kaptan gibi mi

Sheva
16-11-04, 02:44
Epey bir celiski soz konusu ancak bu mac sonu yapilan bir roportaj olsa Cafercan oraya bir de 'onumuzdeki haftalara bakicaz, lig uzun bir maraton' lafini eklerdi ve futbolcu kliselerini tamamlamis olurdu.. Yani demem odur ki, pek bilincli soylenmis laflar gibi gelmedi bana, biraz ezbere olmus..

Diger dikkat ceken hususta 5 aylik sozlesmesi kaldigi.. Yoneticilerimiz farkinda degilse bile, basinda cikan bunca yaygaradan sonra heralde soyle temiz bir 5 senelik anlasma imzalatacaklardir.. 5 sene sonunda gidecek olursa da bari yetistirme payini aliriz..

kamtek
16-11-04, 03:08
yalniz su var
profesyonel sozlesme imzalayabilmek icin 18 yas ustu olmasi gerekmiyor mu oyuncularin. hatta sirf bu nedenle profesyonel sozlesme imzalatma zorunlulugumuz oldugu icin daniel tozseri birakmak zorunda kalmadik mi?

imzalatmamaya sebep bu da olabilir belki

Sheva
16-11-04, 03:11
Evet onu bende dusundum sonradan, o yuzden buyuk ihtimalle en azindan simdilik kimseye kaptirma derdimiz yok..

soprano79
16-11-04, 10:58
Cafercan büyük yetenek.Mutlaka ilerleyen maçlarda özellikle kupa maçlarında faydalanmalıyız.Tabi sözleşmesi de bitiyorsa yenilenmeli.

Sheva
16-11-04, 19:52
2 haftadir futbolsuzluktan basinin epey isine yaradi bizim gencler.. Normal bir hafta olsa iki satir laf edip gecerlerdi.. Bu kadar isimleri gectikten sonra taraftarin da beklentileri artti tabi, Hagi buyuk ihtimal bu hafta veya gelecek hafta bir veya birkacini kadroya alacaktir.. Yalniz umarim en ufak bir hatalarinda ters tepmez bu buyuk ilgi..