Tüm Versiyonu Göster : Hakan Şükür'den Peker savunması
Hakan Şükür ile Sedat Peker'in havuzda çekilen fotoğraflarının basına yansımasından dolayı ortalık karıştı. Fenerbahçeli yöneticilerin de adlarının karıştığı bu görüntülere iki kulüpten ayrı ayrı açıklamalar geldi.
http://www.haberturk.com/foto/MANSETSUKURHAKAN.jpg
Şu anda 20 ayrı suçtan tutuklu olan Sedat Peker'le denizde eğlenirken çekilmiş fotoğrafı Hakan Şükür'e ağır darbe oldu.
Birçok gazetede dün yer alan bu deniz eğlencesi görüntüsü Peker ismi etrafında yoğunlaşan, futbola mafya ve şike bulaştı iddialarını kuvvetlendiren yeni bir belge oldu. Şükür bu fotoğrafı SABAH'a ilginç bir biçimde savundu.
FORMA VERMEYE GİTTİM
Şükür'e göre Peker Adapazarı depreminde kurduğu yemek çadırıyla bölgenin gönlünü kazanmıştı. Fotoğraf da Peker'in kendisinden talep ettiği formasını teslimi sırasında çekildi.
Futbola 'Kelebek' kondu
Galatasaray takım kaptanı Hakan Şükür ile Fenerbahçe eski yöneticilerinin, Kelebek Operasyonu ile içeriye alınan Sedat Peker'le çektirdiği samimi pozlar kafaları karıştırdı.
Galatasaray'ın takım kaptanı Hakan Şükür ile Fenerbahçe eski yöneticileri Şadan Kalkavan ve Orhan Keçeli'nin, Kelebek Operasyonu sonrası tutuklanan Sedat Peker'le çekilmiş fotoğrafları, futbolda şike iddialarını yeniden gündeme taşırken, futbol camiasında kaynayan kazanı daha da karıştırdı. Operasyon sırasında Peker'in Şile'deki çiftliğinde ele geçirilen fotoğraflarda, Sedat Peker'le yüzerken ve tatilde eğlenirken görülen Hakan Şükür, Galatasaray takımının AEK ile oynayacağı özel maç için çıktığı Atina yolculuğuna katılmadı. Ancak Hakan'ın fotoğrafları Atina'da gündeme oturdu. Medyaya yorum yapmaktan kaçınan Başkan Özhan Canaydın, Hakan'ın fotoğrafları hakkında soru soran bir muhabiri "Buraya AEK ile dostluk maçı oynamaya geldik, siz nelerle uğraşıyorsunuz" diye terslerken, ikinci başkan Ergun Gürsoy, "Devletin içindeki bir yığın insanın, bakanların kimlerle ne resimleri çıkıyor. Ne var bunda?" dedi.
G.S.'DEN AÇIKLAMALAR
İstanbul'da bulunan G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü TurgayKıran'ın açıklaması ise şöyle oldu: "Biliyorsunuz; başkan yardımcısı, basın sözcüsü ve yönetici olarak kulübü temsilen bir şey söylemem şu anda mümkün değil. Çünkü yönetim maç için Atina'da. Ancak bir toplantı yapılır ve karar alınırsa tabii ki açıklarız. Kişisel olarak ise şunları söyleyebilirim: Herkesin eşi, dostu var. Bunlar meşhur oyuncular. Sonuçta gidilen tatil yerleri belli. Aynı yere gidilmiş olabilir, bir tanışıklıkları da olabilir." Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Hakan'ın fotoğrafları hakkındaki soruya "Şu anda Milli Takım kampındayız. Böyle bir soruyu kabul etmiyorum" yanıtı verdi. Futbol Federasyonu Levent Bıçakçı da aynı konudaki sorulara "Futbolcuların kiminle arkadaşlık edip kiminle dostluk yapacaklarına biz karar vermeyiz. İsteyen istediğiyle vaktini geçirir veya tatile gider. Biz futbolcularımızın sahadaki olaylarına ve performanslarına bir değerlendirme getiririz" dedi.
KALKAVAN'DAN SAVUNMA
Fenerbahçe'nin eski futbolşube sorumlusu Şadan Kalkavan da Peker ile fotoğrafları hakkında şöyle konuştu: "Sedat Peker benim hemşehrimdir. Ben de onun büyüğüyüm. Bu bağlamda birbirimizle görüşmemiz çok son derece normal. O bana hiçbir zaman saygıda kusur etmemiştir. Ben de bugüne kadar onun hep yanına gittim, bundan sonra da gideceğim. Kimse öküzün altında buzağı aramasın. Sedat Peker ile iki futbolsever olarak futbol konuştuğumuz da olmuştur. Ancak onun futbol dünyasında ne kadar etkili bir isim olduğu hakkında bir bilgim yok. Çünkü bu türde bir ilişkimiz olmadı." Şile'deki çiftlik evinde bulunan fotoğraflar arasında, Hakan Şükür, eski siyasetçi ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü (FB) yöneticisi Orhan Keçeli ve armatör ve eski FB yöneticisi Şadan Kalkavan dışında, Peker'le Susurluk davası hükümlülerinden eski özel timci Ayhan Çarkın'ı birlikte gösteren kareler var. Peker dahaönce de Sergen Yalçın ile birlikte basına yansımıştı.
TELEFON KAYITLARI
Kelebek Operasyonu kapsamında dinlenen telefon kayıtlarından çıkarılan, futbolda şike iddiaları bu çok özel fotoğraf albümüyle daha da güçlenmiş görünüyor. Telefon kayıtlarındaki ifadelerde, Peker grubunun geçen sezon Süper Lig'de düşme hattındaki takımların maçlarında büyük etkileri olduğu kaydedilmişti. Dinlemeler sırasında Samsunspor, Akçaabat Sebatspor, Rizespor, Diyarbakırspor ve Beşiktaş maçlarına müdahale edildiği şüphesi uyanmıştı. Kayıtlara göre, Peker grubu, 14 Mart 2004'te oynanan Diyarbakır - Samsunspor maçının sonucunu belirlemek için girişimde bulunmuş, Olgun Peker, maç öncesi görüştüğü bir kişiye, Diyarbakır maçı için Göksel ile (Samsunspor kalecisinin adı da Göksel) görüştüğünü belirterek, "Diyarbakır'a golü Serkan atacak. Haftaya yine Diyarbakır'da çok film dönecek" demişti. Sözü edilen maçta, Samsunspor, Diyarbakır'ı 3 - 1 yenmiş, ilk golü de 8. dakikada Serkan atmıştı.
SABAH
Bu aksam CNN Turk'te 'Santra' programinda Sanem Altan, bu ikili arasindaki dostlugun nasil dogmus olabilecegini ve ortak ne gibi bir noktalari oldugunu aralarinda Halil Ozer, Selim Soydan ve Ibrahim Altinsay'in bulundugu konuklara sordu.. Konuklarin tepkileri oldukca ilgincti.. Halil Ozer ben futbol disi konulara girmem diyerek Hakan'a muhasebeci muamelesi yapti, Ibrahim Altinsay nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde lafi UEFA kriterlerine getirdi, Selim Soydan ise tamamen sessiz kalmayi uygun gordu..
Futbol camiasinda belirli bir isme sahip insanlarin bu tepkilerini garip karsilamadim acikcasi.. Ve daha onemlisi cevap vermemelerinin sebebi kesinlikle korku, tehdit vs. degildi.. Esas olarak sorun butun kuluplerin topyekun oyuncusundan, idarecisine kadar, ismi A olur, B olur bu tarz guc sahibi insanlarla yakin iliskiler icinde olduguydu.. Ayan beyan dugun sahitligi yapan, her kutlamada celenkleri en bas koseye yerlestirilen, aile cenazelerinde en gorkemli spor odulleri torenlerinden daha fazla futbolcu bulunan bir kisinin, su an icin Hakan'la resimlerinin cikmasina insanlarin bu kadar sasirmasina ben acikcasi cok sasiriyorum..
Amacim kesinlikle kimseyi karalamak, zan altinda birakmak degil fakat olaylar bu kadar acik secikken bir fotografa bu kadar yaygara koparilmasini anlamsiz buluyorum.. Kaldi ki, evi arayan polisler heralde biraz dikkatsiz bakmislar, ben eminim ki oradan daha cok futbolcu, yonetici resimleri cikardi, nedense bir tek Hakan'inkini bulabilmisler..
Uzun lafin kisasi, her insanin ilk anda olumsuz reaksiyon verebilecegi bir olay gibi dursa da, futbol camiasi icin kesinlikle ne yeni ne de flas bir haberdir bu fotograf..
Fakat bu mevzuda benim acimdan esas ilgi cekici olan, Sedat Peker'in evine baskin yapilali haftalar olmasina ve ilk gunlerinde belli resimlerin medyaya verilmesine karsin bu resmin su ana kadar gizli kalip, bir milli mac oncesi ortaya cikarilmasidir.. Hakan'in ozellikle de son 1.5 aydir oynadigi futboldan zerre kadar hazzetmiyorum ancak her nedense uzerine bazi oyunlar oynandigi gibi bir fikre de kapilmadan edemiyorum bu gelismeler isiginda..
adam bir futbol kulübünün en içine kadar girmiş altyapısının tek sahibi durumuna gelmişken medyada tık yok hakan şükürle resimleri 1. sayfalarda ise bana bu medyanın tarafsızlığından kimse bahsedemez. şerefsizlik diz boyu paranın kaöpeklerinde.
ancak be hakan kardeşim neden hep sensin bu takımın içinde başka adam yok mu bu tip söylenti çıkarılacak. veriyorsun malzemeyi ellerine sonra 5 hafta elin ayağın tutmuyor sahada. artık 33 yaşındasın bitti kardeşim futbol en fazla 1 sene daha neyin stresi artık ya.
Rezil bir toplumuz. Bir yere gelmiş insanlar içinde mafya ile ilişkisi olmayan yok gibi. Siyatetçisinden sporcusuna, askerine, bürokratına, polisine kadar hemen herkes pisliğin içinde.. Güney Amerika ülkelerine ya da 25-30 yıl öncesinin italyasına benziyoruz.
Yahu Hakan gs kaptani kabul ancak unutulmamali ki o da bir bireydir.. yaptigi her sey kendini baglar abartmadigi surece..
Oysa fenerbahce baskani birey degildir..
bizim basin fatih altayli bas bas bagirirken aziz yildirim mafyayi kullaniyor diye kafanizi kuma gomer,Hakan'in bir pozu icin de dunyayi ayaga kaldirir..
Kabul etik falan degil; ancak aziz'in de ne yaptigi ve nasil elestirildigi(!) ortada..
M.Yasin Cakmak
15-11-04, 13:08
Eeee noolmuş?
Diğer takımlarla şikeler belgelenmiş, bizim futbolcumuzla resmi var...
Noolmuş yani?
Hakanin bu kisiyle resimde gorulmesi hos degil ancaak;
Bu resimle sikeyi bagdastirmak aptalligin daniskasi olur.Hakan nasil sike yapacak?Sampiyonluk mucadelesi veren bir takimin forvet oyuncusu bilerek gol kacirmaz.Gol atmasina gelince,Onu zaten Hakan yapmasa baskasi yapacak.
Yukarda denildigi gibi Hakanin gorustugu kisiler kendisini baglar kaldi ki basbakanlarin vs gorustugu,yatip kalktigi insanlari goruyoruz.Yillardir bizi yonetenleri secen yine bizler olduk.
Medyanin okuzun altinda buzagi aramasinin sebebi azize hanimin yedigi haltlarin bir urunudur.Ki kimse buzuklerin efendisi azizeyi temizleyemez...
Ne olacak canım ?
Hakan ne yaparsa yapsın.
Herşey mübah ona.
Yürüyedur Hakan.
Fetullah'tan sonra Mafya'ya da el attın.
Bakalım sırada ne var ?
carmelo;
ne mafyasi :)
Sedat Peker cok degerli bir abimiz degil miydi?
daha 1 ay evel;
"Bazy konularda yorum yapabilmek icin evvela olaylarin tamamini , en azindan bir kismini bilmek lazim oyle degil mi?Burda bir cok arkadasimiz degerli abimizin ismini duyunca mafya der gecer.Halbuki gercekler boyle degil.Degerli abimizin yaptigi cok da onemli seyler var.Ancak tabi herkes bilmiyor."
dememis miydin?
cok degerli bir abimizle yuzmus Hakan Sukur..
bunda hakan'a kizacak bir durum yok ki?
carmelo;
ne mafyasi :)
Sedat Peker cok degerli bir abimiz degil miydi?
daha 1 ay evel;
"Bazy konularda yorum yapabilmek icin evvela olaylarin tamamini , en azindan bir kismini bilmek lazim oyle degil mi?Burda bir cok arkadasimiz degerli abimizin ismini duyunca mafya der gecer.Halbuki gercekler boyle degil.Degerli abimizin yaptigi cok da onemli seyler var.Ancak tabi herkes bilmiyor."
dememis miydin?
cok degerli bir abimizle yuzmus Hakan Sukur..
bunda hakan'a kizacak bir durum yok ki?
oy oy oy oy :) ne cevap ama
valla carmelo ironi yapmis bence.abisine laf soyletmez yoksa
Muhahahaha :lol: :lol: :lol:
Oncelikle kusura bakmayın nerdeyse surekli online durdugum forumda ne hikmetse bakmamisim bu topice,dogal olarak cevap da gecikti.
Kral seninde bahsetmis oldugun gibi Abinin cok degerli bir insan oldugunu acik ve net bir bicimde soylemistim.Ancak Abimizin karismadigi bir cok olayda isminin yer almasi Turkiye'de onu bir anda "Mafya Kralı" yaptı.Elbette ki gercekler boyle degil.Kaldı ki ne yazıkki mafya ile beraber yuruyen Turkiye futbolunda Hakan Sukur'un abimizle aynı karede yer almasi benim acimdan pek hos degil acikcasi.Hos degil derken , simdi de goruldugu gibi bu resimin meydana cikmasi bir cok kisinin agzina laf vermistir.Hatta ve hatta bazıları daha da ileri giderek bir iki spor programında Galatasaray'ın 4 senelik şampiyonluğunu dahi Hakan Sukur-Sedat Peker arkadasligina baglayabilecek kadar kustahca davranabilmislerdir.
Hakan hakkinda fikirlerimi herkes biliyodur hemen hemen..
Tarikat, mafya neredeyse Hakan orada..
MasterOfPuppets
17-11-04, 00:42
Tarikatmiş ne tarikati bu budist tarikatiymiymiş?
Hakan Sukur'un Hayati
Maç-Ev-Antreman-ev-Antremann-Ev-Antreman-Ev-Antreman-Ev-Maç-Ev
bu hayati ÖRNEK ALINASI BİR HAYAT..
Hakan Sukur'un kiymetini bilmeye dewam edin..
yakinda Tanju gibi gorursunuz onu da yazik..
Hakan Sukur'un Hayati
ya birak allahaskina ya...attigi gollerin hatirina susuyoruz zaten...
USAtaraftar
17-11-04, 07:27
Oncelikle kusura bakmayın nerdeyse surekli online durdugum forumda ne hikmetse bakmamisim bu topice,dogal olarak cevap da gecikti.
Kral seninde bahsetmis oldugun gibi Abinin cok degerli bir insan oldugunu acik ve net bir bicimde soylemistim.Ancak Abimizin karismadigi bir cok olayda isminin yer almasi Turkiye'de onu bir anda "Mafya Kralı" yaptı.Elbette ki gercekler boyle degil.Kaldı ki ne yazıkki mafya ile beraber yuruyen Turkiye futbolunda Hakan Sukur'un abimizle aynı karede yer almasi benim acimdan pek hos degil acikcasi.Hos degil derken , simdi de goruldugu gibi bu resimin meydana cikmasi bir cok kisinin agzina laf vermistir.Hatta ve hatta bazıları daha da ileri giderek bir iki spor programında Galatasaray'ın 4 senelik şampiyonluğunu dahi Hakan Sukur-Sedat Peker arkadasligina baglayabilecek kadar kustahca davranabilmislerdir.
O degerli abinin degeri nereden geliyor? Mafya adamlarina degerli abi ne zamandan beri deniyor?
USATaraftar ;
Bilmeden ahkam kesmemek lazım.İlk önce birşeyleri bilmek lazım konusmak icin.Saglicakla.
UmBeRtO GS
17-11-04, 15:18
Sedat Peker = Değerli Abi
Değerli Abi = Sedat Peker
vay be! :lol:
Parma Maniac
17-11-04, 16:56
walla bi adam değerliyse onunla fotoğrafı çıkan insan eleştirilemez.. komiklik yapmasın kimse.. adama pislik atmak için aranmayalım..
ha pislik atacak olanlar varsa da Sedat Peker'e değerli diyenler olmasın bu..
MasterOfPuppets
17-11-04, 18:19
susucaksin tabi
LİDERİNİN ÖNUNDE EĞİLECEKSN..
Obey Your Master..
Hakan Sukur'un Hayati
:mrgreen:
Baska birsey demeyeyim yani..
Adam Turkiye'de kirmizi bultenle aranan bir tarikat lideri icin taa Milano'dan Jersey Paterson'a geldi kac sefer yani tarikata bagli oldugu ayan beyan ortada ki zaten kendisi de yanilmiyorsam Mehmet Ali Birand'in programinda o tarikat lideri icin onu seviyorum gibisinden birsey soyledi. O zaman da medya'da kiyamet kopmustu..
Bu sefer de ulkenin azili mafya liderlerinden biriyle samimi bir sekilde resimleri gazetelerde boydan boya cikti. Aralarinda samimiyet oldugu cok belli.
Simdi Hakan'in hayati Mac-Ev-Antreman-Ev-Mac-Antreman'dan mi ibaret?
MasterOfPuppets
17-11-04, 22:27
Baska birsey demeyeyim yani..
Adam Turkiye'de kirmizi bultenle aranan bir tarikat lideri icin taa Milano'dan Jersey Paterson'a geldi kac sefer yani tarikata bagli oldugu ayan beyan ortada ki zaten kendisi de yanilmiyorsam Mehmet Ali Birand'in programinda o tarikat lideri icin onu seviyorum gibisinden birsey soyledi. O zaman da medya'da kiyamet kopmustu..
Bu sefer de ulkenin azili mafya liderlerinden biriyle samimi bir sekilde resimleri gazetelerde boydan boya cikti. Aralarinda samimiyet oldugu cok belli.
Simdi Hakan'in hayati Mac-Ev-Antreman-Ev-Mac-Antreman'dan mi ibaret?
------------------------------------------
Genco duydun seyleri nasil da guzel yorumluorsun..
evet maç ev antremandan ibaret
adam tatilde istediği sevdiği insanlarla beraber olamaz mi ?
bazilari ne işler kiriştiror en azindan ümit karan volkan gibi o da evlenmeden evvel bakirköyde liseli kizlarla takilmadi gençlik hayatinda
işini yapti
hakan şükür namaz kilar olay olur
hakan sukur gol atar olay olur
en cok gol atan futbolcumuz..
su an bizde oynuyor..
brakinca da bizimle olacak bir futbolcu
nasil bole eleştirirsin anlamiyorum ki.
M.Yasin Cakmak
17-11-04, 22:48
Fethullah Gülen mi aranıyor kırmızı bültenle?
Allah Allah...
İsteyen istediğini sever. Hakan'ın kanunlara aykırı bir haraketini ben görmedim. İster Sedat Peker ile İster Gülen ile takılsın bana ne?!?
Serkan1905
17-11-04, 23:10
Eger sevgili medyamiz, veya yapmasi gereken kurumlar, Hakanla Peker arasinda "daha baska" iliskiler de bulursa, Yönetimimiz Hakani kesinlikle takimdan uzaklastirmasi lazim.
Öle Mafyayla iliskisi olan adam Galatasarayda oynamamasi lazim, gecmisi ne olursa olsun...
serkan;
ergun gursoy bu klubun 2. adami..
hatirlatirim..
Genco duydun seyleri nasil da guzel yorumluorsun..
evet maç ev antremandan ibaret
adam tatilde istediği sevdiği insanlarla beraber olamaz mi ?
bazilari ne işler kiriştiror en azindan ümit karan volkan gibi o da evlenmeden evvel bakirköyde liseli kizlarla takilmadi gençlik hayatinda
işini yapti
hakan şükür namaz kilar olay olur
hakan sukur gol atar olay olur
en cok gol atan futbolcumuz..
su an bizde oynuyor..
brakinca da bizimle olacak bir futbolcu
nasil bole eleştirirsin anlamiyorum ki.
Bir kere Hakan'in Fetullah icin Paterson'a geldigi duymadim, bizzat gordum. Evimden Paterson yaklasik 10 dakika idi.. Yaninda Emre ve Arif'te vardi.
Umit Karan ile Volkan'i neden ornek veriyosun ki bana ? Konu Hakan su anda.. Eger Karan'la Volkan'da bi haltlar yemisse onlarda suclu.. Baskalarin daha agir suclarini bana gostererek Hakan'in sucunu hafifletemezsin.
Fethullah Gülen mi aranıyor kırmızı bültenle?
Allah Allah...
İsteyen istediğini sever. Hakan'ın kanunlara aykırı bir haraketini ben görmedim. İster Sedat Peker ile İster Gülen ile takılsın bana ne?!?
Nasil isteyen istedigini sever?
Simdi yarin Hakan Sukur'un Abdullah Ocalan'i sevdigini ve ona taptigini aciklasa da senin icin sorun yok mu Yasin?
Benim icin var.. Galatasaray'da oynayan ve herkese ornek olan birisinin bu tip kisilerle iliskisini kesinlikle dogru bulmam ve gonul verdigim takimin formasinin altinda ter akitmasini istemem..
Evet, Fethullah Gülen kirmizi bultenle araniyor.. Niye Turkiye'ye gelmedigini zannediyosun ? Ister Hakan Turkiye'nin en iyi futbolcusu olsun, isterse de dunya'nin en iyi futbolcusu olsun.. Ataturk'e pic diyen birinden hoslandigini ima ediyorsa benim icin bitmistir.
Bir kac ay evvel Aladdin Cakici hadisesi yuzunden Sinan Engin ile nasil dalga gectiginizi ve Tanju'nun bu kulupten nasil kovuldugunu da unutmayalim.
Serkan1905
17-11-04, 23:49
serkan;
ergun gursoy bu klubun 2. adami..
hatirlatirim..
harbiden unutmusum o adami..
keske akyelin alinmamasi icin gösterdigimiz tepkiyi böyle konularda da gösterebilseydik...
MasterOfPuppets
17-11-04, 23:58
Bir kere Hakan'in Fetullah icin Paterson'a geldigi duymadim, bizzat gordum. Evimden Paterson yaklasik 10 dakika idi.. Yaninda Emre ve Arif'te vardi.
Umit Karan ile Volkan'i neden ornek veriyosun ki bana ? Konu Hakan su anda.. Eger Karan'la Volkan'da bi haltlar yemisse onlarda suclu.. Baskalarin daha agir suclarini bana gostererek Hakan'in sucunu hafifletemezsin.
------------------------------------------
Hakan Sukur mu tek o adamlarla gorusuyor Arkadaslik yapiyor peki ?
bende Aziz Yildirimi,Serdar biligiliyi Etilerde bizzat Saglam Adamlarla gordum..
Ergün Gorsyu da Özhan Canaydin da..
Tek Hakan Suclu yapiyor dimi
Yok Örnek verdim anla diye...
Hakan Sukur'un Sucu
Galatasaray'in En Kritik Maçlaridna Golelr Atmak..
Avrupada en fazla gol atan futbolcu
Türkiye Milli Takimda en fazla gol atan futbolcu
ve bugun
Kadiköyde Hakan Sukur diye para verip de bağirtirmiş zaten..
işte hakanin suclari
ah ah hakanim ROİ olmak zordur...
M.Yasin Cakmak
18-11-04, 00:02
Ceyhunum isteğen istediğini sever...işini yapsın yeter ki..umrumda değil. Kimsenin kalbini açıp bakamam...bakmak istemem de bana ne?
Bana Hakan'ın Fethullah Gülen propogandası yapıp takımda grupçuluk çıkardığını ve bunun da başarısızlık getirdiğini ya da mafyayla anlaşmalı maç sattığını kanıtlamadığın sürece sevdiği insanlar beni bağlamaz. Oynadığı top beni bağlar.
MasterOfPuppets
18-11-04, 00:06
bu konu uzar gider
yazmaya değmez..
kiskananlar çatlasin Hakan Şükürüm
sen görevini cok iyi yerine getirdin 1992 yilindan beri bu takimda oldugundan beri
avrupa bile kabullenmiş sana..daha ne diyim ki
gollerien dewam et 3,4 sene daha oynarsan 240 da geçiceksin en azindan tanju gibi kirli bir adam orda tahtta durmayacak..
ne de olsa senin tek sucun golleri siralamak..gol atmak en fazla gol atmak..
leedse'e milana koymak gibi suclarin var..
önemi yok hakan biz seni seviyoruz
le roi est pas mort acose des renard!
il serai toujours vivent..
bu topic bitmistir..
Hakan SUKUR GALATASARAY SPOR KÜLÜBÜNÜN FUTBOL OYUNCUSUDUR..
DESTEK VERİLİR..
merak ediorum gol atinca hakan sukur sevinmiyormusunuz..
bu topiğe yazmicam bundan sonra..
gerçekleri tarih yazar tarihi de kral..
Hakan Sukur mu tek o adamlarla gorusuyor Arkadaslik yapiyor peki ?
bende Aziz Yildirimi,Serdar biligiliyi Etilerde bizzat Saglam Adamlarla gordum..
Ergün Gorsyu da Özhan Canaydin da..
Tek Hakan Suclu yapiyor dimi
Yok Örnek verdim anla diye...
Hakan Sukur'un Sucu
Galatasaray'in En Kritik Maçlaridna Golelr Atmak..
Avrupada en fazla gol atan futbolcu
Türkiye Milli Takimda en fazla gol atan futbolcu
ve bugun
Kadiköyde Hakan Sukur diye para verip de bağirtirmiş zaten..
işte hakanin suclari
ah ah hakanim ROİ olmak zordur...
Anlatamiyorun sanirim..
Ornek vereyim istersen.. Sinava girdin ve kopya cekerken sen yakalandin. Hoca'ya "Hocam herkes kopya cekiyo sirf suclu ben miyim?" diyeceksin ?
Eger oyle birsey diyecek olursan bile bu seni temize cikarmaz. Cezasini cekersin.
Banane Aziz Yildirim'dan, Bilgili'den.. Onlarda o halti yiyolarsa birak kendi camialari yakistirip, yakistirmadigina karar versin..
Alican böyle saçma ve içeriksiz yazılar yazmaya devam edersen değil bu topicte hiçbir yerde yazamayacaksın..
Ceyhunum isteğen istediğini sever...işini yapsın yeter ki..umrumda değil. Kimsenin kalbini açıp bakamam...bakmak istemem de bana ne?
Bana Hakan'ın Fethullah Gülen propogandası yapıp takımda grupçuluk çıkardığını ve bunun da başarısızlık getirdiğini ya da mafyayla anlaşmalı maç sattığını kanıtlamadığın sürece sevdiği insanlar beni bağlamaz. Oynadığı top beni bağlar.
Yapamaz..
Simdi Hakan yarin birgun cikip Abdullah Ocalan hayraniyim, cok seviyorum dese sizin icin bir problem teskil etmeyecek demek ki.. Benim icin eder...
O zaman Sinan Engin'in Aladdin Cakici ile davasina, Daum'un kokain kullanmasina, Erhan Albayrak'in erkekle opusmesine de ses cikarma hakkiniz yok.. Herkes ne yaparsa kendine yapar dimi ?
MasterOfPuppets
18-11-04, 16:41
Alican böyle saçma ve içeriksiz yazılar yazmaya devam edersen değil bu topicte hiçbir yerde yazamayacaksın..
---
Gerçekler Saçma mi olmuş
gülerim
yazmiyorum zaten yazmicam da hakan sukuru durmadan galatasarayi eleştiren bir forumda ne işim war benim
haddi eyvallah sizlere
kiskananlar çatlasin kralim.
Parma Maniac
18-11-04, 16:47
Genco'm iyi güzel Sukur'e tepki veriyorsun Atatürk'e piç diyen adamı seviyor diye.. peki ben sana başka bi soru soracağım, lütfen konuyu başka taraflara çekiyorsun deme baştan söyleyeyim önemli zira.. Atatürk'e benzer hakaretleri farklı yerlerde savuran, hepsi de kaset kayıtlarıyla ortaya çıkan bir adam bu ülkeye başbakan oldu, bırak ülke dışında olmayı adam Türkiye'yi yönetiyor.. bir şey yaptın mı bu konuda? bence bunu diyen adam ben Atatürk'e saydıran adamı seçen, ülkeye yönetici yapan halkın bulunduğu ülkede yaşamayı protesto ediyorum da demeli, diyebilmeli.. o bizi yöneten adamla birlikte fotoğrafı çıksa, onun liderliğinden hoşlanıyorum dese bi futbolcumuz aynı tepkiyi görür mü burda? hiç ama hiç zannetmiyorum..
Davet eden olmadı zaten seni hadi bakim git başka bir yere saçmalamalarına orada devam et.
M.Yasin Cakmak
18-11-04, 17:55
Ceyhun,
Öncelikle ben Fanatik bir GS taraftarıyım. Benzer olaylar rakip takımlarda olduğu zaman objektif kalmamı ve aynı şeyi savunmamı beklemek saçmalık olur. Aynı şeyi fenerli, beşiktaşlı yaptığı zaman onlara maksimum zarar getircek yorumlar yapmak için uğraşırım.
Ama taraftarlığı işin içinden çıkardığın zaman bende özgürlük takıntısı var. İsteyen istediği adamı sever, yanına gider, isterse koynuna girer... bana ne?
Bende Hitler'i severim misal, zekasını takdir ederim. Ama bu dünyaya ondan kötü bir adam gelmemiştir. Fakat benim Hitler sevgim kimseyi bağlamaz!
Bırakın isteyen istediğini sevsin, bırakın isteyen istediğini konuşsun. Bırakın isteyen istediğini düşünsün.
Son olarak birşey daha ekliyeceğim. Amacım ne Sedat Peker'i ne de Fethullah Gülen'i savunmak fakat ne bir mafya babası ne de bir cemaat lideri, bebek katili terorist başıyla aynı kefeye koyulabilir kanısındayım.
Genco'm iyi güzel Sukur'e tepki veriyorsun Atatürk'e piç diyen adamı seviyor diye.. peki ben sana başka bi soru soracağım, lütfen konuyu başka taraflara çekiyorsun deme baştan söyleyeyim önemli zira.. Atatürk'e benzer hakaretleri farklı yerlerde savuran, hepsi de kaset kayıtlarıyla ortaya çıkan bir adam bu ülkeye başbakan oldu, bırak ülke dışında olmayı adam Türkiye'yi yönetiyor.. bir şey yaptın mı bu konuda? bence bunu diyen adam ben Atatürk'e saydıran adamı seçen, ülkeye yönetici yapan halkın bulunduğu ülkede yaşamayı protesto ediyorum da demeli, diyebilmeli.. o bizi yöneten adamla birlikte fotoğrafı çıksa, onun liderliğinden hoşlanıyorum dese bi futbolcumuz aynı tepkiyi görür mü burda? hiç ama hiç zannetmiyorum..
Konu burda Sukur degil, herhangi gibi biride olabilir.. Bugun kalksin Hagi'de dese ayni tepkiyi gosteririm Popescu'da..
Tayyip Erdogan'in basbakan olusunu hicbir zaman onaylamadim ben hala da onaylamiyorum. "Degistim" diyerek bir insan degisemez.. Hepsi palavra.. Daha 2 gun evvel haberlerde izledim. Turkiye genelinde 30.000 imama daha is verilirken sadece 10.000 ogretmeni ise almayi dusunuyolarmis.. Dusunuyolarmis.. O bile kesin degil daha.. Bu orumcek kafalilarin amaci ulkeyi Iran'a cevirmek.. O da patt diye olamayacagindan dolayi yavas yavas ilerliyolar hepsi bu.
Bir sey yaptin mi bu konuda diyorsun.. Ben New York'dan napabilirim ki ? Sadece fikirlerimi insanlarla paylasip onlari caydirabilirim o kadar.. Baska ne yapayim ?
Sordugun son soruya gelince.. Ayni tepkiyi gormez. Niye gormez? Cunku Tayyip efendi Ataturk'u sevdigini ve artik degistigini ima ediyor ve ulkede resmi bir gorevin basinda.
Abdullah Ocalan'a "efendim" diyen Fatih Altayli'nin da, Ataturk'e hakaret eden Tayyip ile Fethullah gulen'in de Allah belalarini versin.. Daha ne diyeyim..
Ceyhun,
Öncelikle ben Fanatik bir GS taraftarıyım. Benzer olaylar rakip takımlarda olduğu zaman objektif kalmamı ve aynı şeyi savunmamı beklemek saçmalık olur. Aynı şeyi fenerli, beşiktaşlı yaptığı zaman onlara maksimum zarar getircek yorumlar yapmak için uğraşırım.
Ama taraftarlığı işin içinden çıkardığın zaman bende özgürlük takıntısı var. İsteyen istediği adamı sever, yanına gider, isterse koynuna girer... bana ne?
Bende Hitler'i severim misal, zekasını takdir ederim. Ama bu dünyaya ondan kötü bir adam gelmemiştir. Fakat benim Hitler sevgim kimseyi bağlamaz!
Bırakın isteyen istediğini sevsin, bırakın isteyen istediğini konuşsun. Bırakın isteyen istediğini düşünsün.
Son olarak birşey daha ekliyeceğim. Amacım ne Sedat Peker'i ne de Fethullah Gülen'i savunmak fakat ne bir mafya babası ne de bir cemaat lideri, bebek katili terorist başıyla aynı kefeye koyulabilir kanısındayım.
Yanlis dusunuyosun Yasin.. Dunya senin gibi dusunmuyor o kadarini soyleyeyim..
Mutu kokain icti Chelsea kulubunden kovuldu ve 6-7 ay ceza aldi. Senin fikrini benimseyip yola cikarsak.. Adam kokain icerek kendine zarar veriyor, sahada topunu oynasin yeterli dememiz lazim. Ama koskoca Ingiltere ve Chelsea oyle dusunmuyor ki biri kulupten kovdu biri de 6-7 ay ceza verdi.
Obur tarafdan Clinton meselesi var.. Adamin kendi ozel hayati, ister aldatir ister aldatmaz. Amerika'da bir yaptirimi var mi bu isin? Hayir, yok.. O zaman istedigini yapabilir mi ?
Yapamaz.. Herhalde, Clinton'un foyasi meydana ciktiktan sonra neler oldugunu burda anlatmama gerek yok.. Adamin arkasinda %80-%85 olan guvenoyu skandal patladikdan sonra %30'lara kadar dustu.. 350 milyonluk dunyanin en guclu ulkesi Amerika "Clinton bizi iyi yonetsin iyi.. Kiminle ne yaparsa yapsin bizi ilgilendirmez" demedi. Diyemez de zaten.
Cunku bir ulkeye mal olmus insanlar, vatandaslarina ornek olmak zorundadir. Bu sebepten dolayi istedikleri gibi hareket edemezler. Ulkemizden de bir ornek vereyim Tamer Karadagli ve Pinar Altug'un olaylari mesela.. Sana boyle yuzlerce ornek verebilirim.. Tamer Karadagli'nin yaptigi kendisini ilgilendiriyosa ne diye diziden atildi o zaman ? Dizide cok da iyi rol yapiyordu ve herkesde diziyi begenerek izliyordu. Gene senin mantiktan yola cikarsak "Tamer dizide iyi oynasin da ne yaparsa yapsin.. Bizi ilgilendirmez" diyemedi dizi yapimcilari.. Demek ki topluma mal olan kisiler istediklerinde istedigi hareketleri yapamazmis.
Hitler'i seviyosun ve zekasina hayransin diyelim. Yasin olarak sevebilirsin ve herkese sevdigini soyleyebilirsin. Oburku gun herhangi bir ulkede resmi bir yerde patron vb. olursan Hitler'i sevdigini acikla bakalim tepkiler nasil olacak? Bakalim "Ben Hitler'i seviyorum bu benim kendi tercihimdir, kimse bana karisamaz." diyebilecek misin ? Ya da Erdogan, Bush veya Almanya Cumhurbaskani Rau desin bakalim sonra noluyor gorelim..
bu yazi gordugum kadar sabah gazesinden alinmis ayni yazi da aksam gazetesinde cikti o yazinin ne kadar bir fb fanatigi oldugu ortada bu haber niye milli takimin rezaletinden sonra yine hakanli mi hakansizmi milli takim tartismanin akibetinde cikti acaba emir nerden geldi ?
peki bu yazar hic arastirma gafletinde bulundumu sedat peker in hakan sukurle dostlugunun sakaryada yasadigi gunlere dayandigini da ogrenirdi
Hakan Şükür Sakarya'da yaşarken, Sedat Peker gibi o kentte bir çok dostu da vardı... duyurulur...
Kara davetimi kabul edip geldigin icin cok tesekkur ederim..
Insallah yorumlarini eksik etmezsin:)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to